Robin Zetterström

Profilbild för Robin Zetterström
Säljarfavorit
Robin Zetterström
4.9 / 5
(52 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
20 st
85 824 000 kr

Bakgrund

Robin Zetterström jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-03-18. Robin har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Robin har haft 27 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 70 190 000 kr.

Presentation

Robin har med en gedigen sälj och entreprenörsbakgrund hittat sina främsta nycklar för nöjda och återkommande kunder. Engagemang och kommunikation sätter grundpelarna i Robins arbete som toppas av en sällsynt vision för yrket som fastighetsmäklare. För att uppnå de högt ställda kraven på sig själv så ser Robin varje enskild affär, oberoende av pris och storlek som sitt viktigaste uppdrag han åtagit sig. Med Robin som din fastighetsmäklare, kommer du garanterat få uppleva en fartfylld och rolig resa som förutom en lyckad försäljning ofta slutar med en ny livslång vänskap.

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

23 okt 2020

"Otroligt nöjd med att vi anlitade Robin som vår mäklare. Det engagemang som han visade och den tillit som vi fick för honom redan från start har gjort säljprocessen väldigt smidig. Kan verkligen rekommendera Robin om du går i säljtankar! "
säljare på Starkmansgatan 3D

23 okt 2020

"Robin är en fantastisk mäklare och individ. Full med positiv energi och enormt engagerad! Genom hela processen har han varit tydlig med sitt mål, vilket var att se till att överleverera och resultatet landade i att jag fick det jag ville samt att Robin slog föreningsrekord. Kan varmt rekommendera Robin om du går i sälj eller köp tankar!! Han är väldigt kunnig och gör det där lilla extra som krävs. "
säljare på Doktor Widerströms gata 80

07 okt 2020

"Robin var extremt mån om att man som säljare hela tiden fick information under processen vilket jag finner otroligt unikt. Robin skiljer sig enormt från andra mäklare pga att han ger allt, ringer, skriver och verkligen engagerar sig i kunden. Otroligt nöjd med Robins insats och hans engagemang!!"
säljare på Prästgårdsgatan 2

11 sep 2020

"Norrorts bästa mäklare!
Kan inte vara mer nöjd med att vi valde Robin som vår mäklare. Vi hade en knepig situation och där andra mäklare drog sig undan så tog Robin utmaningen och överträffade våra förväntningar med råge! Kung! "
säljare på Husarvägen 7

14 aug 2020

"Robin var alltid positiv med inställningen att ingenting är omöjligt. "
säljare på Källtorpsvägen 125

06 aug 2020

"Bästa beslutet någonsin. Robin är en fantastisk mäklare och är så nöjd med processen från början till slut. Vi hade dessutom en ganska knepig situation och han överträffade mina förväntningar. Stort tack Robin är så tacksam "
säljare på Uppfinnargatan 8E

19 jul 2020

"Utan tvekan. Bästa mäklare och prisvärd! "
säljare på Kavallerigatan 11

04 jul 2020

"Robin är bäst"
säljare på Forskningsringen 86

30 jun 2020

"Mycket bra och lyhörd mäklare, överraskade positivt flertal gånger under säljprocessen. Han löste problem andra mäklare hade lagt på säljaren istället. Rekommenderas starkt!"
säljare på Poolgatan 17

29 jun 2020

"10/10 enligt mig, håller en uppdaterat konstant, lyhörd väldigt bra på veta vad man vill etc. Jag är väldigt tacksam över att ha fått Robin som mäklare och jag önskar att våra vägar möts i framtiden. Kan inte ansöka mig en bättre mäklare än Robin. Snabb på svara på både via telefon och SMS. "
säljare på Mjölnergatan 14

18 jun 2020

"Stockholms bästa mäklare. Engagerad, driven och "håller dig i handen" genom hela försäljningen, vilket man önskar som säljare. Robin kommer vara vår nummer ett vid nästa affär! "
säljare på Hagtornsvägen 5

26 maj 2020

"Proffsig från första mötet och alltid tillgänglig oavsett tid. Grym mäklare jag garanterat kommer rekommendera till nära och kära."
säljare på Tråddragargränd 8A

16 maj 2020

"Robin är en grym och professionell mäklare som från början till slut skötte processen snyggt.
Rekommenderas starkt!! "
säljare på Lövängsvägen 2

06 maj 2020

"Både köpte och sålde bostad via Robin. Han var mycket proffsig och jag kände mig trygg med mitt val av mäklare från början till slut! Rekommenderar starkt!"
säljare på Drabantgatan 11

01 maj 2020

"Att välja Robin som mäklare var det bästa beslutet jag tog med att sälja! Han fanns alltid där oavsett tid på dygnet och svarade på alla dumma frågor jag hade. Han vet vad han gör och är riktigt skicklig. Nästa gång jag ska sälja så kommer jag definitivt att använda Robin som mäklare. En en riktig stjärna! Vill du att din bostad ska säljas med kvalitet och sticka ut vad gäller pris så är Robin din gubbe! "
säljare på Lantgårdsvägen 41

28 apr 2020

"Om man ska anlita en mäklare så är det Robin man ska anlita, han levererar resultat, är alltid tillgänglig. Trevlig och charmig. För fler försäljningar i framtiden så är det endast Robin vi kommer att anlita, rekommenderar alla dagar i veckan denna mäklare. Vill du ha din bostad såld, vill du få ett bra pris på din bostad, kontakta Robin! "
säljare på Skvaltagatan 5D

20 apr 2020

"Världsklass!"
säljare på Hagvägen 6F

11 apr 2020

"Jag kan väl rekommendera Robin Zetterström som en riktigt kunnig mäklare "
säljare på Fresta Norra Allé 4

08 mar 2020

"Trevlig, social och tillgänglig! Tack för allt Robin! "
säljare på Kvarnvägen 12

02 mar 2020

"Inför valet att välja mäklare där vi hade flertalet mäklare på plats för värdering valde vi Robin, det som gjorde att han stack ut mot andra var hans målmedvetenhet och att han satte ribban att leva upp till betydligt högre än konkurrenterna.
I slutändan nådde vi inte riktigt hela vägen fram men Robins driv levererade trots det en försäljning med toppnotering för området, så jag kan verkligen inte klaga på hans resultat.
Jag rekommenderar starkt Robin som mäklare!
"
säljare på Igelvadsstråket 11

12 feb 2020

"Robin hittade rätt köpare och sålde vårat hus till ett väldigt bra pris innan vi hunnit lägga ut det på hemnet. Vi är väldigt nöjda med Robins insats! Robin är extremt engagerad, målmedveten och lyhörd. Vi kommer absolut välja Robin till framtida försäljningar! "
säljare på Starkmansgatan 4

12 feb 2020

"Robin är den mäklare du behöver när du ska sälja. Svarar alltid telefonen oavsett tid på dygnet. Ger kunden ett lugn. #säljmedZ slog föreningsrekord och strävar efter säljarens önskemål. Mäklarkungen Robin. Rekommenderas 10/10"
säljare på Fresta Norra Allé 6D

12 feb 2020

"Rekommenderar varmt Robin om du letar efter en mäklare som lyssnar på vad du har för behov vid en försäljning. Lyhörd, engagerad och kunnig! "
säljare på Ekebyvägen 8D

20 jan 2020

"Det här var mäkleri av ren världsklass.
Vi träffade Robin och kände direkt att det fanns en stor och sällsynt genuinitet att vara med oss genom hela processen. På mindre en några veckor hade han hittat vårt nya hem, hjälp oss att förhandla, och sålt vår bostad till rekordpris. Allt utan hemnet.
Konstant tillgänglig, hjälpsam och oerhört professionell genom hela resan.
Jag kommer definitivt fortsätta att använda Robin vid framtida försäljningar.
Varma rekommendationer! "
säljare på Skvaltagatan 1C

17 jan 2020

"Målmedveten, ihärdig och driven! Robin är en mäklare som är omöjlig att inte tycka om, med hög energi jobbade han 100% tills dess att affären var i hamn. Han svarade i telefon 24/7 och lämnade ingen fråga obesvarad. Jag kommer absolut välja Robin nästa gång jag flyttar, då vet jag att jag kan lita på att jobbet blir gjort och att jag kommer kunna gå nöjd därifrån!"
säljare på Skvaltagatan 12

12 dec 2019

"Robin var engagerad, lyhörd och väldigt effektiv under hela processen från första möte till plåtning, visning och kontaktskrivning efter avslutad budgivning. Uppfyllde våra önskemål och sålde till högre pris än vi förväntat oss
Kommer varmt rekomendera Robin vidare till vänner och bekanta "
säljare på Husarvägen 9

23 okt 2019

"I bought an apartment through Robin. I liked his professionalism. So I hired him to sell my apartment also. I will hire him again for my next apartment again if required. He went an extra mile with his service. Communication between us was clear and informative."
säljare på Tornérvägen 13

20 okt 2019

"Trevligt bemötande, lyhörd och snabb på att återkoppla.
Rekommenderar Robin varmt."
säljare på Klippgatan 2

02 okt 2019

"Driv och engagemang var något som genomsyrade mäklarens personlighet. Alltid ett leende på läpparna och ständigt glad och positiv. Det gjorde att säljprocessen blev så mycket lättare och roligare då det kändes som att ”detta grejar vi tillsammans!”. Alltid mån om att allt kändes bra och otroligt påläst om området och föreningen trots att Södermalm egentligen inte var hans område. Detta var mäkleri i världsklass!"
säljare på Högalidsgatan 32C

20 sep 2019

"Väldigt engagerad och ärlig!"
säljare på Rådjursstigen 28

21 jul 2019

"Robin var väldigt trevlig och tog sig tid att få affären att bli precis som vi ville"
säljare på Ryttargatan 297A

10 jul 2019

"Robin är en väldigt utåtriktad person som är lätt att tycka om. Hans målmedvetenhet från första gången träffar man honom tills dess att affären är avslutad gör att man som säljare kan känna sig trygg under hela resan. Han är extremt professionell och testar gärna nya metoder för att varje visning ska vara unik och objektet sticka ut från mängden. Kommer att använda Robin vid framtida försäljningar."
säljare på Uppfinnargatan 8B

02 jul 2019

"Lyhörd, erfaren, social, bra kunskap om området och föreningen och alltid tillgänglig (lätt att få tag på även på kvällar och helger), höll vad han lovade. återkom alltid via samtal eller sms om det inte gick att få tag på honom. Engagerad och samarbetsvillig"
säljare på Virebergsvägen 11

18 jun 2019

"Super bra kommunikation. Fick inte riktigt ut det jag förväntade mig i pengar, men bostadsmarknaden var också riktigt trög vid försäljning."
säljare på Karlsbodavägen 47

17 jun 2019

"Stort tack Robin för att du hjälpte mig förmedla min bostad.
Flexibilitet och nytänkande, det uppskattas i en marknad som behöver det lilla extra.
Varma rekommendationer :)
Oscar / Sundbyberg"
säljare på Tulegatan 18

04 jun 2019

"Använt Bjurfors tidigare därav var valet enkelt."
säljare på Virebergsvägen 9

04 apr 2019

"Proffsigt och prisvärt. Ett föredöme för mäklarkåren."
säljare på Infanterigatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Parhus
1
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
70 190 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 52 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
49 av 52 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
52 av 52 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
51 av 52 säljare

Robin på kartan.

91 tidigare annonser
41 bostäder till salu
52 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Annonser

1 650 000 kr
2 rum, 59,5 m²
27 966 kr/m²
Lägenhet, Sigtuna
3 582 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 46,5 m²
32 500 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 212 kr/mån
6 895 000 kr
6 rum, 212 m²
32 523 kr/m²
Villa, Upplands Väsby
1 995 000 kr
2 rum, 58 m²
34 396 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 370 kr/mån
1 895 000 kr
2,5 rum, 53 m²
35 754 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
2 919 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Lägenhet Fresta
+ 105 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
7 100 000 kr
Kedjehus Hässelby Villastad
+ 305 000 kr
9 rum, 140 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Åkersberga
+ 205 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Fresta
+ 155 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med att vi anlitade Robin som vår mäklare. Det engagemang som han visade och den tillit som vi fick för honom redan från start har gjort säljprocessen väldigt smidig. Kan verkligen rekommendera Robin om du går i säljtankar! "
2 950 000 kr
Lägenhet Fruängen
-45 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är en fantastisk mäklare och individ. Full med positiv energi och enormt engagerad! Genom hela processen har han varit tydlig med sitt mål, vilket var att se till att överleverera och resultatet landade i att jag fick det jag ville samt att Robin slog föreningsrekord. Kan varmt rekommendera Robin om du går i sälj eller köp tankar!! Han är väldigt kunnig och gör det där lilla extra som krävs. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.