Shewan Fattah

Profilbild för Shewan Fattah
Säljarfavorit
Shewan Fattah
4.9 / 5
(160 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
28 st
76 970 000 kr

Bakgrund

Shewan Fattah jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-06-22. Shewan har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Shewan har haft 33 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 86 520 000 kr.

Presentation

Meriter

- Vald till en av Sveriges mest transparenta mäklare, enligt HittaMäklare
- En av mäklarna i Göteborg med minst osålda objekt 2019
- Årets rookie 2017
- Partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Pålitlig, trygg och engagerad lagspelare som inte lämnar något åt slumpen! Med sina 15 år inom säljyrket och sin lokala närvaro som grundpelare släpper Shewan aldrig fokus under processen. Hans drivkraft ligger i nöjda kunder och med engagemang, noggrannhet och värme hjälper han er uppnå bästa möjliga resultat!

Läs mer om vad Shewans kunder tycker om honom längre ner på sidan. Han är partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling och idag en av Göteborgs mest anlitade mäklare! Livet bredvid mäklaryrket handlar om familj och fotboll med sina tre grabbar!

Kontakta Shewan om du vill ha en trygg mäklare som ger bästa möjliga service och får bra slutpriser!

Säljare om Shewan.

10 sep 2020

"Vi er nojda "
säljare på Fiolgatan 2

08 sep 2020

"Shewan Fattah gav mig ett mycket bra första intryck och det var aldrig några tveksamheter oss emellan. Han arbetade seriöst och gjorde sitt yttersta för att få till en så bra affär som möjligt."
säljare på Gitarrgatan 3

08 sep 2020

"Jag är mycket nöjda me mäklare dom är duktig. "
säljare på Rubingatan 2

25 aug 2020

"Väldigt kompetent, förtroendeingivande och lätt att ha att göra med på alla sätt.
Köper och säljer gärna genom Shewan igen! "
säljare på Basungatan 19

16 aug 2020

"Shewan fick oss att känna oss oerhört trygga och var professionell från början till slut. När det krävs kan man räkna med att Shewan jobbar extra hårt för att få båda parter så nöjda som möjligt. Fantastisk service, och har två gånger med denna mäklare blivit oerhört nöjd med resultatet. Rekommenderas starkt. "
säljare på Björnekärrsgatan 6F

12 aug 2020

"Väldigt engagerad och bra lyssnare! Hade inget emot dumma frågor och fick mig att känna mig trygg i säljprocessen! "
säljare på Stafettgatan 4B

12 aug 2020

"Fantastisk mäklare! Shewan är en oerhört engagerad mäklare, professionell ut i fingerspetsarna. Under hela processen har vi fått en service av världsklass. Rekommenderar Shewan till er alla."
säljare på Gärdegatan 2C

12 aug 2020

"Jag träffade tre andra mäklare innan jag gjorde mitt val, ett val som var väldigt enkelt eftersom Shewan gav ett transparent och genuint intryck redan på första mötet. Shewan var enormt driven, fokuserad och positiv genom hela processen, höll mig väl uppdaterad och var lätt att få tag på. Det märks tydligt att Shewan värdesätter att alla parter delaktiga i affären blir nöjda! "
säljare på Gitarrgatan 3

07 aug 2020

"Shewan gjorde ett fantastiskt fint jobb när han sålde vår lgh. Han lyckades hitta de perfekta köparna efter mycket hårt arbete. Skulle verkligen rekommendera honom till andra!"
säljare på Kvarnbygatan 43

29 jun 2020

"Shewan är mycket kunnig och har ett proffsigt upplägg av försäljningen. Han är mycket bra på att kommunicera. "
säljare på Gitarrgatan 3

16 jun 2020

"Jag har stort förtroende för Shewan, som är engagerad, personlig, kunnig och ser helheten. Processen löpte på smidigt tack vare hans professionella och insiktsfulla engagemang. Är mycket nöjd med Shewan!"
säljare på Östersnäsvägen 22

30 apr 2020

"han Va social och tog sin tid att lyssna och höll mig uppgraderad hela tiden bra förtroende rekommenderat han starkt"
säljare på Fiolgatan 4

30 apr 2020

"Mitt i en väldigt svårbedömd tid med Corona har Shewan inte bara lyckats med att klara det innan Corona önskade målet, utan även lyckats överstiga slutsumman. Jag och min sambo har båda sålt via Shewan och har båda fått samtal på en fredag och skrivit efter arbetstid samma kväll. Det vittnar om ett enormt engagemang och en stor kunskap i åtanke bakom försäljningen alla steg.
Det kostade inte mer men har för oss blivit mer än värt det att använda oss av Shewan, precis som han sa. Första gången vi sågs.
Vill starkt rekommendera honom för er som går i tankar, vi kommer definitivt göra er igen vid en eventuell nästa försäljning!"
säljare på Nordostpassagen 36

28 apr 2020

"Shewan vet verkligen vad han gör som mäklare! Driven och engagerad. Trots en pandemi så landade det i en bra, smidig och snabb affär. Jag är väldigt glad över min val av mäklare!
"
säljare på Fiolgatan 4

25 apr 2020

"Driven mäklare som lyssnar på säljaren. Får jobbet gjort trots rådande omvärldssituation (corona). Trevlig och lätt att ha att göra med både som säljare och köpare."
säljare på Flöjtgatan 33

21 apr 2020

"Shewan är en påläst, trovärdig och professionell mäklare ut i fingerspetsarna. Han kan lätt anpassa sitt sätt efter person han möter och är heltrevlig. Tack för ditt engagemang och för din hjälp! "
säljare på Storhöjdsgatan 4B

21 apr 2020

"Shewan gjorde ett bra jobb i en svår tid. Jag hade otur att Corona kom innan jag försökte sälja lägenheten. Jag fick 300 000 kr mindre än motsvarande skick som såldes strax innan min. Är inget som jag kan skylla på mäklaren."
säljare på Dalbogatan 3C

07 apr 2020

"Bättre mäklare får man leta efter! I dessa oroliga Coronatider har Shewan verkligen gjort en ärlig och träffsäker analys av läget. Han har även varit väldigt lösningsorienterad och har ingivit mig ett lugn.
Då jag och min sambo har sålt båda våra lägenheter, i två olika områden av staden, har Shewan även visat på en imponerande lokalkännedom.
Vi är supernöjda med Shewan och om/när det blir dags för försäljning i framtiden håller vi tummarna att han fortfarande jobbar kvar. "
säljare på Orkestergatan 29

31 mar 2020

"En mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare som är lätt att känna tillit för. Jag rekommenderar Shewan varmt"
säljare på Konsertgatan 9

16 mar 2020

"Jag hade tidigare använt mig av en annan mäklare för att sälja samma lägenhet, som misslyckades, därför var det extra skönt med Shewan som var så tydlig, kunnig och pedagogisk. Shewan gör ordentliga undersökningar och lämnar inget åt slumpen. Han är tillgänglig, enkel att komma överens med och väldigt professionell. Jag skulle verkligen rekommendera honom framöver och är så glad att jag fick möjligheten att jobba med honom. Säljer man med Shewan är man verkligen i goda händer. "
säljare på Befälsgatan 4

11 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Shewans hjälp i försäljningen av vår lägenhet. Vi informerade honom tidigt om att vi önskade en snabb och smidig affär och han överträffade våra förväntningar, vilket gjorde säljprocessen oerhört lätt och bekväm för oss. Otroligt lyhörd, kompetent, driven och effektiv mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera honom till andra i framtiden."
säljare på Musikvägen 16

10 mar 2020

"Shewan Fattah har varit en klippa i försäljningen av vår bostadsrätt och allt gick väldigt smidigt. Vi fick också ett pris över förväntan! Han har också vid tillfälle hjälpt mig med råd som handlade om köpet av en tomt när en annan mäklare inte gjorde sitt jobb. Sådant uppskattar jag mycket. Jag har rekommenderat Shewan i mina sociala kanaler. Han är snabb, engagerad och har humor!"
säljare på Landshövdingegatan 40

05 mar 2020

"Bra insats från början till slut !!"
säljare på Birkagatan 47B

04 mar 2020

"Den mest engagerade mäklaren i branschen, håller alltid det han lovat och levererar enligt önskemål. Två lyckade försäljningar och fler lär det bli. "
säljare på Lilla Marconigatan 13

02 mar 2020

"Mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet. Kompetent mäklare och snabb affär, kunde inte bli bättre! "
säljare på Ostgatan 2

31 jan 2020

"Mycket nöjd med Shewan! Min försäljning gick snabbt och smidigt."
säljare på Saxofongatan 6

13 jan 2020

"Upplevde från start Shewan som påläst och genuin, lätt att känna förtroende för helt enkelt. Har haft kontakt under en längre period och han har kontinuerligt hört av sig för att kolla läget, utan att någonsin vara påtryckande. När det väl var dags för försäljning var han effektiv och tydlig kring processen, samtidigt som han kunnat anpassa sig till våra önskemål. Blev en snabb försäljning tack vare hans tidigare nätverk och vi fick högre pris än förväntat till slut då han själv guidade oss i vad som var rimligt kring förhandsbud. Sammanfattningsvis har vi känt oss väldigt trygga med Shewan och skulle varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Musikvägen 22

08 jan 2020

"Jag var till 100% nöjd över mäklaren tyckte dock arvodet var lite högt"
säljare på Bigården 12

06 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda över Shewans insats till att få sålt vår bostad. Han kom väl förberedd och visade på stort engagemang. Lägenheten såldes väldigt fort enligt våra önskemål och Shewan var väldigt tillmötesgående! Rekommenderar Shewan till alla som går i säljtankar! "
säljare på Musikvägen 32

12 nov 2019

"Shewan sålde min lägenhet utan några problem. mycket engagerad, trevlig och hjälpsam mäklare. Jätte nöjd med mitt val av mäklare. "
säljare på Vänortsgatan 6A

11 nov 2019

"Tydlig i sin kommunikation. Bra driv.
Insatt i brf och området.
Kändes tryggt att vi kunde lämna över till mäklaren och han skötte allt professionellt. "
säljare på Flöjtgatan 14

11 nov 2019

"Shewan var mycket trevlig, kunnig och engagerad under hela försäljningen.
Jag rekommenderar honom gärna till andra bostadssäljare."
säljare på Basungatan 19

28 okt 2019

"Fantastisk mäklare! Har anlitat honom vid bostadsförsäljning tidigare och skulle göra det tusen gånger om. Han är duktig, kunnig och tillmötesgående. Han har en förståelse för säljaren liksom köparen och är verkligen personlig och engagerad. "
säljare på Kastellgatan 10

25 okt 2019

"Shewan lyssnade på allt vi sa och kom med väldigt nyttig input som hjälpte oss! Vi är väldigt nöjda med honom och kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Norra Gubberogatan 26

11 okt 2019

"Shewan Fattah vilken fantastisk mäklare! En mäklare som visar ett sånt otroligt engagemang som är lyhörd, målinriktad och kompetent alltid tillgänglig på telefon. Är väldigt nöjd och tacksam för hans tid och hans tålamod under försäljningen. Kan varmt rekomendera Shewan. Från en oerhört nöjd kund."
säljare på Lindholmsallén 57

24 sep 2019

"Jag använde mig av Shewan för andra gången då jag var avsevärt nöjd vid min förra försäljning. Shewan levererade även denna gång över förväntan på alla punkter och han har därtill ett mycket gott affärssinne och affärsmannaskap. Det var alltså solklart att vända sig till honom en andra gång. Jag rekommenderar Shewan fullt ut."
säljare på Barken Beatrices gata 6

23 sep 2019

"Shewan är en mycket ambitiös, positiv och engagerad mäklare. Han har bra insyn i bostadsmarknaden och är väldigt lätt att kommunicera med!"
säljare på Gitarrgatan 3

19 sep 2019

"Shewan jobbar fokuserat med att få in så många budgivare som möjligt och jobbar även aktivt med kontakt med budgivare under budgivningsprocessen."
säljare på Flöjtgatan 8

12 sep 2019

"Shewan är en mycket duktig och målinriktad. Han ger bra råd och det märks att han är erfaren. Kan absolut rekommendera Shewan om man vill ha en smidig försäljning."
säljare på Stenkastsgatan 9

11 sep 2019

"Shewan har varit väldigt professionell och trevlig. Han är engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad. Jättenöjd och rekommenderas varmt! "
säljare på Rubingatan 2

28 aug 2019

"Shewan var fantastisk och mycket hjälpsam under hela försäljningen. Han är väldigt ärlig, kunskapsrik och ser till att du ska gå ifrån nöjd annars gör han vad som krävs för att det ska ske. En imponerande prestation! Jag har redan rekommenderat honom till flera vänner. "
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5B

15 aug 2019

"Mycket kunnig, trevlig engagerad många givande samtal. lägger sig vinn om att kunden får en positiv upplevelse av både försäljning och köp, samt ett snabbt avslut. "
säljare på Saxofongatan 12

06 aug 2019

"Mycket tillmötesgående och hjälpsam. Svarade alltid snabbt och vänligt. Vi fick mer betalt än vad vi förväntade oss. Rekommenderas."
säljare på Kjellbergsgatan 8

03 jul 2019

"Rekommenderar Shewan Fattah starkt!
Jätte bra mäklare som lyssnar och gör ett jätte bra jobb ifrån sig. "
säljare på Fullblodsgatan 5A

18 jun 2019

"Shewan är en engagerad mäklare som har kunden i fokus, var tydlig i dialogen och snabb på återkopplingarna. Jag sålde min lägenhet i Tynnered med honom och den såldes snabbare än förväntat. Kan varmt rekommendera Shewan inför nästa uppdrag."
säljare på Guldringen 36

17 jun 2019

"Trevlig o rak o meddelsam under hela processen"
säljare på Mandolingatan 3

28 maj 2019

"Synnerligen duktig mäklare. Informerade bra om alla steg i försälningstrappan. Bra personkännedom. Trevligt bemötande. Återkopplade snabbt vid frågor. "
säljare på Saxofongatan 6

14 maj 2019

"Väldigt förtroendeingivande. Kände mig helt trygg med Shewan! Väldigt nöjd med slutpriset, det hade jag inte vågat hoppas på. Rekommenderar till alla som vill ha en allsidig mäklare :) "
säljare på Klarinettgatan 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
86 520 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 160 säljare
Shewan satte rätt förväntningar på slutpriset
138 av 160 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
157 av 160 säljare
Shewan var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 160 säljare

Shewan på kartan.

174 tidigare annonser
160 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 150 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 50 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
2 170 000 kr
Lägenhet Kaverös
+ 520 000 kr
1,5 rum, 47,5 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 125 000 kr
1 rum, 20 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 120 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 125 000 kr
3 rum, 69,3 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi er nojda "
1 660 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 85 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 575 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.