Robin Ström

Profilbild för Robin Ström
Robin Ström
4.9 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
24 st
117 800 000 kr

Bakgrund

Robin Ström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2008-07-09. Robin har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Robin har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 88 220 750 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 15 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil.
Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge.

Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort.

Ända sen jag var liten har jag alltid varit tävlingsinriktad och haft hög arbetsmoral vilket visade sig tidigt i skolan och att ha tävlat på elitnivå, det resulterade snabbt i höga resultat och slutpriser som mäklare.

Något som jag lägger stor tyngd på och som är viktigt för mig är min tillgänglighet för både säljare som köpare under alla tider på dygnet. Jag är alltid påläst, kunnig och serviceinriktad, detta för att skapa ett stort förtroende hos mina kunder. För mig slutar inte affären när din lägenhet är såld, jag hjälper mer än gärna till längre än så med deklarationer och låneansökningar samt mer därtill. Jag finns även där för dig som behöver ett bollplank om du letar och behöver råd gällande en ny bostad.

Jag är uppvuxen i söderort där jag har bott hela mitt liv vilket gör att jag har stor kunskap om allt i närområdet när det gäller skolor, friluftsområden och kommunikationer. På min fritid ägnar jag tid till, träning, matlagning och att vara ute i naturen. 2018 genomförde jag även en svensk klassiker.

Tveka inte att ringa mig, det finns inga dumma frågor – bara dumma svar!

2019 - mäklaren med flest sålda bostäder samt anlitade i Farsta Sköndal.

2018 - mäklaren med flest sålda bostäder samt anlitade i Farsta Sköndal.

2019 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta med omnejd kvartal 3 (källa: Hittamäklare.se)

Säljare om Robin.

12 maj 2024

"Oerhört nöjda över Robins professionella bemötande och framför allt nöjda med slutpriset i dessa otoliga tider"
säljare på Värmlandsvägen 7B

07 maj 2024

"Jag skulle rekommendera dig att anlita Robin Ström som mäklaren om du letar efter en professionell och engagerad mäklare som har god kunskap om marknaden, är kommunikativ och lyhörd för dina önskemål. Med ett personligt bemötande och ett stort engagemang kommer han säkerligen att kunna hjälpa dig..."
"Jag skulle rekommendera dig att anlita Robin Ström som mäklaren om du letar efter en professionell och engagerad mäklare som har god kunskap om marknaden, är kommunikativ och lyhörd för dina önskemål. Med ett personligt bemötande och ett stort engagemang kommer han säkerligen att kunna hjälpa dig att hitta ditt drömhem eller sälja din nuvarande bostad till bästa möjliga pris. "
Läs mer
säljare på Ågesta Broväg 42

28 apr 2024

"Robin är Väldigt proffesionell och tillmötesgående mäklare . Varmt rekommenderar att anlita Robin Ström ."
säljare på Harmonivägen 68

04 apr 2024

"Robin har varit väldigt engagerad och lyhörd och sålde lägenheten till ett pris som var över förväntan givet marknadsläget."
säljare på Cirkelvägen 20

28 mar 2024

"Påläst, diskret
Målinriktad "
säljare på Pepparvägen 43

09 mar 2024

"Robin var engagerad och kunnig!"
säljare på Musikalvägen 76

07 mar 2024

"Robins positivism och kämparglöd var anledningen till att jag valde honom framför andra mäklare. Det slutade dessutom i en väldigt snabb och smidig affär."
säljare på Ågesta Broväg 84

08 feb 2024

"Robin is very customer oriented and it was a pleasure to work with him. He did in 1 week what others couldn't do in 3 months . Strongly recommended !"
säljare på Ekebergabacken 2B

21 jan 2024

"Robin blev involverad ett och ett halvt år innan försäljning. Vi önskade råd kring förbättringar som var värdehöjande. Robin var (till skillnad från andra) rak och tydlig med vad han tyckte borde göras och vad som inte var ”värt det”.
När det väl blev dags för försäljning fick vi även då tydliga ..."
"Robin blev involverad ett och ett halvt år innan försäljning. Vi önskade råd kring förbättringar som var värdehöjande. Robin var (till skillnad från andra) rak och tydlig med vad han tyckte borde göras och vad som inte var ”värt det”.
När det väl blev dags för försäljning fick vi även då tydliga instruktioner kring vad vi kunde göra. Nådde ett resultat på försäljningen vi blev mycket nöjda med.
Bra på att sortera viktigt från oviktigt för dig som säljare. En mäklare för dig som vill ha en enkel kommunikation, tydlighet och en duktig säljare i din säljprocess, inte löst snack. "
Läs mer
säljare på Skarpnäcks Allé 39

18 dec 2023

" Är driven och har god lokal kännedom. "
säljare på Kubbegatan 14

16 okt 2023

"En habil insats givet det svåra marknadsläget."
säljare på Melodivägen 10

26 sep 2023

"Robin var toppen under hela säljprocessen. Lyhörd, proffsig och engagerad. Trots svajiga tider på bostadsmarknaden så behöll han lugnet och återkopplade alltid till oss så fort något uppdaterades, vilket kändes väldigt tryggt! Rekommenderar starkt! "
säljare på Runsätravägen 23

31 aug 2023

"Robin är toppen!
Jag hade en trygg och bra upplevelse från en första kontakt till signering. Robin är alltid tillgänglig, supertrevlig och tillmötesgående. Väldigt tacksam över att få sälja en lägenhet via honom!
Robin är även lyhörd och hjälpsam under hela säljprocessen som funkat väldigt smidig..."
"Robin är toppen!
Jag hade en trygg och bra upplevelse från en första kontakt till signering. Robin är alltid tillgänglig, supertrevlig och tillmötesgående. Väldigt tacksam över att få sälja en lägenhet via honom!
Robin är även lyhörd och hjälpsam under hela säljprocessen som funkat väldigt smidigt och bra. En mäklare som rekommenderas starkt!
Mvh
Jonas nöjd kund!"
Läs mer
säljare på Loftvägen 7

01 jun 2023

"De enda som inte nöjd med,det är (fotografen) dem lämnar inte tillbaka grejena på samma plats"
säljare på Ejdervägen 68

21 maj 2022

"Robin var en mycket kunnig och driven mäklare.
Hela processen fungerade mycket bra och extra professionellt var överlämningen till assistenten som hanterade och planerade det praktiska."
säljare på Vallavägen 155

19 maj 2022

"Robin var mycket engagerad och ingav förtroende!"
säljare på Kvintettvägen 74

19 maj 2022

"Nedåtgående marknad gjorde att det var svårt att sälja till värderat pris, egentligen ingen orimlig värdering tror jag."
säljare på Filipstadsbacken 66

19 maj 2022

"Om ni vill sälja till rekordpris, ha en mäklare som är inlyssnande och som löpande håller er uppdaterade anlita Robin! Han satt förväntningarna på rätt nivå och hjälpte mig att ha is i magen när det blev skakigt i bostadsmarknaden. 5/5"
säljare på Russinvägen 4

19 maj 2022

"Robin var mycket professionell från början till slut.
Allt gick väldigt smidigt och jag fick en utmärkt återkoppling under hela säljprocessen.
Jag kan varmt rekommendera Robin när ni behöver en mäklare ."
säljare på Glavagatan 31

19 maj 2022

"Mycket kompetent,trevlig, tillmötesgående, lätt att förstå, glad charmig, driven, höll en uppdaterat hela tiden.
"
säljare på Melodivägen 10

10 feb 2022

"Jag är nöjd med allt och kan rekommendera Robin på Notar
en liten undran nästa gång hoppar jag nog över den "dyra" stylingen
Fick tipset på Notar av Robins lapp i brevlådan så Reklam lönar sig"
säljare på Sirapsvägen 5

09 feb 2022

"Jag är mycket nöjd !"
säljare på Värmlandsvägen 480

09 sep 2021

"Vi har haft Robin vid 1 köp och 2 försäljningar. Ska jag sälja igen så är Robin den första jag skulle höra av mig till."
säljare på Sköndalsvägen 106

03 sep 2021

"Tydlig och enkel kommunikation med en mäklare som kan läsa av vad kunden önskar för typ av samarbete. Alltigenom en mycket smidig och snabb process utan krångel. "
säljare på Kubbegatan 55

03 sep 2021

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Rondovägen 408

02 sep 2021

"Jag sålde min lägenhet på via Notar fastighetsbyrå, jag hade kontakt med Robin Ström, försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Robin Ström var mycket kunnig och höll mig uppdaterad hela tiden, allt fungerade perfekt, från första kontakt till kontraktsskrivning, fotografering (fina bilder) ,..."
"Jag sålde min lägenhet på via Notar fastighetsbyrå, jag hade kontakt med Robin Ström, försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Robin Ström var mycket kunnig och höll mig uppdaterad hela tiden, allt fungerade perfekt, från första kontakt till kontraktsskrivning, fotografering (fina bilder) ,annons, presentation och visningar. Robin Ström sålde lägenheten till ett pris som motsvarade mina förväntningar. Jag är mycket nöjd, kan rekommendera till andra säljare."
Läs mer
säljare på Segelflygsgatan 20

02 sep 2021

"Super, allt gick bra o smidigt från start till slut!"
säljare på Mandelbrödsvägen 15

02 sep 2021

"Förtroende och leverans"
säljare på Pilottorget 1

02 sep 2021

"Väldigt kunnig och en av dom absolut bästa mäklare jag stött på.
Bra engagemang och bra energi samt ett fördömde "
säljare på Klangvägen 61

02 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Robin. Han var väldigt kunnig och hjälpsam i hela säljprocessen. Alltid tillgänglig och gav snabba svar på de frågor jag hade. En väldigt positiv attityd över huvud taget."
säljare på Loftvägen 19

02 sep 2021

"Robin kan Farsta och när vi köpte lgh hade vi Robin så det var sjävklart att välja honom nu när vi sålde."
säljare på Larsbodavägen 74

29 mar 2021

"Robin är kunnig i området och har en verklighetsbaserad syn på marknaden, dess marknadspriser och val av rätt tillfälle för försäljning för just mig och min bostad. Detta var avgörande för mig vid val av mäklare. Jag är väldigt nöjd och säger igen tack för ett så bra samarbete! Mvh Monica"
"Robin är kunnig i området och har en verklighetsbaserad syn på marknaden, dess marknadspriser och val av rätt tillfälle för försäljning för just mig och min bostad. Detta var avgörande för mig vid val av mäklare. Jag är väldigt nöjd och säger igen tack för ett så bra samarbete! Mvh Monica"
Läs mer
säljare på Kubbegatan 30

22 mar 2021

"Robin is a super professional and committed broker. His evaluation of our apartment matches perfectly the market price. And the final price is beyond our expectation. Highly recommend Robin!"
säljare på Ballonggatan 10

23 feb 2021

"Hela upplevelsen var mycket bra. Jag är helnöjd."
säljare på Gondolgatan 6

12 feb 2021

"Ställde upp till 100 %. Hjälpte till när jag inte kunde komma till mäklaren. Han kom till mig!"
säljare på Mandelbrödsvägen 15

08 feb 2021

"Proffsig, lyhörd och engagerad "
säljare på Finbagarvägen 60

10 dec 2020

"Kunnig, pålitlig och trovärdig. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Rekommenderas."
säljare på Farstavägen 87

10 nov 2020

"Behjälplig i alla frågor, har även erbjudit sig att hjälpa till med skattefrågor"
säljare på Helgdagsvägen 17

05 nov 2020

"Robin var väldigt lätt att ha och göra med. Stor kunskap om fastigheterna i närområdet samt ett stort engagemang. Jag kan absolut rekommendera Robin för framtida affärer!
"
säljare på Kubbegatan 17

04 nov 2020

"En professionell säljare. Vänlig, uppriktig, tveklöst kunnig utan att vara dryg."
säljare på Varmfrontsgatan 29

04 nov 2020

"Mycket nöjd med Robin!"
säljare på Filipstadsbacken 58

12 aug 2020

"Robin is highly professional, knowledgeable and evokes confidence and trust to his clients. He is well-spoken, personable and an good negotiator who gets good results. I am very pleased at all he has done from our first contact through to the sale of my home. I highly recommend Robin Ström as ..."
"Robin is highly professional, knowledgeable and evokes confidence and trust to his clients. He is well-spoken, personable and an good negotiator who gets good results. I am very pleased at all he has done from our first contact through to the sale of my home. I highly recommend Robin Ström as a broker."
Läs mer
säljare på Fallvindsgatan 1

06 aug 2020

"Kunnig ock trevlig "
säljare på Kubbegatan 24

21 apr 2020

"Robin är mycket driven, social och skicklig, helt klart en mäklare att anlita!"
säljare på Fallvindsgatan 1

21 apr 2020

"Väldigt kunnig med god kännedom om området och marknaden. Duktigt på att se detaljer och komma med goda råd inför försäljningen"
säljare på Kubbegatan 39

21 apr 2020

"Pålitlig och alltid tillgänglig!"
säljare på Kubbegatan 35

26 feb 2020

"Mycket trevlig mäklare som utstrålar förtroende och kompetens. Alltid lätt att nå och en bra dialog genom hela uppdraget. Jag är mycket glad och nöjd med mitt val av Robin Ström som min mäklare. "
säljare på Kubbegatan 27

23 jan 2020

"Löste min situation på ett bra sätt, och skötte helheten väldigt bra!"
säljare på Lejonets gata 371

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Radhus
2
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
88 220 750 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
167 av 174 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
172 av 175 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
176 av 176 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Robin på kartan.

869 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
177 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 68 m²
Lägenhet, Stockholm
4 408 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 75 m²
21 266 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 869 kr/mån
3 300 000 kr
3 rum, 71 m²
46 478 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 527 kr/mån
2 rum, 42,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 097 kr/mån
2 400 000 kr
2 rum, 59,5 m²
40 677 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 420 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 325 000 kr
Lägenhet Skarpnäck
+ 330 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 680 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 285 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Hökarängen
+ 305 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 800 000 kr
Lägenhet Ljuskärrsberget
-700 000 kr
4 rum, 77,8 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren har bättre koll på Saltsjöbaden än vad jag själv har. Bra uppföljning och alltid tillgänglig! Säljer jag igen så gör jag det med Christoffer som med sin fingertoppskänsla och människokännedom kunde hjälpa till med att nå det priset som jag önskade."
Vilande / ej såld
Lägenhet Trångsund
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.