Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(224 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
86 st
53 st
224 010 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 236 600 000 kr.

Presentation

Jag började jobba på Widerlöv & Co som fastighetsmäklare 2011 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att träffas, hör av dig om du har minsta fundering.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Robin.

31 dec 2020

"Superduktig kille!"
säljare på Yttersby 2:61

16 dec 2020

"Robin ger inte upp! Trots en seg start med budgivningen slutade priset på över förväntan."
säljare på Svartbäcksgatan 70A

14 dec 2020

"Det var andra gången vi sålde med Robin. Engagerad, trevlig och kunnig mäklare som vi skulle kunna rekommendera till vemsomhelst. "
säljare på Ölandsresan 3C

02 dec 2020

"Robin Gelinder är en otroligt kompetent och lyhörd mäklare. Det som sticker ut hos Robin är att han är saklig och rak i sina svar. Många mäklare som jag träffat på tidigare, är likt Robin socialt kompetenta och charmiga. Men eftersom jag även arbetar mot fastighetsmäklare i min arbetsroll så har jag dock erfarit att många mäklare är charmiga i sin roll B2C, men inte B2B. Här är den faktorn som väger in mest i mitt val av mäklare, då Robin är genuin rakt igenom i hela processen."
säljare på Kungsängsesplanaden 12D

30 nov 2020

"Du som läser det här går säkert igenom samma tankar som mig innan jag anlitade Robin. Jag läste också omdömen på Hittamäklare innan jag bestämde mig och jag har inte ångrat mig ett minsta dugg. En fantastisk mäklare med tydlig strategi, lyhördhet, tillgänglighet och kunskap utöver det vanliga. Min lägenhet var inte lätt att sälja men slutpriset landade högre än förväntningarna från andra mäklare jag kontaktat. Robin har även efter försäljning hjälpt och väglett mig i mitt nya bostadsköp, något han inte behövt då jag köpt av en annan mäklare.
Robin har hållit mig uppdaterad i vartenda steg av försäljningen och ingivit stor trygghet samt lyssnat och bollat idéer. En toppenmäklare helt enkelt, och utan tvekan Uppsalas vassaste. Grym! "
säljare på Johannesbäcksgatan 93

28 nov 2020

"Det jag uppskattade mest hos Robin var att han alltid var tillmötesgående och lyssnade på mina önskemål. Han var även väl insatt i marknaden i området jag sålde och gjorde ett kanonjobb med att sälja min bostad! Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Bäverns gränd 15B

27 nov 2020

"Robin är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Han arbetar på ett snabbt och effektivt sätt och är dessutom en bra kommunikatör. Rekommenderas varmt."
säljare på Vreta Strandväg 44

27 nov 2020

"Fantastiskt engagerad mäklare med väldigt fint bemötande!"
säljare på Källparksgatan 2

20 nov 2020

"Lyhörd, inlyssnande och lätt att samarbeta med. Förtroendeingivande. Vi vill varmt rekommendera Robin."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 46

20 nov 2020

"Vi har anlitat Robin vid en tidigare försäljning i år. Hans engagemang, lyhördhet och kunnande har även vid denna försäljning gjort oss mycket nöjda. Vi kommer även framöver att rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
säljare på Geijersgatan 52A

13 nov 2020

"Under försäljningsprocessen upplevdes det tryggt att ha Robin som mäklare. Han är en mäklare jag kan rekommendera."
säljare på Portalgatan 70

05 nov 2020

"Vi förstår varför Robin är Uppsalas mest omtalade mäklare. Han har hög kompetens inom sitt område, är genuin och sympatisk och har ett varmt bemötande både mot säljare och intressenter. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Folkungagatan 22B

16 okt 2020

"Kompetent, driven och serviceinriktad mäklare. "
säljare på Portalgatan 4D

16 okt 2020

"Det roligaste med Robin Gelinder är att man känner verkligen hur mycket han älskar sitt jobb, vilket visar sig i att han ger 110% i arbetsprestation i hela försäljningsprocessen. Att vi skulle anlita just Robin var solklart i vårt fall, efter att ha träffat många lite mer trötta mäklare i stan. Slutpriset blev långt över förväntan och prisrekord i vår förening, eftersom Robin utförde en exemplarisk och föredömlig förhandling. 10/10 får han av oss!"
säljare på Stratusvägen 23

29 sep 2020

"Robin var uppmärksam och återkopplade hela tiden. Han var tydlig med förutsättningar och genomförande och fanns alltid tillgänglig. Dessutom var han alltid trevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Idunagatan 20C

17 sep 2020

"Trevlig och erfaren mäklare som jag redan hunnit rekommendera till vänner och bekanta. Vi är väldigt nöjda"
säljare på Ritargatan 5

04 sep 2020

"Robin är en duktig mäklare som är mycket engagerad och driven. Han hjälpte mig med att sälja min lägenhet helt efter mina önskemål. Han var väldigt lättillgänglig för alla mina frågor och funderingar som dök upp under resans gång, och bemötte dessa med en stor kompetens! Jag kommer absolut rekommendera Robin för vänner och bekanta! "
säljare på Salagatan 15B

03 sep 2020

"Vi hade fått ett gott intryck av Robin redan innan försäljningen och han levererade verkligen enligt våra förväntningar. Han till och med överträffade dem! Robin gav ett stabilt och engagerat intryck genom hela processen. Han fick oss som säljare att känna oss bekväma i situationen, vilket kändes viktigt i en sådan stor affär. Robin är mäklaren som tar de extra stegen och gör det där lilla extra. Vi kan stark rekommendera honom vid en försäljning! "
säljare på Sysslomansgatan 27

03 sep 2020

"Robin har varit tillgänglig och tydlig i kommunikationen. Dessutom är han kunnig och har bidragit med goda och väl avvägda råd genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Källbovägen 2B

29 aug 2020

"Robin är hängiven sitt yrke. Jag har sålt ett antal bostäder tidigare med andra stora byråer, ingen har levererat likt Robin. Robin är strateg ut i fingerspetsarna. Det finns en tanke bakom varje steg i hans affärsmodell, dvs allt ifrån hur kunden vandrar genom huset via bildens på hemnet till kundmöten på plats. Jag kan bara rekommendera att följa Robins råd och strategi så kommer försäljningen gå bra."
säljare på Fallskärmsgatan 6

28 aug 2020

"Robin var en trygg punkt under hela vår försäljning. Vi upplevde honom lyhörd, engagerad och väldigt kunnig!
"
säljare på Botvidsgatan 15

27 aug 2020

"Väldigt nöjd med Robin. Hölls kontinuerligt uppdaterad och Robin gjorde ett väldigt fint arbete med Annonsen."
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

25 aug 2020

"Tillmötesgående, engagerad, kunnig om marknaden. Lite frågetecken kring slutpriset pga Corona-oro men slutpriset landade över förväntan. Rekommenderar Robin till andra som ska sälja i Uppsala!"
säljare på Gimogatan 13D

20 aug 2020

"Robin var mycket effektiv, tydlig och lätt att ha att göra med. Dessutom har han ha den i sammanhanget eftersträvansvärda förmågan att få bostäder sålda till ett bra pris men samtidigt bry sig om både säljare och köpare."
säljare på Lindsbergsgatan 7B

20 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Robin som mäklare. Han gav ett väldigt gott intryck redan vid första mötet. Robin höll oss informerade och uppdaterade under hela processen. Vi upplever Robin som mycket kompetent och kan varmt rekommendera honom. Han sålde vår lägenhet 4 dagar efter publicering på Hemnet."
säljare på Övre Slottsgatan 9B

19 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Robin. Det är andra gången han säljer en lägenhet i Uppsala för oss. Hans otroliga engagemang i uppdragen, mycket goda lokalkännedom och kloka råd har gjort att vi känt oss helt trygga i varje affär. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Murargatan 19

19 aug 2020

"Jag har genom åren haft ett antal mäklare och helt klart är att Robin är en av de bästa. Motiverad, driven, tydlig och han vill verkligen att både säljare och köpare skall vara nöjda.
Så nästa gång du behöver en mäklare, testa Robin, du kommer inte att bli besviken."
säljare på Verkmästargatan 5A

04 jul 2020

"Robin visade redan från början ett väldigt stort engagemang och var väldigt lyhörd och målinriktad. Trots rådande omständigheter med covid-19 gav han oss ett lugn och visade att det ändå är möjligt att sälja bostäder. Han gav inte upp och resultatet blev över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Robin! "
säljare på Sågargatan 6D

03 jul 2020

"Robin är en tydlig, skicklig och tillitsful mäklare som har ett brinnande intresse för att få till den bästa affären som möjligt, för alla parter. Otroligt snabb, påläst och trevlig. Skulle varmt rekommendera fler att ta hjälp av Robin vid en kommande bostadsrättsförsäljning! "
säljare på Svartbäcksgatan 21D

02 jul 2020

"Mer än nöjd."
säljare på Karlsrogatan 85A

01 jul 2020

"Robin gjorde ett utmärkt arbete i samband med vår försäljning: han var lyhörd gentemot både oss och köparen, var alltid tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation och gav oss kloka råd under processen. Han rekommenderas varmt."
säljare på Frodegatan 5D

01 jul 2020

"Jag tycker att Robin gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av lägenheten. Robin var lyhörd och vi hade bra kommunikation. Hela processen var smidig och jag blev väldigt nöjd med resultatet! "
säljare på Bredmansgatan 4B

01 jul 2020

"Trots försäljning i början av coronapandemin och stor försiktighet från marknaden kämpade Robin på och efter många visningar såldes vår lägenhet till ett pris vi är nöjda med. "
säljare på Tullgarnsgatan 9

30 jun 2020

"En bra och kompetent mäklare. God kommunikation "
säljare på Herrhagsvägen 188

28 jun 2020

"Perfekt mäklarinsats. Kunnig och trevlig. Flera andra likadana lägenheter låg ute i samma förening och vår blev såld långt före dom andra"
säljare på Petterslundsgatan 25

18 jun 2020

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig, social, oerhört hjälpsam (utöver det vanliga), snabbfotad och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norrtäljegatan 9C

17 jun 2020

"Robin tog över vår försäljning från ett annat mäklarföretag, eftersom vi avslutade det samarbetet, vilket kan vara lite knepigt men han skötte det galant.
Otroligt proffsig, Robin tog ett fast grepp om försäljningen. Dessutom har Widerlöv t.ex. flyttstädning och annat inkluderat i sitt pris, vilket gör att vi som säljare kan koncentrera oss på annat."
säljare på Mältargatan 7

04 jun 2020

"Jag uppskattade Robins aktiva engagemang genom hela försäljningsprocessen. Jag värdesatte också hans fina bemötande och visad insikt i vilken stor livshändelse en försäljning av en bostad innebär. "
säljare på Norrtäljegatan 7A

25 maj 2020

"Redan första gången vi träffades så upplevde vi Robin som lyhörd, engagerad och sakkunnig. Under hela försälningsprocessen hade vi nära samarbete och det skapade ett stort förtroende till Robin. Vi kommer gärna att anlita Robin igen vid nästa försäljning."
säljare på Salagatan 13C

18 maj 2020

"Otroligt bra affär och mycket trevlig. Över förväntan! "
säljare på Tullgarnsgatan 18

13 maj 2020

"Robin arbetade på ett mycket jordnära, äkta och dedikerat vis. Jag kan varmt rekommendera honom till er som vill ha bra betalt och en enkel process i en snårig bostadsdjungel. "
säljare på Konsumvägen 1H

08 maj 2020

"Kompetent lyhörd trevlig och alltid snabb återkoppling okomplicerad att samarbeta med
Kan varmt rekommenderas "
säljare på Årstagatan 18B

08 maj 2020

"Vi har sålt och köpt många gånger. Robin är den överlägset bästa mäklaren vi arbetat med. Trevlig, engagerad och höll alltid det han lovat.
Personlig och ändå mycket professionell.
Vi kommer tveklöst att kontakta Robin om vi ska sälja igen i framtiden. Otroligt nöjda."
säljare på Seminariegatan 16B

07 maj 2020

"Robin känns genuin och smart. Han var driven och motiverad och trots det osäkra läget på marknaden, lyckades sälja mitt hus till ett bra pris.
Robin är proffs och han har ett proffsigt team med sig som inreder, fotograferar, städar och besiktar. Allt går som på smör och jag skulle rekommendera honom varm till min omgivning."
säljare på Tallskogsvägen 5

07 maj 2020

"Robin är en jättetrevlig, engagerad och påläst mäklare. Förmodligen Uppsalas bästa!"
säljare på Lästmakargatan 6B

02 maj 2020

"Robin är en engagerad mäklare som ständigt var tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela processen. Det känns att Robin brinner för sitt jobb och verkligen gör sitt bästa. Värderingen av lägenheten gjordes innan Corona-utbrottet och trots att lägenhetens försäljningsvärde inte nådde upp till värderingen är vi utifrån samhällsläget mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"
säljare på Storgatan 8

05 apr 2020

"Bättre mäklare än Robin på Widerlöv får man leta efter.
Efter 4 dagar på Hemnet, innan visning sålde Robin våran lägenhet på Vattholmavägen.
Robin har en fantastiskt grym bemötande, lätt att ha och göra med, ärlig och tillgänglig, effektiv och seriös.
Vi rekommenderar Robin stort.
Bra jobbat!
Vi är inte bara nöjda med dig. vi är super nöjda
Fler affärer tillsammans med dig kommer det att bli!
Mvh Jamil & Gulli Mehho"
säljare på Vattholmavägen 4C

30 mar 2020

"Vi är oerhört nöjda med Robin, bättre mäklare får man leta efter! Vi hade turen att få honom som mäklare vid vår förra försäljning, och det var självklart för oss att kontakta honom även denna gång. Kunnig, engagerad och alltid fint bemötande. "
säljare på Pelargatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Villa
13
Fritidshus
1
Parhus
1
Radhus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
236 600 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
213 av 224 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
201 av 224 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
219 av 224 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
224 av 224 säljare

Robin på kartan.

1083 tidigare annonser
19 bostäder till salu
224 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Annonser

1 650 000 kr
1 rum, 37,5 m²
44 594 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 931 kr/mån
2 990 000 kr
3 rum, 81 m²
36 913 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 435 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 58,5 m²
36 120 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 459 kr/mån
7 890 000 kr
7 rum, 195 m²
40 461 kr/m²
Villa, Uppsala
1 895 000 kr
2 rum, 49 m²
38 673 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 785 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 590 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kapellgärdet
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Svartbäcken
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Salabacke
1 rum, 43 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rosendal
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.