Sofia Drackner

Profilbild för Sofia Drackner
Sofia Drackner
4.8 / 5
(176 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
18 st
91 860 000 kr

Bakgrund

Sofia Drackner jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Sofia har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sofia har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 112 585 000 kr.

Presentation

Med ursprung från Skaraborg ser jag Göteborgs bostadsmarknad som en utmaning varje dag. Något som kittlar min tävlingsnerv och driv framåt. Som stolt medarbetare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling värdesätter jag mina kundrelationer. För mig är en lyckad affär där både säljare och köpare rekommenderar mig vidare för mitt stora engagemang.

Sedan flytten gick till Göteborg har jag alltid varit bosatt i Östra Centrum och älskar själv stadsdelen.

Säljare om Sofia.

21 feb 2021

"Sofia är jättetrevlig och proffsig, kan rekommendera henne! "
säljare på Kobergsgatan 22

17 feb 2021

"Sofia gav löpande information under processen och höll mig hela tiden uppdaterad så att jag kunde känna mig trygg under försäljningen av min bostad. Jag rekommenderar Sofia starkt!"
säljare på Storhöjdsgatan 9

14 feb 2021

"Sofia är en trevlig mäklare som håller huvudet kallt. Hon är ärlig mot intressenter på ett bra sätt och är bra på att veta när vissa features säger sig själva och när hon ska främja visa features. Jag vill rekommendera Sofia "
säljare på Gyllenstensgatan 1

09 feb 2021

"Sofia var väldigt professionell och trygga att sälja med. Sålde under en orolig tid i pandemin men kände att Sofia hade bra känsla för hur marknaden var och lade upp en bra plan för försäljningen och var väldigt flexibel under hela processen med ett lyckat slutresultat. Rekommenderas. "
säljare på Storhöjdsgatan 9

07 feb 2021

"Engagerad mäklare som alltid höll mig uppdaterad om status för försäljningen. Lätt att få tag på och ett kunnigt och proffesionellt bemötande mot alla parter. "
säljare på Persgatan 14A

02 feb 2021

"Sofia kan jobbet. Rekommenderas varmt.
Frank"
säljare på Stabbegatan 69

12 jan 2021

"Sofias insats var guld värd! Hon ger stor trygghet i processen och guidar med sin expertis rakt igenom. "
säljare på Karlagatan 12A

07 dec 2020

"Sofia gav redan vid första mötet ett kunnigt och professionellt intryck. Hon höjde våra förhoppningar kring slutpriset och bevisade sedan att hon kunde leva upp till den förväntan. Hon upplevs väldigt personlig mot oss som säljare men även mot spekulanter/köpare vilket gav en trygg process för alla inblandade. Kan varmt rekommendera Sofia som mäklare!"
säljare på Sävenäsgatan 5C

04 dec 2020

"Blev rekommenderad Sofia. Fick direkt förtroende för henne. Hon motsvarade mina höga förväntningar genom hela processen.
Lotsade mig genom juridiska processer, ägarbyte mm.
Jag kommer att anlita Sofia, vid nästa bostadsaffär.
Träffade fler mäklare, innan jag valde Sofia. Inget fel på de andra, men hon ingav förtroende, hade koll."
säljare på Träringen 60

09 nov 2020

"Vi är jätte nöjda med Sofia, proffsig, driven och väldigt glad och positiv! "
säljare på Sofiagatan 54H

09 nov 2020

"Uppskattar Sofias goda bemötande och kunskaper. Hon skapar trygghet och är bra på att lyssna, men även mycket bra på att hantera situationer som ingår i processen. "
säljare på Bögatan 43B

02 nov 2020

"Vi kunde inte varit mer nöjda med Sofias insats. Fullträff på allt och det bästa är helt klart hennes engagemang och underbara energi! "
säljare på Sanatoriegatan 13B

18 okt 2020

"Sofia överträffade alla våra förväntningar och likaså gjorde slutpriset."
säljare på Jenny Lindsgatan 16

01 jul 2020

"Otroligt engagerad, effektiv och noggrann!"
säljare på Stavhopparegatan 5C

25 jun 2020

"Sofia ansträngde sig mycklet hårt för att få till bud på min lägenhet i en svag marknad."
säljare på Frödingsgatan 8B

24 jun 2020

"Sofia är en mycket kompetent mäklare. Blev en smidig och snabb försäljning till ett rimligt arvode. Dessutom är hon väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Sofia."
säljare på Brunkebergsgatan 9C

24 jun 2020

"Sofia tog mig tryggt igenom hela säljprocessen och höll mig uppdaterad och lugn. Detta trots den turbulenta tiden och ovissheten kring marknaden som corona-utbrottet bidragit till. Jag skulle varmt rekomendera kommande säljare att anlita Sofia.
Profesionell, inlyssnande, rak och kunnig mäklare, en riktig klippa! "
säljare på Karlagatan 10B

24 jun 2020

"Kändes väldigt tryggt och allt var tydligt för någon som säljer för första gången. Gick bättre än förväntat. Rekommenderar verkligen Sofia. "
säljare på Persgatan 14C

23 jun 2020

"Anledningen till till att värdering och slutpris skiljde sig var på grund av att försäljningen skedde i början av Corona pandemin och värderingen gjordes innan pandemin bröt ut. Inte mäklarens fel!"
säljare på Storhöjdsgatan 15

23 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som även lätt får min nästa bostadsaffär. Proffsig rakt igenom. Mkt kompetent genom hela processen, lyhörd,flexibel,förtroendegivande. Bra återkopplingar,tydlig,informativ,taktfull med mkt bra känsla för affären. Man är trygg hela vägen med henne o hon ger absolut den bästa tjänsten med guldkant.Min Varmaste rekommendation//milvi"
säljare på Kransen 4E

23 jun 2020

"Supernöjd med Sofia, uppfyllde alla förväntningar och levererade från första mötet till försäljning!"
säljare på Persgatan 11A

23 jun 2020

"Sofia var kanon i dessa svåra pandemitider!"
säljare på Schéelegatan 5A

09 jun 2020

"Sofia är en fantastisk mäklare som är tydlig och sätter rättvisa förväntningar. Hon upplevs kunnig, lugn och bra att prata med under hela processen. Vi kände oss trygga i vårt samarbete med Sofia! "
säljare på Munkebäcksgatan 6

08 jun 2020

"Mycket bra mäklat!"
säljare på Storkgatan 6I

25 maj 2020

"Sofia är en mycket skicklig och hängiven mäklare. Alltid saklig, vänlig, påläst, pålitlig och ser till att säljare och köpare trivs med hennes vägledning och köpet blir då ett rent nöje! Högsta möjliga betyg utdelas till denna fantastiska människa!!
//Steffe"
säljare på Brunkebergsgatan 9C

10 feb 2020

"Mycket kompetent, engagerad o trevlig mäklare. Kan starkt rekommenderas. "
säljare på Femkampsgatan 4

21 jan 2020

"Höll oss lugna genom hela processen och bidrog med en gedigen insats under budgivningen som ledde till ett pris långt över vår förväntan "
säljare på Gräddgatan 2

16 dec 2019

"Efter att vi träffat otaligt antal mäklare under den tid vi letade bostad var frågan vem som skulle sälja vår befintliga ett stort frågetecken. Varför Sofia, till skillnad från andra, inte behövde sälja in sig själv beror på att vi efter en visning med henne blev övertygade om att vi hittat vår mäklare. När vi gör en av vårt livs viktigaste affärer är det svårt att konkretisera specifika egenskaper vi sökte i vår mäklare, mer än det uppenbara, vilket nu gör det svårt att förmedla vidare till dig som läser. Sofia besitter en professionalism och kompetens som, utöver ett rekordhögt försäljningspris, gjort försäljningsprocessen trygg, lugn och faktiskt ganska rolig. Därför rekommenderar vi verkligen att välja Sofia."
säljare på Norra Gubberogatan 21A

14 dec 2019

"Vi har både köpt och sålt bostadsrätt i Lunden med hjälp av Sofia Drackner, och vi rekommenderar henne varmt.
Det märks att Sofia brinner för att affären ska bli så bra och enkel som möjligt både för säljare och köpare. Hon tar ansvar för hela processen från start till mål och är väldigt tydlig och ärlig mot dig som kund om vad du kan förvänta dig och vad som händer i varje steg under resan.
Hennes största styrka som vi ser det är, förutom hennes kompetens, kunskap och erfarenhet, att hon gör dig som säljare otroligt trygg. Hon är lugn i varje läge och det är aldrig några tvivel om att hon har full koll på läget.
Rent socialt är hon supertrevlig och charmig, det går helt enkelt inte att hitta en bättre mäklare i Göteborg."
säljare på Persgatan 8C

10 dec 2019

"Sofia var kommunikativ, informativ och tillgänglig vilket fick mig att känna delaktig och trygg i hela processen."
säljare på Norra Gubberogatan 5

03 dec 2019

"Sofia är väldigt proffsig och lätt att ha att göra med. Bra på att hålla oss uppdaterade. "
säljare på Stavhopparegatan 5C

26 nov 2019

"Sofia är en duktig, kompetent och väldigt målfokuserad mäklare.
Jag kände mig väldigt trygg i hela processen från start till försäljning."
säljare på Femkampsgatan 2A

25 nov 2019

"Sofia är riktigt bra! Mycket bra balans mellan att styra affären samt låta mig vara involverad. Lyhörd, Trevlig och engagerad. Har bara positiva saker att säga om Sofia."
säljare på Stafettgatan 1A

17 nov 2019

"Sofia är väldig professionell, tydlig i sin kommunikation och lätt att jobba med. Hela säljprocessen var en väldigt positiv upplevelse för min del."
säljare på Ahrenbergsgatan 4E

12 nov 2019

"Mäklaren var väldigt engagerad, kompetent och målmedveten under hela försäljningsprocessen."
säljare på Femkampsgatan 4

12 nov 2019

"Sofia är väldigt kompetent, lyhörd och kommunikativ! Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Waernsgatan 7C

12 nov 2019

"Sofia är proffsig, trevlig och realistiskt. Vi var i trygga händer och är mycket nöjda med hela processen. Vi kände att vi kunde få svar på våra frågor oavsett om de var stora eller små. "
säljare på Rangeltorpsgatan 51F

21 okt 2019

"Helt fantastisk mäklare, finns ingen bättre! Sofia utger ett lugn och en otrolig trygghet. "
säljare på Gustavsplatsen 1K

30 aug 2019

"Mina absolut varmaste rekommendationer ger jag Sofia Drackner på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg. Jag har sedan innan både sålt och köpt lägenheter av Sofia. Så nu när jag skulle sälja igen var valet av mäklare självklart! Sofia är otroligt proffsig och engagerad och jag har känt mig lugn genom hela processen. Helt klart högsta betyg. "
säljare på Persgatan 14A

29 aug 2019

"Sofia har varit otroligt engagerad under hela processen. Hon är väldigt kunnig och positiv, hon är lätt att prata med och hon har hela tiden hållt oss uppdaterade och har fått oss att känna oss trygga trots all nervositet kring en lägenhetsförsäljning. Vi kan varmt rekommendera henne och skulle helt klart anlita henne igen!"
säljare på Räntmästaregatan 28B

27 aug 2019

"Jag tyckte att Sofia sköte allt jättebra. Det gick snabbt och bra."
säljare på Femkampsgatan 6B

27 maj 2019

"Sofia var väldigt engagerad under hela den tiden som hon hade i uppdrag att sälja min lägenhet, trots att vi hade några omständigheter runtikirng som gjorde försäljningen något svårare än planerat. Sofia såg till att vi hade en nära och bra dialog så att jag kände mig trygg och väl informerad under hela processen. Hon är också lätt att tycka om och både jag och köpare samt spekulanter verkar känna ett stort förtroende för henne. "
säljare på Blåhammarsgatan 3

23 maj 2019

"Sofia har varit helt fantastisk! Tydlig och höll mig uppdaterad under resans gång. Förtroendeingivande och otroligt professionell. Gjorde lägenhetsförsäljningen till en trygg och rolig uppgift. "
säljare på Sergelsgatan 4C

06 maj 2019

"Sofia är en driven och duktig mäklare! Hon hjälpte oss väl med att sälja vår lägenhet i östra centrum av Göteborg, visade ett stort engagemang och alltid med ett stort leende."
säljare på Jenny Lindsgatan 18

06 maj 2019

"Alt ifrån första kontakten och första mötet, till värdering och prissättning, vidare till visningar och budgivning och slutligen kontraktsskrivning så fanns Sofia där för oss. Hon får därför högsta betyg av oss och vi vill verkligen tacka och rekommendera Sofia till andra som letar efter en kompetent och professionell mäklare, tack!"
säljare på Storkgatan 6M

16 apr 2019

"proffsig och ingav förtroende."
säljare på Volrat Thamsgatan 7D

14 apr 2019

"En bra och trevlig mäklare. Framåt och driven! "
säljare på Sankt Pauligatan 40

10 apr 2019

"Proffsig, trevlig och duktig"
säljare på Kallebäcksvägen 17B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
112 585 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
171 av 176 säljare
Sofia satte rätt förväntningar på slutpriset
151 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 176 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
173 av 176 säljare

Sofia på kartan.

326 tidigare annonser
1 bostäder till salu
174 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 295 000 kr
3 rum, 58,8 m²
56 810 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 753 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 900 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
+ 305 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 780 000 kr
Lägenhet Björkekärr
+ 285 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
5 050 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 1 255 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lunden
3 rum, 62 m²
11 300 000 kr
Villa Örgryte
8 rum, 276 m²
Utropspris: 11 300 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.