Sofia Branting

Profilbild för Sofia Branting
Säljarfavorit
Sofia Branting
4.9 / 5
(282 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
20 st
103 210 000 kr

Bakgrund

Sofia Branting jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2007-01-02. Sofia har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Sofia har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 182 085 000 kr.

Presentation

Mitt mål är att mina köpare och säljare skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad.

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär ett mycket stort ansvar - det krävs även självständighet och flexibilitet. Vi träffar människor i många olika situationer - både roliga och härliga som jobbiga och sorgliga - det gör att ingen dag är den andra lik.

Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och har huvudsakligen varit verksam i Haninge under dessa år men även Tyresö, Nacka och närmare stan. Jag började direkt efter avslutad utbildning på KTH 2006 och har under dessa år hjälpt hundratals familjer att både sälja och hitta nya boenden. Idag driver jag kontor i Haninge och Tyresö under mäklarföretaget MOHV. Ett mäklarföretag som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Jag jobbade tidigare under flera år på ett stort bemanningsföretag med personaluthyrning och rekrytering.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023

Säljare om Sofia.

21 apr 2024

"Så trevlig, lyhörd och proffsig! Sofia är verkligen närvarande under hela processen; hjälpsam och lätt att få tag i om man behöver svar på frågor som dyker upp. Rekommenderar henne alla dar i veckan!"
säljare på Svartbäckens By 265

28 mar 2024

"Att sälja sitt hus är en process som kan rymma många känslor. Sofia Branting är en lysande mäklare, inkännande och proffsig. Hennes erfarenhet inom bostadsförsäljning är gedigen, vilket märks i både bemötande och kunnande. Jag kände mig sedd, hörd och väldigt väl mött av henne i min process att s..."
"Att sälja sitt hus är en process som kan rymma många känslor. Sofia Branting är en lysande mäklare, inkännande och proffsig. Hennes erfarenhet inom bostadsförsäljning är gedigen, vilket märks i både bemötande och kunnande. Jag kände mig sedd, hörd och väldigt väl mött av henne i min process att sälja min pärla. Hon tog sig alltid tid till att besvara ev frågor och fanns ständigt tillgänglig genom hela försäljningen. Att det dessutom gick synnerligen fort visar bara ytterligare på hennes förmåga att para ihop rätt säljare/köpare med rätt objekt. Jag rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Hagtornsvägen 27

16 mar 2024

"Mycket bra! Snabb o effektiv. Rekommenderas varmt."
säljare på Svartbäckens By 276

04 mar 2024

"Utmärkt!"
säljare på Svartbäcksgränsen 599

20 feb 2024

"Sofia är en otroligt lyhörd, hjälpsam och kunnig mäklare! Alltid med ett positivt och glatt humör gör hon sitt bästa! Skulle rekommendera henne till alla som vill sälja sin bostad med en bra mäklare! "
säljare på Vårflodsgatan 17

13 feb 2024

"Sofia tog över från annan mäklare och efter detta tog det en helt annan fart. Hon tog sig tid för visningar, kontaktade intressanter och hade ett helt annat engagemang! Vi är super nöjda med allt, från intag till skrivning. Rekommenderas! "
säljare på Vega Allé 100

09 feb 2024

"Bästa mäklaren och mäklarfirman!"
säljare på Åbylundsvägen 14

03 feb 2024

"Bra kommunikation från början till slut. "
säljare på Vendelsövägen 74

09 jan 2024

"Vi kan varmt rekommendera Sofia, vi har anlitat henne de senaste tre gångerna vi behövt en mäklare. "
säljare på Åkervägen 5

23 sep 2023

"Vi kände oss väldigt trygga under hela processen och fick en mycket professionell hjälp kring allt under vår försäljning. Vi är mycket nöjda med allt och rekommenderar denna mäklare till fullo. "
säljare på Svartskogsvägen 14A

30 aug 2023

"Sofia var mycket uppskattad. Hon löste både vårt köp av ny fastighet och även försäljningen av vår nuvarande och då båda inom loppet av 2 veckor. Hennes absoluta styrka enligt mig är hennes snabba återkopplingar och täta dialog. Hon är en slipad säljare som vet vad säljyrket handlar om, utan att ..."
"Sofia var mycket uppskattad. Hon löste både vårt köp av ny fastighet och även försäljningen av vår nuvarande och då båda inom loppet av 2 veckor. Hennes absoluta styrka enligt mig är hennes snabba återkopplingar och täta dialog. Hon är en slipad säljare som vet vad säljyrket handlar om, utan att man känner att hon säljer…Hon skapar realistiska förväntningar och man får snabbt förtroende för henne."
Läs mer
säljare på Järnåldersringen 319

23 aug 2023

"Sofia var verkligen engagerad och vi kände oss trygga med henne från första samtalet. "
säljare på Ramsdalsvägen 44

20 jun 2023

"Sofia är kunnig och rutinerad med god insikt i marknadsläget. Vi kan rekommendera henne både i processen att sälja som att köpa."
säljare på Broddvägen 21

03 jun 2023

"Jag och min sambo är mer än nöjda med Sofia.
Den bästa mäklaren vi har haft. "
säljare på Gräsvretsvägen 17

01 jun 2023

"Sofia är en jätteduktig mäklare och jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Folkparken 8

01 maj 2023

"En kanin tjej"
säljare på Listavägen 28B

29 apr 2023

"Kunnig och på! "
säljare på Ringvägen 122

23 apr 2023

"Rekommenderas verkligen! Sofia är duktigt, trevlig och jag kände verkligen fullt förtroende för henne."
säljare på Vendelsö Skolväg 54

22 apr 2023

"Allt var super bra. Mer än nöjd"
säljare på Klingvägen 7

11 apr 2023

"Supernöjd! kan varmt rekommendera Sofia!"
säljare på Solhagen 3A

09 mar 2023

"Superbra!"
säljare på Getporsvägen 7

06 feb 2023

"Jag är super nöjd"
säljare på Nynäsvägen 84

11 jan 2023

"Vi är så nöjda med vår mäklare Sofia. Hon var mycket engagerad, och lyhörd.Svarade också snabbt om några frågor kom upp. Fotograferna som tog invändiga- och utvändigabilder var också mycket trevliga och skickliga. Sofia har definitivt våran rekommendation om du går i säljtankar."
"Vi är så nöjda med vår mäklare Sofia. Hon var mycket engagerad, och lyhörd.Svarade också snabbt om några frågor kom upp. Fotograferna som tog invändiga- och utvändigabilder var också mycket trevliga och skickliga. Sofia har definitivt våran rekommendation om du går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Renlavsgången 156

28 dec 2022

"Sofia Brantig är kanon 5/5 rekommenderas starkt. "
säljare på Gräsvretsvägen 9

28 okt 2022

"Sofia var ett fullblodsproffs från första mötet till tillträdet. Allt gick som en dans! Jag kan verkligen varmt rekommendera henne! "
säljare på Vivelvägen 124

26 okt 2022

"Sofia Branting är mycket kunnig, engagerad och skicklig mäklare med stor erfarenhet som jag varmt rekommenderar."
säljare på Söderby Parkväg 117

14 okt 2022

"Väldigt nöjda med Sofia , så lyhörd och engagerad. Vi kan varmt rekommendera henne . "
säljare på Storkällans väg 3

16 sep 2022

"Trygg försäljning som alltid med Sofia Femte försäljningen i familjen och alla så nöjda Tack Sofia"
säljare på Parkvägen 9

02 sep 2022

"Vi kände oss trygga med Sofia. Alltid proffsig och snabb kommunikation, flexibel och fick vårt hus sålt i en tuff marknad. Skulle rekommendera henne till alla! "
säljare på Fingerharvsvägen 34

10 mar 2022

"Ska ni sälja i Haninge eller Tyresö välj MOHV. Sofia är mycket duktig, seriös och engagerar sig 100%"
säljare på Matrosvägen 6

08 feb 2022

"Sofia har gjort ett fantastiskt jobb med vår försäljning, vi är väldigt nöjda med både slutpriset och hela processen dit. Jag vill verkligen rekommendera henne varmt! "
säljare på Rönnvägen 6

03 feb 2022

"Sofia är i mina ögon Haninges bästa mäklare, med en genuin personlighet som passade mig. Hon är duktig, kunnig, glad, trevlig, empatisk, trygg, lyhörd mm.
Jag kan starkt rekommendera Sofia för den som vill ha en trevlig, aktiv mäklare för en smidig affär."
"Sofia är i mina ögon Haninges bästa mäklare, med en genuin personlighet som passade mig. Hon är duktig, kunnig, glad, trevlig, empatisk, trygg, lyhörd mm.
Jag kan starkt rekommendera Sofia för den som vill ha en trevlig, aktiv mäklare för en smidig affär."
Läs mer
säljare på Svartskogsvägen 78

27 jan 2022

"Sofia var lyhörd för mina åsikter och tydlig i kommunikationen."
säljare på Norrskogsvägen 36

12 jan 2022

"Sofia är härlig o full av energi! "
säljare på Albydalsvägen 8

21 dec 2021

"Sofia var otroligt professionell och hjälpsam från första kontakt och genom hela affären. Vi är genomgående supernöjda och skulle rekommendera Sofia till alla som funderar på att köpa eller sälja bostad. "
säljare på Listvägen 2

09 dec 2021

"Sofia är en engagerad mäklare som tar sig tid för sina säljare. Hon är lyhörd och proffsig. Hon är en bra medlare mellan köpare och säljare. Hon lyssnar in vad jag som säljare säger och tillämpar det i försäljningen. Otroligt nöjd över Sofias insats vid vår försäljning! "
"Sofia är en engagerad mäklare som tar sig tid för sina säljare. Hon är lyhörd och proffsig. Hon är en bra medlare mellan köpare och säljare. Hon lyssnar in vad jag som säljare säger och tillämpar det i försäljningen. Otroligt nöjd över Sofias insats vid vår försäljning! "
Läs mer
säljare på Kvalövägen 21

08 dec 2021

"Trevlig och enormt kunnig mäklare, rekommenderar henne varmt som mäklare."
säljare på Ringvägen 67

19 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda och har skaffat oss en mäklare för ev framtida försäljningar."
säljare på Albatrossvägen 143

31 aug 2021

"Hej
Vi har sålt flera lägenheter med hjälp av Sofia Branting och vi har varit väldigt nöjda varje gång."
säljare på Folkparken 4

26 aug 2021

"Sofia Branting är mycket proffsig, och tar sig tid för sina kunder. Är lätt att nå och hör alltid av sig så fort hon fått ny info. Superbra verkligen och rekommenderar starkt Sofia och MOHV byrå.
"
säljare på Karahavsvägen 42C

27 jun 2021

"Sofia är varm, lyhörd, påläst, och mycket snabb i alla kommunikationer. Vi rekommenderar henne entusiastiskt!"
säljare på Åkervägen 12

29 apr 2021

"Driven och hungrig!"
säljare på Ringvägen 132

10 apr 2021

"Toppen "
säljare på Tvillingarnas gata 305

09 apr 2021

"Fantastisk! Behöver inte skriva mer!"
säljare på Bondvägen 109

22 mar 2021

"Sofia har hjälpt oss med andra försäljningar, vi har valt att ta hennes hjälp igen baserat på att vi har stort förtroende för henne."
säljare på Kolarbacken 27

24 feb 2021

"Rekommenderar MOHV "
säljare på Folkparken 14

19 feb 2021

"Sofia har en fantastisk energi och är verkligen positiv. Hon fanns tillgänglig för oss med alla våra frågor och hon höll oss uppdaterade kontinuerligt.
Vi kan bara ge henne det högsta av alla betyg."
säljare på Ringvägen 71

25 aug 2020

"Prisvärd mäklare med driv och entusiasm!"
säljare på Ringvägen 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
13
Radhus
12
Mark
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
182 085 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
268 av 276 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
271 av 276 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
278 av 281 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sofia på kartan.

810 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
280 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 68 m²
Lägenhet, Haninge
4 902 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 60,5 m²
33 250 kr/m²
Lägenhet, Haninge
3 992 kr/mån
1 750 000 kr
3 rum, 75 m²
23 333 kr/m²
Lägenhet, Haninge
4 547 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Haninge
4 690 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 108,5 m²
23 101 kr/m²
Lägenhet, Haninge
6 924 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 650 000 kr
Radhus Vendelsömalm
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
2 245 000 kr
Lägenhet Slätmossen
-50 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 210 000 kr
Lägenhet Vendelsömalm
+ 215 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 810 000 kr
Radhus Svartbäcken
+ 115 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så trevlig, lyhörd och proffsig! Sofia är verkligen närvarande under hela processen; hjälpsam och lätt att få tag i om man behöver svar på frågor som dyker upp. Rekommenderar henne alla dar i veckan!"
4 255 000 kr
Villa Kyrkviken
37 m²
Utropspris: 4 255 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.