Sebastian Stojanovic

Profilbild för Sebastian Stojanovic
Säljarfavorit
Sebastian Stojanovic
4.7 / 5
(590 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
20 st
87 335 000 kr

Bakgrund

Sebastian Stojanovic jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2012-09-06. Sebastian har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Sebastian har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 113 765 000 kr.

Presentation

Sebastian är en av Hisingens och västra Sveriges mest anlitade mäklare. Utöver att vara den mäklare som har publicerat flest antal bostäder i på Hisingen under 2016 och 2017 så är han även Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2016 och 2017. Sebastian har av den ledande och branchneutrala tidningen MäklarVärlden rankats som en av Sveriges toppmäklare, vilket till stor del beror på Sebastians förmåga att överträffa kundens förväntningar. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga säljerfarenhet och bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen. Om detta vittnar de mångtaliga rekommendationer och fina referenser som Sebastian har fått på hittamaklare.se. Ta gärna del av dessa omdömen och välkommen att höra av dig till Sebastian.

Sebastian har studerat till mäklare vid Uppsala universitet, Gävle högskola, Malmö högskola och Högskolan Väst. Han har även en juristexamen från Uppsala universitet och studier i företagsekonomi från Stockholms universitet och Uppsala universitet. Sebastian har även mångårig erfarenhet som jurist vid såväl tingsrätt som förvaltningsdomstol men även som säljare av såväl tjänster som produkter. Bland de språk som Sebastian behärskar i såväl tal som skrift finns svenska, engelska, serbokroatiska och tyska.

Mäklarbyrå


Säljare om Sebastian.

02 apr 2022

"Realistisk och målmedveten. Säker och kunnig, ger ett lugn för kunden. Bra leverans!"
säljare på Ekebygatan 6

29 mar 2022

"Något som hade kunnat förbättras var kommunikationen med stylist och fotografer, då de inte verkade ha fått samma info som oss avseende när olika delar av försäljningsprocessen skulle genomföras. I övrigt mycket gott intryck och upplevelse! "
säljare på Fruktträdsgatan 6

25 mar 2022

"Bästa "
säljare på Rambodalsvägen 11

28 feb 2022

"Detta är min andra bostad som Sebastian säljer. Jag väljer Sebastian för att han är proffesionell och förtroendeingivande. Kan rekommendera andra att anlita Ny Vy alla dagar i veckan. "
säljare på Ostindiefararen 67

27 feb 2022

"Sebastian är en mycket engagerad, proffessionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen.
Supernöjd kund! "
säljare på Bäckebolslyckan 19

27 feb 2022

"Sebastian är kunnig, förtroendeingivande och empatisk.
Valet av mäklare var självklart eftersom Sebastian sålt bostad för oss tidigare. En i särklass bästa mäklare! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 23E

27 feb 2022

"När jag valde mäklare för försäljningen av min lägenhet så ville jag ha en mäklare som kunde mitt område. Jag visste att Sebastian hade sålt, och säljer, mycket i mitt område så för mig var valet inte svårt. Han lyckades sedan sälja min lägenhet för mer än vad jag vågat hoppas på, så jag rekommenderar verkligen Sebastian och Ny Vy för er som går i säljtankar. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 19F

31 dec 2021

"Kunnig och pålitlig mäklare som har stenkoll på marknaden. Supernöjd!!! "
säljare på Växthusvägen 35

29 dec 2021

"”Mycket lyhörd och proffesionell”"
säljare på Lillekärr Södra 124

29 dec 2021

"Träffade Sebastian första gången 2014 när han gjorde en värdering och sedan dess har vi haft kontakt och det var ett självklart val att Sebastian skulle få uppdraget när det väl var dags att sälja. Man får inte bara känslan utan han visar verkligen att han brinner för sig jobb och är rätt man på rätt plats. Alltid tillgänglig och gör allt för dig som säljare för att nå den bästa försäljningen.
Tydlig i sin kommunikation genom hela processen.
Nästa gång det är dags är valet redan klart.
Likadant kan jag rekommendera honom starkt utan att tveka."
säljare på Brunnehagen 27

29 dec 2021

"God framförhållning till allt kopplat till försäljningen av bostad samt en väldigt trevlig mäklare. "
säljare på Sunnanvindsgatan 2D

27 dec 2021

"Kan inte tacka Sebastian nog för hans insats! Jag är otroligt nöjd, stort tack!
#nyvy #bästamäklarna"
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

18 dec 2021

"Prisrekord! Mycket nöjd!"
säljare på Penselgatan 10

15 dec 2021

"Väldigt trevlig upplevelse från start till mål. Ett tydligt, väl underbyggt upplägg.
Sebastian var trygg och kunnig. Han visade god hänsyn till såväl säljare (mig), som bostadsrättsföreningen och köparen. "
säljare på Haga Kyrkogata 20D

13 dec 2021

"Vi är så otroligt tacksamma över den hjälp som vi fick av Sebastian! Vi fick bland annat en massa bra tips och råd inför försäljningen samt önskat slutpris.
Söker man en driven, ärlig och positiv mäklare så är Sebastian det rätta valet! Tack från oss på Arvid Lindmansgatan 22A. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 22A

13 dec 2021

"Sebastian var lätt att samarbeta med och hade bra tips till mig vad som var värt att renovera innan försäljning. Försäljningen rullade på utan krångel och jag kände mig lugn under tiden. Jag kan varmt rekommendera Sebastian som en mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare. Jag kommer absolut att anlita honom i framtiden om jag ska sälja. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 7E

13 dec 2021

"Jätte nöjd med min mäklare Sebastian på alla punkter.
Kan varmt rekommendera. "
säljare på Stenbacken 4B

12 dec 2021

"Det självklara valet. Ett proffs man känner sig trygg med. Kommer anlita Sebastian i kommande försäljningar och även rekommendera honom vidare"
säljare på Ekebygatan 6

05 okt 2021

"Som kund/säljare är tiden en annan än mäklarens. Snabb återkoppling är A & O. Bra ett sms, tex hör av mig snarast. Det lugnar. "
säljare på Lenvädersgatan 13

26 sep 2021

"Sebastian är oerhört kunnig och trygg i sin roll som mäklare! Kan absolut rekommendera honom för försäljning av bostad!"
säljare på Ödmansgatan 2B

26 sep 2021

"Sebastian var helt fantastisk både i att möta våra förväntningar och att leverera ett önskvärt slutresultat. Jag rekommenderar Sebastian och NyVy till alla som ska sälja lägenhet. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 22B

26 sep 2021

"Bästa mäklarfirman kan varmt rekommendera dom"
säljare på Gitarrgatan 3

23 sep 2021

"Oerhört engagerad och lyhörd. Gör allt det extra som krävs för en lyckad försäljning. Och då menar jag ALLT DET EXTRA!"
säljare på Arvid Lindmansgatan 22A

23 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår försäljning, Sebastian är mycket kompetent!"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

23 sep 2021

"Sebastian hade stort engagemang och var ärlig. Fick många bra tips i min bostads affär som jag inte fått av andra mäklare. Att det kan bli stressigt är heller inget problem fick även där många bra tips så situationen med min nya bostad löste sej."
säljare på Trädesgatan 4A

23 sep 2021

"Bättre målinriktad mäklare finner du troligen inte i landet. Sebastian har stenkoll på området och är totalt ärlig vad som förväntas och hur marknaden ser ut just för din specifika bostad.
Stabil, ärlig och säker mäklare finner du ingen annanstans. Vill du ha din bostad såld utan huvudvärk och utdragen process så kontakta Sebastian, från möte till bostaden var såld tog mindre än tre veckor och nöjd med priset. Kommer givetvis åter ha Sebastian som mäklare om det blir affär. "
säljare på Hallegatan 15

22 sep 2021

"Sebastian är en bra mäklare med goda intentioner. Han återkoppling och sköter sin del av avtalet."
säljare på Bokskogsbacken 33

21 sep 2021

"Sebastian Stojanovic är professionell och mycket lyhörd både vad gäller säljare och kund. Kände mig mycket trygg och upplevde hans engagemang som enastående. Hela teamet, som jag kom i kontakt med på Ny Vy har gjort ett följsamt professionellt arbete och
jag fick utmärkt service under hela processen.
Jag tackar er av hela mitt hjärta och ger er mina bästa rekommendationer."
säljare på Badvädersgatan 13

21 sep 2021

"En fantastisk engagerad mäklare som brinner för sitt arbete.
Vi fick mycket hjälp både före och under försäljningen och detta gjorde att hela procesen kändes trygg.
Vi kan varmt rekommendera Sebastian."
säljare på Lenvädersgatan 9

21 sep 2021

"Jag kan varmt rekommendera Ny vy mäklarfirma. Jag har både köpt och sålt Bostadsrätter genom Sebastian som är en fantastiskt duktig mäklare med mycket driv. "
säljare på Kvillegatan 23

21 sep 2021

"Lyhörd mäklare"
säljare på Sankt Jörgens Allé 4E

30 jun 2021

"Sebastian ingav direkt förtroende och tydlighet vilket även återspeglades under säljprocessen. Vi uppskattade även att Sebastian alltid var tydlig med vad våra förväntningar bör vara, då vi tidigare haft att göra med mäklare som gärna lovar mer än vad som levereras. "
säljare på Fruktträdsgatan 9

29 jun 2021

"Sebastian and NyVy as overall team is very professional and customer centric. I recommend Sebastian for any buying or sell of any property. "
säljare på Körkarlens gata 20

21 jun 2021

"Jag hade höga krav och mål med min försäljning och behövde en erfaren och kompetent mäklare med ett bra track record. Sebastian är en upptagen och eftertraktad mäklare då han är en av de bästa mäklarna. Jag visste att Sebastian skulle leverera men han överträffade alla mina förväntningar! Tydlig, taktisk och har en otrolig förmåga att skapa förtroende hos spekulanterna. Slutresultatet blev en lyckad försäljning med prisrekord i föreningen, samt med önskat tillträde/försäljningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Sebastian!"
säljare på Penselgatan 10

15 jun 2021

"Applåder från mig. En otroligt engagerad och duktig mäklare.
Kände mig så otroligt trygg och lugn genom hela försäljnings processen. Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare ingen som helst tvekan på att anlita honom på nytt för framtida försäljningar. Otrolig kundbemötande wow.
"
säljare på Blåsvädersgatan 4

15 jun 2021

"Initiativrik och kreativ!"
säljare på Morkullevägen 47

15 jun 2021

"Vi är jättenöjda med Sebastians insats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Vi rekomenderar honom starkt och kommer att anlita honom vid kommande försäljningar."
säljare på Sankt Jörgens väg 10B

05 jun 2021

"Mycket smidigt. Jag valde att lita på Sebastian och han skötte allt. Jag är mer än nöjd."
säljare på Växthusvägen 43

04 jun 2021

"Det är inga första gången vi anlitar
Sebastian Stojanovic som mäklare och vi har Alltid blivit mycket nöjda !
Service, kundbemötande på högsta nivå !
"
säljare på Bufjällsleden 1A

22 apr 2021

"Hade bra koll och fick mig att känna mig trygg genom hela processen! Hade inte kunnat få en bättre mäklare till min försäljning! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

07 apr 2021

"Jätte nöjd med samarbetet! Rekommenderar verkligen! "
säljare på Vallhamra Torg 10

29 mar 2021

"Mycket nöjd givet förutsättningarna, Sebastian gjorde ett mycket bra arbete!"
säljare på Ögontröstgatan 1C

27 mar 2021

"Mycket snabb försäljning utan allmän visning, Mäklaren ingav ett mycket stort förtroende och kändes väldigt professionell."
säljare på Sankt Jörgens väg 10A

26 mar 2021

"Vi kände fullt förtroende för Sebastian under hela processen. Seriöst, engagerat och känslan av ”det lilla extra”."
säljare på Laggarns väg 33

26 mar 2021

"I have had Sebastian both as a buyer and seller. Highly recommended for his engagement and professionalism. Both processes went really smooth. "
säljare på Ekebergsgatan 4A

26 mar 2021

"En mycket ärlig och trevlig person! "
säljare på Uggleberget 26

26 mar 2021

"Jag är extremt nöjd med Sebastian då han var den mäklaren som lyssnade på mina behov samt anpassade sig efter de! Han var lätt på att få tag på samt de gånger han ej kunde tala så återkopplade han så fort han kunde. Han höll mig uppdaterade under hela försäljningsprocessen och fick mig känna mig trygg och bekväm hela vägen. Tack vare Sebastian så gick bostadsaffären snabbare och smidigare än vad jag förväntade mig, rekommenderar Sebastian starkt till andra som vill sälja. "
säljare på Kapplandsgatan 40

26 feb 2021

"Sebastian lyssnade på våra önskemål och jobbade för de att hända."
säljare på Solventilsgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Villa
3
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
113 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
539 av 575 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
514 av 582 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
560 av 580 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
569 av 584 säljare

Sebastian på kartan.

902 tidigare annonser
19 bostäder till salu
580 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
2 rum, 54 m²
35 092 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 322 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 39,6 m²
33 205 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 916 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 75,4 m²
22 600 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 286 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 68 m²
24 926 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 636 kr/mån
7 rum, 90 m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 48,2 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Biskopsgården
3 rum, 67 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 48,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 61,6 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.