Rune Granlund

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rune Granlund
Profilbild för Rune Granlund
Rune Granlund
4.8 / 5
(93 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
6 st
111 075 000 kr

Bakgrund

Rune Granlund jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2008-06-26. Rune har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rune har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 97 555 000 kr.

Presentation

För mig är varje bostadsförsäljning unik vilket kräver personligt engagemang och anpassningar efter kundens önskemål. Jag fokuserar mitt arbete på att erbjuda dig ditt livs bästa affär. Med bred bakgrund och god lokalkännedom, kan jag på bästa sätt vara ett stöd för dig genom hela försäljningssäljprocessen. Mitt mål är att ge dig ett maximerat slutpris och en mycket god upplevelse på vägen dit. Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik är det viktigt för mig att jag har ett brett register som bland annat innehåller servicekänsla, hög tillgänglighet, engagemang och gedigna kunskaper. För mig var Erik Olsson ett självklart val av fastighetsbyrå då företagets mål, liksom mina egna, är att alltid sträva framåt och överträffa kundens förväntningar.

Säljare om Rune.

04 mar 2022

"En klippa till mäklare som levererade från start till mål. Han är garanterat beredd att gå den där extra snåriga milen för dig. Kan rekommendera Rune varmt till er alla "
säljare på Sickla Strand 7

28 feb 2022

"Rune är erfaren och trygg. Jag har gjort flera lägenhetsförsäljningar genom honom. "
säljare på Fleminggatan 57

27 feb 2022

"Toppenmäklare som tidigt berättade precis vad som skulle hända och de frågor vi skulle ställas inför, så när väl visningen och försäljningsdagen kom var vi väl förberedda."
säljare på Holländargatan 31

25 feb 2022

"Professionellt bemötande och levererade på topp. "
säljare på Snörmakarvägen 35D

23 feb 2022

"Det finns bara en mäklare, och det är Rune! Det här är andra gången som vi säljer med Rune och han gjorde ett lika bra jobb nu som sist. Han säger inte det som man vill höra, utan som det är. Professionell, kunnig och rak. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Kungsholms Strand 169

22 feb 2022

"Jag kom i kontakt med Rune av en slump när hans skånska (läs Danska) innesäljare ringde mig och frågade om vi ville ha en gratis värdering. Ifrån första sekund så visste vi att Rune är ett riktigt proffs. Han var övertygande med sin säljstrategi och låg lagom på (som man vill att en bra säljare s..."
"Jag kom i kontakt med Rune av en slump när hans skånska (läs Danska) innesäljare ringde mig och frågade om vi ville ha en gratis värdering. Ifrån första sekund så visste vi att Rune är ett riktigt proffs. Han var övertygande med sin säljstrategi och låg lagom på (som man vill att en bra säljare ska göra) för att vi skulle ge honom förtroendet. När han väl hade vunnit förtroendet så höll han oss också väl underrättade och delaktiga under processen så att vi kunde fatta snabba beslut kring nästa steg. Summa summarum, vi var väldigt nöjd med Rune!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 41

07 okt 2021

"Rune Granlund har varit proffsig, tydlig, lättkontaktad och engagerad genom hela processen, med fokus på att få till en bra och korrekt utförd försäljning. Han har genom processen visat prov på transparens, kreativitet och högsta kompetens i att skapa intresse och en bra budgivning. Han är en hed..."
"Rune Granlund har varit proffsig, tydlig, lättkontaktad och engagerad genom hela processen, med fokus på att få till en bra och korrekt utförd försäljning. Han har genom processen visat prov på transparens, kreativitet och högsta kompetens i att skapa intresse och en bra budgivning. Han är en hederlig ulv i ulvakläder, en sympatisk räv med mer än en räv bakom örat, och rätt mäklare att välja om du vill göra en riktigt bra affär."
Läs mer
säljare på Tegelviksgatan 34

06 okt 2021

"Rune överträffade alla förväntningar. Var rak och tydlig i sin kommunikation likaså lyhörd kring våra önskemål. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen. Superproffs! "
säljare på Tomtebogatan 31

03 okt 2021

"Rune är mitt självklara val nästa gång jag behöver en mäklare! "
säljare på Högviltsgatan 9

02 okt 2021

"Rune är sju av fem stjärnor rakt igen. Vi och vår bekantskapskrets kommer aldrig använda någon annan mäklare igen. Finns ingen anledning när man hittat den bästa! "
säljare på Ture Nermans gränd 4

26 sep 2021

"100% proffs."
säljare på Kebnekaisevägen 6

24 sep 2021

"Rune är en mycket engagerad och driven mäklare. Jag har sålt flera lägenheter med andra mäklare tidigare, men nu kommer jag aldrig anlita någon annan än Rune. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Snörmakarvägen 35C

23 sep 2021

"Rune och jag passade perfekt ihop, jag hade en tydligt målbild som han inte bara klarade utan över presterade."
säljare på Svartviksvägen 6

23 sep 2021

"Rune genomförde affären snabbt och smidigt med mycket engagemang. Är nöjd! "
säljare på Ödmårdsvägen 7

30 dec 2020

"Vi har använt oss av Rune som mäklare i alla våra försäljningar de senaste 10 åren och har även rekommenderat flera andra att använda honom. Rune är lyhörd, målinriktad, positiv, tydlig och enkel att ha att göra med. Vi fortsätter gärna att både använda och rekommendera honom i framtiden!"
"Vi har använt oss av Rune som mäklare i alla våra försäljningar de senaste 10 åren och har även rekommenderat flera andra att använda honom. Rune är lyhörd, målinriktad, positiv, tydlig och enkel att ha att göra med. Vi fortsätter gärna att både använda och rekommendera honom i framtiden!"
Läs mer
säljare på Näckrosvägen 43

16 okt 2020

"Otroligt engagemang och stor erfarenhet, det märks. Allt går snabbt med Rune, vilket var bra för oss som behövde en liten knuff!"
säljare på Grenljusbacken 26

01 okt 2020

"Mycket knepigt läge sälja i tidigt Coronaskede. Mäklaren kämpade hårt och fick via ett antal annonserade- och specialvisningar ett antal intressenter. Slutpriset avgjordes av andra faktorer än Corona och hamnade på rimlig nivå."
säljare på Tapetserarvägen 36

01 okt 2020

"Rune är en toppenmäklare! Han gav från start till mål en mycket engagerad och målmedveten insats. Några saker som vi var extra nöjda med var att han lyckades kombinera en väldigt tydlig och välstrukturerad försäljningsprocess (från första mötet och hela vägen till visning och kontraktsskrivning),..."
"Rune är en toppenmäklare! Han gav från start till mål en mycket engagerad och målmedveten insats. Några saker som vi var extra nöjda med var att han lyckades kombinera en väldigt tydlig och välstrukturerad försäljningsprocess (från första mötet och hela vägen till visning och kontraktsskrivning), med en lyhörd och lättillgänglig approach till våra tankar och funderingar kring försäljningen. Vi ger Rune våra varmaste rekommendationer :)"
Läs mer
säljare på Göran Perssons väg 33

01 okt 2020

"Grym mäklare driven och engagerad "
säljare på Kalvshällavägen 42

23 sep 2020

"Ska vi sälja bostad igen är Rune det slälvklara alternativet. "
säljare på Rindögatan 15

23 sep 2020

"Jag rekommenderar Rune skarpt för den som vill bli nöjd med sin försäljning. "
säljare på Parkvägen 15

22 sep 2020

"Riktigt nöjd med Rune engagemang, vi är jätte nöjda med hela processen. Rune är en världsklass mäklare "
säljare på Rödkindavägen 13

22 sep 2020

"Rune är väldigt lyhörd, engagerad och kunnig.
Han går det där lilla extra steget för att säkra en bra affär för dig som säljare!"
säljare på Bergaliden 7

22 sep 2020

"Rune är mycket engagerad och säljdriven. Vi har sålt mycket lägenheter med många olika mäklare och väldigt nöjda att vi tillslut hittat Rune."
säljare på Ormbergsvägen 10

21 sep 2020

"Jag blev rekommenderad att anlita Rune av en kompis som var mycket nöjd och så här efter allt är klart är jag också mycket nöjd.
"
säljare på Utövägen 24

21 sep 2020

"Rune är engagerad, lättillgänglig, kunnig och levererade ett bra resultat! Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Lundagatan 40B

21 sep 2020

"Trevlig, driven, engagerad, lätt att prata med, kontinuerlig återkoppling."
säljare på Sågverksgatan 100

21 sep 2020

"Rune rocks! Rekommenderar till alla. "
säljare på Birkagatan 24

21 sep 2020

"Full av energi och driv! "
säljare på Wahlbergsgatan 7

09 okt 2019

"Engagerad!"
säljare på Strömkarlsvägen 87

08 okt 2019

"Vill du ha en snabb, trygg affär som genererar vinst i dina bostadsaffärer. Ring Rune..."
säljare på Kinnekullevägen 27

21 aug 2019

"Jag intervjuade flera mäklare inför försäljningen. Rune var ett givet val då jag snabbt märkte att han är oerhört driven och ambitiös. Han skulle aldrig "slarva bort" en spekulant som hör av sig, även om det innebär extra arbete. Därtill är han en skicklig strateg. Slutpriset på min lägenhet blev..."
"Jag intervjuade flera mäklare inför försäljningen. Rune var ett givet val då jag snabbt märkte att han är oerhört driven och ambitiös. Han skulle aldrig "slarva bort" en spekulant som hör av sig, även om det innebär extra arbete. Därtill är han en skicklig strateg. Slutpriset på min lägenhet blev över förväntan. Låg avgift och renoveringar spelade kanske också in, men utfallet hade knappast blivit så lyckosamt utan en rutinerad och skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Murarvägen 11

28 mar 2019

"Lyckades med att få 5% mer än näst bästa mäklare i området under samma tid med liknande lägenhet. Det resulterade i över 100 000 extra för mig. Rune är dyrare än många andra men titta på vad du får efter hans arvode så inser du att det är värt det."
säljare på Vävstolsvägen 7

26 mar 2019

"Rune är en väldigt engagerad och positiv mäklare som ledde oss genom försäljningen på ett tryggt sätt. Försäljningen gick snabbt och han leverade ett bra slutpris.
Med Rune får du en engagerad mäklare som jobbar hårt för att uppfylla dina förväntningar. Rekommenderas varmt!"
"Rune är en väldigt engagerad och positiv mäklare som ledde oss genom försäljningen på ett tryggt sätt. Försäljningen gick snabbt och han leverade ett bra slutpris.
Med Rune får du en engagerad mäklare som jobbar hårt för att uppfylla dina förväntningar. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54A

22 mar 2019

"Rune gjorde ett superbra jobb och jag kan varmt rekommendera honom till andra som går i tankarna att sälja sin bostad! "
säljare på Ståltrådsvägen 54

22 mar 2019

"Rune är väldigt kunnig och en bra säljare. "
säljare på Markvardsgatan 10

22 mar 2019

"Valde Rune då han gav det bästa helhetskonceptet samt gav ett proffisionellt intryck från början till slut. Jag har flyttat 4 gånger de senaste 7 åren, så har varit i kontakt med ett flertal mäklare. Kommer utan att tvekan anlita Rune nästa gång jag funderar på en ny bostad. "
"Valde Rune då han gav det bästa helhetskonceptet samt gav ett proffisionellt intryck från början till slut. Jag har flyttat 4 gånger de senaste 7 åren, så har varit i kontakt med ett flertal mäklare. Kommer utan att tvekan anlita Rune nästa gång jag funderar på en ny bostad. "
Läs mer
säljare på Johan Enbergs väg 5

07 dec 2018

"Vi har anlitat Rune vid två försäljningar med gott resultat. Vi uppskattar Runes erfarenhet, känsla för marknaden och förhandlingskunskaper. Vi rekommenderar mer än gärna Rune till andra"
säljare på Johan Tillanders väg 37

06 dec 2018

"Förutom ovanstående självklara bedömningar, så upplevde vi en "närhet" till mäklaren, trots att vi aldrig träffades rent fysiskt pga avstånd Piteå-Stockholm samt svårigheter för hustru Lena att kunna resa."
säljare på Tranebergsvägen 54

05 dec 2018

"Rune var väldigt bra genom hela processen, vilket verkligen underlättade för oss. I en svår marknad lyckades han sälja lägenheten till ett väldigt bra pris, dessutom snabbt och smidigt.
Kan absolut rekommendera Rune!"
säljare på Torsgatan 73

05 dec 2018

"Vi har sålt flertalet gånger tidigare med andra men Rune var HANDS DOWN den grymmaste mäklaren!
Han är snabb, leder sitt team väl, hanterar oro/ frågetecken väldigt professionellt.
Han har inte ett slentrianmässsigt förhållningssätt till affären. Utan är tålmodig och genuint engagerad i processen..."
"Vi har sålt flertalet gånger tidigare med andra men Rune var HANDS DOWN den grymmaste mäklaren!
Han är snabb, leder sitt team väl, hanterar oro/ frågetecken väldigt professionellt.
Han har inte ett slentrianmässsigt förhållningssätt till affären. Utan är tålmodig och genuint engagerad i processen där han bemöter krävande säljare och köpare på expertnivå även under extrem press.
Dessutom är han rolig och skämtar utan att tappa siktet på försäljningen eller parallella spår.
Rune är BÄST!!"
Läs mer
säljare på Åsögatan 166

05 dec 2018

"Trots en tuff marknad lyckades Rune sälja vår lägenhet till ett pris som låg klart över våra förväntningar. Engagerad, trevlig och lyhörd!"
säljare på Annedalsvägen 22

05 dec 2018

"Fanns tillgänglig under hela processen - lyhörd och jobbade hårt för oss. Precis allt vad man kan önska av en mäklare."
säljare på Rörstrandsgatan 19

05 dec 2018

"Riktigt driftig engagerad och ambitiös säljare som hjälpte till under hela processen. Lyssnade var hjälpsam och såg till så jag fick ut det priset jag vara ute efter."
säljare på Lidnersgatan 10B

05 dec 2018

"Erik Olsson och Rune fick ut et högre pris än väntat.... dessutom innan visning. Detta var i Augusti 2018 då det var lite osäkert på marknaden. Detta gjorde att jag kunde köpa en större lägenhet i ett bättre område till samma kvm pris. "
säljare på Fastlagsvägen 46

05 dec 2018

"Har haft att göra med Rune både som köpare och säljare och kan inte annat än ge min varmaste rekommendation. Rune gjorde ett enastående insats på en marknad som jobbar i motvind just nu. Överlägset antal spekulanter på visningarna jämfört med andra i området som sålde samtidigt och tydlig och bra..."
"Har haft att göra med Rune både som köpare och säljare och kan inte annat än ge min varmaste rekommendation. Rune gjorde ett enastående insats på en marknad som jobbar i motvind just nu. Överlägset antal spekulanter på visningarna jämfört med andra i området som sålde samtidigt och tydlig och bra information. Vi är nöjda med slutpriset även om den inte uppnådde den uppsatta drömnivån. "
Läs mer
säljare på Dartanjangs gata 16

01 maj 2018

"Känner mig väldigt nöjd med engagemanget och servicen från Rune, han var där från start till slut och gav mig möjlighet att både tycka till och fråga. 5/5 ! "
säljare på Galonvägen 26

07 sep 2017

"Mycket Mycket bra. Kan starkt rekommenderas. "
säljare på Vulcanusgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
97 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 91 säljare
Rune satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 93 säljare
Rune var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 93 säljare

Rune på kartan.

544 tidigare annonser
6 bostäder till salu
89 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

9 950 000 kr
3 rum, 85 m²
117 058 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 519 kr/mån
7 495 000 kr
5 rum, 124,5 m²
60 443 kr/m²
Lägenhet, Solna
5 515 kr/mån
6 995 000 kr
4 rum, 108 m²
64 768 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 686 kr/mån
4 rum, 94 m²
Lägenhet, Stockholm
4 417 kr/mån
3 rum, 86,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 815 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 800 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 305 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 455 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
13 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 100 000 kr
3 rum, 99 m²
Utropspris: 11 900 000 kr
2 310 000 kr
Lägenhet Husby
+ 315 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.