Sara Persson

Profilbild för Sara Persson
Sara Persson
4.9 / 5
(281 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
27 st
135 900 000 kr

Bakgrund

Sara Persson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-02-12. Sara har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sara har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 620 000 kr.

Presentation

Jag har många års erfarenhet från säljbranschen och blev registrerad mäklare 2014.

Mina främsta egenskaper som mäklare är att jag har ett starkt driv och ambitionsnivå i varje affär. Jag har lång erfarenhet och älskar mitt jobb!

2021, 2022 och 2023 blev jag den mest rekommenderade mäklaren i hela Södra innerstaden i Malmö och gjorde också flest försäljningar av alla mäklare i samma område.

Jag älskar att slå rekordpriser! Men för mig är det lika viktigt att köparen också gör en bra affär. Bra information och återkoppling även till spekulanter och köpare ger alla parter bra service och en trygg och seriös affär.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så kan jag berätta hur vi kan göra just din bostadsaffär till sitt livs bästa.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sara.

26 jun 2024

"Sara var ett fantastiskt stöd under hela processen. Hon ledde mig genom både sälj och köp process med enorm kompetens och trygghet. "
säljare på Helsingborgsgatan 16

26 jun 2024

"Effektiv och kunnig"
säljare på Karlshamnsgatan 5

18 jun 2024

"Kompetent, trevlig, hjälpsam och informerade klart och tydligt."
säljare på Södervärnsgatan 3D

03 jun 2024

"Sara var mycket engagerad och tillgänglig vid vår försäljning. "
säljare på Ronnebygatan 3D

26 mar 2024

"Professionellt utfört arbete utan att ge avkall på personlighet och värme i mötet både med kund och säljare "
säljare på Spånehusvägen 56B

26 mar 2024

"Sara är så in i detalj noggrann och engagerad.
Hon är dessutom autentisk, erfaren och mycket kompetent inom branschen.
En människa man gärna pratar med och känner förtroende för både som säljare och köpare.
En mästare på att skapa varma och ärliga relationer.
Jag har anlitat henne vid två f..."
"Sara är så in i detalj noggrann och engagerad.
Hon är dessutom autentisk, erfaren och mycket kompetent inom branschen.
En människa man gärna pratar med och känner förtroende för både som säljare och köpare.
En mästare på att skapa varma och ärliga relationer.
Jag har anlitat henne vid två försäljningstillfällen.
Jag kan så varmt rekommendera Sara! "
Läs mer
säljare på Sankt Knuts Torg 12

14 mar 2024

"Sara är väldigt målinriktad, bra på att kommunicera och trevlig att ha göra med. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Kristianstadsgatan 31A

14 mar 2024

"Sara är väldigt proffsig, personlig och engagerad. Jag har köpt av henne tidigare och hon var det självklara valet när jag nu skulle sälja. Tryggare mäklare finns inte!"
säljare på Köpenhamnsvägen 13B

14 mar 2024

"Sara höll uppe modet trots en trög marknad och att många visningar behövdes. Försäljningen blev av tack vare hennes stora nätverk i Malmö från tidigare försäljningar. Kan bara rekommendera!"
säljare på Södra Förstadsgatan 121G

14 mar 2024

"Väldigt bra kommunikation, tillgänglig, bra återkoppling "
säljare på Lönngatan 10K

21 dec 2023

"Vi rekommenderar verkligen Sara till 100% och och hennes engagemang fanns där hela vägen. Trevlig, pålitlig och driven. Tusen tack för all hjälp!"
säljare på Sallerupsvägen 6

17 dec 2023

"Forografen som anlitades tog inte så bra bilder men i övrigt bra jobbat"
säljare på Branteviksgatan 5B

09 dec 2023

"Trevlig, driven och kompetent."
säljare på Falsterbogatan 25

08 dec 2023

"Sara har kämpat outtröttligt hela hösten för att få min lägenhet såld i den ofattbart tröga bostadsmarknaden. Hon har varit lätt att få tag på hela tiden, alltid lika glad och trevlig och har ställt upp med visningar varje vecka hela hösten tills min lägenhet äntligen såldes. Jag kan verkligen re..."
"Sara har kämpat outtröttligt hela hösten för att få min lägenhet såld i den ofattbart tröga bostadsmarknaden. Hon har varit lätt att få tag på hela tiden, alltid lika glad och trevlig och har ställt upp med visningar varje vecka hela hösten tills min lägenhet äntligen såldes. Jag kan verkligen rekommendera Sara!"
Läs mer
säljare på Bodekullsgången 21A

07 dec 2023

"Sara fick mig att känna mig trygg i en lite läskig situation som det innebär när det gäller att flytta och hitta nytt hem. Även om inte min nya lägenhet kom via Sara känner jag att hon var ett stöd även där."
säljare på Sorgenfrivägen 11D

27 sep 2023

"Är super nöjd "
säljare på Nobelvägen 85B

26 sep 2023

"Andra gången jag säljer med Sara och ingen tvekan om att ja valt helt rätt mäklare för mina försäljningar. Denna gången i en svår marknad där många ser långa försäljningsprocesser lyckas Sara sälja min lägenhet inom en veckas tid enbart via det egna spekulantregistret till ett pris ja känner mig ..."
"Andra gången jag säljer med Sara och ingen tvekan om att ja valt helt rätt mäklare för mina försäljningar. Denna gången i en svår marknad där många ser långa försäljningsprocesser lyckas Sara sälja min lägenhet inom en veckas tid enbart via det egna spekulantregistret till ett pris ja känner mig riktigt nöjd med, otroligt! Att Sara är ett proffs är de ingen fråga om och säljer du runt sorgenfri/nobel/Möllan så finns de ingen annan mäklare att välja. Driven, alltid glad, positiv och lösningsorienterad. Stark rekommendation. "
Läs mer
säljare på Eslövsgatan 9

20 sep 2023

"Jag vill varmt rekommendera Sara Persson som er fastighetsmäklare. Sara är en pålitlig och professionell partner genom hela vår fastighetsaffär. Med sin expertis och engagemang guidade Sara oss genom processen från början till slut.
Hon imponerade med sin noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer..."
"Jag vill varmt rekommendera Sara Persson som er fastighetsmäklare. Sara är en pålitlig och professionell partner genom hela vår fastighetsaffär. Med sin expertis och engagemang guidade Sara oss genom processen från början till slut.
Hon imponerade med sin noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer, vilket gav oss förtroende för varje steg i affären. Sara lyssnade på mina önskemål och behov och anpassade sitt arbete efter dem. Jag kände mig verkligen sedda och hörda som kund."
Läs mer
säljare på Lönngatan 56A

28 jun 2023

"Rekommenderas varmt! Proffsigaste mäklaren jag någonsin mött. Hon har stenkoll på marknaden och södra innerstaden. Hon var tydlig, tillgänglig, höll mig väl uppdaterad och var engagerad hela vägen igenom. Jag kommer absolut att anlita henne igen. "
säljare på Södra Förstadsgatan 80B

19 jun 2023

"Sara är en grym mäklare, förtroendeingivande och kan verkligen förstå vilken målgrupp för vilken lägenhet! Och dessutom otroligt trevlig! "
säljare på Bragegatan 5D

19 jun 2023

"Jag hittade Sara på Hittamäklare och blev mycket imponerad av hennes säljstatistik. Hon infriade våra förväntningar och lyckades sälja bostaden rekordsnabbt till det begärda priset trots svåra läget på bostadsmarknaden. Sara var lyhörd för mina önskemål, driven, strategisk och uppdaterade mig for..."
"Jag hittade Sara på Hittamäklare och blev mycket imponerad av hennes säljstatistik. Hon infriade våra förväntningar och lyckades sälja bostaden rekordsnabbt till det begärda priset trots svåra läget på bostadsmarknaden. Sara var lyhörd för mina önskemål, driven, strategisk och uppdaterade mig fortlöpande. Hon är mycket kompetent och har mycket god lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Norra Parkgatan 3

19 jun 2023

"Pålitlig, trevlig och trygg mäklare. Så glad jag hittade Sara."
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 14A

19 jun 2023

"Sara är lätt att samarbeta med. Hon är professionell, inkännande och genuin. Jag är glad att jag valde henne som mäklare och kan varmt rekommendera andra att göra det samma. /Emma"
säljare på Sankt Knuts Torg 1B

27 mar 2023

"Mycket trevlig, personlig och kompetent. Bra koll och mycket energi. Kände mig trygg och hade stort förtroende för Sara genom hela förloppet. "
säljare på Södra Parkgatan 29A

26 mar 2023

"Sara förmedlade vår bostad med stort engagemang och driv. Hon var ett stort stöd under hela processen och ett bra bollplank. Jag kan verkligen rekommendera Sara för andra som ska sälja och köpa i området! "
säljare på Eslövsgatan 7B

24 mar 2023

"Otroligt kunnig, engagerad, ärlig, tillgänglig och pålitlig. Kan varmt rekommendera Sara! Hon var en klippa när vi sålde vår lägenhet under oroliga tider på bostadsmarknaden."
säljare på Amiralsgatan 76

24 mar 2023

"Sara kom in som en räddande ängel i en högst pressad situation. Trots den tidspress vi hade behöll hon lugnet och var positiv hela vägen. Hon var drivande, uthållig, pålitlig och helt fantastisk. Vi hade tappat tron på att få till en försäljning men Sara intygade från start att vi skulle lyckas. ..."
"Sara kom in som en räddande ängel i en högst pressad situation. Trots den tidspress vi hade behöll hon lugnet och var positiv hela vägen. Hon var drivande, uthållig, pålitlig och helt fantastisk. Vi hade tappat tron på att få till en försäljning men Sara intygade från start att vi skulle lyckas. I en opålitlig och svajig marknad blir man som säljare lätt orolig och uppgiven men det var ganska svårt då Sara fortsatte i samma positiva anda och hon gav sig inte förrän vi nått dit vi hade hoppats på och hon lyckades! På 3 veckor hann hon sälja så att vi kunde flytta in i den nya bostaden precis som planerat bara 5 veckor senare. Sara är för oss det självklara valet av mäklare!"
Läs mer
säljare på Gottorpsvägen 35F

22 feb 2023

"Min lägenhet skulle säljas lagom till när bostadsmarknaden tvärnitade, vilket så klart var väldigt svårt. Sara hade hela tiden en positiv, men också realistisk inställning som gjorde att jag som säljare kände mig tryggare. Hon har varit extremt uthållig och erbjudit och hållit i otaliga visningar..."
"Min lägenhet skulle säljas lagom till när bostadsmarknaden tvärnitade, vilket så klart var väldigt svårt. Sara hade hela tiden en positiv, men också realistisk inställning som gjorde att jag som säljare kände mig tryggare. Hon har varit extremt uthållig och erbjudit och hållit i otaliga visningar. Till slut lyckades hon också få lägenheten såld till ett bra pris. Jag tror att på den nya, tuffa bostadsmarknaden är det viktigt att ha en uthållig och positiv mäklare som orkar jobba lite längre tid för att få objekt sålda, och då är Sara verkligen en mäklare att rekommendera. Hon är dessutom väldigt trevlig."
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 16B

22 feb 2023

"Vi sålde vår lägenhet på en orolig marknad, men med Sara kändes hela processen trygg och enkel. Sara är proffsig, varm och engagerad. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Helsingborgsgatan 16

05 jan 2023

"Sara är supertrevlig och har bra koll på området, hon känns proffsig och ärlig."
säljare på Sölvesborgsgatan 3B

03 jan 2023

"Jag hade egentligen efterfrågat en annan mäklare som jag träffade på när jag letade min första lägenhet och hon var den bästa jag mötte när vi gick på visningen. Då hon tyvärr var mammaledig så rekommenderade hon sin högra hand istället som hon kallade Sara och Sara var verkligen guld genom hela ..."
"Jag hade egentligen efterfrågat en annan mäklare som jag träffade på när jag letade min första lägenhet och hon var den bästa jag mötte när vi gick på visningen. Då hon tyvärr var mammaledig så rekommenderade hon sin högra hand istället som hon kallade Sara och Sara var verkligen guld genom hela processen, rekommenderar henne varmt och speciellt om man är första gångens köpare/säljare. Blir det aktuellt för mig med en likande affär igen så är det henne jag kommer att ringa, är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 27B

01 jan 2023

"Sara var trevlig, enkel att hålla kontakten med och svarade snabbt. Hon var inlyssnande och inkännande samtidigt som hon föreslog och utförde egna ideér. Att sälja och flytta från sin lägenhet tycker jag är ganska jobbigt men hon gjorde det lättare för att jag kände mig trygg med henne. Kan verkl..."
"Sara var trevlig, enkel att hålla kontakten med och svarade snabbt. Hon var inlyssnande och inkännande samtidigt som hon föreslog och utförde egna ideér. Att sälja och flytta från sin lägenhet tycker jag är ganska jobbigt men hon gjorde det lättare för att jag kände mig trygg med henne. Kan verkligen rekommendera Sara!"
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 43A

31 dec 2022

"Sara är väldigt proffsig och enkel att ha att göra med. Kan bara rekommendera!"
säljare på Sölvesborgsgatan 3C

23 dec 2022

"Det är tredje gången jag arbetar med Sara med inköp/försäljning av bostad och är lika nöjd varje gång. Sara är väldigt professionell och effektiv samt lätt att göra med och mycket trevligt. Jag skulle varmt rekommendera att anlita Sara som mäklare!"
säljare på Karlshamnsgatan 7A

10 dec 2022

"Det är andra gången jag anlitar Sara och är båda gångerna lika glad för det. Sara har varit en klippa i en turbulent marknad, är genomgående enkel att samarbeta med och hittar alltid nya vägar framåt!"
säljare på Ystadsgatan 12

03 dec 2022

"Sara hjälpte oss i en period där marknaden var ruff men lyckades ändå med försäljningen. Positiv och väldigt hjälpsam, vi är mycket nöjda !"
säljare på Österportsgatan 5A

01 dec 2022

"Fantastisk mäklare! Alltid ett trevligt möte med mycket energi. Mycket kunskap om området och extremt målmedveten. Hon såg det bästa med lägenheten :)"
säljare på Vitemöllegatan 4A

28 nov 2022

"Expert på området (Sofielund, Möllan) med många potentiella köpare. Stark och driven direkt vid start. Lade värderingen högre än andra mäklare vi kontaktat och levererade i en nedåtgående marknad. Lyhörd när vi ville ändra lite detaljer i annonsen och strukturerad när visningarna började. Kan ver..."
"Expert på området (Sofielund, Möllan) med många potentiella köpare. Stark och driven direkt vid start. Lade värderingen högre än andra mäklare vi kontaktat och levererade i en nedåtgående marknad. Lyhörd när vi ville ändra lite detaljer i annonsen och strukturerad när visningarna började. Kan verkligen rekommendera Sara! Tveka inte! "
Läs mer
säljare på Sofielundsvägen 46

04 nov 2022

"Väldigt nöjd från första kontakt till försäljning. Jag fick bra med uppdateringar under hela processen. Trots en trög bostadsmarknad i dagsläget var Sara alltid trevlig och lyhörd. "
säljare på Nobelvägen 78A

01 nov 2022

"Mycket proffsig och kompetent. Lätt att ha och göra med, och väldigt engagerad. Bara positivt att säga om Sara."
säljare på Eslövsgatan 9

30 okt 2022

"Sara var mycket professionel, supertrevlig och gjorde hela tiden det lilla extra som fick oss som säljare att känna oss omhändertagna.
Hon hade väldigt bra koll om vårt område och visste exakt hur vi skulle genomföra vår försäljning för att få många intressenter till visningarna."
"Sara var mycket professionel, supertrevlig och gjorde hela tiden det lilla extra som fick oss som säljare att känna oss omhändertagna.
Hon hade väldigt bra koll om vårt område och visste exakt hur vi skulle genomföra vår försäljning för att få många intressenter till visningarna."
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 11C

29 okt 2022

"Sara är en fantastisk mäklare med oerhört bra lokalkännedom och kunskap som tillsammans med brett spekulantregister och ett härligt driv resulterade i en riktigt bra affär trots tuffa tider att sälja i. Utöver detta så var det ett nöje att samarbeta med Sara då hon alltid är positiv och lösningso..."
"Sara är en fantastisk mäklare med oerhört bra lokalkännedom och kunskap som tillsammans med brett spekulantregister och ett härligt driv resulterade i en riktigt bra affär trots tuffa tider att sälja i. Utöver detta så var det ett nöje att samarbeta med Sara då hon alltid är positiv och lösningsorienterad oavsett. 5/5 utan att blinka! "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 37

26 okt 2022

"Sara är en väldigt behaglig och energisk person, positiv och driven. Lätt att samarbeta med, lyhörd och framförallt kunnig. Ett proffs som visar på stor kompetens även när marknaden är svår. Kan inget annat än varmt rekommendera henne. "
säljare på Lönngatan 56B

26 okt 2022

"Väldigt engagerad och "på". Absolut noll att anmärka på. "
säljare på Amiralsgatan 76

25 jun 2022

"Väldigt professionell och fick mig att våga lägga ut till försäljning i en orolig tid! Tacksam. "
säljare på Torekovsgatan 9A

20 jun 2022

"Vi är helt nöjda med Sara i hela processen. Det unika i vårt fall var att hon hade extra kunskaper om marknaden i vårt område. Hon hade många egna intressenter vilket definitivt höjde slutpriset. Sara har varit långsiktigt och lyhörd och har haft relation med oss under många år utan att försöka p..."
"Vi är helt nöjda med Sara i hela processen. Det unika i vårt fall var att hon hade extra kunskaper om marknaden i vårt område. Hon hade många egna intressenter vilket definitivt höjde slutpriset. Sara har varit långsiktigt och lyhörd och har haft relation med oss under många år utan att försöka pressa oss till att sälja. Precis som man vill ha en mäklare."
Läs mer
säljare på Kristianstadsgatan 31A

20 jun 2022

"Sara är oerhört tillmötesgående och lyhörd. Kände mig trygg under hela processen! "
säljare på Dalaplan 2A

19 jun 2022

"Vi träffade Sara första gången på en visning av en lägenhet vi var intresserade av. Hon var väl påläst, mycket kunnig och engagerad i alla frågor från de olika spekulanterna. Vi köpte inte den lägenheten, men där och då visste vi att vi hittat vår framtida mäklare. Så när vi väl skulle sälja tvek..."
"Vi träffade Sara första gången på en visning av en lägenhet vi var intresserade av. Hon var väl påläst, mycket kunnig och engagerad i alla frågor från de olika spekulanterna. Vi köpte inte den lägenheten, men där och då visste vi att vi hittat vår framtida mäklare. Så när vi väl skulle sälja tvekade vi inte en sekund att kontakta Sara. Hon gav bra råd angående föräljningen och var drivande och engagerad genom hela processen."
Läs mer
säljare på Vendelsfridsgatan 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
98 620 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
274 av 280 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
266 av 279 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
277 av 280 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sara på kartan.

477 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
281 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

1 550 000 kr
1 rum, 34 m²
45 588 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 262 kr/mån
4 495 000 kr
5 rum, 105 m²
42 809 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 850 kr/mån
950 000 kr
1 rum, 24 m²
39 583 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 354 kr/mån
850 000 kr
1 rum, 29 m²
29 310 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 342 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 50 m²
29 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 742 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 225 000 kr
Lägenhet Möllevången
-25 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
1 320 000 kr
Lägenhet Folkets Park
-75 000 kr
1,5 rum, 45,2 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Effektiv och kunnig"
1 725 000 kr
Lägenhet Folkets Park
+ 30 000 kr
1,5 rum, 42,7 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 995 000 kr
Lägenhet Triangeln
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Möllevången
-95 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.