Sebastian Stojanovic

Profilbild för Sebastian Stojanovic
Säljarfavorit
Sebastian Stojanovic
4.7 / 5
(527 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
25 st
102 135 000 kr

Bakgrund

Sebastian Stojanovic jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2012-09-06. Sebastian har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Sebastian har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 111 345 000 kr.

Presentation

Sebastian är en av Hisingens och västra Sveriges mest anlitade mäklare. Utöver att vara den mäklare som har publicerat flest antal bostäder i på Hisingen under 2016 och 2017 så är han även Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2016 och 2017. Sebastian har av den ledande och branchneutrala tidningen MäklarVärlden rankats som en av Sveriges toppmäklare, vilket till stor del beror på Sebastians förmåga att överträffa kundens förväntningar. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga säljerfarenhet och bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen. Om detta vittnar de mångtaliga rekommendationer och fina referenser som Sebastian har fått på hittamaklare.se. Ta gärna del av dessa omdömen och välkommen att höra av dig till Sebastian.

Sebastian har studerat till mäklare vid Uppsala universitet, Gävle högskola, Malmö högskola och Högskolan Väst. Han har även en juristexamen från Uppsala universitet och studier i företagsekonomi från Stockholms universitet och Uppsala universitet. Sebastian har även mångårig erfarenhet som jurist vid såväl tingsrätt som förvaltningsdomstol men även som säljare av såväl tjänster som produkter. Bland de språk som Sebastian behärskar i såväl tal som skrift finns svenska, engelska, serbokroatiska och tyska.

Mäklarbyrå


Säljare om Sebastian.

22 apr 2021

"Hade bra koll och fick mig att känna mig trygg genom hela processen! Hade inte kunnat få en bättre mäklare till min försäljning! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

07 apr 2021

"Jätte nöjd med samarbetet! Rekommenderar verkligen! "
säljare på Vallhamra Torg 10

29 mar 2021

"Mycket nöjd givet förutsättningarna, Sebastian gjorde ett mycket bra arbete!"
säljare på Ögontröstgatan 1C

27 mar 2021

"Mycket snabb försäljning utan allmän visning, Mäklaren ingav ett mycket stort förtroende och kändes väldigt professionell."
säljare på Sankt Jörgens väg 10A

26 mar 2021

"Vi kände fullt förtroende för Sebastian under hela processen. Seriöst, engagerat och känslan av ”det lilla extra”."
säljare på Laggarns väg 33

26 mar 2021

"I have had Sebastian both as a buyer and seller. Highly recommended for his engagement and professionalism. Both processes went really smooth. "
säljare på Ekebergsgatan 4A

26 mar 2021

"En mycket ärlig och trevlig person! "
säljare på Uggleberget 26

26 mar 2021

"Jag är extremt nöjd med Sebastian då han var den mäklaren som lyssnade på mina behov samt anpassade sig efter de! Han var lätt på att få tag på samt de gånger han ej kunde tala så återkopplade han så fort han kunde. Han höll mig uppdaterade under hela försäljningsprocessen och fick mig känna mig trygg och bekväm hela vägen. Tack vare Sebastian så gick bostadsaffären snabbare och smidigare än vad jag förväntade mig, rekommenderar Sebastian starkt till andra som vill sälja. "
säljare på Kapplandsgatan 40

26 feb 2021

"Sebastian lyssnade på våra önskemål och jobbade för de att hända."
säljare på Solventilsgatan 4

26 feb 2021

"Sebastian är mycket kompetent och väl förberedd mäklare.
Med en naturligt avslappnad, stadig, trygg och charmig attityd, men med pådrivande intention, är det lätt att få gott förtroende för Sebastian. Tack!"
säljare på Byvädersgatan 6

24 dec 2020

"Jag köpte lägenheten av Sebastian för 4 år sedan och valde därför att han skulle få sälja den nu när det var dags. Väldigt proffsig och samtidigt ödmjuk och lättsam. Rekommenderar Sebastian och NyVys modell starkt!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

13 dec 2020

"Vi är helnöjda med Sebastian och hans team. De gjorde ett bra jobb med att skaffa fram potentiella köpare såväl som hålla oss väl informerade om hur det gick i processen. Vidare var de organiserade med uppdelning av uppgifter mellan ett par olika medarbetare hos Ny Vy vilket innebar att vi alltid kunde vända oss till någon av dem ifall en inte gick att nå."
säljare på Planåsvägen 2B

13 dec 2020

"Mycket bra utfört uppdrag! Har anlitat Sebastian ett flertal gånger och upplever återkommande samma stabila, professionella leverans.
Mäklare som alltid levererar! "
säljare på Barken Beatrices gata 8

09 dec 2020

"Sebastian lyckas med det få andra mäklare gör nämligen: att både vara personlig, lyhörd och öppensinnad. Han kan sin sak!"
säljare på Kamomillvägen 46

07 dec 2020

"En av GBGs bästa mäklare om inte rikets som fick förtroende för mitt uppdrag!
Tydlig, transparent och mycket kunnig med bra lokal kännedom. Mycket bra upplägg inför försäljning!
Alltid kontaktbar, bra feedback samt uppdatering om hur läget är för min försäljning!
En topp mäklare som är ärlig och gör ett starkt jobb från start till slut ! Rekommenderas starkt !
All personal på NyVy mäklare är duktiga och hjälpsamma ! "
säljare på Övralidsgatan 17

04 dec 2020

"Sebastian besökte oss väldigt snabbt efter vi kontaktade honom första gången och gav en bra presentation av hur dem arbetar på NyVy. Han var under hela processen engagerad och han är en extremt bra säljare. Däremot saknade vi att få mer uppdateringar under processen och det tog ibland lång tid innan Sebastian svarade på samtal eller sms när vi hade frågor. "
säljare på Barometergatan 9

01 dec 2020

"Sebastian är mycket trevlig, kunnig och engagerad mäklare som är mån om att både säljare och köpare skall vara nöjda. Vi är mycket nöjda med försäljningen.
Vi kan varmt rekommendera Sebastian och Ny Vy."
säljare på Klostergatan 5

01 dec 2020

"Med tanke på att vi fick byta mäklare och valde Sebastian, från oss får han 5 guldstjärnor, väldigt hjälpsam, engagerad, kreativ, tydligt och verkligen visade vad han går för. Enklast kan jag säga även i vår nödläge hans kompetens ligger utöver skalan. Vi är tacksamma och mycket nöjda med hans insats, har har glöd och full kontrol över vad han gör.
Stort Tack "
säljare på Bäckebolslyckan 18

01 dec 2020

"Mycket tacksamma för den hjälp vi fick vid försäljningen. Sebastian var trevlig, kunnig, hjälpsam och ett mycket proffsigt bemötande "
säljare på Lillekärr Södra 50

23 nov 2020

"Tydlig och väldigt mån om både köpare och säljare"
säljare på Regnvädersgatan 12B

09 okt 2020

"Mycket engagerad och gjorde det där lilla extra för att få till ett pris som vi blev nöjda med. De arbetade i team om två mäklare så det gick alltid att få tag på någon som är insatt i ärendet. Allt kändes proffsigt och tryggt! "
säljare på Skiftesgatan 8A

31 aug 2020

"Rekommenderar starkt.
Vi hade rätt stor förväntan och krav på Sebastian. Men han överträffade det på alla håll.
Samuel
"
säljare på Fölvägen 30

25 aug 2020

"Sebastian är driven och ärlig, kommer anlita honom även för framtida försäljningar. Upplägget på försäljningen var helt makalöst bra. "
säljare på Prilyckegatan 89

24 aug 2020

"Vi ville ha snabb försäljning, kontaktade mäklare på en måndag, annonsen på Hemnet var ute redan på fredag. Försäljning skedde under sommaren och under Corona krisen, inte det lättaste läge att sälja, men resultatet blev bra och vi är nöjda. "
säljare på Kastvindsgatan 1

24 aug 2020

"Han var proffsig, ärlig och kunnig och vi kände oss trygga och väldigt nöjda med honom. "
säljare på Prilyckegatan 111

24 aug 2020

"Lyhörd och engagerad mäklare som hjälper till när man behöver hjälp och rådgivning. Rekommenderas gärna"
säljare på Sonettgatan 13

24 aug 2020

"Mycket proffsigt gjort tack "
säljare på Sillviks Havskoloni 77

24 aug 2020

"Jättebra mäklare! Är det någon man ska anställa är det Sebastian! Han är en grym mäklare överlag, men kan hela hisingen som sin bakficka. Deiven, gör upp ett mål och plan, utför det, levererar och seal the deal!"
säljare på Friedländers gata 16

24 aug 2020

"Sebastian var väldigt tydlig, informativ och engagerad. "
säljare på Batterigatan 10C

23 aug 2020

"Jag är jättenöjd och varmt rekommenderar honom. Han var engagerad och lyssnade på mina önskemål "
säljare på Kavaljersgatan 17

19 aug 2020

"Han är bästa mäklare som känner hela marknad. Han har en av bästa tim och dom går riktigt bra jobb. Nyvy mäklare.... 10 av 10"
säljare på Solstrålegatan 14

17 jun 2020

"Sebestian is very professional and helpful. He is simply the best."
säljare på Litteraturgatan 217

16 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Ny vy Mäklare. De är mycket kompetenta och det kändes tryggt och säkert från början till slut både för mig som säljare och även för köparen. Jag ger deras team högsta betyg.
//Patrik Lundgren "
säljare på Traneredsvägen 39B

16 jun 2020

"Jag tycker Sebastian är en av de proffsigare jag samarbetat/anlitat oavsett bransch. Ocg hans samarbetspartners är av samma kaliber som han själv. Informativ, kunnig och bra stöttning i en försäljning på alla tänkbara relaterade plan. Kan verkligen rekommendera Sebastian och Ny Vy."
säljare på Lillekärr Norra 4

16 jun 2020

"Följt Sebastian i många år, när det var dax att sälja radhuset så var det ett självklart val.
Det bästa med Sebastian är att han är väldigt rak och ärlig och engagerad. Får man inte tag på honom direkt så tar det inte lång tid innan han hör av sig. Jag kännde att jag kunde lita på honom till 100%. Kan starkt rekommendera Sebastian. "
säljare på Termometergatan 57

15 jun 2020

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare så valde vi Sebastian på NyVy tillslut. Fick min lägenhet såld på endast 2 veckor och det under Corona tider!"
säljare på Bufjällsleden 2C

15 jun 2020

"Väldigt nöjd kund och väldigt duktig insats från Sebastian! Måste säga världens grymmaste mäklare som verkligen engagerar sig till de fullaste. Mycket nöjd kunde :) (Badvädersgatan 25). "
säljare på Badvädersgatan 25

15 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Sebastian! "
säljare på Virvelvindsgatan 28

15 mar 2020

"Jag har följt Sebastian som mäklare i många år, och denna gång även om jag såklart jämförde med ett par andra mäklare så visste jag väl igentligen på förhand att vi ville ha honom till att sälja vår bostad då han är ärlig, engagerad, förtroendeingivande, seriös och kunnig i det han gör. Kan varmt rekommendera Sebastian Stojanovic och NyVy "
säljare på Cederflychts gata 11

15 mar 2020

"Var mäklaren tydlig och höll dig uppdaterad?
Upplevde att återkopplingen inte var perfekt, tog ganska lång tid med att få svar på budgivningen. "
säljare på Eric Börjessons väg 16

14 mar 2020

"Proffsig helt igenom hela processen."
säljare på Fölvägen 30

14 mar 2020

""Sebastian är en fantastiskt duktig och kunnig och glad mäklare,driven,målinriktad och ärlig. Märks att det är en mäklare som gärna vill göra alla parter nöjda."
säljare på Molnvädersgatan 22

14 mar 2020

"En mäklare i toppklass. Kunnig, engagerad, trevlig och mycket bra på alla sätt. Rekommenderas starkt. "
säljare på Lillekärr Södra 166

26 feb 2020

"Sebastian är en trevlig prick som lyssnar när man pratar. Om han inte svara i telefon så återkom han senast dagen efter. Om han inte kunde svara på någon fråga man hade, tog han reda på de till senast dagen efter.
Fanns nog inget vi inte var nöjda med förutom slutpriset. Men då våran avgift va hög och tiderna är som dom är på marknaden så nöjde vi oss. Då gav Sebastian oss ändå olika alternativ om vi inte ville ta de slutpris vi fick. "
säljare på Övre Hallegatan 26

19 feb 2020

"Det är andra gången jag anlitade Sebastian. Han är mycket proffsig och en bra mäklare som alltid överträffar mina förväntningar! Jag kommer definitivt vända mig till honom nästa gång jag säljer. Med vänlig hälsning Maria"
säljare på Fölvägen 13

18 feb 2020

"Sebastian är en fantastiskt duktig och kunnig och glad mäklare,driven,målinriktad och ärlig. Märks att det är en mäklare som gärna vill göra alla parter nöjda.
Tog lite längre tid än beräknat att få bostaden såld men fick det priset vi önskade och det är jag otroligt glad över. "
säljare på Linnégatan 37

18 feb 2020

"Tredje gången som vår bostad säljs genom förmedling av Sebastian! Vi är super nöjda och har följt hans resa sedan 2014/2015 och kommer att fortsätta följa hans arbete! "
säljare på Hallegatan 13

17 feb 2020

"Tredje gången vi anlitat Sebastian ! Bara det säger sig självt ! "
säljare på Trädvägen 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
3
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
111 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
476 av 512 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
456 av 519 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
498 av 518 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
508 av 522 säljare

Sebastian på kartan.

783 tidigare annonser
6 bostäder till salu
517 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
3 rum, 73,7 m²
30 068 kr/m²
Lägenhet, Härryda
4 183 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 63 m²
25 317 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 468 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 55 m²
36 272 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 480 kr/mån
5 995 000 kr
7 rum, 149,8 m²
40 234 kr/m²
Villa, Göteborg
2 695 000 kr
2 rum, 67 m²
40 223 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 936 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 195 000 kr
Lägenhet Ellös
3 rum, 89,7 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 375 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 480 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 405 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Hildedal
4 rum, 120 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 255 000 kr
3 rum, 74,3 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.