Sebastian Broström

Profilbild för Sebastian Broström
Sebastian Broström
4.8 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
1 st
35 470 000 kr

Bakgrund

Sebastian Broström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-12-27. Sebastian har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Sebastian har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 22 155 000 kr.

Presentation

Har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2007 och är specialiserad på bostadsrätter, villor och lokaler. Är uppvuxen i Hökarängen och varit bosatt i kommunen i över 30 år. Har en unik kännedom om området och beskrivs ofta som affärsmässig, tydlig och driven. Har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Kontakta gärna mig så kan jag berätta mer om hur vi kan hjälpa till vid er bostadsförsäljning.

Säljare om Sebastian.

04 dec 2023

"Mycket kunnig och marknadsinriktad mäklare som vi verkligen kan rekommendera till andra säljare."
säljare på Nynäsvägen 321

04 dec 2023

"Vi är mycket nöjda med Sebastian som mäklaren. Han gav ett lugnt och proffsigt intryck och levererade över förväntan trots den svåra bostadsmarknaden som råder. Vi rekommenderar Sebastian på Bjurfors varmt och skulle anlita honom igen. "
säljare på Tussmötevägen 148

02 dec 2023

"Sebastian har driv, energi och är väldigt lätt att samarbeta med, han gör en väldigt bra mäklarinsats helt enkelt. "
säljare på Kyrkogårdsvägen 119-121

24 maj 2023

"Rekommenderar Sebastian varmt, var väldigt bra att ha en erfaren och trygg mäklare i ett ovisst läge och jättenöjd med processen! "
säljare på Finn Malmgrens väg 100

24 maj 2023

"Tyckte Sebastian var kunnig, engagerad och trevlig. "
säljare på Stora Gungans väg 11

23 maj 2023

"Rekommenderas varmt. Trygg och smidig hantering av försäljningen. "
säljare på Rusthållarvägen 217

23 maj 2023

"Det kändes mycket tryggt med Sebastian som mäklare. Från början till slut. Han tog sig tid att svara på frågor och kom med kloka och kunniga tankar och tips såväl vid försäljningen som vid letandet efter ny bostad. Mycket kompetent, trevlig, närvarande och hjälpsam. "
"Det kändes mycket tryggt med Sebastian som mäklare. Från början till slut. Han tog sig tid att svara på frågor och kom med kloka och kunniga tankar och tips såväl vid försäljningen som vid letandet efter ny bostad. Mycket kompetent, trevlig, närvarande och hjälpsam. "
Läs mer
säljare på Färnebogatan 62

22 maj 2023

"Vi uppskattade Sebastian (och hans team) väldigt mycket under hela försäljningsprocessen. En husförsäljning tar tid och är komplicerad/omfattande vilket ställer stora krav på alla parter inblandade, inte minst mäklaren. Sebastian har rätt kompetens, erfarenhet, inställning och driv för att hanter..."
"Vi uppskattade Sebastian (och hans team) väldigt mycket under hela försäljningsprocessen. En husförsäljning tar tid och är komplicerad/omfattande vilket ställer stora krav på alla parter inblandade, inte minst mäklaren. Sebastian har rätt kompetens, erfarenhet, inställning och driv för att hantera denna typ av uppdrag på ett mycket bra, tydligt och konstruktivt sätt. Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Sebastian och kan varmt rekommendera andra att göra det också."
Läs mer
säljare på Klarälvsvägen 5

22 maj 2023

"Tyvärr inte lika engagerad och kontaktbar efter försäljning till deklarationen som ska ingå i uppdraget att få hjälp med."
säljare på Kärrtorpsvägen 93

22 maj 2023

"Sebastian kändes ärlig och gav från start ett starkt förtroende. Han var lyhörd, men samtidigt rak i vad han tyckte och tänkte. Inte en klassisk ja-sägare, utan gav råd utifrån analyser och erfarenhet. Rekommenderar starkt!"
säljare på Finn Malmgrens väg 23

22 maj 2023

"Jag kan varmt rekommendera Sebastian för en framtida försäljning. Han är lyhörd och engagerad från början till slut. "
säljare på Sten Bergmans väg 57

22 maj 2023

"Väldigt bra service genom hela försäljningen, även behjälplig med frågor som uppstod efteråt som inte var kopplat till själva försäljningen."
säljare på Simrishamnsvägen 1

08 jun 2021

"Supernöjd! Trevlig, ärlig och lätt att arbeta med. Rekommenderar Sebastian som mäklare!"
säljare på Konstgjutarvägen 22

27 maj 2021

"Professionell och gav mig god insyn genom hela processen. Kan starkt rekommendera Sebastian!"
säljare på Kärrtorpsvägen 2

30 apr 2021

"För det första, varför ska jag fylla i denna utvärdering innan köpet är färdigt? Borde man inte vänta tills allt är färdigt.
Dessutom, borde man inte kunna ha ett "Jag vet inte" svar på några frågor. I ett fall så var jag osäker, så jag valde det sämre alternativet. Ni behöver inte tacka.
För d..."
"För det första, varför ska jag fylla i denna utvärdering innan köpet är färdigt? Borde man inte vänta tills allt är färdigt.
Dessutom, borde man inte kunna ha ett "Jag vet inte" svar på några frågor. I ett fall så var jag osäker, så jag valde det sämre alternativet. Ni behöver inte tacka.
För det andra så rekommenderade Sebastian en stylist som del inte informerade mig om att jag själv var tvungen att vattna eller fixa nya blommor mellan fotografering och visningar. Man kan tycka att det är självklart, men jag har aldrig gjort detta förut, så hade det inte varit för mig så hade lägenheten visats med vissna blommor och halvruttna grönsaker framme. Sedan hade de 10 dagars faktureringstid på en faktura på 19500. Jag tycker det är ett djävla otyg.
För det tredje var Sebastian ibland svår att nå. Jag skickade alltid SMS och email, så att han skulle kunna svara när han ville. Vid ett tillfälle fick jag inget svar på över en vecka.
Slutligen så glömde Sebastian (eller så var det självklart, jag vet inte) att informera mig vad de olika köparna hade för olika tillträdestid. Hade jag vetat det så hade jag kanske valt en annan köpare. Nu fick jag veta det när alla papper skulle skrivas på, vilket blev en överraskning.
All in all, Sebastian är trevlig och rutinerad, men det var inte klockrent."
Läs mer
säljare på Täppgränd 7

23 apr 2021

"Det är 3e gången jag anlitar Sebastian som mäklare, då jag är mycket nöjd med hans tidigare insatser. Han är engagerad och skicklig, ger värdefulla strategiska råd kring investeringar som kan höja värdet på bostaden och är lätt att tycka om eftersom han har en social förmåga som gör säljprocessen..."
"Det är 3e gången jag anlitar Sebastian som mäklare, då jag är mycket nöjd med hans tidigare insatser. Han är engagerad och skicklig, ger värdefulla strategiska råd kring investeringar som kan höja värdet på bostaden och är lätt att tycka om eftersom han har en social förmåga som gör säljprocessen trygg och trivsam. "
Läs mer
säljare på Mandelbrödsvägen 23

23 feb 2021

"Lugn, förtroendeingivande och fotografen gjorde ett jättebra jobb"
säljare på Mandelbrödsvägen 11

01 dec 2020

"Väldigt nöjd med Sebastians arbete under hela försäljningsprocessen. Proffsig och engagerad, bra på återkoppling under hela processen."
säljare på Oppundavägen 11

29 sep 2020

"Engagerad, seriös och tog sig tid att informera och svara på alla frågor, adekvata som konstiga..Ta bort preferenserna driven och charmig. De relaterar till en "dörrknackare" och inte till en mäklare som är seriös i sina uppdrag. "
säljare på Skärblackavägen 14

28 sep 2020

"Sebastian är trygg och kunnig. Han tar sig tid att lyssna och hittar lösningar på olika saker. Det har känts väldigt bra att kunna bolla idéer med honom och han har låtit säljprocessen ta tid, inte stressat eller forcerat fram något. "
säljare på Kvickensvägen 11

06 jul 2020

"Tack vare Sebastian lyckades jag få tillbaka det jag spenderat på lägenheten trots rådande Corona-kris och det faktum att jag köpte lägenheten under högkonjunkturen 2017. "
säljare på Mandelbrödsvägen 21

06 jul 2020

"Vi är mycket nöjda! Sebastian är trevlig, tillmötesgående, seriös! Vi fick dock långt över vad vi hade förväntat oss vilket ju var positivt! "
säljare på Gamla Tyresövägen 340

05 jul 2020

"Sebastian är en mycket driven och skicklig mäklare. Han gjorde en helt korrekt bedömning av timingen för att gå ut med försäljningen och kanske tack vare det lyckades han sälja vårt radhus till rekordpris. Han höll både oss och tänkta köpare väl informerade och när affären sedan slöts var bägge p..."
"Sebastian är en mycket driven och skicklig mäklare. Han gjorde en helt korrekt bedömning av timingen för att gå ut med försäljningen och kanske tack vare det lyckades han sälja vårt radhus till rekordpris. Han höll både oss och tänkta köpare väl informerade och när affären sedan slöts var bägge parter nöjda.
Även hans kollega Jeanette skall ha cred här, utan hennes insats hade inte detta blivit så bra som det blev!"
Läs mer
säljare på Glanshammarsgatan 143

20 feb 2020

"Sebastian Broström är oerhört kunnig, karismatisk och kompetent. Han är exakt allt vad man vill att ens mäklare ska vara: ärlig och realistisk men också lösningsorienterad, personligt engagerad och villig att göra mer än sitt yttersta för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Trots en väl..."
"Sebastian Broström är oerhört kunnig, karismatisk och kompetent. Han är exakt allt vad man vill att ens mäklare ska vara: ärlig och realistisk men också lösningsorienterad, personligt engagerad och villig att göra mer än sitt yttersta för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Trots en väldigt svängande bostadsmarknad hade S stenkoll på utvecklingen, prognoserna och såklart området - vilket han givetvis delade med sig av och gärna diskuterade. Lika intressant som betryggande!
Det som verkligen är utmärkande för Sebastian är att han är otroligt bra på att ta människor: moderera, medla och hitta bra lösningar för alla parter. Sebastian fanns alltid tillgänglig, svarade och agerade direkt på det som behövdes. Det kändes oerhört tryggt att låta honom sköta bostadsaffären, jag kommer troligen aldrig använda någon annan. Inte bara löste han en bra affär - han är onekligen den absolut mest förtroendeingivande, "reko" och framförallt genuina mäklare jag stött på. Hatten av! "
Läs mer
säljare på Forshagagatan 13

13 nov 2019

"Sebastian får full poäng av oss i alla led. Kunnig, tålmodig, sympatisk och rolig."
säljare på Riksrådsvägen 177

24 okt 2019

"Väldigt lätt att få kontakt med. Bra att kunna föra dialog över sms. "
säljare på Ystadsvägen 83

13 sep 2019

"Sebastian var väldigt professionell och trevlig. Han fick hela processen att kännas väldigt okomplicerad, vilket var väldigt skönt då det var min första bostadsförsäljning. "
säljare på Getfotsvägen 46

28 aug 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Sebastian som mäklare. Han är en väldigt kunnig, trevlig, lyhörd och hjälpsam. Detta gjorde att hela försäljningsprocessen kändes trygg och genomtänkt."
säljare på Mariestadsvägen 18

15 maj 2019

"En fantastiskt engagerad och kunnig mäklare. Hade aldrig kunnat fått en bättre försäljning än den som blev genom Sebastian. Rekommenderas till 100% "
säljare på Getfotsvägen 42

10 maj 2019

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats och kan rekommendera honom för andra säljare."
säljare på Karlskronavägen 6D

23 apr 2019

"Mäklaren var mycket kompetent och trevlig med ett korrekt och positivt bemötande och gav ett mycket bra förtroende genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Riksrådsvägen 179

09 apr 2019

"Sebastian gav ett förtroendefullt intryck från vårt första möte genom hela processen. Som säljare kände jag mig trygg med hans kompetens och expertis. Ett stort plus för den sociala kompetensen och han sätt att sälja bostaden. "
säljare på Läckövägen 14

04 apr 2019

"Sebastian har en oerhört hög likability. Både jag som säljare och vår köpare är supernöjda med hur försäljningen har gått till. Våra förväntningar har överträffats!"
säljare på Kubbegatan 23

05 mar 2019

"Bara positivt rakt igenom.
Tog in offerter från flera mäklare men så fort vi träffade Sebastian så kändes allt rätt.
"
säljare på Kubbegatan 15

07 feb 2019

"Trevlig och serviceminded. Vi anlitar absolut honom igen"
säljare på Skeppstavägen 33

07 feb 2019

"En mycket professionell mäklare i alla avseenden. Rekommenderas varmt! "
säljare på Hasselquistvägen 22

06 feb 2019

"Jättetrevlig, proffsig och gjorde ett bra jobb på en lite svår marknad.B'"
säljare på Lidköpingsvägen 21

24 okt 2018

"Bästa mäklaren vi har mött! Personlig, trygg och proffesionell"
säljare på Söderarmsvägen 17

15 okt 2018

"Sebastian är enligt min mening en superproffsig mäklare, som är lyhörd, snabb med återkoppling och - som grädde på moset - väldigt trevlig! Kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Dalgårdsvägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
22 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 91 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 93 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sebastian på kartan.

281 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
93 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

5 950 000 kr
3,5 rum, 92 m²
64 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 966 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 35,5 m²
71 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 554 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 57 m²
42 017 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 514 kr/mån
93 m²
Lägenhet, Stockholm
5 957 kr/mån
6 rum, 136 m²
Radhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gubbängen
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Årsta
5 rum, 111 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gullmarsplan
3 rum, 101,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Enskede
3 rum, 62 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sköndal
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.