Sanna Treijs

Profilbild för Sanna Treijs
Sanna Treijs
4.8 / 5
(146 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
24 st
189 100 000 kr

Bakgrund

Sanna Treijs jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-07-07. Sanna har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sanna har haft 46 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 183 310 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar Södermalm sedan sommaren 2016 och kommer ursprungligen från kuststaden Oxelösund i Sörmland men har bott i Stockholms innerstad de senaste åren.

Jag har en lång bakgrund inom elitidrott och är tack vare det extremt målinriktad och lösningsorienterad. Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och fingertoppskänslan att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter.
Jag säljer din bostad med samma glädje, engagemang och noggrannhet som om det är min egen lägenhet jag säljer med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Med en tillgänglighet och målmedvetenhet som förvånar många hjälper jag dig med en av dina största och viktigaste affärer i livet. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Sanna.

10 sep 2020

"Kunde inte önskat mig någon bättre, Sanna har varit en klippa genom hela säljprocessen.
Hon är otroligt proffsig i kombination med en varm personlighet, för min del har det varit ovärderligt. "
säljare på Folkskolegatan 6

07 sep 2020

"Sanna är one of a kind och den bästa och mest professionella mäklaren vi haft att göra med. Vi kan inte komma på något som hon kunde gjort bättre!"
säljare på Johan Enbergs väg 60

11 aug 2020

"Det kändes både tryggt och roligt att sälja lägenheten med hjälp av Sanna Treijs. Affären gick bra från början till slut och Sanna var alltid tillgänglig och trevlig samt engagerad och professionell med en god balans däremellan. Jag skulle gärna både köpa och sälja en lägenhet med hjälp av Sanna igen."
säljare på Lundagatan 44A

10 aug 2020

"Sanna är en driven & flexibel mäklare "
säljare på Högalidsgatan 52B

02 jun 2020

"Bästa mäklaren. Bara positivt att säga!!"
säljare på Högalidsgatan 46B

11 mar 2020

"Supertrevlig och lätt att ha att göra med! Kändes verkligen som att Sanna hade full koll på läget och jag kände mig trygg att ha henne som mäklare. Jag kommer använda henne igen och rekommendera henne till andra. "
säljare på Lundagatan 36B

21 jan 2020

"Sanna fullgjorde sitt uppdrag med högsta kvalitet och var mycket trevlig att ha att göra med."
säljare på Vindragarvägen 21

29 nov 2019

"Vi hade höga förväntningar på Sanna då vi sett att hon sålt flertal lägenheter i området. Sanna fick oss att känna oss trygga och höll oss uppdaterade genom hela processen. Snabb på att återkoppla vid frågor och en härlig personlighet. Kort och gott så levde Sanna absolut upp till våra höga förväntningar. Vi är väldigt glada att just Sanna sålde vår lägenhet!"
säljare på Hornstulls Strand 13

22 okt 2019

"Det går inte att ge annat än toppbetyg, att sedan slutpriset inte stämde med värderingen beror på att slutpriset blev mycket högre än någon hade kunnat tro. Även om inte priset blivit så bra hade mäklaren ändå fått toppbetyg. "
säljare på Flintbacken 4

21 okt 2019

"En väldigt positiv helhetsupplevelse att sälja med Sanna. Enkel och tydlig kommunikation och mycket lyhörd. "
säljare på Hornsgatan 107

10 okt 2019

"Sanna är oerhört professionell och har genomfört uppdraget på ett mycket bra sätt! Väldigt bra dialog och tillgänglighet med oss som säljare genom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Sanna som mäklare!"
säljare på Ringvägen 11G

11 sep 2019

"Sanna är mycket kompetent och lyhörd. Rekommenderas! "
säljare på Brännkyrkagatan 77B

19 aug 2019

"Bästa *Mäklaren* på Södermalm! Efter att ha noggrant sökt runt och grävt fram fakta efter mäklare som lyckats bäst i just våran bostadsrättsförening så föll fokus väldigt tidigt på just *Sanna*. Och mycket riktigt besannades alla våra förhoppningar med råge! Det första som vi fastnade för hos *Sanna* var hennes naturliga och jordnära "ärlighet" i sin personlighet. Kändes direkt att detta är en person som vi kan lita på! Kunnig, tillmötesgående, vänlig, flexibel, tillgänglig, representativ, alert och ständigt på tårna för att få fram bästa möjliga rekord försäljningen för just dig! Summa summarum! Våran bostad blev såld redan innan visningen så klart, rekord försäljning dessutom! Vi kan med glädje mycket varmt rekommendera *Super Sanna* den bästa mäklaren på Södermalm!!! "
säljare på Timmermansgatan 37

22 jul 2019

"En toppenmäklare! Huvudet på skaft, snabb och effektiv. Trevlig och kompetent!"
säljare på Brännkyrkagatan 77B

08 jul 2019

"Sanna gjorde ett toppenjobb på alla sätt och vis. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Folkskolegatan 6

03 jul 2019

"Sanna är förutom att vara trevlig och lyhörd väldigt tydlig med vad som gäller under hela processen vilket gör resan mot det gemensamma målet till en trygg sådan. Hon är dessutom punktlig, driven och proffsig. Jag kan starkt rekommendera Sanna och lär vid framtida affär anlita henne igen."
säljare på Vindragarvägen 4

25 jun 2019

"Sanna är proffsig!"
säljare på Anders Reimers väg 16

23 maj 2019

"Mycket trevlig, lätt att få tag på, engagerad. jag var supernöjd!"
säljare på Högalidsgatan 33

14 maj 2019

"Slutpriset blev högre än både vi och mäklaren räknade med. Vi är väldigt nöjda med att vi valde Sanna som mäklare. "
säljare på Reimersholmsgatan 23

14 maj 2019

"Superduktig! Var jättenöjd med alla moment från början till slut. Strukturerad, enkel och rak kommunikation. Slår alla uppblåsta killgissande mäklarsnubbar med hästlängder, Sanna har järnkoll!"
säljare på Flintbacken 8

07 maj 2019

"Blev väldigt trevligt bemött av Sanna; för övrigt är hon engagerad i hela processen, lyhörd för omständigheter, och professionell i sin roll som mäklare."
säljare på Verkstadsgatan 5

10 apr 2019

"Sanna skötte min försäljning perfekt. Snabb och tydlig kommunikation, jag visste hela tiden vad som var på g. Hon hanterade allt, precis som en förväntar sig av ett proffs, och var tydlig med vad som skulle underlätta en smidig affär.
"
säljare på Heleneborgsgatan 30

22 mar 2019

"Sanna är en helt fantastisk människa som säljer din lägenhet som om det vore hennes egen. Rekommenderar Sanna till allt och alla! Kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Bergslagsvägen 27

21 mar 2019

"Sanna var väl förberedd vid första mötet och likaså inför alla andra steg under försäljningen. Alltid lätt att få tag i och hade god kunskap om bostad och område. Jag har ingenting negativt att säga om mäklaren och skulle defenitivt kunna rekommendera andra att anlita henne. "
säljare på Folkskolegatan 12

18 mar 2019

"Sanna var jättebra på att kommunicera, tydlig och närvarande. Jag kände att hon var genuin men professionell, varm, vänlig och lugn, men effektiv. Just en sådan person man hoppas att en mäklare ska vara. "
säljare på Upplandsgatan 67

28 feb 2019

"Sanna är precis det man önskar sig av en mäklare. Trevlig, seriös, stöttande och lyhörd. Tacksam att hon tryggt tog oss igenom processen att sälja. "
säljare på Bergsundsgatan 23

15 jan 2019

"En mäklare som tänkte på både säljare och köpare. "
säljare på Lanforsvägen 49

11 jan 2019

"Kunde inte ha varit bättre!"
säljare på Reimersholmsgatan 41

11 jan 2019

"Otroligt proffsig, engagerad och lyhörd. Skulle absolut rekommendera Sanna till alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Dammtorps Allé 2

08 okt 2018

"Sanna är en mycket profissionel och trevlig mäklare. Hon har god lokalkännedom i området och var alltid pålitlig i sin återkoppling. Kan verkligen rekomendera Sanna."
säljare på Verkstadsgatan 9

05 okt 2018

"Driven, målinriktad, saklig, oförställd,hängiven sin uppgift, förtroendeingivande, skön personlighet."
säljare på Södermannagatan 50

20 jun 2018

"Sanna är en fantastisk mäklare som levde upp till våra förväntningar i alla avseenden. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Bergsunds Strand 5

20 jun 2018

"Bra och enkel att ha att göra med."
säljare på Bergsunds Strand 9

18 jun 2018

"Mycket trevlig tjej! Sprider positiv energi och är väldigt behaglig att jobba med!
"
säljare på Hornsgatan 107

18 jun 2018

"Mäklaren Sanna var fantastiskt kunnig och professionell liksom trevlig och mjuk i sitt bemötande. Kan inte bli bättre. "
säljare på Midsommarvägen 55

18 jun 2018

"Fick offerter från fler mäklare men Sanna var den som ingav mest förtroende och dessutom upplevde jag Sanna som mycket fokuserad och behaglig som person. Stort Tack!"
säljare på Hornstulls Strand 13

04 apr 2018

"Sanna var väldigt professionell, lyhörd och trevlig. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Bondegatan 81

30 mar 2018

"Sanna gav ett mycket proffsigt och väldigt trevligt intryck. "
säljare på Bergsunds Strand 15

28 mar 2018

"Driven, tydlig och kunnig. Smidig och transparent process från första möte till kontrakt. "
säljare på Doktor Abelins gata 4

26 feb 2018

"Jag kan helhjärtat rekommendera Sanna Treijs som mäklare. Försäljningen skedde under en svacka i marknaden, men detta till trots jobbade mäklaren både hårt och målinriktat för att nå ett avslut - och med lyckat resultat. "
säljare på Bergsunds Strand 31

25 feb 2018

"Sanna var säker och proffsig och gjorde försäljningen smidig och lätt. Allt man kan önska sig av en mäklare!"
säljare på Hornsgatan 113

24 feb 2018

"Vi är supernöjda med Sanna!! Vi har pratat hemma mycket om hur glada vi är att vi valde att förmedla med och hur bra Sanna var i försäljningen av min lägenhet. Höll mig hela tiden underättad under processens gång!! Skulle definitivt rekommendera Sanna vidare!! "
säljare på Heleneborgsgatan 52

24 feb 2018

"Jag är mycket nöjd. Sanna Treijs var korrekt och trevlig i kontakten. Gav inga orealistiska förväntningar och förmedlade bra kontakt mellan säljare och köpare. Hon kombinerade ett professionellt förhållningssätt med ett personligt bemötande som jag uppskattade. Jag kan varmt rekommendera Sanna för andra uppdrag."
säljare på Tantogatan 43

23 feb 2018

"Jag kan varmt rekommendera Sanna som mäklare. Hon var engagerad, lyhörd och målmedveten. En stjärna!"
säljare på Folkskolegatan 6

23 feb 2018

"Sanna skapa ett otroligt lugn inför hela säljprocessen och allt gick smidigt från start till mål. Alltid lätt att nå och kom med bra rekommendationer och råd. Tummen upp!"
säljare på Verkstadsgatan 11

13 nov 2017

"Vi uppskattede särskilt att Sanna var rak och saklig. "
säljare på Hornsgatan 150B

13 nov 2017

"Påläst, kompetent och förtroendeingivande samt väldigt trevlig och sympatisk som person. En mäklare som jag verkligen kan rekommendera."
säljare på Lundagatan 36A

13 nov 2017

"tydlig, ärlig och rak. Inget tjafs...."
säljare på Pokalvägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
183 310 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 146 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
117 av 146 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 146 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
145 av 146 säljare

Sanna på kartan.

253 tidigare annonser
10 bostäder till salu
146 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
1 rum, 35 m²
74 142 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 330 kr/mån
2 250 000 kr
1 rum, 24 m²
93 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 725 kr/mån
3 750 000 kr
2 rum, 47 m²
79 787 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 195 kr/mån
2 495 000 kr
1,5 rum, 37 m²
67 432 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 312 kr/mån
3 350 000 kr
2 rum, 41 m²
81 707 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 298 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 350 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 355 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
8 960 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 965 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
3 610 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 615 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
5 410 000 kr
Lägenhet Södermalm Reimersholme
+ 715 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 300 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 9 700 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.