Robin Nyvall

Profilbild för Robin Nyvall
Säljarfavorit
Robin Nyvall
4.9 / 5
(178 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
62 st
231 790 000 kr

Bakgrund

Robin Nyvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-11-28. Robin har fått in 62 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Robin har enligt vår statistik haft 62 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 279 100 000 kr.

Presentation

* Sveriges mest transparenta mäklare år 2020 (100 % nöjda kunder)
Fått utmärkelsen av HittaMäklare. *

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad

För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar.

Meriter:
- Stockholms 3:e mest rekommenderade mäklaren Q1 2021
- Essingeöarnas mest rekommenderade mäklarens Q1 2021
- Sveriges mest transparenta mäklare 2020 (100 % nöjda kunder)
- Stockholms mest transparenta mäklare 2020 (101 av 101 rekommendationer)
- 101 sålda bostäder 2020
- Topp 5 mest rekommenderade mäklare i Stockholms län (Januari - december 2020).
- Topp 9 flest sålda lägenheter i Stockholms län (januari - december 2020).
- Årets prestation 2020
- Nominerad av Hemnet som årets stjärnskott 2019.
- Intervjuad av podden "Sveriges bästa mäklare"
- Flera fina försäljningsrekord runt om i Stockholm.
- Årets rookie 2019.

Med över tio års erfarenhet av försäljning och service så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 04 eller robin.nyvall@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Utbildning:
- Fastighetsmäklare 120 hp via FEI, samarbete med Högskolan väst.
- Företagsekonomi Handel och logistik, Umeå universitet.
- Kandidatprogram för ledare/chefer sex månader.
- Värnplikten - Kustjägare.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning.

Säljare om Robin.

19 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Robin! Superbra process, alltid tillgänglig, koll på läget och ett superresultat! "
säljare på Västmannagatan 97

14 apr 2021

"Rekommenderar helt klart Robin! Är supernöjd med processen, dialogen och expertisen."
säljare på Dalagatan 86C

14 apr 2021

"Jag kan varmt rekommendera Robin! Han är en mycket skicklig mäklare som visar på stor professionalism och transparens. Jag är mycket nöjd över hur affären sköttes från början till slut och processen var smidig och snabb. "
säljare på Dalagatan 86B

10 apr 2021

"Robin har gjort ett enastående arbete från början till slut vid försäljning av min lägenhet. Har varit otroligt engagerad och hjälpsam med allt. Kan verkligen rekommendera Robin vid försäljning av din bostad. Jag är mer än nöjd."
säljare på Dalagatan 86B

02 apr 2021

"Köpt och sålt några bostäder genom åren och måste säga att Robin är med hästlängder den bästa mäklaren jag haft att göra med! Mycket snabb och smidig affär och till ett pris som jag jag bara kunnat drömma om. Tror även köparen upplevde en bra och fin service.
Extra plus att Robin och hans mycket kompetenta kollega Erica hjälpte till med styling inför fotograferingen.
Tack för allt Robin!"
säljare på Kungsklippan 22

29 mar 2021

"Vi träffade ett antal mäklare men fastnade för Robin tack vare hans proffessionalitet och driv. Var alltid proaktiv och tydlig i sin kommunikation och väldigt enkel att jobba med. Utöver detta motsvarade försäljningspriset förväntningarna. Kan verkligen rekommendera Robin! "
säljare på Högalidsgatan 50

28 mar 2021

"Robin är professionell, engagerad och kommunikativ. Allt från prospekt, foto, support med styling, säljstrategi samt själva försäljningen är av högsta klass. Robin tillsammans med hans team gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är supernöjd! "
säljare på Folkungagatan 74

22 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Robin Nyvall till ALLA som funderar på att sälja sin bostad. Otroligt trevlig, engagerad, påläst, strukturerad, pålitlig, kommunikativ och lösningsorienterad. Robin är med andra ord den typ av mäklare man vill ha med sig i Sthlms svårnavigerade bostadsmarknad. Extremt bra koll på Östermalm med en unik fingertoppkänsla och precis den typ av bollplank man behöver när man ger sig in i en försäljningsprocess - leder en tryggt genom hela bostadsförsäljningen, från första kontakt till signering av affären. Robin representerar en unik möjlighet som man inte har råd att missa om målet är en lyckosam bostadsföräljning. Robin, vi ses nästa gång det är dags att sälja bostaden. Stort tack och hatten av. "
säljare på Cardellgatan 4

20 mar 2021

"Robin som mäklare kan man släppa kontrollen över säljprocessen helt. Robin har koll på läget och kan nog göra mer för din lägenhet än de flesta andra mäklare, kommer lyckas med försäljningen även om ens bostad är unik och hör av sig bara om det är nödvändigt - jag rekommenderar Robin!"
säljare på Holländargatan 31

18 mar 2021

"Andra gången vi säljer med Robin och vi kommer aldrig vilja sälja med någon annan. Rekordpriser båda gångerna som har blivit bättre än vad vi hade kunnat förvänta oss.
Otroligt engagerad, lyhörd och hade is i magen när vi inte hade det, tack för det Robin!
Sveriges bästa mäklare, utan tvekan. "
säljare på Ormingeringen 53A

15 mar 2021

"Vi har gett Robin högsta betyg i alla parametrar för att Robin är en mycket kompetent mäklare som är driven, engagerad, flexibel, lyhörd, tydlig och får en att känna sig trygg genom hela processen. Vi kan inte annat än vara glada att det var just Robin som tog sig an vår lägenhet, han är top of the top. Våra varmaste rekommendationer går till Robin för att han är proffsig på det han gör och det är han vi ringer när det är dags för nästa försäljning! "
säljare på Inteckningsvägen 66

11 mar 2021

"Var supernöjd med försäljningen som gick över förväntan på både pris och smidighet. Kunde sälja till en perfekt köpare innan visning vilket sparade både tid och energi. Tack Robin för bra samarbete!"
säljare på Dalagatan 86E

10 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Robins insats som vår mäklare"
säljare på Luxgatan 7

09 mar 2021

"Ger ett väldigt proffsigt intryck.
Trevligt och lätt att ha ä göra med.
Service i världsklass "
säljare på Fredriksdalsgatan 16

05 mar 2021

"Robin har varit lyhörd, trevlig och flexibel genom hela processen och jag har känt mig otroligt trygg i hans händer. Ärlig, rak och tydlig kommunikation hela vägen och det har alltid känts som han gjort de absolut bästa jobbet för mig som säljare. Han var sakkunnig och svarade på alla funderingar och farhågor jag hade snabbt och enkelt. Kunde inte vara nöjdare nu efter avslutad affär, och jag kommer helt klart att ringa Robin nästa gång jag ska sälja eller köpa lägenhet!"
säljare på Rosenlundsgatan 14

05 mar 2021

"Kan verkligen starkt rekommendera Robin! Han är en mäklare som gång på gång visar varför han tillhör eliten. Han är öppen, lyhörd, tillgänglig, driven, pålitlig, professionell, ödmjuk, ja listan kan göras hur lång som helst för att beskriva hur bra han är. Det var aldrig några frågetecken kring säljprocessen och pricken över i:et så blev det även en försäljning innan visning. SJUKT NÖJD!
Äntligen hittat våran mäklare och kommer inte sälja med någon annan i framtiden.
Vill också avsluta med att hylla fotografen som Robin använder sig av, helt fantastiska bilder! "
säljare på Ladugårdsgatan 4

25 feb 2021

"Robin är verkligen en mäklare jag kan rekommendera. Han är engagerad, sätter kunden först och är en väldigt duktig säljare!
Vi kommer definitivt anlita Robin i framtida bostadsaffärer. "
säljare på Västmannagatan 44

25 feb 2021

"Robin är en skicklig mäklare, som varit mycket dedikerad, lyhörd och proffsig genom hela processen. "
säljare på Västmannagatan 30

23 feb 2021

"Vi är otroligt nöjda med Robins insats, ifrån första mötet till signering har allting flutit på OERHÖRT smidigt och bra! Han var otroligt engagerad och med ett otroligt driv under hela processen vilket i sin tur gjorde att det blev en rekordförsäljning i området! Vi kan varmt rekommendera Robin! "
säljare på Strålgatan 23

15 feb 2021

"Robin är en otroligt kompetent mäklare. Han finns med som en stor trygghet redan från start till avslut och finns alltid tillgänglig. Slutpriset överträffades i vanlig ordning. Robin är och kommer förbli mitt förstahandsval när det gäller mäklare. "
säljare på Ringvägen 84

14 feb 2021

"Nöjd med mäklarens insats under svåra försäljningsförhållanden samt han var rak och tydlig. Bästa mäklaren jag har haft att göra med. "
säljare på Flintlåsvägen 44

13 feb 2021

"Robin var strukturerad, lyhörd och grym på att följa upp vår gemensamma plan med oss. "
säljare på Primusgatan 71

09 feb 2021

"Det som gör Robin till en fantastisk duktig mäklare är en kombination av egenskaper som är svåra att hitta. Det som utmärker Robin är viljan, engagemanget att optimera affären för sin kund. Med lyhördhet, tydliga spelregler och ett fantastiskt driv har Robin vida överträffat våra högt uppsatta krav både i pris och tid. Jag rekommenderar Robin om du vill ha ett riktigt proffs när du ska genomföra din försäljning. "
säljare på Gustavslundsvägen 149S

09 feb 2021

"Robin är skicklig och trovärdig. Han är transparent och sätter rätt förväntningar samtidigt som han jobbar hårt för att nå högt ställda önskemål. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 41

04 feb 2021

"Otroligt bra från första kontakt till avslutad affär. Tydlig och professionell."
säljare på Dalagatan 90

04 feb 2021

"En snabb och smidig affär och det pris jag fick för lägenheten överträffade mina förväntningar. "
säljare på Högalidsgatan 52A

04 feb 2021

"Jag valde mellan flera mäklare men fastnade för Robins tydlighet och förtroendegivande professionalism. Man märkte att han ville ens bästa och höll mig ständigt uppdaterad under processens gång. Han kom med en grym strategi, vilket gjorde att jag fick min bostad såld till rekordpris. Jag kände mig hela tiden trygg med Robins som mäklare och rekommenderar därför honom till framtida bostadsäljare. Jag kommer garanterat att använda mig av Robin igen i kommande försäljningar!"
säljare på Järvstigen 10

03 feb 2021

"Redan från första telefonsamtalet så kändes Robin självklar! Trevlig, rakt på sak och otroligt bra energi. Jag träffade flera mäklare men gick efter magkänslan. Är så så så glad för att jag gjorde det! Lägenheten blev såld redan innan visning tack vare Robin! Jag kommer att rekommendera honom till alla jag känner, och säljer jag fler lägenheter i framtiden så vet jag exakt vart jag ska vända mig! TACK! "
säljare på Karlavägen 52

03 feb 2021

"Wow! Vilken mäklare! Efter att ha träffat ett antal olika mäklare så hittade vi till slut rätt med Robin. Kan inte komma på någonting som kan bli bättre och kommer aldrig använda en annan mäklare igen. Det finns inte superlativ nog för att beskriva Robins insats som såklart resulterade i föreningsrekord och en snabb försäljning innan visning.
Seriös, lyhörd, otroligt kunnig, charmig, nogrann, tillgänglig, pedagogisk, 10 poäng rakt igenom helt enkelt.
Vi hörs igen när vi ska sälja nästa gång."
säljare på Södervägen 50

29 jan 2021

"Vi kan varmt rekommendera Robin till alla som ska sälja lägenhet i Stockholm. Han överträffade helt klart våra förväntningar och kommer att vara den första vi ringer den dagen det är dags igen. Man väljer den man ser har bäst potential när man själv är mäklare, varför också slutresultatet blev succé. Vi är otroligt tacksamma för att du löste en snabb och minst sagt smidig affär. Stockholms Zlatan, helt klart!
/ N & R "
säljare på Högalidsgatan 52B

29 jan 2021

"Vi hann knappt blinka och så var lägenheten såld, till ett riktigt bra pris och önskat (extra långt) tillträde för köparna. Proffsig och otroligt smidig process. Tack Robin! "
säljare på Dalagatan 90

25 jan 2021

"Otroligt proffsig och strukturerad person. Kände mig trygg och väl informerad genom hela processen. Kan rekommendera Robin varmt! "
säljare på Lilla Västerbron 10

21 jan 2021

"Robin har varit en klippa ända från start när vi tog vårt första möte för värdering. Han var tydlig redan från start kring värderingen och var väldigt förtroendeingivande för oss under hela processen. Robin har haft tålamod (trots att vi har varit jobbiga stundtals) och skött kontakten med oss kontinuerligt med ett tydligt nästa steg med rekommendationer samtidigt som han gav oss utrymme för att få med våra egna tankar. Han har alltid varit trevlig i all kontakt och sett till att vi har känt oss trygga med han- ända från start tills att vi skrev kontrakt. Jag och min sambo kommer att anlita Robin i framtiden igen och ger han våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Kummelnäsvägen 52B

21 jan 2021

"Jag har gjort många fastighetsaffärer genom åren men måste säga att Robin Nyvall är en riktigt profeissionell bra mäklare. Kan verkligen rekommendera honom och byrån Alicia Edelman. Stort tack Robin för bra jobb.Jag är så nöjd! "
säljare på Patentgatan 5

20 jan 2021

"Robin hjälpte oss med en mycket lyckad försäljning genom sin goda lokalkännedom, stora driva och engagemang och tillgänglighet. Kan varmt rekommendera Robin!"
säljare på Dalagatan 86C

20 jan 2021

"Professionell"
säljare på Luxgatan 7

10 jan 2021

"Jätte seriös, kompetent, trovärdig, lätt att samarbeta med, lyhörd och väldigt trevligt som person."
säljare på Terapivägen 10C

10 dec 2020

"Har inte jobbat med en bättre mäklare än Robin! Rekommenderas starkt, han vet verkligen vad han gör och gör det med full transparens och lyhördhet. Otroligt proffsig och kan sitt yrke extremt bra. Skulle aldrig välja någon annan än Robin för framtida försäljningar eller köp. Välj Robin om du vill få ut det bästa från Stockholm bostadsmarknad."
säljare på Långholmsgatan 9A

04 dec 2020

"Robin är en duktig förhandlare och var mycket aktiv och inlyssnande i slutförhandlingsskedet!"
säljare på Luxgatan 7

30 nov 2020

"Vi valde Robin tack vare hans unikt goda rekommendationer. Och här kommer en till: välj Robin! Vi har känt oss nöjda från start och hela vägen i mål. Under denna resa har Robin fått oss att känna att vi är i trygga och professionella händer. Detta tack vare hans tydlighet, tillgänglighet och kunskap - svar på varenda fråga! Vi är helt övertygade om att vi gjort en bra affär, och vi har allt att tacka Robin för!"
säljare på Lützengatan 3

30 nov 2020

"Mäklaren var mycket bra och försäljningen tog en vecka från det vi kontaktade honom. Mäklaren visste om en eventuell köpare och efter en visning av vår lägenhet blev försäljningen klar. Mycket snabbt och bra! Vi är mycket nöjda med mäklaren och köparen."
säljare på Karlavägen 54

29 nov 2020

"Det jag inte förstår är den envisa inställningen att ha ett lågt utgångspris"
säljare på Norrbackagatan 46

23 nov 2020

"Bättre mäklare går inte att hitta!
Robin fick förtroendet att sälja min lägenhet för andra gången, som vanligt sätter han ribban högt, och sätter rekord i föreningen aldrig sålts för detta pris, det finns ingen i Stockholm som gör jobbet lika bra som Robin Nyvall, han trivs som handen i handsken i sin bransch och strävar alltid efter att göra slutkunden så nöjd som möjligt.
Robin har proffsigt slussat mig genom hela processen, snabb med alla svar, ser till att man är trygg som kund i hans händer, fullt engagerad genom hela försäljningsprocessen.
Jag ger Robin topp betyg, ska du anlita en mäklare, tveka inte på att anlita honom, du kommer inte bli besviken, finns ingen som honom. Ni går miste om något om ni inte anlitar Robin Nyvall.
Kommer alltid sälja med dig!
Med det sagt ger jag Robin mina varmaste rekommendationer!
Med vänlig hälsning
Kian Refat"
säljare på Sandfjärdsgatan 12

22 nov 2020

"Robin är en mycket professionell, trovärdig, pålitlig och seriös mäklare. Grundlig och alltid lätt att få tag på. Tar såväl vara på säljarens och köparens intressen. Lugn och stabil. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Grev Turegatan 25

18 nov 2020

"Alltid professionell, pålitlig och fick jobbet gjort trots ett icke lättsålt läge! "
säljare på Bondegatan 4

06 nov 2020

"Robin är en superduktigt och ambitiös mäklare som jag rekommenderar skarpt! "
säljare på Blanchegatan 14

03 nov 2020

"Robin är vass på sitt jobb. Han är en lyhörd mäklare med sinne för detaljer. Med en tydlig strategi, som han även gick igenom med mig, steg för steg, sålde han min lägenhet rekordsnabbt och till ett bra pris. Kommer helt klart rekommendera honom till andra."
säljare på Götgatan 73A

03 nov 2020

"Robin var mycket professionell och ingav förtroende redan från första mötet. Han återkopplade genom hela processen och var hela tiden tillgänglig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Fridensborgsvägen 131

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
62
Försäljningar
62
Försäljningsvärde
279 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
170 av 175 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
172 av 174 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
174 av 176 säljare

Robin på kartan.

186 tidigare annonser
3 bostäder till salu
178 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 38 m²
91 973 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 750 kr/mån
2 195 000 kr
1,5 rum, 39 m²
56 282 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 228 kr/mån
2 800 000 kr
1 rum, 20 m²
140 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 017 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 375 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 580 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar verkligen Robin! Superbra process, alltid tillgänglig, koll på läget och ett superresultat! "
3 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 255 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan varmt rekommendera Robin! Han är en mycket skicklig mäklare som visar på stor professionalism och transparens. Jag är mycket nöjd över hur affären sköttes från början till slut och processen var smidig och snabb. "
5 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 755 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar helt klart Robin! Är supernöjd med processen, dialogen och expertisen."
3 985 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 790 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin har gjort ett enastående arbete från början till slut vid försäljning av min lägenhet. Har varit otroligt engagerad och hjälpsam med allt. Kan verkligen rekommendera Robin vid försäljning av din bostad. Jag är mer än nöjd."
4 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 605 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Köpt och sålt några bostäder genom åren och måste säga att Robin är med hästlängder den bästa mäklaren jag haft att göra med! Mycket snabb och smidig affär och till ett pris som jag jag bara kunnat drömma om. Tror även köparen upplevde en bra och fin service.
Extra plus att Robin och hans mycket kompetenta kollega Erica hjälpte till med styling inför fotograferingen.
Tack för allt Robin!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.