Simon Lindehell

Profilbild för Simon Lindehell
Simon Lindehell
4.9 / 5
(43 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
5 st
53 650 000 kr

Bakgrund

Simon Lindehell jobbar på Karlsson & Uddare och är registrerad mäklare sedan 2019-07-03. Simon har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Simon har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 49 435 000 kr.

Presentation

TRYGGHET – NOGGRANNHET – FOKUS
Norrlänning som beskrivs som förtroendeingivande och noggrann. Jag arbetar med rak och tydlig kommunikation. Min ambition är att både säljare och köpare ska känna sig kontinuerligt uppdaterade i alla led av processen, i mina försäljningar är ingen detalj för liten. Välkommen att höra av er till mig så hjälper jag till med livets viktigaste affär! Jag sitter på Norr Mälarstrand 62, men är verksam i hela Stockholm!

Jag har flerårig erfarenhet som ekonom och har över 12 år varit engagerad i bostadsrättsfrågor med flertalet förtroendeuppdrag i styrelser. Min bakgrund ger mig bästa förutsättningar att på ett pedagogiskt sätt förklara processen, översätta årsredovisningar och andra ekonomiska frågor för köpare och säljare.

Mäklarbyrå


Säljare om Simon.

28 feb 2024

"Lugn, stabil och mycket kunnig och kompetent mäklare! Lätt att kommunicera med och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag rekommenderar Simon på Karlsson och Uddare varmt! Mycket nöjd säljare på Gjutargatan 6, "
säljare på Gjutargatan 6

27 feb 2024

"Simon var väldigt engagerad. Hade bra kunskap om Kungsholmen då Karlsson Uddare är helt fokuserade på Kungsholmen och Saltsjöbaden.
Hela processen flöt på bra och han höll extra privatvisningar för att få med ytterligare budgivare. "
säljare på Pipersgatan 20

18 dec 2023

"Simon Lindehell på Karlsson&Uddare..
Alltså…wow..vilken jävla hjälte du är!!!
Och som du har kämpat, krigat, slitit..svävat okontrollerat mellan hopp och förtvivlan dygnets alla timmar 2 månader i sträck för att hjälpa mig ..och ändå trots rätt mycket motvind och en hel del väldigt branta uppför..."
"Simon Lindehell på Karlsson&Uddare..
Alltså…wow..vilken jävla hjälte du är!!!
Och som du har kämpat, krigat, slitit..svävat okontrollerat mellan hopp och förtvivlan dygnets alla timmar 2 månader i sträck för att hjälpa mig ..och ändå trots rätt mycket motvind och en hel del väldigt branta uppförsbackar under resans gång pga finanskris och skyhöga räntehöjningar så gav du aldrig upp utan bara fortsatte att pröva nya olika taktiker..tills det lyckades helt enkelt..
Och den ständiga tidspressen (som konstant gjorde sig påmind och flåsade dig oavbrutet i nacken) över att försöka hinna få lägenheten såld i tid innan vår deadline gjorde ju inte det hela mindre stressigt direkt…men inte klagade du för det inte, Simon..tvärtom..fast besluten och helt övertygad om att lyckas hinna få den såld i tid (för något annat var inte ens ett alternativ överhuvudtaget ) så körde du verkligen på för fullt dygnet runt.. kämpade så hårt in i det sista…och tillslut lyckades du!
Skam den som ger sig har jag hört…..hahaha!
Och jag kan inte säga någonting mer annat än HATTEN AV för dig, Simon!! Du får100 guldstjärnor av 5 möjliga av mig!
En mer engagerad, driven, entusiastisk, positiv, rak, tydlig, ärlig, rättvis, professionell, otroligt vänlig, ödmjuk, fin och omtänksam människa blir väldigt svår att hitta.
Tack och återigen ett jättetack för ditt enorma tålamod, ditt engagemang ditt stöd, all hjälp och all din tid som du lagt ner under hela den här processen!
Med vänlig hälsning
Christine Hellqvist "
Läs mer
säljare på Stagneliusvägen 30

12 dec 2023

"Jag är mycket nöjd med allt !!!"
säljare på Drottningholmsvägen 2

14 sep 2023

"Mycket bra! Lugn, rejäl, mycket lätt att kommunicera med och tillförlitlig."
säljare på Ture Nermans gränd 2

14 sep 2023

"Har köpt/sålt många lägenheter och hus. Simon ligger i absoluta toppskicket. Servicen var över förvänta och därmed var hela affärsförloppet mycket enkelt och sparade mycket av vår tid. Jag kan varmt rekommendera Simon.
"
säljare på Ture Nermans gränd 4

16 jun 2023

"Har bara gott att säga om Simon. Trevlig och inkännande från första mötet genom hela processen. Alltid tillgänglig och mycket engagerad. Är så glad att jag valde Simon som min mäklare och kan varmt rekommedera honom."
säljare på Fleminggatan 30

13 maj 2023

"Simon är engagerad och trevlig. Hans bedömningar och rekommendationer var tillförlitliga. Han bevakade mina intressen som säljare på ett utmärkt sätt."
säljare på Messeniusgatan 6

13 maj 2023

"Simon var väldigt lyhörd till mina önskemål och lätt av få tag på vid frågor och funderingar. Rekommenderar!"
säljare på Lövholmsvägen 80

05 maj 2023

"Jag kan varmt rekommendera Simon. Hans vänliga sätt, stora tålamod och kunskap gjorde mig som säljare trygg och lugn genom hela försäljningsprocessen. Han var tillgänglig och generös med råd även om sådant som inte hade direkt att göra med min försäljning, vilket jag verkligen uppskattade. Försäl..."
"Jag kan varmt rekommendera Simon. Hans vänliga sätt, stora tålamod och kunskap gjorde mig som säljare trygg och lugn genom hela försäljningsprocessen. Han var tillgänglig och generös med råd även om sådant som inte hade direkt att göra med min försäljning, vilket jag verkligen uppskattade. Försäljningspriset stämde med Simons uppskattning på pricken. "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 35

31 aug 2022

"Sålde precis när marknaden började vika men är ändå nöjd med mäklaren som gjorde ett bra jobb. Sen tycker jag att mäklararvoden ligger väl högt men det är en separat sak. "
säljare på Norr Mälarstrand 68

26 aug 2022

"Snabba besked, korrekt bemötande, jag har för några år sedan köpt av samma mäklare och vet verkligen att han jobbar för båda parter."
säljare på Baltzar von Platens gata 7C

10 jun 2022

"Trevlig engagerad mäklare som jag gärna skulle anlita igen."
säljare på Essingestråket 11

09 jun 2022

"Tillgänglig i alla lägen, svarade snabbt på frågor och höll oss uppdaterade på relevant information vid rätt tillfälle. "
säljare på Ture Nermans gränd 6

28 maj 2022

"Helt rätt val av mäklare! Simon var proffsig och serviceminded, jag är väldigt nöjd med hela affären. Karlsson & Uddare är Premiummäklare med en noggrant utarbetad försäljningsprocess och hög servicenivå!"
säljare på Triangelvägen 4

27 maj 2022

"Trevlig och kompetent. Hörde av sig regelbundet. Lätt att samarbeta med. "
säljare på Norr Mälarstrand 90

16 maj 2022

"I djungeln av mäklare som är mer intresserade av att berätta om sig själva och sin förträfflighet sticker Simon ut. Uppmärksam, tillgänglig, tydlig och ambitiös. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Ehrensvärdsgatan 4

21 dec 2021

"Är så nöjd med Simon som vår mäklare. Han har varit ett stort stöd under hela processen, alltid tagit sig tid för frågor och varit engagerad. Slutresultatet blev fantastiskt, är väldigt nöjd med mitt beslut att välja Simon som vår mäklare."
säljare på Garvargatan 3

04 dec 2021

"Simon är mycket professionell och kunnig! Vi fick all löpande information som gjorde oss trygga genom hela affären och underlättade för oss att ta beslut. Han jobbade precis som en mäklare ska, tog hand om allas intressen, visade alla som ville se och hade kompetensen att få fram det aktuella mar..."
"Simon är mycket professionell och kunnig! Vi fick all löpande information som gjorde oss trygga genom hela affären och underlättade för oss att ta beslut. Han jobbade precis som en mäklare ska, tog hand om allas intressen, visade alla som ville se och hade kompetensen att få fram det aktuella marknadsvärdet. Han var lätt att komma i kontakt med, återkom omgående och höll oss underrättade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Simon och Carlsson o Uddare!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 8

24 nov 2021

"Jag hade en mycket bra erfarenhet av Simon Lindehell . Han lyssnade noga på förfrågningar och gjorde stora ansträngningar för att sälja min lägenhet inom den mest lämpliga tidsramen och gjorde vänligt allt själv eftersom jag inte är i Sverige för tillfället. Jag rekommenderar starkt Simon!"
"Jag hade en mycket bra erfarenhet av Simon Lindehell . Han lyssnade noga på förfrågningar och gjorde stora ansträngningar för att sälja min lägenhet inom den mest lämpliga tidsramen och gjorde vänligt allt själv eftersom jag inte är i Sverige för tillfället. Jag rekommenderar starkt Simon!"
Läs mer
säljare på Arbetargatan 34

19 okt 2021

"Simon is absolutely extremely professional broker. He focused on the details, full of endless energy and always kept me updated from A to Z. The final price exceeded my expectation much. I'm 110% satisfied with his professional performance."
säljare på Polhemsgatan 4

23 feb 2021

"Vi upplevde att Simon hade ett högt rättvisepatos. Det uppskattade vi. Snabb med återkoppling. "
säljare på Garvargatan 7

29 okt 2020

"Mkt lyhörd, flexibel och styrde efter kundens (kundernas) behov och balanserade detta väldigt väl mot önskan att förstås nå resultat/försäljning. Tydlig och kompetent, driven utan att vara forcerad, trevlig ton och inlyssnande. Rekommenderas varmt."
säljare på Sankt Eriksgatan 22

27 nov 2019

"Simon var otroligt lyhörd, och jag upplevde honom inte alls som ”pushig” vilket mäklare tyvärr ibland kan vara. Det var istället viktigt för honom att vara transparent och sätta förväntningarna på rätt nivå.
Han levererade och jag skulle gladeligen rekommendera honom till de som letar efter en o..."
"Simon var otroligt lyhörd, och jag upplevde honom inte alls som ”pushig” vilket mäklare tyvärr ibland kan vara. Det var istället viktigt för honom att vara transparent och sätta förväntningarna på rätt nivå.
Han levererade och jag skulle gladeligen rekommendera honom till de som letar efter en okomplicerad mäklare som är trevlig att ha att göra med."
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 9

25 okt 2019

"Mycket pålitlig och ansvarstagande."
säljare på Celsiusgatan 5

14 okt 2019

"Simon är en super grym mäklare! Otroligt professionell och överträffar förväntningarna samtidigt som han är lojal, trevlig och effektiv mot både säljare och köpare. Om det fanns fler mäklare som Simon skulle yrket inte ha ett dåligt rykte som det ibland kan tyckas ha.
Vi rekommenderar Simon till ..."
"Simon är en super grym mäklare! Otroligt professionell och överträffar förväntningarna samtidigt som han är lojal, trevlig och effektiv mot både säljare och köpare. Om det fanns fler mäklare som Simon skulle yrket inte ha ett dåligt rykte som det ibland kan tyckas ha.
Vi rekommenderar Simon till alla som ska sälja eller köpa bostad!"
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
49 435 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
40 av 41 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 43 säljare
Simon var tydlig och höll mig uppdaterad
43 av 43 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Simon på kartan.

76 tidigare bostäder
1 bostad till salu
43 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

6 350 000 kr
2 rum, 63 m²
100 793 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 821 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 750 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 400 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 10 350 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
5 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 71 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3,5 rum, 81 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
5 725 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 775 000 kr
2,5 rum, 55 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lugn, stabil och mycket kunnig och kompetent mäklare! Lätt att kommunicera med och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag rekommenderar Simon på Karlsson och Uddare varmt! Mycket nöjd säljare på Gjutargatan 6, "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.