Stefan Aydin

Profilbild för Stefan Aydin
Stefan Aydin
4.9 / 5
(357 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
20 st
38 300 000 kr

Bakgrund

Stefan Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2013-04-26. Stefan har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Stefan har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 50 790 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa jobb!! Sedan jag startade min karriär som fastighetsmäklare har jag fokuserat helhjärtat på Botkyrka. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både säljare och köpare skall vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta men givetvis även återkomma själva. Mitt motto är alltså 110 % nöjda kunder! Att leva upp till det är viktigt för mig, därför ger jag alltid "det där" lilla extra, lite mer än vad kunden förväntar sig. Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig! ;)

Född och uppvuxen i Botkyrka. Talar 6 språk och har utöver min fastighetsmäklarexamen även en examen i ekonomi.
Välkomna att ringa mig på när det passar er, jag är alltid tillgänglig! 0728560565

Utmärkelser och intervjuer:

- Kommenterar bostadsmarknaden under coronakrisen i lokaltidningen Mitti. "Men så här långt under coronakrisen har Botkyrka och Salem klarat sig bra."
https://mitti.se/nyheter/villapriser-botkyrka-prognos/?omrade=botkyrkasalem

- Topplista "Här är de mest rekommenderade villamäklarna i Sverige 2018" NR #41
http://www.viivilla.se/husliv/mest-rekommenderade-maklare/

- Kommenterar bostadsmarknaden i lokal tidningen Mitti "Stefan Aydin tror dock att marknaden kommer att stabiliseras och att prisuppgångar i lugn takt är att vänta"
https://mitti.se/nyheter/valjer-priset-bostad/?omrade=botkyrkasalem

- Mäklarsamfundet intervju ”Vi vill erbjuda våra kunder det allra bästa”
http://www.maklarsamfundet.se/vi-vill-erbjuda-vara-kunder-det-allra-basta

- Mitti Botkyrka artikel "Stefan Aydin från Norsborg verkar kunna det här med att sälja bostäder. Enligt en ny topplista är han bäst i Stockholm."
https://www.mitti.se/nyheter/stefan-fran-norsborg-toppar-maklarlista/lmqhE!1975601/

-SödraSidan artikel "Han är stans bästa mäklare. Säljknepet?"
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/han-ar-stans-basta-maklare-saljknepet-karlek-till-orten/repqhE!EcpvpJStz6OhTdH7eLt0tw/

- Dagens Industri artikel "Här är Sveriges bästa mäklare" Aug 2017
"I Stockholms län har Stefan Aydin, mäklare på Fastighetsbyrån i Hallunda, blivit rekommenderad flest gånger. Hans framgångsrecept är enkelt." Läs mer på
http://www.di.se/nyheter/har-ar-sveriges-basta-maklare/?forceScript=1&variantType=LARGE#receipt-page

-Topplista (Är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare! ) "Här är de mest rekommenderade mäklarna"
http://blogg.hittamaklare.se/topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna/?utm_source=blogg.hittamaklare.se&utm_campaign=home:topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna

-Topplista "Sveriges snabbast säljande mäklare" #90
http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Mäklarbyrå


Säljare om Stefan.

30 mar 2022

"Otroligt nöjd med Stefan. Han hade en väl genomtänkt plan med försäljningen till skillnad från andra mäklare vi pratat med innan. Han upplevdes även enormt kunnig av området och trodde på ett högre slutpris jämfört med konkurenterna vilket visade sig stämma. Kan verkligen rekommendera Stefan! "
säljare på Lagmansbacken 4

27 mar 2022

"smidigt och enligt förväntningarna "
säljare på Klövervägen 6

23 mar 2022

"Stefan är lyhörd, tillgänglig och lätt att samarbete med. Rekommenderar honom!"
säljare på Skarpbrunnavägen 119

23 mar 2022

"Efter noga jämförelse med andra mäklare föll valet naturligt på Stefan. Otroligt nöjd med Stefans insats. Han förmedlade trygghet och ärlighet under hela försäljningsprocessen. Försäljningen gick smidigt till då Stefan redan hade kunder som la ett bra bud före visning. Jag kan varmt rekommendera Stefan och hans team. "
säljare på Vickervägen 12

23 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Stefan när du önskar sälja och/eller köpa lägenhet! "
säljare på Lagmansbacken 2

18 mar 2022

"Jag är så nöjd och rekommenderar de "
säljare på Skarpbrunnavägen 195

10 mar 2022

"Bästa mäklare i Stockholm."
säljare på Tomtbergavägen 41

10 mar 2022

"Hej
Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Fick bra support o information om köpet.
Rekomdera honom ."
säljare på Lagmansbacken 3

09 mar 2022

"Vi hade haft vår lägenhet uppe för försäljning i ca 7 månader hos en annan mäklare/ mäklarbyrå. När Stefan tog över således vår lägenhet inom en månad. Stefan du är helt fantastiskt!!! Vi skulle rekommendera alla säljare att anlita Stefan som mäklare vid bostadsförsäljningar. Han är väkdigt kompetent och fick oss som säljare att känna oss trygga under hela processen
Ett stort varmt tack Stefan
Du är bäst :)
Naveed & Kunwal
"
säljare på Lagmansbacken 11

09 mar 2022

"Han är best"
säljare på Timotejvägen 6

09 mar 2022

"Efter mycket letade efter den rätta mäklaren på Stefan naturligt då han från första träff ingav förtroende och samtligt väldigt ödmjuk och rak på sak.
Vill du slippa bli stressad av din viktiga bostadsförsäljning så välj Stefan"
säljare på Davidsgatan 6

09 mar 2022

"Jag är tacksam för Stefan vilket gjorde verkligen grymt jobb. Han lyssnade på allt jag sa och va alltid bered för allt. RÄTT DUKTIG MÄKLARE som jag ska rekommendera själv klart vidare och vidare."
säljare på Tomtbergavägen 43

09 mar 2022

"Hag var mycket nöjd med honom"
säljare på Lagmansbacken 4

09 mar 2022

"En väldigt sympatisk och framför allt kunnig och professionell mäklare. Visar stort engagemang och intresse i uppdraget, god tillgänglighet för frågor och har stor lokalkännedom. Hade noggranna förberedelser och gav massor med bra och praktiska tips. Han var hela tiden mån om att processen skulle flyta på felfritt och för att vi ska få ut ett så bra pris som möjligt. Det kändes både tryggt och seriöst. Vi ger honom våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Tomtbergavägen 261

09 mar 2022

"Duktig och engagerad mäklare. Tydlig, bra på att återkoppla och lätt att få tag på. Lyckades få bostaden såld redan efter 1a visning. Uppskattad mäklare!"
säljare på Lagmansbacken 7

09 mar 2022

"Den bästa mäklaren någonsin vi har haft
Det är skillnad mellan en bra mäklare och en riktig bra mäklare och Stefan tillhör andra kategorin
Trevlig seriöst och Lyhörd.
"
säljare på Havrevägen 13

13 feb 2022

"Jag är så glad och nöjd över att jag har sålt min bostadsrätt via Mäklarringen ( Stefan Aydin ). Mäklaren var jätte tydlig och besvarade alla mina frågor kring försäljningen. Jag är en av de personer som har en rädsla vid exempelvis köp/ försäljning av bostadsrätt, hus eller bil ( eftersom det handlar om stora belopp). Men hos Stefan Aydin så sålde jag lägenheten på ett väldigt smidigt sätt med ett bra pris ( lika smidigt som att sälja eller köpa en tröja ). Verkligen en trogen, kunnig och perfekt mäklare med massa fina erbjudande/rabatter.
Oavsett vart jag ska köpa en bostadsrätt i framtiden så ska jag se till att Stefan Aydin gör det åt mig ! Bra koll på lokala marknaden med rätt värdering.
OBS!
Försäljningsprocessen var så smidig att det tog mig max 1 timme (allt från fotografering av bostaden till den dagen jag lämnade nycklarna till den nya ägaren).
Stefan Aydin är en mäklare som strävar efter kundens önskemål och behov i första hand.
"
säljare på Vickervägen 11

27 okt 2021

"Mäklaren var trevligt och tålmodig, han höll oss uppdaterade och lyssnade på våra frågor och önskemål. Mycket bra märklare."
säljare på Domarebacken 10

24 sep 2021

"En fantastisk försäljningsinsats av mäklaren med ett tryggt och proffsigt förhållningssätt! "
säljare på Ålgrytevägen 31

22 sep 2021

"Otrolig snabb och glad mäklare med koll på allt när det kommer till timing, förväntningar etc. Återkopplade alltid snabbt både via telefon, sms och Mail. Rekommenderar honom till alla mina bekanta då jag tidigare inte har mött någon som gör sitt jobb med sådant engagemang och vilja."
säljare på Lagmansbacken 9

22 sep 2021

"Duktig affärsinriktad säljare med bra koll på området."
säljare på Storskiftesvägen 148

22 sep 2021

"Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam! Snabb affär allting klart och tydligt.
"
säljare på Skarpbrunnavägen 95

22 sep 2021

"Mycket bra mäklare som var lätt att göra med från början till slut skulle absolut rekommendera mäklarringen i Botkyrka."
säljare på Timotejvägen 15

22 sep 2021

"Stefans (Aydin) personliga och värdefulla hjälp är ovärderlig. Han har tagit sig tid och hjälpte mig under hela tiden med goda tips och råd. Lägenheten var inte det lättaste förmedlingsuppdraget men Stefan fick ihop hela affären på ett beundransvärt sätt. Han var noggrann, flexibel och effektiv. Han var samtidigt tillgänglig under hela processen och såg till att allting gick snabbt och smidigt. Jag fick en professionell och personlig kontakt och vägledning genom hela resan. Jag kan på det varmaste rekommendera Stefan och hans mäklarfirma med tanke på Stefans stora yrkeskunnighet och noggrannhet. Jag ger 10 av 10 stjärnor. FK"
säljare på Timotejvägen 4

22 sep 2021

"Mycket tålamod från mäklaren sidan.
Nöjt med resultatet.
Tack så mycket!
Mvh. "
säljare på Lagmansbacken 9

22 sep 2021

"Stefan är en otroligt trevlig och kompetent mäklare. Han hade svar på alla mina frågor och hela affären gick väldigt smidigt till. "
säljare på Klövervägen 5

22 sep 2021

"Vi jämförde några mäklare men landade till slut med Stefan då vi upplevde att han gav ett förtroendeingivande intryck istället för falska förhoppningar och övervärdering av bostaden.
Med facit i hand så känner vi att vi gjorde helt rätt. Allt gick jättesmidigt från att vi skrev uppdragsavtal till tillträdestillfället. Stefan lyckades även landa ett riktigt bra slutpris som överträffade våra förväntningar!
Stefan är tillgänglig, lyhörd, jordnära och en kompetent och duktig mäklare. Precis det man behöver vid en bostadsförsäljning.
Rekommenderas starkt till alla som söker den bästa mäklaren i området!"
säljare på Havrevägen 11

22 sep 2021

"Kan rekommendera mycket! Väldigt erfaren och kunnig mäklare som vet vad han pratar om. Ord kan inte beskriva den insatsen han gjorde för att få min lägenhet såld men siffror kan, 10/10"
säljare på Klövervägen 11

30 mar 2021

"Stefan är en driven mäklare med mycket bra lokalkännedom. Stefan är lätt att samarbeta med och även tillgänglig när man behöver honom. Han levererade ett bra pris.
"
säljare på Kornvägen 11

25 mar 2021

"En god lyssnare och gör allt för att uppfylla dina behov. Denna mäklare rekommenderar jag starkt!"
säljare på Enskiftesvägen 74

25 mar 2021

"Väldigt god mötande,kunnat nå mäklaren va tydligt älskar sin jobb."
säljare på Lammholmsbacken 65

23 mar 2021

"Rekommenderas starkt!
"
säljare på Verandastigen 1

23 mar 2021

"Är supernöjd med mitt val av mäklare! "
säljare på Lagmansbacken 6

23 mar 2021

"Stefan är en mäklare man kan lita på. Han bemötte oss som kunder på ett utomordentligt sätt- Han är väldigt lyhörd och kommunikativ och höll oss alltid uppdaterade och informerade om vartenda steg i processen. Stefans flexibilitet hjälpte oss ro försäljningen i hamn inom ett kort tidspann och i linje med våra krav. Vi kommer definitivt att använda oss av Stefan i framtida försäljningar! "
säljare på Timotejvägen 13

23 mar 2021

"Redan vid första mötet var jag såld. Ärligheten, rakt på sak, tydligheten och personligheten var äkta och det kunde man se igenom på en gång. Jag kommer rekommendera Stefan starkt till ALLA jag känner och kommer garanterat ge honom uppdrag till fler försäljningar i framtiden. "
säljare på Skarpbrunnavägen 197

23 mar 2021

"Stefan är den bästa mäklaren och jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Rågången 41

23 mar 2021

"Stefan hjälpte oss sälja vårt lägenhet i Botkyrka och vi fick utmärkt hjälp och service av honom. När vi valde mäklare var vi tydliga med att vi ville ha en erfaren mäklare med koll på både marknaden och vad både köpare och säljare efterfrågar. Och Stefan har verkligen levt upp till våra förväntningar!
Stefan är mycket lyhörd och engagerad i sitt arbete. Lyssnade på oss som kund och gav raka och tydliga svar och råd.
Vi rekommenderar alla i Botkyrka som tänker sälja att anlita Stefan!"
säljare på Tingstorget 1

23 mar 2021

"Engagerad och seriös. Enormt stöttande och har ett väldigt fint bemötande. Man kände sig trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Lagmansbacken 5

25 nov 2020

"En mäklare som fler i min omgivning rekommenderade och som uppfyllde ens förväntningar. Under hela försäljningsprocessen har han haft ett professionellt förhållningssätt och inte lämnat några orealistiska förväntningar som vissa mäklare gör. Han har ett mycket respektfullt och personligt bemötande som uppskattas och sålde dessutom bostaden till ett bra pris. Stefan besitter dessutom hög kompetens om marknaden och förutsättningarna i bostadsområdet. "
säljare på Tomtbergavägen 116

23 nov 2020

"Stefan är positiv, lugn och enkel att ha och göra med. Hans avslappnade och hörsamma attityd skapar förtroende och inger ett lugn hos både säljare och köpare. Han är onekligen insatt i området och är en klok röst att bolla med - inte bara när det gäller ens egna försäljning, utan även kring köpet av nästkommande bostad. Det är med gott samvete som jag rekommenderar Stefan som fastighetsmäklare. "
säljare på Hundhamravägen 52

20 nov 2020

"Stefan var den bästa mäklaren jag mött under alla mina år som fastighetssäljare, ett tiotal affärer i Finland, Spanien och Sverige. Det var lätt att samverka och kommunicera med Stefan. Vi hade en utmärkt effektivitet i hela affären från början till slut. Effektivitet är ju egentligen mycket mera än att man som säljare och mäklare uppnår affärens mål. Effektivitet är också en färdighet att få allt att fungera, dvs. vara samtidig i det man gör med kunden. Allt detta skapar under affären sinnesro. Stefan lyckades mycket väl på alla dessa tre områden som skapar för affären viktiga tre S. SSS eller Samverkan, samtidighet och sinnesro."
säljare på Timjanvägen 37

20 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda. Kunde inte ha valt bättre mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera honom. Jag har skrivit en mycket positiv recension på nätet också!
Direkt när jag ringde mäklarringen så fick jag förtroende och min man likaså!
Toppen är bara förnamnet! Inte nog med det, de bjöd på den jobbiga flyttstädningen också, Vad säger man? Heja Stefan Aydin!"
säljare på Tomtbergavägen 207

28 sep 2020

"Jag är väldigt nöjd med mäklaren och hans insats, från början till slut. Jag kände mig väldigt trygg och säker på att Stefan skulle göra ett kanonjobb. "
säljare på Flottiljvägen 171

26 sep 2020

"Stort tack för att allt gick väldigt snabbt och smidigt. Med min höga stressnivå så var det väldigt skönt med en stabil och trygg mäklare och det är precis så som Stefan är. "
säljare på Tomtbergavägen 112

25 sep 2020

"Jätte kunnig o duktigt mäklare kan rekommendera honom 100 %."
säljare på Trädesvägen 1

25 sep 2020

"Han har kämpat bra och jag var väldigt nöjd med hans jobb och hans personlighet. "
säljare på Lagmansbacken 11

23 aug 2020

"Vi kommer anlita samma mäklare igen om vi kommer i köp/säljläge"
säljare på Vretavägen 7

21 aug 2020

"Steffan Ayden var mycket bra maklare han sålde min lägenhet på ett jätte bra pris och det var lätt att prata med honom och var alltid tillgängligt och jag var mycket nöjd med allt jobb han gjode för mig . "
säljare på Havrevägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
50 790 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
347 av 353 säljare
Stefan satte rätt förväntningar på slutpriset
342 av 355 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
350 av 353 säljare
Stefan var tydlig och höll mig uppdaterad
353 av 355 säljare

Stefan på kartan.

1252 tidigare annonser
8 bostäder till salu
355 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
2 rum, 58,5 m²
30 948 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 316 kr/mån
1 250 000 kr
1 rum, 30 m²
41 666 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
1 875 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 69 m²
31 811 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 907 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 64,5 m²
24 921 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 480 kr/mån
1 250 000 kr
1 rum, 30 m²
41 666 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
1 875 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Hallunda
+ 155 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Alby
+ 5 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Hallunda
+ 205 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Alby
+ 50 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med Stefan. Han hade en väl genomtänkt plan med försäljningen till skillnad från andra mäklare vi pratat med innan. Han upplevdes även enormt kunnig av området och trodde på ett högre slutpris jämfört med konkurenterna vilket visade sig stämma. Kan verkligen rekommendera Stefan! "
1 450 000 kr
Lägenhet Alby
-45 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan varmt rekommendera Stefan när du önskar sälja och/eller köpa lägenhet! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.