Staffan Fritzell

Profilbild för Staffan Fritzell
Säljarfavorit
Staffan Fritzell
4.9 / 5
(276 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
16 st
58 000 000 kr

Bakgrund

Staffan Fritzell jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Staffan har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Staffan har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 65 815 000 kr.

Presentation

Jag heter Staffan Fritzell och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här så har jag mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket är en stor fördel vid förmedling av bostäder. Hör av er eller kom förbi vårat kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

20 apr 2023

"Väldig professionell och engagerad. Mycket trevlig och kunnig person."
säljare på Torngatan 3

13 apr 2023

"Staffan har hjälpt mig att sälja lägenheter tidigare och jag har alltid varit nöjd. "
säljare på Sankt Olofsgatan 60A

15 mar 2023

"Fantastiskt engagerad och tillgänglig. Hjälpsam och tydlig. "
säljare på Herrhagens Byväg 3

13 mar 2023

"Vi kan inte vara mer än nöjda med Staffan som mäklare! Han är mycket trevlig och kunnig om både området och marknaden. Mycket god kommunikation och håller en uppdaterad hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg som säljare. Vi fick ett riktigt bra slutpris på en tuff marknad. Kan varmt reko..."
"Vi kan inte vara mer än nöjda med Staffan som mäklare! Han är mycket trevlig och kunnig om både området och marknaden. Mycket god kommunikation och håller en uppdaterad hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg som säljare. Vi fick ett riktigt bra slutpris på en tuff marknad. Kan varmt rekommendera Staffan till kommande säljare. "
Läs mer
säljare på Styrbjörnsgatan 14B

24 feb 2023

"Staffan är otroligt lätt att tycka om, proffsig och tar sig tid året mig som säljare."
säljare på Muningatan 21

24 feb 2023

"Ruggigt bra! "
säljare på Torkelsgatan 17G

04 jan 2023

"I would recommend Staffan 100%. He did a great job. Despite the market starting to become difficult, he was positive without ever giving us any false hope. He was very organised, easy to contact and did an all around great job. He has a good sense of humour and is socially competent, which was ve..."
"I would recommend Staffan 100%. He did a great job. Despite the market starting to become difficult, he was positive without ever giving us any false hope. He was very organised, easy to contact and did an all around great job. He has a good sense of humour and is socially competent, which was very important to us! "
Läs mer
säljare på Karin Boyegatan 4D

04 jan 2023

"Har anlitat Staffan förut!
Jätte bra mäklare på alla sätt o vis!
"
säljare på Herrhagsvägen 190

03 jan 2023

"Han är snygg!"
säljare på Margit Sahlins gata 3

23 okt 2022

"Försäljningen av denna bostadsrätt sammanföll med en kraftig förändring i samhällsekonomin. Mycket högre räntor snabbt, kraftigt stigande inflation mm
gjorde det mycket svårt att bedöma ev försäljningspris när bostaden kom ut på marknaden i maj. Därav följde en stark stiltje på hela bostadsmarkna..."
"Försäljningen av denna bostadsrätt sammanföll med en kraftig förändring i samhällsekonomin. Mycket högre räntor snabbt, kraftigt stigande inflation mm
gjorde det mycket svårt att bedöma ev försäljningspris när bostaden kom ut på marknaden i maj. Därav följde en stark stiltje på hela bostadsmarknaden.
Vi fick gå ner i pris . Men ändå lyckades Staffan sälja lägenheten till ett,
efter omständigheterna, helt ok pris."
Läs mer
säljare på Ritargatan 6B

12 okt 2022

"Väldig professionell och engagerad. Kan varmt rekommendera Staffan."
säljare på Kryddblandargatan 11

11 okt 2022

"Jättenöjd med Staffans jobb. Duktig och hela tiden där för att svara på frågor och bolla olika tankar. Skulle absolut rekommendera honom!"
säljare på Torngatan 3

10 okt 2022

"Alla steg i försäljningen fungerade bra, hela vägen från förberedelser till kontraktsskrivning och överlåtelse. Staffans kommunikation var utmärkt och han höll oss uppdaterade hela tiden. De diskussioner vi hade angående fastigheten och försäljningen var givande och de råd som Staffan gav oss var..."
"Alla steg i försäljningen fungerade bra, hela vägen från förberedelser till kontraktsskrivning och överlåtelse. Staffans kommunikation var utmärkt och han höll oss uppdaterade hela tiden. De diskussioner vi hade angående fastigheten och försäljningen var givande och de råd som Staffan gav oss var bra."
Läs mer
säljare på Svanviksvägen 8

01 jun 2022

"Staffan är engagerad, tydlig och tillitsfull. Upplevs mycket professionell. Jag är nöjd att jag valde Staffan som mäklare! "
säljare på Ymergatan 15D

13 maj 2022

"Väldig professionell och engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera Staffan vid bostadsaffär."
säljare på Portalgatan 90

12 maj 2022

"Sålt med Staffan flera gånger och även köpt av honom.
Skulle aldrig välja en annan mäklare.
Kunnig, driven, engagerad och socialt kompetent."
säljare på Lena-Ängeby 196

05 mar 2022

"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla..."
"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla sätt nöjda med vårt val av mäklare och kommer inte att tveka inför att välja Staffan igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Fögderivägen 28

26 feb 2022

"Staffan är grym, vi har använt honom vid våra tre senaste bostadsaffärer och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ymergatan 15D

18 feb 2022

"Staffan är otroligt trevlig och tillgänglig med en väldigt god återkoppling. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Tullgarnsgatan 16

17 feb 2022

"Staffan gjorde en fantastisk insats som vi är väldigt nöjda över.
Jag kommer garanterat att använda Staffan för framtida försäljningar.
Han är extremt flexibel, proffsig, ödmjuk och social.
Jag kan starkt rekommendera Staffan! "
säljare på Bellmansgatan 2

09 feb 2022

"Staffan var positiv, lyhörd och professionellt samt väldigt engagerad.
Vi kände oss trygga med Staffan och hade ett bra samarbete.
"
säljare på Luthagsesplanaden 1B

08 feb 2022

"Underbar person att ha kontakt med.
Jag tackar så hemskt mycket för all insats och engagemang!
Stort TACK Staffan.
Mvh
Nasrin Najafi "
säljare på Byggmästargatan 13C

07 feb 2022

"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparen..."
"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparens bästa. En mäklare jag kan rekommendera alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 38

11 jan 2022

"Väldigt duktig på att lösa alla olika delar då vi hade ont om tid. "
säljare på Nåntuna Backe 28

02 nov 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
Läs mer
säljare på Greta Arwidssons väg 63

27 okt 2021

"Staffan var engagerad och lyhörd. Han gjorde allt för att jag som säljare skulle känna mig nöjd med min försäljning. Han hjälpte även till med rådgivning när det kom till det nya bostadsköpet. Staffan är guld! "
säljare på Portalgatan 72

24 sep 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare.Enkel  att jobba med och tydlig genom hela processen. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! ""
säljare på Topeliusgatan 2A

21 sep 2021

"Mycket engagerad, kunnig och driven. Uppdaterade mig hela tiden om vad som var på gång. Jag kan verkligen rekommendera Staffan och ROI."
säljare på Kyrkogårdsgatan 45B

04 jul 2021

"Jättebra och kunnig mäklare. Anlita honom gärna igen. "
säljare på Vreta Strandväg 21

02 jul 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare. Lätt att jobba med samt mycket social och trevlig. Vi kände oss hela tiden trygga att låta honom hantera vår försäljning och är mycket nöjda i efterhand."
säljare på Ritargatan 6B

28 maj 2021

"Kunde inte ha fått en bättre mäklare. Sålde lägenheten på ett smidigt och effektivt sätt.
Väldigt service minded och lösningsorienterad!
Skulle garanterat anlita Staffa igen! "
säljare på Bellmansgatan 88

01 apr 2021

"Staffan är kompetent och seriös. Enkel att jobba med och tydlig genom hela processen. En mycket trevlig och positiv person. Rekommenderas!"
säljare på Byggmästargatan 3C

11 mar 2021

"Jag kan starkt rekommendera Staffan! Han var väldigt lyhörd och inkännande. Han var lätt att få tag i och uppdaterade mig kontinuerligt. "
säljare på Tegnérgatan 31B

08 mar 2021

"Staffan är bäst! "
säljare på Tiundagatan 47

21 feb 2021

"Staffan är en superproffsig mäklare som ger det lilla extra. Vi upplevde honom som väl insatt och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick extremt smidigt. Vi kände oss trygga genom hela försäljning processen och inget strulade. Både den stylist och städfirma som ingick i säljar-upplägget va..."
"Staffan är en superproffsig mäklare som ger det lilla extra. Vi upplevde honom som väl insatt och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick extremt smidigt. Vi kände oss trygga genom hela försäljning processen och inget strulade. Både den stylist och städfirma som ingick i säljar-upplägget var smidiga och duktiga i sina åtaganden. Kan med värme rekommendera Staffan!"
Läs mer
säljare på Ångkvarnsgatan 16

09 feb 2021

"Staffan var hjälpsam och kompetent för försäljningsprocessen. Han känner till området väl och har god känsla för att välja den potentiella köparen. Han hjälpte mig också med stylingprocessen och rengöringsprocessen. Jag är nöjd med att samarbeta med honom."
"Staffan var hjälpsam och kompetent för försäljningsprocessen. Han känner till området väl och har god känsla för att välja den potentiella köparen. Han hjälpte mig också med stylingprocessen och rengöringsprocessen. Jag är nöjd med att samarbeta med honom."
Läs mer
säljare på Formgatan 9

08 feb 2021

"Staffan hjälpte oss med köpet av nya bostaden och även med att säjla den vi bodde då. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! "
säljare på Fyrisvallsgatan 8B

01 feb 2021

"Staffan är kunnig, tillmötesgående och lyhörd inför sina kunders behov!"
säljare på Kvarntorget 7

15 dec 2020

"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Dalgatan 21A

27 nov 2020

"Professionell och lyhörd "
säljare på Soldathemsvägen 3

11 nov 2020

"Staffan är riktigt duktig och jag kommer definitivt använda mig utav honom igen vid nästa försäljning! Rekommenderas starkt till alla som vill ha en engagerad mäklare"
säljare på Gamla Uppsalagatan 125

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Staffan inte var stressad av att processen från vår sida var ganska lång, men samtidigt var redo att snabbt skrida till verket när vi till sist hittade ett hus vi ville köpa och måste sälja snabbt. "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 27

26 sep 2020

"Vill man ha en bra mäklarbyrå så ringer man Roi. "
säljare på Bellmansgatan 14

21 sep 2020

"Staffan is very competent both professionally and personally. We felt confident throughout the whole process. "
säljare på Viragatan 5

15 sep 2020

"Ärlig och tydlig med vad processen och vad jag kunde förvänta mig redan vid konsultationen. Såg till att allt gick smidigt och utlovade inte något han inte kunde hålla. "
säljare på Väderkvarnsgatan 8B

11 sep 2020

"Rätt inställning, lätt att jobba med och bra slutresultat."
säljare på Lästmakargatan 5B

11 sep 2020

"Staffan är en kul kille /Hijazi"
säljare på Kungsängsesplanaden 10C

21 aug 2020

"Bra dialog från start till mål. Tydlig och bra koll på marknaden. Vi rekommenderar Staffan starkt till er som ska sälja lägenhet! "
säljare på Eriksgatan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
65 815 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
270 av 273 säljare
Staffan satte rätt förväntningar på slutpriset
261 av 276 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
273 av 275 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
275 av 275 säljare

Staffan på kartan.

415 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
275 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

3 350 000 kr
3 rum, 77 m²
43 506 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 582 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 64,3 m²
37 421 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 548 kr/mån
1 595 000 kr
1,5 rum, 38,5 m²
41 973 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 396 kr/mån
2 195 000 kr
1 rum, 26 m²
84 423 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 385 kr/mån
6 495 000 kr
7 rum, 186 m²
34 919 kr/m²
Villa, Knivsta

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 665 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
+ 215 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
2 160 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 265 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 210 000 kr
Lägenhet Salabacke
+ 215 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 600 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
+ 405 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldig professionell och engagerad. Mycket trevlig och kunnig person."
Vilande / ej såld
Lägenhet Kapellgärdet
4 rum, 130 m²
Utropspris: 5 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.