Sofia Drackner

Profilbild för Sofia Drackner
Sofia Drackner
4.8 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
19 st
73 555 000 kr

Bakgrund

Sofia Drackner jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Sofia har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sofia har haft 34 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 98 570 000 kr.

Presentation

Med ursprung från Skaraborg ser jag Göteborgs bostadsmarknad som en utmaning varje dag. Något som kittlar min tävlingsnerv och driv framåt. Som stolt medarbetare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling värdesätter jag mina kundrelationer. För mig är en lyckad affär där både säljare och köpare rekommenderar mig vidare för mitt stora engagemang.

Sedan flytten gick till Göteborg har jag alltid varit bosatt i Östra Centrum och älskar själv stadsdelen.

Säljare om Sofia.

09 nov 2020

"Vi är jätte nöjda med Sofia, proffsig, driven och väldigt glad och positiv! "
säljare på Sofiagatan 54H

09 nov 2020

"Uppskattar Sofias goda bemötande och kunskaper. Hon skapar trygghet och är bra på att lyssna, men även mycket bra på att hantera situationer som ingår i processen. "
säljare på Bögatan 43B

02 nov 2020

"Vi kunde inte varit mer nöjda med Sofias insats. Fullträff på allt och det bästa är helt klart hennes engagemang och underbara energi! "
säljare på Sanatoriegatan 13B

18 okt 2020

"Sofia överträffade alla våra förväntningar och likaså gjorde slutpriset."
säljare på Jenny Lindsgatan 16

01 jul 2020

"Otroligt engagerad, effektiv och noggrann!"
säljare på Stavhopparegatan 5C

25 jun 2020

"Sofia ansträngde sig mycklet hårt för att få till bud på min lägenhet i en svag marknad."
säljare på Frödingsgatan 8B

24 jun 2020

"Sofia är en mycket kompetent mäklare. Blev en smidig och snabb försäljning till ett rimligt arvode. Dessutom är hon väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Sofia."
säljare på Brunkebergsgatan 9C

24 jun 2020

"Sofia tog mig tryggt igenom hela säljprocessen och höll mig uppdaterad och lugn. Detta trots den turbulenta tiden och ovissheten kring marknaden som corona-utbrottet bidragit till. Jag skulle varmt rekomendera kommande säljare att anlita Sofia.
Profesionell, inlyssnande, rak och kunnig mäklare, en riktig klippa! "
säljare på Karlagatan 10B

24 jun 2020

"Kändes väldigt tryggt och allt var tydligt för någon som säljer för första gången. Gick bättre än förväntat. Rekommenderar verkligen Sofia. "
säljare på Persgatan 14C

23 jun 2020

"Anledningen till till att värdering och slutpris skiljde sig var på grund av att försäljningen skedde i början av Corona pandemin och värderingen gjordes innan pandemin bröt ut. Inte mäklarens fel!"
säljare på Storhöjdsgatan 15

23 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som även lätt får min nästa bostadsaffär. Proffsig rakt igenom. Mkt kompetent genom hela processen, lyhörd,flexibel,förtroendegivande. Bra återkopplingar,tydlig,informativ,taktfull med mkt bra känsla för affären. Man är trygg hela vägen med henne o hon ger absolut den bästa tjänsten med guldkant.Min Varmaste rekommendation//milvi"
säljare på Kransen 4E

23 jun 2020

"Supernöjd med Sofia, uppfyllde alla förväntningar och levererade från första mötet till försäljning!"
säljare på Persgatan 11A

23 jun 2020

"Sofia var kanon i dessa svåra pandemitider!"
säljare på Schéelegatan 5A

09 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som är tydlig och sätter rättvisa förväntningar. Hon upplevs kunnig, lugn och bra att prata med under hela processen. Vi kände oss trygga i vårt samarbete med Sofia! "
säljare på Munkebäcksgatan 6

08 jun 2020

"Mycket bra mäklat!"
säljare på Storkgatan 6I

25 maj 2020

"Sofia är en mycket skicklig och hängiven mäklare. Alltid saklig, vänlig, påläst, pålitlig och ser till att säljare och köpare trivs med hennes vägledning och köpet blir då ett rent nöje! Högsta möjliga betyg utdelas till denna fantastiska människa!!
//Steffe"
säljare på Brunkebergsgatan 9C

10 feb 2020

"Mycket kompetent, engagerad o trevlig mäklare. Kan starkt rekommenderas. "
säljare på Femkampsgatan 4

21 jan 2020

"Höll oss lugna genom hela processen och bidrog med en gedigen insats under budgivningen som ledde till ett pris långt över vår förväntan "
säljare på Gräddgatan 2

16 dec 2019

"Efter att vi träffat otaligt antal mäklare under den tid vi letade bostad var frågan vem som skulle sälja vår befintliga ett stort frågetecken. Varför Sofia, till skillnad från andra, inte behövde sälja in sig själv beror på att vi efter en visning med henne blev övertygade om att vi hittat vår mäklare. När vi gör en av vårt livs viktigaste affärer är det svårt att konkretisera specifika egenskaper vi sökte i vår mäklare, mer än det uppenbara, vilket nu gör det svårt att förmedla vidare till dig som läser. Sofia besitter en professionalism och kompetens som, utöver ett rekordhögt försäljningspris, gjort försäljningsprocessen trygg, lugn och faktiskt ganska rolig. Därför rekommenderar vi verkligen att välja Sofia."
säljare på Norra Gubberogatan 21A

14 dec 2019

"Vi har både köpt och sålt bostadsrätt i Lunden med hjälp av Sofia Drackner, och vi rekommenderar henne varmt.
Det märks att Sofia brinner för att affären ska bli så bra och enkel som möjligt både för säljare och köpare. Hon tar ansvar för hela processen från start till mål och är väldigt tydlig och ärlig mot dig som kund om vad du kan förvänta dig och vad som händer i varje steg under resan.
Hennes största styrka som vi ser det är, förutom hennes kompetens, kunskap och erfarenhet, att hon gör dig som säljare otroligt trygg. Hon är lugn i varje läge och det är aldrig några tvivel om att hon har full koll på läget.
Rent socialt är hon supertrevlig och charmig, det går helt enkelt inte att hitta en bättre mäklare i Göteborg."
säljare på Persgatan 8C

10 dec 2019

"Sofia var kommunikativ, informativ och tillgänglig vilket fick mig att känna delaktig och trygg i hela processen."
säljare på Norra Gubberogatan 5

03 dec 2019

"Sofia är väldigt proffsig och lätt att ha att göra med. Bra på att hålla oss uppdaterade. "
säljare på Stavhopparegatan 5C

26 nov 2019

"Sofia är en duktig, kompetent och väldigt målfokuserad mäklare.
Jag kände mig väldigt trygg i hela processen från start till försäljning."
säljare på Femkampsgatan 2A

25 nov 2019

"Sofia är riktigt bra! Mycket bra balans mellan att styra affären samt låta mig vara involverad. Lyhörd, Trevlig och engagerad. Har bara positiva saker att säga om Sofia."
säljare på Stafettgatan 1A

17 nov 2019

"Sofia är väldig professionell, tydlig i sin kommunikation och lätt att jobba med. Hela säljprocessen var en väldigt positiv upplevelse för min del."
säljare på Ahrenbergsgatan 4E

12 nov 2019

"Mäklaren var väldigt engagerad, kompetent och målmedveten under hela försäljningsprocessen."
säljare på Femkampsgatan 4

12 nov 2019

"Sofia är väldigt kompetent, lyhörd och kommunikativ! Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Waernsgatan 7C

12 nov 2019

"Sofia är proffsig, trevlig och realistiskt. Vi var i trygga händer och är mycket nöjda med hela processen. Vi kände att vi kunde få svar på våra frågor oavsett om de var stora eller små. "
säljare på Rangeltorpsgatan 51F

21 okt 2019

"Helt fantastisk mäklare, finns ingen bättre! Sofia utger ett lugn och en otrolig trygghet. "
säljare på Gustavsplatsen 1K

30 aug 2019

"Mina absolut varmaste rekommendationer ger jag Sofia Drackner på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg. Jag har sedan innan både sålt och köpt lägenheter av Sofia. Så nu när jag skulle sälja igen var valet av mäklare självklart! Sofia är otroligt proffsig och engagerad och jag har känt mig lugn genom hela processen. Helt klart högsta betyg. "
säljare på Persgatan 14A

29 aug 2019

"Sofia har varit otroligt engagerad under hela processen. Hon är väldigt kunnig och positiv, hon är lätt att prata med och hon har hela tiden hållt oss uppdaterade och har fått oss att känna oss trygga trots all nervositet kring en lägenhetsförsäljning. Vi kan varmt rekommendera henne och skulle helt klart anlita henne igen!"
säljare på Räntmästaregatan 28B

27 aug 2019

"Jag tyckte att Sofia sköte allt jättebra. Det gick snabbt och bra."
säljare på Femkampsgatan 6B

27 maj 2019

"Sofia var väldigt engagerad under hela den tiden som hon hade i uppdrag att sälja min lägenhet, trots att vi hade några omständigheter runtikirng som gjorde försäljningen något svårare än planerat. Sofia såg till att vi hade en nära och bra dialog så att jag kände mig trygg och väl informerad under hela processen. Hon är också lätt att tycka om och både jag och köpare samt spekulanter verkar känna ett stort förtroende för henne. "
säljare på Blåhammarsgatan 3

23 maj 2019

"Sofia har varit helt fantastisk! Tydlig och höll mig uppdaterad under resans gång. Förtroendeingivande och otroligt professionell. Gjorde lägenhetsförsäljningen till en trygg och rolig uppgift. "
säljare på Sergelsgatan 4C

06 maj 2019

"Sofia är en driven och duktig mäklare! Hon hjälpte oss väl med att sälja vår lägenhet i östra centrum av Göteborg, visade ett stort engagemang och alltid med ett stort leende."
säljare på Jenny Lindsgatan 18

06 maj 2019

"Alt ifrån första kontakten och första mötet, till värdering och prissättning, vidare till visningar och budgivning och slutligen kontraktsskrivning så fanns Sofia där för oss. Hon får därför högsta betyg av oss och vi vill verkligen tacka och rekommendera Sofia till andra som letar efter en kompetent och professionell mäklare, tack!"
säljare på Storkgatan 6M

16 apr 2019

"proffsig och ingav förtroende."
säljare på Volrat Thamsgatan 7D

14 apr 2019

"En bra och trevlig mäklare. Framåt och driven! "
säljare på Sankt Pauligatan 40

10 apr 2019

"Proffsig, trevlig och duktig"
säljare på Kallebäcksvägen 17B

14 mar 2019

"Fick en otroligt bra känsla av Sofia från första handslaget. Jag valde Sofia utifrån hennes pitch. Hon synligjorde utifrån Länsförsäkringar hur hon skulle ta sig an uppdraget, sitt egna perspektiv oh hur hon tack vare sitt nätverk gav skulle bidra till en rikigt bra affär och min nöjdhet."
säljare på Ostgatan 4

04 dec 2018

"Proffsig, trevlig och ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen!"
säljare på Storkgatan 6L

02 dec 2018

"Kan varmt rekommendera Sofia som snabbt inger förtroende både hos säljare och köpare, är engagerad och gjorde sitt yttersta för att vår försäljning skulle bli bra! "
säljare på Gustavsplatsen 1B

21 nov 2018

"Jag är nöjd"
säljare på Liedstrandsgatan 1B

21 nov 2018

"Mycket proffsig under hela vår aktivitet.
Alltid snabb med återkoppling.
Har en stor personlighet."
säljare på Gustavsplatsen 1A

18 nov 2018

"Vi var glada att vi valde Sofia, då lägenheten inte var så lättsåld som vi trodde, bl.a på grund av marknaden och lägenhetens planlösning. Men hon fortsatte enträget utan minskat engagemang, så att vi till slut fick sålt och även gick med vinst. "
säljare på Munkebäcksgatan 6

22 aug 2018

"Sofia är trevlig och fixade en snabb affär som vi är nöjda med."
säljare på Femkampsgatan 4

21 aug 2018

"Sofia är en lyhörd, öppen och driven tjej med stort engagemang. Hon tog sig verkligen tid att förstå mina behov och visade stort intresse . Jag lämnade verkligen min bostad i trygga händer och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Övre Olskroksgatan 28

13 aug 2018

"Sofia är superhärlig som person och var väldigt mån om och engagerad i min bostadsförsäljning!
Hon hade en bra plan för försäljningen, och lägenheten såldes via en förhandsvisning som blev gynnsamt för mig."
säljare på Ulfsparregatan 9B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
98 570 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 157 säljare
Sofia satte rätt förväntningar på slutpriset
133 av 157 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 157 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
154 av 157 säljare

Sofia på kartan.

306 tidigare annonser
3 bostäder till salu
155 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 290 000 kr
2 rum, 48,5 m²
47 708 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 787 kr/mån
4 500 000 kr
4 rum, 100 m²
45 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 951 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 38 m²
49 868 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 777 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Kallebäck
2 rum, 52 m²
3 075 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 225 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Bagaregården
+ 155 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 745 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Olskroken
+ 75 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 625 000 kr
4 375 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
+ 400 000 kr
3 rum, 83,9 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är jätte nöjda med Sofia, proffsig, driven och väldigt glad och positiv! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.