Sam Edvinsson

Profilbild för Sam Edvinsson
Sam Edvinsson
4.8 / 5
(211 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
2 st
15 495 000 kr

Bakgrund

Sam Edvinsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2013-02-19. Sam har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sam har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 17 400 000 kr.

Presentation

Med över 10-års erfarenhet inom mäklarbranschen och en imponerande portfölj som inkluderar förmedling av närmare 1000 bostäder och fastigheter, är mitt engagemang för ditt framgångsrika bostadsköp eller försäljning oöverträffat.

Mitt främsta mål som mäklare är att skapa djupa och långvariga relationer genom en kombination av omfattande kunskap, överlägsen service och en oöverträfflig hängivenhet till ditt ärende.
Jag förstår att en bostadsaffär är en av de största i ditt liv, och jag är här för att se till att du känner dig trygg genom hela processen.
Kommunikation är kärnan i min metod.
Jag håller dig ständigt uppdaterad och lyssnar noga på dina behov och önskemål.
Din trygghet är min prioritet, och jag är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och bekymmer.

Som din mäklare ser jag dig som köpare som den allra viktigaste delen av affären. Ditt förtroende är mitt främsta fokus, och jag är här för att säkerställa att du inte bara känner dig trygg, utan också fullt medveten om varje aspekt av din blivande bostad.

Med en lång och framgångsrik karriär inom försäljning och kundtjänst har jag förfinat mina färdigheter för att säkerställa att du får bästa möjliga service. Min kontaktdatabas, min förmåga att hålla mig lugn under tryck och mitt outtröttliga fokus på ditt bästa intresse resulterar i en framgångsrik affär
som du kommer att vara nöjd med.
Jag är alltid rak och tydlig, samtidigt som jag är alltid redo för ett skratt.
Min övertygelse är att alla problem har en lösning, det är bara en
fråga om att arbeta hårt och vara flexibel.

Transparens, tydlighet och tillgänglighet är ledorden som styr mitt arbete. Jag är här för att guida dig genom varje steg av processen och se till att du är fullt medveten om varje beslut du tar.
Med en gedigen erfarenhet och en uppsjö av nöjda kunder i mitt cv kan du vara säker på att du har gjort det rätta valet.
Jag är här för att förverkliga dina bostadsdrömmar.
Du väljer mig när processen är viktig och slutpriset helt avgörande!

Meriter och utmärkelser:
- Sålt flest 4:or och 5:or i Stockholm
-2016/-2018/-2019/-2021
- Topp 3 mest säljande mäklare Stockholm
-2015/-2016/-2017
- Nominerad till årets mäklare

Utmärkelsen Snabbaste mäklare i Sverige!
https://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Säljare om Sam.

24 maj 2024

"Kan inget annat än att starkt rekommendera Sam!
Vi hade inställningen om att vårt objekt eventuellt skulle ta längre tid att få såld - men tanke på stora kostnader som lagts ner på renoveringen av lgh. Vår lgh var alltså för den som har den specifika smaken och kan uppskatta vitvaror av toppklas..."
"Kan inget annat än att starkt rekommendera Sam!
Vi hade inställningen om att vårt objekt eventuellt skulle ta längre tid att få såld - men tanke på stora kostnader som lagts ner på renoveringen av lgh. Vår lgh var alltså för den som har den specifika smaken och kan uppskatta vitvaror av toppklass.
Vi hade även 0 kr i avgift i vår förening, vilket också höjer värdet av bostaden enormt - vi ville helt enkelt vänta in den rätta köparen som kunde förstå värdet av bostaden och uppskatta en lyx -lgh i centrala Vasastaden.
Trots vår inställning om att bostaden kunde ta längre tid att få såld, överraskade Sam - vi fick rätt bud efter 2 privatvisningar.
Vi har varken behövt fota, ta in en proffesionell inredare eller lägga upp objektet på hemnet. Tack vare mäklarens kundkrets och fingertoppskänsla blev detta en otrolig smidig försäljning.
Även att tillägga, Sam är extremt lyhörd - lyssnar in våra krav och förväntningar, och kämpar tills målet är nått.
Han är även alltid tillgänglig och professionell.
Tack vare Sam slog vi föreningsrekord. En riktig drömaffär.
Ger Sam Edvinsson mina allra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 19

13 apr 2024

"Försäljningen handlade om att hitta rätt köpare. Säljuppdraget utförde Sam på ett exemplariskt sätt.
Vi är mer än nöjda. "
säljare på Sveavägen 140

08 dec 2023

"Snabb och bra försäljning till bra pris."
säljare på Ingemarsgatan 7

27 okt 2023

"Sam var snabb. Hörde mina behov och lyckades att sälja min bostad utan att besvära mig genom processen (jag var utomlands under hela processen)
Fick bäst pris / kvm trots dagens marknad.
Rek. Starkt "
säljare på Stallgatan 13

21 sep 2023

"Vi är supernöjda med Sam! Vi köpte av honom, säljer med honom och kommer att anlita honom vid nästa försäljning. Lyhörd och engagerad mäklare som möjliggjorde en snabb och smidig försäljning."
säljare på Fridensborgsvägen 137

14 sep 2023

"Blev rekommenderad att använda Sam och han levde verkligen upp till förväntningarna. Otroligt lätt att kommunicera med, lättillgänglig och energifull. Kan rekommendera vidare!"
säljare på Hamngatan 13A

08 sep 2023

"Sam har varit mycket engagerad och hjälpsam genom hela försäljningen trots att marknaden varit lite trögare så har han inte gett upp utan han har fortsatt att kämpa för att få lägenheten såld. "
säljare på Fridhemsgatan 70A

23 aug 2023

"Sam lyckades sälja lägenheten på en vecka från avtalsskrivning (och efter endast en dag på deras egen hemsida). Eftersom en snabb affär var väldigt viktigt för mig är jag oerhört nöjd med Sam! "
säljare på Johan Enbergs väg 3

22 aug 2023

"Sam ägnade verkligen noggrann tid åt att engagera sig på ett professionellt sätt för att framgångsrikt sälja vår bostad. Hans djupa förståelse för marknaden visade sig i hans värdefulla råd och idéer. Dessutom imponerade hans vänliga personlighet och smidiga kommunikationsstil på intressenterna."
"Sam ägnade verkligen noggrann tid åt att engagera sig på ett professionellt sätt för att framgångsrikt sälja vår bostad. Hans djupa förståelse för marknaden visade sig i hans värdefulla råd och idéer. Dessutom imponerade hans vänliga personlighet och smidiga kommunikationsstil på intressenterna."
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 139

24 maj 2023

"Sam har hög kompetens inom sitt området och gjorde ett fantastiskt bra job."
säljare på Armborstvägen 20

25 feb 2023

"Sam Edvinsson visade stort engagemang från att vi träffades och fick vårt förtroende omgående.
Vi hade anlitat en annan mäklare från början i ca 5 mån och köpt en nyproduktion och trodde verkligen att vi inte behövde stressa men vi lyckades inte med mycket.
Vi bad om att inte behöva visa bostaden..."
"Sam Edvinsson visade stort engagemang från att vi träffades och fick vårt förtroende omgående.
Vi hade anlitat en annan mäklare från början i ca 5 mån och köpt en nyproduktion och trodde verkligen att vi inte behövde stressa men vi lyckades inte med mycket.
Vi bad om att inte behöva visa bostaden onödigt och det behovet uppfyllde han. Allt kändes genomtänkt från att han köpte bilderna från vår förgående mäklare till att vi sålde tog det 10 dagar.
Han lovade att han skulle sälja bostaden och det höll han.
Vi duckade extravisningar helst och det uppfyllde han. Kunderna som hade bett om det dök upp på de öppna visningen och la aldrig något bud i alla fall.
Han sålde bostaden i denna svåra marknad på två öppna visningar. Han har även varit till stor hjälp gällande vår deklaration och gett oss bra tips och råd .
Vi rekommenderar Sam Edvinsson till alla våra bekanta och vänner.
Gör som oss anlita Sam om du vill ha bostaden såld."
Läs mer
säljare på Brotorpsvägen 4

19 feb 2023

"Sam Edvinsson gjorde ett utmärkt jobb. "
säljare på Klas Klättermus gata 3

05 feb 2023

"Lyhörd och Engagerad. Drog det extra strået för att få till en bra affär. "
säljare på Surbrunnsgatan 55

02 feb 2023

"Sam Utlyste en otroligt fin och härlig energi redan vid första mötet. Jag har sålt flera lägenheter de senaste 10 åren och måste säga att Sam är i särklass den bästa mäklaren.
Rekommenderar varmt till andra som går i tankarna att sälja.
Med tanke på hur marknaden ser ut så känner jag att jag har..."
"Sam Utlyste en otroligt fin och härlig energi redan vid första mötet. Jag har sålt flera lägenheter de senaste 10 åren och måste säga att Sam är i särklass den bästa mäklaren.
Rekommenderar varmt till andra som går i tankarna att sälja.
Med tanke på hur marknaden ser ut så känner jag att jag har gjort en bra affär.
Jag har jobbat själv med försäljning/service och kan själv verkligen uppskatta när man träffar på personer som levererar enligt konstens alla regler. Sam är ett sådant fall.
Mönstringsvägen 10"
Läs mer
säljare på Mönstringsvägen 10

19 jan 2023

"Sam är engagerad och kunnig. Detta var min andra försäljning med honom som mäklare och jag är lika nöjd nu som då! "
säljare på Fridensborgsvägen 139

16 nov 2022

"Sam är väldigt drivande och kunnig. Bra kommunikation och ärlighet. Jobbar flitigt och får saker gjort, social vänlig och energisk. Skulle rekommendera Sam hundra gånger om!"
säljare på Fridensborgsvägen 119

02 nov 2022

"Sam hjälpte mig att sälja min lgh.
En engagerad, duktig och super trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar! "
säljare på Gustav III:s Boulevard 12

31 okt 2022

"Sam är erfaren och trevlig. God kontakt under hela försäljningsprocessen. Rekommenderas."
säljare på Fridhemsgatan 60

28 okt 2022

"Sam är en outtröttlig, professionell och erfaren mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb under den turbulenta bostadsmarknaden. Tack Sam!"
säljare på Järva Skjutbaneväg 50

26 okt 2022

"Sam var en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar! Vi vände oss till Sam då vi tidigare vittnat hur han under andra visningar var oerhört bra på att presentera sina objekt och bemötte köpare som ett proffs.
Det som stack ut var att hans erfarenhet och marknadskännedom. Han höll oss om ryg..."
"Sam var en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar! Vi vände oss till Sam då vi tidigare vittnat hur han under andra visningar var oerhört bra på att presentera sina objekt och bemötte köpare som ett proffs.
Det som stack ut var att hans erfarenhet och marknadskännedom. Han höll oss om ryggen under vår försäljningsprocess.
Vi hade försökt att sälja vår bostad i mer än 3 månader men en annan jätteduktig mäklare men det ville sig inte riktigt och vi lyckades inte.
Sam sålde bostaden på 4 dagar från att vi satte i gång.
Bostaden såldes innan visning i denna marknad.
Budgivningen sattes i gång 0700 tydligen efter en sen kvällsvisning och Sam väckte mig på onsdag morgon vid 8 tiden och vi skrev kontrakt kl 1000.
Vi trodde inte att det skulle kunna gå så fort men han visade att hårt arbete lönar sig.
"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 57

12 okt 2022

"Jag är imponerad!
Jag hade fått höra om Sam via bekanta och läst lite på nätet innan vi träffades.
Upptäckte där att Sam har tydligen utsetts bland annat till en av snabbaste mäklarna i Sverige samt att han har varit en prisad mäklare under årens lopp.

Men med tanke på marknaden idag hade jag ..."
"Jag är imponerad!
Jag hade fått höra om Sam via bekanta och läst lite på nätet innan vi träffades.
Upptäckte där att Sam har tydligen utsetts bland annat till en av snabbaste mäklarna i Sverige samt att han har varit en prisad mäklare under årens lopp.

Men med tanke på marknaden idag hade jag inte höga förväntningar förutom att jag gärna vill ha en mäklare duktig mäklare med erfarenhet.
Jag träffade 4 olika mäklare och valde Sam och SNABBT gick det. Från att vi satte i gång på onsdagen och fotade dagen samma dag som jag fick nycklarna till bostaden och låg ute på Hemnet på fredagen.
Han koncentrerade sig på att skapa kundbas och intressenter direkt i stället
för att lägga alltför stor vikt vid beskrivning. Självklart fanns där allt som köparna behövde veta. Kort, enkelt och absolut ingen målande bild utan arbetet med att jaga kunder fick prata för sig.
Sam höll mig underrättad med korta notiser, korta avstämningar och raka frågor.
Även sms på lördagen dagen efter att bostaden lades ut på Hemnet.
Sam valde att visa bostaden redan 2 dagar efter att bostaden lades ut innan sina redan bokade visningar och budgivningen började direkt.Vi bestämde utgångspriset utifrån marknaden och vi fick ett bud på 500 t direkt och budgivningen pågick fram till torsdagen. Från att bostaden lades ut visade Sam bostaden 4 gånger för olika sällskap och fick in bud nästan varje gång.
Köparna dök upp på tisdagen och kom från annan ort och slog till och köpte bostaden efter 2 dagars förhandling.

Vi sålde bostaden 3 dagar innan den öppna visningen på söndagen.
Snabbt ska det gå sa han.
Jag kan varmt rekommendera Sam. Speciellt i denna marknad där många inte lyckas och få bud så sålde han bostaden på knappt en vecka.
Jag har redan rekommenderat sam till bekanta och kommer fortsätta att göra det.
En mäklare som är värt pengarna och gillar sitt jobb."
Läs mer
säljare på Valfrid Palmgrens gata 7

03 aug 2022

"Kan varmt rekommendera Sam"
säljare på Kungsbro Strand 19

21 feb 2022

"Sam är grym! Snabb affär till högt slutpris! "
säljare på Olof Af Acrels väg 3

15 jan 2022

"En mäklare som som verkligen vet vad han gör."
säljare på Regementsgatan 33

22 nov 2021

"Vi var inte ense i allt men hittade en framkomlig väg. Tyckte inte planritning på 3 rum var bra. Lite stressigt när lgh skulle visas första ggn, datum tidigarelas och lg hann inte vara ute så länge på hemnet. Vi hamnade tydligen i en försäljningssvacka, inte så många intressenter, Sam skulle förs..."
"Vi var inte ense i allt men hittade en framkomlig väg. Tyckte inte planritning på 3 rum var bra. Lite stressigt när lgh skulle visas första ggn, datum tidigarelas och lg hann inte vara ute så länge på hemnet. Vi hamnade tydligen i en försäljningssvacka, inte så många intressenter, Sam skulle försöka få till privata visningar mellan visning ett och två, men inget napp. Vi nådde till slut en prisnivå som estimerad, hade hoppats lite högre iom den försäljningsrusch som varit månaderna innan, men idag är jag nöjd!:-)"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 30

22 nov 2021

"Hjälpte oss till avslut som vi behövde! Vi fick den hjälp vi behöver och är nöjda"
säljare på Evenemangsgatan 30

18 aug 2021

"Har känt Sam sedan 2014 och nu när det var dags för försäljning var han ett självklart val. Jag hade ett par enstaka krav och han uppfyllde alla dessa utan några problem!
Sam är professionell i sin yrkesroll och vet hur man levererar en god, trygg och bra försäljning. Under hela säljprocessen k..."
"Har känt Sam sedan 2014 och nu när det var dags för försäljning var han ett självklart val. Jag hade ett par enstaka krav och han uppfyllde alla dessa utan några problem!
Sam är professionell i sin yrkesroll och vet hur man levererar en god, trygg och bra försäljning. Under hela säljprocessen kände jag mig trygg och lugn, trotts ett redan påskriver köpekontrakt. Rekommenderar verkligen Sam till de som ska sälja! Sam lyckades även sälja min lägenhet till rekordpris för augusti månad! :) Grym är du Sam, tack för allt! REKOMMENDERAS! :D
Snabb, lugn och smidig affär = NÖJD SÄLJARE (Tummen upp!) "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 135

23 jun 2021

"Vi valde samma mäklare som vi köpte lägenhet av och det var väldigt bekvämt att Sam hjälpte oss med att köpa ny lägenhet och sälja vår befintliga. "
säljare på Fridensborgsvägen 112

20 maj 2021

"Sam is the best broker that we met during our process of buying apartments in Stockholm (and we saw many) and we had no doubt that we want him as our broker once we need to sell the apartment. He is very professional, knows the market well, is driven. He is definitely the right man in the right p..."
"Sam is the best broker that we met during our process of buying apartments in Stockholm (and we saw many) and we had no doubt that we want him as our broker once we need to sell the apartment. He is very professional, knows the market well, is driven. He is definitely the right man in the right place. We are very happy with his service and would definitely recommend him."
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 143

18 maj 2021

"Sam satte prisrekord i vårat område "
säljare på Fridensborgsvägen 147

21 apr 2021

"Sam var mycket angagerad under hela processen och kommunikationen fungerade bra. "
säljare på Fridensborgsvägen 142

17 mar 2021

"Det enda negativa var att det var struligt med annonstexten."
säljare på Järva Skjutbaneväg 50

11 mar 2021

"Sam har gett oss jättebra support och coaching under hela processen. Han har gett oss värdefulla råd och kontinuerligt återkopplat till oss. Stort engagemang, proffsigt bemötande och lyhörd för våra önskemål vid försäljningen. Vi ger Sam en stark rekommendation som mäklare."
"Sam har gett oss jättebra support och coaching under hela processen. Han har gett oss värdefulla råd och kontinuerligt återkopplat till oss. Stort engagemang, proffsigt bemötande och lyhörd för våra önskemål vid försäljningen. Vi ger Sam en stark rekommendation som mäklare."
Läs mer
säljare på Gustav III:s Boulevard 135

11 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda över Sams prestation från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Råsundavägen 117B

23 nov 2020

"Försäljningen tog väldigt lång tid men det var värt att vänta"
säljare på Evenemangsgatan 34

29 okt 2020

"Engagerad och målmedveten! "
säljare på Framnäsbacken 16

21 okt 2020

"Ett proffs ut i fingerspetsarna! Lugn, lyhörd och vill säljarens bästa och ville inte stressa på nått. Märktes väldigt tydligt att Sam har en lång och gedigen erfarenhet av att sälja fastigheter. "
säljare på Evenemangsgatan 18

06 jul 2020

"Sam var engagerad och drev säljprocessen på ett utmärkt sätt."
säljare på Meanderslingan 34

13 jun 2020

"Helt klart den bästa mäklaren i Solna/Frösunda! 10 av 10 "
säljare på Anders Lundströms gata 16

13 jun 2020

"En mycket proffsig mäklare."
säljare på Brevduvegatan 4

13 jun 2020

"Sam Utlyste en otroligt fin och härlig energi redan vid första mötet. Jag har sålt flera lägenheter de senaste 10 åren och måste säga att Sam är i särklass den bästa mäklaren. Rekommenderar varmt till andra som går i tankarna att sälja i framförallt järvastaden. "
"Sam Utlyste en otroligt fin och härlig energi redan vid första mötet. Jag har sålt flera lägenheter de senaste 10 åren och måste säga att Sam är i särklass den bästa mäklaren. Rekommenderar varmt till andra som går i tankarna att sälja i framförallt järvastaden. "
Läs mer
säljare på Brotorpsvägen 2

22 maj 2020

"Trevligt bemötande och stort engagemang. Trots ovissa tider med Coronavirus."
säljare på Enköpingsvägen 19A

27 mar 2020

"Sam var under hela processen professionell, kunnig, saklig och mycket lyhörd för våra önskemål. Sammantaget har han vårat fulla förtroende och skulle vi sälja någon dag vet vi vem ska hjälpa oss igen."
säljare på Anders Lundströms gata 20

27 mar 2020

"Har använt Sam vid både försäljning och köp och båda gångerna har det fungerat väldigt bra. "
säljare på Brevduvegatan 6

25 mar 2020

"Kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med Sam och kan gott rekommendera honom. Sam är pålitlig och oerhört kunnig mäklare. "
säljare på Huvudstagatan 22

05 mar 2020

"Bästa mäklaren som kan finnas i världen! Jag är supernöjd! "
säljare på Regementsgatan 56

26 nov 2019

"Väldigt duktig och seriös mäklare som har bra insyn på marknaden. Sam var engagerad, lyhörd och lätt att kommunicera med. Vi har både köpt och sålt via Sam och det är vi otroligt tacksamma för. Måste nämna hans kollega Jennifer som var lika duktig och engagerad ! Vi är otroligt nöjda och glada at..."
"Väldigt duktig och seriös mäklare som har bra insyn på marknaden. Sam var engagerad, lyhörd och lätt att kommunicera med. Vi har både köpt och sålt via Sam och det är vi otroligt tacksamma för. Måste nämna hans kollega Jennifer som var lika duktig och engagerad ! Vi är otroligt nöjda och glada att vi hade Sam & Jennifer som mäklare ."
Läs mer
säljare på Solgatan 34

25 nov 2019

"Väldigt professionell fick stöd under hela försäljningsprocessen, tillmötesgående "
säljare på Lostigen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
17 400 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
196 av 206 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
198 av 209 säljare
Sam var tydlig och höll mig uppdaterad
206 av 208 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sam på kartan.

703 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
209 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 40,4 m²
Lägenhet, Stockholm
3 429 kr/mån
4 rum, 85 m²
Lägenhet, Stockholm
4 032 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 406 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Stockholm
2 665 kr/mån
2,5 rum, 72 m²
Lägenhet, Stockholm
1 940 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 86 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 48 m²
8 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 59 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan inget annat än att starkt rekommendera Sam!
Vi hade inställningen om att vårt objekt eventuellt skulle ta längre tid att få såld - men tanke på stora kostnader som lagts ner på renoveringen av lgh. Vår lgh var alltså för den som har den specifika smaken och kan uppskatta vitvaror av toppklass.
Vi hade även 0 kr i avgift i vår förening, vilket också höjer värdet av bostaden enormt - vi ville helt enkelt vänta in den rätta köparen som kunde förstå värdet av bostaden och uppskatta en lyx -lgh i centrala Vasastaden.
Trots vår inställning om att bostaden kunde ta längre tid att få såld, överraskade Sam - vi fick rätt bud efter 2 privatvisningar.
Vi har varken behövt fota, ta in en proffesionell inredare eller lägga upp objektet på hemnet. Tack vare mäklarens kundkrets och fingertoppskänsla blev detta en otrolig smidig försäljning.
Även att tillägga, Sam är extremt lyhörd - lyssnar in våra krav och förväntningar, och kämpar tills målet är nått.
Han är även alltid tillgänglig och professionell.
Tack vare Sam slog vi föreningsrekord. En riktig drömaffär.
Ger Sam Edvinsson mina allra varmaste rekommendationer! "
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 78 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 78 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.