Sanna Treijs

Profilbild för Sanna Treijs
Sanna Treijs
4.8 / 5
(347 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
82 st
26 st
292 915 000 kr

Bakgrund

Sanna Treijs jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-07-07. Sanna har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sanna har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 303 395 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar Södermalm sedan sommaren 2016 och kommer ursprungligen från kuststaden Oxelösund i Sörmland men har bott i Stockholms innerstad de senaste åren.

Jag har en lång bakgrund inom elitidrott och är tack vare det extremt målinriktad och lösningsorienterad. Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och fingertoppskänslan att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter.
Jag säljer din bostad med samma glädje, engagemang och noggrannhet som om det är min egen lägenhet jag säljer med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Med en tillgänglighet och målmedvetenhet som förvånar många hjälper jag dig med en av dina största och viktigaste affärer i livet. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sanna.

21 mar 2023

"Väldigt professionell och lätt att ha o göra med! Rekommenderar starkt."
säljare på Långholmsgatan 18

18 mar 2023

"Kunnig påläst men framförallt ingav lugn och trygghet "
säljare på Reimersholmsgatan 79

05 mar 2023

"Vi rekommenderar Sanna varmt! Hon är absolut toppprofessionell i jobbet: passionerad, strukturerad, konkret, med alltid gott humör och stor empati.
Vår försäljningsprocess gick väldigt smidigt med bra resultat, tack vare Sanna!"
säljare på Lignagatan 5

03 mar 2023

"Sanna helped me second time with selling apartment.
It's hard to imagine that someone could be more professional.
I'm truly impressed, definitely will use her services in the future. "
säljare på Rosenlundsgatan 24

16 feb 2023

"Duktig, engagerad och bra kännedom för området."
säljare på Bergsundsgatan 21

06 dec 2022

"Lyhörd och aktiv genom hela processen. Allt kändes väldigt enkelt och smidigt, och lägenheten blev såld snabbt till ett bra pris. Kan definitivt rekommendera Sanna."
säljare på Eriksdalsgatan 17

03 dec 2022

"Sanna är en utomordentligt bra mäklare. Väldigt professionell! Hon anpassar sig till dina behov och önskemål, men ger också professionella råd och rekommendationer.
Jag är väldigt nöjd!"
säljare på Lundagatan 36D

20 nov 2022

"Sanna är så duktig och trevlig! Rekommenderas!"
säljare på Brännkyrkagatan 93

06 nov 2022

"Kan rekommendera Sanna varmt då hon är en lyhörd och engagerad mäklare med 100 procent kundfokus!"
säljare på Grindsgatan 52

30 sep 2022

"Sanna är väldigt bra, hjälpsam och professionell. Vi har gillat henne när vi själva gått på visningar och vet att hon säljer mycket i området. Vi tänkte att hon kanske skulle ha mindre tid för att hon har mycket att göra men det märktes inte alls, hon var alltid tillgänglig och uppdaterade löpande!"
"Sanna är väldigt bra, hjälpsam och professionell. Vi har gillat henne när vi själva gått på visningar och vet att hon säljer mycket i området. Vi tänkte att hon kanske skulle ha mindre tid för att hon har mycket att göra men det märktes inte alls, hon var alltid tillgänglig och uppdaterade löpande!"
Läs mer
säljare på Lundagatan 40A

30 sep 2022

"Vi är nöjda! Sanna är lugn, proffsig och förtroendeingivande. Trots att hon har många försäljningar parallellt har hon stenkoll på läget. Styrde upp visningar som passade oss och höll bra kommunikation under processen och försäljningens gång."
säljare på Fatburs Kvarngata 17

30 sep 2022

"Sanna var en fantastiskt mäklare, som lyckades få min bostad såld i väldigt osäkra tider, direkt efter en räntehöjning och med ett överskott av liknande lägenheter på marknaden. Lyhörd, tillgänglig och oerhört förtroendeingivande, och alltid med ett gott humör. Mitt första intryck av henne var at..."
"Sanna var en fantastiskt mäklare, som lyckades få min bostad såld i väldigt osäkra tider, direkt efter en räntehöjning och med ett överskott av liknande lägenheter på marknaden. Lyhörd, tillgänglig och oerhört förtroendeingivande, och alltid med ett gott humör. Mitt första intryck av henne var att hon var oerhört kompetent och där levererande hon med råge. Jag kunde inte varit med nöjd med val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Tjustgatan 3

30 jun 2022

"Sanna är mycket professionell och kunnig. Hon är pålitlig, tålmodig, vänlig och lätt att nå. Dessutom snabb och trevlig i återkopplingen. Sanna var mycket engagerad och arbetade på och ville inte missa en enda potentiell spekulant. Hon hade ett naturligt och tydligt driv genom hela processen. Vi ..."
"Sanna är mycket professionell och kunnig. Hon är pålitlig, tålmodig, vänlig och lätt att nå. Dessutom snabb och trevlig i återkopplingen. Sanna var mycket engagerad och arbetade på och ville inte missa en enda potentiell spekulant. Hon hade ett naturligt och tydligt driv genom hela processen. Vi är mycket nöjda och kan ge Sanna Treijs och Notar de allra bästa rekommendationerna."
Läs mer
säljare på Tantogatan 59

02 jun 2022

"Duktig, kunnig o trevlig, jag kände att jag valde rätt mäklare för uppdraget. "
säljare på Krukmakargatan 33B

02 jun 2022

"Mycket kunnig samt behaglig personlighet, lugn och sansad.
Jag anlitar gärna henne igen."
säljare på Heleneborgsgatan 19

02 jun 2022

"Sanna är väldigt engagerad i sina objekt, går lätt att få tag i samt ger ett väldigt bra intryck och trovärdighet gentemot både säljare och köpare.
Vi kan varm rekommendera Sanna!
"
säljare på Krukmakargatan 31B

24 maj 2022

"Superbra!"
säljare på Heleneborgsgatan 20

27 mar 2022

"Tror mäklaren har för många visningar samtidigt, hade sex visningar under helgen vingade visningar och därmed korta visningar."
säljare på Hornsgatan 149

18 mar 2022

"Superbra på alla plan!"
säljare på Åsögatan 163

15 mar 2022

"Sanna en mycket lyhörd och trevlig mäklare. Hon har tydligt kommunicerat under hela processen och varit otroligt enkel att resonera med. När frågor uppstått under försäljningen har hon på ett proffsigt sätt svarat och kollat upp det som behövts. Kan definitivt rekommendera er att anställa Sanna s..."
"Sanna en mycket lyhörd och trevlig mäklare. Hon har tydligt kommunicerat under hela processen och varit otroligt enkel att resonera med. När frågor uppstått under försäljningen har hon på ett proffsigt sätt svarat och kollat upp det som behövts. Kan definitivt rekommendera er att anställa Sanna som mäklare! "
Läs mer
säljare på Verkstadsgatan 11

27 feb 2022

"Mycket professionell, trevlig och järnkoll på sin lokala marknad!"
säljare på Lundagatan 50

27 dec 2021

"väldigt engagerad och svarade alltid, vi är väldigt nöjda och jag kommer anlita Sanna igen."
säljare på Marmorgatan 11

01 nov 2021

"Sanna har riktigt bra koll på Hornstull och hade en genuin personlighet som vi gillade. Vi kan starkt rekommendera Sanna till den som vill ha en smidig affär med en aktiv mäklare."
säljare på Verkstadsgatan 1

14 okt 2021

"Sanna är otroligt duktig. Trots att hon säljer hur mycket som helst är hon superenkel att få tag på och gör alltid tid för en. Hon arbetade smart och nådde ett slutpris jag aldrig kunnat drömma om. Hon är värd varenda krona av arvodet!"
säljare på Västgötagränd 1A

02 sep 2021

"Kan verkligen rekommendera Sanna. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Tantogatan 71

01 sep 2021

"För mig som inte sålt en lägenhet tidigare kändes det tryggt med Sanna hela vägen. När jag kände mig osäker inför fotograferingen kom hon förbi dagen innan för att kolla så att lägenheten såg bra ut och kom med sista råd vilket kändes skönt. Kan varmt rekommendera Sanna!"
"För mig som inte sålt en lägenhet tidigare kändes det tryggt med Sanna hela vägen. När jag kände mig osäker inför fotograferingen kom hon förbi dagen innan för att kolla så att lägenheten såg bra ut och kom med sista råd vilket kändes skönt. Kan varmt rekommendera Sanna!"
Läs mer
säljare på Anders Reimers väg 1

31 aug 2021

"Överlag nöjd! Utveckling hade kanske varit notar foton aning överexponerande och tog själv intiativ till att ta nya bilder till andra omgången av visningar. Hade hoppats på lite högre pris vid försäljning men svårt att avgöra om mäklaren hade kunna pålverket nuvarande marknad. "
"Överlag nöjd! Utveckling hade kanske varit notar foton aning överexponerande och tog själv intiativ till att ta nya bilder till andra omgången av visningar. Hade hoppats på lite högre pris vid försäljning men svårt att avgöra om mäklaren hade kunna pålverket nuvarande marknad. "
Läs mer
säljare på Anders Reimers väg 8

31 aug 2021

"Sanna är väldigt trevlig, proffsig och lyhörd och inger ett stort förtroende med sin kompetens och sitt engagemang! "
säljare på Brotorps Allé 8

27 aug 2021

"Efter kontakt med sammantaget sju mäklare i samband med försäljningen av två lägenheter och ett husköp, var Sanna den som utan tvekan gav bäst intryck. Inte nog med att hon är lätt att kommunicera och samarbeta med, och hade förståelse för alla aspekter av affären liksom marknadens nycker, så i s..."
"Efter kontakt med sammantaget sju mäklare i samband med försäljningen av två lägenheter och ett husköp, var Sanna den som utan tvekan gav bäst intryck. Inte nog med att hon är lätt att kommunicera och samarbeta med, och hade förståelse för alla aspekter av affären liksom marknadens nycker, så i slutändan levererade hon mycket väl."
Läs mer
säljare på Närkesgatan 4

21 aug 2021

"Sanna är väldigt professionell, varm och trevlig. Hon vet vad hon gör och genomför varje steg med stort engagemang och erfarenhet. "
säljare på Brännkyrkagatan 91

12 aug 2021

"Otroligt nöjd med Sanna. Hon är lyhörd, proffsig, ärlig och snabb med alla delar under försäljningen. Tack vare henne blev processen mycket mer smidig och enkelt än jag räknat med."
säljare på Slipgatan 5

16 jun 2021

"Bästa mäklaren på Södermalm. Vi fotograferade om lägenheten tills jag var nöjd. Skrev kontrakt kl.22.15 kvällstid. Hon körde på stenhårt och sålde till ett pris över mina förväntningar. "
säljare på Hökens gata 8A

01 jun 2021

"Sanna är en jättebra mäklare, enkel att kommunicera med, pålitlig, noggrann och trevlig. Vill verkligen rekommendera henne. "
säljare på Hornsgatan 119

01 jun 2021

"Ger goda råd och gör bra bedömningar samt finns där under hela processen.
Försäljningen sköttes otroligt bra och smidigt!"
säljare på Lundagatan 38B

01 jun 2021

"Sanna är en väldigt sympatisk o lyhörd mäklare. Ett vinnande koncept."
säljare på Ringvägen 43A

01 maj 2021

"Jag är överlag väldigt nöjd med Sanna - hon var proffsig, rak och bra att ha göra med."
säljare på Trädgårdsgatan 7

20 apr 2021

"Slog rekord så värd varenda krona! Mycket nöjd! "
säljare på Odlingsvägen 3

26 mar 2021

"Jag valde Sanna efter att ha träffat fyra olika mäklare. Jag upplevde att Sanna hade mest koll på området och bra kontakter. Dessutom kändes hon trovärdig, noggrann och trevlig. Sanna höll mig väl uppdaterad och jag kände mig helt trygg genom hela säljprocessen! "
"Jag valde Sanna efter att ha träffat fyra olika mäklare. Jag upplevde att Sanna hade mest koll på området och bra kontakter. Dessutom kändes hon trovärdig, noggrann och trevlig. Sanna höll mig väl uppdaterad och jag kände mig helt trygg genom hela säljprocessen! "
Läs mer
säljare på Lorensbergsgatan 3A

11 mar 2021

"Varmt Tack till Sanna! Mycket kompetent och trevlig, rekommenderar henne gärna!"
säljare på Fatburs Kvarngata 19

02 mar 2021

"Sanna skötte hela försäljningen på ett utmärkt sätt. Vi är supernöjda! "
säljare på Lundagatan 42B

30 jan 2021

"Väldigt engagerad, höll oss uppdaterade, och gav vettiga råd när vi behövde fatta beslut. Det kändes väldigt tryggt att ha Sanna som mäklare. Fanns liksom inget övrigt att önska från mäklaren. "
säljare på Högalidsgatan 52A

28 jan 2021

"Otroligt nöjd med Sannas proffsiga och engagerade insats, med fläckfritt genomförande genom hela processen. Hon satte höga men realistiska förväntningar på slutpris, vilka i slutändan överträffades i budgivningen.
Rekommenderar varmt att anlita Sanna!"
"Otroligt nöjd med Sannas proffsiga och engagerade insats, med fläckfritt genomförande genom hela processen. Hon satte höga men realistiska förväntningar på slutpris, vilka i slutändan överträffades i budgivningen.
Rekommenderar varmt att anlita Sanna!"
Läs mer
säljare på Torkel Knutssonsgatan 35

14 jan 2021

"Sanna gjorde verkligen allt för att jag skulle känna mig trygg och nöjd med min försäljning av lägenheten. Hon gjorde hela tiden det lilla extra för att mitt objekt skulle sticka ut i mängden. Hon hade full kontroll och styrde hela processen ända fram till en försäljning som vida överträffade min..."
"Sanna gjorde verkligen allt för att jag skulle känna mig trygg och nöjd med min försäljning av lägenheten. Hon gjorde hela tiden det lilla extra för att mitt objekt skulle sticka ut i mängden. Hon hade full kontroll och styrde hela processen ända fram till en försäljning som vida överträffade mina förväntningar.
Rekommenderar Sanna varmt och kommer utan tvekan kontakta henne nästa gång jag ska sälja!"
Läs mer
säljare på Lundagatan 36F

07 dec 2020

"Sanna visade genom hela försäljningsprocessen ett engagemang och driv samt välvilja både gentemot köpare och säljare. Kan varmt rekommendera att anlita Sanna vid din försäljning. "
säljare på Sjödalsvägen 15

01 dec 2020

"Har svårt att bedöma arvodets storlek eftersom jag inte har någon egen erfarenhet av detta."
säljare på Bergsundsgatan 12

01 dec 2020

"Sanna var otroligt bra att ha att göra med. Från dag ett så visade hon ett enormt engagemang och ringde intressenter som hon visste letade bostad i området. Detta ledde till en förhandsvisning med 4 sällskap och ett avslut innan ordinarie visning.
Jag är riktigt nöjd med Sannas insats och jobbar..."
"Sanna var otroligt bra att ha att göra med. Från dag ett så visade hon ett enormt engagemang och ringde intressenter som hon visste letade bostad i området. Detta ledde till en förhandsvisning med 4 sällskap och ett avslut innan ordinarie visning.
Jag är riktigt nöjd med Sannas insats och jobbar gärna med henne igen!"
Läs mer
säljare på Grindsgatan 52

20 nov 2020

"Sanna var supertrevlig och proffsig i sitt arbete, men hon felbedömde slutpriset alldeles för högt vilket skapade höga förväntningar hos oss som säljare. Trots väldigt många besökare på visningar nådde vi inte upp i närheten av vad bedömningen sa. "
säljare på Slipgatan 9

20 nov 2020

"Mycket proffsigt och engagerad försäljning.
Trevlig och positivt bemötande"
säljare på Högalidsgatan 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
69

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
303 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
319 av 336 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
264 av 344 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
331 av 343 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
341 av 346 säljare

Sanna på kartan.

638 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
341 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 703 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 70,6 m²
85 642 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 156 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 26 m²
88 269 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 084 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 41 m²
73 048 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 176 kr/mån
1 rum, 28 m²
Lägenhet, Stockholm
1 185 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
5 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 605 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
9 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
4 rum, 104,5 m²
Utropspris: 9 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig påläst men framförallt ingav lugn och trygghet "
7 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 605 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 610 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 615 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt professionell och lätt att ha o göra med! Rekommenderar starkt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.