Sara Persson

Profilbild för Sara Persson
Säljarfavorit
Sara Persson
4.9 / 5
(123 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
42 st
110 235 000 kr

Bakgrund

Sara Persson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-02-12. Sara har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Sara har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 109 275 000 kr.

Presentation

Jag har många års erfarenhet inom säljbranschen och startade min karriär på Bjurfors 2013. Genom att vara lyhörd och samtidigt mål- och resultatinriktad, jobbar jag hårt för att försäljningarna ska anpassas utifrån varje kunds behov och förväntningar.

Med utbildning inom foto och grafisk design har jag erfarenheten och känslan för att lyckas lyfta fram det där speciella i varje bostad för att få så många spekulanter som möjligt, vilket ger dig Max betalt för din bostad. I kombination med sitt engagemang och servicetänk kan såväl säljare som köpare känna sig trygga och hörda genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarbyrå


Säljare om Sara.

20 okt 2021

"Med Saras personliga bemötande med sin proffsiga touch så blev det en snabb och smidig affär som dessutom var rolig hela vägen fram! :)"
säljare på Simrishamnsgatan 26

23 sep 2021

"Sara var väldigt engagerad under hela processen! Det var tydligt från start till slut och hon levde upp till de förväntningar jag hade på försäljningen av min lägenhet. Ett gediget arbete med en superfin bostadsannons och ett välplanerat upplägg som ledde till att resultatet blev över förväntan! Hennes tillgänglighet var något som var viktigt för mig och detta levde hon upp till! Jag kan varmt rekommendera Sara till andra! "
säljare på Sölvesborgsgatan 3B

19 sep 2021

"Supertrevlig och professionell!"
säljare på Sofielundsvägen 23E

15 sep 2021

"Valde Sara efter rekommendation och är nöjd med mitt val! Upplevde att Sara utgick från mina önskemål och gjorde hela processen smidig och effektiv för mig. Mycket nöjd! "
säljare på Bragegatan 9

13 sep 2021

"Jätte glad med Sara. 100% rekommenderas och jag skulle välja henne igen."
säljare på Eslövsgatan 7B

20 aug 2021

"Alt i alt tillfreds "
säljare på Södra Förstadsgatan 91A

29 jun 2021

"Effektiv, hjälpsam och trevlig. Väldigt lätt att ha att göra med och allt gick att lösa! "
säljare på Östra Farmvägen 34B

27 jun 2021

"Sara visade stort engagemang, intresse och kunskap. Hon var behjälplig med att besvara frågor kring min försäljning men besvarade även frågor om kommande köp. Mycket kunnig på området och dess föreningar samt tillgänglig, noggrann och trevlig. Kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Eslövsgatan 5

24 jun 2021

"Förtjusande samarbete!"
säljare på Eriksrogatan 1A

22 jun 2021

"Sara är fantastisk! Jag behövde verkligen hennes professionalism, säkerhet och positivitet, det gjorde att jag kände mig hundra procent lugn i en annars stormig situation. Dessutom hade hon full kännedom om mitt hus och mitt område, det var det jag valde henne för från början."
säljare på Eslövsgatan 9

19 jun 2021

"Supernöjd! Kommer ringa Sara direkt om jag nånsin behöver sälja nåt igen."
säljare på Uppsalagatan 9A

15 jun 2021

"Sara var enkel att kommunicera, proffsig och alltid tillgänglig om det dök upp någon fråga. Gjorde ett kanon jobb med vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Sara Persson och Bjurfors."
säljare på Spånehusvägen 62H

10 jun 2021

"Mycket energi, trevlig. Bollade tankar tillsammans. Trodde på affären och det gav hopp till mig som säljare. "
säljare på Eslövsgatan 5

31 maj 2021

"Vi hade en fantastiskt bra upplevelse av Sara. Hon fick oss att tro på försäljningen och vårt objekt, hon ingav ett stort förtroende och vi valde att gå vidare med henne framför flera andra som vi också pratat med. Kunnig, god kännedom om vårt område, trevlig och enkel att ha att göra med. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Kiviksgatan 9A

13 maj 2021

"Jag är så nöjd med Saras insats! Hon var lyhörd, trevlig och driven. Jag är övertygad om att det är hennes arbete som gjorde att vi fick så bra pris på vår lägenhet. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sofielundsvägen 46

29 apr 2021

"Grym! :) ❤"
säljare på Simrishamnsgatan 26

27 apr 2021

"Sara Persson var bäst. Tack
sara.persson@bjurfors.se
0739-206680 "
säljare på Vannagårdsgatan 234

09 apr 2021

"En mycket engagerad och kompetent mäklare så är lätt att nå och få svar ifrån, rekommenderas varmt."
säljare på Västra Skrävlingevägen 85

01 apr 2021

"Vi är så nöjda med Sara! Hjälpsam, snabb på att svara, jobbade hårt för att hjälpa oss med att sälja vår lägenhet. Toppen på all vis! "
säljare på Simrishamnsgatan 3B

21 mar 2021

"Jag är väldigt nöjd med Saras arbete. Hon är väldigt trevlig, kompetent och lätt att prata med. Jag har känt mig tryggt och hört under hela processen! Skulle varmt rekommendera att anlita Sara som mäklare."
säljare på Åhusgatan 5

16 mar 2021

"Trevlig, lätt att få tag på och kommunicera med. Rekommenderar absolut!"
säljare på Brobygatan 1C

16 mar 2021

"Sara hjälpte mig att sälja en lägenhet på förhand. Med ett starkt kontaktnät och god kännedom om marknad och spekulanter i närområdet gick försäljningen snabbt, till ett bra pris och med en väldigt smidig process. Sara är dessutom väldigt trevlig och enkel att ha kontakt med, vilket gjorde att hela processen kändes trygg, speciellt för mig som sålde för första gången. Min upplevelse var att allt det jag kommunicerat som viktigt för mig möttes med råge, och jag är väldigt nöjd med samarbetet."
säljare på Karlshamnsgatan 7A

03 mar 2021

"Proffsig! Tillgänglig, inlyssnande, driven. Väldigt enkel att samarbeta med. "
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

03 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Saras arbete. Hon uppfyllde alla våra förväntningar och mer därtill. Var alltid lyhörd, engagerad och man känner sig verkligen trygg i hennes händer! "
säljare på Östra Förstadsgatan 17C

03 mar 2021

"Sara är lätt att kommunicera med, har koll på läget vilket gör att en som kund känner sig trygg. Sara är uppmärksam på spekulanter, ger dem utrymme samtidigt som hon tar processen framåt. "
säljare på Föreningsgatan 79A

08 feb 2021

"Sara is a great professional. She was very thorough with the different parts of the selling process, be it with explaining all the details of her evaluation of the property or making sure the pictures were right when they were being taken. Fully recommend! "
säljare på Mäster Eriks Plan 7C

21 jan 2021

"Trevlig varmhjärtad tjej, mycket professionell och vi är jättenöjda med försäljningen! Kan varmt rekommendera Sara! "
säljare på Konsultgatan 28

21 jan 2021

"Vi var supernöjda med Sara som mäklare! Det kändes tryggt att hon tog hand om vår försäljning. Hennes värdering stämde överens med slutpriset, hon var engagerad och höll oss uppdaterade hela vägen. Kan varmt rekommendera Sara som mäklare! "
säljare på Eslövsgatan 1B

17 dec 2020

"Sara är otroligt engagerad och har positiv energi. Rekommenderas verkligen."
säljare på Västra Ryttmästaregatan 23

17 dec 2020

"Sara är en mycket bra mäklare som gjorde en fin insats och på ett trevligt sätt. Jag är jättenöjd och kan rekommendera Sara alla dagar.
Carina"
säljare på Torekovsgatan 18C

02 dec 2020

"Sara är rakt på sak och har koll på sina områden. Rekommenderar varmt!"
säljare på Osbygatan 11A

04 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Sara Persson och skulle anlita henne själv igen utan tvekan! Proffsig och trevlig rakt igenom. "
säljare på Spånehusvägen 49A

04 sep 2020

"Flexibel, tydlig och rak på sak, ställer upp för både parter(säljare , köpare)"
säljare på Åhusgatan 4

31 aug 2020

"Sara var superengagerad i min försäljning, gav mig värdefulla tips och råd. Hon känns väldigt trovärdig och otroligt påläst/kompetent gällande både marknaden och processen i sig. Väldigt nöjd! "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

28 aug 2020

"Sara är en väldigt varm o härlig person som lämnade ett gott intryck. Man känner definitivt att man kan lita på henne! Hon höll mig väl uppdaterad längs hela vägen och uppnådde alla mina förväntningar. Rekommenderar Sara starkt! "
säljare på Exercisgatan 30A

21 aug 2020

"Jag är supernöjd med Saras jobb med att hantera försäljningen med min lägenhet. Hon var lätt att få tag på, engagerad och positiv. Allt gick väldigt smidigt. Jag fick sålt lägenheten mycket snabbare och för ett mycket bättre pris än förväntat. Jag rekommenderar Sara! "
säljare på Vitemöllegatan 12A

20 aug 2020

"Allt var toppen! Sara var engagerad och tålmodig så att det blev ett bra slutpris på lägenheten. Jag är väldigt nöjd med Sara! "
säljare på Saarisvägen 2A

20 aug 2020

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Kronetorpsgatan 68A

20 aug 2020

"Engagerad, kunnig och avslappnad mäklare. "
säljare på Osbygatan 14

19 aug 2020

"Super bra, lyhörd som kom med bra idéer. Vi kom bra överens och hon var väldigt lyhörd. Tog ett fint ansvar över hela affären. "
säljare på Kiviksgatan 6B

19 aug 2020

"Sara var fantastisk från första stund. Hon gav ett professionellt intryck direkt men var samtidigt personlig och jag kände att hon brydde sig "på riktigt". Jag upplevde henne som genuint intresserad av min bostad, och hon var genom hela försäljningen mycket lyhörd för mina egna tankar och önskemål. Hon visade en stor energi och entusiasm under allt från värdering till fotografering och var samtidigt kunnig och påläst vilket fick mig att känna mig trygg. Kan verkligen varmt rekommendera henne! "
säljare på Simrishamnsgatan 3B

19 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Sara. Väldigt engagerad, kreativ och lyhörd. Snabb på svar och duktig på att hålla oss uppdaterade. Allt kändes väldigt tryggt och även om försäljningen gick långsamt i början lyckades vi sälja till det pris vi önskade. Väldigt nöjda "
säljare på Rådmansgatan 23A

19 aug 2020

"Sara är enormt professionell och tar sitt jobb på största allvar. Alltid tillgänglig vid eventuella frågor och jag blev väl informerad under varje steg i försäljningen. Jag kände mig trygg och kunde lita på Sara till 100 procent.
mäklaren sålde lägenheten med stor vinst efter budgivning. Kan varmt rekommendera Sara som presterade utöver mina förväntningar."
säljare på Disponentgatan 27

19 aug 2020

"det bästa var att hon hade koll på vad folk som vill ville bo i det området gillade."
säljare på Falsterboplan 31A

19 aug 2020

"Jag har köpt och sålt med ett par olika mäklare, och Sara är den jag skulle anlita igen. Lugn och lyhörd och samtidigt driven. Varm, lättsam men noggrann. "
säljare på Sankt Knuts väg 4C

19 aug 2020

"Mycket kompetent och trevlig! "
säljare på Spånehusvägen 62F

19 aug 2020

"Sandra är väldigt proffsig, kommer definitivt att jobba med henne igen! "
säljare på Nobelvägen 68A

19 aug 2020

"Väldig bra mäklare "
säljare på Simrishamnsgatan 3C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
109 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
121 av 123 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 123 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 123 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
122 av 123 säljare

Sara på kartan.

230 tidigare annonser
5 bostäder till salu
123 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 195 000 kr
3 rum, 91,2 m²
46 098 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 131 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 41 m²
36 463 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 826 kr/mån
1 250 000 kr
2 rum, 58 m²
21 551 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 553 kr/mån
1 295 000 kr
1,5 rum, 35 m²
37 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 860 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 48 m²
41 562 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 705 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

895 000 kr
Lägenhet Sofielund
1 rum, 33 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 495 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Dalaplan
-100 000 kr
2 rum, 54,4 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
1 315 000 kr
Lägenhet Möllevången
+ 20 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med Saras personliga bemötande med sin proffsiga touch så blev det en snabb och smidig affär som dessutom var rolig hela vägen fram! :)"
1 095 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
-10 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 105 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.