Stefan Aydin

Profilbild för Stefan Aydin
Säljarfavorit
Stefan Aydin
4.9 / 5
(333 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
13 st
49 790 000 kr

Bakgrund

Stefan Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2013-04-26. Stefan har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Stefan har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 31 025 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa jobb!! Sedan jag startade min karriär som fastighetsmäklare har jag fokuserat helhjärtat på Botkyrka. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både säljare och köpare skall vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta men givetvis även återkomma själva. Mitt motto är alltså 110 % nöjda kunder! Att leva upp till det är viktigt för mig, därför ger jag alltid "det där" lilla extra, lite mer än vad kunden förväntar sig. Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig! ;)

Född och uppvuxen i Botkyrka. Talar 6 språk och har utöver min fastighetsmäklarexamen även en examen i ekonomi.
Välkomna att ringa mig på när det passar er, jag är alltid tillgänglig! 0728560565

Utmärkelser och intervjuer:

- Kommenterar bostadsmarknaden under coronakrisen i lokaltidningen Mitti. "Men så här långt under coronakrisen har Botkyrka och Salem klarat sig bra."
https://mitti.se/nyheter/villapriser-botkyrka-prognos/?omrade=botkyrkasalem

- Topplista "Här är de mest rekommenderade villamäklarna i Sverige 2018" NR #41
http://www.viivilla.se/husliv/mest-rekommenderade-maklare/

- Kommenterar bostadsmarknaden i lokal tidningen Mitti "Stefan Aydin tror dock att marknaden kommer att stabiliseras och att prisuppgångar i lugn takt är att vänta"
https://mitti.se/nyheter/valjer-priset-bostad/?omrade=botkyrkasalem

- Mäklarsamfundet intervju ”Vi vill erbjuda våra kunder det allra bästa”
http://www.maklarsamfundet.se/vi-vill-erbjuda-vara-kunder-det-allra-basta

- Mitti Botkyrka artikel "Stefan Aydin från Norsborg verkar kunna det här med att sälja bostäder. Enligt en ny topplista är han bäst i Stockholm."
https://www.mitti.se/nyheter/stefan-fran-norsborg-toppar-maklarlista/lmqhE!1975601/

-SödraSidan artikel "Han är stans bästa mäklare. Säljknepet?"
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/han-ar-stans-basta-maklare-saljknepet-karlek-till-orten/repqhE!EcpvpJStz6OhTdH7eLt0tw/

- Dagens Industri artikel "Här är Sveriges bästa mäklare" Aug 2017
"I Stockholms län har Stefan Aydin, mäklare på Fastighetsbyrån i Hallunda, blivit rekommenderad flest gånger. Hans framgångsrecept är enkelt." Läs mer på
http://www.di.se/nyheter/har-ar-sveriges-basta-maklare/?forceScript=1&variantType=LARGE#receipt-page

-Topplista (Är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare! ) "Här är de mest rekommenderade mäklarna"
http://blogg.hittamaklare.se/topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna/?utm_source=blogg.hittamaklare.se&utm_campaign=home:topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna

-Topplista "Sveriges snabbast säljande mäklare" #90
http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Mäklarbyrå


Säljare om Stefan.

24 sep 2021

"En fantastisk försäljningsinsats av mäklaren med ett tryggt och proffsigt förhållningssätt! "
säljare på Ålgrytevägen 31

22 sep 2021

"Otrolig snabb och glad mäklare med koll på allt när det kommer till timing, förväntningar etc. Återkopplade alltid snabbt både via telefon, sms och Mail. Rekommenderar honom till alla mina bekanta då jag tidigare inte har mött någon som gör sitt jobb med sådant engagemang och vilja."
säljare på Lagmansbacken 9

22 sep 2021

"Duktig affärsinriktad säljare med bra koll på området."
säljare på Storskiftesvägen 148

22 sep 2021

"Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam! Snabb affär allting klart och tydligt.
"
säljare på Skarpbrunnavägen 95

22 sep 2021

"Mycket bra mäklare som var lätt att göra med från början till slut skulle absolut rekommendera mäklarringen i Botkyrka."
säljare på Timotejvägen 15

22 sep 2021

"Stefans (Aydin) personliga och värdefulla hjälp är ovärderlig. Han har tagit sig tid och hjälpte mig under hela tiden med goda tips och råd. Lägenheten var inte det lättaste förmedlingsuppdraget men Stefan fick ihop hela affären på ett beundransvärt sätt. Han var noggrann, flexibel och effektiv. Han var samtidigt tillgänglig under hela processen och såg till att allting gick snabbt och smidigt. Jag fick en professionell och personlig kontakt och vägledning genom hela resan. Jag kan på det varmaste rekommendera Stefan och hans mäklarfirma med tanke på Stefans stora yrkeskunnighet och noggrannhet. Jag ger 10 av 10 stjärnor. FK"
säljare på Timotejvägen 4

22 sep 2021

"Mycket tålamod från mäklaren sidan.
Nöjt med resultatet.
Tack så mycket!
Mvh. "
säljare på Lagmansbacken 9

22 sep 2021

"Stefan är en otroligt trevlig och kompetent mäklare. Han hade svar på alla mina frågor och hela affären gick väldigt smidigt till. "
säljare på Klövervägen 5

22 sep 2021

"Vi jämförde några mäklare men landade till slut med Stefan då vi upplevde att han gav ett förtroendeingivande intryck istället för falska förhoppningar och övervärdering av bostaden.
Med facit i hand så känner vi att vi gjorde helt rätt. Allt gick jättesmidigt från att vi skrev uppdragsavtal till tillträdestillfället. Stefan lyckades även landa ett riktigt bra slutpris som överträffade våra förväntningar!
Stefan är tillgänglig, lyhörd, jordnära och en kompetent och duktig mäklare. Precis det man behöver vid en bostadsförsäljning.
Rekommenderas starkt till alla som söker den bästa mäklaren i området!"
säljare på Havrevägen 11

22 sep 2021

"Kan rekommendera mycket! Väldigt erfaren och kunnig mäklare som vet vad han pratar om. Ord kan inte beskriva den insatsen han gjorde för att få min lägenhet såld men siffror kan, 10/10"
säljare på Klövervägen 11

30 mar 2021

"Stefan är en driven mäklare med mycket bra lokalkännedom. Stefan är lätt att samarbeta med och även tillgänglig när man behöver honom. Han levererade ett bra pris.
"
säljare på Kornvägen 11

25 mar 2021

"En god lyssnare och gör allt för att uppfylla dina behov. Denna mäklare rekommenderar jag starkt!"
säljare på Enskiftesvägen 74

25 mar 2021

"Väldigt god mötande,kunnat nå mäklaren va tydligt älskar sin jobb."
säljare på Lammholmsbacken 65

23 mar 2021

"Rekommenderas starkt!
"
säljare på Verandastigen 1

23 mar 2021

"Är supernöjd med mitt val av mäklare! "
säljare på Lagmansbacken 6

23 mar 2021

"Stefan är en mäklare man kan lita på. Han bemötte oss som kunder på ett utomordentligt sätt- Han är väldigt lyhörd och kommunikativ och höll oss alltid uppdaterade och informerade om vartenda steg i processen. Stefans flexibilitet hjälpte oss ro försäljningen i hamn inom ett kort tidspann och i linje med våra krav. Vi kommer definitivt att använda oss av Stefan i framtida försäljningar! "
säljare på Timotejvägen 13

23 mar 2021

"Redan vid första mötet var jag såld. Ärligheten, rakt på sak, tydligheten och personligheten var äkta och det kunde man se igenom på en gång. Jag kommer rekommendera Stefan starkt till ALLA jag känner och kommer garanterat ge honom uppdrag till fler försäljningar i framtiden. "
säljare på Skarpbrunnavägen 197

23 mar 2021

"Stefan är den bästa mäklaren och jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Rågången 41

23 mar 2021

"Stefan hjälpte oss sälja vårt lägenhet i Botkyrka och vi fick utmärkt hjälp och service av honom. När vi valde mäklare var vi tydliga med att vi ville ha en erfaren mäklare med koll på både marknaden och vad både köpare och säljare efterfrågar. Och Stefan har verkligen levt upp till våra förväntningar!
Stefan är mycket lyhörd och engagerad i sitt arbete. Lyssnade på oss som kund och gav raka och tydliga svar och råd.
Vi rekommenderar alla i Botkyrka som tänker sälja att anlita Stefan!"
säljare på Tingstorget 1

23 mar 2021

"Engagerad och seriös. Enormt stöttande och har ett väldigt fint bemötande. Man kände sig trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Lagmansbacken 5

25 nov 2020

"En mäklare som fler i min omgivning rekommenderade och som uppfyllde ens förväntningar. Under hela försäljningsprocessen har han haft ett professionellt förhållningssätt och inte lämnat några orealistiska förväntningar som vissa mäklare gör. Han har ett mycket respektfullt och personligt bemötande som uppskattas och sålde dessutom bostaden till ett bra pris. Stefan besitter dessutom hög kompetens om marknaden och förutsättningarna i bostadsområdet. "
säljare på Tomtbergavägen 116

23 nov 2020

"Stefan är positiv, lugn och enkel att ha och göra med. Hans avslappnade och hörsamma attityd skapar förtroende och inger ett lugn hos både säljare och köpare. Han är onekligen insatt i området och är en klok röst att bolla med - inte bara när det gäller ens egna försäljning, utan även kring köpet av nästkommande bostad. Det är med gott samvete som jag rekommenderar Stefan som fastighetsmäklare. "
säljare på Hundhamravägen 52

20 nov 2020

"Stefan var den bästa mäklaren jag mött under alla mina år som fastighetssäljare, ett tiotal affärer i Finland, Spanien och Sverige. Det var lätt att samverka och kommunicera med Stefan. Vi hade en utmärkt effektivitet i hela affären från början till slut. Effektivitet är ju egentligen mycket mera än att man som säljare och mäklare uppnår affärens mål. Effektivitet är också en färdighet att få allt att fungera, dvs. vara samtidig i det man gör med kunden. Allt detta skapar under affären sinnesro. Stefan lyckades mycket väl på alla dessa tre områden som skapar för affären viktiga tre S. SSS eller Samverkan, samtidighet och sinnesro."
säljare på Timjanvägen 37

20 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda. Kunde inte ha valt bättre mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera honom. Jag har skrivit en mycket positiv recension på nätet också!
Direkt när jag ringde mäklarringen så fick jag förtroende och min man likaså!
Toppen är bara förnamnet! Inte nog med det, de bjöd på den jobbiga flyttstädningen också, Vad säger man? Heja Stefan Aydin!"
säljare på Tomtbergavägen 207

28 sep 2020

"Jag är väldigt nöjd med mäklaren och hans insats, från början till slut. Jag kände mig väldigt trygg och säker på att Stefan skulle göra ett kanonjobb. "
säljare på Flottiljvägen 171

26 sep 2020

"Stort tack för att allt gick väldigt snabbt och smidigt. Med min höga stressnivå så var det väldigt skönt med en stabil och trygg mäklare och det är precis så som Stefan är. "
säljare på Tomtbergavägen 112

25 sep 2020

"Jätte kunnig o duktigt mäklare kan rekommendera honom 100 %."
säljare på Trädesvägen 1

25 sep 2020

"Han har kämpat bra och jag var väldigt nöjd med hans jobb och hans personlighet. "
säljare på Lagmansbacken 11

23 aug 2020

"Vi kommer anlita samma mäklare igen om vi kommer i köp/säljläge"
säljare på Vretavägen 7

21 aug 2020

"Steffan Ayden var mycket bra maklare han sålde min lägenhet på ett jätte bra pris och det var lätt att prata med honom och var alltid tillgängligt och jag var mycket nöjd med allt jobb han gjode för mig . "
säljare på Havrevägen 6

20 aug 2020

"Stefan är en professionell mäklare med stort engagemang, noggrann, lyhörd, mycket kunnig samt fokuserar på affärens genomförande. Jag fick ett proffsigt bemötande som var över förväntningarna. Han hjälpte mig att sälja bostaden och det kändes tryggt genom hela processen. Han rådgör, ger tips, svarar på frågor och är väldigt tillgänglig. Vilket jag uppskattar enormt mycket. Jag kände mig delaktig i hela processen från start till försäljning. Mycket professionell mäklare som levererar det som efterfrågas. Dessutom är han oerhört trevlig och utan tvekan bästa fastighetsmäklaren. Rekommenderas varmt"
säljare på Lagmansbacken 11

20 aug 2020

"Stefan var väldigt trevlig och professionell och gav ett ärligt och tryggt intryck som gjorde att jag kunde lita på att lägenheten skulle säljas och till rätt pris."
säljare på Lagmansbacken 7

27 jun 2020

"Snabb och smidig bostads affärer med den trevliga kompetenta mäklaren. Stefan visste vilka förväntningar jag hade kring bostadsaffären och såg till att ordna det på ett mkt bra sätt."
säljare på Timotejvägen 4

26 jun 2020

"Rekommenderar stark,) bästa mäklaren i botkyrka ! "
säljare på Kornvägen 14

26 jun 2020

"Resultatet av försäljningen blev bra trots att den skedde under pågående pandemi. Jag är mycket nöjd med mäklarens insats.
"
säljare på Skarpbrunnavägen 121

26 jun 2020

"Jag kunde inte ha fått en bättre upplevelse i lägenhetsförsäljning. Särskilt under dessa tider då världen i princip stått stilla hade jag inte kunnat få en bättre upplevelse. Allting har gått smidigt och lindrigt undan. Stefan förklarade väl och gav bra information för att trygga både mig som säljare och blivande köpare. Stefan har varit professionell hela vägen och jag är tacksam för en grym upplevelse. "
säljare på Flottiljvägen 171

26 jun 2020

"Verkligen uppskattat Stefan i samband med denna försäljning. En pandemi som träffa hårt så lyckats han via sitt engagemang hitta rätt köpare till rätt pris.
Otroligt bra på återkoppla, enkel och tydlig i sin kommunikation.
Hans tips och knep har varit helt avgörande för ett avsluta här.
"
säljare på Lagmansbacken 9

26 jun 2020

"Super bra, snabb och förstående vid vår försäljning där vi var tvugna att avboka visningar osv. Höll endå köparna kvar trots att vi var tvungna att styra av och som senare ledde till en försäljning som vi var jätte nöjda över! "
säljare på Klövervägen 10

26 jun 2020

"Meklare Steffan var väldigt trevligt och lätt att diskutera med han var alltid tillgängligt och gav mig bra råd och tips, han sålde min lägenhet med en jätte bra pris och jag är mycket nöjd och tacksam för all hjälpen som jag fick av honom . "
säljare på Timotejvägen 4

31 maj 2020

"Prisvärd, engagerad och god kännedom om den lokala marknaden. Bra på att få till privatvisningar och gav inte upp."
säljare på Lagmansbacken 6

29 maj 2020

"Stefan var tydlig i sin kommunikation, lätt tillgänglig även under kvällar/helger och väldigt behjälplig. Men viktigast av allt, har Stefan väldigt bra kunskap om området och även föreningen vilket kändes tryggt. Jag rekommenderar Stefan starkt. "
säljare på Lagmansbacken 7

04 maj 2020

"Han är mycket bra och mycket duktig,mer social ger mig tider ,energe och mycket bra förslag"
säljare på Skarpbrunnavägen 89

29 apr 2020

"Jättenöjd med Stefan som mäklare! "
säljare på Tingstorget 1

28 apr 2020

"Rekommenderar starkt!"
säljare på Ekholmsvägen 253

20 feb 2020

"Vi mycket är nöjd till stefan Aydin och vi rekomenderar alla kund mvh özlem özdemir kornvägen 3"
säljare på Kornvägen 3

20 feb 2020

"Väldigt duktig, omtänksam och vill säljarens/köparens bästa och känner till området väl! Rekommenderas starkt! "
säljare på Vickervägen 14

03 feb 2020

"Jag har både köpt och sålt bostadsrätt via Stefan och måste säga att jag är hur nöjd som helst! Jag var nöjd med honom som köpare och därför valde jag att även sälja med honom. Stefan är en mäklare jag rekommenderar starkt då både köp och försäljning gick snabbt och smidigt."
säljare på Rågvägen 3

21 jan 2020

"Engagerad och duktig mäklare! Tog sig tid att göra en privatvisning på en helg då han var ledig, vilket uppskattas. Skulle lätt rekommendera Stefan som är en måldriven person. "
säljare på Lagmansbacken 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
31 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
323 av 329 säljare
Stefan satte rätt förväntningar på slutpriset
319 av 331 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
326 av 329 säljare
Stefan var tydlig och höll mig uppdaterad
329 av 331 säljare

Stefan på kartan.

998 tidigare annonser
16 bostäder till salu
331 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

4 895 000 kr
5 rum, 136 m²
35 992 kr/m²
Radhus, Botkyrka
2 150 000 kr
3 rum, 98 m²
21 938 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
5 542 kr/mån
1 175 000 kr
1 rum, 30 m²
39 166 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
1 950 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 78,5 m²
25 576 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 904 kr/mån
925 000 kr
1 rum, 25,5 m²
37 000 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
2 255 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kyrkbyn
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alby
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Alby
-125 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 375 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alby
2 rum, 37 m²
Utropspris: 1 425 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.