Sam Lashkari

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Sam Lashkari
Profilbild för Sam Lashkari
Säljarfavorit
Sam Lashkari
4.9 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
19 st
71 770 000 kr

Bakgrund

Sam Lashkari jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-04-27. Sam har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Sam har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 54 212 000 kr.

Presentation

Med många års erfarenhet inom försäljning sadlade Sam om till fastighetsmäklare. Han är en målmedveten och engagerad mäklare med ett stort intresse för både bostäder och människor. Med målsättning att bygga samt upprätthålla kundrelationer kommer han med stort engagemang och noggrannhet se till att du får en så trygg och bra försäljning som möjligt.

Mäklarbyrå


Säljare om Sam.

14 jan 2022

"Suveränt bemötande, kunnig och serviceminded"
säljare på Nobelvägen 10B

28 dec 2021

"Sam är mycket enkel att ha att göra med och höll oss uppdaterade med info från visningar och spekulanter för lägenheten vi sålde.
Stort Tack för hjälpen. "
säljare på Brobygatan 8

28 dec 2021

"Vi är väldigt nöjda med allt, stylingen av lgh, Sams engagemang och slutpriset. Vi rekomenderar honom varmt!"
säljare på Värnhemsgatan 6

07 dec 2021

"Sålde för andra gången med Sam och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass.""
säljare på Simrishamnsgatan 26

30 nov 2021

"Jag träffade tre mäklare i samband med att jag skulle sälja. Sam var den som passade mig bäst energimässigt. Han har en bra energi, är tydlig och lätt att prata med. "
säljare på Kronetorps Allé 29

29 nov 2021

"Sam är en mycket kompetent och engagerad mäklare som gick in helhjärtat i uppdraget att sälja vårt hus. Han erbjuder hög tillgänglighet, hög servicegrad och gedigna kunskaper. Målet - nöjd köpare och säljare! Sam levererade på alla våra punkter, varvid Vi utan minsta tvekan kan varmt rekommendera Sam!"
säljare på Piongatan 6

02 okt 2021

"Jag mötte flertal mäklare innan jag valde att gå med Sam. Det kändes som att han hade ett bra driv, och vår målsättning stämde bra överens med varandra. I efterhand skulle jag inte gjort något annorlunda. Väldigt nöjd!"
säljare på Hyllie Boulevard 9B

30 sep 2021

"Positivt bemötande från första stund. Han var lyhörd och engagerad från början till slut och var mån om att hålla mig som säljare uppdaterad genom hela processen. "
säljare på Roslins väg 1

29 sep 2021

"Fantastisk mäklare, svarade mig alla tider. "
säljare på Tenorgatan 1

29 sep 2021

"I experienced Sam as professional, easy to reach and experienced. I feel the fee was worth it and I wanted to especially mention the pictures taken of the apartment and the booklet printed as they looked beautiful. "
säljare på Vimpelgatan 21

28 sep 2021

"Duktig, professionell och trevlig mäklare. Vi både köpte och sålde lägenhet via Sam och allt gick väldigt bra och smärtfritt till. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Mastgränd 23

09 aug 2021

"Mycket proffesionell, trevlig och duktig mäklare som rekomenderas starkt."
säljare på Tullstorpsvägen 87

06 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med Sam som mäklare. Han var väldigt engagerad under hela försäljningsperioden och gjorde det lilla extra för att få bostaden såld. Kändes mycket tryggt. Kan varmt rekommendera Sam! "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

07 jul 2021

"Ursäkta dröjsmålet glömt bort det
Peter"
säljare på Stadiongatan 49

29 jun 2021

"Mycket målinriktad och hjälpsam! "
säljare på Kulladalsgatan 30B

29 jun 2021

"Tror felbedömningen på utgångspriset pris var ”Coronarelaterad”, dvs svårbedömda omständigheter "
säljare på Nobelvägen 89

29 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med att Sam hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Han var väldigt lyhörd, engagerad, lätt att få tag i, trevlig, gav bra service samt rolig. Kommer kommer absolut använda Sam nästa gång vi ska sälja. "
säljare på Vendelsfridsgatan 4F

28 jun 2021

"Otroligt nöjda! Vi visste att tiden var på vår sida inför försäljning, så noggrant och strategiskt valde vi ut rätt mäklare för vårt objekt. Ett objekt vi bott i hela 27 år. Med mycket känslor och minnen inblandade så ville vi hitta rätt mäklare som kände till det genuina värdet till bostaden och till varför vi värderade just till det pris vi hade som önskemål. Vilket efter 3 olika möten med mäklare ledde oss i armarna till Sam. Han lyssnade, lyfte och tog alla våra önskemål i åtanke. Han såg målet med oss vilket var viktigast. Vårt mål vart slutpriset som vi lyckades uppnå med en enda visning. Daglig kontakt och uppdatering, gott samarbete och framtida relation. Sam, vi kommer alltid att vända oss till dig i framtiden. Stort stort tack! "
säljare på Folksångsgatan 141

06 jun 2021

"Sam är snabb och proffesionell"
säljare på Blekingsborgsgatan 3G

02 jun 2021

"Sam är en toppenmäklare som är värd att lyftas fram! Vi har tagit hjälp av honom två gånger nu, och har varit lika nöjda båda gångerna! Han är effektiv, förtroendeingivande och väldigt ambitiös. "
säljare på Östra Farmvägen 32E

01 jun 2021

"Sam har varit till stor hjälp vid försäljningen av vår bostad. Han har på ett professionellt sätt tagit sig an uppdraget som ledde till en snabb och smidig affär. Jag kommer definitivt att använda Sam vid en framtida försäljning. "
säljare på Värbyängen 179

23 maj 2021

"Bra och smidig försäljning. Rekommenderas! "
säljare på Lilla Varvsgatan 21E

06 maj 2021

"Sam är en otrolig duktig och lyhörd mäklare. Vi har haft flera mäklare på besök, men vi fick en varm och bra känsla om Sam.
Och han levererad!
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Regissörgatan 11

29 mar 2021

"En mycket lyhörd, engagerad och professionell mäklare. Rekommenderar Sam starkt."
säljare på Barlastgatan 26

27 mar 2021

"Kommer inte anlita någon annan än Sam. Otroligt kompetent och lyhörd . "
säljare på Oshögavägen 170

18 mar 2021

"Väldigt duktig mäklare.
Rekommenderas starkt till andra säljare"
säljare på Stadiongatan 53B

24 feb 2021

"Kan gärna rekommendera andra "
säljare på Axel Danielssons väg 85

24 feb 2021

"Innan Sam fick uppdraget hade jag besök av fyra mäklare för att se över vem som skulle få uppdraget. Sam kändes rätt från första ögonblicket till försäljning. Sam var tydlig och uppdaterade mig ständigt så att jag var lugn under hela processen. Otroligt påläst om området samt att han lovade inte massa saker . Jag kommer endast i framtiden att använda mig utav Sam. "
säljare på Tågvirkesgatan 4

15 feb 2021

"Mycket bra, snabb hantering och mycket lyhörd. Ett förbättringsområde finns dock: att granska dokument och annonstext mer noggrant för att undvika stav- och skrivfel."
säljare på Ryttaregatan 5A

03 feb 2021

"Jag kände mig fantastiskt trygg med Sam som ansvarig mäklare. Med bra bakgrundsfakta, prishistorik och lokalkännedom kunde vi komma överens om ett bra utgångspris. Han var hela tiden snabb på att uppdatera mig om varje steg i processen vilket kändes fantastiskt tryggt som säljare. Jag skulle rekommendera Sam till alla säljare inom centrala Malmö. "
säljare på Mariedalsvägen 44

27 jan 2021

"Sam visade vilken toppmäklare han är från att han kom hem till oss första gången för att presentera sig fram tills kontraktsskrivningen.
Han gick från klarhet till klarhet, och sålde vår lägenhet supersnabbt. Anlitar man Sam så kan man känna sig trygg på att han gör jobbet mer än väl!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Tornfalksgatan 6A

26 jan 2021

"Sam var lyhörd och professionell med en fantastisk fingertoppskänsla som resulterade i en rekordaffär! Han höll mig ständigt uppdaterad och gav mig en trygg känsla genom hela affären genom att vara engagerad och målinriktad.
Sam har mina varmaste rekommendationer för den som ska sälja! "
säljare på Sankt Knuts väg 6A

19 jan 2021

"Fantastiskt insats av Sam! Stängde affären snabbt och efter mina önskemål. Sam är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare som jag varmt kan rekommendera och som jag definitivt kommer anlita igen!"
säljare på Duvhöksgatan 6B

13 jan 2021

"Mycket nöjd med Sam - hans energi, hans tillgänglighet och bemötande, hans vilja att göra en god affär! "
säljare på Nobelvägen 38

06 dec 2020

"Hej!
Stor tack till mäklare Sam L. Snabbt, smidigt, tydligt, engagemang. Fixade allt utan att fråga och be. Guld medal . "
säljare på Sergeantgatan 21

06 dec 2020

"Sam went above and beyond for my sale. I had extenuating circumstances and was not in the country and Sam kept me updated, coordinated with a friend who was helping with the process, and even kept the buyer happy and calm after the sale went through. He was super knowledgeable and patient with all my questions and concerns. I highly recommend him!"
säljare på Nobelvägen 6B

04 dec 2020

"Sam är en jätte duktig mäklare och behärskar sitt jobb. Sam sålde vår bostadsrätt efter bara 4 dagar på Hemnet och före annonserade visningar på Hemnet. Rekommenderas varmt. Vi kommer absolut att vända oss till Sam för framtida försäljningar."
säljare på Kvartettgatan 30

19 nov 2020

"Sam har många egenskaper som en mäklare ska ha, han är påläst, tillgänglig och social. Framförallt är han lugn och stabil, ger sin åsikt men var noga med att det är säljaren som avgör. Rekommenderas varmt!"
säljare på Mäster Danielsgatan 2

06 nov 2020

"Kan definitivt rekommendera Sam, han var snabb på bollen, fixade direkt bra styling och fotografering, var tillmötesgående och höll mig löpande uppdaterad, samt svarade snabbt när jag hörde av mig. Mycket nöjd med hela processen. "
säljare på Dockgatan 27

14 okt 2020

"Sam var otroligt bra och kul att jobba med!
Engagerad, lyhörd och noggrann! Kommer absolut att vända mig till honom för framtida försäljningar. "
säljare på Ystadsgatan 47A

23 sep 2020

"Sam var riktigt trevligt att jobba med. Han är kunnig och lyssande på mig samtidigt att ge bra råd och tips. Jag var nervös att sälja och orolig att jag inte skulle fa priset som jag ville. Han hade en plan och taktik och allt fungerade exakt som han sa. Jag är super nöjd och skulle rekommendera honom till alla. "
säljare på Fågelbacksgatan 16

31 aug 2020

"Grym mäklare! Uppfyllde alla förväntningar och lite till."
säljare på Sofierogatan 3C

26 aug 2020

"Supernöjda med snabb och bra affär!"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9B

15 aug 2020

"Bästa mäklaren jag anlitat .
Snabb återkoppling och otroligt bra skött med allt . "
säljare på Keramikvägen 56

14 jul 2020

"Jag var jätte nöjd med Sam. Väldigt engagerad, professionell och kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Barlastgatan 28

15 jun 2020

"En professionell och väldigt engagerad mäklare som jag varmt kan rekommendera. Kommer absolut använda mig av Sam igen nästa gång jag skall köpa/sälja. "
säljare på Möllevångstorget 5B

15 jun 2020

"Sam var tydlig och lättillgänglig från första kontakt till slutet av försäljningen och jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Jag rekommenderar honom varmt och kommer absolut att anlita honom vid en kommande försäljning. "
säljare på Falsterbogatan 22B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
54 212 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 78 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 79 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Sam på kartan.

95 tidigare annonser
6 bostäder till salu
80 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
5 rum, 164 m²
30 457 kr/m²
Villa, Burlöv
2 495 000 kr
3 rum, 69 m²
36 159 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 352 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 78,5 m²
23 012 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 345 kr/mån
5 495 000 kr
Tomt/Mark, Malmö
1 795 000 kr
2 rum, 57,5 m²
31 491 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 199 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 850 000 kr
Lägenhet Centrum
-45 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bulltofta
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
670 000 kr
Lägenhet Dalaplan
+ 120 000 kr
1 rum, 24,5 m²
Utropspris: 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Suveränt bemötande, kunnig och serviceminded"
2 030 000 kr
Lägenhet Värnhem
+ 335 000 kr
2,5 rum, 56 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med allt, stylingen av lgh, Sams engagemang och slutpriset. Vi rekomenderar honom varmt!"
1 125 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 30 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sam är mycket enkel att ha att göra med och höll oss uppdaterade med info från visningar och spekulanter för lägenheten vi sålde.
Stort Tack för hjälpen. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.