Romeo Amsieh

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Romeo Amsieh
Profilbild för Romeo Amsieh
Romeo Amsieh
5.0 / 5
(93 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
1 st
43 685 000 kr

Bakgrund

Romeo Amsieh jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-01-30. Romeo har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Romeo har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 32 800 000 kr.

Presentation

Noggrannhet, vilja och engagemang är tre nyckelord som väl beskriver Romeo. Varje bostadsaffär är unik, och han tror genuint på att man tillsammans med kunden skapar de bästa möjliga förutsättningarna för varje enskild försäljning.

Romeo förmedlar bostäder i hela Bromma kommun och är själv uppvuxen i området och känner därför till fördelarna med att bo här.

Funderar du på att byta bostad? Tveka inte att kontakta honom för ett första möte så ska han göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.

Säljare om Romeo.

14 jun 2024

"Toppen kille verkligen, lyhörd, proffsig, lätt att kommunicera och sammarbeta med!
Av alla mäklare jag haft så sticker Romeo ut och skulle verkligen rekommendera han till alla om man vill göra en snabb och bra affär!
Han kan hålla vad han lovar och ger sig inte! Sånna finns de få av i denna bra..."
"Toppen kille verkligen, lyhörd, proffsig, lätt att kommunicera och sammarbeta med!
Av alla mäklare jag haft så sticker Romeo ut och skulle verkligen rekommendera han till alla om man vill göra en snabb och bra affär!
Han kan hålla vad han lovar och ger sig inte! Sånna finns de få av i denna bransch."
Läs mer
säljare på Klädesvägen 34

14 jan 2024

"Romeo var riktigt duktig mäklare. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Söderberga Allé 66

12 jan 2024

"Romeo är en otrolig mäklare som verkligen går den där extra milen för säljare vilket är väldigt uppskattat. Det är nu andra gången jag säljer med Romeo och trots att han levererade en rekordaffär senast så lyckades han otroligt nog överträffa mina förväntningarna igen. Denna gången genom en väldi..."
"Romeo är en otrolig mäklare som verkligen går den där extra milen för säljare vilket är väldigt uppskattat. Det är nu andra gången jag säljer med Romeo och trots att han levererade en rekordaffär senast så lyckades han otroligt nog överträffa mina förväntningarna igen. Denna gången genom en väldigt snabb och smidig försäljning som gav oss ett pris som vi knappt kunde räkna med (speciellt i dessa tider). Jag rekommenderar verkligen alla er som vill ha en proaktiv mäklare som dessutom är trevlig, smidig, ärlig, transparent och har kunskap om marknaden och området att gå via Romeo. Han är Stockholms bästa mäklare i mitt tycke."
Läs mer
säljare på Karlslundsvägen 30

27 sep 2023

"Romeo is a super excellent realeste broker, we are super satisfied with the entire process. Definatly will recommened to others!!!"
säljare på Holbergsgatan 140

26 sep 2023

"Romeo hade en bra balans mellan att vara in lyssnande och rådgivande. Inger ett väldigt stort förtroende och är påläst. Ödmjuk samtidigt som han vet att han är bra på det han gör.
Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av mäklare!"
säljare på Fridensborgsvägen 121

28 mar 2023

"Romeo är en mycket trevlig och engagerad mäklare, som gör sitt yttersta för att sälja snabbt och till rätt pris. Proffsig hela vägen, från första kontakt och tills försäljningen är klar. Kan varmt rekommendera Romeo."
säljare på Engelbrektsvägen 41B

20 feb 2023

"Romeo gav oss väldigt professionell hjälp från början till slut rekommenderar starkt väldigt trevlig samt kunnig i sitt arbete.
"
säljare på Tegvägen 54

06 feb 2023

"Smidig och enkel process. Det var min första försäljning och Romeo fick allt att gå snabbt och smärtfritt. Kunde inte bett om en bättre mäklare! "
säljare på Viggengatan 14

29 dec 2022

"En kunnig, tillgänglig och trevlig mäklare. En realistisk person med ambition. "
säljare på Tennringen 50

07 okt 2022

"Efter några försök med andra mäklare så kom vi till slut i kontakt med Romeo, direkt fick man en varm och trygg intryck från honom. Under hela processen kände man klass skillnaden det var som att byta från Allsvenskan till Premier league. Kortfattat om Romeo han är charmig, jordnära, driven och e..."
"Efter några försök med andra mäklare så kom vi till slut i kontakt med Romeo, direkt fick man en varm och trygg intryck från honom. Under hela processen kände man klass skillnaden det var som att byta från Allsvenskan till Premier league. Kortfattat om Romeo han är charmig, jordnära, driven och en riktig kämpe han gav inte upp ! Ser fram emot framtida köp/sälj med dig och rekommenderar dig hjärtligt till alla.
Tack för din insats"
Läs mer
säljare på Pressarvägen 13

28 sep 2022

"Vi både köpte av och sålde med Romeo och är väldigt nöjda! Han är trevlig, proffsig, håller en informerad längs hela processen och är tillgänglig och svarar alltid snabbt. Skulle definitivt rekommendera att anlita honom! "
säljare på Solvägen 12

19 sep 2022

"Han har gjort ett fantastikt bra jobb, han är duktig, generös och engagerad. Han är grym på sitt jobb. Rekommenderas stark. "
säljare på Sveaborgsgatan 5

06 sep 2022

"Grymmaste mäklaren! Romeo är inte ute efter affärer och försäljning, utan att han siktar på att göra alla nöjda! "
säljare på Viggengatan 12

27 maj 2022

"Här har vi en mäklare med en otrolig bra kompetens inom detta område.
Denna mäklare har varit med min resa hela vägen, från visning till hitta ett nytt boende.
Min känsla under resan har varit otrolig lugn då denna mäklare har alltid varit tillgänglig samt byggt upp mitt förtroende till honom p..."
"Här har vi en mäklare med en otrolig bra kompetens inom detta område.
Denna mäklare har varit med min resa hela vägen, från visning till hitta ett nytt boende.
Min känsla under resan har varit otrolig lugn då denna mäklare har alltid varit tillgänglig samt byggt upp mitt förtroende till honom på så kort tid.
Jag rekommenderar denna mäklare starkt till personer som vill eller funderar på att sälja/köpa en bostad. "
Läs mer
säljare på Viggengatan 12

16 maj 2022

"Romeo är verkligen en toppen mäklare! Han är mycket engagerad och får en att känna sig trygg "
säljare på Parkvägen 8

27 apr 2022

"Romeo var grym! Alltid tillgänglig, lyhörd, hjälpsam, kunnig… har inget dåligt att säga om honom! Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Järfällavägen 92A

16 apr 2022

"Klass för sig! Ständigt tillgänglig, informativ och tillmötesgående under hela processen. Rekommenderas för köpare såväl som säljare."
säljare på Tegvägen 54

20 feb 2022

"Romeo lyckades sälja vår bostad som kommande. Efter en privat visning så var det klart! Vi är en småbarnsfamilj och Romeo gjorde sitt yttersta för att göra denna försäljning så enkel och smidig som möjligt. God kommunikation och väldigt driven med ett stort engagemang. Han kunde besvara våra fråg..."
"Romeo lyckades sälja vår bostad som kommande. Efter en privat visning så var det klart! Vi är en småbarnsfamilj och Romeo gjorde sitt yttersta för att göra denna försäljning så enkel och smidig som möjligt. God kommunikation och väldigt driven med ett stort engagemang. Han kunde besvara våra frågor och skapa en trygghet under försäljningens gång. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Järfällavägen 98A

19 feb 2022

"Super proffsig och mycket trevlig"
säljare på Parkvägen 8

18 feb 2022

"Romeo var trevligt, lyhörd, hjälpsam och kunnig mäklare, jag rekommenderar honom starkt"
säljare på Porträttvägen 7

18 feb 2022

""Jag har använt mig av Romeo ett flertal gånger vid både köp och försäljning. De är utan tvekan den bästa mäklaren i stockholm. Romeo är lyhörd och överträffar alltid mina förväntningar. Trots att jag vet vad jag kan förvänta mig av tidigare erfarenhet så lyckas Romeo gång på gång överträffa mina..."
""Jag har använt mig av Romeo ett flertal gånger vid både köp och försäljning. De är utan tvekan den bästa mäklaren i stockholm. Romeo är lyhörd och överträffar alltid mina förväntningar. Trots att jag vet vad jag kan förvänta mig av tidigare erfarenhet så lyckas Romeo gång på gång överträffa mina höga krav. Romeo uppvisar en ödmjukhet och lugn som imponerar. Att slutpriset dessutom landade på en summa jag från början bara kunnat drömma om talar också sitt tydliga språk!
Jag har aldrig träffat en mer målinriktad mäklare som tar sig an uppgiften med 100 procent och alltid är hängiven hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom och skulle utan tvekan vara referens. Tack för att du finns och alltid satt mig som kund i första rummet.""
Läs mer
säljare på Tegvägen 3

18 feb 2022

"Rekommenderar Romeo starkt! Otroligt trevlig och tydlig och proffesionell."
säljare på Herculesgatan 2

18 feb 2022

"En Lyhörd engagerad mäklare är Remoe helt enkelt "
säljare på Pressarvägen 6

08 nov 2021

"Proffesionellt bemötande"
säljare på Allmogevägen 13

01 nov 2021

"He is very helpful with any kind of information regarding house, decoration for taking picture. He knows how to deal with others brokers/buyers/sellers. Definitely I recommend him and will also ask him to sell my new house when it comes."
säljare på Aspnäsvägen 18

01 nov 2021

"Tyckte inte att fotografen tog bra bilder, utrymmena såg mindre ut samt att annonsen inte innehöll bilder på närområdet, dvs barkarby outlet, Ica maxi, restauranger på torget osv. "
säljare på Kalvshällavägen 42

19 okt 2021

"Engagerad, trevlig, lyhörd. Kan varmt rekommendera. Vi är otroligt nöjda! "
säljare på Viggengatan 10

14 okt 2021

"Fantastiskt mäklare som förstår sig på marknaden. Väldigt kunnig och pålitlig! Driven och höll oss uppdaterade om vad som hände! Rekommenderar Romeo starkt! "
säljare på Viggengatan 11

14 okt 2021

"Vi är supernöjda med Romeo som mäklare. Alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet och återkopplar alltid i tid och finns där när man behöver svar på frågor kring bostaden!
Grym mäklare! "
säljare på Majorsvägen 18

12 okt 2021

"Romeo var engagerad, inlyssnande/förstående och självdrivande i samband med försäljningen av vår lägenhet som krävde ett antal visningar innan försäljning"
säljare på Parkvägen 8

12 okt 2021

"Lätt tillgänglig och alltid god bemötande. "
säljare på Ålstavägen 15A

04 okt 2021

"Romeo är mycket kompetent och ambitiös. Han jobbade effektivt och från första mötet till att vi skrev papper med köparen tog det endast 9 dagar. Han hade god kunskap om området och utöver sin kompetens och arbetslust så var han mycket trevlig! Jag rekommenderar Romeo till alla som önskar sig en ..."
"Romeo är mycket kompetent och ambitiös. Han jobbade effektivt och från första mötet till att vi skrev papper med köparen tog det endast 9 dagar. Han hade god kunskap om området och utöver sin kompetens och arbetslust så var han mycket trevlig! Jag rekommenderar Romeo till alla som önskar sig en lyckad bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Galoppvägen 21

23 sep 2021

"Romeo är kort och gott fenomenal. Bästa kunskap, erfarenhet och attityd. Kunde inte önska mig något mer och det är givet att vi kommer anlita Romeo igen nästa gång det är dags, Rekommenderar varmt Romeo :)"
säljare på Frihetsvägen 11

20 sep 2021

"Riktigt grym mäklare, väldigt professionell. Detta var min första ”sälj upplevelse” så visste inte mycket om hur man skulle gå tillväga med nånting i princip, Romeo hade tålamod med mig och mina många frågor och gav mig utmärkta svar. Rekommenderar starkt ! "
"Riktigt grym mäklare, väldigt professionell. Detta var min första ”sälj upplevelse” så visste inte mycket om hur man skulle gå tillväga med nånting i princip, Romeo hade tålamod med mig och mina många frågor och gav mig utmärkta svar. Rekommenderar starkt ! "
Läs mer
säljare på Kallhällsleden 8B

20 sep 2021

"Romeo var klass rakt igenom! Alltid lyhörd och tänkte på kundens bästa samt otroligt professionell. Rekommenderar starkt att går ni i försäljningstankar så tveka inte på att höra av dig till honom. Ni kommer inte bli besvikna!
Mvh Supernöjd kund"
säljare på Järfällavägen 92D

05 jul 2021

"It's really hard for me to give Romio justice through writing. My relationship with Romio was a true partnership, he listened to my input and then projected his experience and knowledge on that. He was very active, engaged and sincere.
Sometimes when I felt stressed and pushed for rashed decisi..."
"It's really hard for me to give Romio justice through writing. My relationship with Romio was a true partnership, he listened to my input and then projected his experience and knowledge on that. He was very active, engaged and sincere.
Sometimes when I felt stressed and pushed for rashed decision, he would help me take a step back and work our way through the challenges we were faceing.
Romio was a true partner and I enjoyed working with him. I highly recommend Romio, especially to people who see selling their property won't be a walk in the park!"
Läs mer
säljare på Kopparvägen 28

09 jun 2021

"Lyhörd, påläst, tillgänglig, kommunikativ och oerhört bra på det han gör. Vi hade ständig kontakt och han uppdaterade mig fortlöpande. Räcker med att säga att han var hjärnan bakom en av de bästa försäljningarna i områdets historia. Rekommenderas starkt! "
"Lyhörd, påläst, tillgänglig, kommunikativ och oerhört bra på det han gör. Vi hade ständig kontakt och han uppdaterade mig fortlöpande. Räcker med att säga att han var hjärnan bakom en av de bästa försäljningarna i områdets historia. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Karlslundsvägen 10

02 jun 2021

"Romeo har varit exceptionellt duktig, engagerad, lyhörd och närvarande i försäljningen av vårat hus. Vi är otroligt nöjda med hela processen från början till slut. Kommer starkt att rekommendera Romeo till andra personer som vill sälja sina bostäder och skulle absolut anlita honom som mäklare ige..."
"Romeo har varit exceptionellt duktig, engagerad, lyhörd och närvarande i försäljningen av vårat hus. Vi är otroligt nöjda med hela processen från början till slut. Kommer starkt att rekommendera Romeo till andra personer som vill sälja sina bostäder och skulle absolut anlita honom som mäklare igen, högsta betyg från oss! :)"
Läs mer
säljare på Kantelevägen 15

26 maj 2021

"Professionell mäklare som visste vad han höll på med. Starkt rekommenderas."
säljare på Karlslundsvägen 18

25 maj 2021

"Romeo mycket bra mäklaren och jag så nöjd."
säljare på Sibeliusgången 46

20 maj 2021

"Mäklaren Romeo gjorde ett utomordentligt jobb med min lägenhetförsäljnig. Det märks verkligen tydligt att han brinner för sitt yrke. Jag kommer att rekommendera Romeo till mina nära och kära, det borde ni göra också!"
säljare på Vasavägen 71

03 maj 2021

"Romeo är seriös ,kunnig, och personlig.
Han skötte allting proffsigt och jag kände mig trygg under hela resan.
"
säljare på Galoppvägen 29

24 apr 2021

"Engagerad, påläst och oerhört kompetent mäklare. Romeo var alltid tillgänglig för eventuella frågor och uppdaterade mig ständigt om läget.
Från det att jag kontaktade honom tills att han sålde min lägenhet tog det fyra dagar (!), vilket är ett starkt bevis på det förtroende många kunder har för h..."
"Engagerad, påläst och oerhört kompetent mäklare. Romeo var alltid tillgänglig för eventuella frågor och uppdaterade mig ständigt om läget.
Från det att jag kontaktade honom tills att han sålde min lägenhet tog det fyra dagar (!), vilket är ett starkt bevis på det förtroende många kunder har för honom. Skulle välja Romeo alla dagar i veckan och kommer att rekommendera honom varmt till vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Mjölgatan 6

20 apr 2021

"Han är bäst"
säljare på Frihetsvägen 2A

16 apr 2021

"Efter att har haft kontakt med flera mäklarfirmor valde jag Romeo på Länsförsäkringar för att han är kunnig stjärna med stort driv. Han lyssnar och bidrar med sin kunskap och energi.
En mäklare som är bäst i Järfälla helt enkelt!"
säljare på Klarinettgränd 1

08 apr 2021

"Romeo är kung "
säljare på Kopparvägen 51

29 mar 2021

"På alla punkter ger jag högsta betyg! Romeo är mäklaren du ska välja."
säljare på Tegvägen 3

29 mar 2021

"Sålde min lägenhet innan annonsering.
Romeo hade god kontakt med tidigare budgivare/spekulanter (avslutade affärer) som han hänvisade till min lägenhet, vilket ledde till en snabb och bra affär.
Romeo va lätt att tycka om. Upplevde honom som en varm och genuin person.
Rekomenderar Romeo och länsf..."
"Sålde min lägenhet innan annonsering.
Romeo hade god kontakt med tidigare budgivare/spekulanter (avslutade affärer) som han hänvisade till min lägenhet, vilket ledde till en snabb och bra affär.
Romeo va lätt att tycka om. Upplevde honom som en varm och genuin person.
Rekomenderar Romeo och länsförsäkringar fastighetsförmedling starkt.
Har personligen rekomenderat två vpnner i Järfälla som snart ska sälja.
Christopher
Hättkvarnsgatan Söderdalen "
Läs mer
säljare på Hättkvarnsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
32 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 92 säljare
Romeo var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 92 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Romeo på kartan.

195 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
93 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 37 m²
Lägenhet, Stockholm
2 579 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Stockholm
3 355 kr/mån
6 995 000 kr
5 rum, 99 m²
70 656 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 679 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 67 m²
37 238 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 615 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 54 m²
61 018 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 585 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Traneberg
2 rum, 31 m²
Utropspris: 995 000 kr
6 200 000 kr
Lägenhet Olovslund
+ 205 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Mariehäll
+ 5 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Mariehäll
-595 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Ulvsunda
+ 105 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.