Sofie Lindfors

Profilbild för Sofie Lindfors
Sofie Lindfors
5.0 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
2 st
7 645 000 kr

Bakgrund

Sofie Lindfors jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2008-11-21. Sofie har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sofie har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 11 050 000 kr.

Presentation

Jag började jobba som fastighetsmäklare på Mäklarhuset hösten 2008. Med en bakgrund inom idrottens värld som handbollsspelare så skulle jag beskriva mig själv som en ödmjuk tävlingsmänniska som älskar att överträffa mina kunders förväntningar. Min strävan är alltid att skapa långsiktiga samarbeten med återkommande kunder som gärna vill rekommendera mig till sina vänner och bekanta.

Att arbeta som fastighetsmäklare och att varje dag få möjlighet att träffa olika människor i unika livssituationer gör att jobbet är lika spännande och utmanande varje dag. Jag ser framemot ett personligt möte!

Mäklarbyrå


Säljare om Sofie.

20 feb 2024

"Vi är mycket nöjda med Sofie hjälp i vår säljprocess och kände oss trygga från start tills att säljkontraktet var påskrivet. Kan varmt rekommendera henne till våra vänner och bekanta. "
säljare på Pilgränd 13

14 nov 2023

"Mäklaren Sofie Lindfors rekommenderar jag stark! Hon sålde vårt hus och var otroligt duktig, professionell och trevlig."
säljare på Bomvägen 6

21 jul 2023

"Är jättenöjd med Sofie som mäklare, varmaste rekommendationer att vända er till Sofie och Mäklarhuset. Vi kommer använda samma mäklare vid framtida bostadsaffärer. "
säljare på Torggatan 16

28 maj 2023

"Mycket nöjda med Sofie
Vi tycker hon gjorde ett mycket bra jobb varför vi kommer att rekommendera Sofie till våra vänner som har säljtankar"
säljare på Uppsalavägen 20

07 dec 2022

"Stor eloge till Sofie! Om alla mäklare vore som henne skulle det vara helt optimalt. Kan bara varmt och kärleksfullt rekommendera henne om ni behöver en mäklare som gör allt och lite till i ditt jobb! Stort tack! "
säljare på Pingstvägen 4

02 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med Sofie. Sofie är lugn, trygg och engagerad. Guidade oss genom processen på ett superproffsig sätt. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Tornfalksvägen 10

15 sep 2022

"har haft samma företag och mäklare vid tidigare uppdrag för 11 år sedan, fick ett stort förtroende för mh efter det ...
således ... Endast det bästa är gott nog för mej ..."
säljare på Hällsjö 213

15 sep 2022

"Fjärde gången Sofie säljer en bostad åt mig och jag är lika nöjd varje gång. Hjälpsam, trevlig, ärlig och otroligt kunnig. Litar på henne till 100 %. Hon kommer få förtroendet nästa gång också! "
säljare på Thulegatan 35B

14 jul 2022

"Vi valde Sofie när vi var på en visning eftersom hon hade god förmåga att höra sig för vårt intresse och hade sitt fokus på det objekt hon sålde (och inte på vårt hus som hon sedan fick sälja).
Vi har både köpt och sålt med Sofie och var väldigt nöjda med hennes fokus på lugn och trygghet. Med si..."
"Vi valde Sofie när vi var på en visning eftersom hon hade god förmåga att höra sig för vårt intresse och hade sitt fokus på det objekt hon sålde (och inte på vårt hus som hon sedan fick sälja).
Vi har både köpt och sålt med Sofie och var väldigt nöjda med hennes fokus på lugn och trygghet. Med sin långa erfarenhet såg hon till att inte stressa varken köp eller försäljning vilket också skapade en stadig process helt igenom.
Hon har både varit professionell och genuint intresserad av oss som människor och de fastigheter hon sålt. Vår känsla är att Sofie inte bara strävar efter ekonomisk vinst utan vill bidra till andra goda värden, människor emellan."
Läs mer
säljare på Björkvägen 18

16 jun 2022

"Sofie är superproffsig och hade ett enormt engagemang genom hela processen - före, under och efter försäljning. Vi fick personlig och snabb återkoppling i allt som hände. Hon är lyhörd, trevlig och tydlig och kom med bra råd och tips till oss. Vi rekommenderar henne varmt!"
"Sofie är superproffsig och hade ett enormt engagemang genom hela processen - före, under och efter försäljning. Vi fick personlig och snabb återkoppling i allt som hände. Hon är lyhörd, trevlig och tydlig och kom med bra råd och tips till oss. Vi rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Stenhammargatan 3

17 maj 2022

"Engagerad, trevlig och kunnig mäklare. Värdering av slutpris stämde bra, hon höll oss uppdaterad genom hela processen. Skulle absolut rekommendera henne till andra bostadssäljare. "
säljare på Lundbovägen 17A

26 apr 2022

"Mycket bra information, förberedelser, genomförande och stöd genom hela processen. Lugn och kompetent"
säljare på Stockmakargatan 13

23 mar 2022

"Sofie har varit helt fantastiskt under hela försäljningsprocessen, vi kände att vi var i trygga händer direkt från första början. Fick snabba svar om vi hade frågor och allt gick så smidigt. Sofie är oslagbar!"
säljare på Rådhusgatan 7

02 feb 2022

"Har haft Sofie vid alla mina försäljningar och är lika nöjd varje gång. Väldigt engagerad, positivt och pålitlig! "
säljare på Neptunigatan 11C

21 okt 2021

"Rekommenderar starkt Sofie på Mäklarhuset! Väldigt lyhörd,tillmötesgående och vänlig."
säljare på Källvägen 8

22 sep 2021

"Sofie är en otroligt kompetent mäklare som hela vägen visat ett personligt och professionellt bemötande. En mäklare med hög ambition samt öga för detaljer som resulterade i en mycket lyckad försäljning. Vi skulle utan tvekan anlita henne igen vid framtida försäljningar!"
"Sofie är en otroligt kompetent mäklare som hela vägen visat ett personligt och professionellt bemötande. En mäklare med hög ambition samt öga för detaljer som resulterade i en mycket lyckad försäljning. Vi skulle utan tvekan anlita henne igen vid framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Lysekilsvägen 32

19 okt 2020

"Jag har inte fått veta att det fanns olika prisalternativ."
säljare på Rebetskygatan 24A

25 sep 2020

"Engagerad mäklare, som arbetar väldigt professionellt och strukturerat. Hon är trevlig och lätt att komma överens med. "
säljare på Kolonigatan 4

01 sep 2020

"Vi är oerhört nöjda med Sofie som mäklare. Hon var tillgänglig från start till mål och höll oss uppdaterade hela tiden. Sofie upplevs som ödmjuk, påläst och väldigt professionell. Det kändes tryggt under hela processen. Rekommenderas starkt."
säljare på Arrendatorsvägen 6

10 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med mäklarens arbete."
säljare på Fridhemsgatan 94D

21 apr 2020

"Mycket proffsig hantering rakt igenom. Duktiga som tusan att piffa och fixa inför fotografering och visning. Kändes bra med mäklarens kännedom om potentiella köpare som var på visningen. Gick bra med försäljningen mitt i värsta corona-krisen och vi fick mer än utgångspris, så vi kan inte vara ann..."
"Mycket proffsig hantering rakt igenom. Duktiga som tusan att piffa och fixa inför fotografering och visning. Kändes bra med mäklarens kännedom om potentiella köpare som var på visningen. Gick bra med försäljningen mitt i värsta corona-krisen och vi fick mer än utgångspris, så vi kan inte vara annat än helnöjda med allt!"
Läs mer
säljare på Baldersvägen 16B

09 okt 2019

"Jättetrevlig och driven! Väldigt nöjd med vårt samarbete. Kan rekommenderas! "
säljare på Tomtegränd 12

04 jun 2019

"Engagerad och driven. Viktigast av allt snabb på att kommunicera oavsett mail, sms eller telefon"
säljare på Korstavägen 10A

04 jun 2019

"En väldigt duktig mäklare som höll mig uppdaterad och informerad under hela processen. Trevlig och hjälpsam, lätt att få tag på, hade svaren på alla frågor. Rekommenderas!"
säljare på Albäcksgatan 36

26 mar 2019

"Sophie på Mäklarhuset Sundsvall har visat stort kunnande , engagemang jag och min fru
Rekomnderar Sofie som mäklare till kommande säljare av sina bostäder.
Birgitta och Håkan Norell "
säljare på Sockenvägen 1

21 sep 2018

"Vi är väldigt nöjda med Sofi."
säljare på Fiskebåtsvägen 35

10 sep 2018

"En helt suverän mäklare med ett fantastiskt engagemang "
säljare på Friggvägen 22

05 jun 2018

"Sofie är en mycket kompetent mäklare. Hon lyssnar och förklarar så man förstår. Hon känns äkta och inte för påstridig. Trevlig glad och positiv. Med andra ord den bästa mäklare jag mött."
säljare på Vattuvägen 1

03 apr 2018

"Bästa mäklaren ! Jätte trevlig och förtroendeingivande! "
säljare på Södra Allén 35B

03 apr 2018

"Toppen!!!!"
säljare på Vikingavägen 45A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
11 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
51 av 53 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 56 säljare
Sofie var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sofie på kartan.

242 tidigare bostäder
57 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Södermalm
6 rum, 128 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
1 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 5 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Södermalm
6 rum, 106 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Haga
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Haga
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.