Sam Emami

Profilbild för Sam Emami
Säljarfavorit
Sam Emami
4.9 / 5
(191 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
31 st
217 165 000 kr

Bakgrund

Sam Emami jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Sam har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Sam har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 246 905 000 kr.

Presentation

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Säljare om Sam.

20 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Sam som mäklare! Han skötte affären snyggt och snabbt och spred positiv energi. Helt klart bäst på det han gör. TACK Sam!!"
säljare på Mölndalsvägen 87H

20 okt 2021

"Om du är i tankar att byta bostad och vill ha en lyckad affär är Sam mäklaren du ska ringa. Han skötte affären snyggt och smidigt med ett konstant leende på läpparna! "
säljare på Viktoriagatan 12A

03 okt 2021

"Sam var precis rätt för oss och vår lägenhet. Driftig, engagerad och gjorde det extra för annonsen som gjorde att folk fick upp ögonen för lägenheten. Vi är mer än nöjda, både med pris men också hanteringen av bud o kontraktsskrivning.
Vi rekommenderar Sam starkt till alla typer av bostadsförsäljningar. "
säljare på Värmlandsgatan 17

01 okt 2021

"WoW golvad från början till slut. Otroligt engagerad och lyhörd. "
säljare på Nilssonsberg 25

01 okt 2021

"Innan jag träffade Sam trodde jag att det var omöjligt att sälja vår lägenhet till ett så högt pris på så kort tid. Har sällan förr blivit så glad över att bli motbevisad. Sam sålde nämligen vår lägenhet supersnabbt och till ett pris långt över förväntan.
Jag tror att anledningen till hans vansinnigt goda resultat är enkel: Sam är ett sant fullblodsproffs. Han kombinerar sin goda sociala kompetens med en hög detaljkännedom - och jag har aldrig någonsin stött på en så engagerad och tillgänglig mäklare.
Nästa gång det är dags att sälja blir valet enkelt. Att sälja en lägenhet i Göteborg utan Sam är rentav idiotiskt."
säljare på Kommendörsgatan 5

08 sep 2021

"Vi köpte lägenhet där Sam var säljarnas mäklare. Han uppdaterade oss kontinuerligt under budgivningens gång och det var det, samt att han såklart är en skön prick, som gjorde att vi valde honom som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet. Det var många lägenheter i vårt område som låg ute till försäljning i samma storlek och budgivningen hade stått stilla på vissa objekt. Vi var rädda att vi inte skulle få sålt alls, eller till mindre än vad vi gav för lägenheten. Dagen efter vi bestämt oss för Sam, fotas lägenheten, och en förhandsvisning hålls. 3 förhandsvisningar senare får vi ett förhandsbud över våra förväntningar. Sam is king!"
säljare på Kustgatan 14A

07 sep 2021

"Jag kunde inte ha hittat en bättre mäklare och kan utan tvekan rekommendera Sam. Driven, engagerad, tillgänglig och kunnig. Dessutom en fantastiskt härlig personlighet. Resultatet blev en lyckad försäljning till ett pris som var över min förväntan. "
säljare på Amiralitetsgatan 9B

07 sep 2021

"Sam hade god lokalkännedom och uppdaterad om brf:en, och höll oss uppdaterade hela tiden. Nästa gång vi säljer kommer vi välja Sam igen!"
säljare på Värmlandsgatan 17

02 sep 2021

"Mycket väl insatt, driven och hög socialkompetens"
säljare på Sollidsgatan 21

01 sep 2021

"Mycket trevlig och kompetent!"
säljare på Splintvedsgatan 55

01 sep 2021

"Sam Emami var otroligt hjälpsam, proaktiv och serviceinriktad i samband med försäljningen av vår lägenhet. Jag kan verkligen rekommendera Sam. "
säljare på Nordostpassagen 29

01 sep 2021

"Rekommenderar Sam till alla!"
säljare på Andra Långgatan 26

01 sep 2021

"Sam var hela tiden tillgänglig och återkopplade snabbt när han inte kunde svara.
Allt flöt på extremt smidigt. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 7

01 sep 2021

"Working with Sam was one of the best experience we had. A person with an amazing attitude and experience who helped us to achieve a best result we could get.
We would highly recommend Sam !
"
säljare på Nilssonsberg 3

01 sep 2021

"Högt engagemang, kunnig och mycket trevlig "
säljare på Seglaregatan 16

01 sep 2021

"Kunnig, trevlig och väldigt professionell. "
säljare på Påskbergsgatan 9

10 aug 2021

"Sam är utan tvekan den absolut duktigaste mäklaren jag anlitat! Otroligt driven, engagerad, påläst och alltid tillgänglig. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer och kommer fortsättningsvis ALLTID att anlita honom för våra framtida bostadsaffärer. För evigt tacksam för dina fina insatser!"
säljare på Splintvedsgatan 61

10 aug 2021

"Sam är en fantastisk mäklare. Kommer att rekommendera honom framöver för alla jag känner."
säljare på Kungsgatan 7B

10 aug 2021

"Sveriges bästa mäklare #1 - han har min röst"
säljare på Andra Långgatan 26

07 jul 2021

"Sam hjälpte mig med min lägenhetsförsäljning och överträffade samtliga förväntningar.
Extremt lyhört och eminent person som gjorde hela processen extremt ”enkel” för mig som säljare.
Han höll mig konstant uppdaterad längst vägen och var extremt lättillgänglig och tillmötesgående med samtliga frågor och funderingar jag haft längst vägen.
Rekommenderar Sam starkt! "
säljare på Larssons Berg 8

24 jun 2021

"Väldigt nöjd. "
säljare på Nordostpassagen 37

19 jun 2021

"Det har varit en jätte fin erfarenhet att sälja min bostad med Sam Emami. Han är alltid tillgänglig och engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad så jag visste vad som hände. Han är lyhörd, kompetent, har en outtröttlig energi, gör allt vad han kan för att hitta rätt köpare, och så har han en smittsam entusiasm. En entusiasm som kan sälja lägenheter! Jag har känt mig bekväm med processen från början till slut. Sam kunde försäkra mig om att jag inte skulle vara orolig och att det ville sluta med ett bra resultat. Och det gjorde det. Över all förväntan faktisk. Kan varmt rekommendera Sam"
säljare på Norra Liden 7

18 jun 2021

"Bästa mäklar killen .Lyhörd hade mycket bra kommunikation hela tiden uppdaterade sig om huset innan visningen Tog sig tid hela tiden var alltid nåbar för frågor.Alla plus tar gärna kontakt igen om jag behöver hjälp iframtiden.Charmig trevlig lyhörd Tack Sam."
säljare på Skytteskogsgatan 15

18 jun 2021

"Jag är väldigt glad att jag anlitade Sam som mäklare, han är kunnig driven och charmig. "
säljare på Hjulmakaregatan 18B

18 jun 2021

"Sam, vilken stjärna! Hatten av...
Finns det någon bättre mäklare i Göteborg eller i Sverige? Tveksamt...
Sam levde upp till alla förväntningar och lite där till!
Han tog sig tiden att läsa på allt om området, höll oss uppdaterade och kom med grymma idéer kring marknadsföringen. Behövde aldrig påminna om någonting och jag kunde när som helst ringa honom om det var något.
Vi ville slå rekord och med Sam som mäklare tvivlade jag aldrig på det!
Lägenheten blev såld innan visning till en fantastisk köpare som Sam hittade.
Om det blev rekord, det blev det!
Skall ni välja mäklare så kan ni sluta leta, Sam Emami...lägg det namnet på minnet! - Mathias Gustafsson "
säljare på Jordmossevägen 6

18 jun 2021

"Sam är en mycket kunnig och driven mäklare. Han var intresserad, lyhörd och ärlig inför affären. Han är också väldigt lätt att få tag på och lätt och kommunicera med. Det uppstår ofta många små frågor inför bostadsförsäljningen men även efter. I detta kunde jag räkna med att Sam alltid besvarade frågorna/funderingarna i tid. Jag kan varmt rekommendera Sam vid er framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Blåsutgatan 3

18 jun 2021

"Sam är väldigt kunnig inom branchen, har agerar proffsigt och ger förtroende för säljare och köpare. Sam är också realistisk och håller vad han lovar"
säljare på Blåsutgatan 10

18 jun 2021

"Sam är GRYM!"
säljare på Sankt Pauligatan 27B

01 jun 2021

"Sam är en fantastisk mäklare, glad, positiv och charmig som få..
Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera han.. "
säljare på Linnégatan 43

27 maj 2021

"Sam är en otroligt driven och kompetent mäklare! väldigt lyhörd och engagerad, får en att känna sig som att man är den enda han har som kund, man känner sig speciell!
kommer definitivt att rekommendera honom för vänner och familj."
säljare på Övre Hallegatan 54

12 maj 2021

"Är otroligt nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Sam till alla som ska sälja sin bostad! Har varit i kontakt med många mäklare och Sam är utan tvekan den bästa! Väldigt kunnig, effektiv med ett stort driv och stora ambitioner. Kunde inte hittat en bättre mäklare. "
säljare på Nordostpassagen 31

07 maj 2021

"Fantastisk mäklare!!!
Fem av fem stjärnor genomgående på allt. Sam har en självklar ambition, han överträffade våra förväntningar med genomgående hög kvalitet från början till slutet.
Allt för att skapa ett mervärde för oss som kunder.
En stjärna helt enkelt!!!
Vi kan varmt rekommendera Sam som mäklare då vi både sålt och köpt lägenhet av honom."
säljare på Lyckans väg 4

06 maj 2021

"Sam är en toppmäklare på alla sätt! Vi har både köpt och sålt bostad genom Sam, och båda processerna har flutit på väldigt smidigt. Sam är en otroligt professionell och kunnig mäklare. Han var mycket lyhörd, tillmötesgående och stöttande genom hela säljprocessen. Sam visar ett otroligt engagemang och gav 100%. Han hade bra kommunikation, var alltid tillgänglig & kvick med att återkoppla, vilket uppskattas som säljare! Sam lyckades överträffa alla våra förväntningar och vi är otroligt nöjda med att vi valde just Sam. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer! :)"
säljare på Linnégatan 45

28 apr 2021

"Sam är en exemplarisk mäklare, har hög kunskap om området och priser. Hela affären gick smidigt och bra, inga konstigheter. Vi kan absolut rekommendera Sam till våra vänner och bekanter."
säljare på Paradisgatan 20

22 apr 2021

"Sam was very helpful to help us urgently sell our apartment. He was very quick to respond, very supportive and understanding of the situation."
säljare på Fjärde Långgatan 43

22 apr 2021

"Vi blev rekommenderade Sam av vänner och han levde upp till varje lovord vi fått. Sam är en riktigt bra mäklare som brinner och ser varje affär som den viktigaste i livet. Sam är alltid tillgänglig, professionell samtidigt som det känns som att hänga med en vän. Med Sam som mäklare får man mer än bara en fastighetsförmedling, man får en upplevelse. Sedan att han även levererade ett mycket högre slutpris än vi förväntat oss är klart en stor bonus! "
säljare på Tredje Långgatan 35

09 apr 2021

"Sam E, gjorde en lysande insats som jag är väldigt glad för. En välslipad fastighetsmäklare som arbetar extremt hårt och målinriktat. Han lämnade inget åt slumpen och ”till på köpet” så är han också en mycket trevlig person att samarbeta med. En fin kombination av empati och proffsighet. Rekommenderas varmt vidare. "
säljare på Masthuggsterrassen 10B

24 mar 2021

"Gjorde ett utmärkt jobb under hela processen.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Sveagatan 24

19 mar 2021

"Charmig och social mäklare som vi valde baserat på hans förmåga att sälja in sin kärlek till lägenheten till köparna. Vi rekommenderar Sam som mäklare!"
säljare på Kabelgatan 26

08 mar 2021

"Mycket nöjda med information, hantering, nåbarhet, snabba återkopplingar, sakliga o konstruktiva råd inför försäljning, värdering, kunskap om marknaden och vårt område, mycket förtroendeingivande hela vägen från början till slut, kommer utan tvekan att rekommendera honom"
säljare på Gröna gatan 31

08 mar 2021

"Sam sålde min lägenhet på Tredjelånggatan. Vi satte ihop en tydlig plan samma dag som jag signade Sam, den planen fullföljde han helt korrekt. Vi hade väldigt bra dialog och han höll mig underrättad i allt som hände från start till mål. Sam är en riktigt skicklig mäklare men också en skön kille att ha och göra med. Han är ärlig, rak och har grym engagemang. Rekommenderar varmt Sam som din framtida mäklare oavsett om du ska sälja eller köpa! "
säljare på Tredje Långgatan 37

28 feb 2021

"Sam är en motiverad och engagerad mäklare . Fick rekommendationen att anlita honom av en bekant och mina förväntningar införlivades med bravur . Har rekommenderat honom vidare ."
säljare på Bohusgatan 2

26 feb 2021

"Sam var otroligt engagerad i vår försäljning, hela vägen från första mötet till signerat kontrakt. Han var alltid lätt att få tag på, höll oss uppdaterade genom hela processen och hade en tydlig strategi. Med mycket god kännedom om lokalområdet, och en smittsamt positiv energi så kände vi oss väldigt trygga med att Sam skulle leverera - vilket han absolut gjorde. "
säljare på Kabelgatan 26

10 feb 2021

"Jag är väldigt nöjd med att ha valt Sam som mäklare vid min försäljning. Han var engagerad, lyhörd och väldigt kunnig på området. Han är väldigt duktig och jag är jättenöjd med hela processen, från annons till försäljning. Jag rekommenderar Sam varmt!"
säljare på Gröna gatan 65

05 feb 2021

"När det var dags för oss att sälja så hade vi sett reklamblad för Sam ett antal gånger dyka ner i brevlådan.
Vi fick en bara en bra känsla av honom, att han var ihärdig och brinner för sitt jobb.
Vi hade INTE fel. Sam har gjort ett fantastiskt jobb med att man ska känna sig lugn och trygg med affären. Mycket snabba återkopplingar. Framför allt så får man helhetsintrycket av att Sam är varm och ödmjuk person men ändå självsäker i det han gör. En perfekt kombination i våran bok.
Tack Sam!"
säljare på Seglaregatan 21

22 jan 2021

"Sam är den bästa mäklaren jag haft! Han var tillgänglig och drivande och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Sam har en uppmuntrande och positiv ton vilket gjorde försäljningen enkel och smidig. Sam ser helheten och visar intresse för allas behov, hela familjen. Jag kan varmt rekommendera Sam som mäklare. . "
säljare på Kabelgatan 8

21 jan 2021

"Sam är tveklöst den mest ambitiösa och genuint intresserade mäklare jag arbetat med. Lättsam men seriös och med god kännedom om marknaden och bostadsområdet. Mycket professionell!"
säljare på Klostergången 9

21 jan 2021

"Jag hade blivit rekommenderad Sam som mäklare av flertal personer så mina förväntningar var väldigt höga. Kan inte säga annat än att de blev besvarade och mer därtill, från början till slut. Med ett stort engagemang, lyhörd och otrolig charm kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera honom till nära och kära och hoppas givetvis på fler samarbeten i framtiden!"
säljare på Bäckstigen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Villa
5
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
246 905 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 189 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
168 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 184 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 191 säljare

Sam på kartan.

327 tidigare annonser
4 bostäder till salu
191 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 650 000 kr
2 rum, 58,6 m²
62 931 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 068 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 62 m²
39 516 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 443 kr/mån
2 795 000 kr
3 rum, 70,5 m²
39 928 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 107 kr/mån
2 980 000 kr
3 rum, 64,2 m²
46 562 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 622 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 550 000 kr
Villa Hills Villastad
5 rum, 129 m²
Utropspris: 8 550 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 155 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 210 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Långedrag
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 400 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Gamla Masthugget
+ 280 000 kr
2 rum, 36,3 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.