Sam Emami

Profilbild för Sam Emami
Sam Emami
4.9 / 5
(168 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
26 st
157 555 000 kr

Bakgrund

Sam Emami jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Sam har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 171 935 000 kr.

Presentation

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Säljare om Sam.

07 jul 2021

"Sam hjälpte mig med min lägenhetsförsäljning och överträffade samtliga förväntningar.
Extremt lyhört och eminent person som gjorde hela processen extremt ”enkel” för mig som säljare.
Han höll mig konstant uppdaterad längst vägen och var extremt lättillgänglig och tillmötesgående med samtliga frågor och funderingar jag haft längst vägen.
Rekommenderar Sam starkt! "
säljare på Larssons Berg 8

24 jun 2021

"Väldigt nöjd. "
säljare på Nordostpassagen 37

19 jun 2021

"Det har varit en jätte fin erfarenhet att sälja min bostad med Sam Emami. Han är alltid tillgänglig och engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad så jag visste vad som hände. Han är lyhörd, kompetent, har en outtröttlig energi, gör allt vad han kan för att hitta rätt köpare, och så har han en smittsam entusiasm. En entusiasm som kan sälja lägenheter! Jag har känt mig bekväm med processen från början till slut. Sam kunde försäkra mig om att jag inte skulle vara orolig och att det ville sluta med ett bra resultat. Och det gjorde det. Över all förväntan faktisk. Kan varmt rekommendera Sam"
säljare på Norra Liden 7

18 jun 2021

"Bästa mäklar killen .Lyhörd hade mycket bra kommunikation hela tiden uppdaterade sig om huset innan visningen Tog sig tid hela tiden var alltid nåbar för frågor.Alla plus tar gärna kontakt igen om jag behöver hjälp iframtiden.Charmig trevlig lyhörd Tack Sam."
säljare på Skytteskogsgatan 15

18 jun 2021

"Jag är väldigt glad att jag anlitade Sam som mäklare, han är kunnig driven och charmig. "
säljare på Hjulmakaregatan 18B

18 jun 2021

"Sam, vilken stjärna! Hatten av...
Finns det någon bättre mäklare i Göteborg eller i Sverige? Tveksamt...
Sam levde upp till alla förväntningar och lite där till!
Han tog sig tiden att läsa på allt om området, höll oss uppdaterade och kom med grymma idéer kring marknadsföringen. Behövde aldrig påminna om någonting och jag kunde när som helst ringa honom om det var något.
Vi ville slå rekord och med Sam som mäklare tvivlade jag aldrig på det!
Lägenheten blev såld innan visning till en fantastisk köpare som Sam hittade.
Om det blev rekord, det blev det!
Skall ni välja mäklare så kan ni sluta leta, Sam Emami...lägg det namnet på minnet! - Mathias Gustafsson "
säljare på Jordmossevägen 6

18 jun 2021

"Sam är en mycket kunnig och driven mäklare. Han var intresserad, lyhörd och ärlig inför affären. Han är också väldigt lätt att få tag på och lätt och kommunicera med. Det uppstår ofta många små frågor inför bostadsförsäljningen men även efter. I detta kunde jag räkna med att Sam alltid besvarade frågorna/funderingarna i tid. Jag kan varmt rekommendera Sam vid er framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Blåsutgatan 3

18 jun 2021

"Sam är väldigt kunnig inom branchen, har agerar proffsigt och ger förtroende för säljare och köpare. Sam är också realistisk och håller vad han lovar"
säljare på Blåsutgatan 10

18 jun 2021

"Sam är GRYM!"
säljare på Sankt Pauligatan 27B

01 jun 2021

"Sam är en fantastisk mäklare, glad, positiv och charmig som få..
Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera han.. "
säljare på Linnégatan 43

27 maj 2021

"Sam är en otroligt driven och kompetent mäklare! väldigt lyhörd och engagerad, får en att känna sig som att man är den enda han har som kund, man känner sig speciell!
kommer definitivt att rekommendera honom för vänner och familj."
säljare på Övre Hallegatan 54

12 maj 2021

"Är otroligt nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Sam till alla som ska sälja sin bostad! Har varit i kontakt med många mäklare och Sam är utan tvekan den bästa! Väldigt kunnig, effektiv med ett stort driv och stora ambitioner. Kunde inte hittat en bättre mäklare. "
säljare på Nordostpassagen 31

07 maj 2021

"Fantastisk mäklare!!!
Fem av fem stjärnor genomgående på allt. Sam har en självklar ambition, han överträffade våra förväntningar med genomgående hög kvalitet från början till slutet.
Allt för att skapa ett mervärde för oss som kunder.
En stjärna helt enkelt!!!
Vi kan varmt rekommendera Sam som mäklare då vi både sålt och köpt lägenhet av honom."
säljare på Lyckans väg 4

06 maj 2021

"Sam är en toppmäklare på alla sätt! Vi har både köpt och sålt bostad genom Sam, och båda processerna har flutit på väldigt smidigt. Sam är en otroligt professionell och kunnig mäklare. Han var mycket lyhörd, tillmötesgående och stöttande genom hela säljprocessen. Sam visar ett otroligt engagemang och gav 100%. Han hade bra kommunikation, var alltid tillgänglig & kvick med att återkoppla, vilket uppskattas som säljare! Sam lyckades överträffa alla våra förväntningar och vi är otroligt nöjda med att vi valde just Sam. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer! :)"
säljare på Linnégatan 45

28 apr 2021

"Sam är en exemplarisk mäklare, har hög kunskap om området och priser. Hela affären gick smidigt och bra, inga konstigheter. Vi kan absolut rekommendera Sam till våra vänner och bekanter."
säljare på Paradisgatan 20

22 apr 2021

"Sam was very helpful to help us urgently sell our apartment. He was very quick to respond, very supportive and understanding of the situation."
säljare på Fjärde Långgatan 43

22 apr 2021

"Vi blev rekommenderade Sam av vänner och han levde upp till varje lovord vi fått. Sam är en riktigt bra mäklare som brinner och ser varje affär som den viktigaste i livet. Sam är alltid tillgänglig, professionell samtidigt som det känns som att hänga med en vän. Med Sam som mäklare får man mer än bara en fastighetsförmedling, man får en upplevelse. Sedan att han även levererade ett mycket högre slutpris än vi förväntat oss är klart en stor bonus! "
säljare på Tredje Långgatan 35

09 apr 2021

"Sam E, gjorde en lysande insats som jag är väldigt glad för. En välslipad fastighetsmäklare som arbetar extremt hårt och målinriktat. Han lämnade inget åt slumpen och ”till på köpet” så är han också en mycket trevlig person att samarbeta med. En fin kombination av empati och proffsighet. Rekommenderas varmt vidare. "
säljare på Masthuggsterrassen 10B

24 mar 2021

"Gjorde ett utmärkt jobb under hela processen.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Sveagatan 24

19 mar 2021

"Charmig och social mäklare som vi valde baserat på hans förmåga att sälja in sin kärlek till lägenheten till köparna. Vi rekommenderar Sam som mäklare!"
säljare på Kabelgatan 26

08 mar 2021

"Mycket nöjda med information, hantering, nåbarhet, snabba återkopplingar, sakliga o konstruktiva råd inför försäljning, värdering, kunskap om marknaden och vårt område, mycket förtroendeingivande hela vägen från början till slut, kommer utan tvekan att rekommendera honom"
säljare på Gröna gatan 31

08 mar 2021

"Sam sålde min lägenhet på Tredjelånggatan. Vi satte ihop en tydlig plan samma dag som jag signade Sam, den planen fullföljde han helt korrekt. Vi hade väldigt bra dialog och han höll mig underrättad i allt som hände från start till mål. Sam är en riktigt skicklig mäklare men också en skön kille att ha och göra med. Han är ärlig, rak och har grym engagemang. Rekommenderar varmt Sam som din framtida mäklare oavsett om du ska sälja eller köpa! "
säljare på Tredje Långgatan 37

28 feb 2021

"Sam är en motiverad och engagerad mäklare . Fick rekommendationen att anlita honom av en bekant och mina förväntningar införlivades med bravur . Har rekommenderat honom vidare ."
säljare på Bohusgatan 2

26 feb 2021

"Sam var otroligt engagerad i vår försäljning, hela vägen från första mötet till signerat kontrakt. Han var alltid lätt att få tag på, höll oss uppdaterade genom hela processen och hade en tydlig strategi. Med mycket god kännedom om lokalområdet, och en smittsamt positiv energi så kände vi oss väldigt trygga med att Sam skulle leverera - vilket han absolut gjorde. "
säljare på Kabelgatan 26

10 feb 2021

"Jag är väldigt nöjd med att ha valt Sam som mäklare vid min försäljning. Han var engagerad, lyhörd och väldigt kunnig på området. Han är väldigt duktig och jag är jättenöjd med hela processen, från annons till försäljning. Jag rekommenderar Sam varmt!"
säljare på Gröna gatan 65

05 feb 2021

"När det var dags för oss att sälja så hade vi sett reklamblad för Sam ett antal gånger dyka ner i brevlådan.
Vi fick en bara en bra känsla av honom, att han var ihärdig och brinner för sitt jobb.
Vi hade INTE fel. Sam har gjort ett fantastiskt jobb med att man ska känna sig lugn och trygg med affären. Mycket snabba återkopplingar. Framför allt så får man helhetsintrycket av att Sam är varm och ödmjuk person men ändå självsäker i det han gör. En perfekt kombination i våran bok.
Tack Sam!"
säljare på Seglaregatan 21

22 jan 2021

"Sam är den bästa mäklaren jag haft! Han var tillgänglig och drivande och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Sam har en uppmuntrande och positiv ton vilket gjorde försäljningen enkel och smidig. Sam ser helheten och visar intresse för allas behov, hela familjen. Jag kan varmt rekommendera Sam som mäklare. . "
säljare på Kabelgatan 8

21 jan 2021

"Sam är tveklöst den mest ambitiösa och genuint intresserade mäklare jag arbetat med. Lättsam men seriös och med god kännedom om marknaden och bostadsområdet. Mycket professionell!"
säljare på Klostergången 9

21 jan 2021

"Jag hade blivit rekommenderad Sam som mäklare av flertal personer så mina förväntningar var väldigt höga. Kan inte säga annat än att de blev besvarade och mer därtill, från början till slut. Med ett stort engagemang, lyhörd och otrolig charm kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera honom till nära och kära och hoppas givetvis på fler samarbeten i framtiden!"
säljare på Bäckstigen 4

21 jan 2021

"Bäst , trevlig, hjälpsam , en go kille som vi säger i göteborg "
säljare på Gröna gatan 31

08 dec 2020

"Som ett ljus i det mörka vinterhalvåret har Sam genom sitt fantastiskt väl utförda arbete lyst upp vår tillvaro. Vi rekommenderar Sam till alla som vill ha en ambitiös mäklare som ser till allas bästa och gör det lilla extra för att göra sina kunder nöjda.
Ett enormt tack för ett väldigt väl utfört arbete! "
säljare på Slottsskogsgatan 75

08 dec 2020

"Jag har genom åren köpt och sålt 7 bostadsrätter och Sam är den bästa av dem allihop. Han var tillmötesgående, kompetent, engagerad och proffsig hela vägen från första kontakten och tills affären var klar. Och dessutom är han väldigt trevlig som person.
Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Gröna gatan 29

08 dec 2020

"Mycket kompetent mäklare som med råge "levererade", till ett minimum av ansträngning för mig som säljare."
säljare på Gröna gatan 49

01 dec 2020

"Sam är grym på det han gör och man känner verkligen att man kan lita på honom !
Får en att känna sig trygg hela vägen och tvekar aldrig på att svara på ens frågor. "
säljare på Blåsutgatan 8

28 sep 2020

"Sam jobbar snabbt och målinriktat, är trevlig, kreativ, kommunikativ och flexibel. Vi fick sköta hela försäljningsprocessen på distans (pga av coronapandemin), vilket inte alls var ett problem för Sam. Han hittade lösningar själv eller hjälpte oss med att lösa problem. Vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Kabelgatan 22

26 sep 2020

"En fantastiskt härlig mäklare och människa. Sam är en säljare ut i fingertopparna men gör det med värme och glimten i ögat. Vi kunde inte valt en bättre person för vår försäljning. "
säljare på Gröna gatan 65

25 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Sam som mäklare vid vår försäljning. En helt otrolig mäklare som omgående såg allt det positiva med vår lägenhet. Sam var tydlig och säker på vilken strategi som vi skulle använda. Detta kändes tryggt för oss som säljare, och strategin visade sig vara helt rätt för vår affär. Han är extremt lyhörd och gjorde allt för att uppnå de förväntningar han satt inför försäljningen. Kan inget annat än varmt rekommendera Sam, en riktig stjärna i branschen. För att summera så förtjänar han helt och hållet sina höga omdömen!"
säljare på Mattssonsliden 26

25 sep 2020

"Mitt val av mäklare baserades på resultatet av de senast sålda lägenheterna i min bostadsrättsförening och sålda liknande lägenheter i området. Efter den iakttagelsen var Sam ett självklart val.
Sam har en utpräglad stark sociala förmåga vilket blir en naturlig framgångsfaktor. Jag upplevde total trygghet och tillit genom hela processen och var konstant uppdaterad. Han är mycket skicklig på att balansera mellan att driva på och att avvakta. Jag upplever att vi tillsammans har nått ett lyckat resultat. För mej är ett lyckat resultat att vara nöjd med helheten, inte endast med det ekonomiska slutresultatet. "
säljare på Gröna gatan 69

12 aug 2020

"Sam hanterade försäljningen av vår lägenhet mycket proffesionellt och vi kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Gröna gatan 63

11 aug 2020

"Good driven, deep knowledge and awareness of the market, fast reaction "
säljare på Nordostpassagen 49

11 aug 2020

"Professionell och med gott bemötande.
Lägenheten såldes innan visning med gott
resultat.
Lena och Antonios"
säljare på Linnégatan 45

26 jul 2020

"Engagerad och lyhörd, med stort kontaktnät och våra önskemål i fokus hela processen.
Sam lyckades slå rekord i föreningen mitt under Corona.
Kan verkligen rekommendera Sam som mäklare i Linné."
säljare på Andra Långgatan 32

01 jul 2020

"Super nöjd med Sam som mäklare. Engagerad, påhittig och driven kille.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Blåsutgatan 5

30 jun 2020

"Sam Emami var ett proffs och samtidigt personlig o lyhörd! Jag kan verkligen till 150% rekommendera honom om du går i tankarna på att sälja! "
säljare på Gröna gatan 39

30 jun 2020

"Sam är en jätteduktig mäklare som jag gärna skulle rekommendera till mina vänner och bekanta. Lätt att få tag i honom och få svar på frågorna som dök upp längs vägen. Klockrent."
säljare på Seglaregatan 17

29 jun 2020

"Med Sam kändes det tryggt då han är en noggrann, mycket kompetent, engagerad person och seriös fastighetsmäklare . Även svåra termer blir inte svåra när han förklarar. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Fjärde Långgatan 25

10 jun 2020

"Engagerad och hjälpsam på alla sätt och vis! "
säljare på Gröna gatan 61

09 jun 2020

"Sam är en superbra mäklare. En naturlig säljare med stort engagemang och affärsfokus. Han tar helg- och kvällsvisningar utan att klaga och återkopplade kontinuerligt. Precis som en bra mäklare skall göra! "
säljare på Linnégatan 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
171 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
160 av 166 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
147 av 168 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
158 av 161 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
168 av 168 säljare

Sam på kartan.

288 tidigare annonser
1 bostäder till salu
168 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 54 m²
55 462 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 494 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

12 000 000 kr
Villa Hills Villastad
+ 1 050 000 kr
6 rum, 127 m²
Utropspris: 10 950 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Stensjön
+ 310 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sam hjälpte mig med min lägenhetsförsäljning och överträffade samtliga förväntningar.
Extremt lyhört och eminent person som gjorde hela processen extremt ”enkel” för mig som säljare.
Han höll mig konstant uppdaterad längst vägen och var extremt lättillgänglig och tillmötesgående med samtliga frågor och funderingar jag haft längst vägen.
Rekommenderar Sam starkt! "
4 900 000 kr
Lägenhet Majorna
4 rum, 100 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungshöjd
3 rum, 85 m²
2 550 000 kr
Lägenhet Linné
+ 300 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 250 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.