Samia Yanni

Profilbild för Samia Yanni
Säljarfavorit
Samia Yanni
4.8 / 5
(156 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
32 st
185 935 000 kr

Bakgrund

Samia Yanni jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2016-05-13. Samia har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Samia har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 216 525 000 kr.

Presentation

Jag är en glad och målinriktad tjej från Östergötland som ofta får höra att att jag har ett stort driv och genuint engagemang. Den personligheten resulterar i att jag alltid strävar efter att göra den bästa möjliga affären. Anlitar ni mig får ni en mäklare med en vinnarskalle som drivs av att slå rekord!

Efter många år som mäklare har jag varit en av de mest rekommenderade mäklarna på Södermalm och även en av de som publicerat flest lägenheter på Södermalm. Detta glädjer mig verkligen och ger dig som köpare och säljare ett kvitto på min kundnöjdhet!

Språkkunskaper: Svenska, arabiska och engelska.

Meriter:

Topp 5 mäklare med flest rekommendationer på Södermalm

Flest publicerade 2:or på Södermalm

Flest publicerade 4:or på Södermalm

Föreningsrekord på Södermalm

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Säljare om Samia.

10 jun 2021

"Samia är en oehört driven och lyhörd mäklare vilket gjorde min försäljningsprocess oerhört smidig. "
säljare på Katarina Bangata 59A

06 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Samia! Hon hade en tydligt genomtänkt strategi för lägenheten, är trovärdig, kompetent och affärsmässig. Hon är dessutom väldigt genuin, lyhörd och trevlig. Samia guidade oss genom affären med en tydlig process för både oss och köparna. Hennes lugna och ärliga kommunikation skapade stor trygghet och en bra affär. Vi är supernöjda och rekommenderar Samia varmt! "
säljare på Östgötagatan 36

24 maj 2021

"Samia har varit lätt att samarbeta med. Hon var tydlig genom hela processen och tog kontakt när det behövdes men inte mer än nödvändigt vilket också varit skönt. Hon ger ett avslappnat intryck som signalerar trygghet och kunskap och har ett trevligt bemötande!"
säljare på Högbergsgatan 18

22 maj 2021

"Att sälja efter många år i samma lägenhet är en jobbig process och Samia guidade på ett tryggt vis och var hjälpsam även i mitt nya köp med tips och råd. Lätt att tycka om och trevlig att ha att göra med. Hon bjöd på sin erfarenhet även efter vårt avtal tog slut vilket var över min förväntan!"
säljare på Möregatan 4

19 maj 2021

"Vi hade flera mäklare som tittade på lägenheten och Samia var den som var mest entusiastisk och höjde våra förväntningar medan de andra mest påpekade boendets nackdelar. Hennes uppskattning av slutpris var också betydligt högre - och visade sig stämma - än de andra mäklarna. Positiv och trevlig samt smidig kontakt! Vi anlitade också bosthlms stylist och är mycket nöjda med resultatet. "
säljare på Åsögatan 173

14 maj 2021

"Väldigt snygg styling, foto och annons, bra kommunikation, tillmötesgående vad gällde mina önskemål om visningstid m.m. och ett slutpris långt över min förväntan. Vad mer kan man begära som säljare? Jag är supernöjd med Samia! "
säljare på Tavastgatan 18

13 maj 2021

"Samia var en mycket kompetent och lyhörd mäklare som var lätt att ha att göra med och som anpassade sig efter våra önskemål. Rekommenderar starkt! "
säljare på Östgötagatan 32

14 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Samia. Hon är seriös, noggrann och lätt att ha kontakt med. Vi upplever henne som mycket kompetent och är dessutom väldigt trevlig!!"
säljare på Östgötagatan 19

07 apr 2021

"Alltid lika nöjd med Samia! Har använt henne under ett par gånger och hon har alltid överlevererat och gett oss mer avkastning än väntat. "
säljare på Ölandsgatan 48

26 mar 2021

"Kan verkligen rekommendera Samia! Lyhörd, snabb, driven och väldigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Ploggatan 2

17 mar 2021

"Samia fanns där till 100% för oss och skötte sitt jobb galant! Vi är så nöjda med allt. "
säljare på Skånegatan 113

14 mar 2021

"Samia är en mycket engagerad och lyhörd mäklare med starkt driv. Hela processen från start till mål genomfördes snabbt och effektivt. Vi kan verkligen rekommendera Samia! "
säljare på Ringvägen 135

18 feb 2021

"Vi hade en annan mäklare vid första visning och budgivning. Det gick urdåligt, han tog tydligt köparens sida och pressade oss för en snabb affär som enbart gynnade honom. Med Sania fick vi ca 400K till än vid första budgivningen, helt värd. Och högts uppskattade. "
säljare på Tjurbergsgatan 27

12 feb 2021

"Vi är supernöjda med Samia, hon var lyhörd, snabb/enkelt att kommunicera med och sålde vår bostad till ett pris över vår förväntan. Rekommenderar varmt!"
säljare på Ringvägen 86

28 jan 2021

"Vi fick ett bra intryck av Samia redan från första mötet. Hon presenterade en bra strategi för lansering av bostaden på marknaden och satte helt rätt förväntningar kring slutpris. Samia var transparent genom hela processen och höll oss konstant uppdaterade. "
säljare på Repslagargatan 9

07 jan 2021

"Samia gjorde en väldigt bra jobb och höll mig uppdaterad under hela processen, från vårt första möte till signering av kontrakt. Hon hade bra koll på bostadsområdet och vad som gjorde min lägenhet unik. Jag kan verkligen rekommendera Samia till andra som står inför en försäljning av sin lägenhet."
säljare på Tjustgatan 4

07 jan 2021

"Det finns inte nog av lovord att ösa över Samia! Med förståelse för säljare, köpare och marknaden lade Samia upp en tydlig strategi som gav försäljningen optimala förutsättningar. Försäljningen landade sedan på kronan (!) i mitten av det spann Samia satte som förväntning på slutpriset. Samia har svarat på mina frågor kvällar, helger och röda dagar. Om du vill ha en kompetent, trevlig och tillgänglig mäklare - look no further!"
säljare på Kristinehovsgatan 5B

12 nov 2020

"Jag kände från första mötet att Samia var lätt att kommunicera med, hon förstod mig och var tydlig med tidplan osv. Det som håller henne från en 5a är att hennes värdering inte stämde och att hon ibland ville att vi som säljare skulle ta beslut i saker som jag tyckte var upp till en mäklare, som förstår marknaden, att avgöra (eller åtminstone komma med rekommendationer). Men på det stora hela är vi väldigt nöjda och skulle anlita Samia igen! "
säljare på Bengt Ekehjelmsgatan 11

03 nov 2020

"Fick Samia Yanni rekommenderad av familj och vänner som alla var väldigt nöjda med henne. Ångrar inte att jag lyssnade på dem och anlitade Samia. Hon är mycket duktig, professionell, trevlig, rolig. "
säljare på Heleneborgsgatan 8A

20 okt 2020

"Vi är jättenöjda med Samia Yanni!
Vi kände förtroende för Samia direkt! Hon är väldigt kunnig, seriös och trevlig och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen.
5 av 5 möjliga i betyg +++++"
säljare på Hallandsgatan 48

11 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Samia som sålde vår lägenhet. Hon var lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. En jordnära mäklare som är lätt att prata med och kompetent. Toppbetyg!!"
säljare på Båtklubbsgatan 15

29 aug 2020

"Samia är lyhörd, väldigt kompetent, trevlig och hela tiden tillgänglig för att svara på frågor och bolla den ängslighet som kan dyka upp i samband med bostadsaffärer.
Att samarbeta med Samia känns tryggt då hon har en hög professionell integritet som hon gärna bjuder in till och förklarar - alla beslut är motiverade vilket gör att hennes arbete känns genuint och trovärdigt både för köpande och säljande part."
säljare på Bondegatan 3D

27 aug 2020

"Samia är oerhört kunnig, lätt att tycka om och levererar alltid i topp! Andra gången jag säljer via Samia och är lika nöjd varje gång."
säljare på Björngårdsgatan 16

20 aug 2020

"Supernöjd med Samias insats, kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Närkesgatan 2

13 aug 2020

"Samia Yanni är en jättetrevlig och proffsig mäklare! Jag kände mig trygg med henne under processen. Kan varmt rekommendera henne till andra :) "
säljare på Bergsundsgatan 14

10 aug 2020

"Samia är en engagerad och personlig mäklare som skötte hela processen helt perfekt. Kunnig och uppdaterad dessutom. Jag skulle gärna anlita henne igen!"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

29 jul 2020

"Samia är trevlig, engagerad och har koll. Jättenöjd att jag valde henne som mäklare! "
säljare på Klippgatan 14E

24 jul 2020

"Mycket professionell och målinriktad mäklare.
Resulterade i en smärtfri och effektiv försäljning och vi kan starkt rekommendera Samia!"
säljare på Fatburstrappan 18

28 maj 2020

"Samia var en bra partner när jag skulle sälja min lägenhet. Mycket trevlig och tog sig tid för mig och mina frågor. Och jag blev nöjd med resultatet. Stundtals hade jag önskat lite fler uppdateringar kring hur det gick för att känna mig tryggare, men allt som allt är jag mycket nöjd med Samia. "
säljare på Doktor Abelins gata 4

22 maj 2020

"Efter en lyckad affär som köpare valde vi att även sälja genom BoSthlm. Det lugn som Samia utstrålar gör att alla parter känner sig rättvist behandlade. Lyhörd, fokuserad och samarbetsvillig gör att jag rekommenderar Samia både som köpare och säljare. "
säljare på Stockholmsvägen 19

20 maj 2020

"Samia är engagerad och mycket kompetent, effektiv, målmedveten och kreativ. Vi är mycket nöjda med hennes arbetsinsats under ganska svåra omständigheter och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sickla Kanalgata 91

23 apr 2020

"Inte alla mäklare som kan förhandla upp pris med en spekulant när de väl blir en sån situation. Då handlar det om att kunna mäkla på riktigt och inte bara lägga in bud i systemet! "
säljare på Götgatan 130

08 apr 2020

"Samia är lugn och trygg och mycket professionell. Vi hade väldigt tajt tidsram från det att vi startade till visningen, men allt flöt på hur bra som helst, trots att en fotograf blev sjuk. Man kände att hon hade koll på processen och gjorde det bästa av allt."
säljare på Ringvägen 108

06 apr 2020

"Samia var helt fantastisk. Finns inget annat att säga. Jag är oerhört glad och tacksam att jag valde henne som min mäklare."
säljare på Sjöfartsgatan 10

28 feb 2020

"Älskade att arbeta med Samia Yanni, hon gjorde allt hon kunde för min lägenhet och mig, tog sig all tid som jag behövde för att få den hjälp som jag önskade. Riktigt bra jobbat och som kund kände jag mig trygg genom hela processen. Rekommenderar henne varmt"
säljare på Trädgårdsgatan 21

28 jan 2020

"Mycket duktig och engagerad. Supernöjd!"
säljare på Blekingegatan 40B

23 jan 2020

"Samia är på sitt lågmälda sätt förtroendeingivande. Lite snack men mer verkstad, det funkar på mig."
säljare på Bondegatan 72B

23 jan 2020

"Den bästa mäklaren vi haft!"
säljare på Fatburstrappan 18

20 jan 2020

"I thought selling my apartment would be a lot more stressful than it actually was. Samia took care of everything from the get go and made me feel reassured through the whole process. She gave me great advice and support throughout, and I am very happy I chose her as my realtor."
säljare på Hornsgatan 70

13 jan 2020

"Riktigt nöjd med Samia. Proffsigt bemötande, god lokalkännedom och bra påläst."
säljare på Fatburstrappan 18

11 jan 2020

"Samia Yanni skötte min försäljning jättebra. Hon var lugn och trygg, snabb på att återkoppla, tillmötesgående med mina önskemål, och ordnade affären smidigt och bra, till ett slutpris som jag är nöjd med. Jag träffade flera olika mäklare, men valde Samia, mycket på grund av hennes lugn och hennes genuina sätt. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Timotejgatan 4

04 dec 2019

"Jättenöjd med Samia som mäklare!"
säljare på Tjärhovsgatan 22

23 nov 2019

"Samia är tydlig, enkel, kunnig och trevlig. Jag är jättenöjd med hennes insats. Försäljningen gick snabbt och Samias råd om styling och fotografering var jättebra. Jag fick vad jag ville ha - ett bra pris, snabb försäljning och datum för ut & inflyttning som passar perfekt! Stort tack. "
säljare på Thunbergsgatan 6

23 sep 2019

"Samia Yanni är lyhörd, driven, trevlig och visade stort engagemang för min lägenhetsförsäljning! Gjorde ett prospekt och bilder i världsklass och gjorde hela affären trygg för både köpare och säljare. Rekommenderar starkt Samia Yanni som mäklare!"
säljare på Fatburstrappan 18

15 sep 2019

"Samia är en toppenmäklare, och ger verkligen det lilla extra. Hon är snabb i all kommunikation, enkel att samarbeta med och väldigt lösningsorienterad."
säljare på Pipersgatan 26

21 aug 2019

"Samia var fantastisk! Mycket professionell och effektiv. Ovärderligt att vara i så goda händer i en så pass viktig affär. Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Folkungagatan 63

16 aug 2019

"Samia gjorde ett fantastiskt jobb genom hela processen. Jag tog in offerter från 5 olika mäklare och utvärderade deras kunskap, insikt etc. Hon gjorde alltid det lite extra, var vass och krigade ända in i mål med en positivitet. Skulle rekommendera henne alla dagar!"
säljare på Bondegatan 3D

28 jun 2019

"Samia var lätt att nå, bra kommunikation. Proffsig och lyhörd!"
säljare på Fartygsgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
216 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 153 säljare
Samia satte rätt förväntningar på slutpriset
116 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
149 av 154 säljare
Samia var tydlig och höll mig uppdaterad
154 av 156 säljare

Samia på kartan.

229 tidigare annonser
1 bostäder till salu
156 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 rum, 80 m²
Lägenhet, Stockholm
4 291 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 450 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
9 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 950 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 8 150 000 kr
3 820 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 825 000 kr
2 rum, 43,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 475 000 kr
4 rum, 103,5 m²
Utropspris: 6 625 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.