Robin Nyvall

Profilbild för Robin Nyvall
Säljarfavorit
Robin Nyvall
4.9 / 5
(238 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
68 st
60 st
290 582 500 kr

Bakgrund

Robin Nyvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-11-28. Robin har fått in 60 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Robin har enligt vår statistik haft 66 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 318 345 000 kr.

Presentation

* Sveriges mest transparenta mäklare år 2020 (100 % nöjda kunder, 101 av 101 försäljningar). Fått utmärkelsen av HittaMäklare. *

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad

För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar.

Meriter:
- En av landets mest säljande mäklare 2021 - utmärkelse Hemnet
- Stockholms fjärde mest rekommenderade mäklare Q3 2021
- Stockholms län mest rekommenderade mäklare 31/3 - 30/9 2021 (6 mån)
- Stockholms läns andra mest rekommendera mäklare Q1 och Q2 2021 (av 2044 mäklare).
- Stockholms 3:e mest rekommenderade mäklare Q1 2021
- Essingeöarnas mest rekommenderade mäklare Q1 2021
- Sveriges mest transparenta mäklare 2020 (100 % nöjda kunder)
- Stockholms mest transparenta mäklare 2020 (101 av 101 rekommendationer)
- 101 sålda bostäder 2020
- Topp 5 mest rekommenderade mäklare i Stockholms län (Januari - december 2020).
- Topp 9 flest sålda lägenheter i Stockholms län (januari - december 2020).
- Årets prestation 2020
- Nominerad av Hemnet som årets stjärnskott 2019.
- Intervjuad av podden "Sveriges bästa mäklare"
- Flera fina försäljningsrekord runt om i Stockholm.
- Årets rookie 2019.

Med över tio års erfarenhet av försäljning och service så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig.
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Utbildning:
- Fastighetsmäklare 120 hp via FEI, samarbete med Högskolan väst.
- Företagsekonomi Handel och logistik, Umeå universitet.
- Kandidatprogram för ledare/chefer sex månader.
- Värnplikten - Kustjägare.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning.

Säljare om Robin.

22 okt 2021

"Robin är helt fantastisk person; som mäklare kunnig och saklig och tydlig, bra tålamod och värdefullt bemötande alltid."
säljare på Frejgatan 48A

20 okt 2021

"Professionell på alla sätt i processen med att sälja en bostad. Alltid redo och ödmjukt fokuserad på att nå slutmål, men också nå delmål i allt som ingår med att sälja en bostad. Alicia Edelman är mycket seriösa och vi kunde inte vara mer nöjda. För oss var det viktigt att köpare också känner att upplevelsen är väldigt bra. Och det hoppas och tror vi de också gör.
Vad skiljer Robin från andra mäklare? Helheten. Han vet vart han ska och hur ni ska komma dit. På ett ödmjukt, lyhört och professionellt sätt. För alla inblandade."
säljare på Primusgatan 53

15 okt 2021

"Otroligt nöjd med Robins professionella bemötande och snabba agerande från start till slut. Hela processen gick väldigt smidig och för att vara första gången jag säljer en lägenhet höll jag mig lugn tack vare hans uppdateringar och tydlighet. Jag fann tillit snabbt och resultatet blev super! "
säljare på Trädgårdsgatan 19

05 okt 2021

"Väldigt nöjd med insatsen Robin gjorde vid försäljning av min bostad. "
säljare på Fridensborgsvägen 155

01 okt 2021

"Robin var professionell från början till slut. Vi inledde vår kontakt redan ett år före försäljningen och han gjorde ett gott intryck då. Därför var det självklart att välja honom när jag väl skulle sälja. Robin har en hög yrkeskunskap, hög moral och integritet. Och han är tillgänglig. Han tog väl hand om mig under hela processen, före, under och efter. Han gjorde det där lilla extra och ställde upp på köpare som ville ha en egen visning. Jag var inte med på visningarna förstås, men min uppfattning är att han även där var rakt igenom professionell och trevlig.
Jag rekommenderar varmt Robin till säljare och köpare! "
säljare på Västeråsgatan 7

30 sep 2021

"He is very communicative, set the right expectations and very transparent in the process. He is very professional in navigating the discussions between parties."
säljare på Rosenborgsgatan 13

27 sep 2021

"Robin är trevlig, professionell och enkel att ha och göra med. "
säljare på Dalagatan 86G

27 sep 2021

"Robin gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Maken till mer välorganiserad, målinriktad, trevlig och tydlig mäklare kan inte gå att hitta i Stockholm idag. Vi hade höga förväntningar när vi valde att anlita honom men han hade inga problem att överträffa dessa.
Välj Robin Nyvall till din nästa bostadsaffär!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 69

27 sep 2021

"Robin är otroligt engagerad, observant och lyhörd. Han observerade att liknade lägenheter i samma bostad var en kvm större än våran så han rekommenderade att vi skulle mäta upp lägenheten, det visade sig att Robin hade rätt och den var en kvm större. Han höll oss konstant uppdaterade och gav oss sina rekommendationer, men var alltid noga med att det är vi som är kunder och vi bestämmer. Vi kommer definitivt att anlita Robin igen för framtida försäljningar."
säljare på Sigtunagatan 3A

20 sep 2021

"Robin var från start väldigt målinriktad och driven. Han hade en härlig positiv energi och jag kände mig som säljare väldigt trygg med att han skulle ansvara för försäljningen av min bostad. Robin jobbade stenhårt för att överträffa alla förväntningar och hans resultat talade sitt tydliga språk. När ni ska sälja bör Robin vara det självklara valet!"
säljare på Mellanbergsvägen 23

20 sep 2021

"Robin är en otroligt professionell och förtroendeingivande mäklare. Överträffade mina redan högt satta förväntningar. "
säljare på Kronobergsgatan 24

15 sep 2021

"Vi är jättenöjda. Genom hela försäljningen var engagemanget högt - Robin var lyhörd och höll oss ständigt uppdatera. Det här är andra lägenheten vi sålt med Robin och han fortsätter att överprestera! Rekommenderar Robin starkt! "
säljare på Sigtunagatan 11

14 sep 2021

"Wow! En mer engagerad, driven och kommunikativ mäklare får man leta efter. Robin är även en otroligt duktig förhandlare vilket ledde till att jag fick sälja min bostad, före visning och till ett mycket bra slutpris. Går man i säljtankar - kontakta Robin! Du kommer inte att bli missnöjd. "
säljare på Parkvägen 15

13 sep 2021

"Robin är ett riktigt proffs på det han gör. Trots utmaningar i området lyckades vi få till en bättre försäljning än övriga med samma förutsättningar. Jag är supernöjd över hans prestation & rekommenderar honom varmt! "
säljare på Finn Malmgrens väg 59

13 sep 2021

"Hängiven mäklare som ledde processen på ett professionellt sätt. Kändes bra från början till slut och jag rekommenderar honom varmt till andra som vill sälja. Han har goda kontakter med stylingfirmor som hjälpte mig att snygga till min bostad och ökade därmed värde
Hängiven på ett personlig nivå, kändes som att Robyn brann för sitt yrke vilket märktes på resultatet.
Noggrann med detaljer och vägledde mig genom hela säljprocessen.
Rekommenderas varmt.
"
säljare på Terrängvägen 71

13 sep 2021

"Professionell, ordentlig, och effektiv under hela processen.
Självgående och kunnig, med många goda råd och på samma gång lyhörd och samarbetsvillig.
Fantastisk bostadsannons, med fina bilder och säljande text.
Lägenheten såldes över förväntat pris, innan visning.
Kan starkt rekommendera Robin!"
säljare på Tranebergsvägen 41

01 sep 2021

"Jag är jättenöjd! Professionellt bemötande genom hela processen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Rödabergsgatan 9A

25 aug 2021

"Tack för fin försäljning!"
säljare på Registervägen 26

24 aug 2021

"Jag anlitade Robin på en rekommendation och kan starkt rekommendera han vidare. Han slog rekordet i området och vi fick högsta slutpriset som har noterats. Inte konstigt att han är bland dom bästa mäklarna i Stockholm! "
säljare på Skarpövägen 27

17 aug 2021

"Robin gjorde allting rätt, han visade genom hela processen att han gör det där lilla extra för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt, annonsen och bilderna blev sjukt bra. Han var proaktiv mot potentiella köpare och lyckades få till en super deal redan innan lägenheten hamnade på Hemnet. Under hela försäljningen har Robin varit lätta att ha att göra med, han är väldigt tydlig och transparent i kommunikationen så man alltid känner sig trygg i vad som händer.
Kan verkligen rekommendera alla att anlita Robin för en kommande försäljning."
säljare på Igeldammsgatan 22B

12 aug 2021

"Vilken lycka att hitta Robin! Provat en mäklare tidigare som försökt sälja min lägenhet men lyckades inte nå det priset jag var ute efter. Robin lyckades sälja för över 200.000kr dyrare än den första mäklaren och överträffade alla mina förväntningar. Har aldrig stött på en så kunnig, driven och tillgänglig mäklare som Robin! Vill du ha en mäklare som gör allt för just dig så rekommenderar jag varmt Robin. "
säljare på Operavägen 17C

29 jul 2021

"Robin was truly exceptional and I would highly recommend his services.He is highly competent!!
"
säljare på Gustav III:s Boulevard 129

28 jul 2021

"Robin visade en otrolig proffsighet och ett engagemang i världsklass, Fick sålt min lägenhet smidigt, snabbt och för ett bra pris. Kan verkligen rekommendera Robin som mäklare."
säljare på Skeppstavägen 15

26 jul 2021

"Robin såg möjligheten att skapa en smidig affär för både säljare och köpare. Enkel, tydligt och allmänt bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Herkulesgatan 26

25 jul 2021

"Mäklarbranschens Zlatan, levererar som vanligt finns ingen mäklare som Robin Nyvall! Min tredje försäljning med honom ändå så chockar han gång på gång. Föreningsrekord varje gång samt att du får en service i världsklass, denna kille är bara helt magisk! Om ni inte har använt Robin tidigare så har ni gått miste om något!
Med det sagt så vill ja ge Robin mina allra bästa rekommendationer! "
säljare på Årstavägen 49

25 jul 2021

"Väldigt professionell och förtroendeingivande mäklare. Jag kommer absolut att rekommendera honom till andra!"
säljare på Östhammarsgatan 75

25 jul 2021

"Otroligt nöjd med Robin! Väldigt engagerad och mån om att jag ska bli nöjd, kändes väldigt påläst och fick lägenheten såld på två dagar innan visning. "
säljare på Riddargatan 43A

25 jul 2021

"Väldigt professionell, strukturerad och förtroendeingivande. Kommer garanterat sälja med Robin igen. Stockholms bästa mäklare.”!"
säljare på Rutger Fuchsgatan 8

21 jul 2021

"Robin är grym, vill du ha en en riktigt bra mäklare så ska du sälja med honom. "
säljare på Östhammarsgatan 75

06 jul 2021

"Robin var oerhört lyhörd och skötte vår försäljning av vår lägenhet på ett utmärkt sätt. Vi är supernöjda med Robins insats och rekommenderar verkligen honom till andra. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 129

10 jun 2021

"Tydlig, målinriktad, strukturerad och proffsig! "
säljare på Celsiusgatan 7

09 jun 2021

"Smidig och enkel process, är väldigt nöjd med allt! "
säljare på Essinge Brogata 18

08 jun 2021

"Mycket bra lokalkännedom och känsla för försäljningsprocessen"
säljare på Västmannagatan 101

27 maj 2021

"Supermäklare! En mer engagerad, driven och kommunikativ mäklare får man leta efter. Otroligt nöjd över att vi valde Robin och kommer rekommendera honom till alla som är ute efter en smidig försäljning av sin bostad. "
säljare på Frimärksvägen 1

27 maj 2021

"Särklass bästa mäklaren på denna marknad!
Jag kommer garanterat använda Robin igen och rekommendera han till alla som jag känner och behöver hjälp med att sälja sitt boende "
säljare på Pokalvägen 3

25 maj 2021

"Robin vad väldigt driven till att jobba hårt för att få till en bra försäljning och sålde min lägenhet på ca 4 dagsr till priset jag förväntade mig att få. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Vendelsö Skolväg 3

24 maj 2021

"Mycket trevlig, serviceinriktad, professionell och bra. Vi fick ett mycket bra intryck och fint emottagande genom hela processen när vi sålde vår bostad via Robin och Julia ,Rekommenderas varmt!"
säljare på Högholmsgränd 7

16 maj 2021

"Kompetent och trevlig, professionell"
säljare på Skåpvägen 3

02 maj 2021

"Rekommenderar varmt Robin Nyvall till vänner och bekanta. "
säljare på Luxgatan 9

02 maj 2021

"Från första mötet fick vi ett bra intryck och stort förtroende till Robin.
Under hela processen var han proffsig och alltid tillgänglig.
Vi anlitade först en annan mäklare som inte fick iväg lägenheten alls, inga bud och Robin sålde lägenheten över vår förväntade pris.
Dessutom gick lägenheten innan visning.
Det blev en snabb och smidig affär.
Vi kan varmt rekommendera Robin!
Med Robin kände vi oss lugna och trygga hela vägen. "
säljare på Västmannagatan 52

01 maj 2021

"Robin var transparent från början till slut, kände att han hela tiden fanns tillgänglig om man hade frågor. Robin gör allt han kan i sin makt för att få till en affär där alla är nöjda. Kan starkt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Drottningholmsvägen 376

19 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Robin! Superbra process, alltid tillgänglig, koll på läget och ett superresultat! "
säljare på Västmannagatan 97

14 apr 2021

"Rekommenderar helt klart Robin! Är supernöjd med processen, dialogen och expertisen."
säljare på Dalagatan 86C

14 apr 2021

"Jag kan varmt rekommendera Robin! Han är en mycket skicklig mäklare som visar på stor professionalism och transparens. Jag är mycket nöjd över hur affären sköttes från början till slut och processen var smidig och snabb. "
säljare på Dalagatan 86B

10 apr 2021

"Robin har gjort ett enastående arbete från början till slut vid försäljning av min lägenhet. Har varit otroligt engagerad och hjälpsam med allt. Kan verkligen rekommendera Robin vid försäljning av din bostad. Jag är mer än nöjd."
säljare på Dalagatan 86B

02 apr 2021

"Köpt och sålt några bostäder genom åren och måste säga att Robin är med hästlängder den bästa mäklaren jag haft att göra med! Mycket snabb och smidig affär och till ett pris som jag jag bara kunnat drömma om. Tror även köparen upplevde en bra och fin service.
Extra plus att Robin och hans mycket kompetenta kollega Erica hjälpte till med styling inför fotograferingen.
Tack för allt Robin!"
säljare på Kungsklippan 22

29 mar 2021

"Vi träffade ett antal mäklare men fastnade för Robin tack vare hans proffessionalitet och driv. Var alltid proaktiv och tydlig i sin kommunikation och väldigt enkel att jobba med. Utöver detta motsvarade försäljningspriset förväntningarna. Kan verkligen rekommendera Robin! "
säljare på Högalidsgatan 50

28 mar 2021

"Robin är professionell, engagerad och kommunikativ. Allt från prospekt, foto, support med styling, säljstrategi samt själva försäljningen är av högsta klass. Robin tillsammans med hans team gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är supernöjd! "
säljare på Folkungagatan 74

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
64
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
60
Försäljningar
66
Försäljningsvärde
318 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
228 av 235 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
212 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
228 av 233 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
234 av 236 säljare

Robin på kartan.

252 tidigare annonser
3 bostäder till salu
238 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 57 m²
52 543 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 298 kr/mån
2 195 000 kr
1,5 rum, 39 m²
56 282 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 228 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 53 m²
54 622 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 962 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 355 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är helt fantastisk person; som mäklare kunnig och saklig och tydlig, bra tålamod och värdefullt bemötande alltid."
2 750 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 455 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
7 100 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 305 000 kr
4 rum, 91,5 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell på alla sätt i processen med att sälja en bostad. Alltid redo och ödmjukt fokuserad på att nå slutmål, men också nå delmål i allt som ingår med att sälja en bostad. Alicia Edelman är mycket seriösa och vi kunde inte vara mer nöjda. För oss var det viktigt att köpare också känner att upplevelsen är väldigt bra. Och det hoppas och tror vi de också gör.
Vad skiljer Robin från andra mäklare? Helheten. Han vet vart han ska och hur ni ska komma dit. På ett ödmjukt, lyhört och professionellt sätt. För alla inblandade."
6 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 255 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med Robins professionella bemötande och snabba agerande från start till slut. Hela processen gick väldigt smidig och för att vara första gången jag säljer en lägenhet höll jag mig lugn tack vare hans uppdateringar och tydlighet. Jag fann tillit snabbt och resultatet blev super! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.