Sam Emami

Profilbild för Sam Emami
Sam Emami
4.9 / 5
(237 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
8 st
114 485 000 kr

Bakgrund

Sam Emami jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Sam har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 80 390 000 kr.

Presentation

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Säljare om Sam.

29 sep 2023

"Det är med glädje jag delar min upplevelse av den duktiga mäklaren Sam, som var en otrolig tillgång under hela försäljningsprocessen av vårt hem.
Sam visade sig vara mycket kunnig och erfaren inom fastighetsbranschen. Han hade en tydlig förståelse för marknaden och satte upp en strategi som resu..."
"Det är med glädje jag delar min upplevelse av den duktiga mäklaren Sam, som var en otrolig tillgång under hela försäljningsprocessen av vårt hem.
Sam visade sig vara mycket kunnig och erfaren inom fastighetsbranschen. Han hade en tydlig förståelse för marknaden och satte upp en strategi som resulterade i en snabb och framgångsrik försäljning.
Slutligen gjorde Sam hela försäljningsprocessen smidig och problemfri. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen, och försäljningen av vårt hem gick snabbare och enklare än vi hade förväntat oss. 5/5 ️
"
Läs mer
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

26 sep 2023

"Sam är oerhört professionell, kunnig samt engagerad. Vi kände oss trygga med hans arbetssätt under hela processen."
säljare på De Geersgatan 9C

20 sep 2023

"I en osäker och utmanande bostadsmarknad visade Sam sig vara en klippa att luta sig emot. Hans outtröttliga arbete och ständiga närvaro, oavsett vilken dag det var, imponerade på oss. Istället för att bara komma med stora löften, var Sam alltid transparent och uppriktig i sin kommunikation, vilke..."
"I en osäker och utmanande bostadsmarknad visade Sam sig vara en klippa att luta sig emot. Hans outtröttliga arbete och ständiga närvaro, oavsett vilken dag det var, imponerade på oss. Istället för att bara komma med stora löften, var Sam alltid transparent och uppriktig i sin kommunikation, vilket skapade ett förtroende mellan oss från dag ett.
Det är en sak att säga vad man kan förvänta sig av ett försäljningspris, men med Sam blev dessa ord verklighet. Han lyckades inte bara möta våra förväntningar, utan också överträffa dem. Hans drivkraft och motiverande attityd gjorde hela processen mycket smidigare och mer givande för oss.
Vi rekommenderar varmt Sam som mäklare. Hans professionalism och äkta engagemang är något som sticker ut i mängden. För oss är det en självklarhet att vända oss till Sam för framtida affärer. Tack Sam, för ett jobb väl utfört!"
Läs mer
säljare på Kvarnbygatan 31

19 sep 2023

"Sam gjorde ett jättebra jobb genom hela försäljningsprocessen. Han gav oss rätt förutsättningar och hjälpte oss att sälja våran lägenhet snabbt och till ett bra pris med många intressenter, trotts en sval marknad . "
säljare på Kastellgatan 22

19 sep 2023

"Väldigt engagerad och driven mäklare. Kändes som att affären var lika viktigt för honom som den var för mig. Det är nog väldigt få som är så skickliga som Sam, han vet hur man får något att hända i en trög marknad! "
säljare på Eklandagatan 29

19 sep 2023

"Sam Emami är en mäklare som verkligen imponerar. Hans professionalitet och dedikation är oöverträffad. Trots de utmanande tider vi lever i, har Sam visat sig vara enastående i sitt arbete.
Det som verkligen utmärker Sam Emami är hans lyhördhet och förmåga att förstå sina kunders behov och önskem..."
"Sam Emami är en mäklare som verkligen imponerar. Hans professionalitet och dedikation är oöverträffad. Trots de utmanande tider vi lever i, har Sam visat sig vara enastående i sitt arbete.
Det som verkligen utmärker Sam Emami är hans lyhördhet och förmåga att förstå sina kunders behov och önskemål. Han är alltid beredd att lyssna och anpassa sig för att leverera över förväntan. Hans förmåga att skapa en personlig och förtroendefull relation med sina kunder gör att man känner sig trygg i hans händer.
Under svåra marknadsförhållanden har Sam Emami ändå lyckats leverera resultat som överträffat förväntningarna. Hans kunskap om fastighetsmarknaden och skicklighet i att förhandla gör honom till en pålitlig partner när det kommer till fastighetsaffärer.
Sam Emami är helt enkelt en fantastisk mäklare som sätter sina kunder i första rummet och levererar resultat, även i utmanande tider. Han är en mäklare som man kan lita på och som verkligen gör det lilla extra för att se till att hans kunder är nöjda."
Läs mer
säljare på Chalmersgatan 17B

19 sep 2023

"Var super nöjd med Sam och alla framtida försäljningar kommer vi göra med honom! "
säljare på Gröna gatan 69

26 nov 2022

"Sam var driven och lyhörd. Enkel att prata med och uppdaterade mig under processen. Jag kände mig trygg och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Splintvedsgatan 46

23 nov 2022

"Sam var kunnig, tydlig och närvarande. "
säljare på Seglaregatan 4

21 nov 2022

"Sam har hög energi, engagemang, och jobbar för att hitta affär. Jag rekommenderar honom varmt! "
säljare på Viktoriagatan 12A

21 nov 2022

"Trevligt och kompetent bemötande med en tydlig försäljningsplan. Sam visade en oförtröttlig sida och objektet såldes till ett önskat pris.
Vänd er till Sam när ni ska sälja!
Varma hälsningar,
George "
säljare på Andra Långgatan 2

21 nov 2022

"Sam är en otroligt duktig och lyhörd mäklare. Som första försäljning på svensk mark var det väldigt viktigt för oss att få ta del av varje steg i försäljningsprocessen och vara maximalt informerade, detta var inget problem för Sam då han var exceptionell i både kommunikation och informationsdelni..."
"Sam är en otroligt duktig och lyhörd mäklare. Som första försäljning på svensk mark var det väldigt viktigt för oss att få ta del av varje steg i försäljningsprocessen och vara maximalt informerade, detta var inget problem för Sam då han var exceptionell i både kommunikation och informationsdelning. För övrigt utstrålar Sam en väldigt vänlig och glad charisma som gör att man känner sig trygg i att försäljningen kommer präglas av just detta. Tack till Sam Emami för en bra affär! "
Läs mer
säljare på Jägaregatan 3A

27 jun 2022

"Vi är jättenöjda med allting. Från vårt första möte till att försäljning var klar. Rekommenderar alla som vill ha en proffsig, lyhörd och engagerad mäklare att anlita Sam! "
säljare på Splintvedsgatan 74

27 jun 2022

"Ännu en gång excellerade Sam vid försäljningen av vår lägenhet - han är kunnig, engagerad, lyhörd och charmig! Om jag skulle sälja i framtiden så är han åter igen den mäklare jag skulle anlita! "
säljare på Allmänna vägen 24M

27 jun 2022

"Sam är utan tvekan den bästa mäklaren jag samarbetat med. Givet val av mäklare, upplevelsen och försäljningen var oslagbar. Valde honom trots att detta inte är hans fokusområde och det visade sig att jag gjorde helt rätt. Han är den absolut proffsigaste mäklaren jag träffat. Blev en rekordsnabb f..."
"Sam är utan tvekan den bästa mäklaren jag samarbetat med. Givet val av mäklare, upplevelsen och försäljningen var oslagbar. Valde honom trots att detta inte är hans fokusområde och det visade sig att jag gjorde helt rätt. Han är den absolut proffsigaste mäklaren jag träffat. Blev en rekordsnabb försäljning trots en orolig tid på bostadsmarknaden, dessutom till ett slutpris som jag var otroligt nöjd med. Min lägenhet såldes helt utan bilder och annonsering, en visning och därefter kontrakt direkt. Jag kände mig väldigt trygg med honom hela vägen och då har jag sålt och köpt bostäder ett antal gånger innan så jag har en hel del att jämföra med. Han är ödmjuk och personlig men samtidigt så märkte man att han arbetade på stenhårt. Han var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt oavsett tid på dygnet. Rekommenderar starkt!!!!"
Läs mer
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

27 jun 2022

"Sam var med mig i hela processen och var superengagerad. Kände att jag kunde lita på honom redan vid vårt första samtal! Skulle rekommendera Sam alla dagar i veckan!"
säljare på Seglaregatan 21

27 jun 2022

"Sam var supertrevlig, professionell, tillgänglig och gjorde verkligen sitt yttersta för att hjälpa oss sälja vår bostadsrätt. Hjälpte oss med riktigt snygga bilder på lägenheten och stöttade oss under budgivningen så att vi kunde fatta rätt beslut. Mycket nöjd med hur hela processen gick till och..."
"Sam var supertrevlig, professionell, tillgänglig och gjorde verkligen sitt yttersta för att hjälpa oss sälja vår bostadsrätt. Hjälpte oss med riktigt snygga bilder på lägenheten och stöttade oss under budgivningen så att vi kunde fatta rätt beslut. Mycket nöjd med hur hela processen gick till och även resultatet. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Fjärde Långgatan 19

28 mar 2022

"FRÅN VÅRT FÖRSTA MÖTE OCH UNDER HELA FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN
VISADE SAM EMAMI ATT HAN ÄR EN PROFESSIONELL MÄKLARE. .
HAN INGER TRYGGHET OCH FÖRTROENDE.
TOPPBETYG 5.
VI ÄR MYCKET NÖJDA
VI KOMMER ATT REKOMMENDERA SAM "
säljare på Vårvindsgatan 37

26 mar 2022

"Snabb och smidig affär!"
säljare på Övre Buråsliden 9B

24 mar 2022

"Det bästa med min mäklare Sam Emami var hans förmåga att lyssna och individ anpassa hela processen från början till slut, på ett för mig mycket professionellt sätt. Jag tvekar inte en sekund på att rekommendera Sam Emami till din nästa mäklare."
säljare på Seglaregatan 10

24 mar 2022

"Efter ett flertal intervjuer med olika mäklare fick Sam i uppdrag att sälja vår lägenhet. En oerhört professionell fastighetsmäklare med otroligt driv och engagemang genom hela säljprocessen. Pedagogisk, tydlig och påläst, vilket skapar goda relationer.
Vidare har Sam varit ivrigt intresserad i..."
"Efter ett flertal intervjuer med olika mäklare fick Sam i uppdrag att sälja vår lägenhet. En oerhört professionell fastighetsmäklare med otroligt driv och engagemang genom hela säljprocessen. Pedagogisk, tydlig och påläst, vilket skapar goda relationer.
Vidare har Sam varit ivrigt intresserad i såväl säljandet av befintlig bostad som sökandet av en ny bostad. Våra förväntningar var att bli omhändertagen och känna oss trygga, vilket vi blev med råge.
Vi kan inget annat än att tala väl om Sam! "
Läs mer
säljare på Masthuggstorget 5

24 mar 2022

"Sam skötte allting prima. Han var alltid tillgänglig och gjorde att processen gick väldigt smidigt - skulle definitivt rekommendera honom till andra!"
säljare på Övre Buråsliden 9B

15 feb 2022

"Jag kan/kommer rekommendera Sam till precis alla jag känner.
Sam levererade på precis alla parametrar, han var lyhörd, engagerad, seriöst, genom hela försäljningen.
Vi önskade en snabb och smidig försäljning och det var precis det vi fick. Kontaktnätet Sam har/hade gynnande oss extremt i vår f..."
"Jag kan/kommer rekommendera Sam till precis alla jag känner.
Sam levererade på precis alla parametrar, han var lyhörd, engagerad, seriöst, genom hela försäljningen.
Vi önskade en snabb och smidig försäljning och det var precis det vi fick. Kontaktnätet Sam har/hade gynnande oss extremt i vår försäljning. Jag är glad av vårt val av mäklare och kommer definitivt anlita Sam i framtiden.
Tack Sam för allt. "
Läs mer
säljare på Storgatan 7

11 feb 2022

"Jag har hittat min mäklare för alltid!"
säljare på Andra Långgatan 34

10 feb 2022

"Det finns ”En Sam” i hela Sverige som får fem stjärnor i allt.
Du är bäst Mr Sam Emami!"
säljare på Norra Liden 23

10 feb 2022

"Grym mäklare!"
säljare på Mariagatan 25C

10 feb 2022

"Engagerad och kompetent. Gör det lilla extra och har en god lokalkännedom."
säljare på Kabelgatan 37A

10 feb 2022

"Allt med försäljningen gick väldigt smidigt med Sam som mäklare. Han hittade direkt intresserade köpare och den såldes på första förhandsvisningen. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 8C

19 jan 2022

"Fantastisk mäklare!
Professinoellt med pondus och med en fingertopp känsla både för service men även pris uppskattning och tillvägagångssätt!
Mitt objekt var ett svårt objekt att sälja och jag testa med flera mäklare men kändes hela tiden att jag inte fick priset bostaden förtjäna. Med Sam fick j..."
"Fantastisk mäklare!
Professinoellt med pondus och med en fingertopp känsla både för service men även pris uppskattning och tillvägagångssätt!
Mitt objekt var ett svårt objekt att sälja och jag testa med flera mäklare men kändes hela tiden att jag inte fick priset bostaden förtjäna. Med Sam fick jag raka klara besked på hur försäljningen skall gå till (först som kommande objekt). Priset justerades och försäljningen tog ett dygn efter publicering. Han fick ihop ett antal intressenter som även tidigare vart intresserade men budat ca 200k under. Med Sam la de budet jag förvänta mig och buden kom in successivt tills jag blev nöjd. Vi kunde avsluta affären dagen därpå och mitt pris nåddes cirka efter 2h in i budgivningen. En toppen mäklare som jag garanterat kommer att nyttja och köpa/sälja av i framtiden. Sam kan sin grej och kan lova er att ni aldrig kommer få underpris med Sam tvärtemot ni kommer bli så nöjda!!
Välj rätt - Välj Sam!
Stort tack ännu en gång!
Hoppas vi ses i framtiden Emami.
Mvh A.M"
Läs mer
säljare på Blåsutgatan 5

20 dec 2021

"Efter att ha pratat med och jämfört 4-5 olika mäklare landade mitt val slutligen på Sam. Något jag absolut inte ångrar. Man märker verkligen att killen brinner för sitt yrke samt har passion i det han förmedlar.
Noggrann, lyhörd, realistisk och förtroendeingivande.
5/5 hela vägen! Stort tack Sam..."
"Efter att ha pratat med och jämfört 4-5 olika mäklare landade mitt val slutligen på Sam. Något jag absolut inte ångrar. Man märker verkligen att killen brinner för sitt yrke samt har passion i det han förmedlar.
Noggrann, lyhörd, realistisk och förtroendeingivande.
5/5 hela vägen! Stort tack Sam & Erik Olsson!"
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 57

09 dec 2021

"Jag pratade med flera mäklare innan valet föll på Sam. Han var klart mest positiv, lyhörd och otroligt proffsig. Ringde honom flera, flera gånger under försäljningsförloppet och fick alltid snabba svar med ständig återkoppling.
Sam visade verkligen att valet av mäklare gör skillnad. Jag hade vä..."
"Jag pratade med flera mäklare innan valet föll på Sam. Han var klart mest positiv, lyhörd och otroligt proffsig. Ringde honom flera, flera gånger under försäljningsförloppet och fick alltid snabba svar med ständig återkoppling.
Sam visade verkligen att valet av mäklare gör skillnad. Jag hade väldigt höga förväntningar och han överträffade dem med råge.
Rekommenderas!!"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 66

09 dec 2021

"Sam har varit väldigt tillmötesgående redan från start.
Han har lyssnat och tagit in våra önskemål och varit engagerad i sitt arbete och utfört det på ett väldigt proffsigt sätt. Jag har känt mig väldigt trygg med honom som mäklare. Han har levt upp till över förväntningarna därför skulle jag gä..."
"Sam har varit väldigt tillmötesgående redan från start.
Han har lyssnat och tagit in våra önskemål och varit engagerad i sitt arbete och utfört det på ett väldigt proffsigt sätt. Jag har känt mig väldigt trygg med honom som mäklare. Han har levt upp till över förväntningarna därför skulle jag gärna rekommendera honom varmt vidare samt jobba med honom igen i framtiden om behovet uppstår. "
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 24

08 dec 2021

"Väldigt engagerad mäklare som jag valt att återkomma till för ännu ett rekord.
Sam är allt jag söker hos en mäklare, och får 5stjärnor för denna affär.
Tack. "
säljare på Gröna gatan 31

08 dec 2021

"Jag var absolut nöjd med hans jobb och gärna rekommendera honom till dem som vill ha hjälp "
säljare på Sixten Camps gata 4

20 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Sam som mäklare! Han skötte affären snyggt och snabbt och spred positiv energi. Helt klart bäst på det han gör. TACK Sam!!"
säljare på Mölndalsvägen 87H

20 okt 2021

"Om du är i tankar att byta bostad och vill ha en lyckad affär är Sam mäklaren du ska ringa. Han skötte affären snyggt och smidigt med ett konstant leende på läpparna! "
säljare på Viktoriagatan 12A

03 okt 2021

"Sam var precis rätt för oss och vår lägenhet. Driftig, engagerad och gjorde det extra för annonsen som gjorde att folk fick upp ögonen för lägenheten. Vi är mer än nöjda, både med pris men också hanteringen av bud o kontraktsskrivning.
Vi rekommenderar Sam starkt till alla typer av bostadsförsä..."
"Sam var precis rätt för oss och vår lägenhet. Driftig, engagerad och gjorde det extra för annonsen som gjorde att folk fick upp ögonen för lägenheten. Vi är mer än nöjda, både med pris men också hanteringen av bud o kontraktsskrivning.
Vi rekommenderar Sam starkt till alla typer av bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Värmlandsgatan 17

01 okt 2021

"WoW golvad från början till slut. Otroligt engagerad och lyhörd. "
säljare på Nilssonsberg 25

01 okt 2021

"Innan jag träffade Sam trodde jag att det var omöjligt att sälja vår lägenhet till ett så högt pris på så kort tid. Har sällan förr blivit så glad över att bli motbevisad. Sam sålde nämligen vår lägenhet supersnabbt och till ett pris långt över förväntan.
Jag tror att anledningen till hans vansi..."
"Innan jag träffade Sam trodde jag att det var omöjligt att sälja vår lägenhet till ett så högt pris på så kort tid. Har sällan förr blivit så glad över att bli motbevisad. Sam sålde nämligen vår lägenhet supersnabbt och till ett pris långt över förväntan.
Jag tror att anledningen till hans vansinnigt goda resultat är enkel: Sam är ett sant fullblodsproffs. Han kombinerar sin goda sociala kompetens med en hög detaljkännedom - och jag har aldrig någonsin stött på en så engagerad och tillgänglig mäklare.
Nästa gång det är dags att sälja blir valet enkelt. Att sälja en lägenhet i Göteborg utan Sam är rentav idiotiskt."
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 5

08 sep 2021

"Vi köpte lägenhet där Sam var säljarnas mäklare. Han uppdaterade oss kontinuerligt under budgivningens gång och det var det, samt att han såklart är en skön prick, som gjorde att vi valde honom som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet. Det var många lägenheter i vårt område som låg ute till f..."
"Vi köpte lägenhet där Sam var säljarnas mäklare. Han uppdaterade oss kontinuerligt under budgivningens gång och det var det, samt att han såklart är en skön prick, som gjorde att vi valde honom som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet. Det var många lägenheter i vårt område som låg ute till försäljning i samma storlek och budgivningen hade stått stilla på vissa objekt. Vi var rädda att vi inte skulle få sålt alls, eller till mindre än vad vi gav för lägenheten. Dagen efter vi bestämt oss för Sam, fotas lägenheten, och en förhandsvisning hålls. 3 förhandsvisningar senare får vi ett förhandsbud över våra förväntningar. Sam is king!"
Läs mer
säljare på Kustgatan 14A

07 sep 2021

"Jag kunde inte ha hittat en bättre mäklare och kan utan tvekan rekommendera Sam. Driven, engagerad, tillgänglig och kunnig. Dessutom en fantastiskt härlig personlighet. Resultatet blev en lyckad försäljning till ett pris som var över min förväntan. "
säljare på Amiralitetsgatan 9B

07 sep 2021

"Sam hade god lokalkännedom och uppdaterad om brf:en, och höll oss uppdaterade hela tiden. Nästa gång vi säljer kommer vi välja Sam igen!"
säljare på Värmlandsgatan 17

02 sep 2021

"Mycket väl insatt, driven och hög socialkompetens"
säljare på Sollidsgatan 21

01 sep 2021

"Mycket trevlig och kompetent!"
säljare på Splintvedsgatan 55

01 sep 2021

"Sam Emami var otroligt hjälpsam, proaktiv och serviceinriktad i samband med försäljningen av vår lägenhet. Jag kan verkligen rekommendera Sam. "
säljare på Nordostpassagen 29

01 sep 2021

"Rekommenderar Sam till alla!"
säljare på Andra Långgatan 26

01 sep 2021

"Sam var hela tiden tillgänglig och återkopplade snabbt när han inte kunde svara.
Allt flöt på extremt smidigt. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 7

01 sep 2021

"Working with Sam was one of the best experience we had. A person with an amazing attitude and experience who helped us to achieve a best result we could get.
We would highly recommend Sam !
"
säljare på Nilssonsberg 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
80 390 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
227 av 235 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
212 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
225 av 228 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
236 av 236 säljare

Sam på kartan.

476 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
237 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 71 m²
Lägenhet, Mölndal
3 731 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 58 m²
49 137 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 398 kr/mån
9 500 000 kr
6 rum, 158 m²
60 126 kr/m²
Villa, Mölndal
3 690 000 kr
3 rum, 78,5 m²
47 307 kr/m²
Lägenhet, Partille
5 216 kr/mån
4 650 000 kr
3 rum, 72 m²
64 583 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 326 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsladugård
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 090 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kållered
7 rum, 147 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
-190 000 kr
3 rum, 77,4 m²
Utropspris: 4 290 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I en osäker och utmanande bostadsmarknad visade Sam sig vara en klippa att luta sig emot. Hans outtröttliga arbete och ständiga närvaro, oavsett vilken dag det var, imponerade på oss. Istället för att bara komma med stora löften, var Sam alltid transparent och uppriktig i sin kommunikation, vilket skapade ett förtroende mellan oss från dag ett.
Det är en sak att säga vad man kan förvänta sig av ett försäljningspris, men med Sam blev dessa ord verklighet. Han lyckades inte bara möta våra förväntningar, utan också överträffa dem. Hans drivkraft och motiverande attityd gjorde hela processen mycket smidigare och mer givande för oss.
Vi rekommenderar varmt Sam som mäklare. Hans professionalism och äkta engagemang är något som sticker ut i mängden. För oss är det en självklarhet att vända oss till Sam för framtida affärer. Tack Sam, för ett jobb väl utfört!"
Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 5 000 kr
2 rum, 64,2 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.