Sanna Treijs

Profilbild för Sanna Treijs
Sanna Treijs
4.8 / 5
(216 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
83 st
40 st
327 775 000 kr

Bakgrund

Sanna Treijs jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-07-07. Sanna har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sanna har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 305 335 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar Södermalm sedan sommaren 2016 och kommer ursprungligen från kuststaden Oxelösund i Sörmland men har bott i Stockholms innerstad de senaste åren.

Jag har en lång bakgrund inom elitidrott och är tack vare det extremt målinriktad och lösningsorienterad. Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och fingertoppskänslan att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter.
Jag säljer din bostad med samma glädje, engagemang och noggrannhet som om det är min egen lägenhet jag säljer med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Med en tillgänglighet och målmedvetenhet som förvånar många hjälper jag dig med en av dina största och viktigaste affärer i livet. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Sanna.

01 jun 2021

"Sanna är en jättebra mäklare, enkel att kommunicera med, pålitlig, noggrann och trevlig. Vill verkligen rekommendera henne. "
säljare på Hornsgatan 119

01 jun 2021

"Ger goda råd och gör bra bedömningar samt finns där under hela processen.
Försäljningen sköttes otroligt bra och smidigt!"
säljare på Lundagatan 38B

01 jun 2021

"Sanna är en väldigt sympatisk o lyhörd mäklare. Ett vinnande koncept."
säljare på Ringvägen 43A

01 maj 2021

"Jag är överlag väldigt nöjd med Sanna - hon var proffsig, rak och bra att ha göra med."
säljare på Trädgårdsgatan 7

20 apr 2021

"Slog rekord så värd varenda krona! Mycket nöjd! "
säljare på Odlingsvägen 3

26 mar 2021

"Jag valde Sanna efter att ha träffat fyra olika mäklare. Jag upplevde att Sanna hade mest koll på området och bra kontakter. Dessutom kändes hon trovärdig, noggrann och trevlig. Sanna höll mig väl uppdaterad och jag kände mig helt trygg genom hela säljprocessen! "
säljare på Lorensbergsgatan 3A

11 mar 2021

"Varmt Tack till Sanna! Mycket kompetent och trevlig, rekommenderar henne gärna!"
säljare på Fatburs Kvarngata 19

02 mar 2021

"Sanna skötte hela försäljningen på ett utmärkt sätt. Vi är supernöjda! "
säljare på Lundagatan 42B

30 jan 2021

"Väldigt engagerad, höll oss uppdaterade, och gav vettiga råd när vi behövde fatta beslut. Det kändes väldigt tryggt att ha Sanna som mäklare. Fanns liksom inget övrigt att önska från mäklaren. "
säljare på Högalidsgatan 52A

28 jan 2021

"Otroligt nöjd med Sannas proffsiga och engagerade insats, med fläckfritt genomförande genom hela processen. Hon satte höga men realistiska förväntningar på slutpris, vilka i slutändan överträffades i budgivningen.
Rekommenderar varmt att anlita Sanna!"
säljare på Torkel Knutssonsgatan 35

14 jan 2021

"Sanna gjorde verkligen allt för att jag skulle känna mig trygg och nöjd med min försäljning av lägenheten. Hon gjorde hela tiden det lilla extra för att mitt objekt skulle sticka ut i mängden. Hon hade full kontroll och styrde hela processen ända fram till en försäljning som vida överträffade mina förväntningar.
Rekommenderar Sanna varmt och kommer utan tvekan kontakta henne nästa gång jag ska sälja!"
säljare på Lundagatan 36F

07 dec 2020

"Sanna visade genom hela försäljningsprocessen ett engagemang och driv samt välvilja både gentemot köpare och säljare. Kan varmt rekommendera att anlita Sanna vid din försäljning. "
säljare på Sjödalsvägen 15

01 dec 2020

"Har svårt att bedöma arvodets storlek eftersom jag inte har någon egen erfarenhet av detta."
säljare på Bergsundsgatan 12

01 dec 2020

"Sanna var otroligt bra att ha att göra med. Från dag ett så visade hon ett enormt engagemang och ringde intressenter som hon visste letade bostad i området. Detta ledde till en förhandsvisning med 4 sällskap och ett avslut innan ordinarie visning.
Jag är riktigt nöjd med Sannas insats och jobbar gärna med henne igen!"
säljare på Grindsgatan 52

20 nov 2020

"Sanna var supertrevlig och proffsig i sitt arbete, men hon felbedömde slutpriset alldeles för högt vilket skapade höga förväntningar hos oss som säljare. Trots väldigt många besökare på visningar nådde vi inte upp i närheten av vad bedömningen sa. "
säljare på Slipgatan 9

20 nov 2020

"Mycket proffsigt och engagerad försäljning.
Trevlig och positivt bemötande"
säljare på Högalidsgatan 25

19 nov 2020

"Vi har varit supernöjda med Sanna i hela processen. Hon är tydlig, kommunikativ, professionell och trevlig. Kan ge våra varmaste rekommendationer att använda Sanna som mäklare. "
säljare på Bergsundsgatan 23

17 nov 2020

"Vi är så nöja med allt som har med försäljningen av Vindragarvägen 17. Vi säger ett stort TACK. "
säljare på Vindragarvägen 17

11 nov 2020

"Jag sålde en lägenhet där jag inte bodde så mäklaren fick en egen nyckel. Hon ordnade allt med fotografen, två extra visning, vanlig visningar utan att jag behövde gör något alls. Mycket skönt med eget ansvar. "
säljare på Hornsgatan 149

17 okt 2020

"Proffesionell,lugn och trevlig. Stor kännedom om området. "
säljare på Anders Reimers väg 15

17 okt 2020

"Suverän mäklare som inger förtroende och som otrolig kunskap om Södermalm."
säljare på Bergsundsgatan 7

03 okt 2020

"Sanna är en mycket trevlig och målinriktad mäklare! Vi är mycket nöjda!"
säljare på Bastugatan 27

10 sep 2020

"Kunde inte önskat mig någon bättre, Sanna har varit en klippa genom hela säljprocessen.
Hon är otroligt proffsig i kombination med en varm personlighet, för min del har det varit ovärderligt. "
säljare på Folkskolegatan 6

07 sep 2020

"Sanna är one of a kind och den bästa och mest professionella mäklaren vi haft att göra med. Vi kan inte komma på något som hon kunde gjort bättre!"
säljare på Johan Enbergs väg 60

11 aug 2020

"Det kändes både tryggt och roligt att sälja lägenheten med hjälp av Sanna Treijs. Affären gick bra från början till slut och Sanna var alltid tillgänglig och trevlig samt engagerad och professionell med en god balans däremellan. Jag skulle gärna både köpa och sälja en lägenhet med hjälp av Sanna igen."
säljare på Lundagatan 44A

10 aug 2020

"Sanna är en driven & flexibel mäklare "
säljare på Högalidsgatan 52B

02 jun 2020

"Bästa mäklaren. Bara positivt att säga!!"
säljare på Högalidsgatan 46B

11 mar 2020

"Supertrevlig och lätt att ha att göra med! Kändes verkligen som att Sanna hade full koll på läget och jag kände mig trygg att ha henne som mäklare. Jag kommer använda henne igen och rekommendera henne till andra. "
säljare på Lundagatan 36B

21 jan 2020

"Sanna fullgjorde sitt uppdrag med högsta kvalitet och var mycket trevlig att ha att göra med."
säljare på Vindragarvägen 21

29 nov 2019

"Vi hade höga förväntningar på Sanna då vi sett att hon sålt flertal lägenheter i området. Sanna fick oss att känna oss trygga och höll oss uppdaterade genom hela processen. Snabb på att återkoppla vid frågor och en härlig personlighet. Kort och gott så levde Sanna absolut upp till våra höga förväntningar. Vi är väldigt glada att just Sanna sålde vår lägenhet!"
säljare på Hornstulls Strand 13

22 okt 2019

"Det går inte att ge annat än toppbetyg, att sedan slutpriset inte stämde med värderingen beror på att slutpriset blev mycket högre än någon hade kunnat tro. Även om inte priset blivit så bra hade mäklaren ändå fått toppbetyg. "
säljare på Flintbacken 4

21 okt 2019

"En väldigt positiv helhetsupplevelse att sälja med Sanna. Enkel och tydlig kommunikation och mycket lyhörd. "
säljare på Hornsgatan 107

10 okt 2019

"Sanna är oerhört professionell och har genomfört uppdraget på ett mycket bra sätt! Väldigt bra dialog och tillgänglighet med oss som säljare genom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Sanna som mäklare!"
säljare på Ringvägen 11G

11 sep 2019

"Sanna är mycket kompetent och lyhörd. Rekommenderas! "
säljare på Brännkyrkagatan 77B

19 aug 2019

"Bästa *Mäklaren* på Södermalm! Efter att ha noggrant sökt runt och grävt fram fakta efter mäklare som lyckats bäst i just våran bostadsrättsförening så föll fokus väldigt tidigt på just *Sanna*. Och mycket riktigt besannades alla våra förhoppningar med råge! Det första som vi fastnade för hos *Sanna* var hennes naturliga och jordnära "ärlighet" i sin personlighet. Kändes direkt att detta är en person som vi kan lita på! Kunnig, tillmötesgående, vänlig, flexibel, tillgänglig, representativ, alert och ständigt på tårna för att få fram bästa möjliga rekord försäljningen för just dig! Summa summarum! Våran bostad blev såld redan innan visningen så klart, rekord försäljning dessutom! Vi kan med glädje mycket varmt rekommendera *Super Sanna* den bästa mäklaren på Södermalm!!! "
säljare på Timmermansgatan 37

22 jul 2019

"En toppenmäklare! Huvudet på skaft, snabb och effektiv. Trevlig och kompetent!"
säljare på Brännkyrkagatan 77B

08 jul 2019

"Sanna gjorde ett toppenjobb på alla sätt och vis. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Folkskolegatan 6

03 jul 2019

"Sanna är förutom att vara trevlig och lyhörd väldigt tydlig med vad som gäller under hela processen vilket gör resan mot det gemensamma målet till en trygg sådan. Hon är dessutom punktlig, driven och proffsig. Jag kan starkt rekommendera Sanna och lär vid framtida affär anlita henne igen."
säljare på Vindragarvägen 4

25 jun 2019

"Sanna är proffsig!"
säljare på Anders Reimers väg 16

23 maj 2019

"Mycket trevlig, lätt att få tag på, engagerad. jag var supernöjd!"
säljare på Högalidsgatan 33

14 maj 2019

"Slutpriset blev högre än både vi och mäklaren räknade med. Vi är väldigt nöjda med att vi valde Sanna som mäklare. "
säljare på Reimersholmsgatan 23

14 maj 2019

"Superduktig! Var jättenöjd med alla moment från början till slut. Strukturerad, enkel och rak kommunikation. Slår alla uppblåsta killgissande mäklarsnubbar med hästlängder, Sanna har järnkoll!"
säljare på Flintbacken 8

07 maj 2019

"Blev väldigt trevligt bemött av Sanna; för övrigt är hon engagerad i hela processen, lyhörd för omständigheter, och professionell i sin roll som mäklare."
säljare på Verkstadsgatan 5

10 apr 2019

"Sanna skötte min försäljning perfekt. Snabb och tydlig kommunikation, jag visste hela tiden vad som var på g. Hon hanterade allt, precis som en förväntar sig av ett proffs, och var tydlig med vad som skulle underlätta en smidig affär.
"
säljare på Heleneborgsgatan 30

22 mar 2019

"Sanna är en helt fantastisk människa som säljer din lägenhet som om det vore hennes egen. Rekommenderar Sanna till allt och alla! Kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Bergslagsvägen 27

21 mar 2019

"Sanna var väl förberedd vid första mötet och likaså inför alla andra steg under försäljningen. Alltid lätt att få tag i och hade god kunskap om bostad och område. Jag har ingenting negativt att säga om mäklaren och skulle defenitivt kunna rekommendera andra att anlita henne. "
säljare på Folkskolegatan 12

18 mar 2019

"Sanna var jättebra på att kommunicera, tydlig och närvarande. Jag kände att hon var genuin men professionell, varm, vänlig och lugn, men effektiv. Just en sådan person man hoppas att en mäklare ska vara. "
säljare på Upplandsgatan 67

28 feb 2019

"Sanna är precis det man önskar sig av en mäklare. Trevlig, seriös, stöttande och lyhörd. Tacksam att hon tryggt tog oss igenom processen att sälja. "
säljare på Bergsundsgatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
69

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
305 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
200 av 208 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 214 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
211 av 215 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
214 av 216 säljare

Sanna på kartan.

366 tidigare annonser
13 bostäder till salu
214 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

6 295 000 kr
4 rum, 85 m²
74 058 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 546 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 67,5 m²
67 089 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 770 kr/mån
4 995 000 kr
2,5 rum, 69 m²
72 391 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 381 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 85 m²
70 529 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 783 kr/mån
8 995 000 kr
4 rum, 105 m²
85 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 658 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 400 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 405 000 kr
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
6 110 000 kr
Lägenhet Södermalm Reimersholme
+ 1 115 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.