Robin Nyvall

Profilbild för Robin Nyvall
Säljarfavorit
Robin Nyvall
4.9 / 5
(309 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
73 st
61 st
297 805 000 kr

Bakgrund

Robin Nyvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-11-28. Robin har fått in 61 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Robin har enligt vår statistik haft 62 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 308 390 000 kr.

Presentation

Stockholms läns 2:a mest rekommenderade mäklare 6 mån (sept - feb 2022). Fått utmärkelsen av HittaMäklare.

Sveriges högsta kundnöjdhet år 2020 (100 % nöjda kunder, 101 av 101 försäljningar). Fått utmärkelsen av HittaMäklare.

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad

För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar.

Meriter:
- Stockholms läns 2:a mest rekommenderade mäklare 6 mån (sept - feb 2022)
- Topp 5 mest rekommenderad i Vasastan 2022.
- Stockholms 5:e mest rekommenderade mäklare helår 2021.
- En av landets mest säljande mäklare 2021 - utmärkelse Hemnet (128 sålda bostäder 2021).
- Stockholms fjärde mest rekommenderade mäklare Q3 2021
- Stockholms län mest rekommenderade mäklare 31/3 - 30/9 2021 (6 mån)
- Stockholms läns andra mest rekommendera mäklare Q1 och Q2 2021 (av 2044 mäklare).
- Stockholms 3:e mest rekommenderade mäklare Q1 2021
- Essingeöarnas mest rekommenderade mäklare Q1 2021
- Sveriges mest transparenta mäklare 2020 (100 % nöjda kunder)
- Stockholms mest transparenta mäklare 2020 (101 av 101 rekommendationer)
- 101 sålda bostäder 2020
- Topp 5 mest rekommenderade mäklare i Stockholms län (Januari - december 2020).
- Topp 9 flest sålda lägenheter i Stockholms län (januari - december 2020).
- Årets prestation 2020
- Nominerad av Hemnet som årets stjärnskott 2019.
- Intervjuad av podden "Sveriges bästa mäklare"
- Flera fina försäljningsrekord runt om i Stockholm.
- Årets rookie 2019.

Med över tio års erfarenhet av försäljning och service så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig.
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Utbildning:
- Fastighetsmäklare 120 hp via FEI, samarbete med Högskolan väst.
- Företagsekonomi Handel och logistik, Umeå universitet.
- Kandidatprogram för ledare/chefer sex månader.
- Värnplikten - Kustjägare.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning.

Säljare om Robin.

26 maj 2022

"Robin var en av mäklarna som vi valde för en försäljning i vår förening. Lyhörd uppmärksam och mycket professionell före och efter försäljning."
säljare på Dalagatan 41

25 maj 2022

"Robin är uppriktig, arbetsam, seriös och gör sitt uppdrag väldigt snyggt. Jag lämnade allt till Robin och behövde inte oroa mig. Oerhört tacksam. "
säljare på Åsögatan 190

25 maj 2022

"Tydlig och smidig process från start till slut! Robin lyssnade in mina tankar och var ett bra bollplank genom hela processen. Kände att han gjorde det lilla extra för att komma i mål. "
säljare på Gjutargatan 12

24 maj 2022

"Är nöjd med Robins insats trots den lite tuffare marknaden som råder nu och jag fick det slutpriset jag ville ha. Robin var positiv i sitt bemötande och upplevdes som seriös och kunnig.
jag blev imponerad över att lägenheten såldes trots att den legat ute kort tid på Hemnet och med fler objekt ..."
"Är nöjd med Robins insats trots den lite tuffare marknaden som råder nu och jag fick det slutpriset jag ville ha. Robin var positiv i sitt bemötande och upplevdes som seriös och kunnig.
jag blev imponerad över att lägenheten såldes trots att den legat ute kort tid på Hemnet och med fler objekt ute på Hemnet än vanligt! Tack Robin för en bra försäljning. "
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 5

24 maj 2022

"Robin var det självklara valet när det kom till att välja mäklare! Han har varit lyhörd, målinriktad och professionell! Robin lyckades sälja vår lägenhet med en stor vinst trots räntehöjningar som påverkat marknaden. Trots marknaden så var vi aldrig oroliga med Robin! 5/5 stjärnor och en stor rek..."
"Robin var det självklara valet när det kom till att välja mäklare! Han har varit lyhörd, målinriktad och professionell! Robin lyckades sälja vår lägenhet med en stor vinst trots räntehöjningar som påverkat marknaden. Trots marknaden så var vi aldrig oroliga med Robin! 5/5 stjärnor och en stor rekommendation från paret på fridensborgsvägen. "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 150

14 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Robin Nyvall. Han höll mig informerad och lugn genom hela säljprocessen från början till slut. Jag är väldigt nöjd med allt! "
säljare på Dalagatan 86G

11 maj 2022

"Robin uppfyllde helt mina förväntningar när det gäller att vara tillgänglig, hålla mig uppdaterad, osv. Jag kände mig trygg genom hela processen. Proffsig, påläst och kunnig mäklare som jag kan varmt rekommendera! "
säljare på Västeråsgatan 5

11 maj 2022

"Robin har varit fantastisk från första mötet. Trygg, kunnig och professionell. Alltid steget före, vilket gjort att jag själv har kunnat luta mig tillbaka. "
säljare på Sveavägen 99

11 maj 2022

"Robin är tillgänglig, kommunikativ och driven! Hade alltid en strategi kring hur vi ska gå vidare, och tillämpade strategierna mycket passande beroende på situation. Vill ge min starkaste rekommendation, jag kommer definitivt att kontakta Robin igen vid framtida försäljning. "
"Robin är tillgänglig, kommunikativ och driven! Hade alltid en strategi kring hur vi ska gå vidare, och tillämpade strategierna mycket passande beroende på situation. Vill ge min starkaste rekommendation, jag kommer definitivt att kontakta Robin igen vid framtida försäljning. "
Läs mer
säljare på Brogatan 9

05 maj 2022

"Efter långt letande efter rätt mäklare hittade jag ÄNTLIGEN Robin.
Robin lyssnade på mig och hade väldigt bra kännedom om området. Kommunikationen mellan oss fungerade exakt efter mina önskemål och affären gick smidigt och snabbt.
Jag förstår att Robin är en av de mest rekommenderade mäklarna. ..."
"Efter långt letande efter rätt mäklare hittade jag ÄNTLIGEN Robin.
Robin lyssnade på mig och hade väldigt bra kännedom om området. Kommunikationen mellan oss fungerade exakt efter mina önskemål och affären gick smidigt och snabbt.
Jag förstår att Robin är en av de mest rekommenderade mäklarna. Jag är supernöjd och rekommenderar samtliga som går i säljtankar att använda er av Robin!"
Läs mer
säljare på Nathorstvägen 52

28 apr 2022

"Robin var oerhört driven och hade en väl genomtänkt strategi. Han var alltid tillgänglig och presenterade plan B och C tidigt om det skulle behövas. Alltid positiv och håller vad han lovar. Kan starkt rekommendera Robin!"
säljare på Pipersgatan 20

26 apr 2022

"För någon som säljer en bostad för första gången kan mycket kännas nervöst och svårt men med Robins stöd och råd kändes detta väldigt tryggt! Robin är otroligt professionell, trevlig och tydlig! Försäljningen gick fort och lättsamt och budgivningen steg högre än förväntat! Jag kommer absolut att ..."
"För någon som säljer en bostad för första gången kan mycket kännas nervöst och svårt men med Robins stöd och råd kändes detta väldigt tryggt! Robin är otroligt professionell, trevlig och tydlig! Försäljningen gick fort och lättsamt och budgivningen steg högre än förväntat! Jag kommer absolut att använda mig av Robin vid min nästa försäljning. Rekommenderar starkt!! "
Läs mer
säljare på Mörbylund 11D

21 apr 2022

"Robin Nyvall är en jättetrevlig, kompetent och engagerad fastighetsmäklare. Vi hade ett superbra samarbete som ledde till att försäljningsprocessen tog mindre än en vecka.
Vi kan verkligen rekommendera honom till alla som går i köp/säljtankar. "
säljare på Tomtebogatan 16

10 apr 2022

"Robin ger ett mycket tydligt och rakt intryck samridigt som han är påläst, insatt i området och brf, snabb på att svara på frågor och bevisligen mycket effektiv på det han gör. Vi fick en bra bit norr om vad vi hade hoppats på. Rekommenderas!"
säljare på Västeråsgatan 7

08 apr 2022

"Kan starkt rekommendera Robin."
säljare på Dalagatan 86C

08 apr 2022

"Jag kan varmt rekommendera Robin som mäklare! Han var otroligt dedikerad, målinriktad och professionell genom hela säljprocessen och höll mig löpande uppdaterad kring progress av förmedlingsuppdraget. Detta var första gången jag sålde via Robin och jag kommer definitivt anlita honom igen, superdu..."
"Jag kan varmt rekommendera Robin som mäklare! Han var otroligt dedikerad, målinriktad och professionell genom hela säljprocessen och höll mig löpande uppdaterad kring progress av förmedlingsuppdraget. Detta var första gången jag sålde via Robin och jag kommer definitivt anlita honom igen, superduktig!"
Läs mer
säljare på Västeråsgatan 5

02 apr 2022

"Proffsig, engagerad och lyhörd. Robin har hållt oss uppdaterade genom hela processen och affären gick väldigt smidigt. Detta är min första försäljning med Robin, men helt klart inte den sista! Kan inte ge en starkare rekommendation, välj Robin!"
säljare på Hjärnegatan 4A

02 apr 2022

"Sålt och köpt med Robin. En fantastisk mäklare och säljare. Rekommenderar starkt till alla som både vill köpa och sälja!"
säljare på Hjärnegatan 4A

22 mar 2022

"Vad kan sägas som inte redan sagts om Robin, den klarast lysande stjärnan bland mäklare i Stockholm? Robin skapade en trygghet för mig som säljare att detta kommer bli bra redan från start. Robin är oerhört lyhörd och hittar alltid lösningen på eventuella utmaningar. Han är en väldigt duktig förh..."
"Vad kan sägas som inte redan sagts om Robin, den klarast lysande stjärnan bland mäklare i Stockholm? Robin skapade en trygghet för mig som säljare att detta kommer bli bra redan från start. Robin är oerhört lyhörd och hittar alltid lösningen på eventuella utmaningar. Han är en väldigt duktig förhandlare och jag får känslan att även köparna är mycket nöjda vilket borgar för en smidig och bra affär. Jag rekommenderar Robin till alla som går i säljtankar och även till de som kanske säljer någon gång i framtiden. Jag är oerhört glad o tacksam att jag valde Robin som min mäklare!"
Läs mer
säljare på Bennebolsgatan 28

18 mar 2022

"Robin was well prepared, knew the local market well, and was committed to meeting an ambitious goal. He used a great photographer, and drafted a well written advert with the right detail that secure a good attendance to the viewings. In parallel he leveraged his network to market the property di..."
"Robin was well prepared, knew the local market well, and was committed to meeting an ambitious goal. He used a great photographer, and drafted a well written advert with the right detail that secure a good attendance to the viewings. In parallel he leveraged his network to market the property directly to prospective buyers.
Throughout the process he communicated well, and provided regular updates. Robin's perseverance secured the right price for the property. I would happily recommend him. Thank you Robin for your help!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 43

14 mar 2022

"Stark rekommendation. Robin är väldigt engagerad, proffsig och förtroendeingivande. Processen kändes trygg rakt igenom och jag fick bra tips om allt ifrån styling till hur jag borde förhålla mig till olika förhandsbud. "
säljare på Rödabergsgatan 7

14 mar 2022

"Mycket skicklig, professionell och fantastisk mäklare som kan sitt jobb till 100%. Kommer alltid med bra förslag och genomtänkta lösningar. Rekommenderas starkt! Vi var mycket nöjda"
säljare på Fridensborgsvägen 155

14 mar 2022

"Allt gick mycket snabbt och smidigt, bra och tydlig dialog genom hela processen.
Att priset dessutom översteg mina förväntningar är ju en extra bonus.
Kan absolut rekommendera Robin."
säljare på Västmannagatan 90

09 mar 2022

"Robin är proffsig, tydlig och inger förtroende. Han höll mig välinformerad genom hela processen och gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd. Han är en riktigt duktig säljare som är mån om att det blir en smidig affär för alla parter. Jag rekommenderar Robin och Alicia Edelman starkt. "
"Robin är proffsig, tydlig och inger förtroende. Han höll mig välinformerad genom hela processen och gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd. Han är en riktigt duktig säljare som är mån om att det blir en smidig affär för alla parter. Jag rekommenderar Robin och Alicia Edelman starkt. "
Läs mer
säljare på Ängskärsgatan 4

27 feb 2022

"Robin är mäklaren som inte bara möter förväntningarna, utan överträffar dem! Hans drivkraft att göra bästa möjliga försäljning smittar och gör hela försäljningsprocessen väldigt spännande och rolig. Han arbetar proaktivt och transparent vilket också inger ett lugn och trygghet. Jag vill ge Robin ..."
"Robin är mäklaren som inte bara möter förväntningarna, utan överträffar dem! Hans drivkraft att göra bästa möjliga försäljning smittar och gör hela försäljningsprocessen väldigt spännande och rolig. Han arbetar proaktivt och transparent vilket också inger ett lugn och trygghet. Jag vill ge Robin mina allra bästa rekommendationer, missa inte Stockholms bästa mäklare! "
Läs mer
säljare på Industrigatan 5

25 feb 2022

"Väl genomförd försäljning som slutade på ett mycket bra sätt och vi som säljare kunde inte vara mer nöjda. Robin inger ett lugn och med sin breda kompetens inom mäklaryrket vägledde han oss som säljare på ett mycket proffsigt sätt i en minst svåravläst marknad. Utöver det fina resultatet så är Ro..."
"Väl genomförd försäljning som slutade på ett mycket bra sätt och vi som säljare kunde inte vara mer nöjda. Robin inger ett lugn och med sin breda kompetens inom mäklaryrket vägledde han oss som säljare på ett mycket proffsigt sätt i en minst svåravläst marknad. Utöver det fina resultatet så är Robin enkel att ha att göra med och skulle jag sälja igen blir det Robin jag väljer. // Från en tidigare mäklare. "
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 21

22 feb 2022

"Robin hjälpte mig sälja min bostadsrätt på söder och det har han skött exemplariskt. Robin är en mycket strukturerad, metodisk och lugn mäklare som med en varm hand betryggade mig under hela processen och tog kloka initiativ för att ro hem affären i hamn. Det blev helt klart en överleverans i slu..."
"Robin hjälpte mig sälja min bostadsrätt på söder och det har han skött exemplariskt. Robin är en mycket strukturerad, metodisk och lugn mäklare som med en varm hand betryggade mig under hela processen och tog kloka initiativ för att ro hem affären i hamn. Det blev helt klart en överleverans i slutpris och jag är mycket tacksam för hjälpen och mycket glad över att jag kom i kontakt med Robin. Av totalt tre mäklare, blev Robin Nyvall det självklara valet. Jag ger mina varmaste rekommendationer vidare till nästa säljare. Tack Robin! "
Läs mer
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

22 feb 2022

"Overall very satisfied. One thing that can improve is to have an immediate phone call after the viewing and not only text message since it is quite a nerve wracking experience. But overall very happy. I would recommend Robin! "
säljare på Uppfartsvägen 5

19 feb 2022

"Robin är en mycket sympatisk och lyhörd mäklare som ser till både säljaren och köparens bästa. Kan varmt rekommendera Robin! "
säljare på Drejargatan 6

15 feb 2022

"Robin har under hela försäljningsprocessen levererat ett professionellt, förtroendeingivande och kundorienterat intryck.
Då jag själv inte befann mig på plats i Stockholm under en stor del utav försäljningen så var kommunikationen mellan mig och Robin vital och det var något som hanterades på ett..."
"Robin har under hela försäljningsprocessen levererat ett professionellt, förtroendeingivande och kundorienterat intryck.
Då jag själv inte befann mig på plats i Stockholm under en stor del utav försäljningen så var kommunikationen mellan mig och Robin vital och det var något som hanterades på ett exemplariskt sätt från hans sida, då varje process förklarades så transparent som det bara var möjligt vilket gav mig som säljare en stor trygghet.
Jag kan med varm hand rekommendera Robin."
Läs mer
säljare på Runiusgatan 7

13 feb 2022

"Robin gav ett närvarande, stabilt och engagerat intryck, han var väldigt noga med att jag förstod alla detaljer och höll mig hela tiden väl underrättad.
Jag kände mig trygg och säker under hela försäljningen.
Jag ger honom mina allra bästa rekommendationer.
Med vänlig hälsning, Håkan "
"Robin gav ett närvarande, stabilt och engagerat intryck, han var väldigt noga med att jag förstod alla detaljer och höll mig hela tiden väl underrättad.
Jag kände mig trygg och säker under hela försäljningen.
Jag ger honom mina allra bästa rekommendationer.
Med vänlig hälsning, Håkan "
Läs mer
säljare på Industrigatan 7A

10 feb 2022

"Det vi har uppskattat allra mest med Robin är att vi har kunnat vara ärliga och raka med varandra. Robin är lyhörd och målinriktad men han svävar aldrig iväg och lovar aldrig mer än han kan hålla. Han känner av ut i fingerspetsarna när det är dags för att gå mot avslut och stänga en affär. Otroli..."
"Det vi har uppskattat allra mest med Robin är att vi har kunnat vara ärliga och raka med varandra. Robin är lyhörd och målinriktad men han svävar aldrig iväg och lovar aldrig mer än han kan hålla. Han känner av ut i fingerspetsarna när det är dags för att gå mot avslut och stänga en affär. Otroligt begåvad mäklare och förhandlare. Han ger inte upp i första taget även när det blåser motvindar. En släkting rekommenderade Robin till oss och vi vill gärna rekommendera honom vidare till andra! Stort tack Robin för en strålande fin insats!"
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 2

09 feb 2022

"Robin har varit väldigt lyhörd och engagerad. Han har lyssnat in och tagit hänsyn till våra tankar och funderingar samtidigt som han varit otroligt professionell genom hela säljprocessen. Han höll oss uppdaterade hela vägen och var alltid tillgänglig.
Kan varmt rekommendera Robin! "
"Robin har varit väldigt lyhörd och engagerad. Han har lyssnat in och tagit hänsyn till våra tankar och funderingar samtidigt som han varit otroligt professionell genom hela säljprocessen. Han höll oss uppdaterade hela vägen och var alltid tillgänglig.
Kan varmt rekommendera Robin! "
Läs mer
säljare på Bondmoragatan 7

09 feb 2022

"Jag blev via en vän rekommenderad att prata med Robin när det var dags att sälja min lägenhet, och wow vilket kanonjobb Robin gjorde!
Jag hade en lägenhet, 1a på 36 m2, som köptes dyrt för några år sedan. Nu när det var dags att sälja handlade det mest om att minimera förlust eller att nå break..."
"Jag blev via en vän rekommenderad att prata med Robin när det var dags att sälja min lägenhet, och wow vilket kanonjobb Robin gjorde!
Jag hade en lägenhet, 1a på 36 m2, som köptes dyrt för några år sedan. Nu när det var dags att sälja handlade det mest om att minimera förlust eller att nå break even. Robin var transparent genom hela processen och vi kom fram till en gemensam syn på eventuellt slutpris samt när det var bäst att gå ut med lägenheten. Han gjorde allting rätt och vi nådde ett väldigt bra pris, väldigt fort. Kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera Robin till alla jag känner!
/En väldigt nöjd säljare "
Läs mer
säljare på Filipstadsbacken 68

29 jan 2022

"Robin did a good job. He is reliable and stick to his promises. He also provides a good overview of the process and what is going to happen. Everything was well organized and went smooth. "
säljare på Upplandsgatan 28

27 jan 2022

"Supernöjda! Försäljningen var en föreningsägd lägenhet så vi ville verkligen visa medlemmarna att vi valt en proffsig och kunnig mäklare. Rak och tydlig dialog, effektiv, snygg annons och bilder. Kan verkligen rekommendera Robin. "
säljare på Sandfjärdsgatan 12

22 jan 2022

"Måste säga att Robin är det mest självklara valet för oss att använda som mäklare framöver. Inte nog med att han är fantastisk mäklare, Robin slog tillsammans med vår lägenhet föreningsrekord.
Otroligt engagerad och driven mäklare som lever upp till ens förväntningar om inte över. Den absolut b..."
"Måste säga att Robin är det mest självklara valet för oss att använda som mäklare framöver. Inte nog med att han är fantastisk mäklare, Robin slog tillsammans med vår lägenhet föreningsrekord.
Otroligt engagerad och driven mäklare som lever upp till ens förväntningar om inte över. Den absolut bästa mäklaren vi har valt och då har vi varit i kontakt med många andra mäklare sedan tidigare.
Robin levererar över ens förväntningar. Allt gick smidigt, enkelt och snabbt. Rekommenderas starkt
"
Läs mer
säljare på Götgatan 130

20 jan 2022

"Robin är en engagerad, ambitiös och driven mäklare som alltid levererar över ens förväntningar.
Sveriges bästa mäklare som jag varmt rekommenderar till alla jag känner. "
säljare på Godtemplarvägen 5

20 jan 2022

"Från att inte ha fått min lägenhet såld med annan mäklare till att med Robins hjälp få den såld dag efter visning till ett pris långt högre än förväntat.
Robin är professionell, engagerad, tydlig och inger förtroende.
Jag rekommenderar Robin varmt!!!"
"Från att inte ha fått min lägenhet såld med annan mäklare till att med Robins hjälp få den såld dag efter visning till ett pris långt högre än förväntat.
Robin är professionell, engagerad, tydlig och inger förtroende.
Jag rekommenderar Robin varmt!!!"
Läs mer
säljare på Essinge Brogata 5

12 jan 2022

"Allt gick väldigt snabbt och smidigt, och lägenheten såldes före visning.
Robin är grym!!"
säljare på Dalagatan 78C

11 jan 2022

"Robin är en fantastisk mäklare. Jag hade fått rekommendationer av andra och i hela processen var jag trygg med hans kunskap. Robin gav mig råd som gjorde att många var intresserade av lägenheten och därmed hittade rätt köpare. Robin har alla kvalitéer för att vara en av Sveriges bästa mäklare. St..."
"Robin är en fantastisk mäklare. Jag hade fått rekommendationer av andra och i hela processen var jag trygg med hans kunskap. Robin gav mig råd som gjorde att många var intresserade av lägenheten och därmed hittade rätt köpare. Robin har alla kvalitéer för att vara en av Sveriges bästa mäklare. Stort tack för all hjälp. "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 56

23 dec 2021

"Ärlig, rak och engagerad! Med bra struktur och lyhördhet, kan Robin hantera snabba puckar utan några problem. Robin är en mäklare som inger ett starkt förtroende och har en förståelse för både köparen och säljarens önskemål. Rekommenderar Robin varmt! "
"Ärlig, rak och engagerad! Med bra struktur och lyhördhet, kan Robin hantera snabba puckar utan några problem. Robin är en mäklare som inger ett starkt förtroende och har en förståelse för både köparen och säljarens önskemål. Rekommenderar Robin varmt! "
Läs mer
säljare på Sköntorpsvägen 115

13 dec 2021

"Robin var professionell, tydlig och kommunikativ från början till slut och jag är mycket nöjd med samarbetet. "
säljare på Rämensvägen 21

13 dec 2021

"Robin är en fantastiskt duktig mäklare. Han är lyhörd och engagerad och förstår både köpare och säljares psykologi för att på bästa sätt hitta en gemensam punkt där man kommer överens. Finns få som honom, så har du turen att lyckas få honom att sälja din lägenhet så har du tur och kan känna dig t..."
"Robin är en fantastiskt duktig mäklare. Han är lyhörd och engagerad och förstår både köpare och säljares psykologi för att på bästa sätt hitta en gemensam punkt där man kommer överens. Finns få som honom, så har du turen att lyckas få honom att sälja din lägenhet så har du tur och kan känna dig trygg och i goda händer!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 49

12 dec 2021

"Vilket proffs! Andra gången jag väljer Robin som mäklare. Robin överträffade alla förväntningar vid min första försäljning och upprepade den bravaden även denna gång. Robin är proffsig, lyhörd och otroligt trevlig. Han håller dig som kund uppdaterad genom hela processen och gör bostadsaffären rik..."
"Vilket proffs! Andra gången jag väljer Robin som mäklare. Robin överträffade alla förväntningar vid min första försäljning och upprepade den bravaden även denna gång. Robin är proffsig, lyhörd och otroligt trevlig. Han håller dig som kund uppdaterad genom hela processen och gör bostadsaffären riktigt smidig. Nästa gång jag ska välja mäklare så är valet mycket enkelt, Robin är det självklara valet! "
Läs mer
säljare på Hjärnegatan 4

11 dec 2021

"Robin är en noggrann och metodisk mäklare. Han jobbar väldigt metodiskt med uppdraget och håller sina klienter i loopen hela tiden. "
säljare på Karlbergsvägen 48

14 nov 2021

"Robin har en härlig pondus och skötte allt perfekt. Kommunikativ och driven. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Upplandsgatan 32

11 nov 2021

"Stockholms bästa mäklare! Sålt 2 ggr med Robin, båda gångerna har vi fått mer än vad vi hade förväntat oss. Otroligt proffsig i allt han gör, ingjuter en känsla av lugn och trygghet i något som annars kan vara en ganska stressig process.
Robin har också ett väldigt gott omdöme och känsla för mar..."
"Stockholms bästa mäklare! Sålt 2 ggr med Robin, båda gångerna har vi fått mer än vad vi hade förväntat oss. Otroligt proffsig i allt han gör, ingjuter en känsla av lugn och trygghet i något som annars kan vara en ganska stressig process.
Robin har också ett väldigt gott omdöme och känsla för marknaden. Hans input på när man ska gå ut på marknaden, vilka bud man ska ta osv har fallit mycket väl ut båda gångerna vi sålt med honom.
Gör också det lilla äkta for sina kunder. Gav oss exempelvis kontinuerlig och värdefull input under vårt letande av ny bostad."
Läs mer
säljare på Ölandsgatan 44

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
61
Försäljningar
62
Försäljningsvärde
308 390 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
295 av 304 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
273 av 304 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
298 av 303 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
304 av 306 säljare

Robin på kartan.

359 tidigare annonser
10 bostäder till salu
309 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

4 rum, 84 m²
Lägenhet, Stockholm
3 826 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 60 m²
56 583 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 237 kr/mån
3 rum, 67 m²
Lägenhet, Stockholm
3 502 kr/mån
3,5 rum, 78 m²
Lägenhet, Stockholm
3 324 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 43 m²
74 302 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 189 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 720 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 225 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tydlig och smidig process från start till slut! Robin lyssnade in mina tankar och var ett bra bollplank genom hela processen. Kände att han gjorde det lilla extra för att komma i mål. "
3 950 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 655 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är uppriktig, arbetsam, seriös och gör sitt uppdrag väldigt snyggt. Jag lämnade allt till Robin och behövde inte oroa mig. Oerhört tacksam. "
4 450 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 155 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin var det självklara valet när det kom till att välja mäklare! Han har varit lyhörd, målinriktad och professionell! Robin lyckades sälja vår lägenhet med en stor vinst trots räntehöjningar som påverkat marknaden. Trots marknaden så var vi aldrig oroliga med Robin! 5/5 stjärnor och en stor rekommendation från paret på fridensborgsvägen. "
3 000 000 kr
Lägenhet Råsunda
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 3 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är nöjd med Robins insats trots den lite tuffare marknaden som råder nu och jag fick det slutpriset jag ville ha. Robin var positiv i sitt bemötande och upplevdes som seriös och kunnig.
jag blev imponerad över att lägenheten såldes trots att den legat ute kort tid på Hemnet och med fler objekt ute på Hemnet än vanligt! Tack Robin för en bra försäljning. "
4 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 105 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 4 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.