Staffan Fritzell

Profilbild för Staffan Fritzell
Staffan Fritzell
4.9 / 5
(245 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
6 st
85 990 000 kr

Bakgrund

Staffan Fritzell jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Staffan har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Staffan har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 54 170 000 kr.

Presentation

Jag heter Staffan Fritzell och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här så har jag mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket är en stor fördel vid förmedling av bostäder. Hör av er eller kom förbi vårat kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

01 jun 2022

"Staffan är engagerad, tydlig och tillitsfull. Upplevs mycket professionell. Jag är nöjd att jag valde Staffan som mäklare! "
säljare på Ymergatan 15D

13 maj 2022

"Väldig professionell och engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera Staffan vid bostadsaffär."
säljare på Portalgatan 90

12 maj 2022

"Sålt med Staffan flera gånger och även köpt av honom.
Skulle aldrig välja en annan mäklare.
Kunnig, driven, engagerad och socialt kompetent."
säljare på Lena-Ängeby 196

05 mar 2022

"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla..."
"Staffan är kunnig, driven, entusiastisk och rakt igenom en duktig mäklare. Han har genomgående under processen (och det har varit en lång en) varit tillgänglig och närvarande, delat med sig av kunskap, lugnat oroliga säljarnerver och, när det väl gällde, levererat otroliga resultat. Vi är på alla sätt nöjda med vårt val av mäklare och kommer inte att tveka inför att välja Staffan igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Fögderivägen 28

26 feb 2022

"Staffan är grym, vi har använt honom vid våra tre senaste bostadsaffärer och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ymergatan 15D

18 feb 2022

"Staffan är otroligt trevlig och tillgänglig med en väldigt god återkoppling. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Tullgarnsgatan 16

17 feb 2022

"Staffan gjorde en fantastisk insats som vi är väldigt nöjda över.
Jag kommer garanterat att använda Staffan för framtida försäljningar.
Han är extremt flexibel, proffsig, ödmjuk och social.
Jag kan starkt rekommendera Staffan! "
säljare på Bellmansgatan 2

09 feb 2022

"Staffan var positiv, lyhörd och professionellt samt väldigt engagerad.
Vi kände oss trygga med Staffan och hade ett bra samarbete.
"
säljare på Luthagsesplanaden 1B

08 feb 2022

"Underbar person att ha kontakt med.
Jag tackar så hemskt mycket för all insats och engagemang!
Stort TACK Staffan.
Mvh
Nasrin Najafi "
säljare på Byggmästargatan 13C

07 feb 2022

"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparen..."
"En helt underbar och fantastisk mäklare!
Behjälplig och trevlig redan från start på visningsdagen. Staffan har stort passion för sitt jobb och det märks via hans självsäkra beteende och utstrålning. Han är extremt kunnig inom sitt arbete och det märks att han vill båda säljarens men även köparens bästa. En mäklare jag kan rekommendera alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 38

11 jan 2022

"Väldigt duktig på att lösa alla olika delar då vi hade ont om tid. "
säljare på Nåntuna Backe 28

02 nov 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
"Jag kan verkligen rekommendera Staffan! Han är lätt att få tag på, visar stort intresse och har en otroligt hög servicenivå. Han är väldigt kompetent och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och vi uppskattade verkligen Staffans arbete. Högsta betyg! "
Läs mer
säljare på Greta Arwidssons väg 63

27 okt 2021

"Staffan var engagerad och lyhörd. Han gjorde allt för att jag som säljare skulle känna mig nöjd med min försäljning. Han hjälpte även till med rådgivning när det kom till det nya bostadsköpet. Staffan är guld! "
säljare på Portalgatan 72

24 sep 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare.Enkel  att jobba med och tydlig genom hela processen. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! ""
säljare på Topeliusgatan 2A

21 sep 2021

"Mycket engagerad, kunnig och driven. Uppdaterade mig hela tiden om vad som var på gång. Jag kan verkligen rekommendera Staffan och ROI."
säljare på Kyrkogårdsgatan 45B

04 jul 2021

"Jättebra och kunnig mäklare. Anlita honom gärna igen. "
säljare på Vreta Strandväg 21

02 jul 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare. Lätt att jobba med samt mycket social och trevlig. Vi kände oss hela tiden trygga att låta honom hantera vår försäljning och är mycket nöjda i efterhand."
säljare på Ritargatan 6B

28 maj 2021

"Kunde inte ha fått en bättre mäklare. Sålde lägenheten på ett smidigt och effektivt sätt.
Väldigt service minded och lösningsorienterad!
Skulle garanterat anlita Staffa igen! "
säljare på Bellmansgatan 88

01 apr 2021

"Staffan är kompetent och seriös. Enkel att jobba med och tydlig genom hela processen. En mycket trevlig och positiv person. Rekommenderas!"
säljare på Byggmästargatan 3C

11 mar 2021

"Jag kan starkt rekommendera Staffan! Han var väldigt lyhörd och inkännande. Han var lätt att få tag i och uppdaterade mig kontinuerligt. "
säljare på Tegnérgatan 31B

08 mar 2021

"Staffan är bäst! "
säljare på Tiundagatan 47

21 feb 2021

"Staffan är en superproffsig mäklare som ger det lilla extra. Vi upplevde honom som väl insatt och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick extremt smidigt. Vi kände oss trygga genom hela försäljning processen och inget strulade. Både den stylist och städfirma som ingick i säljar-upplägget va..."
"Staffan är en superproffsig mäklare som ger det lilla extra. Vi upplevde honom som väl insatt och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick extremt smidigt. Vi kände oss trygga genom hela försäljning processen och inget strulade. Både den stylist och städfirma som ingick i säljar-upplägget var smidiga och duktiga i sina åtaganden. Kan med värme rekommendera Staffan!"
Läs mer
säljare på Ångkvarnsgatan 16

09 feb 2021

"Staffan var hjälpsam och kompetent för försäljningsprocessen. Han känner till området väl och har god känsla för att välja den potentiella köparen. Han hjälpte mig också med stylingprocessen och rengöringsprocessen. Jag är nöjd med att samarbeta med honom."
"Staffan var hjälpsam och kompetent för försäljningsprocessen. Han känner till området väl och har god känsla för att välja den potentiella köparen. Han hjälpte mig också med stylingprocessen och rengöringsprocessen. Jag är nöjd med att samarbeta med honom."
Läs mer
säljare på Formgatan 9

08 feb 2021

"Staffan hjälpte oss med köpet av nya bostaden och även med att säjla den vi bodde då. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! "
säljare på Fyrisvallsgatan 8B

01 feb 2021

"Staffan är kunnig, tillmötesgående och lyhörd inför sina kunders behov!"
säljare på Kvarntorget 7

15 dec 2020

"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Dalgatan 21A

27 nov 2020

"Professionell och lyhörd "
säljare på Soldathemsvägen 3

11 nov 2020

"Staffan är riktigt duktig och jag kommer definitivt använda mig utav honom igen vid nästa försäljning! Rekommenderas starkt till alla som vill ha en engagerad mäklare"
säljare på Gamla Uppsalagatan 125

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Staffan inte var stressad av att processen från vår sida var ganska lång, men samtidigt var redo att snabbt skrida till verket när vi till sist hittade ett hus vi ville köpa och måste sälja snabbt. "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 27

26 sep 2020

"Vill man ha en bra mäklarbyrå så ringer man Roi. "
säljare på Bellmansgatan 14

21 sep 2020

"Staffan is very competent both professionally and personally. We felt confident throughout the whole process. "
säljare på Viragatan 5

15 sep 2020

"Ärlig och tydlig med vad processen och vad jag kunde förvänta mig redan vid konsultationen. Såg till att allt gick smidigt och utlovade inte något han inte kunde hålla. "
säljare på Väderkvarnsgatan 8B

11 sep 2020

"Rätt inställning, lätt att jobba med och bra slutresultat."
säljare på Lästmakargatan 5B

11 sep 2020

"Staffan är en kul kille /Hijazi"
säljare på Kungsängsesplanaden 10C

21 aug 2020

"Bra dialog från start till mål. Tydlig och bra koll på marknaden. Vi rekommenderar Staffan starkt till er som ska sälja lägenhet! "
säljare på Eriksgatan 19

21 aug 2020

"Fantastik hela vägen. Lyhörd från start över våra behov och vad vi ville. Hans personlighet som jordnära och äkta förändrades inte under tidens gång. Kan varmt rekommendera Staffan och kommer ta kontakt med honom igen vid nästa tillfälle."
säljare på Sågargatan 11A

20 aug 2020

"Staffan Fritzell var engagerad, seriös och lyhörd genom hela processen. Han tog uppdraget på största allvar vilket resulterade i en mycket tillfredsställande försäljning. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare. "
säljare på Eskilsgatan 4B

21 jul 2020

"Under hela processen har Staffan varit lättillgänglig, tydlig och snabb med återkoppling vilket gjort mig trygg och bekväm med försäljningen. Precis som jag hoppats på. Staffan är ett proffs i alla led ända ut i fingerspetsarna!! Jag rekommenderar Staffan till alla som vill ha bra en smidig affär..."
"Under hela processen har Staffan varit lättillgänglig, tydlig och snabb med återkoppling vilket gjort mig trygg och bekväm med försäljningen. Precis som jag hoppats på. Staffan är ett proffs i alla led ända ut i fingerspetsarna!! Jag rekommenderar Staffan till alla som vill ha bra en smidig affär och utmärkt service!! "
Läs mer
säljare på Fålhagsleden 6A

18 jul 2020

"Hade stor hjälp av mäklaren, aldrig sålt bostad tidigare. Höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Dalby-Viggeby 22

18 jul 2020

"MYCKET nöjd!"
säljare på Geijersgatan 18B

17 jul 2020

"Var även engagerad när vi skulle köpa hus och kom med värdefull information "
säljare på Jumkilsgatan 18A

19 jun 2020

"Staffan var till grym hjälp under försäljningen av vår lägenhet. Han hjälpte även till att reda ut en (vad som kunde blivit) rörig situation då köparen ångrade sig efter kontraktet signats, det kändes tryggt att ha Staffan som mäklare när det hettade till. Kan varmt rekommendera honom! "
"Staffan var till grym hjälp under försäljningen av vår lägenhet. Han hjälpte även till att reda ut en (vad som kunde blivit) rörig situation då köparen ångrade sig efter kontraktet signats, det kändes tryggt att ha Staffan som mäklare när det hettade till. Kan varmt rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Salagatan 49A

10 jun 2020

"Väldig nöjd med min mäklare."
säljare på Bellmansgatan 112

27 maj 2020

"Hade inte kunnat ha en bättre mäklare än Staffan! Hela processen gick smidigt och jag är jättenöjd! "
säljare på Götgatan 2

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. Staffan förstod på en gång vår situation och anpassade sig efter hur vi ville ha det. Han är lätt att få tag på och han tar sig verkligen tiden att svara på alla frågor man kan tänkas ha. "
säljare på Salagatan 51A

23 mar 2020

"Otroligt bra engagemang ock känsla under hela genomförandet av affären."
säljare på Portalgatan 66

19 mar 2020

"Ett taktiskt geni!"
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

17 mar 2020

"Supernöjd med Staffan som mäklare!"
säljare på Sankt Olofsgatan 52A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Radhus
1
Villa
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
54 170 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
241 av 243 säljare
Staffan satte rätt förväntningar på slutpriset
234 av 245 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
242 av 244 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
245 av 245 säljare

Staffan på kartan.

382 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
245 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 750 000 kr
3 rum, 82,5 m²
33 536 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 426 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 25 m²
75 800 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 455 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 54,5 m²
43 518 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 154 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 33 m²
75 606 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 484 kr/mån
2 150 000 kr
5 rum, 78 m²
27 564 kr/m²
Villa, Östhammar

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Fålhagen
2,5 rum, 74 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bellman
5 rum, 136 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Salabacke
1,5 rum, 50,9 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 55 000 kr
3,5 rum, 79 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Löten
+ 350 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 2 600 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.