Stefan Aydin

Profilbild för Stefan Aydin
Stefan Aydin
4.9 / 5
(305 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
15 st
74 485 000 kr

Bakgrund

Stefan Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2013-04-26. Stefan har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Stefan har haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 54 440 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa jobb!! Sedan jag startade min karriär som fastighetsmäklare har jag fokuserat helhjärtat på Botkyrka. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både säljare och köpare skall vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta men givetvis även återkomma själva. Mitt motto är alltså 110 % nöjda kunder! Att leva upp till det är viktigt för mig, därför ger jag alltid "det där" lilla extra, lite mer än vad kunden förväntar sig. Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig! ;)

Född och uppvuxen i Botkyrka. Talar 6 språk och har utöver min fastighetsmäklarexamen även en examen i ekonomi.
Välkomna att ringa mig på när det passar er, jag är alltid tillgänglig! 0728560565

Utmärkelser och intervjuer:

- Kommenterar bostadsmarknaden under coronakrisen i lokaltidningen Mitti. "Men så här långt under coronakrisen har Botkyrka och Salem klarat sig bra."
https://mitti.se/nyheter/villapriser-botkyrka-prognos/?omrade=botkyrkasalem

- Topplista "Här är de mest rekommenderade villamäklarna i Sverige 2018" NR #41
http://www.viivilla.se/husliv/mest-rekommenderade-maklare/

- Kommenterar bostadsmarknaden i lokal tidningen Mitti "Stefan Aydin tror dock att marknaden kommer att stabiliseras och att prisuppgångar i lugn takt är att vänta"
https://mitti.se/nyheter/valjer-priset-bostad/?omrade=botkyrkasalem

- Mäklarsamfundet intervju ”Vi vill erbjuda våra kunder det allra bästa”
http://www.maklarsamfundet.se/vi-vill-erbjuda-vara-kunder-det-allra-basta

- Mitti Botkyrka artikel "Stefan Aydin från Norsborg verkar kunna det här med att sälja bostäder. Enligt en ny topplista är han bäst i Stockholm."
https://mitti.se/nyheter/bostad/stefan-norsborg-maklarlista/?omrade=botkyrkasalem

-SödraSidan artikel "Han är stans bästa mäklare. Säljknepet?"
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/han-ar-stans-basta-maklare-saljknepet-karlek-till-orten/repqhE!EcpvpJStz6OhTdH7eLt0tw/

- Dagens Industri artikel "Här är Sveriges bästa mäklare" Aug 2017
"I Stockholms län har Stefan Aydin, mäklare på Fastighetsbyrån i Hallunda, blivit rekommenderad flest gånger. Hans framgångsrecept är enkelt." Läs mer på
http://www.di.se/nyheter/har-ar-sveriges-basta-maklare/?forceScript=1&variantType=LARGE#receipt-page

-Topplista (Är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare! ) "Här är de mest rekommenderade mäklarna"
http://blogg.hittamaklare.se/topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna/?utm_source=blogg.hittamaklare.se&utm_campaign=home:topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna

-Topplista "Sveriges snabbast säljande mäklare" #90
http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Mäklarbyrå


Säljare om Stefan.

25 nov 2020

"En mäklare som fler i min omgivning rekommenderade och som uppfyllde ens förväntningar. Under hela försäljningsprocessen har han haft ett professionellt förhållningssätt och inte lämnat några orealistiska förväntningar som vissa mäklare gör. Han har ett mycket respektfullt och personligt bemötande som uppskattas och sålde dessutom bostaden till ett bra pris. Stefan besitter dessutom hög kompetens om marknaden och förutsättningarna i bostadsområdet. "
säljare på Tomtbergavägen 116

23 nov 2020

"Stefan är positiv, lugn och enkel att ha och göra med. Hans avslappnade och hörsamma attityd skapar förtroende och inger ett lugn hos både säljare och köpare. Han är onekligen insatt i området och är en klok röst att bolla med - inte bara när det gäller ens egna försäljning, utan även kring köpet av nästkommande bostad. Det är med gott samvete som jag rekommenderar Stefan som fastighetsmäklare. "
säljare på Hundhamravägen 52

20 nov 2020

"Stefan var den bästa mäklaren jag mött under alla mina år som fastighetssäljare, ett tiotal affärer i Finland, Spanien och Sverige. Det var lätt att samverka och kommunicera med Stefan. Vi hade en utmärkt effektivitet i hela affären från början till slut. Effektivitet är ju egentligen mycket mera än att man som säljare och mäklare uppnår affärens mål. Effektivitet är också en färdighet att få allt att fungera, dvs. vara samtidig i det man gör med kunden. Allt detta skapar under affären sinnesro. Stefan lyckades mycket väl på alla dessa tre områden som skapar för affären viktiga tre S. SSS eller Samverkan, samtidighet och sinnesro."
säljare på Timjanvägen 37

20 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda. Kunde inte ha valt bättre mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera honom. Jag har skrivit en mycket positiv recension på nätet också!
Direkt när jag ringde mäklarringen så fick jag förtroende och min man likaså!
Toppen är bara förnamnet! Inte nog med det, de bjöd på den jobbiga flyttstädningen också, Vad säger man? Heja Stefan Aydin!"
säljare på Tomtbergavägen 207

28 sep 2020

"Jag är väldigt nöjd med mäklaren och hans insats, från början till slut. Jag kände mig väldigt trygg och säker på att Stefan skulle göra ett kanonjobb. "
säljare på Flottiljvägen 171

26 sep 2020

"Stort tack för att allt gick väldigt snabbt och smidigt. Med min höga stressnivå så var det väldigt skönt med en stabil och trygg mäklare och det är precis så som Stefan är. "
säljare på Tomtbergavägen 112

25 sep 2020

"Jätte kunnig o duktigt mäklare kan rekommendera honom 100 %."
säljare på Trädesvägen 1

25 sep 2020

"Han har kämpat bra och jag var väldigt nöjd med hans jobb och hans personlighet. "
säljare på Lagmansbacken 11

23 aug 2020

"Vi kommer anlita samma mäklare igen om vi kommer i köp/säljläge"
säljare på Vretavägen 7

21 aug 2020

"Steffan Ayden var mycket bra maklare han sålde min lägenhet på ett jätte bra pris och det var lätt att prata med honom och var alltid tillgängligt och jag var mycket nöjd med allt jobb han gjode för mig . "
säljare på Havrevägen 6

20 aug 2020

"Stefan är en professionell mäklare med stort engagemang, noggrann, lyhörd, mycket kunnig samt fokuserar på affärens genomförande. Jag fick ett proffsigt bemötande som var över förväntningarna. Han hjälpte mig att sälja bostaden och det kändes tryggt genom hela processen. Han rådgör, ger tips, svarar på frågor och är väldigt tillgänglig. Vilket jag uppskattar enormt mycket. Jag kände mig delaktig i hela processen från start till försäljning. Mycket professionell mäklare som levererar det som efterfrågas. Dessutom är han oerhört trevlig och utan tvekan bästa fastighetsmäklaren. Rekommenderas varmt"
säljare på Lagmansbacken 11

20 aug 2020

"Stefan var väldigt trevlig och professionell och gav ett ärligt och tryggt intryck som gjorde att jag kunde lita på att lägenheten skulle säljas och till rätt pris."
säljare på Lagmansbacken 7

27 jun 2020

"Snabb och smidig bostads affärer med den trevliga kompetenta mäklaren. Stefan visste vilka förväntningar jag hade kring bostadsaffären och såg till att ordna det på ett mkt bra sätt."
säljare på Timotejvägen 4

26 jun 2020

"Rekommenderar stark,) bästa mäklaren i botkyrka ! "
säljare på Kornvägen 14

26 jun 2020

"Resultatet av försäljningen blev bra trots att den skedde under pågående pandemi. Jag är mycket nöjd med mäklarens insats.
"
säljare på Skarpbrunnavägen 121

26 jun 2020

"Jag kunde inte ha fått en bättre upplevelse i lägenhetsförsäljning. Särskilt under dessa tider då världen i princip stått stilla hade jag inte kunnat få en bättre upplevelse. Allting har gått smidigt och lindrigt undan. Stefan förklarade väl och gav bra information för att trygga både mig som säljare och blivande köpare. Stefan har varit professionell hela vägen och jag är tacksam för en grym upplevelse. "
säljare på Flottiljvägen 171

26 jun 2020

"Verkligen uppskattat Stefan i samband med denna försäljning. En pandemi som träffa hårt så lyckats han via sitt engagemang hitta rätt köpare till rätt pris.
Otroligt bra på återkoppla, enkel och tydlig i sin kommunikation.
Hans tips och knep har varit helt avgörande för ett avsluta här.
"
säljare på Lagmansbacken 9

26 jun 2020

"Super bra, snabb och förstående vid vår försäljning där vi var tvugna att avboka visningar osv. Höll endå köparna kvar trots att vi var tvungna att styra av och som senare ledde till en försäljning som vi var jätte nöjda över! "
säljare på Klövervägen 10

26 jun 2020

"Meklare Steffan var väldigt trevligt och lätt att diskutera med han var alltid tillgängligt och gav mig bra råd och tips, han sålde min lägenhet med en jätte bra pris och jag är mycket nöjd och tacksam för all hjälpen som jag fick av honom . "
säljare på Timotejvägen 4

31 maj 2020

"Prisvärd, engagerad och god kännedom om den lokala marknaden. Bra på att få till privatvisningar och gav inte upp."
säljare på Lagmansbacken 6

29 maj 2020

"Stefan var tydlig i sin kommunikation, lätt tillgänglig även under kvällar/helger och väldigt behjälplig. Men viktigast av allt, har Stefan väldigt bra kunskap om området och även föreningen vilket kändes tryggt. Jag rekommenderar Stefan starkt. "
säljare på Lagmansbacken 7

04 maj 2020

"Han är mycket bra och mycket duktig,mer social ger mig tider ,energe och mycket bra förslag"
säljare på Skarpbrunnavägen 89

29 apr 2020

"Jättenöjd med Stefan som mäklare! "
säljare på Tingstorget 1

28 apr 2020

"Rekommenderar starkt!"
säljare på Ekholmsvägen 253

20 feb 2020

"Vi mycket är nöjd till stefan Aydin och vi rekomenderar alla kund mvh özlem özdemir kornvägen 3"
säljare på Kornvägen 3

20 feb 2020

"Väldigt duktig, omtänksam och vill säljarens/köparens bästa och känner till området väl! Rekommenderas starkt! "
säljare på Vickervägen 14

03 feb 2020

"Jag har både köpt och sålt bostadsrätt via Stefan och måste säga att jag är hur nöjd som helst! Jag var nöjd med honom som köpare och därför valde jag att även sälja med honom. Stefan är en mäklare jag rekommenderar starkt då både köp och försäljning gick snabbt och smidigt."
säljare på Rågvägen 3

21 jan 2020

"Engagerad och duktig mäklare! Tog sig tid att göra en privatvisning på en helg då han var ledig, vilket uppskattas. Skulle lätt rekommendera Stefan som är en måldriven person. "
säljare på Lagmansbacken 4

27 dec 2019

"Stefan är nr (((((( 1 ))))))))) fortfarande i Stockholm
Toppar mäklärlistan
Enligt tidningen Dagens Industri som publicerar en lista som Booli tagit fram med hjälp av Hittamäklare kommer Stefan Aydin på första plats i Stockholms län..................
"
säljare på Skarpbrunnavägen 109

19 dec 2019

"Tack vare Stefans goda kännedom om den lokala bostadsmarknaden och goda kundkontakter bland eventuella köpare kunde affären genomföras snabbt och till ett pris jag är nöjd med"
säljare på Lagmansbacken 2

10 nov 2019

"En kunnig, driven och framgångsrik mäklare "
säljare på Norrskogsvägen 126

04 nov 2019

"Vi kan inget annat än att rekommendera Stefan Aydin och teamet på Mäklarringen i Botkyrka.
Genom åren har man mött väldigt många mäklaren men denna gång var något utöver det vanliga.
För oss var det viktigt med en mäklare som är engagerad och lyhörd men även ärligt. Stefan Aydin hade precis dessa egenskaper som vi efterfrågade.
Oftast associeras en försäljning med dyra arvoden men i vårat fall var det prisvärd.
Mäklaren höll oss informerade under hela processen och detta kändes bra tycker vi. Vi kunde även ringa och bolla frågor med honom, Stefan tog sig verkligen tid att finnas för oss.
Vi kan som sagt starkt rekommendera Stefan Aydin och Mäklarringen i Botkyrka."
säljare på Skägglavsvägen 24

01 nov 2019

"Stefan is very energetic, social and up to date broker :). The conversation was always clear and to the point. The process went very smooth :) highly recommended "
säljare på Vickervägen 6

01 nov 2019

"Att hitta mäklare som håller högt klass var svårt och hitta tills vi träffade på Mäklarringens Stefan Aydin. Bara ett telefon samtal så träffades vi. Han boka allt så att vi kunde leta efter det huset vi ville ha. "
säljare på Trädesvägen 6

31 okt 2019

"Den energiska mäklaren jag någonsin träffat, lugnar ner en i alla lägen och finns där när han behövs. Någon att lita på."
säljare på Långsvängen 89

22 sep 2019

"Seriös, lyhörd och engagerad är tre ord som jag skulle beskriva Stefan med! "
säljare på Borgbacken 6

18 sep 2019

"Rekomenderas starkt."
säljare på Forvägen 75

18 aug 2019

"Jag rekomenderar Stefan Aydin till alla andra. Han är väldigt positiv, annsvarfull och jätteduktig och tydlig i sitt arbete. Vi är väldigt nöjda med hans insats.
Tack Stefan för toppen bra jobb!"
säljare på Vickervägen 14

13 aug 2019

"Stefan did a good job in selling my apartment. I am very satisfied with his approach and over all easy going, relaxed way of selling. easy to reach, responsive broker. I will recommend him all times. "
säljare på Tomtbergavägen 355

27 jul 2019

"Mäklaren var exemplarisk och enastående. Han arbetade professionellt, var erfaren, kunnig och trovärdig. Han var uppriktig i det han sa och gjorde. Kundens intresse var i första rummet. Önskar att alla mäklare arbetar som han. Det är svårt att hitta en sådan person och mäklare. Hade bett Gud om att få lämna över min försäljning till en sådan mäklare och Gud hörde min bön. Önskar honom all framgång i världen där han arbetar. Man känner sig välkommen när man kommer in till hans ljusa och öppna kontor i Slagsta! Kontoret med så mycket glas och fönsterväggar återspeglar hans varma öppna arbetssätt och transparens. Även vår 5-årige son var mycket väl mottagen och var lycklig att vara där och få höra från honom att han får sitta på hans stol."
säljare på Vetevägen 11

02 jul 2019

"Toppen mäklare, snabb smidig affär! 5/5"
säljare på Timotejvägen 6

23 jun 2019

"Stefan var hur duktig som helst. Hjälpte oss och guide under hela processen. Han letade fram flera olika eventuella köpare och var väldigt driven "
säljare på Hundhamravägen 46

19 jun 2019

"En bra och professionell mäklare som gör sitt jobb på bästa sätt. "
säljare på Hundhamravägen 41

19 jun 2019

"Alltid snabb med sina återkopplingar, god kännedom om området. Jag kunde inte vara med nöjd med helhetsupplevelsen. "
säljare på Trädesvägen 4

19 jun 2019

"Stefan kan verkligen sitt jobb och brinner för det.
Alltid lätt och få tag på och lyckas med gott slut på affären.Kan gott rekomendera Stefan Aydin"
säljare på Timotejvägen 13

19 jun 2019

"Stefan Aydin är en mäklare som på ett påtagligt sätt visar vilket professionellt förhållningssätt han tillämpar i sin yrkesroll. Jag upplever att han gör allt i sin makt för att vara tillmötesgående och se till att både köparen och säljaren avslutar affären som glada och nöjda parter.
För mig var det en självklarhet att välja Stefan som även hjälpte mig att köpa denna bostad 2013.
"
säljare på Skarpbrunnavägen 163

23 maj 2019

"Mäklaren var kunnig och tog stort ansvar för det hela. Jag fick snabba svar på alla frågor under resans gång."
säljare på Klövervägen 9

18 maj 2019

"En toppen mäklare med god lokalkännedom. Bättre mäklare kan du inte hitta i Botkyrka! "
säljare på Trädesvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Radhus
4
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
54 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
296 av 305 säljare
Stefan satte rätt förväntningar på slutpriset
293 av 305 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
298 av 305 säljare
Stefan var tydlig och höll mig uppdaterad
302 av 305 säljare

Stefan på kartan.

990 tidigare annonser
20 bostäder till salu
303 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Annonser

4 795 000 kr
6 rum, 134 m²
35 783 kr/m²
Kedjehus, Stockholm
1 495 000 kr
2 rum, 44,5 m²
33 977 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 448 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 72,5 m²
27 708 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 349 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 58,5 m²
29 224 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 393 kr/mån
2 375 000 kr
4 rum, 95 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
5 626 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Norsborg
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hallunda
1,5 rum, 44,5 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Alby
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
2 375 000 kr
Lägenhet Alby
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 375 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alby
2 rum, 36 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.