Roland Jiremo

Profilbild för Roland Jiremo
Säljarfavorit
Roland Jiremo
4.9 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
8 st
64 980 000 kr

Bakgrund

Roland Jiremo jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2009-06-29. Roland har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Roland har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 47 965 000 kr.

Presentation

Försäljning har jag arbetat med i hela mitt liv. 2009 började jag arbeta på Erik Olsson och har sedan dess specialiserat mig på stadens östra centrum och Kålltorp. Nyfikenheten och den höga ambitionen från när jag började förmedla bostäder har nu kompletterats med gedigen kunskap och stark lokalkännedom. Orsakerna till att just östra centrum och Kålltorp blev min specialitet är otaliga. Det må låta som en klyscha men kombinationen av stad och natur gör det till en mycket uppskattad stadsdel, där köpare och säljare ofta bara flyttar några gator bort.

Saknas en del av mina försäljningar på Hitta Mäklare? Det är inte konstigt. Jag säljer nämligen många bostäder via mitt kontaktnät, befintliga kunder, dina grannar etc och dessa publicerar aldrig på nätet. Hör gärna av dig så ska jag berätta mer!

/Kungen av Kålltorp

Säljare om Roland.

16 apr 2024

"Lätt att jobba med. Väldigt kommunikativ.
Är inte en av de som stänger ned kl18 utan lägger ner mycket tid på både säljare och köpare. "
säljare på Virginsgatan 7C

11 apr 2024

"Att välja Roland vare det enklaste valet av alla i hela vår byta-bostads-process. Han är proffsig, varm, engagerad, snabb och helt självklar i sin roll som mäklare. Vi kan bara ödmjukt säga tack för att du tog hand om försäljningen av vår lägenhet! Det kunde inte ha blivit bättre."
"Att välja Roland vare det enklaste valet av alla i hela vår byta-bostads-process. Han är proffsig, varm, engagerad, snabb och helt självklar i sin roll som mäklare. Vi kan bara ödmjukt säga tack för att du tog hand om försäljningen av vår lägenhet! Det kunde inte ha blivit bättre."
Läs mer
säljare på Kyrkåsplatsen 2

11 apr 2024

"Bara goda vitsord!"
säljare på Övre Sanatoriegatan 28

27 feb 2024

"Vi fick väldigt bra stöd genom processen, både för att sälja och att köpa. Kände oss trygga med hög kompetens och erfarenhet i kombination med god kännedom om just vårt område. Det resulterade i ett bra pris och snabb affär "
säljare på Virginsgatan 32

17 dec 2023

"Trevligt bemötande, kunde sitt område och kände mig väldigt trygg med vårt samarbete. "
säljare på Virginsgatan 26A

04 dec 2023

"Roland var professionell, trevlig, lyhörd, påläst och framför allt trovärdig.
Jag kan med varm hand rekommendera Roland för framtida säljare.
"
säljare på Smörslätten 30

01 dec 2023

"Väldigt nöjd med hela processen och Rolands kännedom om området och alla hans tidigare försäljningar i närområdet gjorde att han kändes som det självklara valet. Rekommenderas starkt! "
säljare på Virginsgatan 36

17 nov 2023

"Roland är mycket lyhörd och resultatinriktad. Är nöjd med processen från början till slut och ger honom varma rekommendationer. "
säljare på Lådämnesgatan 27

30 okt 2023

"En väldigt engagerad och informativ mäklare som löpande höll mig informerad om status och vad nästa steg är. Kände mig trygg i försäljningen tack vare Rolands hjälp!"
säljare på Havsörnsgatan 6C

02 okt 2023

"Roland är otroligt inkännande, trevlig, driven och kompetent. Jag har både köpt och sålt samma lägenhet med honom och varit lika nöjd på båda sidor. Rekommenderar honom varmt vid både köp och försäljning! "
säljare på Björcksgatan 62D

28 jun 2023

"Bästa mäklare jag träffat . Mycket professionell och serviceinriktad.
Extremt nöjd med Roland. Raka besked. Skapade förtroende. Han är samtidigt väldigt enkel att samarbeta och kommunicera med.
Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Paviljongvägen 32

28 jun 2023

"Mycket professionell och serviceinriktad.
Raka besked. Skapade förtroende. Lätt att samarbeta med. "
säljare på Stabbegatan 53

07 jun 2023

"Extremt nöjd med Roland, 10 av 10!"
säljare på Forsstenagatan 2B

13 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Roland som mäklare! Han är positivt, engagerad och väldigt lätt att kommunicera med. Det kändes tryggt att lägga vår försäljning i hans händer och han levererade ett resultat som vi var nöjda med. Det är svårt att hitta en mäklare som uppskattar och lyfter Kålltorp lika myc..."
"Kan varmt rekommendera Roland som mäklare! Han är positivt, engagerad och väldigt lätt att kommunicera med. Det kändes tryggt att lägga vår försäljning i hans händer och han levererade ett resultat som vi var nöjda med. Det är svårt att hitta en mäklare som uppskattar och lyfter Kålltorp lika mycket som Roland gör, vilket är till stor fördel när man ska sälja i området. "
Läs mer
säljare på Havsörnsgatan 6B

01 sep 2022

"Proffsig insats!"
säljare på Kärrhöksgatan 5B

09 maj 2022

"Roland var mycket lätt att kommunicera med. För oss, som aldrig tidigare sålt någon lägenhet, var det skönt att det var högt till tak för ”dumma frågor”. Han var tydlig och rak i sin kommunikation och fick oss att känna delaktighet från första mötet! Att han dessutom har mycket god kännedom kring..."
"Roland var mycket lätt att kommunicera med. För oss, som aldrig tidigare sålt någon lägenhet, var det skönt att det var högt till tak för ”dumma frågor”. Han var tydlig och rak i sin kommunikation och fick oss att känna delaktighet från första mötet! Att han dessutom har mycket god kännedom kring närområdet ökade tryggheten med att ha just honom som mäklare. Roland gav oss trygghet men också möjlighet att ha egna förväntningar och ta guidade beslut kring försäljningen vilket har gjort att han fick hela processen att kännas bra, trygg och tro det eller ej, rolig! "
Läs mer
säljare på Lådämnesgatan 19

09 maj 2022

"Roland är uppmärksam, prestigelös och mån om att bostadsaffären ska bli så bra och smidig för mig som säljare. 5/5 ger jag Roland!"
säljare på Stobéegatan 9A

22 mar 2022

"Roland är kompetent har en mycket bra kännedom om Kålltorp och dess omnejd vilket gjorde oss trygga i denna stora affär."
säljare på Virginsgatan 34

11 jan 2022

"Roland är ett proffs! Han är samtidigt väldigt enkel att samarbeta och kommunicera med. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Virginsgatan 36

10 nov 2021

"Bästa mäklare jag träffat . Väldigt lyssnande och målinriktad på att få mig att bli nöjd som säljare"
säljare på Kärrhöksgatan 5B

11 okt 2021

"Roland är enkel att arbeta med, han är positiv, engagerad och inger förtroende. Detta var andra gången vi anlitade honom och vi är minst lika nöjda med hans arbete vid denna försäljningen som med förra. Han får våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Jenny Lindsgatan 8

14 maj 2021

"Jag har både köpt och säljt via Roland i Kålltorp, jag har varit supernöjd båda gånger! Roland är öppen och ärlig, hör alltid av sig och är allmänt genuin och trevlig. "
säljare på Sanatoriegatan 17A

04 maj 2021

"Roland gav ett positivt och tryggt intryck och var lätt att få tag på och snabb med svar under hela processen."
säljare på Kärrhöksgatan 3A

30 apr 2021

"Kan med mycket gott samvete rekommendera Roland. Mycket trevlig och kunnig utan att vara överdriven. Fantastisk lokalkännedom. Han fick oss att känna oss trygga i våra val. Och skötte alla delarna från inledande samtal till försäljning på ett mycket bra och lugnt sätt. Han är verkligen kungen av ..."
"Kan med mycket gott samvete rekommendera Roland. Mycket trevlig och kunnig utan att vara överdriven. Fantastisk lokalkännedom. Han fick oss att känna oss trygga i våra val. Och skötte alla delarna från inledande samtal till försäljning på ett mycket bra och lugnt sätt. Han är verkligen kungen av Kålltorp!"
Läs mer
säljare på Nedergårdsgatan 4

10 mar 2021

"Roland Inger förtroende Känns trygg!
Ärlig och positiv
Sakkunnig!
Kunde inte vara bättre:)"
säljare på Oskar Lundgrens väg 13

05 feb 2021

"Roland gjorde vår försäljning både smidig och rolig, något vi inte trodde var möjligt! Otroligt skicklig och professionell men samtidigt personlig och genuin. En riktigt bra mäklare helt enkelt!"
säljare på Norra Gubberogatan 7

02 feb 2021

"Vi har både köpt och sålt med Roland, Kungen av Kålltorp. Vi upplever honom mycket enkel att ha att göra med, proffsig men personlig med god kännedom om området. "
säljare på Sanatoriegatan 8B

05 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Rolands insats och rekommenderar honom varmt.
Dessutom var hans kollega Anna Olsson delaktig i försäljningen. Även henne rekommenderar jag starkt. Supernöjd!"
säljare på Norra Gubberogatan 26

28 sep 2020

"Vi kan varm rekommendera Roland. Han är en mycket kunnig och pålitlig mäklare med stort engagemang, driv och fingertoppskänsla. Vi träffade många mäklare innan vi fattade beslut om vem som skulle få sälja vårt hem och det är inget tvivel om att Roland är den bästa mäklaren på marknaden!"
"Vi kan varm rekommendera Roland. Han är en mycket kunnig och pålitlig mäklare med stort engagemang, driv och fingertoppskänsla. Vi träffade många mäklare innan vi fattade beslut om vem som skulle få sälja vårt hem och det är inget tvivel om att Roland är den bästa mäklaren på marknaden!"
Läs mer
säljare på Utjordsgatan 22

29 apr 2020

"Väldigt proffsigt totalt, jag är mycket nöjd!"
säljare på Virginsgatan 7C

23 apr 2020

"Bäst. Helt underbar i den situation vi befann oss i. Kan starkt rekommendera roland för vem som helst när man vill ha en mäklare som känner sina kunder/ område/ marknad.
Mvh
Anders/Kristina "
säljare på Modellörsgatan 4B

23 apr 2020

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Roland och jag kan helhjärtat rekommendera att anlita honom. Roland är proffsig, tillgänglig och det märks att han har lång erfarenhet som mäklare i Göteborg. Affären gick oerhört smidig och jag fick superbra support genom hela processen!"
"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Roland och jag kan helhjärtat rekommendera att anlita honom. Roland är proffsig, tillgänglig och det märks att han har lång erfarenhet som mäklare i Göteborg. Affären gick oerhört smidig och jag fick superbra support genom hela processen!"
Läs mer
säljare på Intagsgatan 6B

22 apr 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet där Roland är mäklare och varit väldigt nöjda varje gång. Han är professionell och väldigt lätt att tycka om - han skapar ett förtroende hos både säljare och köpare och upplevs väldigt rättvis och ärlig. Rekommenderar Roland starkt!"
"Vi har både köpt och sålt lägenhet där Roland är mäklare och varit väldigt nöjda varje gång. Han är professionell och väldigt lätt att tycka om - han skapar ett förtroende hos både säljare och köpare och upplevs väldigt rättvis och ärlig. Rekommenderar Roland starkt!"
Läs mer
säljare på Havsörnsgatan 6B

22 apr 2020

"Mycket engagerad, duktig mäklare, som gav goda råd. Kunde inte bli bättre!"
säljare på Jaktgatan 6

22 apr 2020

"Kompetent, trygg och trevlig med god lokalkännedom. Levererade ett extraordinärt resultat mitt under Corona-krisen"
säljare på Gustavsgatan 25

23 okt 2019

"gav mycket goda råd inför försäljningen och guidade oss genom försäljningen på ett mycket bra sätt. "
säljare på Lagmansgatan 17D

16 okt 2019

"Mycket kunnig och engagerad! Gjorde så att vi kände oss trygga genom hela processen."
säljare på Björcksgatan 46C

20 maj 2019

"Mycket kunnig och professionell. Gjorde försäljningen till en trevlig process. Var alltid uppriktig om förväntningar."
säljare på Björcksgatan 31A

14 maj 2019

"Efter att träffat flera mäklare så kände jag att Roland var jordnära och en mäklare du kunde ha ett bra samtal med. Han är tydlig och engagerad samt tar sig alltid tid att svara på alla tusen frågor en har vid en försäljning! Inte alls stel som vissa mäklare kan uppfattas utan har alltid nära til..."
"Efter att träffat flera mäklare så kände jag att Roland var jordnära och en mäklare du kunde ha ett bra samtal med. Han är tydlig och engagerad samt tar sig alltid tid att svara på alla tusen frågor en har vid en försäljning! Inte alls stel som vissa mäklare kan uppfattas utan har alltid nära till skratt.
Kommer definitivt anlita honom igen vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Solrosgatan 6C

15 apr 2019

"Samarbetet fungerade mycket bra och vi nådde över målen!"
säljare på Kärrhöksgatan 5C

28 feb 2019

"Roland är mycket trevlig att samarbeta med. Jag kan utan tvekan rekommendera honom."
säljare på Sanatoriegatan 17A

19 feb 2019

"Roland känns uppriktigt ärlig och genuin, det i kombination med grymt bra lokalkännedom och stort engagemang gör honom till nummer 1!"
säljare på Björcksgatan 64D

03 dec 2018

"Fastighetsmäklare Roland Jiremo, Erik Olsson Fastighetsförmedling, är en lyhörd, inkännande och kommunikativ mäklare som gör ett bra jobb för att tillgodose kundens behov. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare, som sköt affären då vi köpte aktuell bostadsrätt och då vi nu har sålt den!"
"Fastighetsmäklare Roland Jiremo, Erik Olsson Fastighetsförmedling, är en lyhörd, inkännande och kommunikativ mäklare som gör ett bra jobb för att tillgodose kundens behov. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare, som sköt affären då vi köpte aktuell bostadsrätt och då vi nu har sålt den!"
Läs mer
säljare på Virginsgatan 7C

03 dec 2018

"Väldigt nöjd på en ostadig marknad. "
säljare på Björcksgatan 46B

26 nov 2018

"Inga synpunkter - ska jag sälja eller köpa i Göteborg igen, så väljer jag Roland!"
säljare på Björcksgatan 66C

06 okt 2018

"Vi var väldigt nöjda med Roland som har stor erfarenhet, goda kontakter och bra lokalkännedom i området!"
säljare på Stabbegatan 18

02 okt 2018

"Finns inget som kunde gjorts bättre! Ställde upp och hjälpte till "mer än man kan begära", ytterst tillmötesgående. Rekommenderas varmt!"
säljare på Olbersgatan 12D

21 sep 2018

"Genuin och riktigt bra mäklare med väldigt god lokalkännedom i Kålltorp. Både säljare och köpare känner sig alltid trygg med Roland."
säljare på Råstensgatan 15B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
47 965 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
147 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
150 av 151 säljare
Roland var tydlig och höll mig uppdaterad
152 av 152 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Roland på kartan.

380 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
154 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

2 295 000 kr
1 rum, 39 m²
58 846 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 136 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 56 m²
49 910 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 142 kr/mån
2 290 000 kr
2 rum, 51 m²
44 901 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 849 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 82 m²
60 914 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 768 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 40 m²
49 875 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 662 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kålltorp
4 rum, 91 m²
2 750 000 kr
Lägenhet Kålltorp
-100 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
3 390 000 kr
Lägenhet Kålltorp
-60 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
4 600 000 kr
Lägenhet Kålltorp
3 rum, 66 m²
Utropspris: 4 600 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Kålltorp
-245 000 kr
2 rum, 39,1 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.