Sebastian Karlsson

Profilbild för Sebastian Karlsson
Sebastian Karlsson
4.7 / 5
(165 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
0 st
194 729 999 kr

Bakgrund

Sebastian Karlsson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2014-07-01. Sebastian har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 200 973 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna man genomgår i sitt liv därför är valet av fastighetsmäklare väldigt viktigt. Min ambition som fastighetsmäklare, är att genom mitt unika arbetssätt överträffa de förväntningar som ställs på en mäklare, såväl säljares som köpares. Jag håller ett högt tempo och brinner för att göra affärer vilket under 2018 resulterade i flest antal sålda villor i Östergötland. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta mer om hur vi tillsammans tar din bostadsaffär till nästa nivå!

Säljare om Sebastian.

27 mar 2020

"Affären något påverkad av Corona-krisen. Nöjda med mäklarens insats."
säljare på Fårullsvägen 15

27 mar 2020

"Mycket proffsig som leverera som planerat. "
säljare på Fältgatan 15

27 mar 2020

"Engagerad och trevlig. Tydlig information till köpare. Alltid nåbar och snabb återkoppling."
säljare på Hällgatan 11I

17 feb 2020

"JAG ÄR MYCKET NÖJD"
säljare på Tallholmsvägen 303

05 dec 2019

"Sebastian ska ha stor eloge för sitt engagemang och charm som smittar av sig."
säljare på Lunnevad Solgläntan 1

06 nov 2019

"Sebastian är otroligt professionell, lyhörd och kunnig. Han kom alltid med en positiv energi och jämfört med andra mäklare kände jag ett personligt engagemang från Sebastian. Därmed kände vi oss alltid trygga och omhändertagna i vår kommande försäljning. Han är även tydlig och ärlig vilket vi som..."
"Sebastian är otroligt professionell, lyhörd och kunnig. Han kom alltid med en positiv energi och jämfört med andra mäklare kände jag ett personligt engagemang från Sebastian. Därmed kände vi oss alltid trygga och omhändertagna i vår kommande försäljning. Han är även tydlig och ärlig vilket vi som säljare uppskattade väldigt mycket. Vi kände stort förtroende för Sebastian och jag rekommenderar honom varmt! "
Läs mer
säljare på Norrbergavägen 97

30 aug 2019

"Sebastian är verkligen rätt man på rätt plats. En mäklare med stor social kompetens, trevlig och alltid glad, med stor tillgänglighet nästintill alla tider på dygnet. Han är väl förberedd, håller vad han lovar, är punktlig och driver igenom affären med stor profession. Mina varmaste rekommendatio..."
"Sebastian är verkligen rätt man på rätt plats. En mäklare med stor social kompetens, trevlig och alltid glad, med stor tillgänglighet nästintill alla tider på dygnet. Han är väl förberedd, håller vad han lovar, är punktlig och driver igenom affären med stor profession. Mina varmaste rekommendationer till den absolut bästa mäklaren jag kunde få till min husförsäljning. "
Läs mer
säljare på Rådjursvägen 30

29 aug 2019

"Han var helt kanon både att köpa av och att sälja"
säljare på Hejdegatan 22

05 jul 2019

"Jag tycker egentligen att utvärderingen ska ske först när hela försäljningen är klar, d.v.s. när överlåtelsen skett."
säljare på Liljegatan 17A

12 jun 2019

"duktig grabb."
säljare på Spångerumsgatan 40

18 feb 2019

"Helt klart en av de bästa mäklaren och kommer absolut rekommendera honom "
säljare på Våreldsvägen 42

21 dec 2018

"Det fanns en del problem från externa håll men det var inget som inverkade på resultatet. Väldigt bra kontakt och i slutändan var både säljare och köpare som vi uppfattade det nöjda."
säljare på Stensvassa Stensudden 6

26 okt 2018

"Var inte medveten om arvodet, första gången jag sålt hus. Var helt nöjd med bemötande och engagemang."
säljare på Kvinnebyvägen 220

03 okt 2018

"Vänlig, förtroendegivande, kunnig!"
säljare på Ekholmsvägen 183

02 okt 2018

"Fantastiskt kunnig och trevlig mäklare. "
säljare på Svetsaregatan 11

29 mar 2018

"Vi är supernöjda med Sebastian. Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kan absolut rekommendera honom till vänner."
säljare på Norrsättersgatan 54

17 mar 2018

"Var du nöjd med bostadsannonsen. Foldern om vårt hus var felaktig. Fel planskiss på källarvåning och övervåning i den. (Det gjorde kanske inget då huset såldes före visning.)"
säljare på Klinkendalsvägen 1

28 nov 2017

"Skicklig och mycket hjälpsam och han ser kunden"
säljare på Vårbruksgatan 26

27 nov 2017

"Sebastian är en lugn och förtroendeingivande mäklare som fanns tillgänglig för oss vid behov. Vår försäljning flöt inte på helt okomplicerad men Sebastian gjorde ett bra arbete och höll oss uppdaterade hela vägen. Vi är nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekomendera Sebastian och Fastighetsby..."
"Sebastian är en lugn och förtroendeingivande mäklare som fanns tillgänglig för oss vid behov. Vår försäljning flöt inte på helt okomplicerad men Sebastian gjorde ett bra arbete och höll oss uppdaterade hela vägen. Vi är nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekomendera Sebastian och Fastighetsbyrån."
Läs mer
säljare på Älvdansvägen 1

12 sep 2017

"Sebastian kunde både lyssna, ge råd och ta del av vårt tyckande. Han hade mycket bra kunnande om området och marknaden. Vi har bara positiva omdömen om honom."
säljare på Fårullsvägen 19

07 sep 2017

"Stort engagemang och bra på att förklara och återkoppla"
säljare på Argovägen 15

21 aug 2017

"Skulle väl säga att arvodet inte är relaterat till insats utan mer en funktion av en illa fungerande marknad av mäklartjänster . . . men det har ju inte med Sebastian att göra . . . jag uppfattar Sebastian insatser är definitivt prisvärda jämförelsevis andra mäklare . . . plus att jag tycker att ..."
"Skulle väl säga att arvodet inte är relaterat till insats utan mer en funktion av en illa fungerande marknad av mäklartjänster . . . men det har ju inte med Sebastian att göra . . . jag uppfattar Sebastian insatser är definitivt prisvärda jämförelsevis andra mäklare . . . plus att jag tycker att men i arvodet 45 000 bör inkluderar avgiften för Hemnet (1 200) . . ."
Läs mer
säljare på Nätvingestigen 52

22 jul 2017

"Tack :-D"
säljare på Älghornsvägen 20

12 jul 2017

"Mycket positiv och tydlig. Snabbt och enkelt var affären klar med imponerande säljegenskaper. Visningen hade de sämsta förutsättningar då det var åskskurar i ett sommarstugeområde samt att strömmen bröts i huset när visningen började! Trots detta lyckades Sebastian med att imponera på intressente..."
"Mycket positiv och tydlig. Snabbt och enkelt var affären klar med imponerande säljegenskaper. Visningen hade de sämsta förutsättningar då det var åskskurar i ett sommarstugeområde samt att strömmen bröts i huset när visningen började! Trots detta lyckades Sebastian med att imponera på intressenterna och inget hus har tidigare sålts på området till ett så högt pris. "
Läs mer
säljare på Nybrobaden 12

12 jul 2017

"Mycket bra!"
säljare på Missmyra Enetorp

22 jun 2017

"Miss i att det var visning i samma område på två objekt från Fastighetsbyrån på exakt samma tid och datum. "
säljare på Lostigen 32

13 jun 2017

"Man fick se till att han verkligen visste allt då det ibland kändes som att han inte tog reda på olika saker om huset. Men i övrigt en mycket trevlig och gemytlig person. Svarade på sms och liknande nästan vilken tid som helst i veckan. Rekommenderas"
säljare på Skogstorp Fritidsområde 9

29 maj 2017

"Det fanns ingen beskrivelse vad betyder en 1 eller 5 i skalan. Jag utgick ifrån att 1 är dåligt och 5 är mycket bra.
Sebastian var en mycket bra omtänksam kille. Han kunde hålla balansen mellan köparens och säljarens intresse. Han var engagerad och hjälpsam. Jag är helt nöjd med honom och hoppa..."
"Det fanns ingen beskrivelse vad betyder en 1 eller 5 i skalan. Jag utgick ifrån att 1 är dåligt och 5 är mycket bra.
Sebastian var en mycket bra omtänksam kille. Han kunde hålla balansen mellan köparens och säljarens intresse. Han var engagerad och hjälpsam. Jag är helt nöjd med honom och hoppas att han fortsätter länge på samma viset. "
Läs mer
säljare på Trastsångsvägen 81A

15 nov 2016

"Kan inte ha varit bättre. Vi är helnöjda."
säljare på Blomgatan 12

11 nov 2016

"Trevlig kompetent och vi är supernöjda"
säljare på Verdandigatan 17

07 nov 2016

"Vi är väldigt nöjda med Sebastian. Proffsig och personlig och har stöttas oss i hela försäljningsprocessen. Vi kan starkt rekommendera honom."
säljare på Kastvindsvägen 58

07 nov 2016

"Varför inte 5-gradig skala på ja/nej-frågorna???"
säljare på Gransbovägen 23

05 sep 2016

"Allt gick smidigt, inga krångligheter.
Mäklare sökte information som saknades, vilket var stor hjälp för mig."
säljare på Svinstad 40, Tomt 18

20 aug 2016

"Ärlig, ambitiös och kompetent!"
säljare på Kvarnfallsvägen 27

09 jun 2016

"Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb med att få till allt som behövdes för en snabb försäljning med alla kontakter för besiktning, energideklaration och fotografering. Engagerad och socialt kompetent kom i god tid inför visning och återkopplad snabbt. "
"Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb med att få till allt som behövdes för en snabb försäljning med alla kontakter för besiktning, energideklaration och fotografering. Engagerad och socialt kompetent kom i god tid inför visning och återkopplad snabbt. "
Läs mer
säljare på Järdalavägen 206

24 apr 2016

"Mäklaren var på utan att upplevas för påflugen, lyssnade och kom ihåg det man pratat om till skillnad från andra mäklare på konkurrerande företag"
säljare på Tyrsbo Brånhult 1

12 apr 2016

"Trevlig och alltid glad och lättsam ."
säljare på Norrsättersgatan 60

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
25
Radhus
7
Kedjehus
7
Parhus
2
Mark
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
200 973 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 158 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
158 av 162 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 164 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sebastian på kartan.

693 tidigare bostäder
51 bostäder till salu
164 rekommendationer

51 bostäder till salu.

Bostäder

4 495 000 kr
6 rum, 139 m²
32 338 kr/m²
Villa, Linköping
5 rum, 146 m²
Villa, Linköping
745 000 kr
Tomt/Mark, Linköping
4 rum, 112 m²
Villa, Linköping
12 rum, 255 m²
Villa, Linköping

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Ljungsbro
7 rum, 177 m²
Slutpris saknas
Parhus Åleryd
4 rum, 118 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ånestad
7 rum, 137 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
4 800 000 kr
Kedjehus Tallboda
-395 000 kr
5 rum, 141 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Linghem
6 rum, 160 m²
Utropspris: 6 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.