Sara Danielsson

Profilbild för Sara Danielsson
Sara Danielsson
4.9 / 5
(128 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
16 st
70 305 000 kr

Bakgrund

Sara Danielsson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2013-06-03. Sara har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Sara har haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 81 615 000 kr.

Presentation

Personlig. Ärlig. Engagerad. Lyhörd. Driven. Ambitiös. Kompetent. Professionell. Noggrann - Det är ofta återkommande ord när mina kunder får beskriva mig. Mer om vad mina kunder tycker om mig kan du läsa nedan i mina rekommendationer.

Personligen ser jag mäklaryrket som ett serviceyrke med fokus på försäljning. Jag är målmedveten och arbetar i ett högt tempo med fokus på kvalitet och resultat. Samtidigt är det viktigt att köpare, säljare och spekulanter får den information de behöver och känner sig trygga. Min övertygelse är att välinformerade köpare och säljare leder till lyckade försäljningar och att förtroende, ärlighet och engagemang är nyckeln till framgång. Mina kunder brukar säga att mitt engagemang är något utöver det vanliga och jag lämnar sällan en detalj åt slumpen. Det brukar visa sig på resultatet.

Jag kombinerar min erfarenhet och bakgrund som marknadschef och VD inom näringslivet med ett brinnande och genuint intresse för att hjälpa människor med vad som ofta är deras livs största affär.

Välkommen att kontakta mig för en helt ny mäklarupplevelse!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sara.

30 jun 2020

"Mycket nöjd med mäklarens sätt att informera och att hantera hela försäljningen. Mycket engagerad och kunnig. Glad och positiv och full av energi."
säljare på Herserudsvägen 8

23 jun 2020

"Vi jämförde med flera mäklare men fastnade för Sara och hennes kollega på Mäklarhuset och vi kunde inte blivit mer nöjda!
Trevligt och seriöst bemötande från första intrycket samt bra service och kontinuerlig kontakt genom hela affären. Vi kända oss trygga med vårat val av mäklare och försäljningen gick precis som vi hoppats på och förväntat oss. Vi kan starkt rekommendera Svenska Mäklarhuset på Lidingö och Sara Danielsson. "
säljare på Pyrolavägen 28

22 jun 2020

"Så behaglig och närvarande mäklare som verkligen ger intryck av att vilja både köpare och säljares väl.
Rimlighet!"
säljare på Högsätravägen 24

01 jun 2020

"Sara gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen, vi är mer än nöjda.
Hon är bra på att hålla en tät kommunikation vilket gjorde att vi alltid kände oss uppdaterade genom hela processen.
Sara är driven, seriös och mycket kunnig, vi kommer absolut anlita henne igen när behov finns."
säljare på Kolmårdsvägen 8

13 maj 2020

"Sara är rutinerad, lätt att kommunicera och diskutera med. Känns inte det minsta ”krängig”, utan mer som ett vägledande, stabilt bollplank som lät oss fatta besluten kring hur vi ville gå tillväga med vår försäljning. Höll oss väl uppdaterade under resan och sydde ihop affären på ett smidigt sätt trots rådande Corona-förhållanden. <3"
säljare på Källängsvägen 74

26 apr 2020

"Samtliga mäklare ansåg jag övervärdera vår lägenhet. Det påverkade slutpris. Corona påverkade till viss del. Men Sara såg ändå till att få den såld. Hade önskat att hon tog mer parti för oss som säljare än 50/50 köpare."
säljare på Banvägen 21B

24 apr 2020

"Sara är allt man söker när man ska välja mäklare. Trevlig, seriös och transparent, informativ och håller en konstant uppdaterad. Hennes råd kändes väldigt professionella och i mitt fall då jag bor utomlands visade hon sig vara enastående. Hon tog hand om allt hon kunde ta hand om, t.o.m. bortforsling av piano etc.
Trots dessa svåra tider med coronavirus gick affären fort. Ärligt talat är jag förvånad och imponerad.. Nöjd till hundra % !!
Bravo Sara och tusen tack !"
säljare på Källängsvägen 45

23 jan 2020

"Jag har anlitat en handfull mäklare vid tidigare försäljningar, men haft svårt att sälja min bostad på Lidingö. Med tre misslyckade försäljningsförsök under 2019, fick jag tips om Sara Danielsson från min förra granne och jag kollade upp hennes profil på HittaMäklare och blev imponerad av de positiva kommentarerna. Till en början var jag en aning tveksam att anlita Sara, då hon verkade en aning "för avslappnad" och personlig. Ändå valde jag att gå vidare med Sara och då insåg jag att jag har gjort helt rätt val. Jag har aldrig träffat en mer lyhörd, engagerad, målinriktad och trevlig mäklare som Sara är. Och resultatet av hennes insats, strategi, engagemang, tajming och rådgivning blev ett MIRAKEL. Sara överträffade alla mina förväntningar; en riktigt power woman! Superimponerade arbete och älskad av alla involverade. Jag är supertacksam för den fantastiska insatsen, transparensen och den fantastiska kommunikationen. Kan fortsätta mitt beröm i evigheter, men kan kortfattat summera att anlita någon annan än Sara på Lidingö vore ett misstag. Bättre än så kan det inte bli. Punkt. Rekommenderas starkt! +++++"
säljare på Gavelvägen 3

21 jan 2020

"En pålitlig Mäklare som är lyhörd, engagerad och vill ens bästa. Lyssnar på ens behov och finns alltid tillgänglig. Social och trevlig."
säljare på Lillåkersvägen 48

13 jan 2020

"Sara är en professionell mäklare med god uppfattning om den lokala bostadsmarknaden. Hon kan marknaden, ger goda råd, för en bra dialog, är förtroendeingivande och har en seriös framtoning. Vi är mer än nöjda! "
säljare på Larsbergstorget 5

14 dec 2019

"Engagerad, driven, uppdaterad och rådgivande mäklare. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Södra Kungsvägen 236

14 dec 2019

"Sara är en mycket duktig och proffesionellt mäklare som levererar."
säljare på Slipvägen 2

13 dec 2019

"Sara var lyhörd, engagerad, hjälpsam, trovärdig och väldigt trevlig. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och kände att jag vid minsta fråga kunde ringa Sara som alltid tog sig tid trots att jag vet att hon säljer mycket och är väldigt uppbokad. Jag upplevde att hon var lika mån om köparen som mig och strävar efter att bägge parter ska vara nöjda efter genomförd affär. Proffsigt. Jag kommer definitivt anlita Sara när det är dags att flytta nästa gång. "
säljare på Ekfatsgatan 2

14 nov 2019

"Som mäklare är Sara lyhörd och enkel att prata med. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och var tillgänglig när jag sökte henne. Det bästa av allt är att Sara månade om att det skulle kännas bra både för säljare och köpare. Härligt att höra från köparna att de också tyckte att de blivit bra omhändertagna."
säljare på Aspnäsvägen 10

08 nov 2019

"Engagerad, kunnig, hjälpsam, glad , tillgänglig"
säljare på Astreavägen 10

30 okt 2019

"trevlig bra o snabb"
säljare på Larsbergstorget 5

21 okt 2019

"Sara är en mäklare med skön och positiv energi. Hon är kunnig och lyssnar på dina behov. Jag kände verkligen att jag fick igenom mina önskemål om annons, foton och visningar, hon la ingen prestige i att bestämma utan sa sin åsikt ifall hon tyckte annorlunda. Hon stöttade mig på ett professionellt sätt genom hela försäljningen. "
säljare på Gavelvägen 3

19 okt 2019

"Sara var väldigt tillgänglig även efter försäljningen"
säljare på Herserudsvägen 8

11 okt 2019

"Vi anlitade Sara för att sälja vår lägenhet då hennes koncept och offert var överlägset de andra mäklare vi jämförde med. Arbetet under försäljningen höll mycket hög kvalitet och vi hade inte tvekat att anlita henne igen nästa gång vi ska sälja. Vi ger våra varmaste rekommendationer till Sara som såg till att vi fick en snabb och smidig försäljning i en svårbedömd marknad. "
säljare på Radiovägen 10

27 sep 2019

"I stort sett väldigt nöjda men tycker vi borde haft fler visningar, som kanske gett flera spekulanter. Blev ju konstigt när en lika lgh i samma hus gick ut samtidigt. Sara dessutom väldigt uppbokad med andra visningar. "
säljare på Stenkilsvägen 4

15 jul 2019

"Sara är lugn, kunnig och trygg. Hon är realistisk och kommunicerar väldigt bra med dig som säljare. Vi har känt oss trygga och väldigt nöjda i hela processen frän första mötet till kontraktsskrivning. Vi kommer välja Sara igen."
säljare på Agavägen 29

25 maj 2019

"Sara guidade oss på ett engagerat, kompetent och lyhört sätt i försäljningen av vårt radhus. Vi är mycket tacksamma och kan varmt rekommendera Sara!"
säljare på Videtunet 9

22 maj 2019

"Mycket nöjd med Sara som mäklare, har legat på alla intresserade och var alltid positiv och såg framåt även när det gick trögt. Hon har varit kunnig och trevlig och hjälpt mig med mina frågor under hela processen. Jag håller inte med fotografen om vissa saker vad som var snyggt vid bild och jag har flera av mina nära som håller med om att det inte gjorde lägenheten snyggare men absolut var det bra men det är väl det enda jag inte är 100% nöjd med. "
säljare på Väpnarstigen 7

15 maj 2019

"Rak och informativ. Bra bollplank med bra idéer. Ingav stort förtroende och stor kompetens.
Mycket proffsig. Helt nöjd."
säljare på Lillåkersvägen 12

29 apr 2019

"Ja visst. "
säljare på Herrgårdsstigen 4

28 mar 2019

"Jag har inte avslutat affären men Sara Danielsson
kunnig ,duktig positiv jag kan verkligen rekommenderar henne."
säljare på Södra Kungsvägen 228

07 feb 2019

"Bästa mäklaren som sliter och gör allt för en! Håller en uppdaterad, letar, fixar och kämpar!"
säljare på Hamnvägen 11

22 dec 2018

"Jag är nöjd med mäklarens insats "
säljare på Grankottevägen 46

20 dec 2018

"Kompetent, trevlig och fokuserat arbetande. Skulle kunna engagera henne på nytt."
säljare på Videtunet 13

19 dec 2018

"Sara är kunnig, pedagogisk och tydlig och väldigt trevlig att ha att göra med som person också. Hon är närvarande genom hela processen vilket gör att hon säkerställer kvalitet i allt från fotografering, annonsering och kontraktskrivning. Hon har tålmodigt och snabbt svarat på alla mina frågor och fått mig att känna mig trygg genom processen, vilket är mycket värt för mig som ovan och osäker säljare. Rekommenderar Sara varmt! "
säljare på Högsätravägen 26

18 dec 2018

"Sara är en mäklare som absolut ger det lilla extra. Hon har stor lokalkännedom och kan se/ge förslag på sådant som en spekulant ej ser. Vi ger Sara våra bästa rekommendationer och kan varmt rekommendera henne till andra som är på väg att sälja på Lidingö. Högsta betyg."
säljare på Västra Allén 16

24 nov 2018

"Sara är yrkeskunnig, har trevlig attityd mot kund och är driftig. "
säljare på Högsätravägen 13

27 okt 2018

"Sara är bäst ."
säljare på Lillåkersvägen 16

21 sep 2018

"Helt enkelt bäst "
säljare på Fregattvägen 8

14 sep 2018

"Mycket engagerad och kommunikativ"
säljare på Periskopvägen 6

13 sep 2018

"Vi både sålde och köpte av Sara, det är det bästa vi gjort! Kunnig, enkel att kommunicera med och mycket trevlig att ha att göra med. Hon kör 100% hela vägen!"
säljare på Agavägen 27

12 jan 2018

"Kommer absolut rekommendera Sara till alla som ska göra bostadsaffärer!"
säljare på Pyrolavägen 9

12 jan 2018

"Är väldigt nöjd och glad över Saras insats! Stöd och pepp samt tog sig tid för allt som rörde försäljningen och mer där till. "
säljare på Högsätravägen 21

11 okt 2017

"Driven, ambitiös, kunnig, hängiven, lyhörd, trygg, och väldigt trevlig mäklare! Kommer absolut rekommendera till andra."
säljare på Bodalsvägen 20

25 aug 2017

"Sara kan och vet vad hon gör, samtidigt är lyhörd och kan ändra sig. Alltid positiv när man ser inte slutet på vägen. Henne kan man lita på! "
säljare på Lillåkersvägen 28

25 aug 2017

"Mycket engagerad och drivande och återkom ofta med uppföljning."
säljare på Agavägen 29

19 jun 2017

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats"
säljare på Högnäsvägen 4

18 apr 2017

"Otroligt proffsig och bra energi. Gjorde ett riktigt bra jobb."
säljare på Kostervägen 10

27 mar 2017

"Sara Danielsson är en mycket kompetent mäklare, hon håller det hon lovar.
hennes bästa egenskap är att hon har fokus på sälj."
säljare på Mittvägen 1J

21 mar 2017

"Vi är jättenöjda med Saras insats :) Hon gjorde ett mycket bra jobb. Engagerad och trevlig! Nästa gång vi flyttar kommer vi definitivt anlita Sara igen. "
säljare på Islinge Hamnväg 11

17 mar 2017

"Sara Danielsson betedde sig extremt professionellt och hjälpsam. Jag har redan hunnit rekommendera henne och talat gott om henne till flera vänner/släktingar.
Om möjligt så kommer jag kontakta henne varje gång jag ska sälja min bostad!
Mvh Simon Janesten"
säljare på Källängsvägen 7

14 feb 2017

"Sara hade en fantastisk energi och engagemang genom hela processen, oerhört proffsig och väldigt personlig. "
säljare på Näktergalsvägen 23

05 feb 2017

"Kan absolut rekommendera Sara."
säljare på Högsätravägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
81 615 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 128 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
110 av 128 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 128 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
127 av 128 säljare

Sara på kartan.

260 tidigare annonser
128 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 675 000 kr
Lägenhet Dalénum
+ 80 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 525 000 kr
Lägenhet Herserud
2 rum, 61,9 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med mäklarens sätt att informera och att hantera hela försäljningen. Mycket engagerad och kunnig. Glad och positiv och full av energi."
2 300 000 kr
Lägenhet Gångsätra
+ 150 000 kr
1 rum, 40,3 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så behaglig och närvarande mäklare som verkligen ger intryck av att vilja både köpare och säljares väl.
Rimlighet!"
4 700 000 kr
Lägenhet Torsvik
+ 150 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 4 550 000 kr
1 250 000 kr
Fritidshus Svensboda
-100 000 kr
3 rum, 44 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.