Selma Kahrimanovic

Profilbild för Selma Kahrimanovic
Säljarfavorit
Selma Kahrimanovic
4.9 / 5
(468 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
79 st
47 st
174 755 000 kr

Bakgrund

Selma Kahrimanovic jobbar på Pontuz Löfgren och är registrerad mäklare sedan 2016-07-06. Selma har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Selma har enligt vår statistik haft 67 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 168 392 500 kr.

Presentation

Fastighetsmäklaren som precis som Zlatan har bosniskt ursprung. Har bott i Kalmar hela sitt liv och när hennes kompisar fortfarande ville bli prinsessor och delfinskötare hade hon redan bestämt sig för att bli mäklare hos Pontuz Löfgren AB. Hon är pedant med hett temprament, framförallt i trafiken. Letar du efter någon som alltid gör sitt yttersta och inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa, ja då har du kommit rätt.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2021
tredje kvartalet 2021

Säljare om Selma.

22 sep 2021

"Sveriges bästa mäklare!!"
säljare på Kaggensgatan 18

14 sep 2021

"Selma har verkligen levt upp till sitt goda rykte. Hon är ett riktigt proffs!"
säljare på Norra Hamnplan 4C

12 sep 2021

"Selma har en hög energinivå och är väldigt måldriven. Bra information och rätt förväntningar."
säljare på Skalkarevägen 40B

11 sep 2021

"Selma har varit väldigt professionell och tillmötesgående under hela säljprocessen! En extra stjärna till fotograf Hugo Gyllensten som också var lika professionell och tillmötesgående vid fotografering."
säljare på Falkenbergsvägen 21A

09 sep 2021

"Ett proffs ut i fingerspetsarna. Saklig, kunnig och förtroendeingivande som elegant guidade mig genom hela processen och alltid fanns till hands där jag behövde råd eller hade frågor. "
säljare på Smålandsgatan 16B

09 sep 2021

"Topp!!"
säljare på Erik Dahlbergs väg 27F

09 sep 2021

"Härlig som person, lättsam, driven, lyhörd, väldigt kompetent och sakkunnig. Vi är mycket nöjda över vårt val av mäklare! "
säljare på Unionsgatan 6

07 jul 2021

"När man skall sälja sitt hus som man lagt sin själ i under många år så är det extremt viktigt att känna att mäklaren förstår vad som är viktigt för oss säljare och hur vi vill nå ut till potensiella köpare.
Det var också väldigt viktigt för oss att vi hade en personlig kemi mellan mäklare och säljare.
Selmas driv och engagemang passade oss perfekt och vi etablerade tidigt ett stort förtroende för hennes passion och vilja att förstå oss som ägare av vårt paradis. Selma besitter också en sällsynt egenskap att vilja göra som säljarna vill, men samtidigt våga argumentera tillbaka och till och med sätta oss på plats när det verkligen behövs. För övrigt så är Selma väldigt kompetent att läsa och förstå sina kunder och framförallt oss säljare. Det blev extra tydligt när hon skapade annonsen för vårt hus där våran upplevelse och berättelse av hur vardagen ser ut i vårt paradis kom till sin fulla rätt när Selma beskrev objektet- som gav vår livsinvestering rättvisa.
Mycket kompetent och kunnig mäklare."
säljare på Garnholmsvägen 12C

28 jun 2021

"Toppklass "
säljare på Ståthållaregatan 23

07 jun 2021

"Selma är proffsig, driven och trevlig. Det har varit ett nöje att jobba med henne och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Falkenbergsvägen 19A

07 jun 2021

"Vi är supernöjda med allt. Selma har gjort ett fantastisk jobb!"
säljare på Alice Babs gata 44P

01 jun 2021

"Selma uppvisade omtanke, kunskap och erfarenhet samt passion för vårt område och vår bostad."
säljare på Solvägen 28A

31 maj 2021

"Selma fick oss verkligen att känna oss trygga från första stund. Hon är jäkligt driven och säker på sin sak, och det kändes så bra för oss smånervösa säljare. Hon höll precis det hon lovade och vi är så nöjda!"
säljare på Silkeborgsgatan 6

31 maj 2021

"Selma tog sig an vår försäljning med stort engagemang och entusiasm, hon var inte bara rasande effektiv, tydlig och pålitlig utan också väldigt trevlig och lättsam att prata med. Skönt med snabb, enkel och rak kommunikation. Hon uppfyllde alla mina förväntningar med råge. "
säljare på Odengatan 4

30 maj 2021

"Selma var mycket målinriktad, lyhörd, tydlig och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Hundraprocentigt proffsigt skött..
Rekommenderar henne varmt till andra bostadssäljare!"
säljare på Västra Sjögatan 45

30 maj 2021

"Bra mäklare som även kom ihåg att vi köpte lägenheten för fyra år sedan och som vi nu säljer"
säljare på Kungsgårdsvägen 24A

29 maj 2021

"Bästa mäklaren!"
säljare på Runvägen 11B

28 maj 2021

"Snabb, smidig, kompetent och okompliserad"
säljare på Sparregatan 15C

30 mar 2021

"En titel som Sveriges mest rekommenderade mäklare skulle vara en underskattning. Hon hade gett toppmäklare i världens storstäder en hård kamp om att få behålla deras mest lojala kunder.
Selmas kundhantering och engagemang är förstklassig. Här har hon satt ribban högt för övriga kollegor. I jämförelse med tidigare erfarenheter så har jag aldrig varit med om någon som levererar denna höga standard. Hon är helt överlägsen.
En bättre mäklare blir svår att hitta!"
säljare på Fartygsgatan 5

29 mar 2021

"Mycket proffesionell mäklare som var närvarande under hela processen. Besitter på mycket god kompetens inom området och gav ett mycket trevlig intryck från början till slut. Som helhet: Mycket Nöjd!"
säljare på Tegelviksvägen 7B

28 mar 2021

"Mycket kompetent mäklare. Agerade mycket professionellt i synnerhet med tanke på marknadsläget. Tillgänglig och trygg i sin roll. "
säljare på Kaptensgatan 7A

28 mar 2021

"Mycket nöjd."
säljare på Falkenbergsvägen 29

24 mar 2021

"Efter en lång försäljningsprocess lyckades Selma sälja lägenheten med bravur. En mäklare som är oerhört lätt att tycka om och hennes driv är helt magiskt. Önskar alla fick chansen att stöta på Selma. "
säljare på Stamvägen 31

24 mar 2021

"Bra trevligt bemötande och att priset inte blev som önskat beror kanske både på skicket och rådande bostadsmarknad"
säljare på Ståthållaregatan 32B

24 mar 2021

"Helt nöjd med mäklaren, påläst, mycket trevlig och snabb återkoppling hela tiden. Då mitt objekt såldes innan visning, behövde inte mäklaren lägga ner tid på visningar eller trycka upp prospect. Det skulle kanske funnits ett visst avdrag i mäklararvodet, i de fall detta händer. Ett arvode som jag innan försäljningen tyckte var helt befogat, kändes efter den lätta försäljningen något högt. "
säljare på Unionsgatan 11E

13 feb 2021

"Engagerad, professionell, effektiv och dessutom väldigt trevlig. Jag är imponerad av Selmas arbete som gjorde att jag kunde känna mig trygg genom hela säljprocessen. Stort tack till dig Selma och ditt team."
säljare på Stensövägen 63E

11 feb 2021

"Mkt.nöjd! Kan inte begära mer! Enorm vilja,kämpa anda!! Kalmar ska vara stolta att ha en mäklare som selma! "
säljare på Kungsgårdsvägen 60C

11 feb 2021

"Proffsig och driven på ett bra sätt!"
säljare på Utrustningskajen 1

26 dec 2020

"Selma är mycket ansvarsfull och kommunicerade löpande med oss så att vi kände att vi hela tiden var med i processen."
säljare på Larmgatan 10

26 dec 2020

"Selma är utan tvekan den bästa mäklaren jag har haft. Hon är säker, ödmjuk, snabb och effektiv. Hon är professionell men även varm som person. Hon är lätt att få tag på och ringer alltid och återkopplar inom kort varsel de få ggr hon ej svarat direkt och svarar med glädje på alla frågor utan problem. Selma har även skött allt från början till slut och jag har inte behövt lyfta ett finger. Mycket kompetent mäklare! Jag kommer helt klart använda henne i framtiden och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Spelarvägen 8E

19 dec 2020

"Vi har sålt och köpt många bostäder under årens lopp. Selma är absolut den bästa mäklaren vi träffat. Professionell, trevlig och oerhört kompetent. Kan inte önska något mer! "
säljare på Frejagatan 3A

18 dec 2020

"Den bästa mäklaren någonsin!!"
säljare på Funkabovägen 64

06 dec 2020

"Finns ingen bättre! Stöttande, lugnande, peppande, vad man än behöver så har Selma det! Väljer henne alla dagar i veckan! "
säljare på Lech Walesas gata 44

06 dec 2020

"Mycket engagerad mäklare, kanske aningens dyr men är värt det."
säljare på Norrgårdsgatan 9C

04 dec 2020

"Engagerad och lätt att ha att göra med. Mycket tillgänglig och svarade snabbt på alla frågor."
säljare på Stensövägen 63A

04 dec 2020

"Selma gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Enighetens väg 99

14 nov 2020

"Otroligt lätt att tycka om. Tillgänglig, trevlig och väldigt engagerad och duktig. "
säljare på Bragegatan 19B

10 nov 2020

"Under bindningstiden hade en annan mäklare i företaget uppdraget och hans insats var jag inte nöjd med. Det var först efter byte av mäklare som lägenheten blev såld och mina svar grundar sig på den senares insats."
säljare på Riddaregatan 7A

05 nov 2020

"Anlitar man Selma får man en toppen mäklare som alltid bjuder på positiv energi. Alltid tydlig och rak vilket uppskattas.
Vi har nu både köpt och sålt med Selma och har känt oss lika väl omhändertagna båda gångerna. "
säljare på Arvid Västgötes gata 5B

01 okt 2020

"Det bästa med Selma är att hon vid alla frågor alltid är rak, vilket gör att man har högt förtroende och aldrig behöver känna sig orolig eller tveksam längst vägen - väldigt uppskattat! "
säljare på Spelarvägen 6D

01 okt 2020

"Proffsig, kompetent & lyhörd. Skulle rekommendera Selma alla dagar i veckan. Så duktig! "
säljare på Strömgatan 3B

29 sep 2020

"Absolut den bästa mäklaren! "
säljare på Lisavägen 2

22 sep 2020

"Selma är en mäklare i världsklass. Redan från första stund visade hon på en mycket hög målmedvetenhet, ambitionsnivå och framförallt fingertoppskänsla. Hon visar på stor kunnighet och vägleder en genom hela
processen. En fantastisk duktig mäklare som rekommenderas starkt. "
säljare på Rimsmedsvägen 9A

13 sep 2020

"Det var första gången som jag sålde en bostadsrätt dessutom som god man, dvs helt okunnig. Men Selma gav mig svar på alla frågor som dök upp.
Jag skulle gärna anlita henne igen vid ev bostadsaffär.
Jag rekommenderar henne, högsta betyg, mycket proffdsig!
"
säljare på Oxhagsvägen 8

12 sep 2020

"Kunnig, seriös och väldigt driven mäklare. Rekommenderas starkt! "
säljare på Röda gatan 6A

11 sep 2020

"Jag skulle rekommendera Pontuz Löfgren och specifikt Selma Kahrimanovic alla dagar i veckan!"
säljare på Lagmansgatan 2B

11 sep 2020

"Selma mötte våra förväntningar och mer därtill.
Precis en sån mäklare man vill ha.."
säljare på Alice Babs gata 11

18 jun 2020

"Genom professionell, engagerad och förtroendeingivande mäklare gick bostadsaffären snabbt och smidigt. Mycket nöjd! "
säljare på Fartygsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
62
Radhus
4
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
67
Försäljningsvärde
168 392 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
440 av 458 säljare
Selma satte rätt förväntningar på slutpriset
399 av 459 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
456 av 463 säljare
Selma var tydlig och höll mig uppdaterad
464 av 466 säljare

Selma på kartan.

671 tidigare annonser
9 bostäder till salu
468 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

2 750 000 kr
2 rum, 69 m²
39 855 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
3 600 kr/mån
1 990 000 kr
4 rum, 78 m²
25 512 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
4 228 kr/mån
1 475 000 kr
1 rum, 41 m²
35 975 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
2 684 kr/mån
2 490 000 kr
5 rum, 115 m²
21 652 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
6 125 kr/mån
950 000 kr
2 rum, 59,5 m²
16 101 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
3 419 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Bremerlyckan
3 rum, 98 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kvarnholmen
4 rum, 98 m²
Utropspris: 5 590 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lindö
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Djurängen
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bremerlyckan
3 rum, 72,8 m²
Utropspris: 2 790 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.