Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(466 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
80 st
57 st
221 070 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 57 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 73 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 233 020 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år och under dessa år förmedlat över 1 400 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för frågor och funderingar.

Robin Gelinder
070 890 56 00
robin.gelinder@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Robin.

17 sep 2022

"Fick tips om att anlita Robin som mäklare, vilket jag är glad att jag gjorde. Kunnig och lugn mäklare var precis det jag var ute efter."
säljare på Årstagatan 20A

16 sep 2022

"Robin gjorde ett mycket bra jobb i en orolig marknad. Han hade en tydlig strategi för försäljningsprocessen med goda råd och höll oss motiverade genom hela försäljningen. Vi är supernöjda med Robin! "
säljare på Kungsängsesplanaden 10A

14 sep 2022

"Robin inger ett lugn och skapar trygghet kring försäljningsprocessen."
säljare på Åkerholmsvägen 9

13 sep 2022

"Mycket bra bemötande och bra lokalkännedom. Lugn och saklig."
säljare på Sköldungagatan 30B

31 aug 2022

"Klok, kompetent, ärlig och förtroendeingivande. Vi har äntligen hittat vår mäklare i Uppsala! Kan inte tänka oss samarbeta med någon annan. Vi har ägt många bostadsrätter och Robin är den klart bästa mäklare vi kommit i kontakt med. Robin erbjuder mycket hög service och är en av de mest socialt k..."
"Klok, kompetent, ärlig och förtroendeingivande. Vi har äntligen hittat vår mäklare i Uppsala! Kan inte tänka oss samarbeta med någon annan. Vi har ägt många bostadsrätter och Robin är den klart bästa mäklare vi kommit i kontakt med. Robin erbjuder mycket hög service och är en av de mest socialt kompetenta vi mött. Vi sålde vår bostad på en skör och osäker marknad, trots det slog vi prisrekord i hela vårt område, det är otroligt imponerande! Robin arbetade dag och natt, framför allt under budgivningen och erbjöd sig t.o.m. att skriva kontrakt kl 01:00 om det skulle behövas. Vi kan inte nog höja Robin och hans enorma kompetens och driv att göra oss nöjda! "
Läs mer
säljare på Petterslundsgatan 17

27 aug 2022

"Robins erfarenhet och otroliga engagemang gav trygghet under processen och resulterade i en affär som överträffade mina förväntningar. Tack!"
säljare på Banérgatan 5D

02 jul 2022

"Robin är korrekt och serviceinriktad. Man känner sig trygg och lugn under hela affären. Vi har samarbete under flera tillfällen och alltid varit 100% nöjda med resultatet. Robin lägger märke just vid dina behov och matchar rätt köpare med rätt säljare. Vi är nöjda."
"Robin är korrekt och serviceinriktad. Man känner sig trygg och lugn under hela affären. Vi har samarbete under flera tillfällen och alltid varit 100% nöjda med resultatet. Robin lägger märke just vid dina behov och matchar rätt köpare med rätt säljare. Vi är nöjda."
Läs mer
säljare på Väderkvarnsgatan 21A

02 jul 2022

"Mycket nöjd!"
säljare på Svartbäcksgatan 97D

01 jul 2022

"Trevlig o bra att ha och göra med !!"
säljare på Vårdsätravägen 3B

30 jun 2022

"Vi blev rekommenderade Robin och det är vi oerhört tacksamma för.
Han visade omgående och genom hela försäljningen ett stort engagemang.
Några kännetecknande ord för Robin tycker vi är: förtroendeingivande, lyhörd, tillmötesgående, tålmodig, tillgänglig och ambitiös.
Vi är genomgående mycket nöjd..."
"Vi blev rekommenderade Robin och det är vi oerhört tacksamma för.
Han visade omgående och genom hela försäljningen ett stort engagemang.
Några kännetecknande ord för Robin tycker vi är: förtroendeingivande, lyhörd, tillmötesgående, tålmodig, tillgänglig och ambitiös.
Vi är genomgående mycket nöjda och kan varmt rekommendera Robin.
"
Läs mer
säljare på Blomstervägen 40

30 jun 2022

"Robin var kommunikativ och gav goda råd. Han var lätt att få tag på och guidade oss väl genom processen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Kansliskrivargatan 20

14 jun 2022

"Vi är riktigt nöjda med det engagemang Robin lagt ner i försäljningen av vår lägenhet.
En väldigt kunnig mäklare med kunden i fokus som är beredd att göra det lilla extra.
Vi kände oss trygga genom hela processen.
"
säljare på Lidnersgatan 17

05 jun 2022

"Väldigt nöjd med Robin, han var väldigt professionell och lyhörd. Rekommenderas starkt! "
säljare på Odensgatan 18

02 jun 2022

"Hjälpte till och var stöd i alla delar av processen, från tex rådgivning, vilka insatser som borde göras i fråga om styling/städning, mätning mm. Hanterade budgivning och övrigt runt själva försäljningen effektivt."
säljare på Vallbygatan 13

01 jun 2022

"Mycket nöjd med Robin. Lägenheten såldes före visningen till ett högre pris än som var förväntat i tider med prisnedgång och räntehöjningar. Robin gav kloka råd som gjorde att försäljningen gick smidigt och bra. Han skapade bra kontakt med både säljare och köpare."
"Mycket nöjd med Robin. Lägenheten såldes före visningen till ett högre pris än som var förväntat i tider med prisnedgång och räntehöjningar. Robin gav kloka råd som gjorde att försäljningen gick smidigt och bra. Han skapade bra kontakt med både säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Snickargatan 12

01 jun 2022

"Mäklaren var tydlig och ingav förtroende. Han fick oss att känna oss trygga. "
säljare på Salagatan 53C

29 maj 2022

"Vi är jättenöjda med Robins insats, han är lugn och förtroendeingivande och leder en tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Hagmarksvägen 10B

21 maj 2022

"Robin är en mycket skicklig och kunnig mäklare, förmodligen Uppsalas bästa. Robins statistik talar för sig självt.
"
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

21 maj 2022

"Robin är en trevlig, engagerad och duktig mäklare men ibland tror jag att han har lite för mycket att göra. Detta gjorde att det blev onödigt krångligt vid några tillfällen under försäljningen, med t.ex en ändrad tid för visning som vi inte fick information om. Men det sagt skulle jag gärna anlit..."
"Robin är en trevlig, engagerad och duktig mäklare men ibland tror jag att han har lite för mycket att göra. Detta gjorde att det blev onödigt krångligt vid några tillfällen under försäljningen, med t.ex en ändrad tid för visning som vi inte fick information om. Men det sagt skulle jag gärna anlita Robin igen, om jag skulle sälja en lägenhet i Uppsala. "
Läs mer
säljare på Dragarbrunnsgatan 63C

20 maj 2022

"Robin är kunnig och dukig mäklare. Det är alltid tillgänlig och är lätt att samarbeta med. Han är tydlig på alla punkter när det gäller bostadsförsäljning från start till slut. Rekommenderar honom VARMT."
säljare på Trädgårdsgatan 8

20 maj 2022

"Robin visade en professionalism i sitt förhållningssätt och ingav därmed ett förtroende. Jag blev väldigt nöjd med bemötande, service och den erfarenhet som Robin visade att han besitter."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

19 maj 2022

"En gedigenoch förtroendegivande arbetsinsats som kändes mycket bekväm och trygg för mig som säljare av en bostad."
säljare på Ritargatan 1E

19 maj 2022

"Kanon mäklare, kan varmt rekommenderas! Robin var väldigt engagerad under hela processen. Lätt att få tag i, bra på att uppdatera, kom med bra ideer ang försäljningen. Kommer definitivt välja Robin vid nästa försäljning. "
säljare på Sankt Persgatan 29

18 maj 2022

"Den bäste av mäklare, vi är supernöjda och tacksamma över att finna sann seriositet och fantastisk kompetens. Familjen rekommenderar denne mäklare å det varmaste."
säljare på Tullgarnsgatan 3

17 maj 2022

"Andra uppdraget för mäklaren vi haft och bägge gångerna supernöjd med hela processen. Speciellt nöjd med de snabba svaren vi fick på våra frågor och att han agerade korrekt mot oss och köpare."
säljare på Ritargatan 1E

17 maj 2022

"Engagerad och håller säljaren informerad. Snabb handläggning."
säljare på Norrtäljegatan 7A

16 maj 2022

"Mkt nöjd! Robin känns väldigt erfaren, är enkel att resonera med och lätt att nå. Bra återkoppling genom hela processen. Blev en snabb o smidig försäljning med ett slutpris lite över förväntan!"
säljare på Stabby Allé 7C

13 maj 2022

"Jättebra insats av Robin! Rekommenderar verkligen. "
säljare på Börjegatan 1B

12 maj 2022

"Supersmidigt från början till slut, med ett slutpris över förväntan. "
säljare på Pålgatan 3

12 maj 2022

"Briljant mäklare som kändes trygg från start till mål.Vi sålde vår trea med takterasser vilket tog Robin 4 dagar och resulterade i ett kanonpris! Vi erhöll fortlöpande info under försäljningsprocessen så att vi kände oss trygga. Jag har sålt flera lägenheter samt villor i Uppsala så med den erfar..."
"Briljant mäklare som kändes trygg från start till mål.Vi sålde vår trea med takterasser vilket tog Robin 4 dagar och resulterade i ett kanonpris! Vi erhöll fortlöpande info under försäljningsprocessen så att vi kände oss trygga. Jag har sålt flera lägenheter samt villor i Uppsala så med den erfarenheten kan jag säga att Robin helt klart är en av de bästa mäklarna i Uppsala."
Läs mer
säljare på Sågargatan 4B

17 apr 2022

"En av Uppsalas absolut bästa mäklare vilket märks på arbetet han gör. Bra bemötande, lättillgänglig och toppen personlighet! "
säljare på Jumkil Nyslätt 46

14 apr 2022

"Vi är supernöjda med Robin som säljare, han hade alltid tid för frågor och var bra att resonera med vid olika frågeställningar. Fick även väldigt bra hjälp med stöd vid husköpet som föranledde försäljning av lägenheten. Vi är nöjda med försäljningen!"
"Vi är supernöjda med Robin som säljare, han hade alltid tid för frågor och var bra att resonera med vid olika frågeställningar. Fick även väldigt bra hjälp med stöd vid husköpet som föranledde försäljning av lägenheten. Vi är nöjda med försäljningen!"
Läs mer
säljare på Rörgatan 12

08 apr 2022

"Lägenheten var såld inom två veckor med en bra budgivning. Robin höll en uppdaterad genom hela processen och allt gick snabbt och enkelt. Han är lätt att prata med och jag kan varmt rekommendera han!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 17B

08 apr 2022

"Fantastisk engagerad lätt o samarbete med
Skulle rekommendera Robin alla dagar i veckan "
säljare på Flottiljgatan 3

06 apr 2022

"Robin was a reliable professional, responsive, knowing the market well and impressively punctual. "
säljare på Östra Ågatan 109

05 apr 2022

"Robin var mycket anträffbar och återkopplade snabbt vid alla frågor"
säljare på Johannesbäcksgatan 95A

01 apr 2022

"Robin är en mycket stabil Mäklare som behåller lugnet och är ett bra bollplank under processen när man som säljare är lite osäker inför vissa beslut. Märks att han har mycket erfarenhet.
"
säljare på Norbyvägen 59A

30 mar 2022

"Jag är exceptionellt nöjd med mitt val av mäklare.
Då jag inte hade någon mäklar-kontakt sedan innan så gick jag på en hel del visningar - enbart för att spana in hur de mest populära mäklarna uppförde sig på visningstillfället. Trots att många av de populära mäklarna hade bra omdömen, så gjorde..."
"Jag är exceptionellt nöjd med mitt val av mäklare.
Då jag inte hade någon mäklar-kontakt sedan innan så gick jag på en hel del visningar - enbart för att spana in hur de mest populära mäklarna uppförde sig på visningstillfället. Trots att många av de populära mäklarna hade bra omdömen, så gjorde deflesta ett mindre bra intryck på mig när jag väl var på visning - men inte Robin. Från att jag klev in genom dörren så bemöttes jag av en jordnära, trevlig och allkunnig mäklare som ingjöt trygghet, lugn och förtroende för mig som "spekulant". Efter visningen så var det därför ingen tvekan att få bjuda hem Robin på en värdering - och jag har inte ångrat mig en sekund att jag valde Robin.
Förutom att Robin i min förening på 236 lägenheter slog nytt Högsta-Slutpris-Rekord med över 300 000kr (!!!) så kunde jag genom hela försäljningsprocessen känna mig fullständigt trygg och väl uppdaterad. Det märktes verkligen att Robin hade ett oöverträffligt, helhjärtat engagemang för att göra en så framgångsrik försäljning som möjligt.
Det är svårt att hitta superlativ för hur varmt jag rekommenderar Robin!"
Läs mer
säljare på Apelgatan 5D

30 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med Robin Gelinder som mäklare. Han var alltid tillgänglig och gav oss bra och snabb återkoppling under hela processen. Väldigt förtroendeingivande. Han är väldigt trevlig i bemötandet och serviceinriktad. Robin är en väldigt kunnig mäklare som vi kände oss trygga med under h..."
"Vi är otroligt nöjda med Robin Gelinder som mäklare. Han var alltid tillgänglig och gav oss bra och snabb återkoppling under hela processen. Väldigt förtroendeingivande. Han är väldigt trevlig i bemötandet och serviceinriktad. Robin är en väldigt kunnig mäklare som vi kände oss trygga med under hela processen. Widerlöv & Robin ger det lilla extra som man söker i försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Robin och Widerlöv till andra och skulle absolut välja honom i framtiden igen."
Läs mer
säljare på Salabacksgatan 7C

30 mar 2022

"Slutpriset blev högre än mäklarens värdering.
Mycket förtroendeskapande."
säljare på Bäverns gränd 13A

22 mar 2022

"Robin var väldigt tillmötesgående och insatt. Dessutom en mycket trevlig och jordnära människa!"
säljare på Sållargatan 4

17 mar 2022

"Tydlig, lyhörd och håller en uppdaterad hela tiden. Riktigt professionell och jag är supernöjd med slutpriset!"
säljare på Kastanjegatan 7

17 mar 2022

"Robin är en mycket kompetent och duktig mäklare som är lätt att tycka om. Rakt igenom ett fullblodsproffs som gillar sitt jobb och får kunden att slappna av. "
säljare på Sankt Johannesgatan 31A

04 mar 2022

"Engagerad och målmedveten, snabb respons vid varje kontakt "
säljare på Trädgårdsgatan 3

01 feb 2022

"Robin var professionell, pålitlig och lyhörd. Märktes att han har mycket erfarenhet inom branschen. Jag är mycket nöjd med valet av Robin som mäklare för försäljningen av min lägenhet! "
säljare på Sankt Persgatan 47B

23 jan 2022

"Extremt engagerad, driven och ödmjuk. "
säljare på Petterslundsgatan 25

14 jan 2022

"Mycket proffsig mäklare! Informativ och driven, uppdaterade mig hela tiden under försäljningen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

09 jan 2022

"Robin är trygg och stabil i sin yrkesroll. Jag är väldigt nöjd med min försäljning."
säljare på Gustaf Kjellbergs väg 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
64
Villa
7
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
57
Försäljningar
73
Försäljningsvärde
233 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
447 av 460 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
414 av 462 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
447 av 454 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
462 av 465 säljare

Robin på kartan.

1397 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
465 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 81,5 m²
Lägenhet, Uppsala
3 293 kr/mån
1 990 000 kr
6 rum, 142 m²
14 014 kr/m²
Villa, Uppsala
4 rum, 90,3 m²
Lägenhet, Uppsala
3 966 kr/mån
2 195 000 kr
1 rum, 37 m²
59 324 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 536 kr/mån
4 990 000 kr
6 rum, 131 m²
38 091 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 300 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 105 000 kr
2 rum, 46,4 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 805 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 310 000 kr
1 rum, 39,6 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Uppsala
-50 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
1 970 000 kr
Lägenhet Främre Luthagen
+ 20 000 kr
1 rum, 40,1 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 125 000 kr
3 rum, 90,8 m²
Utropspris: 3 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.