Roland Jiremo

Profilbild för Roland Jiremo
Roland Jiremo
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
5 st
47 380 000 kr

Bakgrund

Roland Jiremo jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2009-06-29. Roland har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Roland har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 65 615 000 kr.

Presentation

Försäljning har jag arbetat med i hela mitt liv. 2009 började jag arbeta på Erik Olsson och har sedan dess specialiserat mig på stadens östra centrum. Nyfikenheten och den höga ambitionen från när jag började förmedla bostäder har nu kompletterats med gedigen kunskap och stark lokalkännedom. Orsakerna till att just östra centrum blev min specialitet är otaliga. Det må låta som en klyscha men kombinationen av stad och natur gör det till en mycket uppskattad stadsdel, där köpare och säljare ofta bara flyttar några gator bort.

Saknas en del av mina försäljningar på Hitta Mäklare? Det är inte konstigt. Jag säljer nämligen många bostäder via mitt kontaktnät, befintliga kunder, dina grannar etc och dessa publicerar aldrig på nätet. Hör gärna av dig så ska jag berätta mer!

Säljare om Roland.

11 okt 2021

"Roland är enkel att arbeta med, han är positiv, engagerad och inger förtroende. Detta var andra gången vi anlitade honom och vi är minst lika nöjda med hans arbete vid denna försäljningen som med förra. Han får våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Jenny Lindsgatan 8

14 maj 2021

"Jag har både köpt och säljt via Roland i Kålltorp, jag har varit supernöjd båda gånger! Roland är öppen och ärlig, hör alltid av sig och är allmänt genuin och trevlig. "
säljare på Sanatoriegatan 17A

04 maj 2021

"Roland gav ett positivt och tryggt intryck och var lätt att få tag på och snabb med svar under hela processen."
säljare på Kärrhöksgatan 3A

30 apr 2021

"Kan med mycket gott samvete rekommendera Roland. Mycket trevlig och kunnig utan att vara överdriven. Fantastisk lokalkännedom. Han fick oss att känna oss trygga i våra val. Och skötte alla delarna från inledande samtal till försäljning på ett mycket bra och lugnt sätt. Han är verkligen kungen av Kålltorp!"
säljare på Nedergårdsgatan 4

10 mar 2021

"Roland Inger förtroende Känns trygg!
Ärlig och positiv
Sakkunnig!
Kunde inte vara bättre:)"
säljare på Oskar Lundgrens väg 13

05 feb 2021

"Roland gjorde vår försäljning både smidig och rolig, något vi inte trodde var möjligt! Otroligt skicklig och professionell men samtidigt personlig och genuin. En riktigt bra mäklare helt enkelt!"
säljare på Norra Gubberogatan 7

02 feb 2021

"Vi har både köpt och sålt med Roland, Kungen av Kålltorp. Vi upplever honom mycket enkel att ha att göra med, proffsig men personlig med god kännedom om området. "
säljare på Sanatoriegatan 8B

05 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Rolands insats och rekommenderar honom varmt.
Dessutom var hans kollega Anna Olsson delaktig i försäljningen. Även henne rekommenderar jag starkt. Supernöjd!"
säljare på Norra Gubberogatan 26

28 sep 2020

"Vi kan varm rekommendera Roland. Han är en mycket kunnig och pålitlig mäklare med stort engagemang, driv och fingertoppskänsla. Vi träffade många mäklare innan vi fattade beslut om vem som skulle få sälja vårt hem och det är inget tvivel om att Roland är den bästa mäklaren på marknaden!"
säljare på Utjordsgatan 22

29 apr 2020

"Väldigt proffsigt totalt, jag är mycket nöjd!"
säljare på Virginsgatan 7C

23 apr 2020

"Bäst. Helt underbar i den situation vi befann oss i. Kan starkt rekommendera roland för vem som helst när man vill ha en mäklare som känner sina kunder/ område/ marknad.
Mvh
Anders/Kristina "
säljare på Modellörsgatan 4B

23 apr 2020

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Roland och jag kan helhjärtat rekommendera att anlita honom. Roland är proffsig, tillgänglig och det märks att han har lång erfarenhet som mäklare i Göteborg. Affären gick oerhört smidig och jag fick superbra support genom hela processen!"
säljare på Intagsgatan 6B

22 apr 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet där Roland är mäklare och varit väldigt nöjda varje gång. Han är professionell och väldigt lätt att tycka om - han skapar ett förtroende hos både säljare och köpare och upplevs väldigt rättvis och ärlig. Rekommenderar Roland starkt!"
säljare på Havsörnsgatan 6B

22 apr 2020

"Mycket engagerad, duktig mäklare, som gav goda råd. Kunde inte bli bättre!"
säljare på Jaktgatan 6

22 apr 2020

"Kompetent, trygg och trevlig med god lokalkännedom. Levererade ett extraordinärt resultat mitt under Corona-krisen"
säljare på Gustavsgatan 25

23 okt 2019

"gav mycket goda råd inför försäljningen och guidade oss genom försäljningen på ett mycket bra sätt. "
säljare på Lagmansgatan 17D

16 okt 2019

"Mycket kunnig och engagerad! Gjorde så att vi kände oss trygga genom hela processen."
säljare på Björcksgatan 46C

20 maj 2019

"Mycket kunnig och professionell. Gjorde försäljningen till en trevlig process. Var alltid uppriktig om förväntningar."
säljare på Björcksgatan 31A

14 maj 2019

"Efter att träffat flera mäklare så kände jag att Roland var jordnära och en mäklare du kunde ha ett bra samtal med. Han är tydlig och engagerad samt tar sig alltid tid att svara på alla tusen frågor en har vid en försäljning! Inte alls stel som vissa mäklare kan uppfattas utan har alltid nära till skratt.
Kommer definitivt anlita honom igen vid nästa försäljning!"
säljare på Solrosgatan 6C

15 apr 2019

"Samarbetet fungerade mycket bra och vi nådde över målen!"
säljare på Kärrhöksgatan 5C

28 feb 2019

"Roland är mycket trevlig att samarbeta med. Jag kan utan tvekan rekommendera honom."
säljare på Sanatoriegatan 17A

19 feb 2019

"Roland känns uppriktigt ärlig och genuin, det i kombination med grymt bra lokalkännedom och stort engagemang gör honom till nummer 1!"
säljare på Björcksgatan 64D

03 dec 2018

"Fastighetsmäklare Roland Jiremo, Erik Olsson Fastighetsförmedling, är en lyhörd, inkännande och kommunikativ mäklare som gör ett bra jobb för att tillgodose kundens behov. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare, som sköt affären då vi köpte aktuell bostadsrätt och då vi nu har sålt den!"
säljare på Virginsgatan 7C

03 dec 2018

"Väldigt nöjd på en ostadig marknad. "
säljare på Björcksgatan 46B

26 nov 2018

"Inga synpunkter - ska jag sälja eller köpa i Göteborg igen, så väljer jag Roland!"
säljare på Björcksgatan 66C

06 okt 2018

"Vi var väldigt nöjda med Roland som har stor erfarenhet, goda kontakter och bra lokalkännedom i området!"
säljare på Stabbegatan 18

02 okt 2018

"Finns inget som kunde gjorts bättre! Ställde upp och hjälpte till "mer än man kan begära", ytterst tillmötesgående. Rekommenderas varmt!"
säljare på Olbersgatan 12D

21 sep 2018

"Genuin och riktigt bra mäklare med väldigt god lokalkännedom i Kålltorp. Både säljare och köpare känner sig alltid trygg med Roland."
säljare på Råstensgatan 15B

13 jun 2018

"Grym mäklare! "
säljare på Björcksgatan 64A

07 jun 2018

"Har redan rekommenderat Roland till flera "
säljare på Björcksgatan 60C

28 maj 2018

"Vi har både köpt och sålt lägenhet mha RJ även fått lägenhet värderad alltid lika nöjda."
säljare på Björcksgatan 68C

14 maj 2018

"Tydlig, rolig, rak kommunikation och positiv. Lättsam samtidigt som han inte förlorar fokus på det professionella."
säljare på Björcksgatan 62E

16 apr 2018

"Roland svarade alltid på sms även om det var fredag kväll. Alltid trevlig och kul humor:) Grym helt enkelt! "
säljare på Råstensgatan 42D

12 apr 2018

"Vi är väldigt nöjda med Rolands insats. Väldigt proffsig och trevlig. Vi kommer absolut att rekommendera er till andra."
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 12A

20 mar 2018

"Roland är en av, om inte den bästa, mäklaren som vi någonsin anlitat. En mäklare med integritet, ärlighet och mycket god fingertoppskänsla. Vi fick ett bemötande som vi inte tidigare upplevt vid försäljning och köp av bostad som egentligen kan kännetecknas av ett ord, proffessionalitet, från start till mål. Vår försäljning överträffade alla våra förväntningar och jag vågar påstå att Rolands erfarenhet var det som avgjorde det mycket positiva utfallet på en annars osäker bostadsmarknad. "
säljare på Wingårdsgatan 10C

26 feb 2018

"När jag och min sambo började planera vår försäljning var det ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle välja. För cirka 7 år sedan köpte vi vår första bostad med Roland som mäklare och två år senare sålde vi den även med hjälp av honom.
Även denna gången är vi otroligt nöjda! Förutom att han fullständigt vet vad service innebär så får han en att känna sig trygg i en situation som annars kan kännas väldigt stressande. Ett stort plus i kanten är att han balanserar yrkesprofessionaliteten med att samtidigt vara väldigt avslappnad och personlig.
Tack!"
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 13A

27 jan 2018

"Roland levererar. Han är engagerad, tillgänglig och effektiv! Vi har tyckt att han varit lätt att arbeta med. Vi upplevde att Roland skapade en trygghet både för oss och även den slutgiltiga köparen. Visst, Erik Olsson är dyrare än många andra... Men vi känner att Roland gjorde skäl för det lite högre arvodet!"
säljare på Råstensgatan 52C

30 okt 2017

"Roland har under hela processen varit så hjälpsam, lyhörd och engagerad! Båda gångerna jag sålt lägenhet har jag haft Roland som mäklare och jag kommer om jag i framtiden vill sälja igen att anlita honom! För mig finns inga andra alternativ! Så nöjd!"
säljare på Linnégatan 45

07 okt 2017

"Väldigt nöjd. Roland kändes påläst, kunnig och prisvärd!
Han tog sig verkligen tid och förklarade hur allt skulle gå till.
Upplevde honom som väldigt pålitlig"
säljare på Björcksgatan 64C

02 jul 2017

"Roland ger trygghet i sitt genuina sätt och känslan är att han är ärlig, tydlig och erfaren som mäklare. Den bästa mäklare jag har använt. "
säljare på Björcksgatan 64D

12 jun 2017

"Roland är kunnig i sin mäklarroll och har en god lokalkännedom, trevlig, trygg och seriös. Han har under hela processen varit lätt att få tag på och alltid varit redo att bolla frågor.
På grund av ett relativt högt utbud av liknande lägenheter i vårt område då annonsen lades ut så nådde vi inte riktigt upp till den försäljningssiffra vi hoppats på, men helt klart ett okej pris.
Kanske borde man övervägt om det verkligen var rätt tillfälle att lägga ut lägenheten då, eller om den borde senarelagts, just pga det stora utbudet vid tillfället.
Jag är dock nöjd och kan rekommendera Roland."
säljare på Wingårdsgatan 5C

05 jun 2017

"Vi valde mäklaren p.g.a. tidigare recensioner och för att han hade väldigt god lokalkännedom. Helheten av vår försäljning känns riktigt bra."
säljare på Björcksgatan 46B

21 maj 2017

"Roland är en fantastiskt duktig mäklare, han fick oss att känna oss trygga under hela processen och var alltid tillgänglig på telefon, vilket var viktigt för oss! Roland är en varm, engagerad, positiv och trovärdig mäklare. Kan verkligen rekommendera Roland, han är verkligen den bästa mäklaren du kan få!"
säljare på Påskbergsgatan 12

09 mar 2017

"Vår försäljning gick väldigt smidigt och allt sköttes på ett perfekt vis, vi är väldigt nöjda med Rolands insats imponerade av slutresultatet. "
säljare på Björcksgatan 31B

09 feb 2017

"En mycket bra och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt"
säljare på Träkilsgatan 44

18 jan 2017

"Roland är en trevlig, förtroendeingivande och engagerad mäklare som är mycket bra på att hålla dig informerad som säljare. Jag skulle rekommendera honom till vem som helst. "
säljare på Björcksgatan 62B

18 jan 2017

"Han är bra! "
säljare på Björcksgatan 60B

12 jan 2017

"Jag är väldigt nöjd med Rolands insats och personliga engagemang. Han var värd varenda krona och lägenheten såldes till en fantastiskt pris!"
säljare på Solrosgatan 2B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
65 615 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 108 säljare
Roland satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 107 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 107 säljare
Roland var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 108 säljare

Roland på kartan.

272 tidigare annonser
2 bostäder till salu
109 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 195 000 kr
2 rum, 59,1 m²
54 152 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 390 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 63 m²
51 587 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 625 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 100 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 50 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 300 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roland är enkel att arbeta med, han är positiv, engagerad och inger förtroende. Detta var andra gången vi anlitade honom och vi är minst lika nöjda med hans arbete vid denna försäljningen som med förra. Han får våra varmaste rekommendationer! "
3 400 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 100 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 900 000 kr
Lägenhet Kålltorp
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 150 000 kr
2 rum, 41,1 m²
Utropspris: 2 450 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.