Sebastian Abrahamsson

Profilbild för Sebastian Abrahamsson
Säljarfavorit
Sebastian Abrahamsson
4.9 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
90 st
50 st
154 050 000 kr

Bakgrund

Sebastian Abrahamsson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2020-10-14. Sebastian har fått in 50 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Sebastian har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 102 610 000 kr.

Presentation

Sebastian är en lättsam och positiv person som brinner för det sociala spelet minst lika mycket som förmedling och sälj. Han är driven och kommer lägga den tid det krävs för att både köpare och säljare ska känna sig nöja med sin bostadsaffär. Öppenhet och tydlighet är två saker som han värderar väldigt högt i sitt arbete. Bostadsrätter är det Sebastian jobbar med i första hand och ser fram emot att kunna hjälpa till med kanske ditt livs största affär. Utöver mäklaryrket så tycker han om all sport när det kommer till bollsporter. Finns tiden över så spenderas den med vänner och familj. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med såväl köp, sälj eller värdering, så kommer han att vara behjälplig med detta.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Sebastian.

11 aug 2022

"Sebastian har varit lättillgänglig under hela processens gång. Han har uppdaterat oss om varje litet steg på vägen, istället för att vi behövde jaga honom på svar, speciellt i de lägen då vi verkligen behövde svar på något specifikt snarast möjligt. Hela processen med sälj och köp är som en berg-..."
"Sebastian har varit lättillgänglig under hela processens gång. Han har uppdaterat oss om varje litet steg på vägen, istället för att vi behövde jaga honom på svar, speciellt i de lägen då vi verkligen behövde svar på något specifikt snarast möjligt. Hela processen med sälj och köp är som en berg- och dalbana av känslor och funderingar, men det har känts tryggt att ha Sebastian vid vår sida, så vi är supernöjda med honom och rekommenderar honom starkt. "
Läs mer
säljare på Övre Nytorgsgatan 79

10 aug 2022

"Genuin och personlig service hela vägen. Sebastian tog kontakt med mig mer än ett år innan jag faktiskt sålde. Han har sedan första kontakten upprätthållit en professionell kontakt genom hela processen."
säljare på Skogsdungegatan 7B

10 aug 2022

"Väldigt nöjda med Sebastian som mäklare! Lätt att nå och höll oss uppdaterade under hela processen. Trevlig och serviceminded. Rekommenderar varmt honom som mäklare vid försäljning. "
säljare på Västergårdsgatan 57

08 aug 2022

"Fantastisk mäklare på alla sätt & vis!"
säljare på Handelsmansgatan 1E

20 jul 2022

"Sebastian är en mycket driven och förstående person som har skött försäljningen professionellt och smidigt. Han har alltid varit tillgänglig och trevlig att samarbeta med. Vi är mycket glada och nöjda med vårt samarbete. "
säljare på Vikingsgatan 7

15 jul 2022

"Sebastian är en grym mäklare och jag kände mig trygg samt väl bemötande genom hela processen."
säljare på Kadettgatan 14C

27 jun 2022

"Sebastian är väldigt aktiv och engagerad. Han är noga med snabb återkoppling, så att man vet precis vad som händer. Han har ett mycket trevligt och seriöst bemötande."
säljare på Drottninggatan 176B

27 jun 2022

"Sebastian är en genuint vänlig och positiv person med en lättsam men professionell ton. Han är alltid tillgänglig för en fråga, kommer med lugnande ord och värdefulla tips på vägen. Han löste en snabb och smidig affär för oss och vi kände oss hela tiden i trygga händer. Sebastian är utan tvekan d..."
"Sebastian är en genuint vänlig och positiv person med en lättsam men professionell ton. Han är alltid tillgänglig för en fråga, kommer med lugnande ord och värdefulla tips på vägen. Han löste en snabb och smidig affär för oss och vi kände oss hela tiden i trygga händer. Sebastian är utan tvekan det självklara valet!"
Läs mer
säljare på Flybjärsvägen 318

11 jun 2022

"Bästa mäklaren, otroligt duktig och håller det han lovar plus mer :) så vill du ha bästa budet och få sålt din lägenhet/villa snabbt, så rekommenderar jag honom starkt!"
säljare på Dalhemsvägen 35C

25 maj 2022

"Proffsig och snabb hantering av försäljningen, Sebastian Abrahamsson skötte detta alldeles utmärkt, hjälpte till med alla kontakter och kom med väldigt bra förslag och råd, rekommenderas varmt!"
säljare på Sturegatan 26

30 apr 2022

"Duktig, driven och socialt kompetent mäklare. Ända att anmärka på var en brist i informationen gällande betalning av Hemnet avgift"
säljare på Bärnstensgatan 47A

17 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Sebastian. Han är kunnig, trevlig och positiv i sitt bemötande. Alltid tillgänglig och håller det han lovar.
Toppenmäklare!"
säljare på Persgatan 56

11 apr 2022

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Hövitsmansgatan 9

10 apr 2022

" Bra mäklare, vet vad han pratar om. "
säljare på Bärnstensgatan 27C

05 apr 2022

"Sebastian var oerhört duktig och professionell i sin roll! Han var tillgänglig varje gång vi behövde ha hjälp eller svar på frågor och han skötte kommunikationen felfritt!
Kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare till framtida säljare. "
säljare på Vagnmansgatan 24

30 mar 2022

"Jag kan sammanfatta Sebastians insats under hela säljprocessen med ett ord - Perfektion.
Den som söker en mäklare som är påläst, engagerad, tillgänglig, driven och dessutom säkerställer att du får så bra betalt som möjligt för din bostad har hittat rätt. Sebastian är det självklara valet."
"Jag kan sammanfatta Sebastians insats under hela säljprocessen med ett ord - Perfektion.
Den som söker en mäklare som är påläst, engagerad, tillgänglig, driven och dessutom säkerställer att du får så bra betalt som möjligt för din bostad har hittat rätt. Sebastian är det självklara valet."
Läs mer
säljare på Bärnstensgatan 18

30 mar 2022

"Supertrevlig och lätt att samarbeta med. Gav mig bra kontakter och jobbade snabbt."
säljare på Kadettgatan 28A

30 mar 2022

"Väldigt proffsig och effektiv insats av mäklaren! Smidig bostadsaffär, absolut."
säljare på Bärnstensgatan 10

28 mar 2022

"Det är trevligt att träffa mäklaren varje gång
Jag får updatering av läge via SMS
"
säljare på Tellusgatan 99

19 mar 2022

"Sebastian visa tydligt att han vet vad han gör och är lätt att prata med. Jag förväntade mig lång tid med dubbla hyror men Sebastian såg till att det inte behövdes!"
säljare på Koppargatan 6C

11 mar 2022

"Sebastian är lyhörd och engagerad hela vägen. Lätt att komma i kontakt med och jobbar gediget för att få fram en så bra affär som möjligt. "
säljare på Bärnstensgatan 60C

24 feb 2022

"Öppen, positiv och engagerad.
Betydligt mer engagerad än många andra mäklare.
Verkligen ett föredöme för mäklarkåren. "
säljare på Merkuriusgatan 68

24 feb 2022

"Fantastiskt "
säljare på Bärnstensgatan 18

23 feb 2022

"Hjälpsam, engagerad, kunnig och allmänt super trevlig! "
säljare på Volontärsgatan 8A

21 feb 2022

"Han var mycket bra. Ändaste som var lite sämre var att jag kunde ej gå igenom allting om lägenheten och visa det. Men annars var allting toppen!"
säljare på Malmögatan 4B

05 feb 2022

"Från första mötet var Sebastian otroligt trevlig, lyhörd och professionell. Under hela processen har han varit lättillgänglig och väldigt bra på att alltid återkoppla, samt besvara både små och stora frågor. Hans positiva energi i kombination med hans kunskap har gjort att vi har känt oss trygga...."
"Från första mötet var Sebastian otroligt trevlig, lyhörd och professionell. Under hela processen har han varit lättillgänglig och väldigt bra på att alltid återkoppla, samt besvara både små och stora frågor. Hans positiva energi i kombination med hans kunskap har gjort att vi har känt oss trygga. Vi kan utan minsta tvekan rekommendera Sebastian som mäklare!"
Läs mer
säljare på Kung Kristoffers gata 5B

28 jan 2022

"Inga misstag gjorda trots arbete över kontakt över tre månader. Bra kille"
säljare på Karl X Gustavs gata 24A

20 jan 2022

"Otroligt trevlig och hjälpsam kille! Direkt skapade vi en mycket bra relation! Han har väldigt mycket kunskap och är noggrann i alla detaljer. Han la väldigt mycket fokus på att allt skulle kännas bra och bekvämt för mig genom hela processen. Rekommenderar verkligen Sebastian till alla jag pratar..."
"Otroligt trevlig och hjälpsam kille! Direkt skapade vi en mycket bra relation! Han har väldigt mycket kunskap och är noggrann i alla detaljer. Han la väldigt mycket fokus på att allt skulle kännas bra och bekvämt för mig genom hela processen. Rekommenderar verkligen Sebastian till alla jag pratar med i framtida försäljningar.
/ Emin"
Läs mer
säljare på Kopparmöllegatan 14C

31 dec 2021

"Jag var jätte nöjd med Sebastian Ibrahamsson.
Har har bra erfarenhet på sitt jobb.
Min kusin rekommenderade mig att jag ska kontakta Sebastian. Han kunde sälja min lägenhet inom kort tid. "
säljare på Östra Tallgatan 4B

14 dec 2021

"Rekommenderar starkt att anlita Sebastian om ni ska sälja bostad.
Kunnig, lyhörd och snabb som en vessla att knåpa ihop en klockren annons.
Bilderna på lägenheten blev fina. De fångade fint ljusinsläpp och rymd.
Extra plus får han
också för sitt engagemang, bra lokal kännedom, positiva sät..."
"Rekommenderar starkt att anlita Sebastian om ni ska sälja bostad.
Kunnig, lyhörd och snabb som en vessla att knåpa ihop en klockren annons.
Bilderna på lägenheten blev fina. De fångade fint ljusinsläpp och rymd.
Extra plus får han
också för sitt engagemang, bra lokal kännedom, positiva sätt och tillgänglighet.
Märktes att han gillar sitt jobb och tycker det är kul. Det var inspirerande att uppleva och säkert en av orsakerna till ett slutpris som landade över förväntan.
"
Läs mer
säljare på Fyrverkaregatan 14A

13 dec 2021

"Sebastian har en behaglig framtoning och ger verkligen ett intryck av att han vet vad han gör. Han utstrålar ärlighet och man litar på vad han säger och gör.
Kan verkligen rekommendera honom när man ska sälja sin bostad.
Tack för allt "
säljare på Karabygatan 1

05 dec 2021

"Kan inget annat än VARMT rekommendera Senastian. Otroligt trevlig, effektiv, superengagerad, enkel och mycket kunnig. Har aldrig upplevt en så enkel försäljning! Är mer än nöjd. Mvh Per Hjelm"
säljare på Nedre Långvinkelsgatan 45

24 nov 2021

"Väldig driven och engagerad."
säljare på Bärnstensgatan 3B

13 nov 2021

"Satte ett nej på annonsen, men vill påpeka att det inte är mäklarens fel. Tyckte bilderna på huset blev lite tråkiga o själlösa. I övrigt toppen!"
säljare på Merkuriusgatan 4

10 nov 2021

"Super nöjd med Sebastians insatts att sälja min lägenhet! Gick lätt och smidigt och kändes tryggt. "
säljare på Ättekullagatan 6

10 nov 2021

"Öppen och lyhörd mäklare som hela tiden såg till vårt bästa. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Klarbärsgränden 26

09 nov 2021

"Samarbetet med Sebastian har bara varit positivt. Han har alltid varit tillgänglig för frågor och kommentarer. Han är energisk och har gott omdöme. Jag kan tryggt rekommendera honom!"
säljare på Skaragatan 7

23 okt 2021

"Han var mycket trevlig och hjälpsam, fint bemötande mot oss, svarade snabbt på våra frågor och funderingar, försäljningen gick snabbt och smidigt, det känndes väldigt tryggt att ha Sebastian som mäklare. "
säljare på Hantverkaregatan 32

22 sep 2021

"Jag hade två mäklare som hjälpte mig, Johanna och Sebastian som ersätta henne när hon gick på föräldrarledighet. Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Johanna av min vän. Båda Johanna och Sebastian var väldigt trevliga och charmiga. En av de viktigaste dragen som var guldvärda för mig som båd..."
"Jag hade två mäklare som hjälpte mig, Johanna och Sebastian som ersätta henne när hon gick på föräldrarledighet. Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Johanna av min vän. Båda Johanna och Sebastian var väldigt trevliga och charmiga. En av de viktigaste dragen som var guldvärda för mig som båda Johanna och Sebastian hade är att de var strukturerade, väl organiserade och tydliga med information. De var kontaktbara och återkopplade allt så himla snabbt. Väldigt smidiga och anpassbara. Johanna gick igenom försäljningsprocessen så enkelt och pedagogiskt. De skötte deras jobb rätt så fint. Sebastian var alltid på hugget när han tog över uppdraget, väldigt smidig överlämning av Johanna och fint mottagande av Sebastian. Tack för en trygg försäljnings upplevelse båda Sebastian och Johanna. Ni gör ett fint jobb, keep it on, nu slipper ni mina ljudmeddelande ;)"
Läs mer
säljare på Faktorsgatan 7

13 sep 2021

"Engagerad, tillgänglig och tillmötesgående mäklare som hela tiden höll oss väl informerade."
säljare på Carl Krooks gata 59

25 aug 2021

"Väldigt trevligt bemötande och bra kontakt. Sebastian skapar en trygg känsla genom hela processen och man känner att man kan fråga vad som helst när som helst. Man får också snabba svar på allt man funderar på. Sebastian är väldigt kompetent och jag kan varmt ge honom mina bästa rekommendationer."
"Väldigt trevligt bemötande och bra kontakt. Sebastian skapar en trygg känsla genom hela processen och man känner att man kan fråga vad som helst när som helst. Man får också snabba svar på allt man funderar på. Sebastian är väldigt kompetent och jag kan varmt ge honom mina bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Holmgårdsgatan 38

14 jul 2021

"Sebastian har varit fantastisk under försäljningen av vår lägenhet. Han har hela tiden varit lyhörd för våra behov, han har alltid varit anträffbar och vi har hela tiden kännt att han varit lätt att prata med. Om vi kommer få behov av att anlita en mäklare i framtiden så kommer Sebastian vara ett..."
"Sebastian har varit fantastisk under försäljningen av vår lägenhet. Han har hela tiden varit lyhörd för våra behov, han har alltid varit anträffbar och vi har hela tiden kännt att han varit lätt att prata med. Om vi kommer få behov av att anlita en mäklare i framtiden så kommer Sebastian vara ett självklart val för oss!"
Läs mer
säljare på Planteringsvägen 54

14 jul 2021

"Tack för trevligt o proffsigt bemötande "
säljare på Saturnusgatan 216

14 jul 2021

"Väldigt smidig process med Sebastian. Han är driven, engagerad och ger ett trevligt bemötande. Det kändes som att Sebastian lyssnar noga och bollar gärna tankar och idéer."
säljare på Bomgränden 3

05 jul 2021

"Duktig kille som är driven och lyssnar på kunderna. Trivsam och trevlig. "
säljare på Vildrosgatan 28

23 jun 2021

"Mycket nöjd, lugn o tog sig tid med de jag hade o fråga om! Hoppas kunna köpa något via Sebastian med."
säljare på Ragnvallagatan 26A

21 jun 2021

"Sebastian skulle jag stark rekomendera till alla! Hela processen från första möte till försäljning gick så otroligt smidigt. Från första möte kände man sig i trygga händer eftersom jag själv har lite svårt för pappers arbete. Sebastiam gick genom hela avtalet från A till Z! Han höll mig uppdatera..."
"Sebastian skulle jag stark rekomendera till alla! Hela processen från första möte till försäljning gick så otroligt smidigt. Från första möte kände man sig i trygga händer eftersom jag själv har lite svårt för pappers arbete. Sebastiam gick genom hela avtalet från A till Z! Han höll mig uppdaterad hela tiden och var tillgänglig om man hade minsta lilla oklart ! Med tanken hur många affärer och annat en mäklare måste ha framför sig varje dag, Sebastian var engagerad i sitt jobb mer än 100%.
"
Läs mer
säljare på Kadettgatan 60B

16 jun 2021

"Proffesionellt och trevligt bemötande från Sebastians sida, mycket nöjd! "
säljare på Nedre Långvinkelsgatan 29A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51
Radhus
4
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
50
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
102 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
101 av 106 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
93 av 107 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 105 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
105 av 106 säljare

Sebastian på kartan.

140 tidigare bostäder
59 bostäder till salu
107 rekommendationer

59 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 66 m²
37 803 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
2 376 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 51 m²
31 274 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
3 933 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 65 m²
36 846 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
3 506 kr/mån
2 540 000 kr
3 rum, 74 m²
34 324 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 348 kr/mån
1 795 000 kr
1,5 rum, 44 m²
40 795 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
3 575 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Söder
2 rum, 58 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Västergård
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 795 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 335 000 kr
Lägenhet Eneborg
-15 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sebastian har varit lättillgänglig under hela processens gång. Han har uppdaterat oss om varje litet steg på vägen, istället för att vi behövde jaga honom på svar, speciellt i de lägen då vi verkligen behövde svar på något specifikt snarast möjligt. Hela processen med sälj och köp är som en berg- och dalbana av känslor och funderingar, men det har känts tryggt att ha Sebastian vid vår sida, så vi är supernöjda med honom och rekommenderar honom starkt. "
2 500 000 kr
Lägenhet Tågaborg
-95 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.