Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Robin Gelinder
4.9 / 5
(166 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
77 st
43 st
206 075 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har haft 67 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 190 245 000 kr.

Presentation

Jag började jobba på Widerlöv & Co som fastighetsmäklare 2011 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att träffas, hör av dig om du har minsta fundering.

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

04 jul 2020

"Robin visade redan från början ett väldigt stort engagemang och var väldigt lyhörd och målinriktad. Trots rådande omständigheter med covid-19 gav han oss ett lugn och visade att det ändå är möjligt att sälja bostäder. Han gav inte upp och resultatet blev över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Robin! "
säljare på Sågargatan 6D

03 jul 2020

"Robin är en tydlig, skicklig och tillitsful mäklare som har ett brinnande intresse för att få till den bästa affären som möjligt, för alla parter. Otroligt snabb, påläst och trevlig. Skulle varmt rekommendera fler att ta hjälp av Robin vid en kommande bostadsrättsförsäljning! "
säljare på Svartbäcksgatan 21D

02 jul 2020

"Mer än nöjd."
säljare på Karlsrogatan 85A

01 jul 2020

"Robin gjorde ett utmärkt arbete i samband med vår försäljning: han var lyhörd gentemot både oss och köparen, var alltid tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation och gav oss kloka råd under processen. Han rekommenderas varmt."
säljare på Frodegatan 5D

01 jul 2020

"Jag tycker att Robin gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av lägenheten. Robin var lyhörd och vi hade bra kommunikation. Hela processen var smidig och jag blev väldigt nöjd med resultatet! "
säljare på Bredmansgatan 4B

01 jul 2020

"Trots försäljning i början av coronapandemin och stor försiktighet från marknaden kämpade Robin på och efter många visningar såldes vår lägenhet till ett pris vi är nöjda med. "
säljare på Tullgarnsgatan 9

30 jun 2020

"En bra och kompetent mäklare. God kommunikation "
säljare på Herrhagsvägen 188

28 jun 2020

"Perfekt mäklarinsats. Kunnig och trevlig. Flera andra likadana lägenheter låg ute i samma förening och vår blev såld långt före dom andra"
säljare på Petterslundsgatan 25

18 jun 2020

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig, social, oerhört hjälpsam (utöver det vanliga), snabbfotad och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norrtäljegatan 9C

17 jun 2020

"Robin tog över vår försäljning från ett annat mäklarföretag, eftersom vi avslutade det samarbetet, vilket kan vara lite knepigt men han skötte det galant.
Otroligt proffsig, Robin tog ett fast grepp om försäljningen. Dessutom har Widerlöv t.ex. flyttstädning och annat inkluderat i sitt pris, vilket gör att vi som säljare kan koncentrera oss på annat."
säljare på Mältargatan 7

04 jun 2020

"Jag uppskattade Robins aktiva engagemang genom hela försäljningsprocessen. Jag värdesatte också hans fina bemötande och visad insikt i vilken stor livshändelse en försäljning av en bostad innebär. "
säljare på Norrtäljegatan 7A

25 maj 2020

"Redan första gången vi träffades så upplevde vi Robin som lyhörd, engagerad och sakkunnig. Under hela försälningsprocessen hade vi nära samarbete och det skapade ett stort förtroende till Robin. Vi kommer gärna att anlita Robin igen vid nästa försäljning."
säljare på Salagatan 13C

18 maj 2020

"Otroligt bra affär och mycket trevlig. Över förväntan! "
säljare på Tullgarnsgatan 18

13 maj 2020

"Robin arbetade på ett mycket jordnära, äkta och dedikerat vis. Jag kan varmt rekommendera honom till er som vill ha bra betalt och en enkel process i en snårig bostadsdjungel. "
säljare på Konsumvägen 1H

08 maj 2020

"Kompetent lyhörd trevlig och alltid snabb återkoppling okomplicerad att samarbeta med
Kan varmt rekommenderas "
säljare på Årstagatan 18B

08 maj 2020

"Vi har sålt och köpt många gånger. Robin är den överlägset bästa mäklaren vi arbetat med. Trevlig, engagerad och höll alltid det han lovat.
Personlig och ändå mycket professionell.
Vi kommer tveklöst att kontakta Robin om vi ska sälja igen i framtiden. Otroligt nöjda."
säljare på Seminariegatan 16B

07 maj 2020

"Robin känns genuin och smart. Han var driven och motiverad och trots det osäkra läget på marknaden, lyckades sälja mitt hus till ett bra pris.
Robin är proffs och han har ett proffsigt team med sig som inreder, fotograferar, städar och besiktar. Allt går som på smör och jag skulle rekommendera honom varm till min omgivning."
säljare på Tallskogsvägen 5

07 maj 2020

"Robin är en jättetrevlig, engagerad och påläst mäklare. Förmodligen Uppsalas bästa!"
säljare på Lästmakargatan 6B

02 maj 2020

"Robin är en engagerad mäklare som ständigt var tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela processen. Det känns att Robin brinner för sitt jobb och verkligen gör sitt bästa. Värderingen av lägenheten gjordes innan Corona-utbrottet och trots att lägenhetens försäljningsvärde inte nådde upp till värderingen är vi utifrån samhällsläget mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"
säljare på Storgatan 8

05 apr 2020

"Bättre mäklare än Robin på Widerlöv får man leta efter.
Efter 4 dagar på Hemnet, innan visning sålde Robin våran lägenhet på Vattholmavägen.
Robin har en fantastiskt grym bemötande, lätt att ha och göra med, ärlig och tillgänglig, effektiv och seriös.
Vi rekommenderar Robin stort.
Bra jobbat!
Vi är inte bara nöjda med dig. vi är super nöjda
Fler affärer tillsammans med dig kommer det att bli!
Mvh Jamil & Gulli Mehho"
säljare på Vattholmavägen 4C

30 mar 2020

"Vi är oerhört nöjda med Robin, bättre mäklare får man leta efter! Vi hade turen att få honom som mäklare vid vår förra försäljning, och det var självklart för oss att kontakta honom även denna gång. Kunnig, engagerad och alltid fint bemötande. "
säljare på Pelargatan 8

27 mar 2020

"Robin är en engagerad och påläst mäklare. Som säljare kan man alltid känna sig trygg med att han gör sitt yttersta för att få till en försäljning. "
säljare på Stratusvägen 22

27 mar 2020

"Har tidigare använt mig av Robin och rekommenderar alltid honom till vänner och bekanta när de går i försäljningstankar då jag alltid varit nöjd med hans jobb. "
säljare på Johannesbäcksgatan 86A

26 mar 2020

"Sannolikt finns ingen bättre mäklare än Robin i Uppsala, otroligt bra! "
säljare på Salagatan 13A

01 mar 2020

"Väldigt kompetent och duktig mäklare. Är mycket nöjd med allt och kommer definitivt att rekommendera Robin till andra. "
säljare på Byggmästargatan 7A

27 feb 2020

"han höll kontakt med oss under hela processen, aktiv och saklig, professionell och trevlig"
säljare på Sömnadsvägen 21

27 feb 2020

"Robin är lyhörd och driven. Stödde och gav råd under budgivningen både till oss som säljare och till köparna, som även dom uttryckte att de var mycket nöjda med Robins insats. "
säljare på Tullgarnsgatan 16

18 feb 2020

"Robin är mycket kompetent och enkel att ha att göra med. Var professionell och engagerad från start till slut. Han fanns alltid tillgänglig och både svarade på frågor. Han är dessutom lugn och förtroendeingivande. Man märker att köparna känner sig bekväma med honom. "
säljare på Kungsängsgatan 36C

04 feb 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Robin och detta eftersom Robin visat sig vara den bästa mäklare vi anlitat.
Vi noterar lyhördhet, ordning och stort engagemang och hoppas få nyttja Robins tjänster igen. "
säljare på Sankt Olofsgatan 4

10 jan 2020

"Robin gjorde ett fantastiskt jobb, mycket trevlig och engagerad. Vi är jätte nöjda med att vi valde honom.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Murargatan 5

03 jan 2020

"Vi har varit väldigt nöjda med Robin som mäklare i vår försäljning då han visat stort engagemang. Vi rekommenderar honom varmt till alla! "
säljare på Frodegatan 16A

25 dec 2019

"Robin var lyhörd och förstod våra behov."
säljare på Gimogatan 2B

30 nov 2019

"På rekommendation valde vi mäklare Gelinder vid försäljning av vår fastighet.Han har under hela
processen regelbundet varit ytterst hängiven och ambitiös att förmedla vår avyttring.
Gelinder är mycket välrenommerad i sitt yrke och med nöje lämnar vi våra bästa vitsord.
Anette F Vreta."
säljare på Fågelvägen 2

28 nov 2019

"Väldigt proffsig hela vägen från start till försäljningen. Mycket hjälpsam och realistisk under hela processen med ett slutgilitgt resultat över förväntan. "
säljare på Salagatan 7A

25 nov 2019

"Blev rekommenderad att jobba med Robin av bekanta. Tog inte ens in offert från konkurrenter utan gick till honom direkt. Ångrar mig inte alls, allt blev hanterat mycket väl. "
säljare på Portalgatan 50

22 nov 2019

"Allmänt tycker jag att mäklararvode är alldeles för högt. Men det är ingen stor skillnad mellan olika mäklare. Robin har alltid varit tillgänglig, dag, kväll och helg, som gett stort förtroende. "
säljare på Regngatan 13

20 nov 2019

"Har gjort 3 st fastighetsförsäljningar med Widerlöv & Co. 1 lägenhet och två villor.
Oerhört seriösa och kunniga har dom varit i mina försäljningar. Skulle aldrig välja någon annan Mäklarbyrå i Uppsala.
Senaste 2 försäljningarna gjordes av Widerlövs Robin Gelinder nyligen. Ärlig, Otroligt skicklig, Ingen backslick-stek utan bara ren substans. Bäst helt enkelt. Tack Robin! "
säljare på Annas väg 3

08 nov 2019

"Tillgänglig även utanför ordinarie arbetstid och snabb återkoppling på frågor."
säljare på Tornugglevägen 10

07 nov 2019

"Det märks att Robin förmedlat många objekt. Han har stor kunskap och är noggrann. Svarade alltid på mina frågor och åter kopplar snabbt. Kommer att anlita honom fler gånger. "
säljare på Stiernhielmsgatan 15B

06 nov 2019

"Det kändes rätt med Robin från första början. Han gör att man känner sig trygg och han har koll på allt.
Vi kände fullt förtroende för honom hela vägen från första samtal tills affären var färdig och rekommenderar honom verkligen. "
säljare på Limvägen 2

22 okt 2019

"Robin Gelinder har än en gång lotsat oss smärtfritt och galant genom försäljningsprocessen. Han är kunnig, professionell och väldigt lätt att ha att göra med. I mina ögon anstränger han sig alltid utöver det vanliga för att se till att kunden blir nöjd. Vi är väldigt glada att återigen använda Robins tjänster - detta är nämligen vår tredje fastighetsaffär tillsammans!:)"
säljare på Viktor Rydbergsgatan 31

11 okt 2019

"Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare. Robin var positivt och kompetent, gav mig bra feedback och höll mig konstant uppdaterad om läget.Tycker att han gjorde allt en kan förvänta sig och mer därtill. Jag kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Henry Wemans väg 12

26 sep 2019

"Helt klart den bästa mäklaren jag haft! "
säljare på Sunnerstavägen 26N

26 sep 2019

"Fantastiskt duktig mäklare. Driven och anträffbar. Tog över efter en annan mäklare och lyckades sälja bostaden på första försöket. "
säljare på Blandargatan 8

13 sep 2019

"Robin är en fantastiskt trygg, lugn och professionell. Han har alltid varit (och är) det självklara valet för oss. "
säljare på Sämjesta Rönnbacken 75

01 sep 2019

"Robin gjorde ett toppenjobb, han var noga med att uppdatera om läget och var lyhörd under våra möten. "
säljare på Frodegatan 16A

27 aug 2019

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig och personlig kontakt samt fantastiskt bra på sitt jobb!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 48

22 aug 2019

"Uppsalas proffsigaste mäklare. Jag har haft bästa tänkbara samarbete med Robin vid flera säljtillfällen, och kunde inte bli mer nöjd. Högsta betyg!"
säljare på Gröna gatan 31E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
54
Villa
8
Radhus
2
Fritidshus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
67
Försäljningsvärde
190 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
158 av 166 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
156 av 166 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
161 av 166 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
166 av 166 säljare

Robin på kartan.

1006 tidigare annonser
13 bostäder till salu
166 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

3 390 000 kr
4 rum, 107 m²
31 682 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 219 kr/mån
5 490 000 kr
5 rum, 137,9 m²
40 072 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 591 kr/mån
5 195 000 kr
5 rum, 88 m²
59 034 kr/m²
Villa, Uppsala
1 595 000 kr
1 rum, 36 m²
44 305 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 455 kr/mån
1 950 000 kr
2 rum, 39 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 044 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 195 000 kr
Fritidshus Björnäs
4 rum,
Utropspris: 3 195 000 kr
4 125 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 175 000 kr
3 rum, 92,7 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 670 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 175 000 kr
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 320 000 kr
Lägenhet Salabacke
+ 125 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.