Robin Nyvall

Profilbild för Robin Nyvall
Robin Nyvall
5.0 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
45 st
177 345 000 kr

Bakgrund

Robin Nyvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-11-28. Robin har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Robin har haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 177 435 000 kr.

Presentation

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad

För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar.

Med över tio års erfarenhet av försäljning och service så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga.

Meriter:
- Topp 10 mest rekommenderade mäklare i Stockholms län (januari - juni 2020).
- Topp 11 flest sålda lägenheter i Stockholms län (januari - juni 2020).
- Nominerad av Hemnet som årets stjärnskott 2019.
- Flest sålda lägenheter i Stockholm v.12 - 2020.
- Flera fina föreningsrekord runt om i Stockholm.
- Årets rookie 2019
- Högsta möjliga betyg på Reco
- Vunnit pris som årets säljare på mobiloperatören 3, inom telesales och även eventförsäljning.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 04 eller robin.nyvall@aliciaedelman.se

Utbildning:
- Fastighetsmäklare 120 hp via FEI, samarbete med Högskolan väst.
- Företagsekonomi Handel och logistik, Umeå universitet.
- Kandidatprogram för ledare/chefer sex månader.
- Värnplikten - kustjägare.

Arbete:
Har tidigare arbetat för Fastighetsbyrån, där jag blev handplockad från mitt tidigare arbete som försäljare på mobiloperatören 3.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning.

Säljare om Robin.

03 jul 2020

"Jag är jättenöjd!"
säljare på Galonvägen 14

02 jul 2020

"Under 2019-2020 har vi anlitat Robin vid 3 tillfällen och tycker att han har skött affärerna exceptionellt. En av hans många goda egenskaper är tillgänglighet och professionalitet. "
säljare på Gräsholmsvägen 46

01 jul 2020

"Robin gjorde ett kanonjobb och fick min lägenhet såld över förväntan trots coronapandemin! Rekommenderar Robin varmt!"
säljare på Luxgatan 7

01 jul 2020

"Robin är en stjärna!
Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen 5/5! Han levde verkligen upp till förväntningarna från tidigare fina recensioner. "
säljare på Kocksgatan 20A

01 jul 2020

"Under rådande förhållanden med Covid-19 pandemi har Robin, med både lyhördhet och tydlighet, lyckats föra samman säljare och köpare. Corona virusets spridning har lett till en sund försiktighet, men samtidigt får dess framfart inte hindra försäljning av bostäder. Med insikt om konsekvenser av Covid-19 har Robin varsamt guidat till en trygg försäljning. "
säljare på Grev Turegatan 24

01 jul 2020

"Robin är en engagerad och fantastisk mäklare. Oerhört engagerad och trevlig. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Björnstigen 107

01 jul 2020

"Försäljningen genomfördes smidigt trots pandemi
och början till nedgång."
säljare på Siljansvägen 74

01 jul 2020

"Robin är proffsig och strukturerad i sitt arbete. Ger ett gott förtroende för både säljare och spekulanter/köpare och vi rekommenderar gladeligen honom."
säljare på Arbetargatan 28A

13 maj 2020

"Fick till en bra försäljning trots coronatider. Väldigt engagerad och gjorde allt för att få upp priset."
säljare på Dalagatan 86B

26 apr 2020

"Väldigt nöjd med Robin som mäklare. Otroligt engagerad och gjorde ett mycket bra jobb!"
säljare på Dalagatan 86E

23 apr 2020

"Robin är en trevlig, professionell och driven supersäljare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Dalagatan 86A

20 apr 2020

"Efter en misslyckad försäljning med en annan mäklarfirma kom Robin till min räddning. Lägenheten såldes innan visning trots oroliga covid-19 tider. Jag skulle starkt rekommendera Robin till alla som är i säljtankar. 10/10! "
säljare på Schlytersvägen 69

20 apr 2020

"Kompetent och driven."
säljare på Dalagatan 86A

14 apr 2020

"Mäklaren var mycket kunnig och professionell. Vi rekommenderar honom och kommer att anlita honom vid framtida försäljningar."
säljare på Järvstigen 16

09 apr 2020

"Jag hade väntat mig mycket.. Men fick mer !
Mycket professionell och kunnig med stort nätverk med kunder. försäljningen gick på mindre än 10 dagar och ingen gång på resan kände jag mig besviken eller orolig.
Hade först en annan mäklare från ett annat företag som inte fick något bud på över en månads tid trots en bättre marknad.
Jag rekommenderar Robin starkt och han kommer att bli min mäklare flera gånger."
säljare på Rosengatan 8

02 apr 2020

"Robin är den bästa mäklaren jag någonsin anlitat.
Jag fick min lägenhet såld på ett par dagar till ett pris över vad jag förväntat mig. Robin är mycket tydlig i sin kommunikation, engagerad och är i princip nåbar dygnets alla timmar."
säljare på Norrbackagatan 42

29 mar 2020

"Detta är andra gången vi anlitat Robin, och vi har varit supernöjda båda gångerna. Han fick iväg lägenheten på mindre än en vecka trots omständigheterna med Covid- 19. vilket vi inte trodde skulle ske. Rekomenderar Robin starkt till alla!"
säljare på Gräsholmsvägen 46

18 mar 2020

"Denna snubbe är världsklass, jag har haft en lägenhet på 48kvm i Annedal, jag har använt mig av flertalet mäklare innan men ingen har lyckats få ett så bra slutpris som Robin Nyvall. Jag ger de starkaste rekommendationer till Robin han ger verkligen service i världsklass. Detta är vad Robin Nyvall ska hålla på med, sälja bostäder, han trivs som handen i handsken!
Jag är väldigt tacksam för att du hjälpt mig genom hela försäljningen och hoppas att våra vägar korsas i framtiden!
rekommenderar starkt att i första hand anlita Robin!
Med vänlig hälsning
Kian Refat"
säljare på Pippi Långstrumps gata 30

17 mar 2020

"Robin är en otroligt skarp, engagerad och förtroendeingivande mäklare! Han hade redan en bra plan och målbild vid första mötet.
Efter att ha haft lägenheten ute på hemnet 5 veckor (4 visningshelger) med en tidigare mäklare, lyckades Robin få vår lägenhet såld innan visning och innan vi hann lägga ut den på hemnet. Dessutom för ett pris vi var väldigt nöjda med.
Kan STARKT rekommendera honom!"
säljare på Viltstigen 12

16 mar 2020

"Vi är supernöjda med Robins arbetsinsats för att få vår lägenhet såld. Det har varit ett nöje och lätt att samarbeta, han har visat på ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen med ett högt driv och tydlighet i kommunikationen. Alltid lätt att få tag på och svarar proffsigt på alla funderingar och oväntade frågeställningar. "
säljare på Olof Af Acrels väg 3

27 feb 2020

"Med en militärisk precision är Robin lyhörd, engagerad och tydlig i sin kommunikation.
Att sälja med honom känns tryggt från sekund ett. Att han är nominerad till årets stjärnskott 2019 förvånar ingen och i min bok är han den solklara vinnaren. "
säljare på Luxgatan 7

24 feb 2020

"Robin kändes trygg och säker i sin roll. Det var han. Fullkomligt nöjd."
säljare på Sveavägen 94

21 feb 2020

"En mäklare att lita på som skapar stort förtroende. Inte ute efter snabba avslut utan kundens önskan är det som gäller. Kämpar målinriktat med stort engagemang för att uppnå satta mål, precis som en mäklare skall vara. Skulle rekommendera Robin till alla som vill få ut det där lilla extra i en lägenhetsförsäljning!
"
säljare på Fridensborgsvägen 135

20 feb 2020

"Robin hjälpte mig och min (mycket snart framtida) sambo att sälja våra respektive lägenheter, och vi är båda mycket nöjda, högt över förväntan! Kort och gott är han engagerad, lätt-tillgänglig och hängiven. Rekommenderar varmt att köpa & sälja med Robin. "
säljare på Svarvargatan 12

17 feb 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Robin som vår mäklare, han tog hand om allting åt oss och hjälpte oss sälja vår lägenhet till ett pris vi var väldigt nöja med utan att vi behövde ta initiativ i delmomenten i försäljningskedjan. Detta var särskilt värdefullt för oss då vi hade mycket att ta hand om i samband med flytt utomlands. Med Robin som mäklare blev processen att sälja så enkel och bekymmersfri! Hans varma bemötande var också väldigt viktigt för oss för att känna oss trygga. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Ripstigen 5

10 feb 2020

"Jag jämförde Robin med fyra olika mäklare, jag föll för att han var den som var klart mest påläst och förberedd in i vårt första möte. Robin har under hela processen varit otroligt tillgänglig, och skrev efter privatvisning och förhandling kontrakt på en lördag. Väldigt tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Priset var klart över förväntningarna!
Jag har redan börjat rekommendera Robin till vänner och kollegor som ska sälja! "
säljare på Odengatan 87A

03 feb 2020

"Robin is extremely professional informing the current market status. He is not over committing at all but telling the truth.
He is thoughtful in many details and has very good tactical skills negotiating.
Truly one of the best I have ever worked with.
Recommended!!!!"
säljare på Nina Einhorns gata 3

31 jan 2020

"Jag har försökt sälja en lägenhet med två andra mäklare, som inte lyckats med det under lång tid. Sedan såg jag att Robin hade gjort en försäljning i området och jag kontaktade honom och förklarade för honom att jag måste sälja lägenheten omgående. Han tog sig uppdraget och sålde lägenheten på fem dagar!
Under hela uppdraget var Robin super hjälpsam, professionell ,hade kontakt med mig under hela försäljningsuppdraget och gav det lilla extra!
Jag kommer rekommendera Robin starkt som mäklare till alla jag känner.
"
säljare på Semaforvägen 57

28 jan 2020

"Vilken klippa! Engagemang har fått ett ansike Guidade mig genom hela processen, från köp till sälj. Stenkoll på marknaden och leverans i topp!
Kan inte göra annat än att ge högsta betyg.
"
säljare på Åmänningevägen 19

24 jan 2020

"Robin visade bra engagemang och var väldigt duktig med att hålla oss uppdaterade om hur marknaden såg ut. vi hade en bra dialog från dag ett!
kommer absolut rekommendera honom till vänner och bekanta "
säljare på Näckrosvägen 26

23 jan 2020

"Vi gick in i försäljningen med låga förväntningar men stora förhoppningar. Robin överträffade vår förväntningar både personligt och yrkesmässigt. Ett proffsigt intryck och väldigt bra att jobba med.
Försäljningen överträffades och vi är otroligt glada att vi fick möjligheten att samarbeta med Robin och kommer rekommendera honom till våra vänner och familj. "
säljare på Skattungsvägen 12

23 jan 2020

"Vi kan starkt rekommendera Robin. Han har varit mycket professionell under hela processen, han har varit väldigt tillmötesgående och varit duktig på att hålla oss uppdaterade efter visning av lägenhet samt under budgivning. Vi kommer garanterat höra av oss till Robin när det är dags att sälja nästa bostad. "
säljare på Näckrosvägen 34

21 jan 2020

"Jag har både sålt och köpt en del lägenheter under åren och därför haft kontakt med mängder med mäklare. Robin Nyvall på Alicia Edelmann sticker ut från mängden på in princip samtliga parametrar. Ett otroligt seriöst förarbete, värdefulla tips och en fläckfri vägledning gjorde att vi sålde bostaden innan visning endast en (1) dag efter lansering till rekordpris inte bara i föreningen utan också i området.
Robin Nyvall lyssnar på kunden, är ödmjuk men vågar säga till och komma med sina åsikter.
Detta är en ovanlig egenskap enligt min uppfattning där andra mäklare oftast kommunicerar slutpriser som är fantasi för att vinna uppdraget.
Ja rekommenderar alla som vill sälja sin bostad i Stockholm att kontakta Robin för att uppleva skillnaden.
"
säljare på Västmannagatan 12B

11 jan 2020

"Jag var i en sits där jag behövde sälja min lägenhet. Tidigare mäklare hade inte lyckats. Efter ett möte med Robin fick jag en känsla av professionalism och ärlighet.
Robin var tydlig och informerande från dag 1.
2 veckor efter att jag anlitat Robin såldes lägenheten för priset jag ville ha.
En fantastisk mäklare som bryr sig om både köpare och säljare. "
säljare på Semaforvägen 57

09 jan 2020

"Att välja Robin som mäklare i samband med försäljningen av min lägenhet var det bästa beslutet jag kunde gjort! Robin gav ett seriöst, professionellt och trovärdigt intryck från start. Allt eftersom försäljningsprocessen fortlöpte så stärktes detta intryck och det bekräftades också i samband med budgivningen och slutpriset för min lägenhet som slog föreningens tidigare rekord!
Jag träffade fem andra mäklare innan jag valde att ge Robin förtroendet och ansvaret för försäljningen av min lägenhet. Även om alla mäklare jag träffade gav ett bra intryck, och många hade mer erfarenhet av försäljning inom just min föreningen, så särskiljde Robin sig från mängder med sina idéer, trygghet och framförallt sin ambition.
Robin var alltid tillgänglig, initiativtagande och informativ.
Vid en framtida försäljning av min nästa lägenhet är valet självklar, Robin slog allas förväntningar denna gång, och jag är övertygad om att han skulle göra det igen. Jag skulle med värme rekommendera Robin som mäklare då han både med ambition, handling och slutgiltigt resultat visade sig vara en absolut stjärna! "
säljare på Trädgårdsgatan 4B

12 dec 2019

"Robin var seriös och professionell genom hela processen. Han lyckades att sälja min lägenhet utan att vi fotade eller la upp den officiellt. Smidigt och snyggt. Jag skulle definitivt anlita Robin igen."
säljare på Dalagatan 41A

03 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Robin om du/ ni skall sälja er bostad. Mycket pålitlig, förtroendeingivande och mån om en bra dialog och affär. Proffsig, kunnig och trygg. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

24 nov 2019

"Alltså WOW!
Jag är en otroligt petig kille som inte nöjer mig med första bästa. Efter att jag haft 5 olika mäklare hos mig så kändes ingen utav dem riktigt rätt, alla saknad något och jag stod stil i min affär och kom inte vidare.
Sen träffade jag Robin och han var outstanding. 10/10. Han svarade direkt och kom över samma kväll.
Från första dagen vi sågs till kontraktsskrivningen tog det exakt 10 dagar.
Jag är otroligt nöjd och glad att jag valde Robin som min mäklare han är i särklass bästa mäklaren.
Robin lyckades sälja min lägenhet innan visning till rekordpris i föreningen och i området, han sålde den för ett pris som låg högt över vad jag hade drömt eller kunnat fantiserat om.
Det finns bara en mäklare som jag kommer använda och rekommendera resten av mitt liv och det är Robin!"
säljare på Nyängsvägen 23

22 nov 2019

"Helt klart en mäklare i toppklass, kan definitivt rekommendera Robin då han är väldigt kunnig, tydlig och lyckas nå de pris vi hade som mål."
säljare på Galonvägen 14

17 nov 2019

"Innan vi kom i kontakt med Robin försökte vi sälja vår lägenhet men var inte nöjda med mäklarens insats eller buden. Vi jämförde fler mäklare men valde Robin då vi fick ett mycket professionellt intryck och litade på att han skulle sköta affären snabbt och smidigt enligt våra önskemål. Sagt och gjort, Robin överträffade våra förväntningar och sålde innan visning till ett bättre pris än förväntat. Vi rekommenderar naturligtvis Robin och kommer anlita honom igen! "
säljare på Industrigatan 5

15 nov 2019

"Vi är fantastiskt nöjda med Robin som mäklare, en riktigt stjärna. Robin lyckades sälja vår lägenhet till ett rekordpris i föreningen och till ett pris som låg långt över vad vi hade hoppats på. I processen när vi valde mäklare var vi väldigt måna om att hitta rätt mäklare. Efter att ha träffat 5 olika mäklare föll valet enkelt på Robin. Från första mötet till kontrakt skrivning har han varit driven, professionell och hela tiden har han förmedlat en trygghet. Han var påläst om föreningen och kunde området utan och innan. Robin var otroligt lyhörd och höll oss ständigt uppdaterade med information om läget, vi behövde aldrig fundera över hur processen gick, Robin höll oss alltid informerade.
Jag hoppas de framgår hur nöjda vi har varit med Robin och jag kan varmt rekommendera honom.
Mvh
Fredrik o Karin"
säljare på Dalagatan 86F

05 nov 2019

"Efter att ha jämfört med fem andra mäklare var valet att välja Robin självklart. Redan från start fanns ett engagemang och en noggrannhet som var något alldeles extra. Flera gånger dagligen fick vi återkoppling kring vad som händer, vilket uppskattades väldigt mycket. Priset vi fick överträffade våra egna förväntningar och Robin var avgörande här. Han hade extrem kännedom om dels lägenheten och föreningen, och hade svar på alla frågor som fanns. Jag lämnar mina allra bästa rekommendationer och hoppas att fler som planerar att sälja sin lägenhet vänder sig till Robin Nyvall. Fullständig världsklass. "
säljare på Dalagatan 43

01 nov 2019

"Robin är en otroligt proffsig, sympatisk och skicklig mäklare. Vi träffade 4 olika mäklare men valet föll på Robin tack vare hans målinriktade engagemang. Från dag ett var han lyhörd och anpassade försäljningen efter våra specifika behov på bästa sätt. Bostadsförsäljningar kan vara en känslosam process men Robin höll oss lugna med kloka & pragmatiska beslut rakt igenom vilket resulterade i att han till och med överträffade våra förväntningar med råge och ett fantastiskt slutpris. 100% nöjda. Vi kommer varmt rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Observatoriegatan 7A

31 okt 2019

"Vill verkligen varmt rekommendera Robin på Alice Edelman.
Ambitiös,kompetent,lyhörd och sist men inte minst väldigt trevlig, och social.
Kommer utan tvekan vända mig till Robin vid nästa försäljning.
Mycket nöjd kund
Marlene Beutelrock "
säljare på Tulegatan 18

22 okt 2019

"Robin var väldigt professionell och kompetent. Robin visade en otrolig engagemang och var lätt att diskutera med och få svar på frågorna. En riktig stjärna helt enkelt som jag varmt rekommenderar alla jag känner."
säljare på Brogatan 8

18 okt 2019

"Robin jätte duktig mäklare ,snäll och omtänksam.
Han sålde min lägenhet snabb och till ett bra pris. Jag rekommenderar Robin till mina vänner om dem vill sälja sitt hus/lägenhet."
säljare på Stationsgatan 2A

14 okt 2019

"Robin var väldigt engagerad och fick vår lägenhet såld snabbt och till ett bra pris. Vi kan varmt rekommendera Robin om ni söker en trevlig, driven och duktig mäklare."
säljare på Döbelnsgatan 53

14 okt 2019

"Vi har enbart positiva lovord för hela mäklarfirman Alicia Edelman och framförallt vår mäklare Robin Nyvall. Robin lyckades sälja vår lägenhet innan visning vilket resulterade i en rekordförsäljning i föreningen och med ett slutpris högt över våra förväntningar. Hela processen har genomsyrats av professionalism, energi samt ett jäkla engagemang.
Vi letade länge och väl efter rätt mäklare för att sälja vår nyrenoverade lägenhet på Södermalm. Vi träffade Robin som vi omgående kände var rätt mäklare för oss. Robin har en otrolig lyhördhet, där han verkligen sätter kunden i fokus och lyssnar. Samtidigt utstrålar Robin en oerhörd professionalism som gör att du verkligen kan lita på din mäklare och känna en trygghet i de förslag och beslut som förs fram. Robin gjorde ett enastående arbete från första kontakt fram till kontraktsskrivning. Han höll oss ständigt och löpande uppdaterad i alla steg, ett otroligt engagemang för både objektet och oss som kunder samt ett ägandeskap för hela affären som jag inte upplevt innan.
Med dessa ord vill vi ge våra starkaste och finaste rekommendationer till Robin Nyvall.
/Marcus & Johanna, Östgötagatan 29, Stockholm.
"
säljare på Östgötagatan 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
177 435 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 80 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 80 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Robin på kartan.

91 tidigare annonser
1 bostäder till salu
80 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 795 000 kr
2 rum, 49,5 m²
77 448 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 011 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 500 000 kr
Lägenhet Storskogen
+ 5 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 59 m²
Utropspris: 5 300 000 kr
4 175 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 180 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
3 860 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 210 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Riksby
+ 405 000 kr
1 rum, 15 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är jättenöjd!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.