Sebastian Stojanovic

Profilbild för Sebastian Stojanovic
Sebastian Stojanovic
4.7 / 5
(470 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
34 st
123 275 000 kr

Bakgrund

Sebastian Stojanovic jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2012-09-06. Sebastian har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Sebastian har haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 132 540 000 kr.

Presentation

Sebastian är en av Hisingens och västra Sveriges mest anlitade mäklare. Utöver att vara den mäklare som har publicerat flest antal bostäder i på Hisingen under 2016 och 2017 så är han även Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2016 och 2017. Sebastian har av den ledande och branchneutrala tidningen MäklarVärlden rankats som en av Sveriges toppmäklare, vilket till stor del beror på Sebastians förmåga att överträffa kundens förväntningar. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga säljerfarenhet och bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen. Om detta vittnar de mångtaliga rekommendationer och fina referenser som Sebastian har fått på hittamaklare.se. Ta gärna del av dessa omdömen och välkommen att höra av dig till Sebastian.

Sebastian har studerat till mäklare vid Uppsala universitet, Gävle högskola, Malmö högskola och Högskolan Väst. Han har även en juristexamen från Uppsala universitet och studier i företagsekonomi från Stockholms universitet och Uppsala universitet. Sebastian har även mångårig erfarenhet som jurist vid såväl tingsrätt som förvaltningsdomstol men även som säljare av såväl tjänster som produkter. Bland de språk som Sebastian behärskar i såväl tal som skrift finns svenska, engelska, serbokroatiska och tyska.

Mäklarbyrå


Säljare om Sebastian.

17 jun 2020

"Sebestian is very professional and helpful. He is simply the best."
säljare på Litteraturgatan 217

16 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Ny vy Mäklare. De är mycket kompetenta och det kändes tryggt och säkert från början till slut både för mig som säljare och även för köparen. Jag ger deras team högsta betyg.
//Patrik Lundgren "
säljare på Traneredsvägen 39B

16 jun 2020

"Jag tycker Sebastian är en av de proffsigare jag samarbetat/anlitat oavsett bransch. Ocg hans samarbetspartners är av samma kaliber som han själv. Informativ, kunnig och bra stöttning i en försäljning på alla tänkbara relaterade plan. Kan verkligen rekommendera Sebastian och Ny Vy."
säljare på Lillekärr Norra 4

16 jun 2020

"Följt Sebastian i många år, när det var dax att sälja radhuset så var det ett självklart val.
Det bästa med Sebastian är att han är väldigt rak och ärlig och engagerad. Får man inte tag på honom direkt så tar det inte lång tid innan han hör av sig. Jag kännde att jag kunde lita på honom till 100%. Kan starkt rekommendera Sebastian. "
säljare på Termometergatan 57

15 jun 2020

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare så valde vi Sebastian på NyVy tillslut. Fick min lägenhet såld på endast 2 veckor och det under Corona tider!"
säljare på Bufjällsleden 2C

15 jun 2020

"Väldigt nöjd kund och väldigt duktig insats från Sebastian! Måste säga världens grymmaste mäklare som verkligen engagerar sig till de fullaste. Mycket nöjd kunde :) (Badvädersgatan 25). "
säljare på Badvädersgatan 25

15 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Sebastian! "
säljare på Virvelvindsgatan 28

15 mar 2020

"Jag har följt Sebastian som mäklare i många år, och denna gång även om jag såklart jämförde med ett par andra mäklare så visste jag väl igentligen på förhand att vi ville ha honom till att sälja vår bostad då han är ärlig, engagerad, förtroendeingivande, seriös och kunnig i det han gör. Kan varmt rekommendera Sebastian Stojanovic och NyVy "
säljare på Cederflychts gata 11

15 mar 2020

"Var mäklaren tydlig och höll dig uppdaterad?
Upplevde att återkopplingen inte var perfekt, tog ganska lång tid med att få svar på budgivningen. "
säljare på Eric Börjessons väg 16

14 mar 2020

"Proffsig helt igenom hela processen."
säljare på Fölvägen 30

14 mar 2020

""Sebastian är en fantastiskt duktig och kunnig och glad mäklare,driven,målinriktad och ärlig. Märks att det är en mäklare som gärna vill göra alla parter nöjda."
säljare på Molnvädersgatan 22

14 mar 2020

"En mäklare i toppklass. Kunnig, engagerad, trevlig och mycket bra på alla sätt. Rekommenderas starkt. "
säljare på Lillekärr Södra 166

26 feb 2020

"Sebastian är en trevlig prick som lyssnar när man pratar. Om han inte svara i telefon så återkom han senast dagen efter. Om han inte kunde svara på någon fråga man hade, tog han reda på de till senast dagen efter.
Fanns nog inget vi inte var nöjda med förutom slutpriset. Men då våran avgift va hög och tiderna är som dom är på marknaden så nöjde vi oss. Då gav Sebastian oss ändå olika alternativ om vi inte ville ta de slutpris vi fick. "
säljare på Övre Hallegatan 26

19 feb 2020

"Det är andra gången jag anlitade Sebastian. Han är mycket proffsig och en bra mäklare som alltid överträffar mina förväntningar! Jag kommer definitivt vända mig till honom nästa gång jag säljer. Med vänlig hälsning Maria"
säljare på Fölvägen 13

18 feb 2020

"Sebastian är en fantastiskt duktig och kunnig och glad mäklare,driven,målinriktad och ärlig. Märks att det är en mäklare som gärna vill göra alla parter nöjda.
Tog lite längre tid än beräknat att få bostaden såld men fick det priset vi önskade och det är jag otroligt glad över. "
säljare på Linnégatan 37

18 feb 2020

"Tredje gången som vår bostad säljs genom förmedling av Sebastian! Vi är super nöjda och har följt hans resa sedan 2014/2015 och kommer att fortsätta följa hans arbete! "
säljare på Hallegatan 13

17 feb 2020

"Tredje gången vi anlitat Sebastian ! Bara det säger sig självt ! "
säljare på Trädvägen 41

17 feb 2020

"Han är bäst !!!!"
säljare på Friedländers gata 10

17 feb 2020

"Tillgänglig och svarar på sms även sent in på kvällen. "
säljare på Sagogången 7

14 dec 2019

"Det är andra gången vi anlitar Sebastian, han är riktigt grym. "
säljare på Bäckebolslyckan 23

09 dec 2019

"Det fins inte så mycket att säga mer än att han är duktig på sitt jobb och kan starkt rekommendera honom. Mycket bra mäklare trevlig och ärlig i sina omdömen."
säljare på Ekebygatan 23

15 okt 2019

"Hela processen från första mötet till försäljnings signeringen har känts trygg och professionell. Sebastian är förtroendegivande, kunnig och lyhörd.
Fokus på kunden hela tiden.Tack vare mäklarens stora driv och det breda kontakt nätverket är vi mer än nöjda med försäljningen. Kan rekommendera Sebastian och Ny Vy Mäklare varmt.
"
säljare på Fruktträdsgatan 5

15 okt 2019

"Blev rekommenderad mäklaren Sebastian av en nära vän till mig som för ca 2år sålde sin lägenhet i den förening där jag bor nu.
Mäklaren sålde då min kompis lägenhet till högsta sålda pris i föreningen.
Mäklaren gjorde sitt yttersta och lyckades även med rekordförsäljning när jag sålde.
Är väldigt nöjd och kan varmt rekomendera honom och NYVY mäklare."
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

19 sep 2019

"Jag har haft en jätteduktig mäklare han har varit väldigt trevligt och tillmötesgående, han har varit väldigt duktig och professionell, haft svar på alla dom frågor man har haft. Tack för allt du är värd alla utmärkelser "
säljare på Högtrycksgatan 7

16 sep 2019

"En engagerad mäklare med stor service känsla. Tydlig genom hela försäljningen!
Det kändes tryggt hela vägen och vi är otroligt nöjda med allt ! "
säljare på Ljungängsbacken 6

16 sep 2019

"Kan varmt rekommendera sebastian! Vi är super nöjda och kommer kontakta honom igen till framtida försäljning! "
säljare på Toleredsgatan 17

02 aug 2019

"Otroligt rak och ärlig i sin kommunikation, fick råd och tips om andra bostäder under pågående uppdrag. En engagerad mäklare med stor service känsla. Tydlig genom hela försäljningen!
Det kändes tryggt hela vägen och vi är otroligt nöjda med allt. Ny vy mäklares personal var vänliga och hjälpsamma. "
säljare på Övralidsgatan 13

30 jul 2019

"Outstanding, kommer att rekommendera till alla jag känner som skall sälja bostäder. "
säljare på Sunnanvindsgatan 2D

23 jul 2019

"Snabb och rakt på sak. Han kan sin grej."
säljare på Lerum Andersvägen 112

15 jul 2019

"Fin, ärlig men oxå vass och snabb i den beslutsfattande processen. Superbra rakt igenom hela processen. Grymt fin styling! Wow!"
säljare på Hemsjövägen 27

10 jul 2019

"Mycket engagerad mäklare som är rak och tydlig i sin kommunikation. Han höll oss uppdaterad och väl informerad om pågående budgivning och gav oss rekommendation men lät oss bestämma utfallet."
säljare på Önskevädersgatan 23

03 jul 2019

"Väldigt duktig mäklare som tog sig tid när man behövde honom. Svarade alltid i telefon. Blev rekommenderad av en väninna om Sebastian, och jag kommer rekommendera honom vidare.
"
säljare på Arvesgärde 14

01 jul 2019

"Mycket duktig, profesionell och snäll mäklare. Bra kommunikation, uppdaterar alltid vad som händer. Bra arbetssätt, snabb med försäljning. Ärlig och tydlig, rekomenderar starkt. "
säljare på Uppegårdsvägen 44

01 jul 2019

"Sebastian var väldigt proffsig och kunnig. Fick förtroende för honom vid första mötet. Fick mer än förväntat för huset. Sandor"
säljare på Bäckedalsvägen 39C

01 jul 2019

"Bästa mäklaren! Gjorde säljrekord i området! "
säljare på Kvarnbyvallen 25

01 jul 2019

"Väldigt målinriktad och gillar att ta sig an utmaningar. God och stark karaktär som vill göra det så smidigt som möjligt för säljare och köpare. "
säljare på Toleredsgatan 17

20 jun 2019

"Proffesionell, driven, engagerad och duktig mäklare. Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Penselgatan 10

17 jun 2019

"Sebastian va mycket kompetent och jag kan starkt rekommendera honom. Tyvärr blev inte slutpriset lika högt som jag hoppats. "
säljare på Tångenvägen 5H

18 maj 2019

"Då jag sålde min lägenhet på grund av jobb på annan ort jag redan var bosatt på var jag väldigt beroende av en mäklare som kunde ta ett större ansvar och kommunicera väl vilket har skötts väldigt bra. Kortfattat är Sebastian ärlig, tydlig, realistisk och väldigt professionell vilket genererade mig en väldigt bra bostadsaffär."
säljare på Tunnlandsgatan 18

18 maj 2019

"Sebastian är en mycket professionell och duktig mäklare. Han håller det han lovar och är otroligt samarbetsvillig och väldigt tillmötesgående. Man känner sig helt enkelt trygg i hans händer och i slutändan blir resultatet toppen! Kan inget annat än att rekommendera honom starkt ! "
säljare på Kobbarnas väg 3

16 apr 2019

"Sebastian är mycket engagerat och ärligt, rekommenderar varmt"
säljare på Björnekärrsgatan 4B

15 apr 2019

"Sebastian är suverän och mitt val av mäklare nästa gång det är dags igen. Konstanta uppdateringar, kunnig och levererar resultat utan att kännas för säljig. "
säljare på Borstbindaregatan 17

10 apr 2019

"Sebastian med kollega på nyvy gjorde mer än man kan förvänta sig, tipsade om stylister målare m.m.
Man får ett stort förtroende för firman och dom lägger ner sin själ i att göra det bästa för klienten. "
säljare på Bäckebolsängen 5

29 mar 2019

"Sebastian är mycket engagerad i uppdraget och gjorde som helhet ett mycket bra jobb."
säljare på Knaltenvägen 15

27 mar 2019

"Väldigt professionell i sitt arbete och allting gick enkelt och smidigt. Behöver du en mäklare så har du hittat rätt."
säljare på Vintervädersgatan 17

20 mar 2019

"Mycket bra!"
säljare på Kapplandsgatan 84B

20 mar 2019

"Överträffade våra förväntningar ännu en gång ! Tack !"
säljare på Lillekärr Norra 2

24 feb 2019

"Sebastian hjälpte oss på ett mycket professionellt och behagligt kundvårdande sätt. Hans erfarenhet och stort kontaktnät med kompetenta och samspelta samarbetspartners underlättade i olika steg mot försäljningen. Vi kände oss trygga under hela processen och nöjda med regelbunden och tydlig återkoppling och vägledning. De förväntningar vi hade på tydlighet, transparens, ärlighet, närvaro och kompetens, levde Sebastian upp till fullo. Han var effektiv och engagerad i alla steg i processen (och inte bara med att locka oss som kunder). Och det lilla extra var Sebastians öga för detaljer och timing.
Om vi någonsin skulle behöva mäklarhjälp igen, kommer vi utan tvekan att engagera Sebastian Stojanovic och Ny Vy på nytt. Tack Sebastian. "
säljare på Kung Sverres gata 97

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42
Villa
7
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
132 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
423 av 470 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
404 av 470 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
444 av 470 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
453 av 470 säljare

Sebastian på kartan.

717 tidigare annonser
6 bostäder till salu
461 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
3,5 rum, 75,5 m²
26 600 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 380 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 91,5 m²
24 120 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 210 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 47 m²
31 808 kr/m²
Fritidshus, Göteborg
2 495 000 kr
2 rum, 52 m²
47 980 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 446 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 62 m²
27 338 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 645 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Masthugget
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisings Backa
3 rum, 74,3 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Länsmansgården
4 rum, 93 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.