Sofia Nebrelius

Profilbild för Sofia Nebrelius
Säljarfavorit
Sofia Nebrelius
4.8 / 5
(216 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
7 st
81 205 000 kr

Bakgrund

Sofia Nebrelius jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-07-05. Sofia har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2024. Sofia har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 117 285 000 kr.

Presentation

Sofia har under många år genomfört framgångsrika försäljningar framför allt av villor och större bostadsrätter. Sofia är utbildad civilekonom och har bred erfarenhet från olika branscher. Det var dock först när hon 2012 sadlade om och påbörjade sin karriär som fastighetsmäklare som den sanna arbetsglädjen infann sig - vilket visat sig vara en framgångsfaktor!
Under de senaste åren har hon varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö, och Sofia är dessutom en av Sveriges mest rekommenderade mäklare (Källa: Hittamäklare).
Sofia vägleder säljare och köpare genom affären med driv, motivation och entusiasm, och ger aldrig avkall på kvalitén i sitt arbete. Hennes mål är alltid att överträffa förväntningar – det av yttersta vikt att både säljare och köpare känner sig nöjda efter avslutad affär.

Februari 2016; Under 2016 har Sofia publicerat bostadsannonser till högst värde av alla mäklare i Malmö kommun! https://www.hittamaklare.se/topplista/hogst-omsattning/malmo/2016

Oktober 2016; Hon är Malmös toppmäklare: “Inte lika glammigt som på TV”.
http://24malmo.se/2016/10/29/hon-ar-malmos-toppmaklare-inte-lika-glammigt-som-pa-tv/

April 2018; Topplista – här är de mest rekommenderade villamäklarna
http://www.viivilla.se/husliv/mest-rekommenderade-maklare/?utm_campaign=584435_SE_vecka16_onsdag_Lista_II_B&utm_medium=email&utm_source=Sverige+II-All_Users

Juli 2018 Mäklarna med högst publicerat värde i Malmö
https://www.hittamaklare.se/topplista/hogst-publicerat-varde/malmo/2018q2?utm_source=Hittam%C3%A4klare+nyhetsbrev&utm_campaign=fa4fc30475-Topplista_q2_2018&utm_medium=email&utm_term=0_6476810797-fa4fc30475-93270517

Mäklarbyrå


Säljare om Sofia.

05 jun 2024

"Vi hade inte kunnat vara nöjdare än vad vi är!
Sofia har lång erfarenhet, ett personligt lugn och kloka strategier i hur säljprocessen på bästa sätt skulle gå till. Hon var trygg och professionell. Sofia hade tät dialog med oss genom alla skeden och gav alltid den informationen hon hade för att..."
"Vi hade inte kunnat vara nöjdare än vad vi är!
Sofia har lång erfarenhet, ett personligt lugn och kloka strategier i hur säljprocessen på bästa sätt skulle gå till. Hon var trygg och professionell. Sofia hade tät dialog med oss genom alla skeden och gav alltid den informationen hon hade för att säkerställa att vi var trygga och att vi kunde ta rätt beslut."
Läs mer
säljare på Ängeltoftagatan 52

15 sep 2023

"Sofia är en mycket proffsig mäklare med hög integritet kombinerat med värme och lyhördhet. Hon är aktiv och tar initiativ för att driva processen framåt. "
säljare på Norra Klockspelsvägen 1A

20 apr 2023

"Har återkommit till samma mäklare pga hennes engagemang.
Sålde tex mitt andra hus på Slamstensgatan."
säljare på Stenshuvudsgatan 9

04 jan 2023

"Sofia är ett proffs och i det här läget i den här tiden, så fick hon ta i ifrån tårna. Hon löste det, och vi fick sålt huset och fick med tanke på tiden vi lever i "rätt" betalt. Å andra sidan, Bjurfors är inte billigt :o)"
säljare på Gulvingegatan 5

03 jan 2023

"Andra gången jag sålde med Sofia och lika nöjd denna gång. Hon är otroligt bra på att hålla en i loopen och skapa en god affär för både säljare och köpare. Mina bästa rekommendationer!"
säljare på Limhamnsgårdens Allé 38

26 okt 2022

"Sofia uppfyllde alla våra förväntningar, toppenbra."
säljare på Häroldsgatan 10

22 okt 2022

"Sofia sålde mitt hus i Klagshamn för 10 år sedan. Så att kontakta henne igen kändes självklart även om lika självklart att först ta in offerter från andra Mäklarfirmor innan jag tog beslut. Även om det var 10 år sedan Sofia sålde vårt hus, var det som i förrgår med att ses igen. Det är lätt och t..."
"Sofia sålde mitt hus i Klagshamn för 10 år sedan. Så att kontakta henne igen kändes självklart även om lika självklart att först ta in offerter från andra Mäklarfirmor innan jag tog beslut. Även om det var 10 år sedan Sofia sålde vårt hus, var det som i förrgår med att ses igen. Det är lätt och trevligt att kommunicera med Sofia."
Läs mer
säljare på Rosengrens gata 29

13 sep 2022

"Sofia är lyhörd, korrekt och engagerad och hör alltid av sig när hon lovat. Vi sålde i en svår tid vilket gjorde hennes jobb utmanande, men vi kunde tillsammans komma fram till rimliga vägar som ledde till affär. Hon är rak och ärlig och vi ger vår varmaste rekommendationer att använda Sofia som ..."
"Sofia är lyhörd, korrekt och engagerad och hör alltid av sig när hon lovat. Vi sålde i en svår tid vilket gjorde hennes jobb utmanande, men vi kunde tillsammans komma fram till rimliga vägar som ledde till affär. Hon är rak och ärlig och vi ger vår varmaste rekommendationer att använda Sofia som mäklare.
"
Läs mer
säljare på Baldringegatan 102A

05 jun 2022

"Har anlitat Sofia två gånger och kommer även i fortsättningen alltid välja henne. "
säljare på Prångaregatan 9A

04 jun 2022

"Vi upplever Sofia som en väldigt engagerad och duktig mäklare som gör det lilla extra. Hon var väldigt bra på att se fördelarna och möjligheterna med vårt hus och lyfta fram dessa. Vi är väldigt nöjda med Sofia och kommer mer än gärna anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne."
"Vi upplever Sofia som en väldigt engagerad och duktig mäklare som gör det lilla extra. Hon var väldigt bra på att se fördelarna och möjligheterna med vårt hus och lyfta fram dessa. Vi är väldigt nöjda med Sofia och kommer mer än gärna anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Snickaregatan 2A

25 mar 2022

"Sofia är kunnig och har ett professionellt uppförande vilket skapar trygghet för både säljare och köpare. "
säljare på Köpenhamnsvägen 20D

25 mar 2022

"Sofia är engagerad, duktig och gör det lilla extra. Hon var väldigt bra på att se fördelarna och möjligheterna med just vårt hus och lyfta fram dem. Tack vare Sofia så såldes vårt hus över utgångspris före första visning. Processen var enkel, tydlig och trevlig. Vi är väldigt nöjda med Sofia och ..."
"Sofia är engagerad, duktig och gör det lilla extra. Hon var väldigt bra på att se fördelarna och möjligheterna med just vårt hus och lyfta fram dem. Tack vare Sofia så såldes vårt hus över utgångspris före första visning. Processen var enkel, tydlig och trevlig. Vi är väldigt nöjda med Sofia och kommer absolut anlita henne igen. "
Läs mer
säljare på Östra Ansgarigatan 32

17 feb 2022

"Sofia arbetad hela tid på ett mycket professionellt sätt;tydligt upplägg, kontinuerlig information och ett härligt driv. "
säljare på Östra Ansgarigatan 95B

08 okt 2021

"Vi upplever att vi har varit i mycket goda händer hos Sofia genom alla delar av försäljningen så här långt. Samarbetet och kommunikationen har varit smidig och Sofia har funnits där med sin kunskap, erfarenhet och tillgänglighet hela vägen. Vi rekommenderar henne varmt."
"Vi upplever att vi har varit i mycket goda händer hos Sofia genom alla delar av försäljningen så här långt. Samarbetet och kommunikationen har varit smidig och Sofia har funnits där med sin kunskap, erfarenhet och tillgänglighet hela vägen. Vi rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Transtigen 12

15 apr 2021

"Vet inte vad arvodet blev än."
säljare på Marietorps Allé 33A

11 apr 2021

"Seriös, engagerad och lyhörd. Sofia är en mycket duktig mäklare."
säljare på Västanväg 61B

08 apr 2021

"Sofia var otroligt engagerad, lyhörd och kommunikativ. Höll oss uppdaterade och hörde av sej enligt ök hela tiden. Det är tydligt att Sofia kunde sätta sig in i säljarens situation. Sofia är dessutom mycket trevlig utan att vara för mycket ”på”. Vi ger våra varmaste rekommendationer och skulle lä..."
"Sofia var otroligt engagerad, lyhörd och kommunikativ. Höll oss uppdaterade och hörde av sej enligt ök hela tiden. Det är tydligt att Sofia kunde sätta sig in i säljarens situation. Sofia är dessutom mycket trevlig utan att vara för mycket ”på”. Vi ger våra varmaste rekommendationer och skulle lätt anlita henne igen!"
Läs mer
säljare på Slättarödsgatan 12

26 feb 2021

"Sofia har bra koll på området och en god känsla för både timing och pris. Hon höll oss väl informerade och med en lyckad försäljning redan innan visning kan vi inte vara annat än nöjda! :-) "
säljare på Lokstallsgatan 43

29 okt 2020

"Sofia är en väldigt kompetent och professionell mäklare som är lyhörd för marknaden och hittade rätt köpare till vår fastighet. "
säljare på Östra Bernadottesgatan 52A

27 aug 2020

"Kände att vi hade ett gott samarbete med mäklaren !"
säljare på Kråkvägen 20

28 maj 2020

"Sophia gjorde ett fantastiskt jobb! Jag uppskattade särskilt hennes vänlighet och omtanke och tålamodet med alla mina frågor. "
säljare på Blåsippevägen 4

01 feb 2020

"Sofia var väldigt närvarande.
Hon agerar med fingertoppskänsla och Visste när hon skulle avvakta/ge spekulanterna utrymme och när det behövdes lite press för att få igenom affären. "
säljare på Vikingsbergsvägen 15

23 jan 2020

"Oerhört snabb och smidig process. Bostaden annonserades aldrig öppet utan såldes efter en visning på förhandsmarknaden och i övre delen av det förväntade prisspannet. Sofia är tydlig och rak. Vi har rekommenderat henne till andra vänner."
säljare på Ovesholmsgatan 10

23 jan 2020

"Det är andra gången som Sofia säljer ett hus till oss. Hon är super!"
säljare på Polgatan 51

21 jun 2019

"Vi upplevde Sofia som lyhörd och engagerad. Hon är pigg, glad och kompetent. Hon ingav oss inte några förväntningar om ett "orimligt" högt värde på fastigheten. Hon står med båda fötterna på jorden."
säljare på Scaniagatan 37

12 maj 2019

"...mycket kompetent, engagerad och målinriktad..vad mer kan man begära som säljare..
Ulf& Katarina"
säljare på Lillbackegatan 5D

03 dec 2018

"Den bästa!"
säljare på Organistgatan 4

16 okt 2018

"Sofia får alla våra rekommendationer! Super trevlig, human och extremt bra och trevlig att kommunicera med. Vi är super nöjda med Sofia "
säljare på John Lundvallsgatan 43

09 okt 2018

"Sofia är genuin, ödmjuk och empatisk i sin yrkesroll.
Vi som aldrig tidigare sålt en bostad kände oss väldigt trygga.
Hon fick oss verkligen att våga ställa de ”korkade” frågorna och vi fick tid på oss att tänka igenom i varje beslut som togs.
Vi kände att hon var lika glad som vi var när vi s..."
"Sofia är genuin, ödmjuk och empatisk i sin yrkesroll.
Vi som aldrig tidigare sålt en bostad kände oss väldigt trygga.
Hon fick oss verkligen att våga ställa de ”korkade” frågorna och vi fick tid på oss att tänka igenom i varje beslut som togs.
Vi kände att hon var lika glad som vi var när vi skev på papper med köparna.
Tack!!
"
Läs mer
säljare på Albinsrogatan 33

09 okt 2018

"Det blev försäljning före visning så Sofia fick inte visa hela sin potential men jag är nöjd i alla fall!"
säljare på Högerudsgatan 13

03 sep 2018

"Sofia Nebrelius är en pålitlig och seriös mäklare med ett bra driv och ett fint förhållningssätt till sitt uppdrag och sin omgivning. Rekommenderas varmt för den som söker en mäklare som förenar kunskap och integritet med lyhördhet för kundens egna önskemål. "
"Sofia Nebrelius är en pålitlig och seriös mäklare med ett bra driv och ett fint förhållningssätt till sitt uppdrag och sin omgivning. Rekommenderas varmt för den som söker en mäklare som förenar kunskap och integritet med lyhördhet för kundens egna önskemål. "
Läs mer
säljare på Justinsgatan 22

02 sep 2018

"Vi är mycket nöjda med Sofias insatser i samband med försäljningen och kan vart rekommendera henne!"
säljare på Priorsgatan 51

31 aug 2018

"Mycket bra och trevlig mäklare. Rekommenderas starkt. "
säljare på Tosterupsgatan 30

11 jun 2018

"Vi var mycket nöjda med Sofias insatser varför vi gärna vill rekommendera henne.
Annika & Jonas"
säljare på Borgebygatan 7

11 jun 2018

"En professionell och diplomatisk mäklare som har skött försäljningen med bravur"
säljare på Skiffergången 1

07 jun 2018

"Otroligt profssionell och trevlig. Servicen magisk. Stylist och fotograf som hon samarbetetade med var också grymma och vi fick 17% mer än väntat för huset. Supernöjd! Bästa mäklaren jag mött och själv engagerat och jag har både köpt och sålt hus och lägenheter många gånger i mitt liv."
"Otroligt profssionell och trevlig. Servicen magisk. Stylist och fotograf som hon samarbetetade med var också grymma och vi fick 17% mer än väntat för huset. Supernöjd! Bästa mäklaren jag mött och själv engagerat och jag har både köpt och sålt hus och lägenheter många gånger i mitt liv."
Läs mer
säljare på Clarkiavägen 5

06 jun 2018

"Mycket bra mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Grållevägen 5

28 mar 2018

"Fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar till andra!!
Mycket lätt att samarbeta med, lyhörd, engagerad, noggrann, proffsig, pålitlig-ja helt klart helt värd bästa betyg!"
säljare på Tallmätaregatan 31

23 okt 2017

"Lättsålt hus, i gott skick och i attraktivt område. Jag är nöjd. Men kan konstatera att
1) förväntningarna skruvades upp något trots att jag var och är realistisk. Priset något lägre än förväntat
2) mäklararvodet var något högt med tanke på givna omständigheter"
"Lättsålt hus, i gott skick och i attraktivt område. Jag är nöjd. Men kan konstatera att
1) förväntningarna skruvades upp något trots att jag var och är realistisk. Priset något lägre än förväntat
2) mäklararvodet var något högt med tanke på givna omständigheter"
Läs mer
säljare på Rudbecksgatan 89

03 sep 2017

"Mina varmaste rekommendationer kommer jag att ge till Sala jag hör som skall sälja sin bostad!"
säljare på Biblioteksgatan 24

05 jun 2017

"Vi är supernöjda med Sofias insats och kan varmt rekommendera henne. Det finns en anledning till att hon levererar som hon gör så att både säljare och köpare känner sig nöjda i slutändan."
säljare på Västanväg 36

04 jun 2017

"Sofia var mycket kunnig och otroligt engagerad. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade och var mycket snabb med återkoppling och hade hela tiden tät kontakt med oss som säljare. Många människor som arbetar har kontorstider, det har inte Sofia, hon var tillgänglig och gav oss information kring bud..."
"Sofia var mycket kunnig och otroligt engagerad. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade och var mycket snabb med återkoppling och hade hela tiden tät kontakt med oss som säljare. Många människor som arbetar har kontorstider, det har inte Sofia, hon var tillgänglig och gav oss information kring budgivning mm kvällstid och helgtid. Önskar man en mäklare med ett helhjärtat engagemang är Sofia rätt val."
Läs mer
säljare på Rudbecksgatan 103

03 jun 2017

"Mycket kompetent och målinriktad.
Lyhörd för både säljare och köpare.
Kan rekommenderas varmt. "
säljare på Bysmedsgatan 59

11 dec 2016

"100% förtroende för mäklaren."
säljare på Regementsgatan 29A

09 nov 2016

"Jag kom i kontakt med Sofia när jag köpte en bostad. När jag skulle sälja min dåvarande bostad var valet av mäklare självklart! Sofia är ett fullblodsproffs och jag kan å det varmaste rekommendera Sofia Nebrelius på Landgren till alla som behöver en proffsig mäklare. Mvh, Alexandra Lind"
"Jag kom i kontakt med Sofia när jag köpte en bostad. När jag skulle sälja min dåvarande bostad var valet av mäklare självklart! Sofia är ett fullblodsproffs och jag kan å det varmaste rekommendera Sofia Nebrelius på Landgren till alla som behöver en proffsig mäklare. Mvh, Alexandra Lind"
Läs mer
säljare på Svaneholmsgatan 14

09 nov 2016

"Önskar alla, både säljare och köpare att träffa sådan sympatisk, empatisk, entusiastisk dock realistisk mäklare som Sofia."
säljare på Svenstorpsgatan 5B

03 nov 2016

"Sofia gjorde ett väldigt bra arbete. Hon har en positiv syn på tillvaron så det var mycket lätt att ha med henne att göra. Allt fungerade bra från första telefonsamtalet till när vi sågs sista gången på kontoret"
säljare på Ellingegatan 17

02 nov 2016

"Vi är till hundra procent nöjda med mäklarens insatser vid försäljningen av vårt hus och kommer att rekommendera henna å det allra varmaste."
säljare på Fornminnesvägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
12
Lägenhet
3
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
117 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
199 av 213 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
209 av 213 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 214 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sofia på kartan.

451 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
215 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

7 995 000 kr
7 rum, 170 m²
47 029 kr/m²
Villa, Malmö
5 750 000 kr
5 rum, 121 m²
47 520 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 614 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 54 m²
36 944 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 314 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 51,5 m²
39 117 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 451 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 900 000 kr
Villa Rosenvång
+ 405 000 kr
6 rum, 163 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
5 650 000 kr
Villa Hyllie
-250 000 kr
5 rum, 178 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 550 000 kr
Radhus Djupadal
+ 300 000 kr
4 rum, 123 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi hade inte kunnat vara nöjdare än vad vi är!
Sofia har lång erfarenhet, ett personligt lugn och kloka strategier i hur säljprocessen på bästa sätt skulle gå till. Hon var trygg och professionell. Sofia hade tät dialog med oss genom alla skeden och gav alltid den informationen hon hade för att säkerställa att vi var trygga och att vi kunde ta rätt beslut."
Slutpris saknas
Villa Skumparp
6 rum, 170 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 075 000 kr
Villa Bunkeflostrand
+ 225 000 kr
7 rum, 200 m²
Utropspris: 9 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.