Sebastian Stojanovic

Profilbild för Sebastian Stojanovic
Säljarfavorit
Sebastian Stojanovic
4.7 / 5
(561 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
22 st
90 905 000 kr

Bakgrund

Sebastian Stojanovic jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2012-09-06. Sebastian har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Sebastian har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 105 210 000 kr.

Presentation

Sebastian är en av Hisingens och västra Sveriges mest anlitade mäklare. Utöver att vara den mäklare som har publicerat flest antal bostäder i på Hisingen under 2016 och 2017 så är han även Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2016 och 2017. Sebastian har av den ledande och branchneutrala tidningen MäklarVärlden rankats som en av Sveriges toppmäklare, vilket till stor del beror på Sebastians förmåga att överträffa kundens förväntningar. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga säljerfarenhet och bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen. Om detta vittnar de mångtaliga rekommendationer och fina referenser som Sebastian har fått på hittamaklare.se. Ta gärna del av dessa omdömen och välkommen att höra av dig till Sebastian.

Sebastian har studerat till mäklare vid Uppsala universitet, Gävle högskola, Malmö högskola och Högskolan Väst. Han har även en juristexamen från Uppsala universitet och studier i företagsekonomi från Stockholms universitet och Uppsala universitet. Sebastian har även mångårig erfarenhet som jurist vid såväl tingsrätt som förvaltningsdomstol men även som säljare av såväl tjänster som produkter. Bland de språk som Sebastian behärskar i såväl tal som skrift finns svenska, engelska, serbokroatiska och tyska.

Mäklarbyrå


Säljare om Sebastian.

05 okt 2021

"Som kund/säljare är tiden en annan än mäklarens. Snabb återkoppling är A & O. Bra ett sms, tex hör av mig snarast. Det lugnar. "
säljare på Lenvädersgatan 13

26 sep 2021

"Sebastian är oerhört kunnig och trygg i sin roll som mäklare! Kan absolut rekommendera honom för försäljning av bostad!"
säljare på Ödmansgatan 2B

26 sep 2021

"Sebastian var helt fantastisk både i att möta våra förväntningar och att leverera ett önskvärt slutresultat. Jag rekommenderar Sebastian och NyVy till alla som ska sälja lägenhet. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 22B

26 sep 2021

"Bästa mäklarfirman kan varmt rekommendera dom"
säljare på Gitarrgatan 3

23 sep 2021

"Oerhört engagerad och lyhörd. Gör allt det extra som krävs för en lyckad försäljning. Och då menar jag ALLT DET EXTRA!"
säljare på Arvid Lindmansgatan 22A

23 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår försäljning, Sebastian är mycket kompetent!"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

23 sep 2021

"Sebastian hade stort engagemang och var ärlig. Fick många bra tips i min bostads affär som jag inte fått av andra mäklare. Att det kan bli stressigt är heller inget problem fick även där många bra tips så situationen med min nya bostad löste sej."
säljare på Trädesgatan 4A

23 sep 2021

"Bättre målinriktad mäklare finner du troligen inte i landet. Sebastian har stenkoll på området och är totalt ärlig vad som förväntas och hur marknaden ser ut just för din specifika bostad.
Stabil, ärlig och säker mäklare finner du ingen annanstans. Vill du ha din bostad såld utan huvudvärk och utdragen process så kontakta Sebastian, från möte till bostaden var såld tog mindre än tre veckor och nöjd med priset. Kommer givetvis åter ha Sebastian som mäklare om det blir affär. "
säljare på Hallegatan 15

22 sep 2021

"Sebastian är en bra mäklare med goda intentioner. Han återkoppling och sköter sin del av avtalet."
säljare på Bokskogsbacken 33

21 sep 2021

"Sebastian Stojanovic är professionell och mycket lyhörd både vad gäller säljare och kund. Kände mig mycket trygg och upplevde hans engagemang som enastående. Hela teamet, som jag kom i kontakt med på Ny Vy har gjort ett följsamt professionellt arbete och
jag fick utmärkt service under hela processen.
Jag tackar er av hela mitt hjärta och ger er mina bästa rekommendationer."
säljare på Badvädersgatan 13

21 sep 2021

"En fantastisk engagerad mäklare som brinner för sitt arbete.
Vi fick mycket hjälp både före och under försäljningen och detta gjorde att hela procesen kändes trygg.
Vi kan varmt rekommendera Sebastian."
säljare på Lenvädersgatan 9

21 sep 2021

"Jag kan varmt rekommendera Ny vy mäklarfirma. Jag har både köpt och sålt Bostadsrätter genom Sebastian som är en fantastiskt duktig mäklare med mycket driv. "
säljare på Kvillegatan 23

21 sep 2021

"Lyhörd mäklare"
säljare på Sankt Jörgens Allé 4E

30 jun 2021

"Sebastian ingav direkt förtroende och tydlighet vilket även återspeglades under säljprocessen. Vi uppskattade även att Sebastian alltid var tydlig med vad våra förväntningar bör vara, då vi tidigare haft att göra med mäklare som gärna lovar mer än vad som levereras. "
säljare på Fruktträdsgatan 9

29 jun 2021

"Sebastian and NyVy as overall team is very professional and customer centric. I recommend Sebastian for any buying or sell of any property. "
säljare på Körkarlens gata 20

21 jun 2021

"Jag hade höga krav och mål med min försäljning och behövde en erfaren och kompetent mäklare med ett bra track record. Sebastian är en upptagen och eftertraktad mäklare då han är en av de bästa mäklarna. Jag visste att Sebastian skulle leverera men han överträffade alla mina förväntningar! Tydlig, taktisk och har en otrolig förmåga att skapa förtroende hos spekulanterna. Slutresultatet blev en lyckad försäljning med prisrekord i föreningen, samt med önskat tillträde/försäljningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Sebastian!"
säljare på Penselgatan 10

15 jun 2021

"Applåder från mig. En otroligt engagerad och duktig mäklare.
Kände mig så otroligt trygg och lugn genom hela försäljnings processen. Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare ingen som helst tvekan på att anlita honom på nytt för framtida försäljningar. Otrolig kundbemötande wow.
"
säljare på Blåsvädersgatan 4

15 jun 2021

"Initiativrik och kreativ!"
säljare på Morkullevägen 47

15 jun 2021

"Vi är jättenöjda med Sebastians insats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Vi rekomenderar honom starkt och kommer att anlita honom vid kommande försäljningar."
säljare på Sankt Jörgens väg 10B

05 jun 2021

"Mycket smidigt. Jag valde att lita på Sebastian och han skötte allt. Jag är mer än nöjd."
säljare på Växthusvägen 43

04 jun 2021

"Det är inga första gången vi anlitar
Sebastian Stojanovic som mäklare och vi har Alltid blivit mycket nöjda !
Service, kundbemötande på högsta nivå !
"
säljare på Bufjällsleden 1A

22 apr 2021

"Hade bra koll och fick mig att känna mig trygg genom hela processen! Hade inte kunnat få en bättre mäklare till min försäljning! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

07 apr 2021

"Jätte nöjd med samarbetet! Rekommenderar verkligen! "
säljare på Vallhamra Torg 10

29 mar 2021

"Mycket nöjd givet förutsättningarna, Sebastian gjorde ett mycket bra arbete!"
säljare på Ögontröstgatan 1C

27 mar 2021

"Mycket snabb försäljning utan allmän visning, Mäklaren ingav ett mycket stort förtroende och kändes väldigt professionell."
säljare på Sankt Jörgens väg 10A

26 mar 2021

"Vi kände fullt förtroende för Sebastian under hela processen. Seriöst, engagerat och känslan av ”det lilla extra”."
säljare på Laggarns väg 33

26 mar 2021

"I have had Sebastian both as a buyer and seller. Highly recommended for his engagement and professionalism. Both processes went really smooth. "
säljare på Ekebergsgatan 4A

26 mar 2021

"En mycket ärlig och trevlig person! "
säljare på Uggleberget 26

26 mar 2021

"Jag är extremt nöjd med Sebastian då han var den mäklaren som lyssnade på mina behov samt anpassade sig efter de! Han var lätt på att få tag på samt de gånger han ej kunde tala så återkopplade han så fort han kunde. Han höll mig uppdaterade under hela försäljningsprocessen och fick mig känna mig trygg och bekväm hela vägen. Tack vare Sebastian så gick bostadsaffären snabbare och smidigare än vad jag förväntade mig, rekommenderar Sebastian starkt till andra som vill sälja. "
säljare på Kapplandsgatan 40

26 feb 2021

"Sebastian lyssnade på våra önskemål och jobbade för de att hända."
säljare på Solventilsgatan 4

26 feb 2021

"Sebastian är mycket kompetent och väl förberedd mäklare.
Med en naturligt avslappnad, stadig, trygg och charmig attityd, men med pådrivande intention, är det lätt att få gott förtroende för Sebastian. Tack!"
säljare på Byvädersgatan 6

24 dec 2020

"Jag köpte lägenheten av Sebastian för 4 år sedan och valde därför att han skulle få sälja den nu när det var dags. Väldigt proffsig och samtidigt ödmjuk och lättsam. Rekommenderar Sebastian och NyVys modell starkt!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

13 dec 2020

"Vi är helnöjda med Sebastian och hans team. De gjorde ett bra jobb med att skaffa fram potentiella köpare såväl som hålla oss väl informerade om hur det gick i processen. Vidare var de organiserade med uppdelning av uppgifter mellan ett par olika medarbetare hos Ny Vy vilket innebar att vi alltid kunde vända oss till någon av dem ifall en inte gick att nå."
säljare på Planåsvägen 2B

13 dec 2020

"Mycket bra utfört uppdrag! Har anlitat Sebastian ett flertal gånger och upplever återkommande samma stabila, professionella leverans.
Mäklare som alltid levererar! "
säljare på Barken Beatrices gata 8

09 dec 2020

"Sebastian lyckas med det få andra mäklare gör nämligen: att både vara personlig, lyhörd och öppensinnad. Han kan sin sak!"
säljare på Kamomillvägen 46

07 dec 2020

"En av GBGs bästa mäklare om inte rikets som fick förtroende för mitt uppdrag!
Tydlig, transparent och mycket kunnig med bra lokal kännedom. Mycket bra upplägg inför försäljning!
Alltid kontaktbar, bra feedback samt uppdatering om hur läget är för min försäljning!
En topp mäklare som är ärlig och gör ett starkt jobb från start till slut ! Rekommenderas starkt !
All personal på NyVy mäklare är duktiga och hjälpsamma ! "
säljare på Övralidsgatan 17

04 dec 2020

"Sebastian besökte oss väldigt snabbt efter vi kontaktade honom första gången och gav en bra presentation av hur dem arbetar på NyVy. Han var under hela processen engagerad och han är en extremt bra säljare. Däremot saknade vi att få mer uppdateringar under processen och det tog ibland lång tid innan Sebastian svarade på samtal eller sms när vi hade frågor. "
säljare på Barometergatan 9

01 dec 2020

"Sebastian är mycket trevlig, kunnig och engagerad mäklare som är mån om att både säljare och köpare skall vara nöjda. Vi är mycket nöjda med försäljningen.
Vi kan varmt rekommendera Sebastian och Ny Vy."
säljare på Klostergatan 5

01 dec 2020

"Med tanke på att vi fick byta mäklare och valde Sebastian, från oss får han 5 guldstjärnor, väldigt hjälpsam, engagerad, kreativ, tydligt och verkligen visade vad han går för. Enklast kan jag säga även i vår nödläge hans kompetens ligger utöver skalan. Vi är tacksamma och mycket nöjda med hans insats, har har glöd och full kontrol över vad han gör.
Stort Tack "
säljare på Bäckebolslyckan 18

01 dec 2020

"Mycket tacksamma för den hjälp vi fick vid försäljningen. Sebastian var trevlig, kunnig, hjälpsam och ett mycket proffsigt bemötande "
säljare på Lillekärr Södra 50

23 nov 2020

"Tydlig och väldigt mån om både köpare och säljare"
säljare på Regnvädersgatan 12B

09 okt 2020

"Mycket engagerad och gjorde det där lilla extra för att få till ett pris som vi blev nöjda med. De arbetade i team om två mäklare så det gick alltid att få tag på någon som är insatt i ärendet. Allt kändes proffsigt och tryggt! "
säljare på Skiftesgatan 8A

31 aug 2020

"Rekommenderar starkt.
Vi hade rätt stor förväntan och krav på Sebastian. Men han överträffade det på alla håll.
Samuel
"
säljare på Fölvägen 30

25 aug 2020

"Sebastian är driven och ärlig, kommer anlita honom även för framtida försäljningar. Upplägget på försäljningen var helt makalöst bra. "
säljare på Prilyckegatan 89

24 aug 2020

"Vi ville ha snabb försäljning, kontaktade mäklare på en måndag, annonsen på Hemnet var ute redan på fredag. Försäljning skedde under sommaren och under Corona krisen, inte det lättaste läge att sälja, men resultatet blev bra och vi är nöjda. "
säljare på Kastvindsgatan 1

24 aug 2020

"Han var proffsig, ärlig och kunnig och vi kände oss trygga och väldigt nöjda med honom. "
säljare på Prilyckegatan 111

24 aug 2020

"Lyhörd och engagerad mäklare som hjälper till när man behöver hjälp och rådgivning. Rekommenderas gärna"
säljare på Sonettgatan 13

24 aug 2020

"Mycket proffsigt gjort tack "
säljare på Sillviks Havskoloni 77

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Kedjehus
2
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
105 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
510 av 546 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
487 av 553 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
531 av 551 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
541 av 556 säljare

Sebastian på kartan.

827 tidigare annonser
8 bostäder till salu
551 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
3,5 rum, 94 m²
20 159 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 446 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 47 m²
42 446 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 779 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 54 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 930 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 74,3 m²
22 905 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 150 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 66,1 m²
24 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 842 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 410 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 515 000 kr
2 rum, 55,3 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 205 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastaden
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisings Kärra
3 rum, 76,9 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 205 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.