Staffan Fritzell

Profilbild för Staffan Fritzell
Säljarfavorit
Staffan Fritzell
4.9 / 5
(306 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
16 st
78 600 000 kr

Bakgrund

Staffan Fritzell jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Staffan har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Staffan har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 360 000 kr.

Presentation

Jag heter Staffan Fritzell och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här så har jag mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket är en stor fördel vid förmedling av bostäder. Hör av er eller kom förbi vårat kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

20 jun 2024

"Professionellt intryck, bra bemötande."
säljare på Tegnérgatan 33C

12 jun 2024

"Staffan förstod snabbt situationen jag var i med att välja att inte sälja/sälja och kom med bra förslag på hur jag skulle hantera situationen jag var i. När jag väl tagit beslut var han snabbt med på bollen och kom igång med processen snabbt. "
säljare på Norbyvägen 67B

10 jun 2024

"Över 10 visningar senare i en trög marknad så lyckades stjärnan med att få till en bra försäljning. Är supernöjd! Om du vill ha en engagerad och lyhörd mäklare som gör sitt yttersta för dig så tveka inte att kontakta honom."
säljare på Vattholmavägen 8C

10 jun 2024

"Är oerhört nöjd med den fina servicen, verkligen en komplett mäklarfirma som tog hand om hela affären. Alert och trevligt bemötande. "
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

08 maj 2024

"Väldigt nöjd med Staffans insats. Kändes, trygg och tydlig genom hela processen. "
säljare på Eldkvarnsgatan 14

09 apr 2024

"Vi är så nöjda med Staffan. Vi kände oss trygga hela vägen. Han gjorde ett kanonjobb"
säljare på Fänkålsgatan 19

26 feb 2024

"Mycket engagerad, trevlig, höll mig uppdaterad hela tiden och lätt att få tag på när jag behövde det. Rekommenderas varmt "
säljare på Storgatan 22E

15 sep 2023

"Andra gången vi sålde vår lägenhet med Staffan. Säljer vi igen så är det han vi kommer att höra av oss till. Social, glad, trevlig. Går igenom allt noggrant så vi alltid känner oss säkra och informerade om vad som sker. Svarar så fort man hör av sig och är alltid redo om något händer. Rekommender..."
"Andra gången vi sålde vår lägenhet med Staffan. Säljer vi igen så är det han vi kommer att höra av oss till. Social, glad, trevlig. Går igenom allt noggrant så vi alltid känner oss säkra och informerade om vad som sker. Svarar så fort man hör av sig och är alltid redo om något händer. Rekommenderar Staffan starkt! "
Läs mer
säljare på Portalgatan 60

13 aug 2023

"Staffan var väldigt engagerad och driven genom hela försäljningen. Han hade väldigt god koll på marknaden och gav oss därför väldigt bra rekommendationer om vid vilken tidpunkt annonsen skulle publiceras och till vilket utgångspris lägenheten rimligtvis skulle ha. "
"Staffan var väldigt engagerad och driven genom hela försäljningen. Han hade väldigt god koll på marknaden och gav oss därför väldigt bra rekommendationer om vid vilken tidpunkt annonsen skulle publiceras och till vilket utgångspris lägenheten rimligtvis skulle ha. "
Läs mer
säljare på Kungsängsgatan 36D

12 aug 2023

"Tittade ursprungligen bland flera andra toppkandidater via HittaMäklare, men när Staffan kom in i bilden blev valet självklart. Oerhört engagerad och lyhörd, med en social kompetens utöver det vanliga. Jag är väldigt nöjd då försäljningen gick snabbt och smidigt trots dagens marknadsläge. Tack St..."
"Tittade ursprungligen bland flera andra toppkandidater via HittaMäklare, men när Staffan kom in i bilden blev valet självklart. Oerhört engagerad och lyhörd, med en social kompetens utöver det vanliga. Jag är väldigt nöjd då försäljningen gick snabbt och smidigt trots dagens marknadsläge. Tack Staffan!"
Läs mer
säljare på Norrtäljegatan 11A

11 aug 2023

"Levererar allt som utlovats och detta i ”dåliga tider” att sälja. Hade inte på något som helst sätt kunnat tänka mig en bättre mäklare!"
säljare på Dammgatan 58C

11 aug 2023

"Jag är vanligtvis totalt immun mot försäljningsprat men Staffan lyckades helt riva mina murar under mäklarprocessen vilket gjorde att jag valde honom i hopp om att han kunde göra detsamma med potentiella köpare. Extremt charmig och är, trots att de höga förväntningarna inte riktigt infriades, väl..."
"Jag är vanligtvis totalt immun mot försäljningsprat men Staffan lyckades helt riva mina murar under mäklarprocessen vilket gjorde att jag valde honom i hopp om att han kunde göra detsamma med potentiella köpare. Extremt charmig och är, trots att de höga förväntningarna inte riktigt infriades, väldigt nöjd givet marknadsläget."
Läs mer
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

29 jul 2023

"Behaglig, lugn och lyssnade om önskemål/behov. Väldigt proffesionellt bemötande och tydlig i sin kommunikation. "
säljare på Tunagatan 7C

15 jun 2023

"Andra gången jag säljer med Staffan och han överträffar förväntningarna återigen! Oerhört trevlig, professionell & engagerad mäklare. Rekommenderar varmt!"
säljare på Orgelgatan 12

15 jun 2023

"Trevlig, hjälpsam och kunnig! "
säljare på Svartbäcksgatan 105B

20 apr 2023

"Väldig professionell och engagerad. Mycket trevlig och kunnig person."
säljare på Torngatan 3

13 apr 2023

"Staffan har hjälpt mig att sälja lägenheter tidigare och jag har alltid varit nöjd. "
säljare på Sankt Olofsgatan 60A

15 mar 2023

"Fantastiskt engagerad och tillgänglig. Hjälpsam och tydlig. "
säljare på Herrhagens Byväg 3

13 mar 2023

"Vi kan inte vara mer än nöjda med Staffan som mäklare! Han är mycket trevlig och kunnig om både området och marknaden. Mycket god kommunikation och håller en uppdaterad hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg som säljare. Vi fick ett riktigt bra slutpris på en tuff marknad. Kan varmt reko..."
"Vi kan inte vara mer än nöjda med Staffan som mäklare! Han är mycket trevlig och kunnig om både området och marknaden. Mycket god kommunikation och håller en uppdaterad hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg som säljare. Vi fick ett riktigt bra slutpris på en tuff marknad. Kan varmt rekommendera Staffan till kommande säljare. "
Läs mer
säljare på Styrbjörnsgatan 14B

24 feb 2023

"Staffan är otroligt lätt att tycka om, proffsig och tar sig tid året mig som säljare."
säljare på Muningatan 21

24 feb 2023

"Ruggigt bra! "
säljare på Torkelsgatan 17G

04 jan 2023

"I would recommend Staffan 100%. He did a great job. Despite the market starting to become difficult, he was positive without ever giving us any false hope. He was very organised, easy to contact and did an all around great job. He has a good sense of humour and is socially competent, which was ve..."
"I would recommend Staffan 100%. He did a great job. Despite the market starting to become difficult, he was positive without ever giving us any false hope. He was very organised, easy to contact and did an all around great job. He has a good sense of humour and is socially competent, which was very important to us! "
Läs mer
säljare på Karin Boyegatan 4D

04 jan 2023

"Har anlitat Staffan förut!
Jätte bra mäklare på alla sätt o vis!
"
säljare på Herrhagsvägen 190

03 jan 2023

"Han är snygg!"
säljare på Margit Sahlins gata 3

23 okt 2022

"Försäljningen av denna bostadsrätt sammanföll med en kraftig förändring i samhällsekonomin. Mycket högre räntor snabbt, kraftigt stigande inflation mm
gjorde det mycket svårt att bedöma ev försäljningspris när bostaden kom ut på marknaden i maj. Därav följde en stark stiltje på hela bostadsmarkna..."
"Försäljningen av denna bostadsrätt sammanföll med en kraftig förändring i samhällsekonomin. Mycket högre räntor snabbt, kraftigt stigande inflation mm
gjorde det mycket svårt att bedöma ev försäljningspris när bostaden kom ut på marknaden i maj. Därav följde en stark stiltje på hela bostadsmarknaden.
Vi fick gå ner i pris . Men ändå lyckades Staffan sälja lägenheten till ett,
efter omständigheterna, helt ok pris."
Läs mer
säljare på Ritargatan 6B

12 okt 2022

"Väldig professionell och engagerad. Kan varmt rekommendera Staffan."
säljare på Kryddblandargatan 11

11 okt 2022

"Jättenöjd med Staffans jobb. Duktig och hela tiden där för att svara på frågor och bolla olika tankar. Skulle absolut rekommendera honom!"
säljare på Torngatan 3

10 okt 2022

"Alla steg i försäljningen fungerade bra, hela vägen från förberedelser till kontraktsskrivning och överlåtelse. Staffans kommunikation var utmärkt och han höll oss uppdaterade hela tiden. De diskussioner vi hade angående fastigheten och försäljningen var givande och de råd som Staffan gav oss var..."
"Alla steg i försäljningen fungerade bra, hela vägen från förberedelser till kontraktsskrivning och överlåtelse. Staffans kommunikation var utmärkt och han höll oss uppdaterade hela tiden. De diskussioner vi hade angående fastigheten och försäljningen var givande och de råd som Staffan gav oss var bra."
Läs mer
säljare på Svanviksvägen 8

01 jun 2022

"Staffan är engagerad, tydlig och tillitsfull. Upplevs mycket professionell. Jag är nöjd att jag valde Staffan som mäklare! "
säljare på Ymergatan 15D

13 maj 2022

"Väldig professionell och engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera Staffan vid bostadsaffär."
säljare på Portalgatan 90

12 maj 2022

"Sålt med Staffan flera gånger och även köpt av honom.
Skulle aldrig välja en annan mäklare.
Kunnig, driven, engagerad och socialt kompetent."
säljare på Lena-Ängeby 196

05 mar 2022

"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla..."
"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla sätt nöjda med vårt val av mäklare och kommer inte att tveka inför att välja Staffan igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Fögderivägen 28

26 feb 2022

"Staffan är grym, vi har använt honom vid våra tre senaste bostadsaffärer och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ymergatan 15D

18 feb 2022

"Staffan är otroligt trevlig och tillgänglig med en väldigt god återkoppling. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Tullgarnsgatan 16

17 feb 2022

"Staffan gjorde en fantastisk insats som vi är väldigt nöjda över.
Jag kommer garanterat att använda Staffan för framtida försäljningar.
Han är extremt flexibel, proffsig, ödmjuk och social.
Jag kan starkt rekommendera Staffan! "
säljare på Bellmansgatan 2

09 feb 2022

"Staffan var positiv, lyhörd och professionellt samt väldigt engagerad.
Vi kände oss trygga med Staffan och hade ett bra samarbete.
"
säljare på Luthagsesplanaden 1B

08 feb 2022

"Underbar person att ha kontakt med.
Jag tackar så hemskt mycket för all insats och engagemang!
Stort TACK Staffan.
Mvh
Nasrin Najafi "
säljare på Byggmästargatan 13C

07 feb 2022

"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparen..."
"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparens bästa. En mäklare jag kan rekommendera alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 38

11 jan 2022

"Väldigt duktig på att lösa alla olika delar då vi hade ont om tid. "
säljare på Nåntuna Backe 28

02 nov 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
Läs mer
säljare på Greta Arwidssons väg 63

27 okt 2021

"Staffan var engagerad och lyhörd. Han gjorde allt för att jag som säljare skulle känna mig nöjd med min försäljning. Han hjälpte även till med rådgivning när det kom till det nya bostadsköpet. Staffan är guld! "
säljare på Portalgatan 72

24 sep 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare.Enkel  att jobba med och tydlig genom hela processen. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! ""
säljare på Topeliusgatan 2A

21 sep 2021

"Mycket engagerad, kunnig och driven. Uppdaterade mig hela tiden om vad som var på gång. Jag kan verkligen rekommendera Staffan och ROI."
säljare på Kyrkogårdsgatan 45B

04 jul 2021

"Jättebra och kunnig mäklare. Anlita honom gärna igen. "
säljare på Vreta Strandväg 21

02 jul 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare. Lätt att jobba med samt mycket social och trevlig. Vi kände oss hela tiden trygga att låta honom hantera vår försäljning och är mycket nöjda i efterhand."
säljare på Ritargatan 6B

28 maj 2021

"Kunde inte ha fått en bättre mäklare. Sålde lägenheten på ett smidigt och effektivt sätt.
Väldigt service minded och lösningsorienterad!
Skulle garanterat anlita Staffa igen! "
säljare på Bellmansgatan 88

01 apr 2021

"Staffan är kompetent och seriös. Enkel att jobba med och tydlig genom hela processen. En mycket trevlig och positiv person. Rekommenderas!"
säljare på Byggmästargatan 3C

11 mar 2021

"Jag kan starkt rekommendera Staffan! Han var väldigt lyhörd och inkännande. Han var lätt att få tag i och uppdaterade mig kontinuerligt. "
säljare på Tegnérgatan 31B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
66 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
298 av 301 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
303 av 305 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
305 av 305 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Staffan på kartan.

460 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
305 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 750 000 kr
3 rum, 86,6 m²
31 976 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 835 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 45 m²
52 222 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 295 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 61 m²
29 426 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 311 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 41,5 m²
41 341 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 260 kr/mån
3 395 000 kr
6 rum, 136 m²
24 963 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
7 052 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Rickomberga
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kapellgärdet
4 rum, 104 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Gränby
-50 000 kr
3,5 rum, 82,5 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
1,5 rum, 32 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 300 000 kr
1 rum, 39,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionellt intryck, bra bemötande."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.