Shewan Fattah

Profilbild för Shewan Fattah
Säljarfavorit
Shewan Fattah
4.9 / 5
(185 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
26 st
71 475 000 kr

Bakgrund

Shewan Fattah jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-06-22. Shewan har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Shewan har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 76 320 000 kr.

Presentation

Meriter

- Vald till en av Sveriges mest transparenta mäklare, enligt HittaMäklare
- En av mäklarna i Göteborg med minst osålda objekt 2019
- Årets rookie 2017
- Partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Pålitlig, trygg och engagerad lagspelare som inte lämnar något åt slumpen! Med sina 15 år inom säljyrket och sin lokala närvaro som grundpelare släpper Shewan aldrig fokus under processen. Hans drivkraft ligger i nöjda kunder och med engagemang, noggrannhet och värme hjälper han er uppnå bästa möjliga resultat!

Läs mer om vad Shewans kunder tycker om honom längre ner på sidan. Han är partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling och idag en av Göteborgs mest anlitade mäklare! Livet bredvid mäklaryrket handlar om familj och fotboll med sina tre grabbar!

Kontakta Shewan om du vill ha en trygg mäklare som ger bästa möjliga service och får bra slutpriser!

Säljare om Shewan.

25 feb 2021

"Vi är mer än nöjda med Shewan, han är en fantastisk mäklare. Han är tydlig, transparent, höll oss uppdaterade kontinuerligt samt är en väldigt bra säljare och förhandlare. Vi kommer att rekommendera honom till alla som skall sälja! "
säljare på Gärdegatan 2E

12 feb 2021

"Mäklaren hade ett högt driv och jag upplevde att han såg till båda parters bästa. Tror även köparen kände sig trygg.
Kan varmt rekommendera Shewan som mäklare. "
säljare på Birkagatan 18B

03 feb 2021

"Fick aldrig möjligheten att välja arvodesmodell. Arvodet var dyrt och speglade inte insatsen då mäklaren blev serverad objektet till redan befintlig spekulant utanför marknad tack vare en tidigare försäljning. Ett pris blev överenskommet och mäklaren bokade kontraktsskrivning och skötte det administrativa. Med tanke på det lilla arbetet som behövdes från mäklaren var arvodet något högt."
säljare på Morängatan 12

28 jan 2021

"Gick på förhandsvisning genom mäklarens kontaktnät. Försäljningsobjetet annonserades aldrig ut! "
säljare på Musikvägen 40

25 jan 2021

"Kändes tryggt och bra genom hela processen. Högsta betyg till Shewan!"
säljare på Musikvägen 28

22 jan 2021

"Kunde inte känt mig tryggare vid försäljning av min första bostad! "
säljare på Saxofongatan 18

21 jan 2021

"Supertrevlig o driven, insåg efteråt att jag fick leta reda på info som han borde gjort själv. ;)"
säljare på Fiolgatan 10

19 jan 2021

"Återigen en trygg försäljningsupplevelse tack vare Shewan! Har anlitat honom upprepade gånger eftersom han alltid är så engagerad och noggrann. "
säljare på Kobergsgatan 18

12 jan 2021

"Jag behövde inte tänka på så mycket när jag sålde lägenheten via Shewan. Han höll god kontakt och hade rimliga resonemang bakom sina rekommendationer i det tillvägagångssättet vi skulle ha i försäljningen av bostaden. Det kändes tryggt och var väldigt smidigt. Jag känner att jag fick lägenheten såld till ett bra pris. "
säljare på Fiolgatan 8

07 jan 2021

"Shewan är väldigt kunnig och kompetent samt gjorde ett fantastiskt bra jobb.
Kommer varmt rekommendera honom till andra.
"
säljare på Fiolgatan 2

07 jan 2021

"Shewan är mycket professionell, engagerad, lyhörd och har en tydlig arbetsstruktur. Lätt att tycka om."
säljare på Fiolgatan 6

29 nov 2020

"Riktigt duktig mäklare! Som vet vad han gör och gör allt och lite till.
En härlig person!
Jätte nöjd! "
säljare på Lergöksgatan 15

26 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Shewan. Bra kommunikation med oss som säljare. Bra annons, väldigt bra bilder och en driven och kompetent mäklare gjorde att vi blev väldigt nöjda med slutpriset. Vi kommer definitivt att kontakta honom i framtiden om vi skulle flytta igen. Högsta betyg! Rekommenderas varmt! "
säljare på Gärdegatan 2E

23 okt 2020

"Jag kunde inte blivit mer nöjd!
Shewan är grym! "
säljare på Morängatan 12

23 okt 2020

"Bästa mäklare som finns "
säljare på Anders Personsgatan 9

07 okt 2020

"Vi har varit supernöjda under hela processen med försäljningen, kunde inte ha haft en bättre mäklare! Väldigt lätt att få tag på och hållit oss bra uppdaterade om vad som händer. Tar sig verkligen tiden för sina kunder. Rekommenderar starkt!"
säljare på Fiolgatan 2

30 sep 2020

"Vi kände oss trygga med våran mäklare genom hela processen."
säljare på Saxofongatan 1

28 sep 2020

"Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam mäklare. Både i det lokala området men också väldigt kunnig om hela försäljningsproceduren och att kunna bemöta och ha bra kontakt med alla typer av människor med olika preferenser.
Otroligt bra problemlösare och fantastiskr bra på att anpassade efter våra personliga behov och önskemål med hela försäljningen från start till slut."
säljare på Basungatan 18

28 sep 2020

"Mycket engagerad och professionell."
säljare på Saxofongatan 1

10 sep 2020

"Vi er nojda "
säljare på Fiolgatan 2

08 sep 2020

"Shewan Fattah gav mig ett mycket bra första intryck och det var aldrig några tveksamheter oss emellan. Han arbetade seriöst och gjorde sitt yttersta för att få till en så bra affär som möjligt."
säljare på Gitarrgatan 3

08 sep 2020

"Jag är mycket nöjda me mäklare dom är duktig. "
säljare på Rubingatan 2

25 aug 2020

"Väldigt kompetent, förtroendeingivande och lätt att ha att göra med på alla sätt.
Köper och säljer gärna genom Shewan igen! "
säljare på Basungatan 19

16 aug 2020

"Shewan fick oss att känna oss oerhört trygga och var professionell från början till slut. När det krävs kan man räkna med att Shewan jobbar extra hårt för att få båda parter så nöjda som möjligt. Fantastisk service, och har två gånger med denna mäklare blivit oerhört nöjd med resultatet. Rekommenderas starkt. "
säljare på Björnekärrsgatan 6F

12 aug 2020

"Väldigt engagerad och bra lyssnare! Hade inget emot dumma frågor och fick mig att känna mig trygg i säljprocessen! "
säljare på Stafettgatan 4B

12 aug 2020

"Fantastisk mäklare! Shewan är en oerhört engagerad mäklare, professionell ut i fingerspetsarna. Under hela processen har vi fått en service av världsklass. Rekommenderar Shewan till er alla."
säljare på Gärdegatan 2C

12 aug 2020

"Jag träffade tre andra mäklare innan jag gjorde mitt val, ett val som var väldigt enkelt eftersom Shewan gav ett transparent och genuint intryck redan på första mötet. Shewan var enormt driven, fokuserad och positiv genom hela processen, höll mig väl uppdaterad och var lätt att få tag på. Det märks tydligt att Shewan värdesätter att alla parter delaktiga i affären blir nöjda! "
säljare på Gitarrgatan 3

07 aug 2020

"Shewan gjorde ett fantastiskt fint jobb när han sålde vår lgh. Han lyckades hitta de perfekta köparna efter mycket hårt arbete. Skulle verkligen rekommendera honom till andra!"
säljare på Kvarnbygatan 43

29 jun 2020

"Shewan är mycket kunnig och har ett proffsigt upplägg av försäljningen. Han är mycket bra på att kommunicera. "
säljare på Gitarrgatan 3

16 jun 2020

"Jag har stort förtroende för Shewan, som är engagerad, personlig, kunnig och ser helheten. Processen löpte på smidigt tack vare hans professionella och insiktsfulla engagemang. Är mycket nöjd med Shewan!"
säljare på Östersnäsvägen 22

30 apr 2020

"han Va social och tog sin tid att lyssna och höll mig uppgraderad hela tiden bra förtroende rekommenderat han starkt"
säljare på Fiolgatan 4

30 apr 2020

"Mitt i en väldigt svårbedömd tid med Corona har Shewan inte bara lyckats med att klara det innan Corona önskade målet, utan även lyckats överstiga slutsumman. Jag och min sambo har båda sålt via Shewan och har båda fått samtal på en fredag och skrivit efter arbetstid samma kväll. Det vittnar om ett enormt engagemang och en stor kunskap i åtanke bakom försäljningen alla steg.
Det kostade inte mer men har för oss blivit mer än värt det att använda oss av Shewan, precis som han sa. Första gången vi sågs.
Vill starkt rekommendera honom för er som går i tankar, vi kommer definitivt göra er igen vid en eventuell nästa försäljning!"
säljare på Nordostpassagen 36

28 apr 2020

"Shewan vet verkligen vad han gör som mäklare! Driven och engagerad. Trots en pandemi så landade det i en bra, smidig och snabb affär. Jag är väldigt glad över min val av mäklare!
"
säljare på Fiolgatan 4

25 apr 2020

"Driven mäklare som lyssnar på säljaren. Får jobbet gjort trots rådande omvärldssituation (corona). Trevlig och lätt att ha att göra med både som säljare och köpare."
säljare på Flöjtgatan 33

21 apr 2020

"Shewan är en påläst, trovärdig och professionell mäklare ut i fingerspetsarna. Han kan lätt anpassa sitt sätt efter person han möter och är heltrevlig. Tack för ditt engagemang och för din hjälp! "
säljare på Storhöjdsgatan 4B

21 apr 2020

"Shewan gjorde ett bra jobb i en svår tid. Jag hade otur att Corona kom innan jag försökte sälja lägenheten. Jag fick 300 000 kr mindre än motsvarande skick som såldes strax innan min. Är inget som jag kan skylla på mäklaren."
säljare på Dalbogatan 3C

07 apr 2020

"Bättre mäklare får man leta efter! I dessa oroliga Coronatider har Shewan verkligen gjort en ärlig och träffsäker analys av läget. Han har även varit väldigt lösningsorienterad och har ingivit mig ett lugn.
Då jag och min sambo har sålt båda våra lägenheter, i två olika områden av staden, har Shewan även visat på en imponerande lokalkännedom.
Vi är supernöjda med Shewan och om/när det blir dags för försäljning i framtiden håller vi tummarna att han fortfarande jobbar kvar. "
säljare på Orkestergatan 29

31 mar 2020

"En mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare som är lätt att känna tillit för. Jag rekommenderar Shewan varmt"
säljare på Konsertgatan 9

16 mar 2020

"Jag hade tidigare använt mig av en annan mäklare för att sälja samma lägenhet, som misslyckades, därför var det extra skönt med Shewan som var så tydlig, kunnig och pedagogisk. Shewan gör ordentliga undersökningar och lämnar inget åt slumpen. Han är tillgänglig, enkel att komma överens med och väldigt professionell. Jag skulle verkligen rekommendera honom framöver och är så glad att jag fick möjligheten att jobba med honom. Säljer man med Shewan är man verkligen i goda händer. "
säljare på Befälsgatan 4

11 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Shewans hjälp i försäljningen av vår lägenhet. Vi informerade honom tidigt om att vi önskade en snabb och smidig affär och han överträffade våra förväntningar, vilket gjorde säljprocessen oerhört lätt och bekväm för oss. Otroligt lyhörd, kompetent, driven och effektiv mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera honom till andra i framtiden."
säljare på Musikvägen 16

10 mar 2020

"Shewan Fattah har varit en klippa i försäljningen av vår bostadsrätt och allt gick väldigt smidigt. Vi fick också ett pris över förväntan! Han har också vid tillfälle hjälpt mig med råd som handlade om köpet av en tomt när en annan mäklare inte gjorde sitt jobb. Sådant uppskattar jag mycket. Jag har rekommenderat Shewan i mina sociala kanaler. Han är snabb, engagerad och har humor!"
säljare på Landshövdingegatan 40

05 mar 2020

"Bra insats från början till slut !!"
säljare på Birkagatan 47B

04 mar 2020

"Den mest engagerade mäklaren i branschen, håller alltid det han lovat och levererar enligt önskemål. Två lyckade försäljningar och fler lär det bli. "
säljare på Lilla Marconigatan 13

02 mar 2020

"Mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet. Kompetent mäklare och snabb affär, kunde inte bli bättre! "
säljare på Ostgatan 2

31 jan 2020

"Mycket nöjd med Shewan! Min försäljning gick snabbt och smidigt."
säljare på Saxofongatan 6

13 jan 2020

"Upplevde från start Shewan som påläst och genuin, lätt att känna förtroende för helt enkelt. Har haft kontakt under en längre period och han har kontinuerligt hört av sig för att kolla läget, utan att någonsin vara påtryckande. När det väl var dags för försäljning var han effektiv och tydlig kring processen, samtidigt som han kunnat anpassa sig till våra önskemål. Blev en snabb försäljning tack vare hans tidigare nätverk och vi fick högre pris än förväntat till slut då han själv guidade oss i vad som var rimligt kring förhandsbud. Sammanfattningsvis har vi känt oss väldigt trygga med Shewan och skulle varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Musikvägen 22

08 jan 2020

"Jag var till 100% nöjd över mäklaren tyckte dock arvodet var lite högt"
säljare på Bigården 12

06 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda över Shewans insats till att få sålt vår bostad. Han kom väl förberedd och visade på stort engagemang. Lägenheten såldes väldigt fort enligt våra önskemål och Shewan var väldigt tillmötesgående! Rekommenderar Shewan till alla som går i säljtankar! "
säljare på Musikvägen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
76 320 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
165 av 185 säljare
Shewan satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 185 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 185 säljare
Shewan var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 185 säljare

Shewan på kartan.

198 tidigare annonser
4 bostäder till salu
185 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 650 000 kr
2 rum, 47 m²
56 382 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 980 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 52 m²
50 961 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 611 kr/mån
1 995 000 kr
4 rum, 92 m²
21 684 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 321 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 25 m²
59 800 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 713 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 120 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 230 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Krokslätt
+ 725 000 kr
3 rum, 110,6 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mer än nöjda med Shewan, han är en fantastisk mäklare. Han är tydlig, transparent, höll oss uppdaterade kontinuerligt samt är en väldigt bra säljare och förhandlare. Vi kommer att rekommendera honom till alla som skall sälja! "
2 800 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 305 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren hade ett högt driv och jag upplevde att han såg till båda parters bästa. Tror även köparen kände sig trygg.
Kan varmt rekommendera Shewan som mäklare. "
1 725 000 kr
Lägenhet Almedal
+ 175 000 kr
1 rum, 25,4 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 050 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 255 000 kr
2 rum, 57,4 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.