Robin Nyvall

Profilbild för Robin Nyvall
Säljarfavorit
Robin Nyvall
4.9 / 5
(137 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
53 st
211 275 000 kr

Bakgrund

Robin Nyvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-11-28. Robin har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Robin har haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 236 277 500 kr.

Presentation

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad

För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar.

Med över tio års erfarenhet av försäljning och service så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga.

Meriter:
- 101 sålda bostäder år 2020
- Topp 5 mest rekommenderade mäklare i Stockholms län (Januari - december 2020).
- Topp 9 flest sålda lägenheter i Stockholms län (januari - december 2020).
- 100 % rekommenderad av mina kunder 2020
- Nominerad av Hemnet som årets stjärnskott 2019.
- Högsta möjliga betyg på HittaMäklare & Reco.
- Intervjuad av podden "Sveriges bästa mäklare"
- Flera fina föreningsrekord runt om i Stockholm.
- Årets rookie 2019.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 04 eller robin.nyvall@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Utbildning:
- Fastighetsmäklare 120 hp via FEI, samarbete med Högskolan väst.
- Företagsekonomi Handel och logistik, Umeå universitet.
- Kandidatprogram för ledare/chefer sex månader.
- Värnplikten - kustjägare.

Arbete:
Har tidigare arbetat för Fastighetsbyrån, där jag blev handplockad från mitt tidigare arbete som försäljare på mobiloperatören 3.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning.

Säljare om Robin.

10 jan 2021

"Jätte seriös, kompetent, trovärdig, lätt att samarbeta med, lyhörd och väldigt trevligt som person."
säljare på Terapivägen 10C

10 dec 2020

"Har inte jobbat med en bättre mäklare än Robin! Rekommenderas starkt, han vet verkligen vad han gör och gör det med full transparens och lyhördhet. Otroligt proffsig och kan sitt yrke extremt bra. Skulle aldrig välja någon annan än Robin för framtida försäljningar eller köp. Välj Robin om du vill få ut det bästa från Stockholm bostadsmarknad."
säljare på Långholmsgatan 9A

04 dec 2020

"Robin är en duktig förhandlare och var mycket aktiv och inlyssnande i slutförhandlingsskedet!"
säljare på Luxgatan 7

30 nov 2020

"Vi valde Robin tack vare hans unikt goda rekommendationer. Och här kommer en till: välj Robin! Vi har känt oss nöjda från start och hela vägen i mål. Under denna resa har Robin fått oss att känna att vi är i trygga och professionella händer. Detta tack vare hans tydlighet, tillgänglighet och kunskap - svar på varenda fråga! Vi är helt övertygade om att vi gjort en bra affär, och vi har allt att tacka Robin för!"
säljare på Lützengatan 3

30 nov 2020

"Mäklaren var mycket bra och försäljningen tog en vecka från det vi kontaktade honom. Mäklaren visste om en eventuell köpare och efter en visning av vår lägenhet blev försäljningen klar. Mycket snabbt och bra! Vi är mycket nöjda med mäklaren och köparen."
säljare på Karlavägen 54

29 nov 2020

"Det jag inte förstår är den envisa inställningen att ha ett lågt utgångspris"
säljare på Norrbackagatan 46

23 nov 2020

"Bättre mäklare går inte att hitta!
Robin fick förtroendet att sälja min lägenhet för andra gången, som vanligt sätter han ribban högt, och sätter rekord i föreningen aldrig sålts för detta pris, det finns ingen i Stockholm som gör jobbet lika bra som Robin Nyvall, han trivs som handen i handsken i sin bransch och strävar alltid efter att göra slutkunden så nöjd som möjligt.
Robin har proffsigt slussat mig genom hela processen, snabb med alla svar, ser till att man är trygg som kund i hans händer, fullt engagerad genom hela försäljningsprocessen.
Jag ger Robin topp betyg, ska du anlita en mäklare, tveka inte på att anlita honom, du kommer inte bli besviken, finns ingen som honom. Ni går miste om något om ni inte anlitar Robin Nyvall.
Kommer alltid sälja med dig!
Med det sagt ger jag Robin mina varmaste rekommendationer!
Med vänlig hälsning
Kian Refat"
säljare på Sandfjärdsgatan 12

22 nov 2020

"Robin är en mycket professionell, trovärdig, pålitlig och seriös mäklare. Grundlig och alltid lätt att få tag på. Tar såväl vara på säljarens och köparens intressen. Lugn och stabil. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Grev Turegatan 25

18 nov 2020

"Alltid professionell, pålitlig och fick jobbet gjort trots ett icke lättsålt läge! "
säljare på Bondegatan 4

06 nov 2020

"Robin är en superduktigt och ambitiös mäklare som jag rekommenderar skarpt! "
säljare på Blanchegatan 14

03 nov 2020

"Robin är vass på sitt jobb. Han är en lyhörd mäklare med sinne för detaljer. Med en tydlig strategi, som han även gick igenom med mig, steg för steg, sålde han min lägenhet rekordsnabbt och till ett bra pris. Kommer helt klart rekommendera honom till andra."
säljare på Götgatan 73A

03 nov 2020

"Robin var mycket professionell och ingav förtroende redan från första mötet. Han återkopplade genom hela processen och var hela tiden tillgänglig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Fridensborgsvägen 131

02 nov 2020

"Trevlig, duktig och trygg. Processen kändes självklar och lägenheten såldes innan visning. Robin levererade över all förväntan på samtliga punkter och jag kan inte göra annat än att lämna mina varmaste rekommendationer. En säljare av rang, lätt att få tag på och kunnig i det han gör. Skulle jag välja mäklare igen hade Robin varit det självklara valet. "
säljare på Karlbergsvägen 23

30 okt 2020

"Robin har varit otroligt lyhörd och dedikerad kring försäljningen av vår lägenhet. Genuin, trevlig och vass på det han gör! Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Vanadisplan 1

26 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Robin vid försäljning! Proffsig hela vägen igenom och levererade över förväntan. Dessutom social och lätt att tycka om vilket är en fördel i yrket. "
säljare på Torsgatan 49

21 okt 2020

"Robin är riktigt lyhörd och extremt duktig. Vi fick hjälp av Robin att sälja vår lägenhet och det löste han galant i rekordfart till ett fantastiskt pris. Extremt tydlig i hans strategi och väldigt kunnig, man känner sig trygg. Kan varmt rekommendera Robin som Mäklare! "
säljare på Sandalettgatan 1

20 okt 2020

"Jag fick Robin rekommenderad av en vän och kommer rekommendera honom till mina vänner. Supernöjd med hela processen!"
säljare på Folkskolegatan 12

16 okt 2020

"Robin var professionell, rak i kommunikationen och mycket engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg och fick bra råd samt svar på de frågor jag hade. Jag är helt nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Robin Nyvall till andra som går i säljartankar. Stort tack!"
säljare på Sankt Eriksplan 5

08 okt 2020

"Mycket engagerad och driven mäklare- nöjd med vår försäljning. "
säljare på Svarvargatan 11

08 okt 2020

"Jag är otroligt nöjd med Robin som mäklare. Han var lyhörd, pålitlig, lätt att få bra kontakt med, uppdaterade mig väl under hela processen och såg till att hela processen gick fantastiskt smidigt och bra.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 41

08 okt 2020

"Han har en grym lyhördhet,driver,påläst.
Kan varmt rekommendera Robbin. "
säljare på Mjölnarvägen 18

07 okt 2020

"Mycket nöjda med Robin!"
säljare på Dalagatan 90

06 okt 2020

"Robin lyckades sälja lägenheten trots att lägenheten aldrig annonserats på hemnet. Dessutom till ett rekordpris. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare.
Robins styrka är hans engagemang, tillgänglighet och att han alltid är rak i sin kommunikation.
Jag rekommenderar starkt att använda sig av Robin Nyvall som mäklare. "
säljare på Torsgatan 49

25 sep 2020

"Jag har försökt sälja lägenheten tidigare med en mäklare som hade toppbetyg i Reco. Fick inte bud som var i närheten av vad jag köpte lägenheten för.
Jag tänkte ge det ett sista försök och valde då att anlita Robin efter att en vän rekommenderat honom.
Redan efter första samtal med Robin kändes det rätt! Ärlig, gav rätt förväntningar och tog sig tiden att svara på mina frågor. Han satte upp en bra plan och vi kom överens.
Jag är förundrad över Robins vilja och engagemang.
Han var ärlig från första början, gav mig konstant uppdateringar. Svarade på mina frågor snabbt.
Sist men inte minst lyckades han sälja lägenheten till ett pris som ingen av de andra mäklarna kunde.
Jag är så nöjd med Robin i helhet. Duktig på sitt jobb och bryr sig verkligen om mig och köparen.
Har nu bett min vän kontakta Robin för deras försäljning. Kan starkt rekommendera. "
säljare på Malmgårdsvägen 28

24 sep 2020

"Vi kan verkligheten rekommendera Robin, en mer engagerad, professionell, förtroendegivande och skicklig mäklare skulle nog vara svårt att hitta. Vi har känt oss trygga genom hela säljprocessen som var väldigt smidig där vi fick den såld på rekordtid och resultatet blev över förväntan.
Rekommenderar Robin till alla som vill sälja sin lägenhet!!"
säljare på Backvägen 3

18 sep 2020

"Kan absolut rekommendera Robin som mäklare. Processen gick väldigt smidigt. Jag kände mig trygg med att han visste vad han pratade om. Han var tydlig och rak. Jag fick ett pris jag var nöjd med för lägenheten. Tack Robin! "
säljare på Västmannagatan 101

17 sep 2020

"Robin är punktlig, saklig och håller sig till fakta, utan att för den delen spara på charmen. Han var enkel att få tag i och fungerade som ett bra bollplank genom hela processen. Jag träffade Robin för ett första möte på rekommendation och det är knappast svårt att förstå varför han har så nöjda kunder. Jag kommer garanterat att använda honom framöver, vid nästkommande försäljning."
säljare på Grevgatan 47A

13 sep 2020

"Toppen mäklare som varmt rekommenderas!"
säljare på Björnstigen 123

09 sep 2020

"Otroligt bra jobbat med försäljning innan första visning!"
säljare på Anemonvägen 36

08 sep 2020

"Robin är en mycket kompetent, driven och målmedveten mäklare. Vi har haft en tät dialog under hela processen och mina förväntningar på slutpriset uppnåddes helt klart! "
säljare på Ringvägen 83A

07 sep 2020

"Robin är både rak och ärlig. Han var tydlig med sin strategi och väldigt professionell genom hela försäljningsprocessen. Han är oerhört engagerad, lyhörd och förtroendeingivande! Jag kan starkt rekommendera att sälja med honom!"
säljare på Brahegatan 48

06 sep 2020

"Super professionell och engagerad mäklare som är kunnig, saklig och noggrann.
"
säljare på Ekovägen 45B

28 aug 2020

"Robin är en väldigt kompetent, service orienterad och professionell mäklare. Jag fick ett väldigt gott intryck redan från dag ett tack vare Robins förmåga att lyssna på sin kund och förståelse för vilken målbild jag ville uppnå.
Robins värde för mig låg inte enbart i hans förmåga att sälja lägenheter. Det låg i hans roll som rådgivare, hans kunskap om marknaden, risk bedömning och strategi för att framgångsrikt möta mina förväntningar.
Det är tydligt att Robin är passionerad för sitt yrke, det speglas i hans engagemang, att alltid finnas tillgänglig och hans förmåga att kommunicera med sin kund.
Robin får högsta betyg av mig, väldigt nöjd med vårt samarbete!
"
säljare på Dalagatan 90

25 aug 2020

"Robin är kompetent och jag skulle rekommendera honom till alla som funderar på köp eller sälj i mitt område."
säljare på Luxgatan 7

14 aug 2020

"Genom sitt stora engagemang lyckades Robin sälja lägenheten innan huvudvisningarna till ett högre pris än förväntat. Robin är lyhörd gentemot kundens behov och förmedlar ett lugn genom hela processen. Jag rekommenderar starkt att sälja med Robin, det är den bästa mäklaren som jag använt mig av. "
säljare på Alviksvägen 19

13 aug 2020

"Jättebra! Var tillgänglig och uppdaterade om läget hela tiden. Hårt arbetande mäklare. "
säljare på Kratsbodavägen 50B

12 aug 2020

"Robin visade stort engagemang för att få ut högsta möjliga slutpris och priset blev över förväntan! Kan verkligen rekommendera att kontakta Robin om du går i säljtankar! "
säljare på Strålgatan 35

10 aug 2020

"Väldigt nöjda med Robin och ger honom högsta rekommendationer.
Väldigt professionell genom hela processen.
Mycket tydlig säljstrategi och väldigt taktisk i sitt uppdrag.
Mycket kunnig och påläst om marknadsläget.
Stort engagemang för att kunna möta vårt önskemål vid försäljningen.
Stor tillgänglighet och flexibilitet vid försäljningen både för oss och köpare.
"
säljare på Skeppargatan 22B

06 aug 2020

"Robin levererade på och överträffade till och med våra högt ställda förväntningar.
Saftigt arvode i jämförelse med andra mäklare, men vi känner att vi räknade hem det med en väl genomförd affär till ett mycket bra försäljningspris.
Har du en affär på g kan vi varmt rekommendera Robin."
säljare på Luxgatan 7

05 aug 2020

"Robin var en fantastisk mäklare att ha och göra med. Engagerad, effektiv och tillgänglig. Robin löste alla små saker som kom upp på vägen och såg till att vi fick det priset vi ville ha för lägenheten. Som säljare kände vi oss extremt trygga med Robin, han kändes påläst, kunnig och svarade snabbt om vi hade några funderingar eller frågor. Vi kan varmt rekommendera att sälja med Robin."
säljare på Odengatan 81

05 aug 2020

"Väl utfört förmedlingsuppdrag från start till mål. Lägenhet såld innan öppen visning till ett pris överstigande våra förväntningar. Våra högsta rekommendationer!"
säljare på Teknologgatan 7D

03 aug 2020

"Robin är helt fantastisk. Om ni någonsin behöver få sålt eran lägenhet så är det honom ni ska vända er till!"
säljare på Sankt Eriksgatan 31A

23 jul 2020

"Robin fanns alltid tillgänglig, höll mig uppdaterad och hade bra & tydliga svar på alla mina frågor! Han arbetade strategiskt för att maximera försäljningen och skapade alltid en vi-känsla under tiden. Det fanns en tanke bakom besluten som togs och det resulterade i en mycket lyckad affär. Rekommenderar varmt Robin som mäklare! "
säljare på Tegelbruksvägen 37

19 jul 2020

"Robin var under hela säljprocessen väldigt professionell och tillmötesgående. Vi hade hela tiden en god dialog om våra förväntningar, marknaden och tajming på att lägga ut annonsen. Trots problematiska månader iom Covid-19 lyckades vi sälja till ett pris som vi är nöjda med givet marknadsläget. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

10 jul 2020

"Dyrare än konkurrenter"
säljare på Bergshamra Allé 99

03 jul 2020

"Jag är jättenöjd!"
säljare på Galonvägen 14

02 jul 2020

"Under 2019-2020 har vi anlitat Robin vid 3 tillfällen och tycker att han har skött affärerna exceptionellt. En av hans många goda egenskaper är tillgänglighet och professionalitet. "
säljare på Gräsholmsvägen 46

01 jul 2020

"Robin gjorde ett kanonjobb och fick min lägenhet såld över förväntan trots coronapandemin! Rekommenderar Robin varmt!"
säljare på Luxgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
54

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
236 277 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 137 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 137 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 137 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 137 säljare

Robin på kartan.

146 tidigare annonser
4 bostäder till salu
137 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 950 000 kr
1 rum, 26 m²
113 461 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
583 kr/mån
1 395 000 kr
1 rum, 23 m²
60 652 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 527 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 649 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 33 m²
90 757 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 977 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 550 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 200 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Flemingsberg
+ 350 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jätte seriös, kompetent, trovärdig, lätt att samarbeta med, lyhörd och väldigt trevligt som person."
5 560 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 865 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har inte jobbat med en bättre mäklare än Robin! Rekommenderas starkt, han vet verkligen vad han gör och gör det med full transparens och lyhördhet. Otroligt proffsig och kan sitt yrke extremt bra. Skulle aldrig välja någon annan än Robin för framtida försäljningar eller köp. Välj Robin om du vill få ut det bästa från Stockholm bostadsmarknad."
4 995 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 75 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi valde Robin tack vare hans unikt goda rekommendationer. Och här kommer en till: välj Robin! Vi har känt oss nöjda från start och hela vägen i mål. Under denna resa har Robin fått oss att känna att vi är i trygga och professionella händer. Detta tack vare hans tydlighet, tillgänglighet och kunskap - svar på varenda fråga! Vi är helt övertygade om att vi gjort en bra affär, och vi har allt att tacka Robin för!"
3 050 000 kr
Lägenhet Östermalm
1 rum, 28 m²
Utropspris: 3 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren var mycket bra och försäljningen tog en vecka från det vi kontaktade honom. Mäklaren visste om en eventuell köpare och efter en visning av vår lägenhet blev försäljningen klar. Mycket snabbt och bra! Vi är mycket nöjda med mäklaren och köparen."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.