Silva Curraj

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Kirseberg  /  Silva Curraj
Profilbild för Silva Curraj
Silva Curraj
4.9 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
15 st
40 765 000 kr

Bakgrund

Silva Curraj jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Silva har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Silva har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 42 040 000 kr.

Presentation

POSITIV OCH ENGAGERAD MED KUNDEN I FOKUS!

Att sälja och köpa bostad är ofta en av de största affärerna man gör i sitt liv som privatperson. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra er trygga i er förmodligen största affär i livet. Detta i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Ser fram emot ett första möte med er!

Meriter

• Nöjd kund index = 9.54 i snittbetyg av säljare och köpare
• Mest anlitade mäklare i Segevång 2017, 2018, 2019
• Flest publicerade bostäder i Segevång 2017,2018,2019
• Mest rekommenderade mäklare i Segevång 2017,2018,2019

Säljare om Silva.

08 dec 2020

"Silva var påläst på området vilket kändes tryggt. Hon var välplanerad och organiserad. Metodiskt tog hon oss igenom processens alla steg. Hon gav oss alltid möjligheten att påverka i alla steg. Proffsigt lotsade hon oss och hela affären gick väldigt snabbt och smidigt. Mycket nöjd med Silvas hjälp vid försäljningen av vår bostad. "
säljare på Andréegatan 6

01 dec 2020

"Så nöjd med Silva, otroligt empatisk och ödmjuk, hjälpte till med allt som behövdes. "
säljare på Kronetorpsgatan 58A

08 nov 2020

"Silva är en fantastisk mäklare! På mindre än en vecka var lägenhets anonsen klar och ute på hemnet. Håller en uppdaterad och är lätt att nå. Har bara positivt att säga!"
säljare på Kronetorpsgatan 50B

01 nov 2020

"Jag har sålt 3 bostäder med Silva och det finns en anledning till att jag har valt samma mäklare varje gång. Oehört lyhörd och duktig. Skulle jag sälja en fjärde gång hade jag valt henne igen! Tack Silva för samarbetet alla dessa gånger som du har hjälpt oss att sälja! "
säljare på Kronetorpsgatan 64D

30 okt 2020

"I väntan på att vi hittat oss ett hus att köpa, som tog flera månader, så hjälpte Silva oss om vi hade frågor angående husköp. Hon hjälpte oss även med letandet, vilket var mycket uppskattat. När det väl var dags att sälja bostadsrätten så höll hon oss uppdaterade hela tiden, vilket var välkommet, eftersom att mycket är ett enda stort orosmoment. Hon svarade ofta snabbt både på telefon och sms ifall vi hade frågor. Hon var flexibel och anpassningsbar. En bra mäklare som ni förmodligen kommer att vara nöjda med om ni anlitar. "
säljare på Kulladalsgatan 30D

21 sep 2020

"Världens bästa mäklare"
säljare på Kronetorpsgatan 52B

14 sep 2020

"Kändes tryckt och bra ."
säljare på Kronetorpsgatan 52B

03 sep 2020

"Silva är väldigt kompetent och en mycket engagerad mäklare. Vi sålde mitt i sommaren under pandemi och redan från början var hon öppen och ärlig med vad vi kunde förvänta oss. Under processen var hon lugn och tålmodig och uppmanade oss att ha is i magen och vänta på rätt köpare. Och vilken tur att vi lyssnade - för hon hade rätt! Vi fick det vi ville och mer därtill! "
säljare på Kronetorpsgatan 48B

02 sep 2020

"Jag har båda köpt och sålt av/med Silva. Hon är en exemplarisk mäklare. "
säljare på Kronetorpsgatan 64D

17 aug 2020

"Silva är verkligen kunnig och påläst i området där vi sålde. Har även köpt lägenhet via henne tidigare och kan absolut använda hennes kompetens igen."
säljare på Kronetorpsgatan 66C

29 jul 2020

"Fantastisk mäklare som jag skulle valt om alla dagar i veckan. Alltid tillgänglig, flexibel, fixar och ordnar med allt man behöver hjälp med. Har ingenting 'mindre bra' att skriva alls. "
säljare på Kronetorpsgatan 66A

27 maj 2020

"Silva är otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Har använt Silva tidigare och skulle aldrig prova någon annan mäklare. Hon levererar alltid. Uppdaterar en hela tiden med information och feedback, allt för att man som säljare ska känna sig trygg. Från första mötet till sista. Tack för ett fantastiskt jobb ännu en gång!"
säljare på Kronetorpsgatan 54B

12 maj 2020

"Det är få mäklare i Malmö som har en så god känsla för såväl köpare som säljare. På ett unikt sätt hittar Silva möjligheter som tillgodoser både kundens och spekulanternas förväntningar. Tack Silva ! "
säljare på Lundavägen 79B

07 maj 2020

"Silva är en mycket kunnig, hjälsamoch trevlig person, försäljningen gick smidigt och snabbt. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Kronetorpsgatan 74B

17 apr 2020

"Första gången jag säljer en lägenhet och fick otrolig hjälp av Silva. Svarade på alla mina frågor och var väldigt professionell.
Hon kan området bra och kunde direkt vid första telefonsamtalet hjälpa mig. "
säljare på Kronetorpsgatan 70A

03 apr 2020

"Silva är en mycket kompetent och duktig mäklare. Hon är väldigt lyhörd och är oerhört mån om att du som säljare ska bli så nöjd som möjligt med din försäljning. Hon är väldigt professionell och ser till så att hela affären går så smidigt som möjligt från visningen till tillträdesdagen. Hade inte kunnat önskat mig en bättre mäklare."
säljare på Kronetorpsgatan 50B

16 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med hur försäljningen genomfördes och kan varmt rekommendera Silva Curraj! Hon är en mycket kompetent, trevlig och serviceinriktad mäklare som hade svar på alla mina frågor vilket fick mig som kund att känna mig trygg igenom hela försäljningen. "
säljare på Kronetorpsgatan 74B

12 mar 2020

"Silva är en kompetent mäklare med väldigt god kännedom om Segevång. Vi hade en lite trög start med visningarna men när väl rätt köpare dök upp så gick det fort. Fick upp priset en bra bit över utgångspris och min förväntan.
Supernöjd med Silva och hela bostadsaffären.
"
säljare på Kronetorpsgatan 54A

11 mar 2020

"Kompetent mäklare med bra kännedom om området. Kunde svara på alla frågor vi hade och var väldigt trevlig. Rekommenderar."
säljare på Kronetorpsgatan 62C

21 feb 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Silva ifall någon vill sälja sin bostad. Hon är social, trevlig och duktig på det hon gör. Vi är jätte nöjda. Tack Silva för ett bra jobb!"
säljare på Kronetorpsgatan 50B

18 feb 2020

"Mycket trevlig och påläst.
Snabb och höll mig ajour med hur bostadsaffären fort gick. Rekommenderar Silva."
säljare på Kronetorpsgatan 100A

20 dec 2019

"Silva är en mycket engagerad mäklare som sätter sin kund i fokus. Hon sköter sitt uppdrag felfritt och mycket professionellt. Man känner sig trygg både som säljare och köpare vid försäljningsprocessen."
säljare på Kronetorpsgatan 46C

17 dec 2019

"Föreningsrekord!
Det är andra gången jag använder Silva i min bostadsaffär
och har inte ångrat mig en sekund!
Väldigt duktig mäklare som är otroligt proffsig, driven och uppriktigt engagerad och involverad från start till slut. Silva är väldigt kunnig inom sitt område och ger väldigt goda råd på ett ärligt och pedagogiskt sätt som gav rekordpris för min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och var alltid kontaktbar på en gång när man behövde nå henne. Genom hennes raka och transparenta kommunikation så känner man ett mycket stort förtroende för henne under hela resans gång med vetskapen om att det alltid kommer ges 100% i affären. Starka rekommendationer! "
säljare på Kulladalsgatan 10B

23 okt 2019

"Jätte trevligt och positiv tjej ! Hjälpsam och svarar så fort man ringer. Rekommenderas stark +++++"
säljare på Kulladalsgatan 16D

18 okt 2019

"Om och när jag ska sälja bostad igen, även om det så dröjer 20 år, kommer jag att kolla om Silva är kvar i branschen innan jag kontaktar annan mäklare! Många, många plus! "
säljare på Kronetorpsgatan 68A

13 sep 2019

"Silva är glad o positiv. Gick fort o sälja vår lägenhet."
säljare på Kronetorpsgatan 106C

24 maj 2019

"Vi är nöjda med helheten och den slutliga affären.
Silva har gjort en bra insats och där är inget som är direkt negativt i samband med mäklarprocessen.
Vi hade lite kommunikationsbekymmer samt några konstigheter i annonsen dock löste Silva och vi det tillsammans under processens gång. Silva var mån om att hålla oss underrättade om alla steg i processen, från start till slut.
Om någon kritik ska lyftas fram (väldigt lite kritik) så skulle det vara att både vi och Silva, om lämpligt, har mer skriftlig dokumentation än muntligt för att minimera eventuella missförstånd.
Vi är överlag nöjda med Erik Olsson och Silva."
säljare på Kronetorpsgatan 60B

21 maj 2019

"Bra på att lyssna på mig och vad jag ville."
säljare på Segevångsgatan 21A

21 maj 2019

"Silva är hur trevlig som helst och har verkligen koll på segevång där min lägenhet såldes, folket som letar lägenhet i området och allt annat som hör till en säljares oro! Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Kronetorpsgatan 74A

07 maj 2019

"Väldigt glad och tillmötesgående!
Ger en information om hur det går
En mäklare som ger och har allt du behöver"
säljare på Kronetorpsgatan 60A

03 maj 2019

"Silva är grym!
Jag fann förtroendet för Silva redan från första stund och hon har överträffat mina förväntningar mer än väl. Silva är mycket trygg, professionell, lyhörd och förtroendeingivande i sitt mäklaryrke och är realistisk men alltid mycket trevlig och positiv. Ett proffs som utmärker sig från mängden! "
säljare på Kronetorpsgatan 66A

23 apr 2019

"Silva är en mycket duktig mäklare.Hon känner till området är också mycket tillförlitlig.
Intresserad av att sälja och göra kunden nöjd. Kontakt med oss som säljare godkänns till 100%.
Alltid lika glad och mån om en."
säljare på Kronetorpsgatan 56D

19 jan 2019

"Vi är fantastiskt nöjda med hela processen, från första möte till överlämning. Silva var väldigt engagerad och samtidigt lyhörd mot våra förväntningar. Hon skötte all kommunikation professionellt där inga frågor var för små. "
säljare på Smedjekullsgatan 28B

03 dec 2018

"Blev en snabb och smidig affär där jag fick långt över förväntan. Supernöjd! "
säljare på Kronetorpsgatan 62C

16 nov 2018

"Silva är en drottning på Segevång....Om Silva som mäklare allting bäst..."
säljare på Kronetorpsgatan 60A

21 okt 2018

"Professionell, saklig och lyhörd. Silvas starka sida är att hon känner till området väldigt väl och har tillgång till köpare/spekulanter som hon har byggt upp en relation med sedan tidigare. Inom fyra dagar var vår lägenhet såld, detta inkl fotografering och kontraktsskrivning, vi hann aldrig gå ut med visning på vår lägenhet. Detta visar att ett stort engagemang lönar sig och att tillgången till köpstarka klienter gör att det blir en snabb affär. Du får vad du betalar för med Silva. Lycka till och stort tack!"
säljare på Kronetorpsgatan 62B

22 aug 2018

"Mycket trevlig och tillmötergående.
Mycket förtroendeingivade när man ringer eller sms:ar fåt man omgåedende svar.Är mycket nöjd."
säljare på Kronetorpsgatan 50B

21 aug 2018

"Kände mig mycket trygg med Silva och hon kan verkligen sin sak. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Kronetorpsgatan 74B

26 apr 2018

"Jätte bra och trevlig tjej som vet vad hon gör!
Allt gick snabbt och enkelt!
Bara massa plus till henne! "
säljare på Kronetorpsgatan 74A

15 apr 2018

"Silva är socialt kompetent, trevlig och duktig på det hon gör. Hon får dig som säljare att känna dig trygg och uppdaterad. Försäljning efter första visningen! :)"
säljare på Kronetorpsgatan 48C

11 apr 2018

"Jätte fin mäklare som ställde upp för en i vått och torrt oavsett tid på dygnet och som alltid kämpade för kundens bästa! "
säljare på Kullagatan 13A

21 mar 2018

"Silva har skött allting till punkt och pricka. Framtida bostadsaffärer så vet jag vem jag ska anlita igen! "
säljare på Kronetorpsgatan 44D

03 nov 2017

"Mycket proffessionalitet arbete ända ifrån början till slutet av försäljningen. En mer driven, lyhörd, påläst och hårt arbetande mäklare både framför och bakom kulisserna får man meta efter. Tog endast 3 dagar till försäljning sedan annons hade publicerats utåt till marknaden. Jag rekommender att anlita Silva Curraj med högsta betyg. "
säljare på Kronetorpsgatan 72A

19 okt 2017

"Jag hade önskat mer uppdatering efter visningarna vilket jag pratade med Silva om,"
säljare på Kronetorpsgatan 74B

27 sep 2017

"Priset var i högsta laget men det var kvalitet. "
säljare på Kronetorpsgatan 50A

01 sep 2017

"Mycket bra mäklare. Jag ska rekommendera henne för mina vänner som planerar att flytta inom s ar framtid"
säljare på Kronetorpsgatan 60A

29 aug 2017

"Silva är mycket proffsig"
säljare på Kronetorpsgatan 66B

15 aug 2017

"Mycket kompetent."
säljare på Serenadgatan 37

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
42 040 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 108 säljare
Silva satte rätt förväntningar på slutpriset
103 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 108 säljare
Silva var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 108 säljare

Silva på kartan.

252 tidigare annonser
5 bostäder till salu
107 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
2 rum, 59,5 m²
21 949 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
2 402 kr/mån
1 250 000 kr
2 rum, 57 m²
21 929 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 221 kr/mån
1 095 000 kr
3 rum, 65,5 m²
16 846 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 113 kr/mån
1 095 000 kr
2 rum, 54,5 m²
20 277 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 359 kr/mån
600 000 kr
1,5 rum, 33 m²
18 181 kr/m²
Fritidshus, Malmö

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 250 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 55 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 25 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 175 000 kr
1 020 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 25 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 275 000 kr
Lägenhet Arlöv
-20 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
725 000 kr
Lägenhet Segevång
1 rum, 38 m²
Utropspris: 725 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.