Sara Lukenda

Profilbild för Sara Lukenda
Sara Lukenda
4.8 / 5
(62 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
17 st
95 525 000 kr

Bakgrund

Sara Lukenda jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2016-11-24. Sara har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sara har haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 606 000 kr.

Presentation

Jag har ett stort intresse för affärer och brinner för att leverera över förväntan! Jag hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag älskar högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100% nöjd.

Upprepade utmärkelser från tidigare kunder är att jag alltid är tillgänglig, driven utan dess like, entusiastisk, ambitiös och pålitlig. Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Sara.

11 maj 2020

"Trots en osäker marknad kämpade väldigt fint och lyckades få många intresse.
Bra jobbat . "
säljare på Dalhemsgatan 10

26 mar 2020

"Sara är väldigt positiv och driven som person samt att hon är väldigt förtroendeingivande, både för säljare och köpare. Hon fick mig som säljare att känna mig trygg från start till mål. Rekommenderar henne starkt!!"
säljare på Ättehögsvägen 13

13 mar 2020

"Supernöjd med insats och slutpris. Allt gick jättesmidigt. Det enda jag har att anmärka på var att salespichen inte helt stämde med hur det sen blev, togs ex. ej skymningsbilder som utlovats. "
säljare på Kvarnbygatan 41

07 mar 2020

"Trevlig och kunnig samt tillgänglig och snabb"
säljare på Askims Domarringsväg 204

05 mar 2020

"Vi har varit i kontakt med Sara sedan en lång tid tillbaka och vi valde henne för att vi kände oss trygga och nöjda med hennes insats, engagemang och lyhördhet.
Jag kan beskriva Sara även som en familjär person, det är som om man känt henne hur länge som helst när man träffar henne. Hon tar in ens situation och gör det absolut bästa av den!
Vi skulle definitivt höra av oss till henne igen eftersom vi är så nöjda med hennes arbete tillsammans med oss. En riktigt professionell, positiv och hängiven mäklare! "
säljare på Pinnharvsgatan 3C

27 feb 2020

"Mycket engagerad och mäklare! Rekommenderas!!"
säljare på Heljereds Byväg 9

09 feb 2020

"Jag hade 2 bostadsaffärer med hjälp av Sara! Efter den första var hon den absoluta valet fön den nästa. Hon är så himla positiv och engagerad och trevlig, vilket gör att affärer går mycket snabbare än vad man tror. Rekommenderar henne."
säljare på Broslättsgatan 17

27 jan 2020

"Vi tog hjälp av Sara för att sälja vår pappas lägenhet. Jag upplevde Sara som mycket kunnig, positiv och driven, och hon höll oss löpande uppdaterade. Trots att pappa gick bort mitt under processen och situationen ändrades till ett dödsbo så löste sig allt snabbt ändå, mycket tack vare Saras energi. Jag rekommenderar henne varmt till alla. "
säljare på Lejonstensgatan 3

27 jan 2020

"Jag är toppen nöjd å Sara. Vänlig, snabb och trevlig. "
säljare på Ponnygatan 6A

07 nov 2019

"Jag hittade Sara när jag tittade på vilken firma som sålt liknande objekt för högst slutpris, tog kontakt med henne och mötte på en sprudlande driven kvinna som var oerhört målinriktad. Hon gick noggrant igenom sin strategi vilket jag inte fått av andra mäklare, detta fick mig att välja Sara. Affären gick snabbt och inom 2 veckor var bostaden såld och papper signerade, snabbt och smidigt. Det andra mäklare inte trodde var möjligt löste Sara för mig.
Fick även hjälp att komma i kontakt med inredare inför försäljning, vilket var till stor hjälp!
För mig är även återkoppling viktigt för att jag som säljare skall känna mig trygg i processen, och detta känner jag att jag fått så fort frågor dykt upp.
Väldigt nöjd med detta samarbete! "
säljare på Vänortsgatan 9B

07 nov 2019

"Sara är väldigt trevlig, vänlig och kunning med bra lokalkännedom. Hon tog hand om allting och jag kunde luta mig tillbaka och låta henne ta hand om allt som handlade om styling, fotografering, annons, visning och budgivning. Lägenheten såldes innan första visning för ett pris jag var nöjd med.
"
säljare på Kvarnbygatan 31

01 okt 2019

"Sara var väldigt lyhörd och engagerad i vårt första möte. Hon kom med bra input på inredning samt att hon var väldigt målinriktad på att vi ska göra en bra affär. Hon har en härlig och positiv energi som är väldigt smittande och det har hon stor användning av i livet."
säljare på Åby Allé 3

23 sep 2019

"Sara gjorde en kanoninsats med vår försäljning. Allt gick smidigt och hon fick oss att känna att det inte fanns några problem i världen. Duktig, engagerad och personlig vilket gjorde att vi kände oss lugna och trygga genom hela försäljningen. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Gundas gata 244

18 sep 2019

"Sara har varit suverän! Lyhörd, noggrann, nytänkande och mkt tydlig i sin kommunikation! Väldigt nöjd med henne som min mäklare! "
säljare på Samuel Norbergsgatan 4

11 jun 2019

"Första gången jag träffade Sara visste jag direkt att jag ville ha henne som vår mäklare trots att jag hade redan varit i kontakt med andra mäklare. Utan att hesitera skrev jag på kontraktet och har känt mig trygg under hela försäljningsprocessen
Sara är en glad och positiv person som verkligen älskar sitt jobb. Hon var dessutom väldigt insatt i bostadsmarknaden i vårt område samt i bostadsföreningens arbete mm.
Rekommenderar starkt Sara Lukenda, hon är stjärna!!!
"
säljare på Ponnygatan 4B

08 maj 2019

"Sara är en fantastiskt driven mäklare som verkligen gjorde det lilla extra för mig som kund! Höll mig ständigt uppdaterad i försäljningsprocessen, grym lokalkännedom och noggrann från början till slut. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kvarnbygatan 35

07 maj 2019

"En glad och positiv mäklare som engagerade sig ambitiöst med lägenheten trots en avvaktande marknad. Ordnade flera privatvisningar utöver de ordinarie tills vi fick in ett bra bud som kändes rimligt. Snabba snabbt på mail och sms. Lyckades sälja utan förlust medan många andra i byggnaden som sålt i år gått minus. Rekommenderas!"
säljare på Gräddgatan 7

12 apr 2019

"Sara var väl förberedd och lätt att få tag på samt hade bra energi och var driven.
Hon var även charmig och socialt kompetent."
säljare på Kvarnbygatan 51

04 apr 2019

"Rekommenderar starkt Sara Lukenda. Höll mig uppdaterad och lyssnade på mina förslag kring annonsen. Svarade alltid på mina samtal och var aktiv på sms. Utöver detta hade hon en väldigt positiv energi vilket gjorde att hela försäljningsprocessen, som annars är väldigt stressig, till något man kan se fram emot nästa gång!"
säljare på Broslättsgatan 17

17 mar 2019

"Fantastisk mäklare! Lyhörd, trevlig och engagerad. Rekommenderar fantastiska Sara till alla. "
säljare på Vänortsgatan 4F

17 jan 2019

"Glad och positiv mäklare med mkt energi. Kan bli bättre på att komma i god tid och komma ihåg vad som sagts om bostaden. "
säljare på Tallkottegatan 2C

12 jan 2019

"Trevlig, energisk, taktisk. Gjorde en mycket fin beskrivning av huset i annonsen."
säljare på Kulörgatan 20

26 sep 2018

"Engagerad, duktig och väldigt driven! Processen från början till slut tog endast 3 veckor. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Vänortsgatan 4D

24 sep 2018

"Jättetrevlig och proffesionellt mäklare.
"
säljare på Pinnharvsgatan 6A

28 jun 2018

"Sara är en jätte trevlig mäklare som skötte sig exemplariskt :-) Hon fanns alltid till hands när hon behövdes, höll oss uppdaterade om allla förändringar och steg i försäljningen. Och självklart det viktigaste, såg till att vi fick vår lägenhet såld även fast marknaden såg ut att stå stilla. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Häradsgatan 31

15 jun 2018

"Supertrevlig och drivande säljare!
Fem av fem stjärnor alla gånger "
säljare på Skrittgatan 4C

30 maj 2018

"Sara är en toppen tjej, pålitlig och trevlig."
säljare på Gundas gata 130

04 jan 2018

""Sara är en grymt härlig person och har en stor kompetens inom mäklarbranschen! "
Visade sig vara mycket kunnig, säker, tydlig, effektiv, pigg och charmig. Vi kände oss trygga!"
Hon gjorde ett fantastisk jobb vid försäljning av vår lägenhet. Att sälja lägenhet är ganska stressigt, men Sara höll oss lugna hela vägen, Vill starkt rekommendera Sara för de som letar efter mäklare"Riktigt bra! Från första möte, till stängd affär"
säljare på Vetekornsgatan 5

01 sep 2017

"Supernöjd! "
säljare på Vänortsgatan 21

24 jul 2017

"Trodde hon skulle vara för ung och oerfaren men det visade sig att jag hade fel, hon rodde hem det hela galant!"
säljare på Vetekornsgatan 29

20 jul 2017

"En underbart och jättetrevlig mäklare!!"
säljare på Bågskyttegatan 1A

15 jun 2017

"Jag kan starkt rekommendera Sara Lukenda som mäklare - gjorde ett fantastiskt fint arbete och var alltid tillgänglig. "
säljare på Ridspögatan 4C

31 maj 2017

"Fick stort förtroende för Sara och det höll i sig genom hela försäljningen. Hon har varit ett mycket värdefullt stöd i alla frågor. "
säljare på Mäldvägen 4

27 maj 2017

"Överträffade våra förväntningar"
säljare på Ålegårdsgatan 109

10 maj 2017

"Energik och kraftig mäklare, störst rekommenderad"
säljare på Larssons Berg 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
3
Radhus
1
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
96 606 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 62 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 62 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
61 av 62 säljare

Sara på kartan.

127 tidigare annonser
2 bostäder till salu
61 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 150 000 kr
2 rum, 42 m²
51 190 kr/m²
Lägenhet, Kungsbacka
2 831 kr/mån
1 795 000 kr
1,5 rum, 31 m²
57 903 kr/m²
Lägenhet, Kungsbacka
2 548 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 650 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
5 015 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
+ 220 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Krokslätt
-150 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
4 800 000 kr
Parhus Balltorp
+ 105 000 kr
4 rum, 103 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Kvarnby
+ 55 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.