Staffan Westerberg

Profilbild för Staffan Westerberg
Staffan Westerberg
4.9 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
7 st
72 315 000 kr

Bakgrund

Staffan Westerberg jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-02-05. Staffan har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Staffan har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 61 800 000 kr.

Presentation

Vad är viktigt när man ska sälja sin bostad? Att hitta en engagerad och säljande fastighetsmäklare som jag som säljare och mina kunder har förtroende för.

Vårt vackra Roslagen erbjuder många olika boenden i form av villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter och sjölägen vilket innebär ett roligt och omväxlande arbete som kräver kunskap och engagemang. Att engagera mig, få förtroendet av både säljare och köpare och skapa den optimala länken till "affären är min drivkraft". Mitt mål är att vara hjälpsam och lyhörd inför alla parter och med erfarenhet och personligt engagemang få er att känna er trygga genom hela försäljningsprocessen.

Jag är född och uppvuxen strax söder om Norrtälje i skärgården och bor även i denna fantastiska miljö. Har gedigen bakgrund från fastighetsmäklarbranschen. Jag kan Norrtälje och dess områden och med närheten till skärgården är jag också välbekant med öarna och våra vackra sjölägen. Säljer allt ifrån bostadsrätter, fritidshus, villor och större sjöställen.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

25 apr 2024

"Jag är mycket nöjd med Staffan Westerberg som var mycket trevlig och kunnig. Jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare för fritidshus i trakterna av Norrtälje."
säljare på Beckasinvägen 12

04 apr 2024

"Bra, saklig kommunikation utan så mycket mäklarjargong. Funkade mycket bra."
säljare på Ekbacksvägen 97

28 mar 2024

"En fantastisk mäklare som är mycket engagerad och kompetent .
Bra på att återkoppla och informera ."
säljare på Finsta Stationsväg 14

20 okt 2023

"Stabil & kunnig med trevligt bemötande!"
säljare på Björkudden 120

19 okt 2023

"Mäklaren hade stort angagemang och höll oss uppdaterade hela tiden. Han har en väldigt bra lokalkännedom då han uppvuxen i området."
säljare på Kubbhöjden 14

02 aug 2023

"Toppenbra ! "
säljare på Drottninggatan 8

09 jun 2022

"Staffan gav jättefin support genom hela processen. Det var en trygghet att ha honom med sig med all sin erfarenhet och proffessionalitet. "
säljare på Odessas Odling 7

22 feb 2022

"Staffan är proffsig och trevlig person som får en att känna sig trygg i en försäljning. Mycket bra lokalkännedom. Skulle varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Strömsängshöjden 10

28 sep 2021

"
Staffan Westerberg på Mäklarhuset i Norrtälje var mäklaren vi anlitade då vi ville sälja vårt fritidshus i Hysingsvik. Från första kontakt till avslutad affär var Staffan mycket engagerad och det märktes tydligt att han har flera decenniers erfarenhet som fastighetsmäklare i Roslagen. Mycket pro..."
"
Staffan Westerberg på Mäklarhuset i Norrtälje var mäklaren vi anlitade då vi ville sälja vårt fritidshus i Hysingsvik. Från första kontakt till avslutad affär var Staffan mycket engagerad och det märktes tydligt att han har flera decenniers erfarenhet som fastighetsmäklare i Roslagen. Mycket professionell helt enkelt. Staffan som person är jättetrevlig och kommunikativ och han skapade snabbt en bra och intresseväckande annons på Mäklarhusets egen sajt, Hemnet och Booli. Staffan har många goda idéer, en skicklig fotograf och stöd från andra engagerade medarbetare i Mäklarhuset. Budgivningen sköttes skickligt och i lagom takt. Kontraktsskrivningen ordnades kort efter budslutet på Mäklarhusets kontor i centrala Norrtälje. För oss blev det ett smidigt och trevligt möte med en nöjd köpare. Högsta betyg!
Olof Engfeldt"
Läs mer
säljare på Furusundsvägen 65

08 jun 2021

"Kändes tryggt med en erfaren mäklare från början till slut.Sen blev slutresutatet med budgivningvöver förväntan till allas belåtenhet."
säljare på Björkudden 127

19 maj 2021

"Han var tydlig kunnig och ärlig
Vi är jätte nöjda
"
säljare på Mellanören 1

06 maj 2021

"Jag har haft Staffan tidigare och alltid blivit nöjd. Jag rekommenderar alltid honom!"
säljare på Parkuddsvägen 53

08 jan 2021

"Vi är så nöjda med all kontakt med Staffan, så engagerad och tillmötesgående. "
säljare på Frötunagatan 13B

04 okt 2020

"Staffan besitter stor kunskap och engagemang, ett säkert val för både säljare och köpare, rekommenderas!"
säljare på Grindbyvägen 12

20 aug 2020

"Staffan är kunnig inom sitt område. Alltid påläst, tillmötesgående mot både säljare och köpare. Han är en mäklare som man kan lita på."
säljare på Östuddavägen 21

18 aug 2020

"Jag jobbar själv i samma bransch och blev rekommenderad att kontakta Staffan! Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Staffan är en väldigt duktig mäklare som är påläst och kunnig. Han värderade huset till just den nivån som till slut blev slutpriset.
Jag kommer rekommendera vidare Staffan til..."
"Jag jobbar själv i samma bransch och blev rekommenderad att kontakta Staffan! Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Staffan är en väldigt duktig mäklare som är påläst och kunnig. Han värderade huset till just den nivån som till slut blev slutpriset.
Jag kommer rekommendera vidare Staffan till andra som ska sälja i Roslagstrakten med omnejd. "
Läs mer
säljare på Finstavägen 343

02 aug 2020

"Mycket nöjd med Staffans insats, han verkar vara en mycket anlitad mäklare för området och stundtals lite svår att få tag på, då han har många kunder. Men han ringde alltid tillbaka."
säljare på Gillerskärsstigen 11

25 jun 2020

"Så trevligt med en mäklare som är lugn och professionell! Det ledde till en affär där jag tror även köparen var väldigt nöjd."
säljare på Östernäs Bryggväg 66

11 jun 2020

"Andra gången jag anlitar Staffan och är jättenöjd även denna gång! "
säljare på Ekebovägen 23

10 jun 2020

"Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. Vi är fem syskon utspridda över landet som skulle sälja ett dödsbo. Det säger sig självt att det skulle kunna bli besvärligt, men Staffan hanterade det på ett proffsigt och mycket värdigt sätt. Det kändes tryggt hela vägen. Tack Staffan!"
"Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. Vi är fem syskon utspridda över landet som skulle sälja ett dödsbo. Det säger sig självt att det skulle kunna bli besvärligt, men Staffan hanterade det på ett proffsigt och mycket värdigt sätt. Det kändes tryggt hela vägen. Tack Staffan!"
Läs mer
säljare på Granövägen 164

04 jun 2020

"Staffan Westerberg, har varit mer än behjälplig genom hela processen och varit oerhört professionell och stödjande. Vi ytters tacksamma för hans engagemang. "
säljare på Addarsnäs 18

20 apr 2020

"Staffan var jätteduktig genom hela processen. Man vet ju inte vid första mötet med mäklaren hur det ska gå i försäljningen, men det gick fort och bra! "
säljare på Ringdansvägen 43

18 apr 2020

"Den absolut bästa mäklare jag någonsin varit i kontakt med!"
säljare på Lögla Näsuddsväg 4

04 feb 2020

"Staffan var kompetent och lyhörd och oerhört hjälpsam. Vi sålde ett dödsbo och saknade ett antal detaljer. Staffan tog på sig att själv ta reda på mycket av informationen vilket var oerhört uppskattat. Vi är så glada att vi valde Staffan, vi kunde inte vara nöjdare med hans insats"
"Staffan var kompetent och lyhörd och oerhört hjälpsam. Vi sålde ett dödsbo och saknade ett antal detaljer. Staffan tog på sig att själv ta reda på mycket av informationen vilket var oerhört uppskattat. Vi är så glada att vi valde Staffan, vi kunde inte vara nöjdare med hans insats"
Läs mer
säljare på Harö Byväg 1

12 sep 2019

"Kan varmt rekommendera Staffan och Mäklarhuset i Norrtälje."
säljare på Mellangårdsvägen 20

13 aug 2019

"Kunnig, trevlig,. Bra lokalkännedom "
säljare på Fiskarängsbacken 1

05 jun 2019

"Höll oss uppdaterade hela tiden"
säljare på Rostockvägen 43

03 maj 2019

"Lätt att få tag på, Ringde alltid på utsatt tid"
säljare på Klubbenvägen 18

02 maj 2019

"Anlitar du Staffan får ni är en välklädd mäklare som inger trygghet och seriositet. Säljande utan att vara för på! Säljer vi igen blir han någon vi återkommer till."
säljare på Kattguldsvägen 6

26 apr 2019

"Staffan är otroligt proffsig och erfaren och jag kände stort förtroende för honom och trygghet under hela säljprocessen."
säljare på Edmunds väg 8

14 mar 2019

"Anlitade mäklare Staffan Westerberg, Mäklarhuset Norrtälje, för försäljning av vårt fritidshus. Hela säljprocessen har fungerat klockrent. Allt har skötts snabbt och proffsigt. Rekommenderas varmt."
säljare på Pelikanvägen 27

08 feb 2019

"Proffsig och seriös mäklare, kan verkligen rekommenderas"
säljare på Byholmavägen 85

03 feb 2019

"Slutpriset stämde inte med värderingen, men det kunde ingen veta att det blev sådan budgivning.
Det var lite oväntad, men vi blev nöjda. Tack Stefan!"
säljare på Harkavägen 36

31 jan 2019

"Mäklaren är trevlig och lättsam."
säljare på Gärdsnäsvägen 40

06 dec 2018

"Mäklarens försäljningsarbete och kontakt med oss som säljare var föredömligt och helt utan anmärkningar. Från vårt första möte till att försäljningen var klar kände vi som säljare att han var rätt person för uppdraget och ingav ett stort förtroende. Han var korrekt och mycket trevlig i sitt upptr..."
"Mäklarens försäljningsarbete och kontakt med oss som säljare var föredömligt och helt utan anmärkningar. Från vårt första möte till att försäljningen var klar kände vi som säljare att han var rätt person för uppdraget och ingav ett stort förtroende. Han var korrekt och mycket trevlig i sitt uppträdande, han hade en osannolikt bra lokalkännedom kring området där försäljningsobjektet ligger och han gav ett professionellt intryck grundat på lång erfarenhet. "
Läs mer
säljare på Söderäng 14

04 dec 2018

"En mycket kompetent och behaglig person."
säljare på Hubertusvägen 26

04 dec 2018

"Personlig, kompetent och inger förtroende."
säljare på Sättravägen 119

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
61 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
96 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 108 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 108 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Staffan på kartan.

496 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
108 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

2 175 000 kr
2 rum, 53 m²
41 037 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
3 313 kr/mån
2 250 000 kr
3 rum, 58 m²
38 793 kr/m²
Villa, Norrtälje
3 750 000 kr
4 rum, 90 m²
41 666 kr/m²
Villa, Norrtälje
6 975 000 kr
5 rum, 143 m²
48 776 kr/m²
Villa, Norrtälje
2 975 000 kr
2 rum, 72 m²
41 319 kr/m²
Villa, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Hysängen
2 rum, 30 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
Slutpris saknas
Villa Gummarö
4 rum, 105 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
Slutpris saknas
Villa Storö
6 rum, 171 m²
Utropspris: 9 250 000 kr
Slutpris saknas
Villa Blidö
3 rum, 53 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Slutpris saknas
Villa Grovstanäs
4 rum, 73 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.