Stefan Disefjord

Profilbild för Stefan Disefjord
Stefan Disefjord
4.9 / 5
(16 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
4 st
28 845 000 kr

Bakgrund

Stefan Disefjord jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 1991-06-11. Stefan har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Stefan har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 58 300 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är en av de största händelserna i livet. Därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen.

Du ska ställa höga krav, mitt arbetssätt med de verktyg och tjänster jag har tillgång till, leder oftast till ett riktigt högt slutpris.

Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder.
Min eftersträvan är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt.

Målsättningen är självklart att ni som säljare och som köpare självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

Efter mer än 25 år inom Svensk Fastighetsförmedling återkommer många kunder när det är dags att byta bostad.

Säljare om Stefan.

24 maj 2022

"Lugn, saklig, kunnig och lätt att fåt tag på. Resultatet stämde väl in på vad han hade pratat om. Rekommenderas."
säljare på Årdalavägen 132

01 dec 2021

"Lugn och sansad, inte forcerande.
Mäklaren kom lindrigt undan då fastighetsaffären genomfördes utan någon visning, en förhandstitt resulterade i försäljning direkt."
säljare på Skebokvarnsvägen 88

28 nov 2021

"Stefan var min mäklare också när jag köpte huset 2004. Trygg och kunnig. Kändes som att han var min samarbetspartner, under hela processen, för att få till en bra försäljning. (Tror också att köparna uppskattade Stefan). Stefan är lugn, kunnig och erfaren mäklare. Känner också den lokala marknade..."
"Stefan var min mäklare också när jag köpte huset 2004. Trygg och kunnig. Kändes som att han var min samarbetspartner, under hela processen, för att få till en bra försäljning. (Tror också att köparna uppskattade Stefan). Stefan är lugn, kunnig och erfaren mäklare. Känner också den lokala marknaden mycket väl. Stefan var helt enligt mina förväntningar. "
Läs mer
säljare på Knäpparvägen 28

26 nov 2021

"Bemötandet mycket trevligt och han uppfyllde våra förväntningar.
Vi kan rekommendera honom.
"
säljare på Götalandsvägen 231

26 nov 2021

"Vi har sålt vårt hus i Älvsjö. Den diskussion vi har haft med Stefan gällande processerna och de förväntningar vi kunde ha gällande försäljningspris har varit utmärkta och stämt till 100%. Stefan har även varit behjälplig och givit oss goda råd i den köpprocess vi var i innan vår försäljning. Om ..."
"Vi har sålt vårt hus i Älvsjö. Den diskussion vi har haft med Stefan gällande processerna och de förväntningar vi kunde ha gällande försäljningspris har varit utmärkta och stämt till 100%. Stefan har även varit behjälplig och givit oss goda råd i den köpprocess vi var i innan vår försäljning. Om vi skulle hamna i en liknande situation i framtiden skulle vi inte tveka att använda oss av Stefan igen. Stefan har ett trevligt, lugnt sätt och återkommer snabbt när man sökt honom vilket vi har uppskattat."
Läs mer
säljare på Långängsvägen 3

25 nov 2021

"Jag fick i uppdrag att sälja min svärmors nyrenoverade tvåa, och begav mig ut på nätet och leta efter en bra mäklare. Och där hittar jag Stefan Disefjord, den bästa mäklaren jag nånsin stött på. Jag är supernöjd med allt ifrån första möte, till kontakt under resan håller oss underättade hela tide..."
"Jag fick i uppdrag att sälja min svärmors nyrenoverade tvåa, och begav mig ut på nätet och leta efter en bra mäklare. Och där hittar jag Stefan Disefjord, den bästa mäklaren jag nånsin stött på. Jag är supernöjd med allt ifrån första möte, till kontakt under resan håller oss underättade hela tiden, och nöjd med slutresultat i dessa märkliga coronatider. Kändes tryggt. Rekommenderas varmt. En riktigt trevlig prick. Enda minus är att han inte ville vara med och flyttstäda. ;) /Jonny"
Läs mer
säljare på Örby Slottsväg 42

23 nov 2021

"Jag är supernöjd med Stefans proffsiga insats i samband med försäljningen av vårt hus. Allt gick smidigt och över förväntan. Jag uppskattar att Stefan var lugn, lyhörd och öppen för våra åsikter och förväntningar och kom med bra råd och vägledde oss igenom försäljningen. Det var också tryggt att ..."
"Jag är supernöjd med Stefans proffsiga insats i samband med försäljningen av vårt hus. Allt gick smidigt och över förväntan. Jag uppskattar att Stefan var lugn, lyhörd och öppen för våra åsikter och förväntningar och kom med bra råd och vägledde oss igenom försäljningen. Det var också tryggt att Stefan var snabb att återkoppla och stämma av med oss under hela processen."
Läs mer
säljare på Storhagsgränd 1

18 nov 2021

"Stefan var seriös, väl insatt, lyssnade och svarade på frågor
jag fick stort förtroende för honom"
säljare på Billerudsvägen 4

18 nov 2021

"Vi skulle sälja ett hus i Örby. Vi hade kontakt med några mäklare som inte ingav något förtroende. Sedan fick vi kontakt med Stefan, som vi genast fick förtroende för hjälpte oss fram till försäljning, han skötte allt med bravur och kan varmt rekommenderas. Kanske en av de bästa mäklare i stan…"
"Vi skulle sälja ett hus i Örby. Vi hade kontakt med några mäklare som inte ingav något förtroende. Sedan fick vi kontakt med Stefan, som vi genast fick förtroende för hjälpte oss fram till försäljning, han skötte allt med bravur och kan varmt rekommenderas. Kanske en av de bästa mäklare i stan…"
Läs mer
säljare på Ludgovägen 9

17 nov 2021

"Proffsigt bemötande, snabbhet och satte mig som kund i fokus. Lösningsorienterad sant flexibel!"
säljare på Glanshammarsgatan 151

17 nov 2021

"Jag blev bemött på ett mycket professionellt och förtroendegivande sätt. Jag fick all den information jag ansåg mig behöva utan att någongång känna att alla mina frågor var oviktiga.
Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och jag fick dagligen information om var i processen jag befann mig. Nå..."
"Jag blev bemött på ett mycket professionellt och förtroendegivande sätt. Jag fick all den information jag ansåg mig behöva utan att någongång känna att alla mina frågor var oviktiga.
Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och jag fick dagligen information om var i processen jag befann mig. Något som skapade trygghet för mig. Jag kommer att i framtiden på det varmaste kunna rekommendera Stefan Disefjord som mäklare.
"
Läs mer
säljare på Folkparksvägen 164

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
5
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
58 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
15 av 15 säljare
Stefan satte rätt förväntningar på slutpriset
12 av 13 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
16 av 16 säljare
Stefan var tydlig och höll mig uppdaterad
16 av 16 säljare

Stefan på kartan.

245 tidigare annonser
2 bostäder till salu
16 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 rum, 154 m²
Villa, Stockholm
6 700 000 kr
4 rum, 70 m²
95 714 kr/m²
Radhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 300 000 kr
Villa Gamla Enskede
+ 350 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
8 000 000 kr
Villa Örby
+ 750 000 kr
5 rum, 114 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lugn, saklig, kunnig och lätt att fåt tag på. Resultatet stämde väl in på vad han hade pratat om. Rekommenderas."
3 200 000 kr
Lägenhet Älvsjö
+ 250 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
14 300 000 kr
Villa Älvsjö Herrängen
6 rum, 180 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 150 000 kr
Lägenhet Hagsätra
+ 155 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.