Simon Wall Sanktnovius

Profilbild för Simon Wall Sanktnovius
Simon Wall Sanktnovius
4.8 / 5
(368 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
48 st
179 830 000 kr

Bakgrund

Simon Wall Sanktnovius jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-04-06. Simon har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Simon har haft 75 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 207 260 000 kr.

Presentation

Simon är Lunds mest högpresterande och prisade mäklare och har flera år i rad tagit emot utmärkelser* för sina framgångsrika mäklartjänster. Hans ledord är hög service och respektfullt bemötande. Han värnar om att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris som resultat. Hans mångåriga erfarenhet med goda resultat avseende såväl slutpriser som kundnöjdhet bevisar att han sköter sina förmedlingar på ett professionellt och uppskattat sätt (se nedan).

Simon är född och uppvuxen i Lund. Han har god lokalkännedom och en särskild förkärlek till staden. Med Bjurfors gedigna varumärke i ryggen i kombination med hans helhjärtade engagemang skapar han de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

*Simon har mottagit flera utmärkelser för sina framgångsrika prestationer 2017/2018/2019/2020. Bl.a. blev han den mest rekommenderade mäklaren (av samtliga mäklare i Lund) 2018/2019/2020 och han blev även mäklaren som fick förtroendet att hjälpa flest kunder att sälja deras bostäder i Lund 2018/2019/2020.

- Simon blev säljcoach åt Bjurfors 2019 och utbildar därmed nyexaminerade mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer.

- 2017 Ingick Simon partnerskap med Bjurfors

Nedan följer ett axplock av fler mottagna utmärkelser. Se rubrik "Prisad mäklare" längre ner.

Välkommen att kontakta Simon!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Simon.

13 jan 2021

"Trevlig, snabb och kommer absolut att ta kontakt med Simon nästa gång. "
säljare på Sunnanväg 14K

27 dec 2020

"Väldigt trevlig, kompetent, professionell och överträffade alla förväntningar. Superbra mäklare. "
säljare på Brunnshögsgatan 2

17 dec 2020

"It is very easy to communicate with Simon. He is full of energy for his work and very professional at his job. I can get a clear answer from him whenever I need. Great job!"
säljare på Klarinettgränden 11C

16 dec 2020

"Kunde inte varit nöjdare! Enkel, hjälpsam & viktigast av allt, extremt vass säljare som ordnade ett kanonpris :)"
säljare på Sakförarevägen 3

23 nov 2020

"Väldigt nöjd med Simons insats vid försäljningen av min lägenhet. Fick mycket bra tips och råd samt att han höll mig uppdaterad under hela processen. Dessutom fick han in flera intressenter i budgivningen och försäljningen landade på ett bra pris. Snyggt jobbat Simon!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 3F

22 nov 2020

"Vi fick precis det vi var ute efter vid vår försäljning av lägenheten i Lund. Det vad vi tror är det maximala marknadspriset, en solklar leverans helt enkelt."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 3G

22 nov 2020

"Jag rekommenderar Simon till alla som står i tankarna att sälja sin bostad. Simon gav direkt ett förtroendeingivnade intyck och levde upp till mina höga förväntningar. Det otroliga engagemanget och ögat för bostadens marknadsvärde gjorde Simon till en exemplarisk och trygg vägledare genom försäljningen. Det var min första lägenhetsförsäljning och jag kunde ej önskat mig en mer kompetent mäklare."
säljare på Bokbindaregatan 4

22 nov 2020

"Snabb och effektiv mäklare, som ser till både köparen och säljarens bästa. Inger ett gott förtroende. "
säljare på Studiegången 18

18 nov 2020

"Är supernöjd med Simon! Otroligt duktig och trevlig mäklare :) "
säljare på Parternas gränd 9

17 nov 2020

"Väl förberett, var det bara att trycka på knappen när det passade oss. Vi fick bra råd och kände oss trygga under hela processen. "
säljare på Silogatan 1

16 nov 2020

"Det gäller att inte ha bråttom och gärna lite is i magen och vänta in rätt läge, det kan Simon! "
säljare på Finalgatan 15B

16 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Simon. Engagerad och intresserad. Vid besiktning av vårt objekt såg han snabbt vad som var objektets mervärden. Inventerade bra. Håller samtidigt distans vilket vi uppskattat. Totalt ett proffsigt agerande. "
säljare på Bäckabrinken 69A

16 nov 2020

"Tack !"
säljare på Revingegatan 6D

29 okt 2020

"Lite snack och mycket verkstad.Kunnig och korrekt."
säljare på Karl XII-gatan 10A

29 okt 2020

"Samarbetet med Simon har varit oerhört trevligt och professionellt från första möte. Simon är kompetent, insatt inom området och lyhörd. Ger utan tvekan mina varmaste rekommendationer för Simon som mäklare! "
säljare på Revingegatan 5A

29 okt 2020

"Smidig och välskött försäljning. "
säljare på Domherrevägen 3

27 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Simons guidning i alla delar av försäljningen. Han var lyhörd, höll en god etik och har varit mycket bra att ha att göra med. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer."
säljare på Trädgårdsgatan 17

27 okt 2020

"En mäklare med stort engagemang. Rapporterade kontinuerligt efter visningarna Var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Vid vårt första möte fick vi information angående alla skeden av försäljningens dvs,regler arvode fotografering osv. En synnerligen god representant för Bjurfors i Lund., som vi kan rekommendera till vänner och bekanta. "
säljare på Margaretavägen 3D

06 okt 2020

"Mycket trevlig och proffsig. Bonus att vi fick vårt utgångspris efter första visningen. Rekommenderas varmt."
säljare på Måsvägen 4A

27 sep 2020

"Slutresultatet blev som utlovat men jag upplevde det som att mäklaren var lite för intresserad av att få till en kort säljprocess, kanske på bekostnad av att få ut maximalt pris. När han tidigt hade en köpare jobbade han mer på att sänka mina ambitioner än att lägga upp en plan för att maximera slutpris."
säljare på Tullgatan 13C

26 sep 2020

"Otroligt duktig och engagerad man, tog sig all tid och förklarade allt tydligt och grundligt.
Enkelt, smidigt, glädje, är dom 3 orden jag skulle beskriva vårt samarbete med.
Tack Simon !
Tack vare dig kommer jag vända mig till Bjurfors ännu en gång."
säljare på Tornhillsvägen 4

25 sep 2020

"Simon är en trevlig och professionell mäklare, har bra koll på marknaden i Lund vilket känns tryggt och bra, rekommenderas varmt!"
säljare på Bataljonsvägen 25

22 sep 2020

"Simon är engagerad, driven och lyhörd som person och mäklare. Han har bra lokalkännedom och är bra på att använda sina kunskaper på ett genuint sätt som får en att känna sig välkommen."
säljare på Utbrytningsgränden 6E

16 sep 2020

"Jag vill varmt rekommendera Simon som mäklare! Han är ett riktigt proffs! Vill särskilt framhålla hans lyhördhet och att han är målinriktad i att åstadkomma en försäljning som är bra både för säljare o köpare. Jag kommer anlita honom igen och tipsa egna kunder om hans förträfflighet! "
säljare på Revingegatan 2C

16 sep 2020

"Professionell, noggrann, lättillgänglig och ffa väldigt duktig. Rekommenderar!"
säljare på Skarpskyttevägen 20D

22 aug 2020

"Smidig och bra kommunikation. Simon är väldigt duktig och guideade oss tryggt igenom vår första försäljning. "
säljare på Måsvägen 8A

20 aug 2020

"Simon får en att känna sig lugn och trygg. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Åldermansgatan 3D

20 aug 2020

"Förtroendeingivande, seriös och professionell. "
säljare på Uardavägen 127

20 aug 2020

"Jag upplevde att Simon ofta fanns tillgänglig för oss, vi fick snabbt svar på mail eller sms och han tog sig också tid att konstruktivt diskutera det som vi ville ventilera, vilket jag uppskattade enormt."
säljare på Mittlinjen 13B

20 aug 2020

"Vi är jättenöjda med hur Simon skötte vår bostadsaffär. Med ett litet barn hemma vill man att allt ska gå smidigt och han såg till att skapa bästa förutsättningar för en snabb och bra försäljning. Positiv inställning, effektiv, bra bemötande och snabba svar. "
säljare på Virvelvindsvägen 4M

20 aug 2020

"Kan varmt rekommendera Simon som mäklare efter en smidig och lyckad försäljningsprocess! Professionell, engagerad och trevlig! "
säljare på Möllevångsvägen 12B

20 aug 2020

"Riktigt trevlig mäklare med proffsigt bemötande både mot oss säljare och alla potentiella köpare. Tydlig i sin kommunikation och alltid hjälpsam. Dessutom sålde lägenheten till rekordpris i föreningen!
Simon tog sig dessutom tid att hjälpa oss i vårt husköp och gav bra råd både vad gällde budgivning, kontrakt och besiktning.
Vi kan varmt rekommendera Simon!"
säljare på Kämpagränden 23B

20 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Simon som mäklare. Affären gick snabbt, smidigt och Simon är mycket trevlig och bra på att uppdatera."
säljare på Fabriksgatan 5C

03 aug 2020

"Väldigt proffsigt och effektivt! Fina bilder och saklig text och beskrivning av objektet. Mäklaren hade stenkoll på sin marknad och genomförde försäljningen snabbt och till högsta belåtenhet.
Jag är supernöjd med mäklarens insats. Rekommenderas varmt!"
säljare på Tre Högars väg 22B

19 jul 2020

"Simon är erfaren, kompetent och har bra koll på marknaden. "
säljare på Kämpagränden 15C

15 jul 2020

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. Bra och personlig kommunikation. Rekommenderas varmt!"
säljare på Stora Fiskaregatan 3C

14 jul 2020

"Simon var mkt inlyssnande, visade stor respekt och kändes pålitlig. Han ”prackade” inte på mig idéer eller beslut som jag inte frågat efter. Svarade snabbt på Mail. Mycket kompetent! Valde honom efter rekommendationer och rekommenderar honom gärna åt andra. "
säljare på Parternas gränd 41

14 jul 2020

"Jättebra, gick snabbt och var en smidig affär."
säljare på Lagerbrings väg 7B

14 jul 2020

"Simon var väldigt proffsig och kunde sin grej. En riktigt bra säljare som verkligen gör allt för att göra den bästa affären. Det enda jag saknade var lite mer uppdateringar eller träffar och plats för dumma frågor, då man lätt känner sig väldigt vilsen vid en första lägenhetsförsäljning. "
säljare på Järnåkravägen 27B

13 jul 2020

"Helt klart den bästa mäklaren i Sverige . Kan stark rekommenderas. Hade aldrig kunnat tänka mig någon annan. "
säljare på Parternas gränd 27

13 jul 2020

"En mycket kompetent och behaglig person."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 3A

31 maj 2020

"Mycket bra och proffsig mäklare, som jag kan rekommendera. Bra struktur, tillgänglig och höll mig uppdaterad längs hela processen. "
säljare på Tullgatan 13C

30 maj 2020

"Simon är superduktig, professionell och driven! Är jätteglad att vi valde honom till vår mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Domherrevägen 6B

29 maj 2020

"Simon var helt OK var väldigt tillmötes gående för att få ett bra pris för att få sålt Kolonien"
säljare på Åkergränden 9

29 maj 2020

"Otroligt kompetent, lyhörd och trevlig! Kan varmt rekommendera Simon till andra som vill sälja sin bostad!"
säljare på Vildgåsvägen 5B

29 maj 2020

"Mycket kompetent och trevlig"
säljare på Kung Oskars väg 31

14 maj 2020

"Vi kan varmt rekommendera Simon Wall Sanktnovius. "
säljare på Sankt Månsgatan 13D

14 maj 2020

"En fantastiskt duktig mäklare på alla plan , 2 ggr har vi anlitat Simon Wall Sanktnovius och vi har varit väldigt nöjda! Simon har och besitter alla de kvaliteter som man kan önska sig om man vill ha en Toppmäklare ! Högsta betyg på en skala från 1-5 , så är Simon en lysande 5:a !
"
säljare på Grönegatan 19A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
66
Radhus
6
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
75
Försäljningsvärde
207 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
345 av 368 säljare
Simon satte rätt förväntningar på slutpriset
318 av 368 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
356 av 368 säljare
Simon var tydlig och höll mig uppdaterad
361 av 368 säljare

Simon på kartan.

472 tidigare annonser
6 bostäder till salu
368 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 59 m²
37 203 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 648 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 64 m²
28 046 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 088 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 46 m²
47 717 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 807 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 68 m²
46 985 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 261 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 73 m²
35 547 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 361 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 325 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 330 000 kr
4 rum, 94,9 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 505 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
2 080 000 kr
Lägenhet Östra Torn-Mårtens Fälad
+ 85 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 775 000 kr
Lägenhet Väster
+ 280 000 kr
1 rum, 45,2 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.