Sam Lashkari

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Sam Lashkari
Profilbild för Sam Lashkari
Sam Lashkari
4.8 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
7 st
114 755 000 kr

Bakgrund

Sam Lashkari jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-04-27. Sam har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 68 302 500 kr.

Presentation

Årets Rookie Bjurfors Skåne 2021

Med många års erfarenhet inom försäljning sadlade Sam om till fastighetsmäklare. Han är en målmedveten och engagerad mäklare med ett stort intresse för både bostäder och människor. Med målsättning att bygga samt upprätthålla kundrelationer kommer han med stort engagemang och noggrannhet se till att du får en så trygg och bra försäljning som möjligt.

Mäklarbyrå


Säljare om Sam.

04 jul 2022

"Kan varmt rekommendera!!
Med denna mäklaren kan jag säga att det blev snabb försäljning även fast det är lite svårare i dagsläget.
Lyssnar på kunden, väldigt tydlig med att informera om hur allt går till samt under processen.
Ambitiös mäklare som jobbar bra ända till målet!"
"Kan varmt rekommendera!!
Med denna mäklaren kan jag säga att det blev snabb försäljning även fast det är lite svårare i dagsläget.
Lyssnar på kunden, väldigt tydlig med att informera om hur allt går till samt under processen.
Ambitiös mäklare som jobbar bra ända till målet!"
Läs mer
säljare på Kollegiegatan 3B

22 jun 2022

"Rekommenderar Sam till alla som går i säljtankar. Positiv, kunnig och känns proffsig rakt igenom. Vet vad han gör helt enkelt! Sålt flera lägenheter tidigare men kommer garanterat välja Sam igen i framtiden. Bästa mäklaren :) "
säljare på Celsiusgatan 4D

03 jun 2022

"Sam är oerhört kompetent, trygg och hjälpsam. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

25 maj 2022

"Sam var väldigt lyhörd och driven. Han tog sig tid att visa lägenheten och var väldigt flexibel. Vidare en väldigt lugn mäklare som inte alls satte press på att sälja lägenheten, utan det skulle kännas rätt helt enkelt med det bud som jag var bekväm med. Rekommenderar Sam starkt som mäklare till ..."
"Sam var väldigt lyhörd och driven. Han tog sig tid att visa lägenheten och var väldigt flexibel. Vidare en väldigt lugn mäklare som inte alls satte press på att sälja lägenheten, utan det skulle kännas rätt helt enkelt med det bud som jag var bekväm med. Rekommenderar Sam starkt som mäklare till den som funderar att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Typografgatan 4B

16 maj 2022

"Sam har varit lugn, förtroendegivande och lätt att kommunicera med genom hela processen. Han har svarat snabbt på frågor och har verkligen varit hjälpsam och mån om att se till att jag blev nöjd med alla aspekter av försäljningen. Lägenheten såldes till ett bra slutpris trots ovissa tider. Rekomm..."
"Sam har varit lugn, förtroendegivande och lätt att kommunicera med genom hela processen. Han har svarat snabbt på frågor och har verkligen varit hjälpsam och mån om att se till att jag blev nöjd med alla aspekter av försäljningen. Lägenheten såldes till ett bra slutpris trots ovissa tider. Rekommenderar Sam starkt, 5/5 toasters!"
Läs mer
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

25 apr 2022

"Kan varmt rekomendera Sam"
säljare på Masttorget 5

25 apr 2022

"Väldig lyhörd och målinriktad.lyssnar o svarar vettigt. Har redan rekommenderat honom till mina vänneer och fsmiljen.
"
säljare på Bäckvägen 109

25 mar 2022

"Väldigt starkt jobb av mäklaren, några mindre sorgliga saker som hände under försäljningen som kostade lite pengar, men i slutändan trots detta slutade det bra. "
säljare på Lundavägen 24C

17 feb 2022

"Sam är lugn, trygg och framförallt seriös. Jag har haft fullt förtroende för honom från dag ett. Uppskattar särskilt att han är tydlig med rimliga förväntningar.
Både köpare och säljare kan känna sig trygga med Sam som mäklare. "
säljare på Murbruksgatan 6

17 feb 2022

"Sam är en fantastisk mäklare som är lyhörd och fokuserad. Gav inte upp om att göra mig som kund både nöjd och trygg under hela processen. Underlättade försäljningen av min lägenhet enormt. "
säljare på Ahrenbergsgatan 10

15 feb 2022

"Mycket tillmötesgående, hjälpsam och professionell."
säljare på Östra Varvsgatan 5B

14 jan 2022

"Suveränt bemötande, kunnig och serviceminded"
säljare på Nobelvägen 10B

28 dec 2021

"Sam är mycket enkel att ha att göra med och höll oss uppdaterade med info från visningar och spekulanter för lägenheten vi sålde.
Stort Tack för hjälpen. "
säljare på Brobygatan 8

28 dec 2021

"Vi är väldigt nöjda med allt, stylingen av lgh, Sams engagemang och slutpriset. Vi rekomenderar honom varmt!"
säljare på Värnhemsgatan 6

07 dec 2021

"Sålde för andra gången med Sam och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass.""
"Sålde för andra gången med Sam och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass.""
Läs mer
säljare på Simrishamnsgatan 26

30 nov 2021

"Jag träffade tre mäklare i samband med att jag skulle sälja. Sam var den som passade mig bäst energimässigt. Han har en bra energi, är tydlig och lätt att prata med. "
säljare på Kronetorps Allé 29

29 nov 2021

"Sam är en mycket kompetent och engagerad mäklare som gick in helhjärtat i uppdraget att sälja vårt hus. Han erbjuder hög tillgänglighet, hög servicegrad och gedigna kunskaper. Målet - nöjd köpare och säljare! Sam levererade på alla våra punkter, varvid Vi utan minsta tvekan kan varmt rekommendera..."
"Sam är en mycket kompetent och engagerad mäklare som gick in helhjärtat i uppdraget att sälja vårt hus. Han erbjuder hög tillgänglighet, hög servicegrad och gedigna kunskaper. Målet - nöjd köpare och säljare! Sam levererade på alla våra punkter, varvid Vi utan minsta tvekan kan varmt rekommendera Sam!"
Läs mer
säljare på Piongatan 6

29 nov 2021

"Trevlig och väldigt kunnig mäklare jag varmt rekomenderar till alla som vill sälja sin bostad snabbt och smidigt."
säljare på Egnahemsvägen 16E

02 okt 2021

"Jag mötte flertal mäklare innan jag valde att gå med Sam. Det kändes som att han hade ett bra driv, och vår målsättning stämde bra överens med varandra. I efterhand skulle jag inte gjort något annorlunda. Väldigt nöjd!"
säljare på Hyllie Boulevard 9B

30 sep 2021

"Positivt bemötande från första stund. Han var lyhörd och engagerad från början till slut och var mån om att hålla mig som säljare uppdaterad genom hela processen. "
säljare på Roslins väg 1

29 sep 2021

"Fantastisk mäklare, svarade mig alla tider. "
säljare på Tenorgatan 1

29 sep 2021

"I experienced Sam as professional, easy to reach and experienced. I feel the fee was worth it and I wanted to especially mention the pictures taken of the apartment and the booklet printed as they looked beautiful. "
säljare på Vimpelgatan 21

28 sep 2021

"Duktig, professionell och trevlig mäklare. Vi både köpte och sålde lägenhet via Sam och allt gick väldigt bra och smärtfritt till. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Mastgränd 23

09 aug 2021

"Mycket proffesionell, trevlig och duktig mäklare som rekomenderas starkt."
säljare på Tullstorpsvägen 87

06 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med Sam som mäklare. Han var väldigt engagerad under hela försäljningsperioden och gjorde det lilla extra för att få bostaden såld. Kändes mycket tryggt. Kan varmt rekommendera Sam! "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

07 jul 2021

"Ursäkta dröjsmålet glömt bort det
Peter"
säljare på Stadiongatan 49

29 jun 2021

"Mycket målinriktad och hjälpsam! "
säljare på Kulladalsgatan 30B

29 jun 2021

"Tror felbedömningen på utgångspriset pris var ”Coronarelaterad”, dvs svårbedömda omständigheter "
säljare på Nobelvägen 89

29 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med att Sam hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Han var väldigt lyhörd, engagerad, lätt att få tag i, trevlig, gav bra service samt rolig. Kommer kommer absolut använda Sam nästa gång vi ska sälja. "
säljare på Vendelsfridsgatan 4F

28 jun 2021

"Otroligt nöjda! Vi visste att tiden var på vår sida inför försäljning, så noggrant och strategiskt valde vi ut rätt mäklare för vårt objekt. Ett objekt vi bott i hela 27 år. Med mycket känslor och minnen inblandade så ville vi hitta rätt mäklare som kände till det genuina värdet till bostaden och..."
"Otroligt nöjda! Vi visste att tiden var på vår sida inför försäljning, så noggrant och strategiskt valde vi ut rätt mäklare för vårt objekt. Ett objekt vi bott i hela 27 år. Med mycket känslor och minnen inblandade så ville vi hitta rätt mäklare som kände till det genuina värdet till bostaden och till varför vi värderade just till det pris vi hade som önskemål. Vilket efter 3 olika möten med mäklare ledde oss i armarna till Sam. Han lyssnade, lyfte och tog alla våra önskemål i åtanke. Han såg målet med oss vilket var viktigast. Vårt mål vart slutpriset som vi lyckades uppnå med en enda visning. Daglig kontakt och uppdatering, gott samarbete och framtida relation. Sam, vi kommer alltid att vända oss till dig i framtiden. Stort stort tack! "
Läs mer
säljare på Folksångsgatan 141

06 jun 2021

"Sam är snabb och proffesionell"
säljare på Blekingsborgsgatan 3G

02 jun 2021

"Sam är en toppenmäklare som är värd att lyftas fram! Vi har tagit hjälp av honom två gånger nu, och har varit lika nöjda båda gångerna! Han är effektiv, förtroendeingivande och väldigt ambitiös. "
säljare på Östra Farmvägen 32E

01 jun 2021

"Sam har varit till stor hjälp vid försäljningen av vår bostad. Han har på ett professionellt sätt tagit sig an uppdraget som ledde till en snabb och smidig affär. Jag kommer definitivt att använda Sam vid en framtida försäljning. "
säljare på Värbyängen 179

23 maj 2021

"Bra och smidig försäljning. Rekommenderas! "
säljare på Lilla Varvsgatan 21E

06 maj 2021

"Sam är en otrolig duktig och lyhörd mäklare. Vi har haft flera mäklare på besök, men vi fick en varm och bra känsla om Sam.
Och han levererad!
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Regissörgatan 11

29 mar 2021

"En mycket lyhörd, engagerad och professionell mäklare. Rekommenderar Sam starkt."
säljare på Barlastgatan 26

27 mar 2021

"Kommer inte anlita någon annan än Sam. Otroligt kompetent och lyhörd . "
säljare på Oshögavägen 170

18 mar 2021

"Väldigt duktig mäklare.
Rekommenderas starkt till andra säljare"
säljare på Stadiongatan 53B

24 feb 2021

"Kan gärna rekommendera andra "
säljare på Axel Danielssons väg 85

24 feb 2021

"Innan Sam fick uppdraget hade jag besök av fyra mäklare för att se över vem som skulle få uppdraget. Sam kändes rätt från första ögonblicket till försäljning. Sam var tydlig och uppdaterade mig ständigt så att jag var lugn under hela processen. Otroligt påläst om området samt att han lovade inte ..."
"Innan Sam fick uppdraget hade jag besök av fyra mäklare för att se över vem som skulle få uppdraget. Sam kändes rätt från första ögonblicket till försäljning. Sam var tydlig och uppdaterade mig ständigt så att jag var lugn under hela processen. Otroligt påläst om området samt att han lovade inte massa saker . Jag kommer endast i framtiden att använda mig utav Sam. "
Läs mer
säljare på Tågvirkesgatan 4

15 feb 2021

"Mycket bra, snabb hantering och mycket lyhörd. Ett förbättringsområde finns dock: att granska dokument och annonstext mer noggrant för att undvika stav- och skrivfel."
säljare på Ryttaregatan 5A

03 feb 2021

"Jag kände mig fantastiskt trygg med Sam som ansvarig mäklare. Med bra bakgrundsfakta, prishistorik och lokalkännedom kunde vi komma överens om ett bra utgångspris. Han var hela tiden snabb på att uppdatera mig om varje steg i processen vilket kändes fantastiskt tryggt som säljare. Jag skulle reko..."
"Jag kände mig fantastiskt trygg med Sam som ansvarig mäklare. Med bra bakgrundsfakta, prishistorik och lokalkännedom kunde vi komma överens om ett bra utgångspris. Han var hela tiden snabb på att uppdatera mig om varje steg i processen vilket kändes fantastiskt tryggt som säljare. Jag skulle rekommendera Sam till alla säljare inom centrala Malmö. "
Läs mer
säljare på Mariedalsvägen 44

27 jan 2021

"Sam visade vilken toppmäklare han är från att han kom hem till oss första gången för att presentera sig fram tills kontraktsskrivningen.
Han gick från klarhet till klarhet, och sålde vår lägenhet supersnabbt. Anlitar man Sam så kan man känna sig trygg på att han gör jobbet mer än väl!
Rekommender..."
"Sam visade vilken toppmäklare han är från att han kom hem till oss första gången för att presentera sig fram tills kontraktsskrivningen.
Han gick från klarhet till klarhet, och sålde vår lägenhet supersnabbt. Anlitar man Sam så kan man känna sig trygg på att han gör jobbet mer än väl!
Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Tornfalksgatan 6A

26 jan 2021

"Sam var lyhörd och professionell med en fantastisk fingertoppskänsla som resulterade i en rekordaffär! Han höll mig ständigt uppdaterad och gav mig en trygg känsla genom hela affären genom att vara engagerad och målinriktad.
Sam har mina varmaste rekommendationer för den som ska sälja! "
"Sam var lyhörd och professionell med en fantastisk fingertoppskänsla som resulterade i en rekordaffär! Han höll mig ständigt uppdaterad och gav mig en trygg känsla genom hela affären genom att vara engagerad och målinriktad.
Sam har mina varmaste rekommendationer för den som ska sälja! "
Läs mer
säljare på Sankt Knuts väg 6A

19 jan 2021

"Fantastiskt insats av Sam! Stängde affären snabbt och efter mina önskemål. Sam är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare som jag varmt kan rekommendera och som jag definitivt kommer anlita igen!"
säljare på Duvhöksgatan 6B

13 jan 2021

"Mycket nöjd med Sam - hans energi, hans tillgänglighet och bemötande, hans vilja att göra en god affär! "
säljare på Nobelvägen 38

06 dec 2020

"Hej!
Stor tack till mäklare Sam L. Snabbt, smidigt, tydligt, engagemang. Fixade allt utan att fråga och be. Guld medal . "
säljare på Sergeantgatan 21

06 dec 2020

"Sam went above and beyond for my sale. I had extenuating circumstances and was not in the country and Sam kept me updated, coordinated with a friend who was helping with the process, and even kept the buyer happy and calm after the sale went through. He was super knowledgeable and patient with al..."
"Sam went above and beyond for my sale. I had extenuating circumstances and was not in the country and Sam kept me updated, coordinated with a friend who was helping with the process, and even kept the buyer happy and calm after the sale went through. He was super knowledgeable and patient with all my questions and concerns. I highly recommend him!"
Läs mer
säljare på Nobelvägen 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
68 302 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
103 av 104 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
94 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
105 av 105 säljare

Sam på kartan.

163 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
105 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
1 rum, 43 m²
34 767 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 147 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 69 m²
43 405 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 514 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 55 m²
49 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 305 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 89,5 m²
22 415 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 577 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 86 m²
49 941 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 442 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 405 000 kr
Lägenhet Hyllie
-190 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Lindeborg
-95 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hyllie
6 rum, 154 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
2 195 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hyllie
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.