Staffan Fritzell

Profilbild för Staffan Fritzell
Säljarfavorit
Staffan Fritzell
4.9 / 5
(192 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
23 st
67 630 000 kr

Bakgrund

Staffan Fritzell jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Staffan har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Staffan har haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 65 845 000 kr.

Presentation

Jag heter Staffan Fritzell och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här så har jag mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket är en stor fördel vid förmedling av bostäder. Hör av er eller kom förbi vårat kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri.

Mäklarbyrå


Säljare om Staffan.

15 dec 2020

"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
säljare på Dalgatan 21A

27 nov 2020

"Professionell och lyhörd "
säljare på Soldathemsvägen 3

11 nov 2020

"Staffan är riktigt duktig och jag kommer definitivt använda mig utav honom igen vid nästa försäljning! Rekommenderas starkt till alla som vill ha en engagerad mäklare"
säljare på Gamla Uppsalagatan 125

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Staffan inte var stressad av att processen från vår sida var ganska lång, men samtidigt var redo att snabbt skrida till verket när vi till sist hittade ett hus vi ville köpa och måste sälja snabbt. "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 27

26 sep 2020

"Vill man ha en bra mäklarbyrå så ringer man Roi. "
säljare på Bellmansgatan 14

21 sep 2020

"Staffan is very competent both professionally and personally. We felt confident throughout the whole process. "
säljare på Viragatan 5

15 sep 2020

"Ärlig och tydlig med vad processen och vad jag kunde förvänta mig redan vid konsultationen. Såg till att allt gick smidigt och utlovade inte något han inte kunde hålla. "
säljare på Väderkvarnsgatan 8B

11 sep 2020

"Rätt inställning, lätt att jobba med och bra slutresultat."
säljare på Lästmakargatan 5B

11 sep 2020

"Staffan är en kul kille /Hijazi"
säljare på Kungsängsesplanaden 10C

21 aug 2020

"Bra dialog från start till mål. Tydlig och bra koll på marknaden. Vi rekommenderar Staffan starkt till er som ska sälja lägenhet! "
säljare på Eriksgatan 19

21 aug 2020

"Fantastik hela vägen. Lyhörd från start över våra behov och vad vi ville. Hans personlighet som jordnära och äkta förändrades inte under tidens gång. Kan varmt rekommendera Staffan och kommer ta kontakt med honom igen vid nästa tillfälle."
säljare på Sågargatan 11A

20 aug 2020

"Staffan Fritzell var engagerad, seriös och lyhörd genom hela processen. Han tog uppdraget på största allvar vilket resulterade i en mycket tillfredsställande försäljning. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare. "
säljare på Eskilsgatan 4B

21 jul 2020

"Under hela processen har Staffan varit lättillgänglig, tydlig och snabb med återkoppling vilket gjort mig trygg och bekväm med försäljningen. Precis som jag hoppats på. Staffan är ett proffs i alla led ända ut i fingerspetsarna!! Jag rekommenderar Staffan till alla som vill ha bra en smidig affär och utmärkt service!! "
säljare på Fålhagsleden 6A

18 jul 2020

"Hade stor hjälp av mäklaren, aldrig sålt bostad tidigare. Höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Dalby-Viggeby 22

18 jul 2020

"MYCKET nöjd!"
säljare på Geijersgatan 18B

17 jul 2020

"Var även engagerad när vi skulle köpa hus och kom med värdefull information "
säljare på Jumkilsgatan 18A

19 jun 2020

"Staffan var till grym hjälp under försäljningen av vår lägenhet. Han hjälpte även till att reda ut en (vad som kunde blivit) rörig situation då köparen ångrade sig efter kontraktet signats, det kändes tryggt att ha Staffan som mäklare när det hettade till. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Salagatan 49A

10 jun 2020

"Väldig nöjd med min mäklare."
säljare på Bellmansgatan 112

27 maj 2020

"Hade inte kunnat ha en bättre mäklare än Staffan! Hela processen gick smidigt och jag är jättenöjd! "
säljare på Götgatan 2

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. Staffan förstod på en gång vår situation och anpassade sig efter hur vi ville ha det. Han är lätt att få tag på och han tar sig verkligen tiden att svara på alla frågor man kan tänkas ha. "
säljare på Salagatan 51A

23 mar 2020

"Otroligt bra engagemang ock känsla under hela genomförandet av affären."
säljare på Portalgatan 66

19 mar 2020

"Ett taktiskt geni!"
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

17 mar 2020

"Supernöjd med Staffan som mäklare!"
säljare på Sankt Olofsgatan 52A

17 mar 2020

"Kunnig, glad och positivt, lyhörd, social "
säljare på Svartbäcksgatan 42B

09 dec 2019

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig, enormt social kompetens, lyhörd och seriös! "
säljare på Körvelgatan 27B

26 sep 2019

"En driven mäklare som gör det där lilla extra. Jag är extremt nöjd med Staffan i alla aspekter. "
säljare på Skyttelgatan 10A

23 aug 2019

"Staffan är verkligen en 10-poängare till mäklare! Jag valde att anlita honom eftersom han hade god lokalkännedom, var lyhörd, påläst samt att det verkligen kändes som att han förstod mitt objekt och vem den potentiella köparen var. Jag är i efterhand så glad att jag valde just Staffan eftersom han har varit precis så bra som jag fick intrycket av vid vårt första möte. Han har alltid varit lätt att nå, hållit mig uppdaterad och verkligen tagit sig tiden att svara på alla de frågor man kan ha som säljare. Andra mäklare sa till mig att det skulle bli svårt att få det pris jag ville ha, men Staffan såg inte problem utan möjligheter, samtidigt som han var balanserad och realistisk i sin analys. Tack vare att han förstod objektet och vem det skulle passa sålde han den för mycket mer än det jag ville ha så jag hade inte kunnat vara nöjdare! Utöver alla grymma egenskaper ovan så är Staffan även otroligt socialt kompetent och noggrann, han fixade alltid alla små önskemål jag hade så fort han fick möjlighet. Rekommenderar varmt Staffan som mäklare!"
säljare på Gropgränd 3

26 jul 2019

"Lätt att jobba med, känner till den lokala marknaden. Mer flexibel än de stora mäklarföretagen. Tydliga målorienterade rekommendationer angående annonsen och visningen. Även nöjd med fotografens och stylistens arbete."
säljare på Dimgatan 4

24 jul 2019

"Staffan, och ROI i sin helhet, är utan tvekan den bästa mäklarfirman som är verksamma inom Uppsala. Jag har haft kontakt med Staffan sedan han kom för att värdera min bostad för 3 år sedan, och bestämde redan då för att anlita honom till en kommande försäljning, vilket jag gjorde och ångrar inte beslutet en sekund! Försäljningspriset gick långt över förväntat och all hantering runt om kring (från designarbetet, försäljningsannons till tillträde) sköttes oerhört professionellt och flexibelt. Staffan och ROI är lösningsorienterade och agerar för kundens bästa, vilket inte alltid är självklart i branschen. "
säljare på Gröna gatan 23E

15 apr 2019

"Staffan har under vår försäljning varit mycket tålmodig och gjort allt för att vi ska vara nöjda med vår försäljning. Jag skulle absolut kunna använda mig av Staffan igen och rekommenderar honom gärna. "
säljare på Dimgatan 13

15 apr 2019

"Mycket kompetent mäklare med ett stort driv lyckades Staffan överträffa mina förväntningar. Jag rekommenderar starkt Staffan! "
säljare på Trunstavägen 5

03 apr 2019

"Otroligt bra insats av Staffan att lyckas sälja till ett bra slutpris på denna tuffa marknad! Han var lätt att få tag på, höll mig uppdaterad genom hela processen och jobbade aktivt med spekulanterna. Väldigt lyhörd, charmig och professionell mäklare, rekommenderas varmt!!"
säljare på Skyttelgatan 9

24 mar 2019

"Staffan gick den extra milen för att få affären i hamn. Det såg hopplöst ut men han gav sig inte och tillslut fick vi lägenheten såld till det pris jag förväntade mig."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

18 mar 2019

"Det är andra gången vi använder oss av Staffan och vi är lika nöjda efter båda försäljningarna."
säljare på Portalgatan 64

07 mar 2019

"Superduktig och lyhörd under hela processen. "
säljare på Salagatan 49B

05 feb 2019

"Mycket bra återkoppling hela tiden."
säljare på Torngatan 18

31 jan 2019

"Vi är jättenöjda! Allt har fungerat jättebra. En genuint trevlig person som är serviceminded och kunnig. "
säljare på Höganäsgatan 11C

25 sep 2018

"He is just the best we have had! So efficient, cleaver, hard working and understanding. I would highly recommend him to anyone who wants a logical but good result! "
säljare på Sågargatan 9C

22 sep 2018

"Jag hade en fantastik försäljningsaffär med Staffan. Bra jobbat och ska rekommenderas gärna!"
säljare på Djäknegatan 25B

26 aug 2018

"Proffesionellt hanterat hela vägen och snabb återkoppling i stort sett dygnet runt kändes det som. "
säljare på Torpsvängen 39

16 aug 2018

"Vi är mycket nöjda med Staffan. Trevlig, proffsig och med glimten i ögat. "
säljare på Folkungagatan 6B

08 aug 2018

"Jag kan varmt rekommendera Staffan och ROI fastighetsbyrå !"
säljare på Smålandsvägen 73

26 jul 2018

"Upplevde att Staffan var genuint engagerad och driven genom hela vår försäljningsprocess. Staffan är rak, ärlig och jättetrevlig. Uppdaterade oss kontinuerligt under processen. Kan varmt rekommendera Staffan."
säljare på Pelargatan 12

15 jun 2018

"Vi var i en situation då vi helst ville få bostaden såld så fort som möjligt, slutpriset var i princip underordnat. Staffan fick bostaden såld 1 1/2 vecka efter att vi kontaktat honom, dessutom till ett högre slutpris än vi förväntat oss. Mer än nöjd med processen!"
säljare på Mältargatan 1

12 jun 2018

"Lyhörd, socialt kompetent och driven!"
säljare på Torkelsgatan 38A

03 jun 2018

"Glömde ibland bort att göra småsaker som lovats muntligt"
säljare på Melongatan 15

23 maj 2018

"Staffan är extremt målinriktad och organiserad, engagerad i allt från fotografering till visning. Vår lägenhet som är bland de äldre i området såldes till mycket högre pris än större och nyare lägenheter i området. Helt klart mer än nöjd."
säljare på Portalgatan 29

22 maj 2018

"Vi är mycket nöjda med Staffans insats och det kändes som att han tog vår process mycket seriöst och bra. "
säljare på Kamomillgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
65 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 192 säljare
Staffan satte rätt förväntningar på slutpriset
183 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 192 säljare
Staffan var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 192 säljare

Staffan på kartan.

279 tidigare annonser
4 bostäder till salu
192 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
2 rum, 64 m²
37 421 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 702 kr/mån
1 875 000 kr
1 rum, 31,5 m²
60 483 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 724 kr/mån
3 495 000 kr
5 rum, 117 m²
29 871 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
6 396 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 49 m²
48 877 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 481 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 450 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 155 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Staffan var väldigt engagerad och lätt att ha att göra med under hela processen. Fanns tillgänglig för alla möjliga frågor i princip hela dygnet runt, och var alltid redo att bolla tankar när jag kände för det. Höll mig uppdaterad på ett bra sätt och nådde ett bra pris. Kan definitivt rekommendera!"
4 995 000 kr
Lägenhet Rosendal
4,5 rum, 123 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell och lyhörd "
2 005 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 110 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 995 000 kr
Lägenhet Norra Luthagen
3 rum, 96,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 050 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 100 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.