Sebastian Broström

Profilbild för Sebastian Broström
Sebastian Broström
4.8 / 5
(70 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
0 st
68 785 000 kr

Bakgrund

Sebastian Broström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-12-27. Sebastian har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 53 720 000 kr.

Presentation

Har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2007 och är specialiserad på bostadsrätter, villor och lokaler. Är uppvuxen i Hökarängen och varit bosatt i kommunen i över 30 år. Har en unik kännedom om området och beskrivs ofta som affärsmässig, tydlig och driven. Har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Kontakta gärna mig så kan jag berätta mer om hur vi kan hjälpa till vid er bostadsförsäljning.

Säljare om Sebastian.

08 jun 2021

"Supernöjd! Trevlig, ärlig och lätt att arbeta med. Rekommenderar Sebastian som mäklare!"
säljare på Konstgjutarvägen 22

27 maj 2021

"Professionell och gav mig god insyn genom hela processen. Kan starkt rekommendera Sebastian!"
säljare på Kärrtorpsvägen 2

30 apr 2021

"För det första, varför ska jag fylla i denna utvärdering innan köpet är färdigt? Borde man inte vänta tills allt är färdigt.
Dessutom, borde man inte kunna ha ett "Jag vet inte" svar på några frågor. I ett fall så var jag osäker, så jag valde det sämre alternativet. Ni behöver inte tacka.
För d..."
"För det första, varför ska jag fylla i denna utvärdering innan köpet är färdigt? Borde man inte vänta tills allt är färdigt.
Dessutom, borde man inte kunna ha ett "Jag vet inte" svar på några frågor. I ett fall så var jag osäker, så jag valde det sämre alternativet. Ni behöver inte tacka.
För det andra så rekommenderade Sebastian en stylist som del inte informerade mig om att jag själv var tvungen att vattna eller fixa nya blommor mellan fotografering och visningar. Man kan tycka att det är självklart, men jag har aldrig gjort detta förut, så hade det inte varit för mig så hade lägenheten visats med vissna blommor och halvruttna grönsaker framme. Sedan hade de 10 dagars faktureringstid på en faktura på 19500. Jag tycker det är ett djävla otyg.
För det tredje var Sebastian ibland svår att nå. Jag skickade alltid SMS och email, så att han skulle kunna svara när han ville. Vid ett tillfälle fick jag inget svar på över en vecka.
Slutligen så glömde Sebastian (eller så var det självklart, jag vet inte) att informera mig vad de olika köparna hade för olika tillträdestid. Hade jag vetat det så hade jag kanske valt en annan köpare. Nu fick jag veta det när alla papper skulle skrivas på, vilket blev en överraskning.
All in all, Sebastian är trevlig och rutinerad, men det var inte klockrent."
Läs mer
säljare på Täppgränd 7

23 apr 2021

"Det är 3e gången jag anlitar Sebastian som mäklare, då jag är mycket nöjd med hans tidigare insatser. Han är engagerad och skicklig, ger värdefulla strategiska råd kring investeringar som kan höja värdet på bostaden och är lätt att tycka om eftersom han har en social förmåga som gör säljprocessen..."
"Det är 3e gången jag anlitar Sebastian som mäklare, då jag är mycket nöjd med hans tidigare insatser. Han är engagerad och skicklig, ger värdefulla strategiska råd kring investeringar som kan höja värdet på bostaden och är lätt att tycka om eftersom han har en social förmåga som gör säljprocessen trygg och trivsam. "
Läs mer
säljare på Mandelbrödsvägen 23

23 feb 2021

"Lugn, förtroendeingivande och fotografen gjorde ett jättebra jobb"
säljare på Mandelbrödsvägen 11

01 dec 2020

"Väldigt nöjd med Sebastians arbete under hela försäljningsprocessen. Proffsig och engagerad, bra på återkoppling under hela processen."
säljare på Oppundavägen 11

29 sep 2020

"Engagerad, seriös och tog sig tid att informera och svara på alla frågor, adekvata som konstiga..Ta bort preferenserna driven och charmig. De relaterar till en "dörrknackare" och inte till en mäklare som är seriös i sina uppdrag. "
säljare på Skärblackavägen 14

28 sep 2020

"Sebastian är trygg och kunnig. Han tar sig tid att lyssna och hittar lösningar på olika saker. Det har känts väldigt bra att kunna bolla idéer med honom och han har låtit säljprocessen ta tid, inte stressat eller forcerat fram något. "
säljare på Kvickensvägen 11

06 jul 2020

"Tack vare Sebastian lyckades jag få tillbaka det jag spenderat på lägenheten trots rådande Corona-kris och det faktum att jag köpte lägenheten under högkonjunkturen 2017. "
säljare på Mandelbrödsvägen 21

06 jul 2020

"Vi är mycket nöjda! Sebastian är trevlig, tillmötesgående, seriös! Vi fick dock långt över vad vi hade förväntat oss vilket ju var positivt! "
säljare på Gamla Tyresövägen 340

05 jul 2020

"Sebastian är en mycket driven och skicklig mäklare. Han gjorde en helt korrekt bedömning av timingen för att gå ut med försäljningen och kanske tack vare det lyckades han sälja vårt radhus till rekordpris. Han höll både oss och tänkta köpare väl informerade och när affären sedan slöts var bägge p..."
"Sebastian är en mycket driven och skicklig mäklare. Han gjorde en helt korrekt bedömning av timingen för att gå ut med försäljningen och kanske tack vare det lyckades han sälja vårt radhus till rekordpris. Han höll både oss och tänkta köpare väl informerade och när affären sedan slöts var bägge parter nöjda.
Även hans kollega Jeanette skall ha cred här, utan hennes insats hade inte detta blivit så bra som det blev!"
Läs mer
säljare på Glanshammarsgatan 143

20 feb 2020

"Sebastian Broström är oerhört kunnig, karismatisk och kompetent. Han är exakt allt vad man vill att ens mäklare ska vara: ärlig och realistisk men också lösningsorienterad, personligt engagerad och villig att göra mer än sitt yttersta för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Trots en väl..."
"Sebastian Broström är oerhört kunnig, karismatisk och kompetent. Han är exakt allt vad man vill att ens mäklare ska vara: ärlig och realistisk men också lösningsorienterad, personligt engagerad och villig att göra mer än sitt yttersta för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Trots en väldigt svängande bostadsmarknad hade S stenkoll på utvecklingen, prognoserna och såklart området - vilket han givetvis delade med sig av och gärna diskuterade. Lika intressant som betryggande!
Det som verkligen är utmärkande för Sebastian är att han är otroligt bra på att ta människor: moderera, medla och hitta bra lösningar för alla parter. Sebastian fanns alltid tillgänglig, svarade och agerade direkt på det som behövdes. Det kändes oerhört tryggt att låta honom sköta bostadsaffären, jag kommer troligen aldrig använda någon annan. Inte bara löste han en bra affär - han är onekligen den absolut mest förtroendeingivande, "reko" och framförallt genuina mäklare jag stött på. Hatten av! "
Läs mer
säljare på Forshagagatan 13

13 nov 2019

"Sebastian får full poäng av oss i alla led. Kunnig, tålmodig, sympatisk och rolig."
säljare på Riksrådsvägen 177

24 okt 2019

"Väldigt lätt att få kontakt med. Bra att kunna föra dialog över sms. "
säljare på Ystadsvägen 83

13 sep 2019

"Sebastian var väldigt professionell och trevlig. Han fick hela processen att kännas väldigt okomplicerad, vilket var väldigt skönt då det var min första bostadsförsäljning. "
säljare på Getfotsvägen 46

28 aug 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Sebastian som mäklare. Han är en väldigt kunnig, trevlig, lyhörd och hjälpsam. Detta gjorde att hela försäljningsprocessen kändes trygg och genomtänkt."
säljare på Mariestadsvägen 18

15 maj 2019

"En fantastiskt engagerad och kunnig mäklare. Hade aldrig kunnat fått en bättre försäljning än den som blev genom Sebastian. Rekommenderas till 100% "
säljare på Getfotsvägen 42

10 maj 2019

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats och kan rekommendera honom för andra säljare."
säljare på Karlskronavägen 6D

23 apr 2019

"Mäklaren var mycket kompetent och trevlig med ett korrekt och positivt bemötande och gav ett mycket bra förtroende genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Riksrådsvägen 179

09 apr 2019

"Sebastian gav ett förtroendefullt intryck från vårt första möte genom hela processen. Som säljare kände jag mig trygg med hans kompetens och expertis. Ett stort plus för den sociala kompetensen och han sätt att sälja bostaden. "
säljare på Läckövägen 14

04 apr 2019

"Sebastian har en oerhört hög likability. Både jag som säljare och vår köpare är supernöjda med hur försäljningen har gått till. Våra förväntningar har överträffats!"
säljare på Kubbegatan 23

05 mar 2019

"Bara positivt rakt igenom.
Tog in offerter från flera mäklare men så fort vi träffade Sebastian så kändes allt rätt.
"
säljare på Kubbegatan 15

07 feb 2019

"Trevlig och serviceminded. Vi anlitar absolut honom igen"
säljare på Skeppstavägen 33

07 feb 2019

"En mycket professionell mäklare i alla avseenden. Rekommenderas varmt! "
säljare på Hasselquistvägen 22

06 feb 2019

"Jättetrevlig, proffsig och gjorde ett bra jobb på en lite svår marknad.B'"
säljare på Lidköpingsvägen 21

24 okt 2018

"Bästa mäklaren vi har mött! Personlig, trygg och proffesionell"
säljare på Söderarmsvägen 17

15 okt 2018

"Sebastian är enligt min mening en superproffsig mäklare, som är lyhörd, snabb med återkoppling och - som grädde på moset - väldigt trevlig! Kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Dalgårdsvägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
53 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 69 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
51 av 69 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
68 av 68 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 70 säljare

Sebastian på kartan.

249 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
69 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
4 283 kr/mån
6 000 000 kr
5 rum, 136 m²
44 117 kr/m²
Parhus, Stockholm
4 700 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
3 180 kr/mån
6 rum, 199 m²
Villa, Huddinge
4 rum, 102 m²
Lägenhet, Stockholm
4 813 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 950 000 kr
Lägenhet Globen
-250 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
6 700 000 kr
Villa Bagarmossen
-250 000 kr
6 rum, 70 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
5 800 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 450 000 kr
4 rum, 77 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Enskede
5 rum, 110 m²
Utropspris: 6 800 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kärrtorp
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.