Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
85 st
54 st
228 360 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 54 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har haft 83 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 260 235 000 kr.

Presentation

Jag började jobba på Widerlöv & Co som fastighetsmäklare 2011 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att träffas, hör av dig om du har minsta fundering.

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

16 okt 2020

"Kompetent, driven och serviceinriktad mäklare. "
säljare på Portalgatan 4D

16 okt 2020

"Det roligaste med Robin Gelinder är att man känner verkligen hur mycket han älskar sitt jobb, vilket visar sig i att han ger 110% i arbetsprestation i hela försäljningsprocessen. Att vi skulle anlita just Robin var solklart i vårt fall, efter att ha träffat många lite mer trötta mäklare i stan. Slutpriset blev långt över förväntan och prisrekord i vår förening, eftersom Robin utförde en exemplarisk och föredömlig förhandling. 10/10 får han av oss!"
säljare på Stratusvägen 23

29 sep 2020

"Robin var uppmärksam och återkopplade hela tiden. Han var tydlig med förutsättningar och genomförande och fanns alltid tillgänglig. Dessutom var han alltid trevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Idunagatan 20C

17 sep 2020

"Trevlig och erfaren mäklare som jag redan hunnit rekommendera till vänner och bekanta. Vi är väldigt nöjda"
säljare på Ritargatan 5

04 sep 2020

"Robin är en duktig mäklare som är mycket engagerad och driven. Han hjälpte mig med att sälja min lägenhet helt efter mina önskemål. Han var väldigt lättillgänglig för alla mina frågor och funderingar som dök upp under resans gång, och bemötte dessa med en stor kompetens! Jag kommer absolut rekommendera Robin för vänner och bekanta! "
säljare på Salagatan 15B

03 sep 2020

"Vi hade fått ett gott intryck av Robin redan innan försäljningen och han levererade verkligen enligt våra förväntningar. Han till och med överträffade dem! Robin gav ett stabilt och engagerat intryck genom hela processen. Han fick oss som säljare att känna oss bekväma i situationen, vilket kändes viktigt i en sådan stor affär. Robin är mäklaren som tar de extra stegen och gör det där lilla extra. Vi kan stark rekommendera honom vid en försäljning! "
säljare på Sysslomansgatan 27

03 sep 2020

"Robin har varit tillgänglig och tydlig i kommunikationen. Dessutom är han kunnig och har bidragit med goda och väl avvägda råd genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Källbovägen 2B

29 aug 2020

"Robin är hängiven sitt yrke. Jag har sålt ett antal bostäder tidigare med andra stora byråer, ingen har levererat likt Robin. Robin är strateg ut i fingerspetsarna. Det finns en tanke bakom varje steg i hans affärsmodell, dvs allt ifrån hur kunden vandrar genom huset via bildens på hemnet till kundmöten på plats. Jag kan bara rekommendera att följa Robins råd och strategi så kommer försäljningen gå bra."
säljare på Fallskärmsgatan 6

28 aug 2020

"Robin var en trygg punkt under hela vår försäljning. Vi upplevde honom lyhörd, engagerad och väldigt kunnig!
"
säljare på Botvidsgatan 15

27 aug 2020

"Väldigt nöjd med Robin. Hölls kontinuerligt uppdaterad och Robin gjorde ett väldigt fint arbete med Annonsen."
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

25 aug 2020

"Tillmötesgående, engagerad, kunnig om marknaden. Lite frågetecken kring slutpriset pga Corona-oro men slutpriset landade över förväntan. Rekommenderar Robin till andra som ska sälja i Uppsala!"
säljare på Gimogatan 13D

20 aug 2020

"Robin var mycket effektiv, tydlig och lätt att ha att göra med. Dessutom har han ha den i sammanhanget eftersträvansvärda förmågan att få bostäder sålda till ett bra pris men samtidigt bry sig om både säljare och köpare."
säljare på Lindsbergsgatan 7B

20 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Robin som mäklare. Han gav ett väldigt gott intryck redan vid första mötet. Robin höll oss informerade och uppdaterade under hela processen. Vi upplever Robin som mycket kompetent och kan varmt rekommendera honom. Han sålde vår lägenhet 4 dagar efter publicering på Hemnet."
säljare på Övre Slottsgatan 9B

19 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Robin. Det är andra gången han säljer en lägenhet i Uppsala för oss. Hans otroliga engagemang i uppdragen, mycket goda lokalkännedom och kloka råd har gjort att vi känt oss helt trygga i varje affär. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Murargatan 19

19 aug 2020

"Jag har genom åren haft ett antal mäklare och helt klart är att Robin är en av de bästa. Motiverad, driven, tydlig och han vill verkligen att både säljare och köpare skall vara nöjda.
Så nästa gång du behöver en mäklare, testa Robin, du kommer inte att bli besviken."
säljare på Verkmästargatan 5A

04 jul 2020

"Robin visade redan från början ett väldigt stort engagemang och var väldigt lyhörd och målinriktad. Trots rådande omständigheter med covid-19 gav han oss ett lugn och visade att det ändå är möjligt att sälja bostäder. Han gav inte upp och resultatet blev över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Robin! "
säljare på Sågargatan 6D

03 jul 2020

"Robin är en tydlig, skicklig och tillitsful mäklare som har ett brinnande intresse för att få till den bästa affären som möjligt, för alla parter. Otroligt snabb, påläst och trevlig. Skulle varmt rekommendera fler att ta hjälp av Robin vid en kommande bostadsrättsförsäljning! "
säljare på Svartbäcksgatan 21D

02 jul 2020

"Mer än nöjd."
säljare på Karlsrogatan 85A

01 jul 2020

"Robin gjorde ett utmärkt arbete i samband med vår försäljning: han var lyhörd gentemot både oss och köparen, var alltid tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation och gav oss kloka råd under processen. Han rekommenderas varmt."
säljare på Frodegatan 5D

01 jul 2020

"Jag tycker att Robin gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av lägenheten. Robin var lyhörd och vi hade bra kommunikation. Hela processen var smidig och jag blev väldigt nöjd med resultatet! "
säljare på Bredmansgatan 4B

01 jul 2020

"Trots försäljning i början av coronapandemin och stor försiktighet från marknaden kämpade Robin på och efter många visningar såldes vår lägenhet till ett pris vi är nöjda med. "
säljare på Tullgarnsgatan 9

30 jun 2020

"En bra och kompetent mäklare. God kommunikation "
säljare på Herrhagsvägen 188

28 jun 2020

"Perfekt mäklarinsats. Kunnig och trevlig. Flera andra likadana lägenheter låg ute i samma förening och vår blev såld långt före dom andra"
säljare på Petterslundsgatan 25

18 jun 2020

"Uppsalas bästa mäklare! Trevlig, social, oerhört hjälpsam (utöver det vanliga), snabbfotad och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norrtäljegatan 9C

17 jun 2020

"Robin tog över vår försäljning från ett annat mäklarföretag, eftersom vi avslutade det samarbetet, vilket kan vara lite knepigt men han skötte det galant.
Otroligt proffsig, Robin tog ett fast grepp om försäljningen. Dessutom har Widerlöv t.ex. flyttstädning och annat inkluderat i sitt pris, vilket gör att vi som säljare kan koncentrera oss på annat."
säljare på Mältargatan 7

04 jun 2020

"Jag uppskattade Robins aktiva engagemang genom hela försäljningsprocessen. Jag värdesatte också hans fina bemötande och visad insikt i vilken stor livshändelse en försäljning av en bostad innebär. "
säljare på Norrtäljegatan 7A

25 maj 2020

"Redan första gången vi träffades så upplevde vi Robin som lyhörd, engagerad och sakkunnig. Under hela försälningsprocessen hade vi nära samarbete och det skapade ett stort förtroende till Robin. Vi kommer gärna att anlita Robin igen vid nästa försäljning."
säljare på Salagatan 13C

18 maj 2020

"Otroligt bra affär och mycket trevlig. Över förväntan! "
säljare på Tullgarnsgatan 18

13 maj 2020

"Robin arbetade på ett mycket jordnära, äkta och dedikerat vis. Jag kan varmt rekommendera honom till er som vill ha bra betalt och en enkel process i en snårig bostadsdjungel. "
säljare på Konsumvägen 1H

08 maj 2020

"Kompetent lyhörd trevlig och alltid snabb återkoppling okomplicerad att samarbeta med
Kan varmt rekommenderas "
säljare på Årstagatan 18B

08 maj 2020

"Vi har sålt och köpt många gånger. Robin är den överlägset bästa mäklaren vi arbetat med. Trevlig, engagerad och höll alltid det han lovat.
Personlig och ändå mycket professionell.
Vi kommer tveklöst att kontakta Robin om vi ska sälja igen i framtiden. Otroligt nöjda."
säljare på Seminariegatan 16B

07 maj 2020

"Robin känns genuin och smart. Han var driven och motiverad och trots det osäkra läget på marknaden, lyckades sälja mitt hus till ett bra pris.
Robin är proffs och han har ett proffsigt team med sig som inreder, fotograferar, städar och besiktar. Allt går som på smör och jag skulle rekommendera honom varm till min omgivning."
säljare på Tallskogsvägen 5

07 maj 2020

"Robin är en jättetrevlig, engagerad och påläst mäklare. Förmodligen Uppsalas bästa!"
säljare på Lästmakargatan 6B

02 maj 2020

"Robin är en engagerad mäklare som ständigt var tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela processen. Det känns att Robin brinner för sitt jobb och verkligen gör sitt bästa. Värderingen av lägenheten gjordes innan Corona-utbrottet och trots att lägenhetens försäljningsvärde inte nådde upp till värderingen är vi utifrån samhällsläget mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"
säljare på Storgatan 8

05 apr 2020

"Bättre mäklare än Robin på Widerlöv får man leta efter.
Efter 4 dagar på Hemnet, innan visning sålde Robin våran lägenhet på Vattholmavägen.
Robin har en fantastiskt grym bemötande, lätt att ha och göra med, ärlig och tillgänglig, effektiv och seriös.
Vi rekommenderar Robin stort.
Bra jobbat!
Vi är inte bara nöjda med dig. vi är super nöjda
Fler affärer tillsammans med dig kommer det att bli!
Mvh Jamil & Gulli Mehho"
säljare på Vattholmavägen 4C

30 mar 2020

"Vi är oerhört nöjda med Robin, bättre mäklare får man leta efter! Vi hade turen att få honom som mäklare vid vår förra försäljning, och det var självklart för oss att kontakta honom även denna gång. Kunnig, engagerad och alltid fint bemötande. "
säljare på Pelargatan 8

27 mar 2020

"Robin är en engagerad och påläst mäklare. Som säljare kan man alltid känna sig trygg med att han gör sitt yttersta för att få till en försäljning. "
säljare på Stratusvägen 22

27 mar 2020

"Har tidigare använt mig av Robin och rekommenderar alltid honom till vänner och bekanta när de går i försäljningstankar då jag alltid varit nöjd med hans jobb. "
säljare på Johannesbäcksgatan 86A

26 mar 2020

"Sannolikt finns ingen bättre mäklare än Robin i Uppsala, otroligt bra! "
säljare på Salagatan 13A

01 mar 2020

"Väldigt kompetent och duktig mäklare. Är mycket nöjd med allt och kommer definitivt att rekommendera Robin till andra. "
säljare på Byggmästargatan 7A

27 feb 2020

"han höll kontakt med oss under hela processen, aktiv och saklig, professionell och trevlig"
säljare på Sömnadsvägen 21

27 feb 2020

"Robin är lyhörd och driven. Stödde och gav råd under budgivningen både till oss som säljare och till köparna, som även dom uttryckte att de var mycket nöjda med Robins insats. "
säljare på Tullgarnsgatan 16

18 feb 2020

"Robin är mycket kompetent och enkel att ha att göra med. Var professionell och engagerad från start till slut. Han fanns alltid tillgänglig och både svarade på frågor. Han är dessutom lugn och förtroendeingivande. Man märker att köparna känner sig bekväma med honom. "
säljare på Kungsängsgatan 36C

04 feb 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Robin och detta eftersom Robin visat sig vara den bästa mäklare vi anlitat.
Vi noterar lyhördhet, ordning och stort engagemang och hoppas få nyttja Robins tjänster igen. "
säljare på Sankt Olofsgatan 4

10 jan 2020

"Robin gjorde ett fantastiskt jobb, mycket trevlig och engagerad. Vi är jätte nöjda med att vi valde honom.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Murargatan 5

03 jan 2020

"Vi har varit väldigt nöjda med Robin som mäklare i vår försäljning då han visat stort engagemang. Vi rekommenderar honom varmt till alla! "
säljare på Frodegatan 16A

25 dec 2019

"Robin var lyhörd och förstod våra behov."
säljare på Gimogatan 2B

30 nov 2019

"På rekommendation valde vi mäklare Gelinder vid försäljning av vår fastighet.Han har under hela
processen regelbundet varit ytterst hängiven och ambitiös att förmedla vår avyttring.
Gelinder är mycket välrenommerad i sitt yrke och med nöje lämnar vi våra bästa vitsord.
Anette F Vreta."
säljare på Fågelvägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
66
Villa
11
Radhus
2
Fritidshus
2
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
54
Försäljningar
83
Försäljningsvärde
260 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
186 av 195 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
179 av 195 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 195 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
195 av 195 säljare

Robin på kartan.

1046 tidigare annonser
20 bostäder till salu
195 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 56 m²
39 196 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 146 kr/mån
2 rum, 39 m²
Lägenhet, Uppsala
3 044 kr/mån
5 890 000 kr
7 rum, 220 m²
26 772 kr/m²
Villa, Uppsala
750 000 kr
Tomt/Mark, Östhammar
2 295 000 kr
3 rum, 74 m²
31 013 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 073 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Söderön
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
+ 160 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kompetent, driven och serviceinriktad mäklare. "
2 300 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 305 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 495 000 kr
Lägenhet Gränby
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
4 050 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 355 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.