Sanna Pickelner

Profilbild för Sanna Pickelner
Säljarfavorit
Sanna Pickelner
4.8 / 5
(183 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
15 st
106 325 000 kr

Bakgrund

Sanna Pickelner jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-05-11. Sanna har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Sanna har haft 31 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 112 451 000 kr.

Presentation

Här har ni kommit till en fastighetsmäklare som verkligen brinner för sitt yrke och det visar sig i allt jag gör. Både år 2017, 2018 och 2019 var jag den mest anlitade mäklaren i Hammarbyhöjden samt en av Stockholms mest anlitade mäklare. Jag har det där lilla extra som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad och jag gör alltid allt till 100 procent i alla led. Det har lett till många nöjda och återkommande kunder, såväl köpare som säljare. Med rätt tajming, strategi och verktyg kommer jag se till att du får bäst betalt. Den avgörande skillnaden är HUR vi gör saker och när vi gör dessa. Att jag dessutom har stenkoll på området är en viktig faktor och så är även mitt kontaktnät. Välkommen att kontakta en rutinerad och transparent mäklare som älskar sitt jobb.

Med vänliga hälsningar

Sanna Pickelner
Reg. Fastighetsmäklare

Säljare om Sanna.

23 sep 2020

"Sanna är en trygghet i försäljning/köp av lägenhet med sin kunskap, lyhördhet, vänlighet, och driv! Super!"
säljare på Thunbergsgatan 20

09 aug 2020

"Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Sanna! Vi har känt oss så trygga genom hela försäljningsprocessen och Sanna är verkligen otroligt kunnig och proffsig på alla sätt!"
säljare på Forsskålsgatan 13B

25 jun 2020

"Har varit sjukt nöjd med Sanna från början till slut! Hon utstrålar lugn och trygghet, har full koll på sitt jobb, alla steg i försäljningsprocessen. Har inte tvivlat en sekund på hennes driv och kompetenser. Hon säljer mest i Hammarbyhöjden och träffar mycket folk, är tillmötesgående, pedagogisk, tydlig och otroligt snabb på att svara på frågor och ta kontakt under processens gång. Har känt mig 100 % trygg och kan rekommendera Sanna till alla i området (Hammarbyhöjden/Björkhagen/Skärmarbrink/Blåsut) som ska sälja!
Tack Sanna! "
säljare på Malmövägen 30

23 jun 2020

"Sannas engagemang som mäklare och genuina intresse för det hon gör är tydligt redan vid första mötet. Hennes stora kunskap kombinerat med passion för det hon gör gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Vi fick även bra stöd av henne kring hur vi skulle tänka vid köpet av vårt hus. Sannas goda bemötande och fingertoppskänsla gjorde att även våra köpare uppskattade henne."
säljare på Fyrvaktarkroken 40

23 jun 2020

"Sanna är helt klart Stockholms bästa mäklare utan tvekan! Har både köpt & sålt med henne, bara positivt hela vägen."
säljare på Forsskålsgatan 13A

01 maj 2020

"Coronakris o framtida bygge sänkte priset men det förstår jag."
säljare på Sten Bergmans väg 37

29 apr 2020

"Trevlig, bra prestigelösa öppna diskussioner kring försäljningen."
säljare på Läckövägen 25

08 apr 2020

"Sanna har till stor del förändrat min syn på mäklare, till det positiva. Innan vår bostadsförsäljning var jag av åsikten att mäklare enbart vara ett nödvändigt ont i en försäljning som inte tillförde särskilt mycket värde. Jag har haft stort förtroende för nya tjänster som försöker kapa mäklaren i försäljningsprocessen men Sanna har bevisat att jag haft fel och nu tror jag faktiskt inte alls på det. Särskilt inte nu i tider som dessa då marknaden inte går på högvarv längre.
Sanna har hela tiden varit engagerad och måldriven, bistått med mycket råd och assisterat hela vägen för att se till att vi skulle få ut så mycket som möjligt av vår försäljning - något som hon också lyckats med. Jag är jättenöjd med Sannas insats och rekommenderar alla att välja henne för sin nästa försäljning. "
säljare på Läckövägen 33

30 mar 2020

"Sanna sålde min 2:a i Hammarbyhöjden och jag kunde inte fått en bättre mäklare! Gjorde en del research innan för att hitta rätt och jag blev inte besviken! Hon är proffsig, noggrann, kunnig och fixade såklart ett riktigt bra slutpris på lägenheten!"
säljare på Paternostervägen 34

14 mar 2020

"Sanna var en grym mäklare med ovärderlig lokal kännedom som tog sig tiden att svara på alla våra frågor både före, under och efter försäljningen. Lyhörd, proffsig och förtroendeingivande. Rekommenderar starkt!"
säljare på Läckövägen 19

07 feb 2020

"Mycket bra, rekommenderar varmt"
säljare på Petrejusvägen 28

06 feb 2020

"Kunnig, saklig, trevlig o ”lagom” säljande.
Bra ”fingertoppskänsla”!"
säljare på Skulptörvägen 18

10 jan 2020

"Bästa mäklaren i Hammarbyhöjden!"
säljare på Olaus Magnus väg 58

17 dec 2019

"Sanna har varit toppen att samarbeta med under dom här veckorna. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Läckövägen 23

10 dec 2019

"Eftersom vi hade höga förväntningar på att det skulle vara ett lättsålt objekt var vi lite besvikna över att behöva ha fyra visningar. Svårt att säga vad det berodde på dock, marknaden är föränderlig."
säljare på Ronnebyvägen 19

16 okt 2019

"Sanna gjorde ett bra jobb och jag rekommenderar henne gärna."
säljare på Arkövägen 7

06 aug 2019

"Kände mig jättetrygg med Sanna genom hela processen! Mycket duktig och professionell! Rekommenderar starkt!"
säljare på Hasselquistvägen 37

30 jul 2019

"Vi anlitade Sanna efter att ha gjort en grundlig undersökning av vilka mäklare som presterat bäst i Johanneshov och för att göra en lång historia kort, vi gjorde rätt val.
Redan från början gjorde hon ett säkert och professionellt intryck. Sanna har en hög ambitionsnivå, är alltid tillgänglig och förstår att det är mycket känslor kopplade till bostadsaffärer. Detta gjorde att det kändes väldigt tryggt att lita på hennes förslag, som när vi t.ex. funderade kring tidpunkt för att gå ut på den öppna marknaden.
Till slut såldes vår lägenhet för mer än vad vi förväntat oss och vi är övertygade att det berodde mycket på Sannas kompetens. Det finns säkert mer man kan säga för att övertyga andra om att välja henne, men det bästa betyget är väl egentligen att vi kommer att anställa henne igen nästa gång vi säljer en bostad."
säljare på Pastellvägen 8

30 jul 2019

"Jag anlitade Sanna vid försäljningen av min minitvåa i Hammarbyhöjden och är väldigt nöjd med hela processen. Hon har ovärderlig kunskap om marknaden och jag fick många bra råd.
Sanna är professionell, kunnig och engagerad men samtidigt ödmjuk och lugn. En supermäklare helt enkelt!
"
säljare på Finn Malmgrens väg 28

14 maj 2019

"Jag var jättenöjd med Sanna som mäklare. Hon var lyhörd, proffsig, och hade ett varm bemötande. Rekommenderas!"
säljare på Lidköpingsvägen 48

30 mar 2019

"Sanna kom in och gjorde ett bra jobb.
Blev en bra affär och jag är nöjd med hennes insats. "
säljare på Grafikvägen 1

23 mar 2019

"Bra kundkontakt. Förtroendeingivande."
säljare på Grusåsgränd 127

23 feb 2019

"Jättenöjd med Sanna, hon kändes trygg och kunning inom sitt område. Sanna fanns alltid tillgänglig på telefon och kunde svara på frågor och lugna en under resans gång med försäljningen. "
säljare på Nathorstvägen 40

31 okt 2018

"Jag är otroligt nöjd med Sanna och kan varmt rekommendera henne. Proffessionell, kompetent, tillgänglig, bra på att återkoppla och framförallt en härlig personlighet. Jag kände mig trygg från första stund! "
säljare på Paternostervägen 102

24 okt 2018

"Vi var otroligt nöjda med Sanna under hela vår försäljning. Då detta var vår första försäljning kände vi oss otroligt trygga och omhändertagna och Sanna svarade oftast (om inte ringde hon alltid upp väldigt snart) och svarade på alla våra frågor.
Hon fick mig att känna mig peppad inför visningen och visade stor sympati för allas tid och utrymme under budgivningen.
Vi har rekomenderat Sanna för våra vänner och grannar."
säljare på Ulricehamnsvägen 4

08 sep 2018

"Vi kände oss så nöjda och trygga med Sanna och rekommenderar henne varmt. Snabb på att återkoppla och hon har bra koll!"
säljare på Ronnebyvägen 14

08 sep 2018

"Sanna Pickelner är en otroligt professionell och duktig mäklare som "ticks all the boxes" i kategorin toppmäklare. Egenskaper som särskilt utmärker henne är hennes höga grad av professionalism och integritet. Vidare har hon ett starkt driv och en djup marknadsförståelse.
Jag skulle tryggt rekommendera henne till alla jag känner och alla andra som letar efter en mäklare av toppklass."
säljare på Gullmarsvägen 12

27 maj 2018

"Superbra och trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Thunbergsgatan 30

25 maj 2018

"Vi kände oss fullkomligt trygga med Sanna. Hon var otroligt proffsig och vi fick känslan att hon gjorde sitt extra för oss. Hon höll sig lugn och tillät oss att vara nervösa."
säljare på Grusåsgränd 113

24 maj 2018

"Sanna är fantastisk! Kompetent, lugn, lyhörd, målinriktad, ihärdig, har hela tiden idéer och en plan! "
säljare på Lidköpingsvägen 31

11 apr 2018

"Sanna var en mycket engagerad och seriös mäklare som jag gärna rekommenderar. "
säljare på Lidköpingsvägen 53

06 apr 2018

"Sanna gjorde gott intryck redan från första mötet. Mycket engagerad, kunnig, ärlig och lyhörd under hela processen vilket även gjorde mig personligen väldigt trygg. I helhet en fantastisk mäklare jag varmt rekommenderar! "
säljare på Pastellvägen 10

05 apr 2018

"Engagerad, trevlig och väldigt kompetent. Mycket bra koll på området. Lyckades pressa upp priset trots att endast en budgivare återstod, vilket inte riktigt kom upp i nivåer av den ursprungliga värderingen men var bra under omständigheterna. "
säljare på Pastellvägen 11

23 mar 2018

"Sanna P är en mycket duktig och trevlig mäklare som jag gärna rekommenderar andra. "
säljare på Finn Malmgrens väg 18

02 mar 2018

"Fantastiskt duktig. Trevlig att ha att göra med. Kunnig, med god lokalkännedom. Duktig på att känna av marknaden. Hade fått namnet via rekommendation, och förväntningarna höll verkligen."
säljare på Mariestadsvägen 4

26 feb 2018

"Sanna är en helt fantastisk mäklare! Jag trodde aldrig att försäljningen av min lägenhet skulle gå så smidigt och att priset motsvara mina förväntningar med tanke på den instabila marknaden. Jag rekommenderar Sanna starkt då hon återkopplar snabbt, är mycket lyhörd och verkligen förstår sin klients behov och önskan. "
säljare på Etsarvägen 2

23 feb 2018

"Bästa tänkbara mäklare. Kunnig, engagerad, smart, ärlig, trevlig.....!!"
säljare på Forsskålsgatan 14

22 feb 2018

"Jättebra och lyhörd!"
säljare på Vingavägen 2

22 feb 2018

"Mycket proffsig, lyhörd och trevlig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Petrejusvägen 28

08 jan 2018

"Sanna är den bästa mäklare jag någonsin haft. Lugn, metodisk och trovärdig. Jag kände mig verkligen i säkra händer under hela processen."
säljare på Söderarmsvägen 6

04 jan 2018

"Jag kan varmt rekommendera Sanna, som har varit aktiv och stöttande genom hela processen. "
säljare på Lidköpingsvägen 31

25 nov 2017

"Sanna var väldigt engagerad vid försäljningen av vår bostad, rekommenderar henne varmt. "
säljare på Boråsvägen 6

15 aug 2017

"Otroligt nöjd med Sanna Pickelner som mäklare! Hon är professionell, lugn och trygg genom hela försäljningen och trevlig att ha med att göra. Rekommenderas verkligen!:)"
säljare på Per Lindeströms väg 91

05 jun 2017

"Mäklaren gav ett mycket professionellt intryck. Var saklig och lugnande. Rekommenderas varmt för försäljning.
Bilderna i den tryckta foldern tagna av mäklarens fotograf var utfrätta och alldeles för ljusa. På webben funkade de bättre. "
säljare på Fyrskeppsvägen 81

02 jun 2017

"Sanna är grym!"
säljare på Strahlenbergsgatan 5

30 apr 2017

"Värdsklass"
säljare på Kalmgatan 20

28 apr 2017

"Toppen bra kan varmt rekommenderas"
säljare på Läckövägen 8

28 apr 2017

"Sanna hjälpte oss med vår försäljning och gjorde det med bravur. Snabb information när något hände, rak och ärlig kommunikation och det kändes som om hon verkligen ville att vi skulle känna ett stöd och även känna att har gjort en bra affär. "
säljare på Tidaholmsvägen 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
112 451 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
174 av 183 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 183 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
174 av 183 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
181 av 183 säljare

Sanna på kartan.

372 tidigare annonser
1 bostäder till salu
182 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 45 m²
55 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 095 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 650 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 355 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 690 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
2 rum, 52,2 m²
Utropspris: 3 690 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
2,5 rum, 57 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Skärmarbrink
+ 450 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sanna är en trygghet i försäljning/köp av lägenhet med sin kunskap, lyhördhet, vänlighet, och driv! Super!"
2 870 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 475 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.