Signe Caroline Sjövall

Profilbild för Signe Caroline Sjövall
Signe Caroline Sjövall
4.8 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
11 st
117 175 000 kr

Bakgrund

Signe Caroline Sjövall jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2013-06-05. Signe Caroline har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Signe Caroline har haft 42 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 142 445 000 kr.

Presentation

Hej,

Jag heter Signe Caroline Sjövall och är fastighetsmäklare samt kontorschef på Notar i Liljeholmen där jag har jobbat sedan 2012. Jag säljer både hus och lägenheter i hela stor-Stockholm och med en specialisering på Söderort. Jag är själv uppvuxen och boende i området och har tack vare detta även en stor lokalkännedom.

Under 2016, 2017, 2018 och 2019 var jag med på topplistan som Notars bäst säljande mäklare.

I min yrkesroll är jag alltid påläst och engagerad till 100%. Jag brinner för mitt arbete och ser alltid till att finnas tillgänglig för mina kunder. Ingen försäljning är den andra lik och därför är jag väldigt angelägen om att ta fram det personliga och absolut bästa i din lägenhet eller i ditt hus vid varje försäljning. Jag jobbar gärna nära mina säljare och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar till en trygg och bra försäljning med högsta möjliga slutpris som slutmål. Jag är lyhörd och pålitlig och strävar efter att överträffa de förväntningar du som säljare har på din försäljning. En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i ditt liv och därför ska ingenting lämnas åt slumpen. Med mig som mäklare och med Notar i bagaget kan du som säljare känna dig säker på att du får den absolut bästa produkten som marknaden kan erbjuda med en fantastisk marknadsföring som når ut dels lokalt i närområdet men även till hela Stockholm oavsett var din bostad finns belägen.

Hör av dig till mig om du ska sälja (eller bara är nyfiken på marknaden) så bokar vi in ett möte när jag får komma ut och kika på Din bostad!

Allt gott!

Säljare om Signe Caroline.

18 okt 2020

"Signe har varit väldigt professionell under hela säljperioden. Ett strul med köparen hanterade hon otroligt bra och med stort lugn vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg och att försäljningen trots allt gick väldigt bra och smidigt. "
säljare på Sannadalsvägen 6

16 okt 2020

"Signe Caroline är proffsig, lyhörd och mycket trevlig att göra affärer med:)"
säljare på Fregattvägen 50

15 okt 2020

"Mäklaren var engagerad och utförde ett mycket bra arbete rakt igenom."
säljare på Nybohovsgränd 16

15 okt 2020

"Supernöjd med Signe Caroline ännu en gång - har anlitat henne för alla mina lägenhetsförsäljningar och alltid fått ett utomordentligt resultat! "
säljare på Liljeholmsvägen 12

28 aug 2020

"Fantastiskt bemötande och otroligt professionell men samtidigt personlig och inkännande! Rekommenderar starkt Signe Caroline som mäklare!"
säljare på Grenljusbacken 26

18 maj 2020

"Signe har varit otroligt engagerad och drivande under hela processen och har kommit med bra förslag och haft en framgångsrik strategi från början till slut. Mkt trevlig också!"
säljare på Torkel Knutssonsgatan 31

12 maj 2020

"Fantastisk mäklare med professionell och högkvalitativ support. Rekommenderas varmt!"
säljare på Valborgsmässovägen 20C

09 maj 2020

"Vi är supernöjda med Signe och kan verkligen rekommendera henne som mäklare! Vi träffade många mäklare inför vår försäljning men när vi träffade Signe så bestämde vi oss direkt. Så proffsig, trevlig och lyhörd! Hon skapade en trygghet genom hela processen genom att hela tiden återkoppla nästa steg och hur det gick, vara tillgänglig för frågor och hela tiden hålla oss uppdaterade. Vi vill varmt rekommendera Signe! "
säljare på Manhemsgatan 3

08 maj 2020

"Vi har både köpt och sålt via notar tidigare och är mycket nöjda med deras insats och engagemang.Jag kan rekommendera Signe Caroline för liknande uppdrag!"
säljare på Sjöbjörnsvägen 28

07 maj 2020

"Jag är väldigt nöjd med Signe. Hon kämpade på med lägenheten med positiv energi trots rådande covid marknad. Och fick den såld till ett bra pris tillslut. Alltid lätt att få tag på och gav bra information. Jag kommer definitivt använda mig av henne igen och rekommenderar henne till alla."
säljare på Broddgränd 30

06 maj 2020

"Jag valde Signe Caroline för att hon verkar vara Gröndals mest populära mäklare, och jag blev positivt överraskad. Affären slutade bättre än väntat för alla inblandade och Signe Caroline gjorde även intryck på vilka jag i slutändan valde att sälja till. "
säljare på Lövholmsvägen 76

14 feb 2020

"Jag är så nöjd med Signe som mäklare! Påläst, pålitlig och proffesionell! Om jag ska sälja lägenhet i framtiden så kommer jag absolut välja henne igen. Jag har även träffat henne som köpare förut på visning och fick ett så bra intryck av henne redan då :)"
säljare på Broddgränd 8

14 feb 2020

"Vi är jättenöjda med Signe Caroline och kan rekommendera henne till alla. Hon är kompetent, kunnig inom bransch och pålitlig. "
säljare på Lövholmsvägen 80

12 feb 2020

"Lugn, tydlig, vänlig och korrekt. Vi fick information löpande och kände oss trygga med Signe Carolines kunskap. Vi rekommenderar henne! "
säljare på Primusgatan 50

07 jan 2020

"En fantastisk mäklare som vi ger högsta betyg för! Verkligen att rekommendera!"
säljare på Liljeholmstorget 12

13 nov 2019

"Vi är jättenöjda och fin bostaden såld till ett bra pris. Därför blev också mäklaren dyr, trots att vi hade satt procentsatsen högt. Men omtyckt och rekommenderar henne till andra!"
säljare på Bäckvägen 48

01 nov 2019

"Signe har skött allt perfekt från början till slut. Kan verkligen rekommendera. Kommer anlita igen om jag ska sälja igen."
säljare på Östermalmsgatan 61

28 okt 2019

"Signe Caroline är en proffsig mäklare som vi anlitat för andra gången nu och har bara gott att säga om henne. Försäljningen gick smidigt och vi blev nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Signe Caroline till andra som letar mäklare."
säljare på Skånegatan 51

27 okt 2019

"Löste försäljningen på nolltid. Allt gick smidigt. Bra kommunikation. Kan verkligen rekommendera Signe Caroline"
säljare på Västertorpsvägen 20A

21 okt 2019

"Signe Caroline är en mycket engagerad, driven, noggrann, kompetent och trevlig mäklare. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Fastlagsvägen 34

21 okt 2019

"Jag har både köpt och sålt lägenheter med Signe Caroline som mäklare och jag har känt mig trygg genom hela processen. Hon är otroligt professionell, kunnig och vänlig! Ett riktigt proffs helt enkelt.
/Matilda "
säljare på Ormbergsvägen 7

18 okt 2019

"Supernöjd med Signe Caroline. Snabb, duktig, tydlig och framförallt sympatisk. "
säljare på Slalomvägen 7

27 maj 2019

"Både köpte och sålde med Signe Caroline. Hon var toppen, supertrevlig och alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Kan bara rekommendera!"
säljare på Puckgränd 14

16 jan 2019

"Signe Caroline gjorde ett mycket bra jobb. Trots att marknaden kan vara lite seg nu, så gjorde hon försäljning mycket snabb och smidig för både mig som säljare och köpare. Trots de så anser jag som säljare att hon inte tumma på slutpriset.
Hon lyssnar på de man funderar över och kommer med bra svar. Håller en hela tiden uppdaterad om vad som händer oavsett vad de är för dag i veckan. "
säljare på Vasaloppsvägen 122

07 jan 2019

"Signe Caroline var mycket professionell och hade stor erfarenhet av uppdrag i Västertorp. Detta i kombination med att hon genomfört flera försäljningar tidigare i samma förening gjorde att vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Hon var alltid lätt nåbar vilket var ett stort plus."
säljare på Skidskyttevägen 6

07 dec 2018

"Signe Caroline hjälpte oss med försäljningen på ett utmärkt sätt. Hon var tydlig, tillgänglig och mycket professionell. Vi har bara goda erfarenheter av våra kontakter med Signe Caroline och skulle gärna anlita henne igen. Med det sagt kan vi varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar."
säljare på Stöttingsgränd 20

15 nov 2018

"Vi fick mer än vad vi trodde vi skulle få så mycket nöjda!"
säljare på Slalomvägen 18

20 aug 2018

"Signe Caroline har varit helt fantastisk! Hon är väldigt kunnig och tydlig. Jag är supernöjd! "
säljare på Hökmossevägen 30

20 aug 2018

"Jag anlitade Signe Caroline för att sälja min bostad i Ekensberg (Gröndal, Liljeholmen) och kan bara yttra min absoluta rekommendation över hennes jobb. Jag är otroligt nöjd med hennes prestation från start till slut, och här kommer min beskrivning av min kundresa/säljarresa med henne:
Jag träffade totalt 4 stycken mäklare som jag hade letat fram via dem som sålt mest & dyrast i Gröndal / Ekensberg (Notar, Svenska Mäklarhuset, Fastighetsbyrån & BoSTHLM) för att jämföra, konkurrensutsätta och hitta skillnader för att hitta rätt mäklare för mig. Jag träffade Signe Caroline sist av alla och hade tanken på att tänka några dagar innan val av mäklare – Men det slutade med att jag fattade beslut att gå med henne på stående fot. Detta gjorde jag av följande anledningar: Alla mäklarhus hade i princip liknande upplägg (Fast arvode + stege efter viss nivå, möjlighet till styling, marknadsföring i alla vanliga medier – Och pitchade på deras unika ”kundregister”, ”fotografer”, ”arbetsmetodik på visning”). De tre första mäklarna jag träffade började prata om sig själva direkt och pekade även ganska mycket på att de andra inte var lika bra och de andras avsaknad av erfarenhet & glöd, och att de i princip gör vad som helst för att sälja lägenheten – och antog att det var detta jag ville med en mäklare. De hade helt enkelt en förutfattad mening av mig som säljare och verkade bara vilja ha mina nycklar och köra – utan att riktigt tänka på vad jag ville.
Signe Caroline började i en helt annan ända – Hos mig. Hon frågade mig vad jag ansåg viktigt, vad jag ville uppnå, hur min erfarenhet var och ställde många bra frågor för att skapa sig en ordentlig uppfattning om exakt hur min situation såg ut. Sedan presenterade hon Notars koncept, och berättade ödmjukt att många mäklare hade liknande upplägg och vad som kunde skilja dem åt, men även att Notar var stora i området och visade sin breda kunskap om området.
Hon presenterade sedan förslag på olika strategier man skulle kunna ha för försäljning av den här lägenheten (allt anpassat efter min beskrivning av målbild och tidsram) och förklarade för och nackdelar, tidspåverkan och vad hennes erfarenheter var av de olika strategierna (detta gjorde ingen av de andra mäklarna). Hon pratade aldrig illa om någon annan utan var bara där för att skapa sig en bild över min säljsituation och vad hon kunde bidra med för mig. Hennes transparens, tydlighet, korrekthet och initiativtagande fick mig att besluta mig att välja henne som mäklare i rummet.
Fram till försäljning var hon blixtsnabb på att boka upp de olika förberedande momenten inför visningarna och se till att dessa fungerade smidigt – Ständigt återkopplande så fort något skett. Hon bad om mandat att få sätta utgångspriset på Hemnet efter hennes erfarenhet och aktuellt konkurrensläge, vilket hon fick – och lyckades maximera visningar på sidan samt anmälningar till visningarna.
Hon återkopplade direkt efter visningarna och såg till att jag hela tiden var up-to-date med vad som händer, och återigen frågade hon om det var något som var viktigt för mig, om jag hade några frågor, och hur det kändes. Hon jobbade systematiskt med att bygga upp en budgivning och hade hela tiden flertalet spekulanter intresserade (antagligen han hade hon ställt de kloka frågorna om varför DE var intresserade med lägenhet och vad DE tyckte var viktigt och sålde på det). När jag var nervös och ville stänga för tidigt var hon lugn och hård – Och bad mig lita på henne och tro på vår försäljning.
Det gjorde jag och hon höll i taktpinnen hela vägen in i mål där vi lyckades stänga försäljningen på nivåer som matchade min förväntansbild (och lite till).
Hon gjorde själva kontraktsskrivningen behaglig och det kändes hela tiden väldigt lugnt, juste och professionellt att ha att göra med henne.
Det finns en anledning till varför hon är så populär i Gröndal – och hon har mitt absoluta förtroende och jag skulle rekommendera alla som ska sälja lägenhet att anlita henne.
/Benjamin"
säljare på Ekensbergsvägen 118

13 jun 2018

"Väldigt nöjd med bemötandet och engagemanget under försäljningen. Riktigt förtroendeingivande och trevlig samt snabb på att svara på frågor vilket var en stor trygghet.
Rekomenderar varmt Signe Caroline Sjövall om du/ni fundrar på att sälja boende! "
säljare på Tångvägen 35

27 apr 2018

"På frågan om slutpriset stämde med mäklarens värdering så stämde den inte p g a att vi fick ett oväntat högt slutpris för lägenheten. Vilket var toppen :-)"
säljare på Skidskyttevägen 8

02 mar 2018

"Försäljningen av min bostad gick mycket bra trots bistra tider på bostadsmarknaden.
Jag är mycket nöjd."
säljare på Gröndalsvägen 106

01 mar 2018

"Mäklaren tog hänsyn till min ålder och hörselnedsättning. Snabbt feedback."
säljare på Lövholmsvägen 88

01 mar 2018

"We are happy with the whole sales process. The apartment valuation was given by the historical data and prices with the trends in 2 years. So it is really data proven rather than just giving a rouch estimation. We were raising some requirements on the photoshooting, pictures and ad. She just handled everything in a nice way. She helped us to sell the 1st apartment and 2nd apartment as well. We are happy with both sales processes. Good work!"
säljare på Sturehillsvägen 5

21 nov 2017

"Mycket nöjd med all hjälp, det enda som jag reagerade på var att Hemnet annonsering inte var inkluderat i priset. Detta borde varit tydligare vid införsäljningen. "
säljare på Fågelsångsvägen 5

27 okt 2017

"Vi träffade flera mäklare och tog offerter. Valet föll snabbt på Signe framförallt för lokalkännedomen och professionalismen samt den bra marknadsföringen som hon kunde erbjuda. Hon visste vad hon pratade om och hade koll på läget. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Västertorpsvägen 2

18 sep 2017

"Jag tycker Signe Caroline Sjövall är en mycket kunnig och duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera till andra. "
säljare på Maskinistgatan 9

23 jun 2017

"Trevlig och charmig med goda kunskaper om området. Rekommenderas varmt! "
säljare på Skidvägen 21

21 jun 2017

"Engagerad och proffsig. Svarade omgående på frågor på ett tydligt och konkret sätt. Mycket kunnig, kändes mycket tryggt. "
säljare på Ormbergsvägen 5

01 jun 2017

"Hon var jättebra på alla sätt och vis men bara lite dyr."
säljare på Stavgränd 20

07 apr 2017

"Är supernöjd med Signe-Carolines insats. Hon har varit engagerad och tillgänglig under hela processen och har definitivt överträffat mina förväntningar. Bilderna var superfina, omsorgsfullt skriven text till annonsen och även hört att hon gjort en strålande insats på visningen. Kommer starkt rekommendera Signe-Caroline och kommer definitivt anlita henne igen. 5/5 stjärnor!"
säljare på Stavgränd 16

07 apr 2017

"Trevlig och ödmjuk. Inte så "säljig" utan lugn och vänlig."
säljare på Fregattvägen 61

28 mar 2017

"Signe Caroline var superproffsig från första kontakt tills att kontraktet var påskrivet.
Kan vart rekommendera henne. "
säljare på Skridskovägen 7

11 mar 2017

"Jag är supernöjd och har redan rekommenderat henne till andra som ska sälja. "
säljare på Klubbacken 25

20 feb 2017

"duktig"
säljare på Störtloppsvägen 24

22 jan 2017

"Jag använde Signe som mäklare och hon skötte allt galant och effektivt. Jag var under hela denna process bosatt utomlands och allt var problemfritt."
säljare på Fregattvägen 36

21 nov 2016

"Utmärkt!"
säljare på Västertorpsvägen 10, v3

18 nov 2016

"Väldigt nöjd med Signes insats. Bra input genom hela försäljningen och ett trevlig och engagerad personlighet!"
säljare på Ormbergsvägen 7, v1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
142 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 95 säljare
Signe caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
79 av 95 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 95 säljare
Signe caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 95 säljare

Signe Caroline på kartan.

363 tidigare annonser
8 bostäder till salu
94 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 30 m²
66 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 549 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 44,5 m²
49 886 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 026 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 37 m²
48 513 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 991 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 58 m²
47 413 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 284 kr/mån
2 600 000 kr
2 rum, 43 m²
60 465 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 996 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 050 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 355 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
1 rum, 32 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 455 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 740 000 kr
Lägenhet Västertorp
+ 645 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 770 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 575 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Signe Caroline är proffsig, lyhörd och mycket trevlig att göra affärer med:)"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.