Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(423 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
94 st
59 st
266 195 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 59 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 78 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 257 950 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år och under dessa år förmedlat över 1 400 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig.

robin.gelinder@widerlov.se
073 53 55 445

Vi hörs!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Robin.

21 maj 2022

"Robin är en trevlig, engagerad och duktig mäklare men ibland tror jag att han har lite för mycket att göra. Detta gjorde att det blev onödigt krångligt vid några tillfällen under försäljningen, med t.ex en ändrad tid för visning som vi inte fick information om. Men det sagt skulle jag gärna anlita Robin igen, om jag skulle sälja en lägenhet i Uppsala. "
säljare på Dragarbrunnsgatan 63C

20 maj 2022

"Robin är kunnig och dukig mäklare. Det är alltid tillgänlig och är lätt att samarbeta med. Han är tydlig på alla punkter när det gäller bostadsförsäljning från start till slut. Rekommenderar honom VARMT."
säljare på Trädgårdsgatan 8

20 maj 2022

"Robin visade en professionalism i sitt förhållningssätt och ingav därmed ett förtroende. Jag blev väldigt nöjd med bemötande, service och den erfarenhet som Robin visade att han besitter."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

19 maj 2022

"En gedigenoch förtroendegivande arbetsinsats som kändes mycket bekväm och trygg för mig som säljare av en bostad."
säljare på Ritargatan 1E

19 maj 2022

"Kanon mäklare, kan varmt rekommenderas! Robin var väldigt engagerad under hela processen. Lätt att få tag i, bra på att uppdatera, kom med bra ideer ang försäljningen. Kommer definitivt välja Robin vid nästa försäljning. "
säljare på Sankt Persgatan 29

18 maj 2022

"Den bäste av mäklare, vi är supernöjda och tacksamma över att finna sann seriositet och fantastisk kompetens. Familjen rekommenderar denne mäklare å det varmaste."
säljare på Tullgarnsgatan 3

17 maj 2022

"Andra uppdraget för mäklaren vi haft och bägge gångerna supernöjd med hela processen. Speciellt nöjd med de snabba svaren vi fick på våra frågor och att han agerade korrekt mot oss och köpare."
säljare på Ritargatan 1E

17 maj 2022

"Engagerad och håller säljaren informerad. Snabb handläggning."
säljare på Norrtäljegatan 7A

16 maj 2022

"Mkt nöjd! Robin känns väldigt erfaren, är enkel att resonera med och lätt att nå. Bra återkoppling genom hela processen. Blev en snabb o smidig försäljning med ett slutpris lite över förväntan!"
säljare på Stabby Allé 7C

13 maj 2022

"Jättebra insats av Robin! Rekommenderar verkligen. "
säljare på Börjegatan 1B

12 maj 2022

"Supersmidigt från början till slut, med ett slutpris över förväntan. "
säljare på Pålgatan 3

12 maj 2022

"Briljant mäklare som kändes trygg från start till mål.Vi sålde vår trea med takterasser vilket tog Robin 4 dagar och resulterade i ett kanonpris! Vi erhöll fortlöpande info under försäljningsprocessen så att vi kände oss trygga. Jag har sålt flera lägenheter samt villor i Uppsala så med den erfarenheten kan jag säga att Robin helt klart är en av de bästa mäklarna i Uppsala."
säljare på Sågargatan 4B

17 apr 2022

"En av Uppsalas absolut bästa mäklare vilket märks på arbetet han gör. Bra bemötande, lättillgänglig och toppen personlighet! "
säljare på Jumkil Nyslätt 46

14 apr 2022

"Vi är supernöjda med Robin som säljare, han hade alltid tid för frågor och var bra att resonera med vid olika frågeställningar. Fick även väldigt bra hjälp med stöd vid husköpet som föranledde försäljning av lägenheten. Vi är nöjda med försäljningen!"
säljare på Rörgatan 12

08 apr 2022

"Lägenheten var såld inom två veckor med en bra budgivning. Robin höll en uppdaterad genom hela processen och allt gick snabbt och enkelt. Han är lätt att prata med och jag kan varmt rekommendera han!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 17B

08 apr 2022

"Fantastisk engagerad lätt o samarbete med
Skulle rekommendera Robin alla dagar i veckan "
säljare på Flottiljgatan 3

06 apr 2022

"Robin was a reliable professional, responsive, knowing the market well and impressively punctual. "
säljare på Östra Ågatan 109

05 apr 2022

"Robin var mycket anträffbar och återkopplade snabbt vid alla frågor"
säljare på Johannesbäcksgatan 95A

01 apr 2022

"Robin är en mycket stabil Mäklare som behåller lugnet och är ett bra bollplank under processen när man som säljare är lite osäker inför vissa beslut. Märks att han har mycket erfarenhet.
"
säljare på Norbyvägen 59A

30 mar 2022

"Jag är exceptionellt nöjd med mitt val av mäklare.
Då jag inte hade någon mäklar-kontakt sedan innan så gick jag på en hel del visningar - enbart för att spana in hur de mest populära mäklarna uppförde sig på visningstillfället. Trots att många av de populära mäklarna hade bra omdömen, så gjorde deflesta ett mindre bra intryck på mig när jag väl var på visning - men inte Robin. Från att jag klev in genom dörren så bemöttes jag av en jordnära, trevlig och allkunnig mäklare som ingjöt trygghet, lugn och förtroende för mig som "spekulant". Efter visningen så var det därför ingen tvekan att få bjuda hem Robin på en värdering - och jag har inte ångrat mig en sekund att jag valde Robin.
Förutom att Robin i min förening på 236 lägenheter slog nytt Högsta-Slutpris-Rekord med över 300 000kr (!!!) så kunde jag genom hela försäljningsprocessen känna mig fullständigt trygg och väl uppdaterad. Det märktes verkligen att Robin hade ett oöverträffligt, helhjärtat engagemang för att göra en så framgångsrik försäljning som möjligt.
Det är svårt att hitta superlativ för hur varmt jag rekommenderar Robin!"
säljare på Apelgatan 5D

30 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med Robin Gelinder som mäklare. Han var alltid tillgänglig och gav oss bra och snabb återkoppling under hela processen. Väldigt förtroendeingivande. Han är väldigt trevlig i bemötandet och serviceinriktad. Robin är en väldigt kunnig mäklare som vi kände oss trygga med under hela processen. Widerlöv & Robin ger det lilla extra som man söker i försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Robin och Widerlöv till andra och skulle absolut välja honom i framtiden igen."
säljare på Salabacksgatan 7C

30 mar 2022

"Slutpriset blev högre än mäklarens värdering.
Mycket förtroendeskapande."
säljare på Bäverns gränd 13A

22 mar 2022

"Robin var väldigt tillmötesgående och insatt. Dessutom en mycket trevlig och jordnära människa!"
säljare på Sållargatan 4

17 mar 2022

"Tydlig, lyhörd och håller en uppdaterad hela tiden. Riktigt professionell och jag är supernöjd med slutpriset!"
säljare på Kastanjegatan 7

17 mar 2022

"Robin är en mycket kompetent och duktig mäklare som är lätt att tycka om. Rakt igenom ett fullblodsproffs som gillar sitt jobb och får kunden att slappna av. "
säljare på Sankt Johannesgatan 31A

04 mar 2022

"Engagerad och målmedveten, snabb respons vid varje kontakt "
säljare på Trädgårdsgatan 3

01 feb 2022

"Robin var professionell, pålitlig och lyhörd. Märktes att han har mycket erfarenhet inom branschen. Jag är mycket nöjd med valet av Robin som mäklare för försäljningen av min lägenhet! "
säljare på Sankt Persgatan 47B

23 jan 2022

"Extremt engagerad, driven och ödmjuk. "
säljare på Petterslundsgatan 25

14 jan 2022

"Mycket proffsig mäklare! Informativ och driven, uppdaterade mig hela tiden under försäljningen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

09 jan 2022

"Robin är trygg och stabil i sin yrkesroll. Jag är väldigt nöjd med min försäljning."
säljare på Gustaf Kjellbergs väg 6

07 jan 2022

"Robin har varit oerhört lyhörd och engagerad. Vi har både köpt och sålt bostad av honom och vi har varit otroligt nöjda. Vi har känt oss trygga oavsett om vi varit säljare eller köpare av bostad. Vi kommer rekommendera honom till alla vänner och bekanta som ska sälja bostad. "
säljare på Tullgarnsgatan 16

01 jan 2022

"Robin var väldigt professionell, tillmötesgående och hade bra fingertoppskänsla för den lokala marknadens förutsättningar. Vi köpte och sålde lägenheten via honom, och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Luthagsesplanaden 6B

31 dec 2021

"Påläst och professionell mäklare med mycket erfarenhet av försäljningar. Lätt att ha att göra med och gav oss ett bra råd i samband med försäljningen."
säljare på Vattholmavägen 6A

31 dec 2021

"Robin är service-minded, tillmötesgående och vet vad han talar om, så det kändes tryggt att följa hans tillvägagångssätt och rekommendationer. Han är engagerad och flexibel.
Är mycket nöjd med bemötande och kompetens. "
säljare på Årstagatan 27

31 dec 2021

"Robin är grym!!! Kan inte rekommendera honom nog. "
säljare på Kungsgatan 93E

31 dec 2021

"Lite slarv med text och att de stod gammal info / ej aktuell text.
Fick själv lägga mycket tid på att redigera sånt, som även Robin borde kunnat se var fel då han fått infon om de mesta innan.
Därav en 4a istället för 5a.
Annars har Robin varit toppen! Kommer sannolikt att anlita Robin igen "
säljare på Stiernhielmsgatan 15A

31 dec 2021

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. Rekommenderas starkt."
säljare på Svärdsliljegatan 2

30 dec 2021

"Uppsalas bästa mäklare, utan tvekan!"
säljare på Stigbergsvägen 11

20 dec 2021

"Vi har sålt med Robin tidigare och han var det självklara valet igen då han helt enkelt är bäst. Han har många bra sidor som mäklare och hans bästa är engagemanget."
säljare på Hällbygatan 19

20 dec 2021

"Robin överträffade förväntningarna. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Göransgatan 22

20 dec 2021

"Robin skötte försäljningen på allra bästa sätt. Han var tillgänglig, lyhörd, initiativrik och fick till ett riktigt högt slutpris :-)"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

21 nov 2021

"Robin är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Intresserad och lyhörd för kundens önskemål. Snabb kommunikation och bra på uppföljning. En mäklare som inger ett starkt förtroende och som lever upp till det med råge. Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlsrogatan 78H

19 nov 2021

"När vi började fundera på försäljning gjorde vi en del research för att hitta rätt person för jobbet. Robin visade sig inte bara motsvara våra förväntningar utan även att överträffa dem. Han levererade vad han utlovade och har även varit engagerad i vår husjakt samt varit ett bra bollplank. Vi kan starkt rekommendera honom till andra som går i säljtankar."
säljare på Portalgatan 86

19 nov 2021

"Mycket bra arbete för att få bästa slutpris "
säljare på Jägarvägen 3

18 nov 2021

"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Robin och varit mycket nöjda vid alla tillfällen! "
säljare på Höganäsgatan 11C

18 nov 2021

"Ärlig, rak och fullt engagerad från början till slut!
Brydde sig verkligen om att det skulle bli en bra affär för alla parter.
Kan varmt rekommendera Robin!"
säljare på Svartbäcksgatan 97B

18 nov 2021

"Robin är rak och ärlig. Lagom i allt och förtroendeingivande. Känns som både säljare och köpare går nöjda från affären. "
säljare på Auroragatan 3C

17 nov 2021

"Lyhörd, engagerad och mycket kompent, andra gången vi tar hjälp av Robin för att sälja. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Gnejsvägen 12A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
69
Villa
7
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
59
Försäljningar
78
Försäljningsvärde
257 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
405 av 418 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
376 av 419 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
407 av 412 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
419 av 422 säljare

Robin på kartan.

1350 tidigare annonser
16 bostäder till salu
423 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
3 rum, 85,5 m²
24 647 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 442 kr/mån
2 495 000 kr
2,5 rum, 66 m²
37 803 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 915 kr/mån
1 990 000 kr
2 rum, 41 m²
48 536 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 984 kr/mån
1 795 000 kr
1,5 rum, 33,4 m²
54 393 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 760 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 60 m²
48 250 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 236 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 155 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
4 120 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 625 000 kr
4 rum, 113,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 205 000 kr
3 rum, 107 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Fålhagen
1 rum, 36,2 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Höganäs
1 rum, 42,2 m²
Utropspris: 1 895 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.