Silva Curraj

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Kirseberg  /  Silva Curraj
Profilbild för Silva Curraj
Silva Curraj
4.9 / 5
(139 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
17 st
48 110 000 kr

Bakgrund

Silva Curraj jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Silva har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Silva har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 43 675 000 kr.

Presentation

Att sälja och köpa bostad är ofta en av de största affärerna man gör i sitt liv som privatperson. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra er trygga i er förmodligen största affär i livet. Detta i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Jag ser fram emot ett första möte med er!

Meriter

• Mest anlitade mäklare i Kirseberg & Segevång Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Kirseberg & Segevång Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Kirseberg & Segevång Malmö 2018
• Flest sålda bostäder i Kirseberg & Segevång Malmö 2019
• Flest rekommendationer i Kirseberg & Segevång Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Kirseberg & Segevång Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Kirseberg & Segevång Malmö 2020
• Flest försäljningar i Kirseberg & Segevång Malmö 2020
• Flest försäljningar i Kirseberg & Segevång Malmö 2020
• Flest rekommendationer i Kirseberg & Segevång Malmö 2020

Säljare om Silva.

05 jan 2022

"Jag kan starkt rekommendera Silva Curraj som med sin professionalism, engagemang samt lyhörda bemötande gjorde oss trygga under hela försäljningsprocessen. Via sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris som vi hade förhoppningar om att få. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Kronetorpsgatan 72A

10 dec 2021

"Silva's work was excellent. Her outstanding competence, professionalism, communication skills and attention to the details provided me with a successful, worry-free experience selling my apartment. Highly recommended - your property could not be in better hands!"
säljare på Kronetorpsgatan 50A

08 dec 2021

"Jag har representerat ett dödsbo efter mina föräldrar. Silva guidade oss genom alla stegen på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Som säljare kände jag mig trygg under hela processen, då att köpa och sälja fastigheter är något man inte gör många gånger i livet."
säljare på Lövviksgatan 9A

28 sep 2021

"Silva och jag träffades första gången när min mammas bostad skulle säljas, blev jättenöjd. När det nu var dax för mig att sälja var Silva självklar. Rekommendera henne gärna."
säljare på Konsultgatan 16

15 sep 2021

"Rekommenderar Silva starkt. Är supernöjd! "
säljare på Munkhättegatan 36B

20 aug 2021

"Professionell. Saklig. Effektiv. "
säljare på Kronetorpsgatan 50B

09 aug 2021

"Om alla mäklare hade varit så lätt att komma överens med skulle det aldrig vara problem att sälja sin lägenhet"
säljare på Kronetorpsgatan 66C

03 aug 2021

"Alltid tillgänglig för att svara på frågor. Lugn och metodisk. Allt gick snabbt och lätt!"
säljare på Kronetorpsgatan 74B

03 aug 2021

"En professionell mäklare som gjorde sitt bästa gör att jag som kund ska bli nöjd. Kan varmt rekommendera denna mäklare."
säljare på Lundavägen 69A

10 apr 2021

"Silva är en fantastisk mäklare som sätter kunden främst och får en att känna sig prioriterad. Hon ger allt redan från första mötet till slutet av affären. Jag träffade olika mäklare innan jag bestämde mig och Silva var definitivt den som var mest påläst och förberedd!
Jag är jättenöjd och har inget ont ord om Silva! "
säljare på Kronetorpsgatan 100A

26 feb 2021

"Silva skötte försäljningen av min 2:a och hon levererade verkligen över förväntan!
Hon är trevlig, proffsig och varm vilket gjorde att jag kände mig lugn under hela försäljningen. Hon kom med kloka råd under hela processen och fick dessutom till ett snabbt avslut. Med försäljnings pris som slog våra förväntningar .
Rekommenderar henne starkt!”"
säljare på Grönvägen 3B

21 feb 2021

"Jätteduktig mäklare, lyhörd och oerhört lätt att jobba med. Allt från hennes initiala värdering av lägenheten till visningar och slutpris stämde överens med det hon utlovat. Jätteduktig, rolig och enkel att prata med! "
säljare på Kronetorpsgatan 74A

26 jan 2021

"Sålde och köpte genom Silva och hon är grym på sitt jobb. Finns inget negativ att säga."
säljare på Kronetorpsgatan 64F

08 dec 2020

"Silva var påläst på området vilket kändes tryggt. Hon var välplanerad och organiserad. Metodiskt tog hon oss igenom processens alla steg. Hon gav oss alltid möjligheten att påverka i alla steg. Proffsigt lotsade hon oss och hela affären gick väldigt snabbt och smidigt. Mycket nöjd med Silvas hjälp vid försäljningen av vår bostad. "
säljare på Andréegatan 6

01 dec 2020

"Så nöjd med Silva, otroligt empatisk och ödmjuk, hjälpte till med allt som behövdes. "
säljare på Kronetorpsgatan 58A

08 nov 2020

"Silva är en fantastisk mäklare! På mindre än en vecka var lägenhets anonsen klar och ute på hemnet. Håller en uppdaterad och är lätt att nå. Har bara positivt att säga!"
säljare på Kronetorpsgatan 50B

01 nov 2020

"Jag har sålt 3 bostäder med Silva och det finns en anledning till att jag har valt samma mäklare varje gång. Oehört lyhörd och duktig. Skulle jag sälja en fjärde gång hade jag valt henne igen! Tack Silva för samarbetet alla dessa gånger som du har hjälpt oss att sälja! "
säljare på Kronetorpsgatan 64D

30 okt 2020

"I väntan på att vi hittat oss ett hus att köpa, som tog flera månader, så hjälpte Silva oss om vi hade frågor angående husköp. Hon hjälpte oss även med letandet, vilket var mycket uppskattat. När det väl var dags att sälja bostadsrätten så höll hon oss uppdaterade hela tiden, vilket var välkommet, eftersom att mycket är ett enda stort orosmoment. Hon svarade ofta snabbt både på telefon och sms ifall vi hade frågor. Hon var flexibel och anpassningsbar. En bra mäklare som ni förmodligen kommer att vara nöjda med om ni anlitar. "
säljare på Kulladalsgatan 30D

21 sep 2020

"Världens bästa mäklare"
säljare på Kronetorpsgatan 52B

14 sep 2020

"Kändes tryckt och bra ."
säljare på Kronetorpsgatan 52B

03 sep 2020

"Silva är väldigt kompetent och en mycket engagerad mäklare. Vi sålde mitt i sommaren under pandemi och redan från början var hon öppen och ärlig med vad vi kunde förvänta oss. Under processen var hon lugn och tålmodig och uppmanade oss att ha is i magen och vänta på rätt köpare. Och vilken tur att vi lyssnade - för hon hade rätt! Vi fick det vi ville och mer därtill! "
säljare på Kronetorpsgatan 48B

02 sep 2020

"Jag har båda köpt och sålt av/med Silva. Hon är en exemplarisk mäklare. "
säljare på Kronetorpsgatan 64D

17 aug 2020

"Silva är verkligen kunnig och påläst i området där vi sålde. Har även köpt lägenhet via henne tidigare och kan absolut använda hennes kompetens igen."
säljare på Kronetorpsgatan 66C

29 jul 2020

"Fantastisk mäklare som jag skulle valt om alla dagar i veckan. Alltid tillgänglig, flexibel, fixar och ordnar med allt man behöver hjälp med. Har ingenting 'mindre bra' att skriva alls. "
säljare på Kronetorpsgatan 66A

27 maj 2020

"Silva är otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Har använt Silva tidigare och skulle aldrig prova någon annan mäklare. Hon levererar alltid. Uppdaterar en hela tiden med information och feedback, allt för att man som säljare ska känna sig trygg. Från första mötet till sista. Tack för ett fantastiskt jobb ännu en gång!"
säljare på Kronetorpsgatan 54B

12 maj 2020

"Det är få mäklare i Malmö som har en så god känsla för såväl köpare som säljare. På ett unikt sätt hittar Silva möjligheter som tillgodoser både kundens och spekulanternas förväntningar. Tack Silva ! "
säljare på Lundavägen 79B

07 maj 2020

"Silva är en mycket kunnig, hjälsamoch trevlig person, försäljningen gick smidigt och snabbt. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Kronetorpsgatan 74B

17 apr 2020

"Första gången jag säljer en lägenhet och fick otrolig hjälp av Silva. Svarade på alla mina frågor och var väldigt professionell.
Hon kan området bra och kunde direkt vid första telefonsamtalet hjälpa mig. "
säljare på Kronetorpsgatan 70A

03 apr 2020

"Silva är en mycket kompetent och duktig mäklare. Hon är väldigt lyhörd och är oerhört mån om att du som säljare ska bli så nöjd som möjligt med din försäljning. Hon är väldigt professionell och ser till så att hela affären går så smidigt som möjligt från visningen till tillträdesdagen. Hade inte kunnat önskat mig en bättre mäklare."
säljare på Kronetorpsgatan 50B

16 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med hur försäljningen genomfördes och kan varmt rekommendera Silva Curraj! Hon är en mycket kompetent, trevlig och serviceinriktad mäklare som hade svar på alla mina frågor vilket fick mig som kund att känna mig trygg igenom hela försäljningen. "
säljare på Kronetorpsgatan 74B

12 mar 2020

"Silva är en kompetent mäklare med väldigt god kännedom om Segevång. Vi hade en lite trög start med visningarna men när väl rätt köpare dök upp så gick det fort. Fick upp priset en bra bit över utgångspris och min förväntan.
Supernöjd med Silva och hela bostadsaffären.
"
säljare på Kronetorpsgatan 54A

11 mar 2020

"Kompetent mäklare med bra kännedom om området. Kunde svara på alla frågor vi hade och var väldigt trevlig. Rekommenderar."
säljare på Kronetorpsgatan 62C

21 feb 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Silva ifall någon vill sälja sin bostad. Hon är social, trevlig och duktig på det hon gör. Vi är jätte nöjda. Tack Silva för ett bra jobb!"
säljare på Kronetorpsgatan 50B

18 feb 2020

"Mycket trevlig och påläst.
Snabb och höll mig ajour med hur bostadsaffären fort gick. Rekommenderar Silva."
säljare på Kronetorpsgatan 100A

20 dec 2019

"Silva är en mycket engagerad mäklare som sätter sin kund i fokus. Hon sköter sitt uppdrag felfritt och mycket professionellt. Man känner sig trygg både som säljare och köpare vid försäljningsprocessen."
säljare på Kronetorpsgatan 46C

17 dec 2019

"Föreningsrekord!
Det är andra gången jag använder Silva i min bostadsaffär
och har inte ångrat mig en sekund!
Väldigt duktig mäklare som är otroligt proffsig, driven och uppriktigt engagerad och involverad från start till slut. Silva är väldigt kunnig inom sitt område och ger väldigt goda råd på ett ärligt och pedagogiskt sätt som gav rekordpris för min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och var alltid kontaktbar på en gång när man behövde nå henne. Genom hennes raka och transparenta kommunikation så känner man ett mycket stort förtroende för henne under hela resans gång med vetskapen om att det alltid kommer ges 100% i affären. Starka rekommendationer! "
säljare på Kulladalsgatan 10B

23 okt 2019

"Jätte trevligt och positiv tjej ! Hjälpsam och svarar så fort man ringer. Rekommenderas stark +++++"
säljare på Kulladalsgatan 16D

18 okt 2019

"Om och när jag ska sälja bostad igen, även om det så dröjer 20 år, kommer jag att kolla om Silva är kvar i branschen innan jag kontaktar annan mäklare! Många, många plus! "
säljare på Kronetorpsgatan 68A

13 sep 2019

"Silva är glad o positiv. Gick fort o sälja vår lägenhet."
säljare på Kronetorpsgatan 106C

24 maj 2019

"Vi är nöjda med helheten och den slutliga affären.
Silva har gjort en bra insats och där är inget som är direkt negativt i samband med mäklarprocessen.
Vi hade lite kommunikationsbekymmer samt några konstigheter i annonsen dock löste Silva och vi det tillsammans under processens gång. Silva var mån om att hålla oss underrättade om alla steg i processen, från start till slut.
Om någon kritik ska lyftas fram (väldigt lite kritik) så skulle det vara att både vi och Silva, om lämpligt, har mer skriftlig dokumentation än muntligt för att minimera eventuella missförstånd.
Vi är överlag nöjda med Erik Olsson och Silva."
säljare på Kronetorpsgatan 60B

21 maj 2019

"Bra på att lyssna på mig och vad jag ville."
säljare på Segevångsgatan 21A

21 maj 2019

"Silva är hur trevlig som helst och har verkligen koll på segevång där min lägenhet såldes, folket som letar lägenhet i området och allt annat som hör till en säljares oro! Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Kronetorpsgatan 74A

07 maj 2019

"Väldigt glad och tillmötesgående!
Ger en information om hur det går
En mäklare som ger och har allt du behöver"
säljare på Kronetorpsgatan 60A

03 maj 2019

"Silva är grym!
Jag fann förtroendet för Silva redan från första stund och hon har överträffat mina förväntningar mer än väl. Silva är mycket trygg, professionell, lyhörd och förtroendeingivande i sitt mäklaryrke och är realistisk men alltid mycket trevlig och positiv. Ett proffs som utmärker sig från mängden! "
säljare på Kronetorpsgatan 66A

23 apr 2019

"Silva är en mycket duktig mäklare.Hon känner till området är också mycket tillförlitlig.
Intresserad av att sälja och göra kunden nöjd. Kontakt med oss som säljare godkänns till 100%.
Alltid lika glad och mån om en."
säljare på Kronetorpsgatan 56D

19 jan 2019

"Vi är fantastiskt nöjda med hela processen, från första möte till överlämning. Silva var väldigt engagerad och samtidigt lyhörd mot våra förväntningar. Hon skötte all kommunikation professionellt där inga frågor var för små. "
säljare på Smedjekullsgatan 28B

03 dec 2018

"Blev en snabb och smidig affär där jag fick långt över förväntan. Supernöjd! "
säljare på Kronetorpsgatan 62C

16 nov 2018

"Silva är en drottning på Segevång....Om Silva som mäklare allting bäst..."
säljare på Kronetorpsgatan 60A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
43 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
129 av 136 säljare
Silva satte rätt förväntningar på slutpriset
133 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
136 av 139 säljare
Silva var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 139 säljare

Silva på kartan.

315 tidigare annonser
5 bostäder till salu
137 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 195 000 kr
2 rum, 56,5 m²
21 339 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 416 kr/mån
4 995 000 kr
6 rum, 160 m²
31 218 kr/m²
Villa, Malmö
1 395 000 kr
2 rum, 55,5 m²
25 363 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 630 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 52 m²
24 903 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 184 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 58,5 m²
22 327 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 608 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 910 000 kr
Lägenhet Limhamn
+ 315 000 kr
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Segevång
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Rostorp
+ 55 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
975 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 25 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 350 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 55 000 kr
3 rum, 71,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.