Staffan Fritzell

Profilbild för Staffan Fritzell
Säljarfavorit
Staffan Fritzell
4.9 / 5
(220 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
14 st
85 600 000 kr

Bakgrund

Staffan Fritzell jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Staffan har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Staffan har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 67 285 000 kr.

Presentation

Jag heter Staffan Fritzell och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här så har jag mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket är en stor fördel vid förmedling av bostäder. Hör av er eller kom förbi vårat kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

24 sep 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare.Enkel  att jobba med och tydlig genom hela processen. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! ""
säljare på Topeliusgatan 2A

21 sep 2021

"Mycket engagerad, kunnig och driven. Uppdaterade mig hela tiden om vad som var på gång. Jag kan verkligen rekommendera Staffan och ROI."
säljare på Kyrkogårdsgatan 45B

04 jul 2021

"Jättebra och kunnig mäklare. Anlita honom gärna igen. "
säljare på Vreta Strandväg 21

02 jul 2021

"Väldigt kunnig och driven mäklare. Lätt att jobba med samt mycket social och trevlig. Vi kände oss hela tiden trygga att låta honom hantera vår försäljning och är mycket nöjda i efterhand."
säljare på Ritargatan 6B

28 maj 2021

"Kunde inte ha fått en bättre mäklare. Sålde lägenheten på ett smidigt och effektivt sätt.
Väldigt service minded och lösningsorienterad!
Skulle garanterat anlita Staffa igen! "
säljare på Bellmansgatan 88

01 apr 2021

"Staffan är kompetent och seriös. Enkel att jobba med och tydlig genom hela processen. En mycket trevlig och positiv person. Rekommenderas!"
säljare på Byggmästargatan 3C

11 mar 2021

"Jag kan starkt rekommendera Staffan! Han var väldigt lyhörd och inkännande. Han var lätt att få tag i och uppdaterade mig kontinuerligt. "
säljare på Tegnérgatan 31B

08 mar 2021

"Staffan är bäst! "
säljare på Tiundagatan 47

21 feb 2021

"Staffan är en superproffsig mäklare som ger det lilla extra. Vi upplevde honom som väl insatt och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick extremt smidigt. Vi kände oss trygga genom hela försäljning processen och inget strulade. Både den stylist och städfirma som ingick i säljar-upplägget var smidiga och duktiga i sina åtaganden. Kan med värme rekommendera Staffan!"
säljare på Ångkvarnsgatan 16

09 feb 2021

"Staffan var hjälpsam och kompetent för försäljningsprocessen. Han känner till området väl och har god känsla för att välja den potentiella köparen. Han hjälpte mig också med stylingprocessen och rengöringsprocessen. Jag är nöjd med att samarbeta med honom."
säljare på Formgatan 9

08 feb 2021

"Staffan hjälpte oss med köpet av nya bostaden och även med att säjla den vi bodde då. Trevlig, tydlig och engagerad! Tack för allt! Varmt rekommenderar hans service! "
säljare på Fyrisvallsgatan 8B

01 feb 2021

"Staffan är kunnig, tillmötesgående och lyhörd inför sina kunders behov!"
säljare på Kvarntorget 7

15 dec 2020

"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
säljare på Dalgatan 21A

27 nov 2020

"Professionell och lyhörd "
säljare på Soldathemsvägen 3

11 nov 2020

"Staffan är riktigt duktig och jag kommer definitivt använda mig utav honom igen vid nästa försäljning! Rekommenderas starkt till alla som vill ha en engagerad mäklare"
säljare på Gamla Uppsalagatan 125

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Staffan inte var stressad av att processen från vår sida var ganska lång, men samtidigt var redo att snabbt skrida till verket när vi till sist hittade ett hus vi ville köpa och måste sälja snabbt. "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 27

26 sep 2020

"Vill man ha en bra mäklarbyrå så ringer man Roi. "
säljare på Bellmansgatan 14

21 sep 2020

"Staffan is very competent both professionally and personally. We felt confident throughout the whole process. "
säljare på Viragatan 5

15 sep 2020

"Ärlig och tydlig med vad processen och vad jag kunde förvänta mig redan vid konsultationen. Såg till att allt gick smidigt och utlovade inte något han inte kunde hålla. "
säljare på Väderkvarnsgatan 8B

11 sep 2020

"Rätt inställning, lätt att jobba med och bra slutresultat."
säljare på Lästmakargatan 5B

11 sep 2020

"Staffan är en kul kille /Hijazi"
säljare på Kungsängsesplanaden 10C

21 aug 2020

"Bra dialog från start till mål. Tydlig och bra koll på marknaden. Vi rekommenderar Staffan starkt till er som ska sälja lägenhet! "
säljare på Eriksgatan 19

21 aug 2020

"Fantastik hela vägen. Lyhörd från start över våra behov och vad vi ville. Hans personlighet som jordnära och äkta förändrades inte under tidens gång. Kan varmt rekommendera Staffan och kommer ta kontakt med honom igen vid nästa tillfälle."
säljare på Sågargatan 11A

20 aug 2020

"Staffan Fritzell var engagerad, seriös och lyhörd genom hela processen. Han tog uppdraget på största allvar vilket resulterade i en mycket tillfredsställande försäljning. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare. "
säljare på Eskilsgatan 4B

21 jul 2020

"Under hela processen har Staffan varit lättillgänglig, tydlig och snabb med återkoppling vilket gjort mig trygg och bekväm med försäljningen. Precis som jag hoppats på. Staffan är ett proffs i alla led ända ut i fingerspetsarna!! Jag rekommenderar Staffan till alla som vill ha bra en smidig affär och utmärkt service!! "
säljare på Fålhagsleden 6A

18 jul 2020

"Hade stor hjälp av mäklaren, aldrig sålt bostad tidigare. Höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Dalby-Viggeby 22

18 jul 2020

"MYCKET nöjd!"
säljare på Geijersgatan 18B

17 jul 2020

"Var även engagerad när vi skulle köpa hus och kom med värdefull information "
säljare på Jumkilsgatan 18A

19 jun 2020

"Staffan var till grym hjälp under försäljningen av vår lägenhet. Han hjälpte även till att reda ut en (vad som kunde blivit) rörig situation då köparen ångrade sig efter kontraktet signats, det kändes tryggt att ha Staffan som mäklare när det hettade till. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Salagatan 49A

10 jun 2020

"Väldig nöjd med min mäklare."
säljare på Bellmansgatan 112

27 maj 2020

"Hade inte kunnat ha en bättre mäklare än Staffan! Hela processen gick smidigt och jag är jättenöjd! "
säljare på Götgatan 2

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. Staffan förstod på en gång vår situation och anpassade sig efter hur vi ville ha det. Han är lätt att få tag på och han tar sig verkligen tiden att svara på alla frågor man kan tänkas ha. "
säljare på Salagatan 51A

23 mar 2020

"Otroligt bra engagemang ock känsla under hela genomförandet av affären."
säljare på Portalgatan 66

19 mar 2020

"Ett taktiskt geni!"
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

17 mar 2020

"Supernöjd med Staffan som mäklare!"
säljare på Sankt Olofsgatan 52A

17 mar 2020

"Kunnig, glad och positivt, lyhörd, social "
säljare på Svartbäcksgatan 42B

09 dec 2019

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig, enormt social kompetens, lyhörd och seriös! "
säljare på Körvelgatan 27B

26 sep 2019

"En driven mäklare som gör det där lilla extra. Jag är extremt nöjd med Staffan i alla aspekter. "
säljare på Skyttelgatan 10A

23 aug 2019

"Staffan är verkligen en 10-poängare till mäklare! Jag valde att anlita honom eftersom han hade god lokalkännedom, var lyhörd, påläst samt att det verkligen kändes som att han förstod mitt objekt och vem den potentiella köparen var. Jag är i efterhand så glad att jag valde just Staffan eftersom han har varit precis så bra som jag fick intrycket av vid vårt första möte. Han har alltid varit lätt att nå, hållit mig uppdaterad och verkligen tagit sig tiden att svara på alla de frågor man kan ha som säljare. Andra mäklare sa till mig att det skulle bli svårt att få det pris jag ville ha, men Staffan såg inte problem utan möjligheter, samtidigt som han var balanserad och realistisk i sin analys. Tack vare att han förstod objektet och vem det skulle passa sålde han den för mycket mer än det jag ville ha så jag hade inte kunnat vara nöjdare! Utöver alla grymma egenskaper ovan så är Staffan även otroligt socialt kompetent och noggrann, han fixade alltid alla små önskemål jag hade så fort han fick möjlighet. Rekommenderar varmt Staffan som mäklare!"
säljare på Gropgränd 3

26 jul 2019

"Lätt att jobba med, känner till den lokala marknaden. Mer flexibel än de stora mäklarföretagen. Tydliga målorienterade rekommendationer angående annonsen och visningen. Även nöjd med fotografens och stylistens arbete."
säljare på Dimgatan 4

24 jul 2019

"Staffan, och ROI i sin helhet, är utan tvekan den bästa mäklarfirman som är verksamma inom Uppsala. Jag har haft kontakt med Staffan sedan han kom för att värdera min bostad för 3 år sedan, och bestämde redan då för att anlita honom till en kommande försäljning, vilket jag gjorde och ångrar inte beslutet en sekund! Försäljningspriset gick långt över förväntat och all hantering runt om kring (från designarbetet, försäljningsannons till tillträde) sköttes oerhört professionellt och flexibelt. Staffan och ROI är lösningsorienterade och agerar för kundens bästa, vilket inte alltid är självklart i branschen. "
säljare på Gröna gatan 23E

15 apr 2019

"Staffan har under vår försäljning varit mycket tålmodig och gjort allt för att vi ska vara nöjda med vår försäljning. Jag skulle absolut kunna använda mig av Staffan igen och rekommenderar honom gärna. "
säljare på Dimgatan 13

15 apr 2019

"Mycket kompetent mäklare med ett stort driv lyckades Staffan överträffa mina förväntningar. Jag rekommenderar starkt Staffan! "
säljare på Trunstavägen 5

03 apr 2019

"Otroligt bra insats av Staffan att lyckas sälja till ett bra slutpris på denna tuffa marknad! Han var lätt att få tag på, höll mig uppdaterad genom hela processen och jobbade aktivt med spekulanterna. Väldigt lyhörd, charmig och professionell mäklare, rekommenderas varmt!!"
säljare på Skyttelgatan 9

24 mar 2019

"Staffan gick den extra milen för att få affären i hamn. Det såg hopplöst ut men han gav sig inte och tillslut fick vi lägenheten såld till det pris jag förväntade mig."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

18 mar 2019

"Det är andra gången vi använder oss av Staffan och vi är lika nöjda efter båda försäljningarna."
säljare på Portalgatan 64

07 mar 2019

"Superduktig och lyhörd under hela processen. "
säljare på Salagatan 49B

05 feb 2019

"Mycket bra återkoppling hela tiden."
säljare på Torngatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
67 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
217 av 219 säljare
Staffan satte rätt förväntningar på slutpriset
209 av 220 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
217 av 219 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 220 säljare

Staffan på kartan.

326 tidigare annonser
4 bostäder till salu
220 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
2 rum, 41 m²
48 658 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 827 kr/mån
4 495 000 kr
4 rum, 118 m²
38 093 kr/m²
Radhus, Uppsala
1 950 000 kr
2 rum, 55,8 m²
35 454 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 265 kr/mån
3 900 000 kr
3 rum, 91,5 m²
42 857 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 073 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
3 rum, 56,3 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kapellgärdet
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
3 160 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 365 000 kr
2,5 rum, 62 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Salabacke
2,5 rum, 57,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rosendal
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.