Sam Emami

Profilbild för Sam Emami
Sam Emami
4.9 / 5
(148 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
19 st
128 675 000 kr

Bakgrund

Sam Emami jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Sam har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 132 235 000 kr.

Presentation

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Säljare om Sam.

24 mar 2021

"Gjorde ett utmärkt jobb under hela processen.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Sveagatan 24

19 mar 2021

"Charmig och social mäklare som vi valde baserat på hans förmåga att sälja in sin kärlek till lägenheten till köparna. Vi rekommenderar Sam som mäklare!"
säljare på Kabelgatan 26

08 mar 2021

"Mycket nöjda med information, hantering, nåbarhet, snabba återkopplingar, sakliga o konstruktiva råd inför försäljning, värdering, kunskap om marknaden och vårt område, mycket förtroendeingivande hela vägen från början till slut, kommer utan tvekan att rekommendera honom"
säljare på Gröna gatan 31

08 mar 2021

"Sam sålde min lägenhet på Tredjelånggatan. Vi satte ihop en tydlig plan samma dag som jag signade Sam, den planen fullföljde han helt korrekt. Vi hade väldigt bra dialog och han höll mig underrättad i allt som hände från start till mål. Sam är en riktigt skicklig mäklare men också en skön kille att ha och göra med. Han är ärlig, rak och har grym engagemang. Rekommenderar varmt Sam som din framtida mäklare oavsett om du ska sälja eller köpa! "
säljare på Tredje Långgatan 37

28 feb 2021

"Sam är en motiverad och engagerad mäklare . Fick rekommendationen att anlita honom av en bekant och mina förväntningar införlivades med bravur . Har rekommenderat honom vidare ."
säljare på Bohusgatan 2

26 feb 2021

"Sam var otroligt engagerad i vår försäljning, hela vägen från första mötet till signerat kontrakt. Han var alltid lätt att få tag på, höll oss uppdaterade genom hela processen och hade en tydlig strategi. Med mycket god kännedom om lokalområdet, och en smittsamt positiv energi så kände vi oss väldigt trygga med att Sam skulle leverera - vilket han absolut gjorde. "
säljare på Kabelgatan 26

10 feb 2021

"Jag är väldigt nöjd med att ha valt Sam som mäklare vid min försäljning. Han var engagerad, lyhörd och väldigt kunnig på området. Han är väldigt duktig och jag är jättenöjd med hela processen, från annons till försäljning. Jag rekommenderar Sam varmt!"
säljare på Gröna gatan 65

05 feb 2021

"När det var dags för oss att sälja så hade vi sett reklamblad för Sam ett antal gånger dyka ner i brevlådan.
Vi fick en bara en bra känsla av honom, att han var ihärdig och brinner för sitt jobb.
Vi hade INTE fel. Sam har gjort ett fantastiskt jobb med att man ska känna sig lugn och trygg med affären. Mycket snabba återkopplingar. Framför allt så får man helhetsintrycket av att Sam är varm och ödmjuk person men ändå självsäker i det han gör. En perfekt kombination i våran bok.
Tack Sam!"
säljare på Seglaregatan 21

22 jan 2021

"Sam är den bästa mäklaren jag haft! Han var tillgänglig och drivande och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Sam har en uppmuntrande och positiv ton vilket gjorde försäljningen enkel och smidig. Sam ser helheten och visar intresse för allas behov, hela familjen. Jag kan varmt rekommendera Sam som mäklare. . "
säljare på Kabelgatan 8

21 jan 2021

"Sam är tveklöst den mest ambitiösa och genuint intresserade mäklare jag arbetat med. Lättsam men seriös och med god kännedom om marknaden och bostadsområdet. Mycket professionell!"
säljare på Klostergången 9

21 jan 2021

"Jag hade blivit rekommenderad Sam som mäklare av flertal personer så mina förväntningar var väldigt höga. Kan inte säga annat än att de blev besvarade och mer därtill, från början till slut. Med ett stort engagemang, lyhörd och otrolig charm kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera honom till nära och kära och hoppas givetvis på fler samarbeten i framtiden!"
säljare på Bäckstigen 4

21 jan 2021

"Bäst , trevlig, hjälpsam , en go kille som vi säger i göteborg "
säljare på Gröna gatan 31

08 dec 2020

"Som ett ljus i det mörka vinterhalvåret har Sam genom sitt fantastiskt väl utförda arbete lyst upp vår tillvaro. Vi rekommenderar Sam till alla som vill ha en ambitiös mäklare som ser till allas bästa och gör det lilla extra för att göra sina kunder nöjda.
Ett enormt tack för ett väldigt väl utfört arbete! "
säljare på Slottsskogsgatan 75

08 dec 2020

"Jag har genom åren köpt och sålt 7 bostadsrätter och Sam är den bästa av dem allihop. Han var tillmötesgående, kompetent, engagerad och proffsig hela vägen från första kontakten och tills affären var klar. Och dessutom är han väldigt trevlig som person.
Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Gröna gatan 29

08 dec 2020

"Mycket kompetent mäklare som med råge "levererade", till ett minimum av ansträngning för mig som säljare."
säljare på Gröna gatan 49

01 dec 2020

"Sam är grym på det han gör och man känner verkligen att man kan lita på honom !
Får en att känna sig trygg hela vägen och tvekar aldrig på att svara på ens frågor. "
säljare på Blåsutgatan 8

28 sep 2020

"Sam jobbar snabbt och målinriktat, är trevlig, kreativ, kommunikativ och flexibel. Vi fick sköta hela försäljningsprocessen på distans (pga av coronapandemin), vilket inte alls var ett problem för Sam. Han hittade lösningar själv eller hjälpte oss med att lösa problem. Vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Kabelgatan 22

26 sep 2020

"En fantastiskt härlig mäklare och människa. Sam är en säljare ut i fingertopparna men gör det med värme och glimten i ögat. Vi kunde inte valt en bättre person för vår försäljning. "
säljare på Gröna gatan 65

25 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Sam som mäklare vid vår försäljning. En helt otrolig mäklare som omgående såg allt det positiva med vår lägenhet. Sam var tydlig och säker på vilken strategi som vi skulle använda. Detta kändes tryggt för oss som säljare, och strategin visade sig vara helt rätt för vår affär. Han är extremt lyhörd och gjorde allt för att uppnå de förväntningar han satt inför försäljningen. Kan inget annat än varmt rekommendera Sam, en riktig stjärna i branschen. För att summera så förtjänar han helt och hållet sina höga omdömen!"
säljare på Mattssonsliden 26

25 sep 2020

"Mitt val av mäklare baserades på resultatet av de senast sålda lägenheterna i min bostadsrättsförening och sålda liknande lägenheter i området. Efter den iakttagelsen var Sam ett självklart val.
Sam har en utpräglad stark sociala förmåga vilket blir en naturlig framgångsfaktor. Jag upplevde total trygghet och tillit genom hela processen och var konstant uppdaterad. Han är mycket skicklig på att balansera mellan att driva på och att avvakta. Jag upplever att vi tillsammans har nått ett lyckat resultat. För mej är ett lyckat resultat att vara nöjd med helheten, inte endast med det ekonomiska slutresultatet. "
säljare på Gröna gatan 69

12 aug 2020

"Sam hanterade försäljningen av vår lägenhet mycket proffesionellt och vi kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Gröna gatan 63

11 aug 2020

"Good driven, deep knowledge and awareness of the market, fast reaction "
säljare på Nordostpassagen 49

11 aug 2020

"Professionell och med gott bemötande.
Lägenheten såldes innan visning med gott
resultat.
Lena och Antonios"
säljare på Linnégatan 45

26 jul 2020

"Engagerad och lyhörd, med stort kontaktnät och våra önskemål i fokus hela processen.
Sam lyckades slå rekord i föreningen mitt under Corona.
Kan verkligen rekommendera Sam som mäklare i Linné."
säljare på Andra Långgatan 32

01 jul 2020

"Super nöjd med Sam som mäklare. Engagerad, påhittig och driven kille.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Blåsutgatan 5

30 jun 2020

"Sam Emami var ett proffs och samtidigt personlig o lyhörd! Jag kan verkligen till 150% rekommendera honom om du går i tankarna på att sälja! "
säljare på Gröna gatan 39

30 jun 2020

"Sam är en jätteduktig mäklare som jag gärna skulle rekommendera till mina vänner och bekanta. Lätt att få tag i honom och få svar på frågorna som dök upp längs vägen. Klockrent."
säljare på Seglaregatan 17

29 jun 2020

"Med Sam kändes det tryggt då han är en noggrann, mycket kompetent, engagerad person och seriös fastighetsmäklare . Även svåra termer blir inte svåra när han förklarar. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Fjärde Långgatan 25

10 jun 2020

"Engagerad och hjälpsam på alla sätt och vis! "
säljare på Gröna gatan 61

09 jun 2020

"Sam är en superbra mäklare. En naturlig säljare med stort engagemang och affärsfokus. Han tar helg- och kvällsvisningar utan att klaga och återkopplade kontinuerligt. Precis som en bra mäklare skall göra! "
säljare på Linnégatan 45

09 jun 2020

"Sam kändes verkligen som båda parters ombud vilket underlättade att göra affär,
OCH det gick otroligt snabbt och lätt,
Vi är också nöjda med utfallet av affären.
Sam är en mäklare jag kommer att rekommendera till min vänkrets.
Leif Klasson "
säljare på Gröna gatan 49

09 jun 2020

"Genuin, professionell och trovärdig som fick min lägenhet såld helt efter mina förväntningar. Kan varmt rekommendera Sam som mäklare!"
säljare på Nordostpassagen 10

09 jun 2020

"Sam är fullt ut professionell i hela köp/sälj processen, mycket kommunikativ och trevlig. Rekommenderas alla sätt."
säljare på Värmlandsgatan 36

23 apr 2020

"Jag kan inte nog beskriva hur nöjda jag och min sambo har varit med Sams insats.
En charmig och rolig kompis för det mesta men också mycket seriös och kompetent när det behövs.
Trots de svåra läget i Corona-tiderna så lyckades Sam knyta ihop säcken på ett bra sätt i våran försäljning.
Anlita Sam och ni vet att ni kommer få en mäklare som älskar sitt jobb och lägger ner sin själ för att ni skall bli så nöjda med eran försäljning som det bara går.
Jag ger honom naturligtvis mina absoluta varmaste rekommendationer!
"
säljare på Repslagaregatan 3A

16 apr 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Sam! Hans engagemang och naturligt positiva stil i kombination med ett tydligt fokus är svårslaget!"
säljare på Risåsgatan 3

15 apr 2020

"Bra och tydligt upplägg men kontinuerlig diskussion kring bud och intressenter."
säljare på Nordostpassagen 14

17 feb 2020

"P.g. av mäklarens mycket bra lokalkännedom och tillhörande kundkrets, såldes lägenheten i befintligt skick inom en vecka från och med första kontakten med Sam Emami, utan annonsering. Vi är mycket nöjda och kunde knappast har fått det bättre. "
säljare på Sveagatan 25

05 feb 2020

"
Med ett genuint engagemang och en passion för sitt yrke kan jag varmt rekommendera mäklaren Sam Emami som sålde min lägenhet till ett rekordpris i området där jag bor. "
säljare på Skolgatan 9

05 feb 2020

"
Sam hjälpte oss att sälja vår 5-rummare i centrala Göteborg på ett föredömligt sätt. Vi fick Sams namn på rekommendation, men fick också snabbt ett eget positivt intryck och förtroende. Sam guidade oss igenom hela processen, var tydlig i kommunikation och mogen i det affärsmässiga - att söka och hitta en god match och win-win! Och det gick snabbt och enkelt också, vi är supernöjda!"
säljare på Skånegatan 37A

29 jan 2020

"Sam gjorde ett toppenjobb. Han var trevlig, informativ och professionell både mot oss som säljare och mot köparen. Han är lättsam att arbeta med men seriös och duktig på sitt jobb. Super, båda tummarna upp och en varm rekommendation!"
säljare på Kabelgatan 22

28 jan 2020

"Kommer att anlita honom igen vid nästa flytt! "
säljare på Fjärde Långgatan 19

03 dec 2019

"Jag är jättenöjd med Sam! Jag valde bland fyra märklare och jag tyckte att Sam var i en helt egen klass. Han har hög lokalkännedom och vet vilka kunder som kan vara potentiella intressenter av min lägenhet och kan sälja in lägenheten utifrån köparens behov. Han är en god lyssnare och tog hänsyn till mina tankar och förväntningar på försäljningsprocessen. Han har framförallt en härlig energi och jag kände mig trygg och välinformerad under den iof korta processen det blev."
säljare på Skepparegången 22

22 nov 2019

"Sam var otroligt lyhörd och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Han var riktigt snabb och höll mig konstant uppdaterad!"
säljare på Vaktmästaregången 5

22 nov 2019

"Sam sålde vår 4:a i Linné. Vi hade ett gott samarbete och Sam skötte allt proffsigt från start till mål. Vi ville hantera försäljningen utanför Hemnet vilket Sam löste utmärkt med sitt nätverk och kunskap om området. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Plantagegatan 3A

07 aug 2019

"Sam gjorde ett utmärkt arbete! "
säljare på Vegagatan 13

22 jul 2019

"Sam är fantastisk både som mäklare och person, så lätt att tycka om både för säljare, köpare och spekulant. Han visade en enorm kunskap och energi och jobbade för oss precis på det sätt vi ville. "
säljare på Fjärde Långgatan 18A

07 jun 2019

"Kan verkligen rekommendera Sam och Fastighetbyrån, mycket nöjd med deras insats.
Vi slog alla försäljningsrekord i området och det kan ju inte annat än anses som en succe!
Lycka till i framtiden. "
säljare på Bockhornsgatan 7B

29 maj 2019

"Sam is a born salesman (the good kind). Very easy to talk to, quick to respond and goes above and beyond to get the deal done. He managed to sell our apartment before viewing to a good price. "
säljare på Banehagsgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
132 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
141 av 146 säljare
Sam satte rätt förväntningar på slutpriset
128 av 148 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
140 av 142 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
148 av 148 säljare

Sam på kartan.

262 tidigare annonser
3 bostäder till salu
148 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 150 000 kr
2 rum, 47,5 m²
67 021 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 351 kr/mån
4 750 000 kr
3 rum, 64 m²
74 218 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 833 kr/mån
3 500 000 kr
4 rum, 111 m²
31 531 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 050 000 kr
Lägenhet Linné
+ 1 100 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Vallhamra
+ 160 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 250 000 kr
1 rum, 22 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linné
3 rum, 79 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
4 365 000 kr
Lägenhet Linné
+ 415 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.