Samia Yanni

Profilbild för Samia Yanni
Säljarfavorit
Samia Yanni
4.8 / 5
(198 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
21 st
186 635 000 kr

Bakgrund

Samia Yanni jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2016-05-13. Samia har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2021. Samia har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 185 755 000 kr.

Presentation

Jag är en glad och målinriktad tjej från Östergötland som ofta får höra att att jag har ett stort driv och genuint engagemang. Den personligheten resulterar i att jag alltid strävar efter att göra den bästa möjliga affären. Anlitar ni mig får ni en mäklare med en vinnarskalle som drivs av att slå rekord!

Efter många år som mäklare har jag varit en av de mest rekommenderade mäklarna på Södermalm och även en av de som publicerat flest lägenheter på Södermalm. Detta glädjer mig verkligen och ger dig som köpare och säljare ett kvitto på min kundnöjdhet!

Språkkunskaper: Svenska, arabiska och engelska.

Meriter:

Topp 5 mäklare med

Flest rekommendationer på Södermalm

Flest sålda lägenheter på Södermalm

Flest publicerade 2:or på Södermalm

Flest publicerade 4:or på Södermalm

Föreningsrekord på Södermalm

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Säljare om Samia.

21 mar 2022

"Samia är en stjärna som alltid! Tredje gången gillt och jag har alltid fått mer än vad jag har begärt, Alltid lika nöjd! "
säljare på Hökens gata 8A

11 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Samia Yanni som mäklare. Vi sålde vår lägenhet på Södermalm med henne och genom hela processen var hon engagerad, lyhörd och väldigt professionell! Samia hjälpte oss med en smidig och väldigt lyckad försäljning! "
säljare på Skånegatan 51

11 mar 2022

"Allt gick smidigt och jag är helt nöjd! Tack! "
säljare på Doktor Abelins gata 6

04 mar 2022

"Mycket nöjda med mäklarens insatser och förhållningssätt. På ett positivt sätt objektiv både mot säljaren o köparen."
säljare på Möregatan 10

16 feb 2022

"Samia var lätt att samarbeta med, känns trygg i en bostadsaffär och fanns tillgänglig så fort jag hade en fundering eller fråga. Kan varmt rekommendera Samia! "
säljare på Tavastgatan 5

05 feb 2022

"Samia är jätteduktig och personligen engagerad. Hon var till stor hjälp under hela processen och kom även med värdefulla tips inför vårt lägenhetsköp, som inte ens ingick i uppgiften. Hennes erfarenhet och kompetens gjorde att vi kände oss lugna och trygga. Försäljningen kom att innebära fler ext..."
"Samia är jätteduktig och personligen engagerad. Hon var till stor hjälp under hela processen och kom även med värdefulla tips inför vårt lägenhetsköp, som inte ens ingick i uppgiften. Hennes erfarenhet och kompetens gjorde att vi kände oss lugna och trygga. Försäljningen kom att innebära fler extrasteg som Samia tog sig mer tid för och fixade galant, hon guidade oss professionellt igenom allt det innebar. Jag kan varmt rekommendera att lägga er lägenhetsförsäljning i Samias händer!"
Läs mer
säljare på Rosenlundsgatan 24

26 jan 2022

"Vi är jättenöjda med Samias insats."
säljare på Fatburs Kvarngata 7

20 jan 2022

"Första gången jag säljer och Samia gjorde det en så smidig process som man kan önska sig. Lugn, självsäker, målinriktad och höll mig uppdaterad hela vägen. Stor förståelse för marknaden även mycket bra lokalkännedom! Vi nådde ett slutresultat som överträffade mina förväntningar på alla sätt. Jag ..."
"Första gången jag säljer och Samia gjorde det en så smidig process som man kan önska sig. Lugn, självsäker, målinriktad och höll mig uppdaterad hela vägen. Stor förståelse för marknaden även mycket bra lokalkännedom! Vi nådde ett slutresultat som överträffade mina förväntningar på alla sätt. Jag rekommenderar Samia till alla som ska sälja så kommer ni få en riktig stjärna! "
Läs mer
säljare på Grindsgatan 29

07 dec 2021

"Samia vet vad hon håller på med. Det syns och hörs när hon kommunicerar med både mig som säljare och när hon beskriver dialog med säljare. Hon har sålt många lägenheter i Stockholm, men min var en av de första i Fredhäll som hon mäklade. Trots det så var hon mycket väl inläst på såväl område som ..."
"Samia vet vad hon håller på med. Det syns och hörs när hon kommunicerar med både mig som säljare och när hon beskriver dialog med säljare. Hon har sålt många lägenheter i Stockholm, men min var en av de första i Fredhäll som hon mäklade. Trots det så var hon mycket väl inläst på såväl område som förening när vi träffades och sedermera när annons sattes ihop. Allt var spot on.
Proffesionellt och snabbt agerande utan att hon lovar för mycket. Jag fick betalt mer än jag vågat hoppas på. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Vitalisvägen 6

02 nov 2021

"Har allt som man vill ha hos en mäklare - alltid tillgänglig, påläst, driven och tillmötesgående. Trots att jag hamnade i en knepig sits vid min försäljning löste Samia situationen och jag kom nöjd genom affären. Rekommenderas varmt!"
säljare på Götgatan 96

07 okt 2021

"Fantastisk insats av hela teamet - mäklare, fotografer och stylist. "
säljare på Åsögatan 106

07 okt 2021

"Samia var redan från början trevlig och proffsig. Hon uppträdde förtroendeingivande och höll oss som säljare uppdaterade under hela processen."
säljare på Fatburs Brunnsgata 16

07 okt 2021

"Samia är väldigt duktig och sliter hårt för en god försäljning"
säljare på Tideliusgränd 5

01 okt 2021

"Omdömet sänks av att priset blev lägre än den ursprungliga förväntan."
säljare på Eriksdalsgatan 19

27 sep 2021

"Samia is a very professional agent, who is always prepared to answer questions and very knowledgeable about the area in whic we lived in.
She listen without pushing, while still advising, which we really appreciated.
All and all we are very happy with Samia’s work and would definitely recommend ..."
"Samia is a very professional agent, who is always prepared to answer questions and very knowledgeable about the area in whic we lived in.
She listen without pushing, while still advising, which we really appreciated.
All and all we are very happy with Samia’s work and would definitely recommend her!"
Läs mer
säljare på Fatburstrappan 18

23 sep 2021

"Samia är duktig och jobbar hårt. Jag rekommenderar henne, 5+"
säljare på Slipgatan 12

08 sep 2021

"Behagligt tillmötesgående och positiv och alltid snabbt kontaktbar och/eller beredd att återkontakta uppringaren. Lättsam !"
säljare på Fatburstrappan 18

08 sep 2021

"Samia sålde min BR 2018 så jag kontaktade henne igen och satte ihop ett team med stylist och en kollega som tog oss genom alla delar i processen som förväntat."
säljare på Mölnbovägen 15

26 aug 2021

"En professionell mäklare som
Är mycket förtroende ingivande och som kund känner du trygghet "
säljare på Hornsgatan 158A

10 jun 2021

"Samia är en oehört driven och lyhörd mäklare vilket gjorde min försäljningsprocess oerhört smidig. "
säljare på Katarina Bangata 59A

06 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Samia! Hon hade en tydligt genomtänkt strategi för lägenheten, är trovärdig, kompetent och affärsmässig. Hon är dessutom väldigt genuin, lyhörd och trevlig. Samia guidade oss genom affären med en tydlig process för både oss och köparna. Hennes lugna och..."
"Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Samia! Hon hade en tydligt genomtänkt strategi för lägenheten, är trovärdig, kompetent och affärsmässig. Hon är dessutom väldigt genuin, lyhörd och trevlig. Samia guidade oss genom affären med en tydlig process för både oss och köparna. Hennes lugna och ärliga kommunikation skapade stor trygghet och en bra affär. Vi är supernöjda och rekommenderar Samia varmt! "
Läs mer
säljare på Östgötagatan 36

24 maj 2021

"Samia har varit lätt att samarbeta med. Hon var tydlig genom hela processen och tog kontakt när det behövdes men inte mer än nödvändigt vilket också varit skönt. Hon ger ett avslappnat intryck som signalerar trygghet och kunskap och har ett trevligt bemötande!"
"Samia har varit lätt att samarbeta med. Hon var tydlig genom hela processen och tog kontakt när det behövdes men inte mer än nödvändigt vilket också varit skönt. Hon ger ett avslappnat intryck som signalerar trygghet och kunskap och har ett trevligt bemötande!"
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 18

22 maj 2021

"Att sälja efter många år i samma lägenhet är en jobbig process och Samia guidade på ett tryggt vis och var hjälpsam även i mitt nya köp med tips och råd. Lätt att tycka om och trevlig att ha att göra med. Hon bjöd på sin erfarenhet även efter vårt avtal tog slut vilket var över min förväntan!"
"Att sälja efter många år i samma lägenhet är en jobbig process och Samia guidade på ett tryggt vis och var hjälpsam även i mitt nya köp med tips och råd. Lätt att tycka om och trevlig att ha att göra med. Hon bjöd på sin erfarenhet även efter vårt avtal tog slut vilket var över min förväntan!"
Läs mer
säljare på Möregatan 4

19 maj 2021

"Vi hade flera mäklare som tittade på lägenheten och Samia var den som var mest entusiastisk och höjde våra förväntningar medan de andra mest påpekade boendets nackdelar. Hennes uppskattning av slutpris var också betydligt högre - och visade sig stämma - än de andra mäklarna. Positiv och trevlig s..."
"Vi hade flera mäklare som tittade på lägenheten och Samia var den som var mest entusiastisk och höjde våra förväntningar medan de andra mest påpekade boendets nackdelar. Hennes uppskattning av slutpris var också betydligt högre - och visade sig stämma - än de andra mäklarna. Positiv och trevlig samt smidig kontakt! Vi anlitade också bosthlms stylist och är mycket nöjda med resultatet. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 173

14 maj 2021

"Väldigt snygg styling, foto och annons, bra kommunikation, tillmötesgående vad gällde mina önskemål om visningstid m.m. och ett slutpris långt över min förväntan. Vad mer kan man begära som säljare? Jag är supernöjd med Samia! "
säljare på Tavastgatan 18

13 maj 2021

"Samia var en mycket kompetent och lyhörd mäklare som var lätt att ha att göra med och som anpassade sig efter våra önskemål. Rekommenderar starkt! "
säljare på Östgötagatan 32

14 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Samia. Hon är seriös, noggrann och lätt att ha kontakt med. Vi upplever henne som mycket kompetent och är dessutom väldigt trevlig!!"
säljare på Östgötagatan 19

07 apr 2021

"Alltid lika nöjd med Samia! Har använt henne under ett par gånger och hon har alltid överlevererat och gett oss mer avkastning än väntat. "
säljare på Ölandsgatan 48

26 mar 2021

"Kan verkligen rekommendera Samia! Lyhörd, snabb, driven och väldigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Ploggatan 2

17 mar 2021

"Samia fanns där till 100% för oss och skötte sitt jobb galant! Vi är så nöjda med allt. "
säljare på Skånegatan 113

14 mar 2021

"Samia är en mycket engagerad och lyhörd mäklare med starkt driv. Hela processen från start till mål genomfördes snabbt och effektivt. Vi kan verkligen rekommendera Samia! "
säljare på Ringvägen 135

18 feb 2021

"Vi hade en annan mäklare vid första visning och budgivning. Det gick urdåligt, han tog tydligt köparens sida och pressade oss för en snabb affär som enbart gynnade honom. Med Sania fick vi ca 400K till än vid första budgivningen, helt värd. Och högts uppskattade. "
"Vi hade en annan mäklare vid första visning och budgivning. Det gick urdåligt, han tog tydligt köparens sida och pressade oss för en snabb affär som enbart gynnade honom. Med Sania fick vi ca 400K till än vid första budgivningen, helt värd. Och högts uppskattade. "
Läs mer
säljare på Tjurbergsgatan 27

12 feb 2021

"Vi är supernöjda med Samia, hon var lyhörd, snabb/enkelt att kommunicera med och sålde vår bostad till ett pris över vår förväntan. Rekommenderar varmt!"
säljare på Ringvägen 86

28 jan 2021

"Vi fick ett bra intryck av Samia redan från första mötet. Hon presenterade en bra strategi för lansering av bostaden på marknaden och satte helt rätt förväntningar kring slutpris. Samia var transparent genom hela processen och höll oss konstant uppdaterade. "
"Vi fick ett bra intryck av Samia redan från första mötet. Hon presenterade en bra strategi för lansering av bostaden på marknaden och satte helt rätt förväntningar kring slutpris. Samia var transparent genom hela processen och höll oss konstant uppdaterade. "
Läs mer
säljare på Repslagargatan 9

07 jan 2021

"Samia gjorde en väldigt bra jobb och höll mig uppdaterad under hela processen, från vårt första möte till signering av kontrakt. Hon hade bra koll på bostadsområdet och vad som gjorde min lägenhet unik. Jag kan verkligen rekommendera Samia till andra som står inför en försäljning av sin lägenhet."
"Samia gjorde en väldigt bra jobb och höll mig uppdaterad under hela processen, från vårt första möte till signering av kontrakt. Hon hade bra koll på bostadsområdet och vad som gjorde min lägenhet unik. Jag kan verkligen rekommendera Samia till andra som står inför en försäljning av sin lägenhet."
Läs mer
säljare på Tjustgatan 4

07 jan 2021

"Det finns inte nog av lovord att ösa över Samia! Med förståelse för säljare, köpare och marknaden lade Samia upp en tydlig strategi som gav försäljningen optimala förutsättningar. Försäljningen landade sedan på kronan (!) i mitten av det spann Samia satte som förväntning på slutpriset. Samia har ..."
"Det finns inte nog av lovord att ösa över Samia! Med förståelse för säljare, köpare och marknaden lade Samia upp en tydlig strategi som gav försäljningen optimala förutsättningar. Försäljningen landade sedan på kronan (!) i mitten av det spann Samia satte som förväntning på slutpriset. Samia har svarat på mina frågor kvällar, helger och röda dagar. Om du vill ha en kompetent, trevlig och tillgänglig mäklare - look no further!"
Läs mer
säljare på Kristinehovsgatan 5B

12 nov 2020

"Jag kände från första mötet att Samia var lätt att kommunicera med, hon förstod mig och var tydlig med tidplan osv. Det som håller henne från en 5a är att hennes värdering inte stämde och att hon ibland ville att vi som säljare skulle ta beslut i saker som jag tyckte var upp till en mäklare, som ..."
"Jag kände från första mötet att Samia var lätt att kommunicera med, hon förstod mig och var tydlig med tidplan osv. Det som håller henne från en 5a är att hennes värdering inte stämde och att hon ibland ville att vi som säljare skulle ta beslut i saker som jag tyckte var upp till en mäklare, som förstår marknaden, att avgöra (eller åtminstone komma med rekommendationer). Men på det stora hela är vi väldigt nöjda och skulle anlita Samia igen! "
Läs mer
säljare på Bengt Ekehjelmsgatan 11

03 nov 2020

"Fick Samia Yanni rekommenderad av familj och vänner som alla var väldigt nöjda med henne. Ångrar inte att jag lyssnade på dem och anlitade Samia. Hon är mycket duktig, professionell, trevlig, rolig. "
säljare på Heleneborgsgatan 8A

20 okt 2020

"Vi är jättenöjda med Samia Yanni!
Vi kände förtroende för Samia direkt! Hon är väldigt kunnig, seriös och trevlig och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen.
5 av 5 möjliga i betyg +++++"
säljare på Hallandsgatan 48

11 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Samia som sålde vår lägenhet. Hon var lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. En jordnära mäklare som är lätt att prata med och kompetent. Toppbetyg!!"
säljare på Båtklubbsgatan 15

29 aug 2020

"Samia är lyhörd, väldigt kompetent, trevlig och hela tiden tillgänglig för att svara på frågor och bolla den ängslighet som kan dyka upp i samband med bostadsaffärer.
Att samarbeta med Samia känns tryggt då hon har en hög professionell integritet som hon gärna bjuder in till och förklarar - alla..."
"Samia är lyhörd, väldigt kompetent, trevlig och hela tiden tillgänglig för att svara på frågor och bolla den ängslighet som kan dyka upp i samband med bostadsaffärer.
Att samarbeta med Samia känns tryggt då hon har en hög professionell integritet som hon gärna bjuder in till och förklarar - alla beslut är motiverade vilket gör att hennes arbete känns genuint och trovärdigt både för köpande och säljande part."
Läs mer
säljare på Bondegatan 3D

27 aug 2020

"Samia är oerhört kunnig, lätt att tycka om och levererar alltid i topp! Andra gången jag säljer via Samia och är lika nöjd varje gång."
säljare på Björngårdsgatan 16

20 aug 2020

"Supernöjd med Samias insats, kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Närkesgatan 2

13 aug 2020

"Samia Yanni är en jättetrevlig och proffsig mäklare! Jag kände mig trygg med henne under processen. Kan varmt rekommendera henne till andra :) "
säljare på Bergsundsgatan 14

10 aug 2020

"Samia är en engagerad och personlig mäklare som skötte hela processen helt perfekt. Kunnig och uppdaterad dessutom. Jag skulle gärna anlita henne igen!"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

29 jul 2020

"Samia är trevlig, engagerad och har koll. Jättenöjd att jag valde henne som mäklare! "
säljare på Klippgatan 14E

24 jul 2020

"Mycket professionell och målinriktad mäklare.
Resulterade i en smärtfri och effektiv försäljning och vi kan starkt rekommendera Samia!"
säljare på Fatburstrappan 18

28 maj 2020

"Samia var en bra partner när jag skulle sälja min lägenhet. Mycket trevlig och tog sig tid för mig och mina frågor. Och jag blev nöjd med resultatet. Stundtals hade jag önskat lite fler uppdateringar kring hur det gick för att känna mig tryggare, men allt som allt är jag mycket nöjd med Samia. "
"Samia var en bra partner när jag skulle sälja min lägenhet. Mycket trevlig och tog sig tid för mig och mina frågor. Och jag blev nöjd med resultatet. Stundtals hade jag önskat lite fler uppdateringar kring hur det gick för att känna mig tryggare, men allt som allt är jag mycket nöjd med Samia. "
Läs mer
säljare på Doktor Abelins gata 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
185 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 195 säljare
Samia satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 197 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
191 av 196 säljare
Samia var tydlig och höll mig uppdaterad
196 av 198 säljare

Samia på kartan.

308 tidigare annonser
10 bostäder till salu
198 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
2 rum, 49 m²
89 693 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 808 kr/mån
6 750 000 kr
3 rum, 90 m²
75 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 272 kr/mån
10 595 000 kr
5 rum, 115 m²
92 130 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 940 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 39 m²
89 615 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 137 kr/mån
3 100 000 kr
1 rum, 26,5 m²
119 230 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 479 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 105 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 65 m²
5 450 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 055 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 505 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 6 500 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.