Sanna Pickelner

Profilbild för Sanna Pickelner
Sanna Pickelner
4.9 / 5
(235 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
19 st
157 495 000 kr

Bakgrund

Sanna Pickelner jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-05-11. Sanna har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sanna har enligt vår statistik haft 55 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 200 480 000 kr.

Presentation

Här har ni kommit till en fastighetsmäklare som verkligen brinner för sitt yrke och det visar sig i allt jag gör. Både år 2017, 2018 2019 och 2020 har jag varit den mest anlitade mäklaren i Hammarbyhöjden. Jag har det där lilla extra som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad och jag gör alltid allt till 100 procent i alla led. Det har lett till många nöjda och återkommande kunder, såväl köpare som säljare. Med rätt tajming, strategi och verktyg kommer jag se till att du får bäst betalt. Den avgörande skillnaden är HUR vi gör saker och när vi gör dessa. Att jag dessutom har stenkoll på området är en viktig faktor och så är även mitt kontaktnät. Välkommen att kontakta en rutinerad och transparent mäklare som älskar sitt jobb.

Med vänliga hälsningar

Sanna Pickelner
Reg. Fastighetsmäklare

Säljare om Sanna.

14 okt 2021

"Sanna Pickelner är trevlig, har ett stort engagemang och dessutom mycket professionell i sin mäklarroll."
säljare på Malmövägen 24

26 sep 2021

"Sanna är lugn och professionell.
Väldigt skönt med en mäklare som inte är hetsig och hon har följt oss med tålamod och bra råd hela vägen. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Bildhuggarvägen 10

24 aug 2021

"Sanna är verkligen en toppen mäklare som har full koll på markanden och området hammarbyhöjden där vi sålde. Hon är ärlig och tydlig och löser alla ens problem och gör det på ett så smidigt sätt!"
säljare på Wahlbergsgatan 7

30 jun 2021

"Sanna var väldigt professionell och tillmötesgående och det kändes tryggt att anlita henne som mäklare. Hög kompetens genom hela processen och jag kan varmt rekommendera henne om ni vill lyckas bra med er försäljning. "
säljare på Garagevägen 30

08 maj 2021

"Rekommenderas!!!"
säljare på Björnståhlsgatan 10

26 apr 2021

"Kan inte annat än att ge Sanna 6+ av 5 möjliga, jag har både varit köpare och säljare med Sanna som mäklare. Sanna är duktig, extrem ödmjuk och en extremt bra lokalkännedom. Sanna håller vad hon lovar och ser till att man som säljare är införstådd och uppdaterad under hela processen. Får jag möjlighet så är Sanna mitt självklara val vid nästa bostadsförsäljning. "
säljare på Hasselquistvägen 25

17 mar 2021

"Duktig mäklare med förhandlingsvana och god lokal kännedom! Rekommenderar Starkt! "
säljare på Tidaholmsvägen 34

13 mar 2021

"Sanna gjorde ett mycket bra jobb, vilket resulterade i att marknaden på ett rättvist sätt kunde värdera bostaden. Vi fick vad den var värd helt enkelt. Slutpriset var också väldigt nära Sannas initiala uppskattning. I övrigt var hon trevlig, lättillgänglig och allmänt väldigt angenäm att ha att göra med. "
säljare på Finn Malmgrens väg 2B

27 feb 2021

"Mycket bra mäklare - kan rekomendera varmt!"
säljare på Paternostervägen 52

04 jan 2021

"Sanna har väldigt god lokalkännedom och är både trevlig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas!"
säljare på Petrejusvägen 61

26 dec 2020

"Sanna var mäklaren som sålde till oss lägenheten. Som köpare fick en så fin intryck av henne att vi kontaktade henne nyligen, 5 år senare, när vi skulle sälja samma lägenhet. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Grusåsgränd 84

17 dec 2020

"Sanna levererade till 100%.
Hon var lugn och sansad genom hela processen och fick mig som säljare att känna mig bekväm genom hela säljprocessen. Mycket professionell.
Hon överlevererade på det slutpris som hon lovade.
Samt att hon hade god förståelse för mina behov i försäljningen. "
säljare på Läckövägen 10

20 nov 2020

"Väldigt lyhörd och flexibel under hela processen. Var förtroendeingivande och satte ingen press på mig, säljaren, att sälja för ett pris under förväntningarna.
Hade inga problem med att ha extrainsatta visningar samt skjuta upp försäljning, vilket dock inte behövdes då Sanna lyckades bra med slutförhandlingen och fick upp köparna till önskat pris."
säljare på Lidköpingsvägen 62

07 nov 2020

"Sanna är otroligt kompetent och trygg, en riktig klippa och extremt kompetent i sin yrkesroll. Hon är även väldigt lyhörd både gentemot säljare så väl som mot köpare! Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Boråsvägen 6

23 sep 2020

"Sanna är en trygghet i försäljning/köp av lägenhet med sin kunskap, lyhördhet, vänlighet, och driv! Super!"
säljare på Thunbergsgatan 20

09 aug 2020

"Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Sanna! Vi har känt oss så trygga genom hela försäljningsprocessen och Sanna är verkligen otroligt kunnig och proffsig på alla sätt!"
säljare på Forsskålsgatan 13B

25 jun 2020

"Har varit sjukt nöjd med Sanna från början till slut! Hon utstrålar lugn och trygghet, har full koll på sitt jobb, alla steg i försäljningsprocessen. Har inte tvivlat en sekund på hennes driv och kompetenser. Hon säljer mest i Hammarbyhöjden och träffar mycket folk, är tillmötesgående, pedagogisk, tydlig och otroligt snabb på att svara på frågor och ta kontakt under processens gång. Har känt mig 100 % trygg och kan rekommendera Sanna till alla i området (Hammarbyhöjden/Björkhagen/Skärmarbrink/Blåsut) som ska sälja!
Tack Sanna! "
säljare på Malmövägen 30

23 jun 2020

"Sannas engagemang som mäklare och genuina intresse för det hon gör är tydligt redan vid första mötet. Hennes stora kunskap kombinerat med passion för det hon gör gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Vi fick även bra stöd av henne kring hur vi skulle tänka vid köpet av vårt hus. Sannas goda bemötande och fingertoppskänsla gjorde att även våra köpare uppskattade henne."
säljare på Fyrvaktarkroken 40

23 jun 2020

"Sanna är helt klart Stockholms bästa mäklare utan tvekan! Har både köpt & sålt med henne, bara positivt hela vägen."
säljare på Forsskålsgatan 13A

01 maj 2020

"Coronakris o framtida bygge sänkte priset men det förstår jag."
säljare på Sten Bergmans väg 37

29 apr 2020

"Trevlig, bra prestigelösa öppna diskussioner kring försäljningen."
säljare på Läckövägen 25

08 apr 2020

"Sanna har till stor del förändrat min syn på mäklare, till det positiva. Innan vår bostadsförsäljning var jag av åsikten att mäklare enbart vara ett nödvändigt ont i en försäljning som inte tillförde särskilt mycket värde. Jag har haft stort förtroende för nya tjänster som försöker kapa mäklaren i försäljningsprocessen men Sanna har bevisat att jag haft fel och nu tror jag faktiskt inte alls på det. Särskilt inte nu i tider som dessa då marknaden inte går på högvarv längre.
Sanna har hela tiden varit engagerad och måldriven, bistått med mycket råd och assisterat hela vägen för att se till att vi skulle få ut så mycket som möjligt av vår försäljning - något som hon också lyckats med. Jag är jättenöjd med Sannas insats och rekommenderar alla att välja henne för sin nästa försäljning. "
säljare på Läckövägen 33

30 mar 2020

"Sanna sålde min 2:a i Hammarbyhöjden och jag kunde inte fått en bättre mäklare! Gjorde en del research innan för att hitta rätt och jag blev inte besviken! Hon är proffsig, noggrann, kunnig och fixade såklart ett riktigt bra slutpris på lägenheten!"
säljare på Paternostervägen 34

14 mar 2020

"Sanna var en grym mäklare med ovärderlig lokal kännedom som tog sig tiden att svara på alla våra frågor både före, under och efter försäljningen. Lyhörd, proffsig och förtroendeingivande. Rekommenderar starkt!"
säljare på Läckövägen 19

07 feb 2020

"Mycket bra, rekommenderar varmt"
säljare på Petrejusvägen 28

06 feb 2020

"Kunnig, saklig, trevlig o ”lagom” säljande.
Bra ”fingertoppskänsla”!"
säljare på Skulptörvägen 18

10 jan 2020

"Bästa mäklaren i Hammarbyhöjden!"
säljare på Olaus Magnus väg 58

17 dec 2019

"Sanna har varit toppen att samarbeta med under dom här veckorna. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Läckövägen 23

10 dec 2019

"Eftersom vi hade höga förväntningar på att det skulle vara ett lättsålt objekt var vi lite besvikna över att behöva ha fyra visningar. Svårt att säga vad det berodde på dock, marknaden är föränderlig."
säljare på Ronnebyvägen 19

16 okt 2019

"Sanna gjorde ett bra jobb och jag rekommenderar henne gärna."
säljare på Arkövägen 7

06 aug 2019

"Kände mig jättetrygg med Sanna genom hela processen! Mycket duktig och professionell! Rekommenderar starkt!"
säljare på Hasselquistvägen 37

30 jul 2019

"Vi anlitade Sanna efter att ha gjort en grundlig undersökning av vilka mäklare som presterat bäst i Johanneshov och för att göra en lång historia kort, vi gjorde rätt val.
Redan från början gjorde hon ett säkert och professionellt intryck. Sanna har en hög ambitionsnivå, är alltid tillgänglig och förstår att det är mycket känslor kopplade till bostadsaffärer. Detta gjorde att det kändes väldigt tryggt att lita på hennes förslag, som när vi t.ex. funderade kring tidpunkt för att gå ut på den öppna marknaden.
Till slut såldes vår lägenhet för mer än vad vi förväntat oss och vi är övertygade att det berodde mycket på Sannas kompetens. Det finns säkert mer man kan säga för att övertyga andra om att välja henne, men det bästa betyget är väl egentligen att vi kommer att anställa henne igen nästa gång vi säljer en bostad."
säljare på Pastellvägen 8

30 jul 2019

"Jag anlitade Sanna vid försäljningen av min minitvåa i Hammarbyhöjden och är väldigt nöjd med hela processen. Hon har ovärderlig kunskap om marknaden och jag fick många bra råd.
Sanna är professionell, kunnig och engagerad men samtidigt ödmjuk och lugn. En supermäklare helt enkelt!
"
säljare på Finn Malmgrens väg 28

14 maj 2019

"Jag var jättenöjd med Sanna som mäklare. Hon var lyhörd, proffsig, och hade ett varm bemötande. Rekommenderas!"
säljare på Lidköpingsvägen 48

30 mar 2019

"Sanna kom in och gjorde ett bra jobb.
Blev en bra affär och jag är nöjd med hennes insats. "
säljare på Grafikvägen 1

23 mar 2019

"Bra kundkontakt. Förtroendeingivande."
säljare på Grusåsgränd 127

23 feb 2019

"Jättenöjd med Sanna, hon kändes trygg och kunning inom sitt område. Sanna fanns alltid tillgänglig på telefon och kunde svara på frågor och lugna en under resans gång med försäljningen. "
säljare på Nathorstvägen 40

31 okt 2018

"Jag är otroligt nöjd med Sanna och kan varmt rekommendera henne. Proffessionell, kompetent, tillgänglig, bra på att återkoppla och framförallt en härlig personlighet. Jag kände mig trygg från första stund! "
säljare på Paternostervägen 102

24 okt 2018

"Vi var otroligt nöjda med Sanna under hela vår försäljning. Då detta var vår första försäljning kände vi oss otroligt trygga och omhändertagna och Sanna svarade oftast (om inte ringde hon alltid upp väldigt snart) och svarade på alla våra frågor.
Hon fick mig att känna mig peppad inför visningen och visade stor sympati för allas tid och utrymme under budgivningen.
Vi har rekomenderat Sanna för våra vänner och grannar."
säljare på Ulricehamnsvägen 4

08 sep 2018

"Vi kände oss så nöjda och trygga med Sanna och rekommenderar henne varmt. Snabb på att återkoppla och hon har bra koll!"
säljare på Ronnebyvägen 14

08 sep 2018

"Sanna Pickelner är en otroligt professionell och duktig mäklare som "ticks all the boxes" i kategorin toppmäklare. Egenskaper som särskilt utmärker henne är hennes höga grad av professionalism och integritet. Vidare har hon ett starkt driv och en djup marknadsförståelse.
Jag skulle tryggt rekommendera henne till alla jag känner och alla andra som letar efter en mäklare av toppklass."
säljare på Gullmarsvägen 12

27 maj 2018

"Superbra och trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Thunbergsgatan 30

25 maj 2018

"Vi kände oss fullkomligt trygga med Sanna. Hon var otroligt proffsig och vi fick känslan att hon gjorde sitt extra för oss. Hon höll sig lugn och tillät oss att vara nervösa."
säljare på Grusåsgränd 113

24 maj 2018

"Sanna är fantastisk! Kompetent, lugn, lyhörd, målinriktad, ihärdig, har hela tiden idéer och en plan! "
säljare på Lidköpingsvägen 31

11 apr 2018

"Sanna var en mycket engagerad och seriös mäklare som jag gärna rekommenderar. "
säljare på Lidköpingsvägen 53

06 apr 2018

"Sanna gjorde gott intryck redan från första mötet. Mycket engagerad, kunnig, ärlig och lyhörd under hela processen vilket även gjorde mig personligen väldigt trygg. I helhet en fantastisk mäklare jag varmt rekommenderar! "
säljare på Pastellvägen 10

05 apr 2018

"Engagerad, trevlig och väldigt kompetent. Mycket bra koll på området. Lyckades pressa upp priset trots att endast en budgivare återstod, vilket inte riktigt kom upp i nivåer av den ursprungliga värderingen men var bra under omständigheterna. "
säljare på Pastellvägen 11

23 mar 2018

"Sanna P är en mycket duktig och trevlig mäklare som jag gärna rekommenderar andra. "
säljare på Finn Malmgrens väg 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
55

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
55
Försäljningsvärde
200 480 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
223 av 230 säljare
Sanna satte rätt förväntningar på slutpriset
209 av 233 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
224 av 231 säljare
Sanna var tydlig och höll mig uppdaterad
233 av 234 säljare

Sanna på kartan.

470 tidigare annonser
4 bostäder till salu
234 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 850 000 kr
2 rum, 50 m²
57 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 719 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 38 m²
60 394 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 130 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 37 m²
66 216 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 167 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 56 m²
67 767 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 844 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 950 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 555 000 kr
2 rum, 52,2 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
6 575 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 1 725 000 kr
3,5 rum, 78 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
7 725 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 1 730 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 705 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sanna Pickelner är trevlig, har ett stort engagemang och dessutom mycket professionell i sin mäklarroll."
2 195 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
1 rum, 27,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.