Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(258 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
73 st
55 st
179 770 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 55 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 80 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 247 870 000 kr.

Presentation

Jag började jobba på Widerlöv & Co som fastighetsmäklare 2011 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att träffas, hör av dig om du har minsta fundering.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Robin.

07 apr 2021

"Robin är kunnig, skarp och lyhörd.
En mäklare som sköter allt åt en och återkopplar, precis som vi ville ha det. Det kändes tryggt att låta honom sköta försäljningen av vårt hus. Vi valde Robin för att han är Uppsalas bästa mäklare och det var han också enligt oss. Tack!"
säljare på Hallkved 313

25 mar 2021

"We interacted with Robin both as a buyer and seller. He did all the procedure in English and we are very satisfied with his work. He is a very professional broker and thus we highly recommend him. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 40

25 mar 2021

"Robin är en mäklare som vet hur man levererar en trygg affär för båda parter. En mäklare med god affärskännedom och visar ett pålitligt säljande genom hela affären. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

21 mar 2021

"Köpte och sålde min lägenhet genom Robin. Väldigt trevlig och driven. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fänkålsgatan 19

20 mar 2021

"Otroligt nöjd med Robin som mäklare. Kunnig, informativ och lätt att få tag på. Återkopplade regelbundet med information om försäljningsprocessen. Märks tydligt att Robin har ett stort engagemang och anpassar sig utefter säljarens förutsättningar. Ännu bättre då slutpriset blev kanon! Rekommenderar verkligen Robin som mäklare. "
säljare på Svartbäcksgatan 101C

19 mar 2021

"Robin Gelinder är jätte duktigt och trevlig mäklare.
Vi var jätte nöjda med honom och Tacksamma
"
säljare på Villebrådsgatan 11A

16 mar 2021

"Robin gav oss ett bra intryck och magkänsla redan vid första mötet. Han kändes självsäker och kunnig på sitt jobb och fanns där för oss hela vägen.
Vi är mycket nöjda med Robin som mäklare! "
säljare på Stackmolnsvägen 85A

12 mar 2021

"Kanonmäklare. "
säljare på Dagermansgatan 5E

12 mar 2021

"Mer än nöjd! Rekommenderas!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 89

12 mar 2021

"En otroligt engagerad mäklare som är tillgänglig 24/7 och som är duktig på att återkoppla. Det märks att han brinner för sitt jobb vilket resulterar i mycket nöjda säljare. Han sålde vårt radhus till rekordpris så vi är extremt nöjda."
säljare på Torpsvängen 23

10 mar 2021

"Fick en väldigt bra helhetsbild av Robin genom hela försäljningen. Pluspoäng för att han hittade en köpare innan lägenheten kom upp på öppna marknaden. Kan starkt rekommendera Robin till alla som vill sälja sin bostad! "
säljare på Storgatan 18A

10 mar 2021

"Är mycket nöjd med all hjälp som vi fick från Robin."
säljare på Samaritergränd 1

08 mar 2021

"Jag har anlitat Robin flera gånger och kan verkligen rekommendera honom. Jag är säker på att både köpare och säljare känner sig trygga med honom. Han är ärlig, pålitlig och förtroendeingivande. "
säljare på Myrvägen 23

02 mar 2021

"Robin är lyhörd, trevlig och lyssnande till min a behov."
säljare på Vaksalagatan 47

01 mar 2021

"Robin kändes väldigt trygg och förtroendeingivande. Dessutom nådde vi ett slutpris jag är väldigt nöjd med! "
säljare på Marielundsgatan 5C

28 feb 2021

"Vi fick inte lägenheten såld direkt efter ordinarie visningar. Istället var det Robins aktiva arbete som gjorde att vi slutligen hittade våra köpare. "
säljare på Ymergatan 25

23 feb 2021

"Robin gjorde precis alla rätt enligt mig! Lyssnade in vad jag ville och agerade efter det. Att han dessutom lyckades sälja lägenheten på 1,5 vecka.. vad mer kan man begära i form av engagemang, flexibilitet etc etc? Jag har absolut ingenting att anmärka på. Jag kommer utan tvekan välja Robin igen, nästa gång det är dags att sälja bostad. Eller köpa för den delen. "
säljare på Salagatan 17B

23 feb 2021

"Robin är jätte proffsig och kunnig, och han har bra koll på hur marknaden ser ut i Uppsala och det gjorde det lätt att fatta rätt beslut i försäljningen."
säljare på Apelgatan 8

23 feb 2021

"Robin har läst mig som person helt rätt och hanterat den proffsigt. "
säljare på Eldkvarnsgatan 7

23 feb 2021

"Kompetent och ödmjuk"
säljare på Stabby Allé 11A

08 feb 2021

"Mäklaren tog otroligt stort ansvar från första kontakt till det att affären var avslutad.
Återkopplade kontinuerligt till oss under alla olika skeden i säljprocessen. Fantastiskt engagerad genom hela processen."
säljare på Jägarvägen 5A

31 dec 2020

"Superduktig kille!"
säljare på Yttersby 2:61

16 dec 2020

"Robin ger inte upp! Trots en seg start med budgivningen slutade priset på över förväntan."
säljare på Svartbäcksgatan 70A

14 dec 2020

"Det var andra gången vi sålde med Robin. Engagerad, trevlig och kunnig mäklare som vi skulle kunna rekommendera till vemsomhelst. "
säljare på Ölandsresan 3C

02 dec 2020

"Robin Gelinder är en otroligt kompetent och lyhörd mäklare. Det som sticker ut hos Robin är att han är saklig och rak i sina svar. Många mäklare som jag träffat på tidigare, är likt Robin socialt kompetenta och charmiga. Men eftersom jag även arbetar mot fastighetsmäklare i min arbetsroll så har jag dock erfarit att många mäklare är charmiga i sin roll B2C, men inte B2B. Här är den faktorn som väger in mest i mitt val av mäklare, då Robin är genuin rakt igenom i hela processen."
säljare på Kungsängsesplanaden 12D

30 nov 2020

"Du som läser det här går säkert igenom samma tankar som mig innan jag anlitade Robin. Jag läste också omdömen på Hittamäklare innan jag bestämde mig och jag har inte ångrat mig ett minsta dugg. En fantastisk mäklare med tydlig strategi, lyhördhet, tillgänglighet och kunskap utöver det vanliga. Min lägenhet var inte lätt att sälja men slutpriset landade högre än förväntningarna från andra mäklare jag kontaktat. Robin har även efter försäljning hjälpt och väglett mig i mitt nya bostadsköp, något han inte behövt då jag köpt av en annan mäklare.
Robin har hållit mig uppdaterad i vartenda steg av försäljningen och ingivit stor trygghet samt lyssnat och bollat idéer. En toppenmäklare helt enkelt, och utan tvekan Uppsalas vassaste. Grym! "
säljare på Johannesbäcksgatan 93

28 nov 2020

"Det jag uppskattade mest hos Robin var att han alltid var tillmötesgående och lyssnade på mina önskemål. Han var även väl insatt i marknaden i området jag sålde och gjorde ett kanonjobb med att sälja min bostad! Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Bäverns gränd 15B

27 nov 2020

"Robin är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Han arbetar på ett snabbt och effektivt sätt och är dessutom en bra kommunikatör. Rekommenderas varmt."
säljare på Vreta Strandväg 44

27 nov 2020

"Fantastiskt engagerad mäklare med väldigt fint bemötande!"
säljare på Källparksgatan 2

20 nov 2020

"Lyhörd, inlyssnande och lätt att samarbeta med. Förtroendeingivande. Vi vill varmt rekommendera Robin."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 46

20 nov 2020

"Vi har anlitat Robin vid en tidigare försäljning i år. Hans engagemang, lyhördhet och kunnande har även vid denna försäljning gjort oss mycket nöjda. Vi kommer även framöver att rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
säljare på Geijersgatan 52A

13 nov 2020

"Under försäljningsprocessen upplevdes det tryggt att ha Robin som mäklare. Han är en mäklare jag kan rekommendera."
säljare på Portalgatan 70

05 nov 2020

"Vi förstår varför Robin är Uppsalas mest omtalade mäklare. Han har hög kompetens inom sitt område, är genuin och sympatisk och har ett varmt bemötande både mot säljare och intressenter. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Folkungagatan 22B

16 okt 2020

"Kompetent, driven och serviceinriktad mäklare. "
säljare på Portalgatan 4D

16 okt 2020

"Det roligaste med Robin Gelinder är att man känner verkligen hur mycket han älskar sitt jobb, vilket visar sig i att han ger 110% i arbetsprestation i hela försäljningsprocessen. Att vi skulle anlita just Robin var solklart i vårt fall, efter att ha träffat många lite mer trötta mäklare i stan. Slutpriset blev långt över förväntan och prisrekord i vår förening, eftersom Robin utförde en exemplarisk och föredömlig förhandling. 10/10 får han av oss!"
säljare på Stratusvägen 23

29 sep 2020

"Robin var uppmärksam och återkopplade hela tiden. Han var tydlig med förutsättningar och genomförande och fanns alltid tillgänglig. Dessutom var han alltid trevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Idunagatan 20C

17 sep 2020

"Trevlig och erfaren mäklare som jag redan hunnit rekommendera till vänner och bekanta. Vi är väldigt nöjda"
säljare på Ritargatan 5

04 sep 2020

"Robin är en duktig mäklare som är mycket engagerad och driven. Han hjälpte mig med att sälja min lägenhet helt efter mina önskemål. Han var väldigt lättillgänglig för alla mina frågor och funderingar som dök upp under resans gång, och bemötte dessa med en stor kompetens! Jag kommer absolut rekommendera Robin för vänner och bekanta! "
säljare på Salagatan 15B

03 sep 2020

"Vi hade fått ett gott intryck av Robin redan innan försäljningen och han levererade verkligen enligt våra förväntningar. Han till och med överträffade dem! Robin gav ett stabilt och engagerat intryck genom hela processen. Han fick oss som säljare att känna oss bekväma i situationen, vilket kändes viktigt i en sådan stor affär. Robin är mäklaren som tar de extra stegen och gör det där lilla extra. Vi kan stark rekommendera honom vid en försäljning! "
säljare på Sysslomansgatan 27

03 sep 2020

"Robin har varit tillgänglig och tydlig i kommunikationen. Dessutom är han kunnig och har bidragit med goda och väl avvägda råd genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Källbovägen 2B

29 aug 2020

"Robin är hängiven sitt yrke. Jag har sålt ett antal bostäder tidigare med andra stora byråer, ingen har levererat likt Robin. Robin är strateg ut i fingerspetsarna. Det finns en tanke bakom varje steg i hans affärsmodell, dvs allt ifrån hur kunden vandrar genom huset via bildens på hemnet till kundmöten på plats. Jag kan bara rekommendera att följa Robins råd och strategi så kommer försäljningen gå bra."
säljare på Fallskärmsgatan 6

28 aug 2020

"Robin var en trygg punkt under hela vår försäljning. Vi upplevde honom lyhörd, engagerad och väldigt kunnig!
"
säljare på Botvidsgatan 15

27 aug 2020

"Väldigt nöjd med Robin. Hölls kontinuerligt uppdaterad och Robin gjorde ett väldigt fint arbete med Annonsen."
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

25 aug 2020

"Tillmötesgående, engagerad, kunnig om marknaden. Lite frågetecken kring slutpriset pga Corona-oro men slutpriset landade över förväntan. Rekommenderar Robin till andra som ska sälja i Uppsala!"
säljare på Gimogatan 13D

20 aug 2020

"Robin var mycket effektiv, tydlig och lätt att ha att göra med. Dessutom har han ha den i sammanhanget eftersträvansvärda förmågan att få bostäder sålda till ett bra pris men samtidigt bry sig om både säljare och köpare."
säljare på Lindsbergsgatan 7B

20 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Robin som mäklare. Han gav ett väldigt gott intryck redan vid första mötet. Robin höll oss informerade och uppdaterade under hela processen. Vi upplever Robin som mycket kompetent och kan varmt rekommendera honom. Han sålde vår lägenhet 4 dagar efter publicering på Hemnet."
säljare på Övre Slottsgatan 9B

19 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Robin. Det är andra gången han säljer en lägenhet i Uppsala för oss. Hans otroliga engagemang i uppdragen, mycket goda lokalkännedom och kloka råd har gjort att vi känt oss helt trygga i varje affär. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Murargatan 19

19 aug 2020

"Jag har genom åren haft ett antal mäklare och helt klart är att Robin är en av de bästa. Motiverad, driven, tydlig och han vill verkligen att både säljare och köpare skall vara nöjda.
Så nästa gång du behöver en mäklare, testa Robin, du kommer inte att bli besviken."
säljare på Verkmästargatan 5A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61
Villa
15
Mark
2
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
55
Försäljningar
80
Försäljningsvärde
247 870 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
247 av 255 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
233 av 255 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
248 av 253 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
257 av 257 säljare

Robin på kartan.

1131 tidigare annonser
11 bostäder till salu
258 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
2 rum, 60,3 m²
24 916 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 424 kr/mån
2 795 000 kr
3 rum, 65 m²
43 000 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 602 kr/mån
3 195 000 kr
3,5 rum, 77,5 m²
41 493 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 857 kr/mån
7 rum, 175 m²
Kedjehus, Uppsala
5 950 000 kr
9 rum, 127 m²
46 850 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 350 000 kr
Lägenhet Valsätra
-45 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
4 160 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
+ 470 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 3 690 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Höganäs
1,5 rum, 46 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
6 660 000 kr
Villa Nåntuna
+ 870 000 kr
7 rum, 112 m²
Utropspris: 5 790 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Tunabackar
+ 555 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.