Sofia Drackner

Profilbild för Sofia Drackner
Säljarfavorit
Sofia Drackner
4.8 / 5
(199 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
24 st
69 435 000 kr

Bakgrund

Sofia Drackner jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Sofia har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Sofia har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 108 845 000 kr.

Presentation

Med ursprung från Skaraborg ser jag Göteborgs bostadsmarknad som en utmaning varje dag. Något som kittlar min tävlingsnerv och driv framåt. Som stolt medarbetare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling värdesätter jag mina kundrelationer. För mig är en lyckad affär där både säljare och köpare rekommenderar mig vidare för mitt stora engagemang.

Sedan flytten gick till Göteborg har jag alltid varit bosatt i Östra Centrum och älskar själv stadsdelen.

Säljare om Sofia.

13 jul 2021

"Sofia är en klippa. Ärlig, tillgänglig och extremt kompetent. Ska ni sälja, sälj med Sofia! "
säljare på Storkgatan 6E

13 jul 2021

"Sofia är väldigt kunnig, professionell och lyhörd! Jag kan absolut rekommendera andra att anlita henne. Jag kände mig trygg igenom hela processen med henne!"
säljare på Frödingsgatan 8A

12 jul 2021

"Jag skulle varmt rekommendera Sofia, hon är trygg och förtroendeingivande."
säljare på Stavhopparegatan 5B

12 jul 2021

"Engagerad och mycket trevlig både mot mig som säljare och mot kunderna. "
säljare på Träringen 80

12 jul 2021

"Oerhört bra arbete på ett trixigt objekt, kolonistuga utan toalett och med byggstopp men hanterade spekulanterna mycket väl och lyckades få till ett bra avslut med mycket nöjda köpare. Fick trolla med knäna men fick ihop det ändå."
säljare på Rosengången 68

06 jul 2021

"Lägenheten såldes på förhandsbudgivning och priset blev lite högre än vad mäklaren hade gissat men det blev jag ju bara glad över. Smidig affär och mäklaren lyssnade på mina synpunkter och önskemål."
säljare på Sofiagatan 48A

06 jul 2021

"Vi stötte på en motgång av ren otur men tack vare Sofias engagemang blev det en bra affär inom den planering vi satt från början. "
säljare på Ahrenbergsgatan 4E

05 jul 2021

"Värderade lägenheten ca 9 månader innan försäljningen, mäklaren trodde då att de skulle vara svårt att få 2,5 vilket va mitt mål utan värderade till ca 2,3. Fick sedna 2,8 så positivt överraskad. Fick en ny mäklare sista månaden innan försäljningen än den jag skrivit kontrakt med."
säljare på Träringen 3

03 jun 2021

"Kunde inte bett om mer hos en mäklare. Absolut toppklass!"
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 7B

06 maj 2021

"Jag och Sofia har haft en god dialog och uppföljning genom hela försäljningen. Sofia har varit närvarande, inlyssnande och kompetent. Jag skulle absolut rekommendera Sofia!"
säljare på Waernsgatan 4B

21 feb 2021

"Sofia är jättetrevlig och proffsig, kan rekommendera henne! "
säljare på Kobergsgatan 22

17 feb 2021

"Sofia gav löpande information under processen och höll mig hela tiden uppdaterad så att jag kunde känna mig trygg under försäljningen av min bostad. Jag rekommenderar Sofia starkt!"
säljare på Storhöjdsgatan 9

14 feb 2021

"Sofia är en trevlig mäklare som håller huvudet kallt. Hon är ärlig mot intressenter på ett bra sätt och är bra på att veta när vissa features säger sig själva och när hon ska främja visa features. Jag vill rekommendera Sofia "
säljare på Gyllenstensgatan 1

09 feb 2021

"Sofia var väldigt professionell och trygga att sälja med. Sålde under en orolig tid i pandemin men kände att Sofia hade bra känsla för hur marknaden var och lade upp en bra plan för försäljningen och var väldigt flexibel under hela processen med ett lyckat slutresultat. Rekommenderas. "
säljare på Storhöjdsgatan 9

07 feb 2021

"Engagerad mäklare som alltid höll mig uppdaterad om status för försäljningen. Lätt att få tag på och ett kunnigt och proffesionellt bemötande mot alla parter. "
säljare på Persgatan 14A

02 feb 2021

"Sofia kan jobbet. Rekommenderas varmt.
Frank"
säljare på Stabbegatan 69

12 jan 2021

"Sofias insats var guld värd! Hon ger stor trygghet i processen och guidar med sin expertis rakt igenom. "
säljare på Karlagatan 12A

07 dec 2020

"Sofia gav redan vid första mötet ett kunnigt och professionellt intryck. Hon höjde våra förhoppningar kring slutpriset och bevisade sedan att hon kunde leva upp till den förväntan. Hon upplevs väldigt personlig mot oss som säljare men även mot spekulanter/köpare vilket gav en trygg process för alla inblandade. Kan varmt rekommendera Sofia som mäklare!"
säljare på Sävenäsgatan 5C

04 dec 2020

"Blev rekommenderad Sofia. Fick direkt förtroende för henne. Hon motsvarade mina höga förväntningar genom hela processen.
Lotsade mig genom juridiska processer, ägarbyte mm.
Jag kommer att anlita Sofia, vid nästa bostadsaffär.
Träffade fler mäklare, innan jag valde Sofia. Inget fel på de andra, men hon ingav förtroende, hade koll."
säljare på Träringen 60

09 nov 2020

"Vi är jätte nöjda med Sofia, proffsig, driven och väldigt glad och positiv! "
säljare på Sofiagatan 54H

09 nov 2020

"Uppskattar Sofias goda bemötande och kunskaper. Hon skapar trygghet och är bra på att lyssna, men även mycket bra på att hantera situationer som ingår i processen. "
säljare på Bögatan 43B

02 nov 2020

"Vi kunde inte varit mer nöjda med Sofias insats. Fullträff på allt och det bästa är helt klart hennes engagemang och underbara energi! "
säljare på Sanatoriegatan 13B

18 okt 2020

"Sofia överträffade alla våra förväntningar och likaså gjorde slutpriset."
säljare på Jenny Lindsgatan 16

01 jul 2020

"Otroligt engagerad, effektiv och noggrann!"
säljare på Stavhopparegatan 5C

25 jun 2020

"Sofia ansträngde sig mycklet hårt för att få till bud på min lägenhet i en svag marknad."
säljare på Frödingsgatan 8B

24 jun 2020

"Sofia är en mycket kompetent mäklare. Blev en smidig och snabb försäljning till ett rimligt arvode. Dessutom är hon väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Sofia."
säljare på Brunkebergsgatan 9C

24 jun 2020

"Sofia tog mig tryggt igenom hela säljprocessen och höll mig uppdaterad och lugn. Detta trots den turbulenta tiden och ovissheten kring marknaden som corona-utbrottet bidragit till. Jag skulle varmt rekomendera kommande säljare att anlita Sofia.
Profesionell, inlyssnande, rak och kunnig mäklare, en riktig klippa! "
säljare på Karlagatan 10B

24 jun 2020

"Kändes väldigt tryggt och allt var tydligt för någon som säljer för första gången. Gick bättre än förväntat. Rekommenderar verkligen Sofia. "
säljare på Persgatan 14C

23 jun 2020

"Anledningen till till att värdering och slutpris skiljde sig var på grund av att försäljningen skedde i början av Corona pandemin och värderingen gjordes innan pandemin bröt ut. Inte mäklarens fel!"
säljare på Storhöjdsgatan 15

23 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som även lätt får min nästa bostadsaffär. Proffsig rakt igenom. Mkt kompetent genom hela processen, lyhörd,flexibel,förtroendegivande. Bra återkopplingar,tydlig,informativ,taktfull med mkt bra känsla för affären. Man är trygg hela vägen med henne o hon ger absolut den bästa tjänsten med guldkant.Min Varmaste rekommendation//milvi"
säljare på Kransen 4E

23 jun 2020

"Supernöjd med Sofia, uppfyllde alla förväntningar och levererade från första mötet till försäljning!"
säljare på Persgatan 11A

23 jun 2020

"Sofia var kanon i dessa svåra pandemitider!"
säljare på Schéelegatan 5A

09 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som är tydlig och sätter rättvisa förväntningar. Hon upplevs kunnig, lugn och bra att prata med under hela processen. Vi kände oss trygga i vårt samarbete med Sofia! "
säljare på Munkebäcksgatan 6

08 jun 2020

"Mycket bra mäklat!"
säljare på Storkgatan 6I

25 maj 2020

"Sofia är en mycket skicklig och hängiven mäklare. Alltid saklig, vänlig, påläst, pålitlig och ser till att säljare och köpare trivs med hennes vägledning och köpet blir då ett rent nöje! Högsta möjliga betyg utdelas till denna fantastiska människa!!
//Steffe"
säljare på Brunkebergsgatan 9C

10 feb 2020

"Mycket kompetent, engagerad o trevlig mäklare. Kan starkt rekommenderas. "
säljare på Femkampsgatan 4

21 jan 2020

"Höll oss lugna genom hela processen och bidrog med en gedigen insats under budgivningen som ledde till ett pris långt över vår förväntan "
säljare på Gräddgatan 2

16 dec 2019

"Efter att vi träffat otaligt antal mäklare under den tid vi letade bostad var frågan vem som skulle sälja vår befintliga ett stort frågetecken. Varför Sofia, till skillnad från andra, inte behövde sälja in sig själv beror på att vi efter en visning med henne blev övertygade om att vi hittat vår mäklare. När vi gör en av vårt livs viktigaste affärer är det svårt att konkretisera specifika egenskaper vi sökte i vår mäklare, mer än det uppenbara, vilket nu gör det svårt att förmedla vidare till dig som läser. Sofia besitter en professionalism och kompetens som, utöver ett rekordhögt försäljningspris, gjort försäljningsprocessen trygg, lugn och faktiskt ganska rolig. Därför rekommenderar vi verkligen att välja Sofia."
säljare på Norra Gubberogatan 21A

14 dec 2019

"Vi har både köpt och sålt bostadsrätt i Lunden med hjälp av Sofia Drackner, och vi rekommenderar henne varmt.
Det märks att Sofia brinner för att affären ska bli så bra och enkel som möjligt både för säljare och köpare. Hon tar ansvar för hela processen från start till mål och är väldigt tydlig och ärlig mot dig som kund om vad du kan förvänta dig och vad som händer i varje steg under resan.
Hennes största styrka som vi ser det är, förutom hennes kompetens, kunskap och erfarenhet, att hon gör dig som säljare otroligt trygg. Hon är lugn i varje läge och det är aldrig några tvivel om att hon har full koll på läget.
Rent socialt är hon supertrevlig och charmig, det går helt enkelt inte att hitta en bättre mäklare i Göteborg."
säljare på Persgatan 8C

10 dec 2019

"Sofia var kommunikativ, informativ och tillgänglig vilket fick mig att känna delaktig och trygg i hela processen."
säljare på Norra Gubberogatan 5

03 dec 2019

"Sofia är väldigt proffsig och lätt att ha att göra med. Bra på att hålla oss uppdaterade. "
säljare på Stavhopparegatan 5C

26 nov 2019

"Sofia är en duktig, kompetent och väldigt målfokuserad mäklare.
Jag kände mig väldigt trygg i hela processen från start till försäljning."
säljare på Femkampsgatan 2A

25 nov 2019

"Sofia är riktigt bra! Mycket bra balans mellan att styra affären samt låta mig vara involverad. Lyhörd, Trevlig och engagerad. Har bara positiva saker att säga om Sofia."
säljare på Stafettgatan 1A

17 nov 2019

"Sofia är väldig professionell, tydlig i sin kommunikation och lätt att jobba med. Hela säljprocessen var en väldigt positiv upplevelse för min del."
säljare på Ahrenbergsgatan 4E

12 nov 2019

"Mäklaren var väldigt engagerad, kompetent och målmedveten under hela försäljningsprocessen."
säljare på Femkampsgatan 4

12 nov 2019

"Sofia är väldigt kompetent, lyhörd och kommunikativ! Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Waernsgatan 7C

12 nov 2019

"Sofia är proffsig, trevlig och realistiskt. Vi var i trygga händer och är mycket nöjda med hela processen. Vi kände att vi kunde få svar på våra frågor oavsett om de var stora eller små. "
säljare på Rangeltorpsgatan 51F

21 okt 2019

"Helt fantastisk mäklare, finns ingen bättre! Sofia utger ett lugn och en otrolig trygghet. "
säljare på Gustavsplatsen 1K

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
108 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
192 av 197 säljare
Sofia satte rätt förväntningar på slutpriset
168 av 197 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 196 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
196 av 199 säljare

Sofia på kartan.

350 tidigare annonser
197 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 425 000 kr
Lägenhet Olskroken
+ 375 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
3 050 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
+ 300 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sofia är väldigt kunnig, professionell och lyhörd! Jag kan absolut rekommendera andra att anlita henne. Jag kände mig trygg igenom hela processen med henne!"
2 800 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 205 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag skulle varmt rekommendera Sofia, hon är trygg och förtroendeingivande."
2 920 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
2 rum, 53,8 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lägenheten såldes på förhandsbudgivning och priset blev lite högre än vad mäklaren hade gissat men det blev jag ju bara glad över. Smidig affär och mäklaren lyssnade på mina synpunkter och önskemål."
600 000 kr
Fritidshus Björkekärr
-75 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört bra arbete på ett trixigt objekt, kolonistuga utan toalett och med byggstopp men hanterade spekulanterna mycket väl och lyckades få till ett bra avslut med mycket nöjda köpare. Fick trolla med knäna men fick ihop det ändå."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.