Silvia Nilsson Cickovska

Profilbild för Silvia Nilsson Cickovska
Säljarfavorit
Silvia Nilsson Cickovska
5.0 / 5
(26 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
13 st
92 769 000 kr

Bakgrund

Silvia Nilsson Cickovska jobbar på ELITE Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-11-07. Silvia har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Silvia har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 63 135 000 kr.

Presentation

EN MÄKLAREBYRÅ UTÖVER DET VANLIGA
Vi är verksamma i Malmö, Trelleborg och Svedala med omnejd.

5 - STJÄRNIGT OMDÖME & REKOMMENDATIONER
- Bäst betyg Q2 2024
- Mest rekommenderad Q2 2024
- Högst försäljningsvärde Q2 2024
- Flest försäljningar per mäklare Q2 2024
- Flest rekommendationer per mäklare Q2 2024
- Flest rekommendationer Q1 2024, Svedala
- Flest rekommendationer Q4 2023, Hyllie Malmö
- 2:a plats: Mäklarbyrå med flest försäljningar HELÅR 2023, Hyllie Malmö
- 4:e plats: Mäklarbyrå med flest rekommendationer HELÅR 2023, Hyllie Malmö

************************************************************************
Mitt namn är Silvia Nilsson Cickovska, reg. fastighetsmäklare samt grundare & ägare till ELITE Fastighetsförmedling. Entreprenör och företagare i över 16 år. Jag är verksam i södra Skåne med ett brett kundregister.

Med min stora passion för försäljning & förhandling ger jag mina klienter en upplevelse genom hela sälj- & köp processen som verkligen uppskattas. Jag lägger mycket tid och passion att uppnå bästa resultat i var försäljning och skräddarsyr det upplägg och arbete som krävs för vart objekt.

Att sälja med mig som mäklare hos ELITE Fastighetsförmedling ger dig de bästa förutsättningarna till en lyckad försäljning. Vi investerar kraftfullt i din bostadsannons med professionella bilder, video, annonsering och marknadsföring på 8 olika kanaler och sociala medier. Homestyling ingår i alla våra försäljningar! Du kommer ha en personlig kontakt och rådgivning med en cert. inredare & stylist där du kan få rådgivning om eventuella förändringar, förbättringar eller förberedelser för att uppnå bästa resultat i försäljningen. Vi jobbar alltid efter kvalité framför kvantitet!

UTBILDNINGAR & ANDRA MERITER
- Utbildad fastighetsmäklare via FEI
- Specialutbildad inom sälj via Closers Only & The Broker
- Ägare & grundare till ELITE Fastighetsförmedling
- Entreprenör & företagare i över 16 år
- Medlem i Mäklarsamfundet

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation om du vill höra mer om mitt arbete och hur jag kan uppnå bästa möjliga försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Silvia.

19 jul 2024

"Serviceminded, tillgänglig, lyhörd och engagerad från första mötet! Silvias sätt att arbeta som mäklare imponerar, på ett professinellt sätt får hon affären att gå i lås. Silva älskar sitt jobb, det märks! Det är skillnad på mäklare och mäklare. Jag rekommenderar Silvia - och skulle valt henne ig..."
"Serviceminded, tillgänglig, lyhörd och engagerad från första mötet! Silvias sätt att arbeta som mäklare imponerar, på ett professinellt sätt får hon affären att gå i lås. Silva älskar sitt jobb, det märks! Det är skillnad på mäklare och mäklare. Jag rekommenderar Silvia - och skulle valt henne igen, igen och igen!"
Läs mer
säljare på Kung Karls väg 7A

10 jun 2024

"Professionell ut i fingerspetsarna. Alltid ett serviceminded förhållningssätt och gott bemötande samt löpande uppdateringar om processen och direkt återkoppling på visningar."
säljare på Kung Kristians väg 8A

06 jun 2024

"En trevlig och jordnära mäklare som hjälpte oss med för oss en oväntad snabb försäljning av vårt hus, hörs kanske i framtiden !!!"
säljare på Fuglie Möllebacke 194-0

16 maj 2024

"Gick snabbt och smidigt "
säljare på Stavstensvägen 217

29 apr 2024

"En sådan snabb o handlingskraftig mäklare har jag nog aldrig träffat, vilket resulterade i att vår bostad blev såld inom loppet av 14 dagar. Våra bästa rekommendationer ger vi till Elite Fastighetsförmedling."
säljare på Svea Olofssons väg 6K

25 mar 2024

"Silvia jobbar i raketfart och har ett driv som skiljer sig från alla andra mäklare jag träffat! Hon har haft en positiv inställning från start, varit flexibel, snabb på att återkoppla och alltid tillgänglig för frågor. Vi är nöjda med såväl pris som försäljningstid och kan verkligen rekommendera ..."
"Silvia jobbar i raketfart och har ett driv som skiljer sig från alla andra mäklare jag träffat! Hon har haft en positiv inställning från start, varit flexibel, snabb på att återkoppla och alltid tillgänglig för frågor. Vi är nöjda med såväl pris som försäljningstid och kan verkligen rekommendera henne vidare!"
Läs mer
säljare på Bomgatan 18

09 mar 2024

"Snabb och smidig affär. Väldigt driven mäklare!"
säljare på Asterngatan 18

10 feb 2024

"Skulle välja Elite Fastighetsförmedling igen alla dagar i veckan. Det bjuds på ett helhetskoncept från första sekund till sista. Ett otroligt bra bemötande och hög kompetens och jag kände mig såå trygg med att Silvia tog hand om min försäljning. Rekommenderas varmt. "
"Skulle välja Elite Fastighetsförmedling igen alla dagar i veckan. Det bjuds på ett helhetskoncept från första sekund till sista. Ett otroligt bra bemötande och hög kompetens och jag kände mig såå trygg med att Silvia tog hand om min försäljning. Rekommenderas varmt. "
Läs mer
säljare på Grönadalsgatan 56

20 dec 2023

"Energisk o positiv!"
säljare på Lindeborgsgatan 107

02 dec 2023

"Det tog mindre än 2dygn för Silvia att sälja min lägenhet.
Hon är bäst."
säljare på Producentgatan 17

30 jul 2023

"Världens bästa mäklare! Hon kommer nå långt❤"
säljare på Östra Farmvägen 19AB

28 jul 2023

"Silvia och hela teamet på ELITE har varit helt fantastiska i hela processen med vår försäljning. Silvia ger verkligen 200% av sig själv för sina kunder, oerhört trevlig mäklare och var alltid tillgänglig och ett oerhört stöd hela vägen! Vi är så enormt nöjda och kommer självklart välja Silvia oc..."
"Silvia och hela teamet på ELITE har varit helt fantastiska i hela processen med vår försäljning. Silvia ger verkligen 200% av sig själv för sina kunder, oerhört trevlig mäklare och var alltid tillgänglig och ett oerhört stöd hela vägen! Vi är så enormt nöjda och kommer självklart välja Silvia och ELITE igen vid nästa försäljning.
Mvh säljarna på Barsebäcksvägen 103"
Läs mer
säljare på Barsebäcksvägen 103

27 jul 2023

"Vi tackar mäklare Silvia med team på Elite fastighetsförmedling för ännu ett lyckat samarbete.
Förstklassig service, snabb återkoppling, tryggt, proffsigt och prisvärt!
Den bästa mäklarfirman som vi har haft nöjet att göra affärer med.
"
säljare på Långhögsvägen 22

06 jun 2023

"Mycket driven och duktig mäklare och en otrolig bra support från !"
säljare på Nötesjövägen 121-0

05 jun 2023

"Alltid glad och positiv med en härlig energi.
Professionell, tillgänglig och lätt att kommunicera med. En mäklare du kan lita på.
Tack Silvia, med team, på ELITE Fastighetsförmedling för ditt/ert engagemang vid försäljning av lägenheten. Ert nästa uppdrag från oss blir husförsäljningen.
Vi rekom..."
"Alltid glad och positiv med en härlig energi.
Professionell, tillgänglig och lätt att kommunicera med. En mäklare du kan lita på.
Tack Silvia, med team, på ELITE Fastighetsförmedling för ditt/ert engagemang vid försäljning av lägenheten. Ert nästa uppdrag från oss blir husförsäljningen.
Vi rekommenderar Silvia alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Johan Kocksgatan 30

19 feb 2023

"Mycket engagerad och bra på att uppdatera oss hela tiden, oavsett vad så fick vi info!
Hon ligger steget före!
Proffsighet och full av energi ger kunden all fokus! Kände att vi var i trygga händer med Silvia"
säljare på Svea Olofssons väg 25E

30 jan 2023

"Otroligt bra! Allting fungerade klockrent! Lättsam och Proffsig! Väldigt engagerad i allting. Aldrig några problem.
Vid nästa köp/försäljning kommer jag att välja Silvia igen.
Rekommenderar Silvia.
"
säljare på Hantverkaregatan 21A

15 jan 2023

"Silvia var precis vad jag letat efter i en mäklare.
Fick enormt stöd på olika plan av Silvia. Jag kände mig i trygga händer hela vägen. Hon uppfattades direkt från början som en seriös och gedigen person med bra moraliska värderingar. Vid rådfrågning tog hon hänsyn till samtliga parter för att sä..."
"Silvia var precis vad jag letat efter i en mäklare.
Fick enormt stöd på olika plan av Silvia. Jag kände mig i trygga händer hela vägen. Hon uppfattades direkt från början som en seriös och gedigen person med bra moraliska värderingar. Vid rådfrågning tog hon hänsyn till samtliga parter för att säkerställa att alla blev rättvist behandlade och hon tog sig tiden att förklara varför vissa beslut var bättre än andra och hur de kan tolkas av personen på andra sidan.
Jag kände att hon alltid hjälpte mig ta de bästa besluten för mig och min situation. Oerhört nöjd med detta samarbetet.
Silvia var väldigt ärlig mot mig genom hela processen. Hon lät mig ta alla besluten men var aldrig rädd för att berätta precis vad de olika alternativen innebar och vad hon tyckte. Men hon var alltid villig att arbeta med mig oavsett vad jag valde.
Jag är även väldigt nöjd med de styling-tjänsterna som Homestyling By Elite erbjöd, som Silvia rekommenderade. De var väldigt prisvärda och jag blev förvånad över hur hög nivån på deras service var. Jag kände att jag fick betydligt bättre och genomtänkt styling än vad många andra objekt jag har tittat på i min egen sökning hade."
Läs mer
säljare på Producentgatan 11

14 jan 2023

"Fantastisk mäklare
Glad, härlig
"
säljare på Stattenagatan 9C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
7
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
63 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
26 av 26 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
25 av 25 säljare
Silvia var tydlig och höll mig uppdaterad
26 av 26 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Silvia på kartan.

39 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
26 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
2 rum, 39 m²
38 333 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 595 000 kr
3 rum, 83 m²
43 313 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 rum, 124 m²
29 435 kr/m²
Radhus, Trelleborg
2 495 000 kr
4 rum, 94 m²
26 542 kr/m²
Radhus, Svedala
3 695 000 kr
3 rum, 88 m²
41 988 kr/m²
Lägenhet, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 520 000 kr
Lägenhet Sydkusten
+ 25 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Serviceminded, tillgänglig, lyhörd och engagerad från första mötet! Silvias sätt att arbeta som mäklare imponerar, på ett professinellt sätt får hon affären att gå i lås. Silva älskar sitt jobb, det märks! Det är skillnad på mäklare och mäklare. Jag rekommenderar Silvia - och skulle valt henne igen, igen och igen!"
2 020 000 kr
Lägenhet Hyllie
+ 25 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 250 000 kr
Lägenhet Sydkusten
-45 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell ut i fingerspetsarna. Alltid ett serviceminded förhållningssätt och gott bemötande samt löpande uppdateringar om processen och direkt återkoppling på visningar."
2 895 000 kr
Villa Skåne
-100 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En trevlig och jordnära mäklare som hjälpte oss med för oss en oväntad snabb försäljning av vårt hus, hörs kanske i framtiden !!!"
4 095 000 kr
Parhus Knäckekärr
5 rum, 129 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.