Sara Persson

Profilbild för Sara Persson
Sara Persson
4.9 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
17 st
97 460 000 kr

Bakgrund

Sara Persson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-02-12. Sara har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sara har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 78 775 500 kr.

Presentation

Jag har många års erfarenhet från säljbranschen och blev registrerad mäklare 2014 och har sedan dess jobbat på Bjurfors.

Mina främsta egenskaper som mäklare är att jag har ett starkt driv och ambitionsnivå i varje affär. Jag är ärlig, påläst, har lång erfarenhet och älskar mitt jobb!
2021 och 2022 blev jag den mest rekommenderade mäklaren i hela Södra innerstaden i Malmö och gjorde också flest försäljningar av alla mäklare i samma område.

Jag älskar att slå rekordpriser! Men för mig är det lika viktigt att köparen också gör en bra affär. Bra information och återkoppling även till spekulanter och köpare ger alla parter bra service och en trygg och seriös affär.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så kan jag berätta hur vi kan göra just din bostadsaffär till sitt livs bästa.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2023

Säljare om Sara.

27 mar 2023

"Mycket trevlig, personlig och kompetent. Bra koll och mycket energi. Kände mig trygg och hade stort förtroende för Sara genom hela förloppet. "
säljare på Södra Parkgatan 29A

26 mar 2023

"Sara förmedlade vår bostad med stort engagemang och driv. Hon var ett stort stöd under hela processen och ett bra bollplank. Jag kan verkligen rekommendera Sara för andra som ska sälja och köpa i området! "
säljare på Eslövsgatan 7B

24 mar 2023

"Otroligt kunnig, engagerad, ärlig, tillgänglig och pålitlig. Kan varmt rekommendera Sara! Hon var en klippa när vi sålde vår lägenhet under oroliga tider på bostadsmarknaden."
säljare på Amiralsgatan 76

24 mar 2023

"Sara kom in som en räddande ängel i en högst pressad situation. Trots den tidspress vi hade behöll hon lugnet och var positiv hela vägen. Hon var drivande, uthållig, pålitlig och helt fantastisk. Vi hade tappat tron på att få till en försäljning men Sara intygade från start att vi skulle lyckas. ..."
"Sara kom in som en räddande ängel i en högst pressad situation. Trots den tidspress vi hade behöll hon lugnet och var positiv hela vägen. Hon var drivande, uthållig, pålitlig och helt fantastisk. Vi hade tappat tron på att få till en försäljning men Sara intygade från start att vi skulle lyckas. I en opålitlig och svajig marknad blir man som säljare lätt orolig och uppgiven men det var ganska svårt då Sara fortsatte i samma positiva anda och hon gav sig inte förrän vi nått dit vi hade hoppats på och hon lyckades! På 3 veckor hann hon sälja så att vi kunde flytta in i den nya bostaden precis som planerat bara 5 veckor senare. Sara är för oss det självklara valet av mäklare!"
Läs mer
säljare på Gottorpsvägen 35F

22 feb 2023

"Min lägenhet skulle säljas lagom till när bostadsmarknaden tvärnitade, vilket så klart var väldigt svårt. Sara hade hela tiden en positiv, men också realistisk inställning som gjorde att jag som säljare kände mig tryggare. Hon har varit extremt uthållig och erbjudit och hållit i otaliga visningar..."
"Min lägenhet skulle säljas lagom till när bostadsmarknaden tvärnitade, vilket så klart var väldigt svårt. Sara hade hela tiden en positiv, men också realistisk inställning som gjorde att jag som säljare kände mig tryggare. Hon har varit extremt uthållig och erbjudit och hållit i otaliga visningar. Till slut lyckades hon också få lägenheten såld till ett bra pris. Jag tror att på den nya, tuffa bostadsmarknaden är det viktigt att ha en uthållig och positiv mäklare som orkar jobba lite längre tid för att få objekt sålda, och då är Sara verkligen en mäklare att rekommendera. Hon är dessutom väldigt trevlig."
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 16B

22 feb 2023

"Vi sålde vår lägenhet på en orolig marknad, men med Sara kändes hela processen trygg och enkel. Sara är proffsig, varm och engagerad. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Helsingborgsgatan 16

05 jan 2023

"Sara är supertrevlig och har bra koll på området, hon känns proffsig och ärlig."
säljare på Sölvesborgsgatan 3B

03 jan 2023

"Jag hade egentligen efterfrågat en annan mäklare som jag träffade på när jag letade min första lägenhet och hon var den bästa jag mötte när vi gick på visningen. Då hon tyvärr var mammaledig så rekommenderade hon sin högra hand istället som hon kallade Sara och Sara var verkligen guld genom hela ..."
"Jag hade egentligen efterfrågat en annan mäklare som jag träffade på när jag letade min första lägenhet och hon var den bästa jag mötte när vi gick på visningen. Då hon tyvärr var mammaledig så rekommenderade hon sin högra hand istället som hon kallade Sara och Sara var verkligen guld genom hela processen, rekommenderar henne varmt och speciellt om man är första gångens köpare/säljare. Blir det aktuellt för mig med en likande affär igen så är det henne jag kommer att ringa, är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 27B

01 jan 2023

"Sara var trevlig, enkel att hålla kontakten med och svarade snabbt. Hon var inlyssnande och inkännande samtidigt som hon föreslog och utförde egna ideér. Att sälja och flytta från sin lägenhet tycker jag är ganska jobbigt men hon gjorde det lättare för att jag kände mig trygg med henne. Kan verkl..."
"Sara var trevlig, enkel att hålla kontakten med och svarade snabbt. Hon var inlyssnande och inkännande samtidigt som hon föreslog och utförde egna ideér. Att sälja och flytta från sin lägenhet tycker jag är ganska jobbigt men hon gjorde det lättare för att jag kände mig trygg med henne. Kan verkligen rekommendera Sara!"
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 43A

31 dec 2022

"Sara är väldigt proffsig och enkel att ha att göra med. Kan bara rekommendera!"
säljare på Sölvesborgsgatan 3C

23 dec 2022

"Det är tredje gången jag arbetar med Sara med inköp/försäljning av bostad och är lika nöjd varje gång. Sara är väldigt professionell och effektiv samt lätt att göra med och mycket trevligt. Jag skulle varmt rekommendera att anlita Sara som mäklare!"
säljare på Karlshamnsgatan 7A

10 dec 2022

"Det är andra gången jag anlitar Sara och är båda gångerna lika glad för det. Sara har varit en klippa i en turbulent marknad, är genomgående enkel att samarbeta med och hittar alltid nya vägar framåt!"
säljare på Ystadsgatan 12

03 dec 2022

"Sara hjälpte oss i en period där marknaden var ruff men lyckades ändå med försäljningen. Positiv och väldigt hjälpsam, vi är mycket nöjda !"
säljare på Österportsgatan 5A

01 dec 2022

"Fantastisk mäklare! Alltid ett trevligt möte med mycket energi. Mycket kunskap om området och extremt målmedveten. Hon såg det bästa med lägenheten :)"
säljare på Vitemöllegatan 4A

28 nov 2022

"Expert på området (Sofielund, Möllan) med många potentiella köpare. Stark och driven direkt vid start. Lade värderingen högre än andra mäklare vi kontaktat och levererade i en nedåtgående marknad. Lyhörd när vi ville ändra lite detaljer i annonsen och strukturerad när visningarna började. Kan ver..."
"Expert på området (Sofielund, Möllan) med många potentiella köpare. Stark och driven direkt vid start. Lade värderingen högre än andra mäklare vi kontaktat och levererade i en nedåtgående marknad. Lyhörd när vi ville ändra lite detaljer i annonsen och strukturerad när visningarna började. Kan verkligen rekommendera Sara! Tveka inte! "
Läs mer
säljare på Sofielundsvägen 46

04 nov 2022

"Väldigt nöjd från första kontakt till försäljning. Jag fick bra med uppdateringar under hela processen. Trots en trög bostadsmarknad i dagsläget var Sara alltid trevlig och lyhörd. "
säljare på Nobelvägen 78A

01 nov 2022

"Mycket proffsig och kompetent. Lätt att ha och göra med, och väldigt engagerad. Bara positivt att säga om Sara."
säljare på Eslövsgatan 9

30 okt 2022

"Sara var mycket professionel, supertrevlig och gjorde hela tiden det lilla extra som fick oss som säljare att känna oss omhändertagna.
Hon hade väldigt bra koll om vårt område och visste exakt hur vi skulle genomföra vår försäljning för att få många intressenter till visningarna."
"Sara var mycket professionel, supertrevlig och gjorde hela tiden det lilla extra som fick oss som säljare att känna oss omhändertagna.
Hon hade väldigt bra koll om vårt område och visste exakt hur vi skulle genomföra vår försäljning för att få många intressenter till visningarna."
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 11C

29 okt 2022

"Sara är en fantastisk mäklare med oerhört bra lokalkännedom och kunskap som tillsammans med brett spekulantregister och ett härligt driv resulterade i en riktigt bra affär trots tuffa tider att sälja i. Utöver detta så var det ett nöje att samarbeta med Sara då hon alltid är positiv och lösningso..."
"Sara är en fantastisk mäklare med oerhört bra lokalkännedom och kunskap som tillsammans med brett spekulantregister och ett härligt driv resulterade i en riktigt bra affär trots tuffa tider att sälja i. Utöver detta så var det ett nöje att samarbeta med Sara då hon alltid är positiv och lösningsorienterad oavsett. 5/5 utan att blinka! "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 37

26 okt 2022

"Sara är en väldigt behaglig och energisk person, positiv och driven. Lätt att samarbeta med, lyhörd och framförallt kunnig. Ett proffs som visar på stor kompetens även när marknaden är svår. Kan inget annat än varmt rekommendera henne. "
säljare på Lönngatan 56B

26 okt 2022

"Väldigt engagerad och "på". Absolut noll att anmärka på. "
säljare på Amiralsgatan 76

25 jun 2022

"Väldigt professionell och fick mig att våga lägga ut till försäljning i en orolig tid! Tacksam. "
säljare på Torekovsgatan 9A

20 jun 2022

"Vi är helt nöjda med Sara i hela processen. Det unika i vårt fall var att hon hade extra kunskaper om marknaden i vårt område. Hon hade många egna intressenter vilket definitivt höjde slutpriset. Sara har varit långsiktigt och lyhörd och har haft relation med oss under många år utan att försöka p..."
"Vi är helt nöjda med Sara i hela processen. Det unika i vårt fall var att hon hade extra kunskaper om marknaden i vårt område. Hon hade många egna intressenter vilket definitivt höjde slutpriset. Sara har varit långsiktigt och lyhörd och har haft relation med oss under många år utan att försöka pressa oss till att sälja. Precis som man vill ha en mäklare."
Läs mer
säljare på Kristianstadsgatan 31A

20 jun 2022

"Sara är oerhört tillmötesgående och lyhörd. Kände mig trygg under hela processen! "
säljare på Dalaplan 2A

19 jun 2022

"Vi träffade Sara första gången på en visning av en lägenhet vi var intresserade av. Hon var väl påläst, mycket kunnig och engagerad i alla frågor från de olika spekulanterna. Vi köpte inte den lägenheten, men där och då visste vi att vi hittat vår framtida mäklare. Så när vi väl skulle sälja tvek..."
"Vi träffade Sara första gången på en visning av en lägenhet vi var intresserade av. Hon var väl påläst, mycket kunnig och engagerad i alla frågor från de olika spekulanterna. Vi köpte inte den lägenheten, men där och då visste vi att vi hittat vår framtida mäklare. Så när vi väl skulle sälja tvekade vi inte en sekund att kontakta Sara. Hon gav bra råd angående föräljningen och var drivande och engagerad genom hela processen."
Läs mer
säljare på Vendelsfridsgatan 6B

19 jun 2022

"Har du säljtankar och är ute efter en mäklare? Välj Sara! Genuin, pålitlig och professionell från start till slut. Otroligt nöjd med Sara som var väldigt engagerad, påläst, och alltid tillgänglig. 5/5 stjärnor! "
säljare på Åhusgatan 5

19 jun 2022

"Sara har mycket bra kunskap om området och kommunikationen var snabb, bra och trevlig. Sara gjorde ett väldigt bra jobb och vi rekommenderar varmt."
säljare på Sofielundsvägen 46

20 maj 2022

"Bästa mäklare jag nånsin träffat! Superproffsig men även personlig. Ska jag någonsin flytta igen kommer jag ringa Sara direkt!"
säljare på Sofielundsvägen 23E

06 maj 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Sara som mäklare. Mycket trevlig o hjälpsam. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Höll oss uppdaterade. Allt gick snabbt o smidigt. "
säljare på Acaciagatan 4

29 apr 2022

"Sara gav ett positivt intryck och var lätt att komma i kontakt med. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Bragegatan 2A

05 apr 2022

"Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Sara!"
säljare på Torekovsgatan 19A

04 apr 2022

"Från värdering av bostaden till slutgiltig försäljning har Sara varit lyhörd och alltid funnits till hands. Sara är en genuin person med en energi som smittar av sig på omgivningen, egenskaper som känns äkta tillsammans med de andra goda förmågor hon besitter.
Hon har drivit på processen bra, va..."
"Från värdering av bostaden till slutgiltig försäljning har Sara varit lyhörd och alltid funnits till hands. Sara är en genuin person med en energi som smittar av sig på omgivningen, egenskaper som känns äkta tillsammans med de andra goda förmågor hon besitter.
Hon har drivit på processen bra, varit effektiv liksom snabb.
Sara har uppnått mina förväntningar i affären och jag värdesätter hennes entusiasm i den."
Läs mer
säljare på Sankt Knuts väg 10B

02 apr 2022

"Sara var toppen! Lätt att ha att göra med, väldigt glad, trevlig och ärlig, erfaren och seriös! Rekommenderar starkt hennes tjänster till er som ska sälja bostad! "
säljare på Ronnebygatan 20A

01 apr 2022

"Using publicly available data, I looked at the performance of brokers actively selling similar properties in my neighborhood. I chose Sara because she appeared to significantly out-performs her peers with consistent and high returns. I'm happy to say she lived up to my hopes. Sara proved to be d..."
"Using publicly available data, I looked at the performance of brokers actively selling similar properties in my neighborhood. I chose Sara because she appeared to significantly out-performs her peers with consistent and high returns. I'm happy to say she lived up to my hopes. Sara proved to be deeply knowledgeable and insightful about the market, and be keenly strategic. She is cheerful and positive in a believably authentic way and with the right balance of energy and humbleness. "
Läs mer
säljare på Osbygatan 9

01 apr 2022

"Asgrym. Vi höll på väldigt länge med denna försäljning. Hon gav aldrig upp även fast det ibland inte såg ljust ut, och fixade visning efter visning. Väldigt trevlig och hjälpsam. Hon stod verkligen till svars sjukt bra för min lägenhets "brister". Rekommenderar starkt!!"
"Asgrym. Vi höll på väldigt länge med denna försäljning. Hon gav aldrig upp även fast det ibland inte såg ljust ut, och fixade visning efter visning. Väldigt trevlig och hjälpsam. Hon stod verkligen till svars sjukt bra för min lägenhets "brister". Rekommenderar starkt!!"
Läs mer
säljare på Ronnebygatan 7A

31 mar 2022

"Sara var snabb, proffsig & väldigt trevlig! Enkel att arbeta med! "
säljare på Uppsalagatan 9A

31 mar 2022

"Sara var mycket professionell genom hela processen och höll oss hela tiden väl informerade. Vi är mycket nöjda med Sara och hennes hjälp med att sälja vår lägenhet."
säljare på Industrigatan 17A

25 feb 2022

"Jag hade förväntat och önskat bättre uppdatering under processen och att annonsen görs mer noggrant med högre fokus på detaljer. Jag upplevte att jag själv behövde pusha i olika steg av processen för att den ska gå vidare och jag ser det mer som mäklarens ansvar, eftersom man betalar för det. "
"Jag hade förväntat och önskat bättre uppdatering under processen och att annonsen görs mer noggrant med högre fokus på detaljer. Jag upplevte att jag själv behövde pusha i olika steg av processen för att den ska gå vidare och jag ser det mer som mäklarens ansvar, eftersom man betalar för det. "
Läs mer
säljare på Exercisgatan 30A

17 feb 2022

"Sara är supertrevlig, proffsig och kan sin sak. Vi uppskattade hur ofta hon uppdaterade oss i processen men framförallt hur snabb och effektiv hon var"
säljare på Lönngatan 56A

15 feb 2022

"Sara har ett toppenbemötande, är tydlig i sin kommunikation och mycket hjälpsam vid frågor/funderingar. Precis det egenskaper jag söker hos någon som ska sälja min lägenhet. "
säljare på Simrishamnsgatan 3B

30 dec 2021

"Vi är väldigt nöjda med Saras insats, hon är mycket kunnig och enkel att ha och göra med. Rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Sorgenfrivägen 23C

05 dec 2021

"Detta är andra gången jag anlitar Sara och skulle välja henne om igen! Försäljningen gick otroligt snabbt och till ett högre pris än vad jag hade kunnat tro. Dessutom är Sara otroligt professionell, kunnig och trygg som mäklare. "
säljare på Disponentgatan 27

30 nov 2021

"Mycket bra"
säljare på Vimpelgatan 23

03 nov 2021

"Väldigt nöjd med Sara, allt gick supersmidigt trots att jag sålde lägenheten på distans. Hon vattnade till och med blommorna efter visning så de hade överlevt när jag var nere för att ta flyttlasset, toppen! Enkel att få tag på, kom med bra svar och höll mig uppdaterad och trygg i alla lägen från..."
"Väldigt nöjd med Sara, allt gick supersmidigt trots att jag sålde lägenheten på distans. Hon vattnade till och med blommorna efter visning så de hade överlevt när jag var nere för att ta flyttlasset, toppen! Enkel att få tag på, kom med bra svar och höll mig uppdaterad och trygg i alla lägen från start till försäljning. Alltid glad, trevlig och tillmötesgående vilket jag verkligen uppskattade. Skulle varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Eslövsgatan 9

01 nov 2021

"Sara är en väldigt trevlig och duktig mäklare som gjorde försäljningen av min lägenhet till en trygg upplevelse. Sara är professionell, men samtidigt enkel att ha en avslappnad och personlig kontakt med. Jag känner stort förtroende för Sara och rekommenderar henne varmt."
"Sara är en väldigt trevlig och duktig mäklare som gjorde försäljningen av min lägenhet till en trygg upplevelse. Sara är professionell, men samtidigt enkel att ha en avslappnad och personlig kontakt med. Jag känner stort förtroende för Sara och rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 16B

20 okt 2021

"Med Saras personliga bemötande med sin proffsiga touch så blev det en snabb och smidig affär som dessutom var rolig hela vägen fram! :)"
säljare på Simrishamnsgatan 26

23 sep 2021

"Sara var väldigt engagerad under hela processen! Det var tydligt från start till slut och hon levde upp till de förväntningar jag hade på försäljningen av min lägenhet. Ett gediget arbete med en superfin bostadsannons och ett välplanerat upplägg som ledde till att resultatet blev över förväntan! ..."
"Sara var väldigt engagerad under hela processen! Det var tydligt från start till slut och hon levde upp till de förväntningar jag hade på försäljningen av min lägenhet. Ett gediget arbete med en superfin bostadsannons och ett välplanerat upplägg som ledde till att resultatet blev över förväntan! Hennes tillgänglighet var något som var viktigt för mig och detta levde hon upp till! Jag kan varmt rekommendera Sara till andra! "
Läs mer
säljare på Sölvesborgsgatan 3B

19 sep 2021

"Supertrevlig och professionell!"
säljare på Sofielundsvägen 23E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
78 775 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
208 av 213 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
182 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
203 av 212 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
211 av 213 säljare

Sara på kartan.

381 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
213 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
1,5 rum, 43 m²
34 767 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 967 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 53,5 m²
37 641 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 247 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 50 m²
35 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 436 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 45 m²
48 777 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 908 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 61 m²
29 426 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 124 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 495 000 kr
Lägenhet Folkets Park
4 rum, 105 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
730 000 kr
Lägenhet Dalaplan
-20 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 750 000 kr
4 295 000 kr
Lägenhet Norra Sorgenfri
3 rum, 85 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Folkets Park
1 rum, 24 m²
Utropspris: 950 000 kr
845 500 kr
Lägenhet Annelund
-4 500 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.