Sanna Pickelner

Profilbild för Sanna Pickelner
Sanna Pickelner
4.9 / 5
(292 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
15 st
70 070 000 kr

Bakgrund

Sanna Pickelner jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-05-11. Sanna har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sanna har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 92 325 000 kr.

Presentation

Här har ni kommit till en fastighetsmäklare som verkligen brinner för sitt yrke och det visar sig i allt jag gör. De senaste 6 åren har jag varit den mest anlitade fastighetsmäklaren i området och jag har även varit en av Stockholms mest anlitade mäklare. Mitt första verksamma år som mäklare blev jag "årets rookie" i mäklarkedjan och jag har sedan dess varit både topp 1 i Stockholm samt topp 10 i Sverige inom kedjan. Jag är årligen en av de främsta säljarna. Jag har det där lilla extra som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad och jag gör alltid allt till 100 procent i alla led. Det har lett till många nöjda och återkommande kunder, såväl köpare som säljare. Med rätt tajming, strategi och verktyg kommer jag se till att du får bäst betalt. Den avgörande skillnaden är HUR vi gör saker och när vi gör dessa. Att jag dessutom har stenkoll på området är en viktig faktor och så är även mitt kontaktnät. Välkommen att kontakta en rutinerad och transparent mäklare som älskar sitt jobb.

Med vänliga hälsningar

Sanna Pickelner
Reg. fastighetsmäklare

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sanna.

23 maj 2023

"Jag är väldigt nöjd med valet att välja Sanna som mäklare. Jag kände mig trygg genom hela processen då hon var väldigt bra på att återkoppla och hela tiden ge statusuppdateringar. Dessutom landade slutpriset på ett högt uppsatt mål, och det var helt och hållet på grund av Sannas insats. Kan varmt..."
"Jag är väldigt nöjd med valet att välja Sanna som mäklare. Jag kände mig trygg genom hela processen då hon var väldigt bra på att återkoppla och hela tiden ge statusuppdateringar. Dessutom landade slutpriset på ett högt uppsatt mål, och det var helt och hållet på grund av Sannas insats. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Mariestadsvägen 11

17 maj 2023

"Sanna stack ut bland de 3 riktigt duktiga erfarna mäklare vi valde mellan. Hon var lyhörd, hade mycket bra lokalkännedom och säljmeriter i Hammarbyhöjden, det mest konkurrenskraftiga arvodet, och en framtoning som var både förtroendeingivande och positiv. Hon levde upp till våra förväntningar led..."
"Sanna stack ut bland de 3 riktigt duktiga erfarna mäklare vi valde mellan. Hon var lyhörd, hade mycket bra lokalkännedom och säljmeriter i Hammarbyhöjden, det mest konkurrenskraftiga arvodet, och en framtoning som var både förtroendeingivande och positiv. Hon levde upp till våra förväntningar ledde oss genom affären på ett bra sätt som dessutom resulterade i ett försäljningspris vi var mycket nöjda med. Kan varmt rekommendera. "
Läs mer
säljare på Finn Malmgrens väg 100

15 maj 2023

"Lägenheten såldes snabbt innan den annonserades till det pris vi ville ha. "
säljare på Ronnebyvägen 16

27 mar 2023

"Mäklarens insats var mycket bra. Som säljare kände jag mig trygg hela vägen."
säljare på Skulptörvägen 17

27 mar 2023

"Rekommenderar Sanna starkt!!"
säljare på Gullmarsvägen 8

08 mar 2023

"Vi var supernöjda med Sanna! Hon skapade snabbt förtroende, var alltid tillgänglig och förde en transparent och tydlig dialog genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Sanna för en trygg och rolig process!"
säljare på Per Lindeströms väg 68

30 jan 2023

"Vi är så nöjda med Sanna och vi kan starkt rekommendera henne. "
säljare på Björnståhlsgatan 6

25 nov 2022

"Tydlig och strukturerad."
säljare på Lidköpingsvägen 48

23 nov 2022

"Sanna är väldigt reaktiv, tydlig, ärlig och omtänksam. Kan bara rekommendera henne. "
säljare på Alingsåsvägen 40

19 sep 2022

"Jag är otroligt nöjd över att jag valde Sanna som mäklare vid min försäljning. Trots mina höga förväntningar på kunskap och service så överträffade hon samtliga. Hon var otroligt tillmötesgående och effektiv. Rekommenderar starkt! "
säljare på Per Lindeströms väg 93B

07 aug 2022

"Allt var bra. Det var bara bedömningen av marknaden och värderingen som var för optimistisk givet en ökad osäkerhet på bostadsmarknaden. "
säljare på Sten Bergmans väg 21

28 maj 2022

"Vi landade några hundra tusen under det pris vi siktade på men svårt att säga om det var på mäklaren eller föreningens höga avgift plus förändringar i marknaden."
säljare på Per Lindeströms väg 100

19 maj 2022

"Sanna var trevlig och lätt att ha att göra med. Hon höll mig uppdaterad under processen"
säljare på Boråsvägen 18

14 maj 2022

"Sanna var superbra genom hela processen. Jag är jättenöjd med hennes engagemang och sociala kompetens och slutpriset blev väldigt bra! Dessutom gillar jag hela mäklarkontoret som är litet och familjärt. Rekommenderar Sanna och SMH Hammarbyhöjden starkt!"
"Sanna var superbra genom hela processen. Jag är jättenöjd med hennes engagemang och sociala kompetens och slutpriset blev väldigt bra! Dessutom gillar jag hela mäklarkontoret som är litet och familjärt. Rekommenderar Sanna och SMH Hammarbyhöjden starkt!"
Läs mer
säljare på Lidköpingsvägen 43

13 maj 2022

"Seriös och professionell som dessutom har mycket god känsla för såväl marknaden."
säljare på Läckövägen 10

13 maj 2022

"Personligt men ändå professionellt bemötande genom hela processen. Är jättenöjd med min bostadsaffär och skulle rekommendera Sanna 100 ggr om!"
säljare på Läckövägen 35

28 mar 2022

"Professionell och engagerad! Kan varmt rekommendera!"
säljare på Thunbergsgatan 28

28 mar 2022

"Sanna är otroligt duktig på att hitta många bra potentiella köpare och fick verkligen ut ett bra slutpris!"
säljare på Sparfvenfeltsgatan 1

27 mar 2022

"Sanna överträffade våra förväntningar med råge både vad gäller priset men också hennes agerande och tillgänglighet och lokalkännedom genom hela processen. Vi är fantastiskt nöjda med Sanna och kan bara ge henne våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Mariestadsvägen 6

22 mar 2022

"Sanna borde vara förstahandsvalet för alla som säljer i Hammarbyhöjden!"
säljare på Finn Malmgrens väg 94

18 mar 2022

"Fantastisk mäklare. Kan inte rekommendera nog!"
säljare på Lidköpingsvägen 22

18 mar 2022

"Fantastiskt mäklare, supernöjd ++++"
säljare på Johan Printz väg 12

23 nov 2021

"Sanna hade ett proffsigt bemötande med tydlig kommunikation från början till slut. Hon levde också upp till förväntningarna som sattes inledningsvis. Jag kan starkt rekommendera Sanna om du/ni går i säljtankarna. "
säljare på Lidköpingsvägen 53

22 nov 2021

"Sanna är en mycket duktig mäklare. Hon är kompetent, tydlig, tålmodig och snabb i sin återkoppling. Sanna är en god förhandlare och har god lokalkännedom och koll på området hon säljer i.
Sanna är lyhörd och noggrann och lyssnade in våra önskemål och feedback gällande allt ifrån fotografering, a..."
"Sanna är en mycket duktig mäklare. Hon är kompetent, tydlig, tålmodig och snabb i sin återkoppling. Sanna är en god förhandlare och har god lokalkännedom och koll på området hon säljer i.
Sanna är lyhörd och noggrann och lyssnade in våra önskemål och feedback gällande allt ifrån fotografering, annonsering och visningar till den slutliga försäljningen. Att sälja är lika nervöst som att köpa men vi kände oss trygga med Sanna som alltid var tillgänglig för att bolla frågor och tankar med. Vi är nöjda med slutpriset!"
Läs mer
säljare på Alingsåsvägen 24

09 nov 2021

"Efter att ha träffat fyra andra mäklare landade mitt val till slut på Sanna på grund av hennes kunskapsbredd, detaljseende och fingertoppskänsla. Jag uppskattade att Sanna var rak i sin kommunikation och trygg i sin yrkesroll, vilket övertygade mig som säljare om att hon även skulle ha förmågan a..."
"Efter att ha träffat fyra andra mäklare landade mitt val till slut på Sanna på grund av hennes kunskapsbredd, detaljseende och fingertoppskänsla. Jag uppskattade att Sanna var rak i sin kommunikation och trygg i sin yrkesroll, vilket övertygade mig som säljare om att hon även skulle ha förmågan att inge förtroende hos potentiella köpare. Dessutom var hon tålmodig med petiga önskemål och har en perfekt balans av ödmjukhet och självsäkerhet. Detta gjorde att hon aldrig tillät några förväntningar att sväva för högt eller förhoppningar att sjunka för lågt - extremt professionellt. Kombinationen av det hela är vad som får Sanna att sticka ut i mängden. Mina varmaste rekommendationer till Sanna (samt till kollegan Sandra Pranjic som också bidrog med stor entusiasm och närvaro genom hela processen). "
Läs mer
säljare på Finn Malmgrens väg 48

14 okt 2021

"Sanna Pickelner är trevlig, har ett stort engagemang och dessutom mycket professionell i sin mäklarroll."
säljare på Malmövägen 24

26 sep 2021

"Sanna är lugn och professionell.
Väldigt skönt med en mäklare som inte är hetsig och hon har följt oss med tålamod och bra råd hela vägen. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Bildhuggarvägen 10

24 aug 2021

"Sanna är verkligen en toppen mäklare som har full koll på markanden och området hammarbyhöjden där vi sålde. Hon är ärlig och tydlig och löser alla ens problem och gör det på ett så smidigt sätt!"
säljare på Wahlbergsgatan 7

30 jun 2021

"Sanna var väldigt professionell och tillmötesgående och det kändes tryggt att anlita henne som mäklare. Hög kompetens genom hela processen och jag kan varmt rekommendera henne om ni vill lyckas bra med er försäljning. "
säljare på Garagevägen 30

08 maj 2021

"Rekommenderas!!!"
säljare på Björnståhlsgatan 10

26 apr 2021

"Kan inte annat än att ge Sanna 6+ av 5 möjliga, jag har både varit köpare och säljare med Sanna som mäklare. Sanna är duktig, extrem ödmjuk och en extremt bra lokalkännedom. Sanna håller vad hon lovar och ser till att man som säljare är införstådd och uppdaterad under hela processen. Får jag möjl..."
"Kan inte annat än att ge Sanna 6+ av 5 möjliga, jag har både varit köpare och säljare med Sanna som mäklare. Sanna är duktig, extrem ödmjuk och en extremt bra lokalkännedom. Sanna håller vad hon lovar och ser till att man som säljare är införstådd och uppdaterad under hela processen. Får jag möjlighet så är Sanna mitt självklara val vid nästa bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Hasselquistvägen 25

17 mar 2021

"Duktig mäklare med förhandlingsvana och god lokal kännedom! Rekommenderar Starkt! "
säljare på Tidaholmsvägen 34

13 mar 2021

"Sanna gjorde ett mycket bra jobb, vilket resulterade i att marknaden på ett rättvist sätt kunde värdera bostaden. Vi fick vad den var värd helt enkelt. Slutpriset var också väldigt nära Sannas initiala uppskattning. I övrigt var hon trevlig, lättillgänglig och allmänt väldigt angenäm att ha att ..."
"Sanna gjorde ett mycket bra jobb, vilket resulterade i att marknaden på ett rättvist sätt kunde värdera bostaden. Vi fick vad den var värd helt enkelt. Slutpriset var också väldigt nära Sannas initiala uppskattning. I övrigt var hon trevlig, lättillgänglig och allmänt väldigt angenäm att ha att göra med. "
Läs mer
säljare på Finn Malmgrens väg 2B

27 feb 2021

"Mycket bra mäklare - kan rekomendera varmt!"
säljare på Paternostervägen 52

04 jan 2021

"Sanna har väldigt god lokalkännedom och är både trevlig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas!"
säljare på Petrejusvägen 61

26 dec 2020

"Sanna var mäklaren som sålde till oss lägenheten. Som köpare fick en så fin intryck av henne att vi kontaktade henne nyligen, 5 år senare, när vi skulle sälja samma lägenhet. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Grusåsgränd 84

17 dec 2020

"Sanna levererade till 100%.
Hon var lugn och sansad genom hela processen och fick mig som säljare att känna mig bekväm genom hela säljprocessen. Mycket professionell.
Hon överlevererade på det slutpris som hon lovade.
Samt att hon hade god förståelse för mina behov i försäljningen. "
"Sanna levererade till 100%.
Hon var lugn och sansad genom hela processen och fick mig som säljare att känna mig bekväm genom hela säljprocessen. Mycket professionell.
Hon överlevererade på det slutpris som hon lovade.
Samt att hon hade god förståelse för mina behov i försäljningen. "
Läs mer
säljare på Läckövägen 10

20 nov 2020

"Väldigt lyhörd och flexibel under hela processen. Var förtroendeingivande och satte ingen press på mig, säljaren, att sälja för ett pris under förväntningarna.
Hade inga problem med att ha extrainsatta visningar samt skjuta upp försäljning, vilket dock inte behövdes då Sanna lyckades bra med slu..."
"Väldigt lyhörd och flexibel under hela processen. Var förtroendeingivande och satte ingen press på mig, säljaren, att sälja för ett pris under förväntningarna.
Hade inga problem med att ha extrainsatta visningar samt skjuta upp försäljning, vilket dock inte behövdes då Sanna lyckades bra med slutförhandlingen och fick upp köparna till önskat pris."
Läs mer
säljare på Lidköpingsvägen 62

07 nov 2020

"Sanna är otroligt kompetent och trygg, en riktig klippa och extremt kompetent i sin yrkesroll. Hon är även väldigt lyhörd både gentemot säljare så väl som mot köpare! Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Boråsvägen 6

23 sep 2020

"Sanna är en trygghet i försäljning/köp av lägenhet med sin kunskap, lyhördhet, vänlighet, och driv! Super!"
säljare på Thunbergsgatan 20

09 aug 2020

"Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Sanna! Vi har känt oss så trygga genom hela försäljningsprocessen och Sanna är verkligen otroligt kunnig och proffsig på alla sätt!"
säljare på Forsskålsgatan 13B

25 jun 2020

"Har varit sjukt nöjd med Sanna från början till slut! Hon utstrålar lugn och trygghet, har full koll på sitt jobb, alla steg i försäljningsprocessen. Har inte tvivlat en sekund på hennes driv och kompetenser. Hon säljer mest i Hammarbyhöjden och träffar mycket folk, är tillmötesgående, pedagogisk..."
"Har varit sjukt nöjd med Sanna från början till slut! Hon utstrålar lugn och trygghet, har full koll på sitt jobb, alla steg i försäljningsprocessen. Har inte tvivlat en sekund på hennes driv och kompetenser. Hon säljer mest i Hammarbyhöjden och träffar mycket folk, är tillmötesgående, pedagogisk, tydlig och otroligt snabb på att svara på frågor och ta kontakt under processens gång. Har känt mig 100 % trygg och kan rekommendera Sanna till alla i området (Hammarbyhöjden/Björkhagen/Skärmarbrink/Blåsut) som ska sälja!
Tack Sanna! "
Läs mer
säljare på Malmövägen 30

23 jun 2020

"Sannas engagemang som mäklare och genuina intresse för det hon gör är tydligt redan vid första mötet. Hennes stora kunskap kombinerat med passion för det hon gör gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Vi fick även bra stöd av henne kring hur vi skulle tänka vid köpet av vårt hus. S..."
"Sannas engagemang som mäklare och genuina intresse för det hon gör är tydligt redan vid första mötet. Hennes stora kunskap kombinerat med passion för det hon gör gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Vi fick även bra stöd av henne kring hur vi skulle tänka vid köpet av vårt hus. Sannas goda bemötande och fingertoppskänsla gjorde att även våra köpare uppskattade henne."
Läs mer
säljare på Fyrvaktarkroken 40

23 jun 2020

"Sanna är helt klart Stockholms bästa mäklare utan tvekan! Har både köpt & sålt med henne, bara positivt hela vägen."
säljare på Forsskålsgatan 13A

01 maj 2020

"Coronakris o framtida bygge sänkte priset men det förstår jag."
säljare på Sten Bergmans väg 37

29 apr 2020

"Trevlig, bra prestigelösa öppna diskussioner kring försäljningen."
säljare på Läckövägen 25

08 apr 2020

"Sanna har till stor del förändrat min syn på mäklare, till det positiva. Innan vår bostadsförsäljning var jag av åsikten att mäklare enbart vara ett nödvändigt ont i en försäljning som inte tillförde särskilt mycket värde. Jag har haft stort förtroende för nya tjänster som försöker kapa mäklaren ..."
"Sanna har till stor del förändrat min syn på mäklare, till det positiva. Innan vår bostadsförsäljning var jag av åsikten att mäklare enbart vara ett nödvändigt ont i en försäljning som inte tillförde särskilt mycket värde. Jag har haft stort förtroende för nya tjänster som försöker kapa mäklaren i försäljningsprocessen men Sanna har bevisat att jag haft fel och nu tror jag faktiskt inte alls på det. Särskilt inte nu i tider som dessa då marknaden inte går på högvarv längre.
Sanna har hela tiden varit engagerad och måldriven, bistått med mycket råd och assisterat hela vägen för att se till att vi skulle få ut så mycket som möjligt av vår försäljning - något som hon också lyckats med. Jag är jättenöjd med Sannas insats och rekommenderar alla att välja henne för sin nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Läckövägen 33

30 mar 2020

"Sanna sålde min 2:a i Hammarbyhöjden och jag kunde inte fått en bättre mäklare! Gjorde en del research innan för att hitta rätt och jag blev inte besviken! Hon är proffsig, noggrann, kunnig och fixade såklart ett riktigt bra slutpris på lägenheten!"
säljare på Paternostervägen 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
92 325 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
277 av 285 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
261 av 289 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
279 av 286 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
290 av 291 säljare

Sanna på kartan.

624 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
291 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 48 m²
Lägenhet, Stockholm
3 231 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 44 m²
61 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 686 kr/mån
3 695 000 kr
4 rum, 71 m²
52 042 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 054 kr/mån
3 rum, 82 m²
Lägenhet, Stockholm
5 667 kr/mån
5 750 000 kr
3 rum, 85,5 m²
67 647 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 548 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 600 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 205 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
2 920 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 125 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
6 300 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 505 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 750 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 255 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 175 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 425 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sanna stack ut bland de 3 riktigt duktiga erfarna mäklare vi valde mellan. Hon var lyhörd, hade mycket bra lokalkännedom och säljmeriter i Hammarbyhöjden, det mest konkurrenskraftiga arvodet, och en framtoning som var både förtroendeingivande och positiv. Hon levde upp till våra förväntningar ledde oss genom affären på ett bra sätt som dessutom resulterade i ett försäljningspris vi var mycket nöjda med. Kan varmt rekommendera. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.