Sam Emami

Profilbild för Sam Emami
Sam Emami
4.9 / 5
(211 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
16 st
182 375 000 kr

Bakgrund

Sam Emami jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Sam har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 168 819 000 kr.

Presentation

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Säljare om Sam.

28 mar 2022

"FRÅN VÅRT FÖRSTA MÖTE OCH UNDER HELA FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN
VISADE SAM EMAMI ATT HAN ÄR EN PROFESSIONELL MÄKLARE. .
HAN INGER TRYGGHET OCH FÖRTROENDE.
TOPPBETYG 5.
VI ÄR MYCKET NÖJDA
VI KOMMER ATT REKOMMENDERA SAM "
säljare på Vårvindsgatan 37

26 mar 2022

"Snabb och smidig affär!"
säljare på Övre Buråsliden 9B

24 mar 2022

"Det bästa med min mäklare Sam Emami var hans förmåga att lyssna och individ anpassa hela processen från början till slut, på ett för mig mycket professionellt sätt. Jag tvekar inte en sekund på att rekommendera Sam Emami till din nästa mäklare."
säljare på Seglaregatan 10

24 mar 2022

"Efter ett flertal intervjuer med olika mäklare fick Sam i uppdrag att sälja vår lägenhet. En oerhört professionell fastighetsmäklare med otroligt driv och engagemang genom hela säljprocessen. Pedagogisk, tydlig och påläst, vilket skapar goda relationer.
Vidare har Sam varit ivrigt intresserad i såväl säljandet av befintlig bostad som sökandet av en ny bostad. Våra förväntningar var att bli omhändertagen och känna oss trygga, vilket vi blev med råge.
Vi kan inget annat än att tala väl om Sam! "
säljare på Masthuggstorget 5

24 mar 2022

"Sam skötte allting prima. Han var alltid tillgänglig och gjorde att processen gick väldigt smidigt - skulle definitivt rekommendera honom till andra!"
säljare på Övre Buråsliden 9B

15 feb 2022

"Jag kan/kommer rekommendera Sam till precis alla jag känner.
Sam levererade på precis alla parametrar, han var lyhörd, engagerad, seriöst, genom hela försäljningen.
Vi önskade en snabb och smidig försäljning och det var precis det vi fick. Kontaktnätet Sam har/hade gynnande oss extremt i vår försäljning. Jag är glad av vårt val av mäklare och kommer definitivt anlita Sam i framtiden.
Tack Sam för allt. "
säljare på Storgatan 7

11 feb 2022

"Jag har hittat min mäklare för alltid!"
säljare på Andra Långgatan 34

10 feb 2022

"Det finns ”En Sam” i hela Sverige som får fem stjärnor i allt.
Du är bäst Mr Sam Emami!"
säljare på Norra Liden 23

10 feb 2022

"Grym mäklare!"
säljare på Mariagatan 25C

10 feb 2022

"Engagerad och kompetent. Gör det lilla extra och har en god lokalkännedom."
säljare på Kabelgatan 37A

10 feb 2022

"Allt med försäljningen gick väldigt smidigt med Sam som mäklare. Han hittade direkt intresserade köpare och den såldes på första förhandsvisningen. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 8C

19 jan 2022

"Fantastisk mäklare!
Professinoellt med pondus och med en fingertopp känsla både för service men även pris uppskattning och tillvägagångssätt!
Mitt objekt var ett svårt objekt att sälja och jag testa med flera mäklare men kändes hela tiden att jag inte fick priset bostaden förtjäna. Med Sam fick jag raka klara besked på hur försäljningen skall gå till (först som kommande objekt). Priset justerades och försäljningen tog ett dygn efter publicering. Han fick ihop ett antal intressenter som även tidigare vart intresserade men budat ca 200k under. Med Sam la de budet jag förvänta mig och buden kom in successivt tills jag blev nöjd. Vi kunde avsluta affären dagen därpå och mitt pris nåddes cirka efter 2h in i budgivningen. En toppen mäklare som jag garanterat kommer att nyttja och köpa/sälja av i framtiden. Sam kan sin grej och kan lova er att ni aldrig kommer få underpris med Sam tvärtemot ni kommer bli så nöjda!!
Välj rätt - Välj Sam!
Stort tack ännu en gång!
Hoppas vi ses i framtiden Emami.
Mvh A.M"
säljare på Blåsutgatan 5

20 dec 2021

"Efter att ha pratat med och jämfört 4-5 olika mäklare landade mitt val slutligen på Sam. Något jag absolut inte ångrar. Man märker verkligen att killen brinner för sitt yrke samt har passion i det han förmedlar.
Noggrann, lyhörd, realistisk och förtroendeingivande.
5/5 hela vägen! Stort tack Sam & Erik Olsson!"
säljare på Mölndalsvägen 57

09 dec 2021

"Jag pratade med flera mäklare innan valet föll på Sam. Han var klart mest positiv, lyhörd och otroligt proffsig. Ringde honom flera, flera gånger under försäljningsförloppet och fick alltid snabba svar med ständig återkoppling.
Sam visade verkligen att valet av mäklare gör skillnad. Jag hade väldigt höga förväntningar och han överträffade dem med råge.
Rekommenderas!!"
säljare på Nordhemsgatan 66

09 dec 2021

"Sam har varit väldigt tillmötesgående redan från start.
Han har lyssnat och tagit in våra önskemål och varit engagerad i sitt arbete och utfört det på ett väldigt proffsigt sätt. Jag har känt mig väldigt trygg med honom som mäklare. Han har levt upp till över förväntningarna därför skulle jag gärna rekommendera honom varmt vidare samt jobba med honom igen i framtiden om behovet uppstår. "
säljare på Virvelvindsgatan 24

08 dec 2021

"Väldigt engagerad mäklare som jag valt att återkomma till för ännu ett rekord.
Sam är allt jag söker hos en mäklare, och får 5stjärnor för denna affär.
Tack. "
säljare på Gröna gatan 31

08 dec 2021

"Jag var absolut nöjd med hans jobb och gärna rekommendera honom till dem som vill ha hjälp "
säljare på Sixten Camps gata 4

20 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Sam som mäklare! Han skötte affären snyggt och snabbt och spred positiv energi. Helt klart bäst på det han gör. TACK Sam!!"
säljare på Mölndalsvägen 87H

20 okt 2021

"Om du är i tankar att byta bostad och vill ha en lyckad affär är Sam mäklaren du ska ringa. Han skötte affären snyggt och smidigt med ett konstant leende på läpparna! "
säljare på Viktoriagatan 12A

03 okt 2021

"Sam var precis rätt för oss och vår lägenhet. Driftig, engagerad och gjorde det extra för annonsen som gjorde att folk fick upp ögonen för lägenheten. Vi är mer än nöjda, både med pris men också hanteringen av bud o kontraktsskrivning.
Vi rekommenderar Sam starkt till alla typer av bostadsförsäljningar. "
säljare på Värmlandsgatan 17

01 okt 2021

"WoW golvad från början till slut. Otroligt engagerad och lyhörd. "
säljare på Nilssonsberg 25

01 okt 2021

"Innan jag träffade Sam trodde jag att det var omöjligt att sälja vår lägenhet till ett så högt pris på så kort tid. Har sällan förr blivit så glad över att bli motbevisad. Sam sålde nämligen vår lägenhet supersnabbt och till ett pris långt över förväntan.
Jag tror att anledningen till hans vansinnigt goda resultat är enkel: Sam är ett sant fullblodsproffs. Han kombinerar sin goda sociala kompetens med en hög detaljkännedom - och jag har aldrig någonsin stött på en så engagerad och tillgänglig mäklare.
Nästa gång det är dags att sälja blir valet enkelt. Att sälja en lägenhet i Göteborg utan Sam är rentav idiotiskt."
säljare på Kommendörsgatan 5

08 sep 2021

"Vi köpte lägenhet där Sam var säljarnas mäklare. Han uppdaterade oss kontinuerligt under budgivningens gång och det var det, samt att han såklart är en skön prick, som gjorde att vi valde honom som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet. Det var många lägenheter i vårt område som låg ute till försäljning i samma storlek och budgivningen hade stått stilla på vissa objekt. Vi var rädda att vi inte skulle få sålt alls, eller till mindre än vad vi gav för lägenheten. Dagen efter vi bestämt oss för Sam, fotas lägenheten, och en förhandsvisning hålls. 3 förhandsvisningar senare får vi ett förhandsbud över våra förväntningar. Sam is king!"
säljare på Kustgatan 14A

07 sep 2021

"Jag kunde inte ha hittat en bättre mäklare och kan utan tvekan rekommendera Sam. Driven, engagerad, tillgänglig och kunnig. Dessutom en fantastiskt härlig personlighet. Resultatet blev en lyckad försäljning till ett pris som var över min förväntan. "
säljare på Amiralitetsgatan 9B

07 sep 2021

"Sam hade god lokalkännedom och uppdaterad om brf:en, och höll oss uppdaterade hela tiden. Nästa gång vi säljer kommer vi välja Sam igen!"
säljare på Värmlandsgatan 17

02 sep 2021

"Mycket väl insatt, driven och hög socialkompetens"
säljare på Sollidsgatan 21

01 sep 2021

"Mycket trevlig och kompetent!"
säljare på Splintvedsgatan 55

01 sep 2021

"Sam Emami var otroligt hjälpsam, proaktiv och serviceinriktad i samband med försäljningen av vår lägenhet. Jag kan verkligen rekommendera Sam. "
säljare på Nordostpassagen 29

01 sep 2021

"Rekommenderar Sam till alla!"
säljare på Andra Långgatan 26

01 sep 2021

"Sam var hela tiden tillgänglig och återkopplade snabbt när han inte kunde svara.
Allt flöt på extremt smidigt. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 7

01 sep 2021

"Working with Sam was one of the best experience we had. A person with an amazing attitude and experience who helped us to achieve a best result we could get.
We would highly recommend Sam !
"
säljare på Nilssonsberg 3

01 sep 2021

"Högt engagemang, kunnig och mycket trevlig "
säljare på Seglaregatan 16

01 sep 2021

"Kunnig, trevlig och väldigt professionell. "
säljare på Påskbergsgatan 9

10 aug 2021

"Sam är utan tvekan den absolut duktigaste mäklaren jag anlitat! Otroligt driven, engagerad, påläst och alltid tillgänglig. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer och kommer fortsättningsvis ALLTID att anlita honom för våra framtida bostadsaffärer. För evigt tacksam för dina fina insatser!"
säljare på Splintvedsgatan 61

10 aug 2021

"Sam är en fantastisk mäklare. Kommer att rekommendera honom framöver för alla jag känner."
säljare på Kungsgatan 7B

10 aug 2021

"Sveriges bästa mäklare #1 - han har min röst"
säljare på Andra Långgatan 26

07 jul 2021

"Sam hjälpte mig med min lägenhetsförsäljning och överträffade samtliga förväntningar.
Extremt lyhört och eminent person som gjorde hela processen extremt ”enkel” för mig som säljare.
Han höll mig konstant uppdaterad längst vägen och var extremt lättillgänglig och tillmötesgående med samtliga frågor och funderingar jag haft längst vägen.
Rekommenderar Sam starkt! "
säljare på Larssons Berg 8

24 jun 2021

"Väldigt nöjd. "
säljare på Nordostpassagen 37

19 jun 2021

"Det har varit en jätte fin erfarenhet att sälja min bostad med Sam Emami. Han är alltid tillgänglig och engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad så jag visste vad som hände. Han är lyhörd, kompetent, har en outtröttlig energi, gör allt vad han kan för att hitta rätt köpare, och så har han en smittsam entusiasm. En entusiasm som kan sälja lägenheter! Jag har känt mig bekväm med processen från början till slut. Sam kunde försäkra mig om att jag inte skulle vara orolig och att det ville sluta med ett bra resultat. Och det gjorde det. Över all förväntan faktisk. Kan varmt rekommendera Sam"
säljare på Norra Liden 7

18 jun 2021

"Bästa mäklar killen .Lyhörd hade mycket bra kommunikation hela tiden uppdaterade sig om huset innan visningen Tog sig tid hela tiden var alltid nåbar för frågor.Alla plus tar gärna kontakt igen om jag behöver hjälp iframtiden.Charmig trevlig lyhörd Tack Sam."
säljare på Skytteskogsgatan 15

18 jun 2021

"Jag är väldigt glad att jag anlitade Sam som mäklare, han är kunnig driven och charmig. "
säljare på Hjulmakaregatan 18B

18 jun 2021

"Sam, vilken stjärna! Hatten av...
Finns det någon bättre mäklare i Göteborg eller i Sverige? Tveksamt...
Sam levde upp till alla förväntningar och lite där till!
Han tog sig tiden att läsa på allt om området, höll oss uppdaterade och kom med grymma idéer kring marknadsföringen. Behövde aldrig påminna om någonting och jag kunde när som helst ringa honom om det var något.
Vi ville slå rekord och med Sam som mäklare tvivlade jag aldrig på det!
Lägenheten blev såld innan visning till en fantastisk köpare som Sam hittade.
Om det blev rekord, det blev det!
Skall ni välja mäklare så kan ni sluta leta, Sam Emami...lägg det namnet på minnet! - Mathias Gustafsson "
säljare på Jordmossevägen 6

18 jun 2021

"Sam är en mycket kunnig och driven mäklare. Han var intresserad, lyhörd och ärlig inför affären. Han är också väldigt lätt att få tag på och lätt och kommunicera med. Det uppstår ofta många små frågor inför bostadsförsäljningen men även efter. I detta kunde jag räkna med att Sam alltid besvarade frågorna/funderingarna i tid. Jag kan varmt rekommendera Sam vid er framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Blåsutgatan 3

18 jun 2021

"Sam är väldigt kunnig inom branchen, har agerar proffsigt och ger förtroende för säljare och köpare. Sam är också realistisk och håller vad han lovar"
säljare på Blåsutgatan 10

18 jun 2021

"Sam är GRYM!"
säljare på Sankt Pauligatan 27B

01 jun 2021

"Sam är en fantastisk mäklare, glad, positiv och charmig som få..
Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera han.. "
säljare på Linnégatan 43

27 maj 2021

"Sam är en otroligt driven och kompetent mäklare! väldigt lyhörd och engagerad, får en att känna sig som att man är den enda han har som kund, man känner sig speciell!
kommer definitivt att rekommendera honom för vänner och familj."
säljare på Övre Hallegatan 54

12 maj 2021

"Är otroligt nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Sam till alla som ska sälja sin bostad! Har varit i kontakt med många mäklare och Sam är utan tvekan den bästa! Väldigt kunnig, effektiv med ett stort driv och stora ambitioner. Kunde inte hittat en bättre mäklare. "
säljare på Nordostpassagen 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
4
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
168 819 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
201 av 209 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
187 av 209 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 202 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
211 av 211 säljare

Sam på kartan.

389 tidigare annonser
29 bostäder till salu
211 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Annonser

2 980 000 kr
2 rum, 53,5 m²
56 226 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 887 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 57 m²
42 017 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
2 806 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 55 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 410 kr/mån
3 390 000 kr
2 rum, 60 m²
56 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 289 kr/mån
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Mölndal
2 846 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 450 000 kr
Lägenhet Linné
+ 455 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 560 000 kr
Lägenhet Linné
+ 870 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 155 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 025 000 kr
Lägenhet Linné
+ 235 000 kr
3 rum, 61,1 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
3 225 000 kr
Lägenhet Linné
+ 250 000 kr
2 rum, 48,6 m²
Utropspris: 2 975 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.