Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(351 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
92 st
70 st
263 890 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 70 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 111 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 403 885 000 kr.

Presentation

Jag började jobba på Widerlöv & Co som fastighetsmäklare 2011 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att träffas, hör av dig om du har minsta fundering.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2021

Säljare om Robin.

21 nov 2021

"Robin är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Intresserad och lyhörd för kundens önskemål. Snabb kommunikation och bra på uppföljning. En mäklare som inger ett starkt förtroende och som lever upp till det med råge. Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlsrogatan 78H

19 nov 2021

"När vi började fundera på försäljning gjorde vi en del research för att hitta rätt person för jobbet. Robin visade sig inte bara motsvara våra förväntningar utan även att överträffa dem. Han levererade vad han utlovade och har även varit engagerad i vår husjakt samt varit ett bra bollplank. Vi kan starkt rekommendera honom till andra som går i säljtankar."
säljare på Portalgatan 86

19 nov 2021

"Mycket bra arbete för att få bästa slutpris "
säljare på Jägarvägen 3

18 nov 2021

"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Robin och varit mycket nöjda vid alla tillfällen! "
säljare på Höganäsgatan 11C

18 nov 2021

"Ärlig, rak och fullt engagerad från början till slut!
Brydde sig verkligen om att det skulle bli en bra affär för alla parter.
Kan varmt rekommendera Robin!"
säljare på Svartbäcksgatan 97B

18 nov 2021

"Robin är rak och ärlig. Lagom i allt och förtroendeingivande. Känns som både säljare och köpare går nöjda från affären. "
säljare på Auroragatan 3C

17 nov 2021

"Lyhörd, engagerad och mycket kompent, andra gången vi tar hjälp av Robin för att sälja. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Gnejsvägen 12A

17 nov 2021

"En mycket bra och driven mäklare, som jag verkligen rekommenderar."
säljare på Kamomillgatan 5

17 nov 2021

"Robin har under hela processen varit aktiv och engagarad samt gett ärliga och realistiska svar och förslag. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Sköldungagatan 35

26 okt 2021

"Engagerad, trygg, professionell och mycket kunnig. Han hjälpte oss från start till slut och fortsätter hjälpa oss i vårt sökande efter ny bostad. Vi förstår nu varför Robin är så uppskattad i Uppsala!
Han är ärlig, socialt kompetent och duktig på att analysera marknadsläget. Vi rekommenderar Robin starkt och samarbetar gärna med Robin i framtiden!"
säljare på Norrtäljegatan 9B

23 okt 2021

"Robin är en väldigt erfaren och kunnig mäklare. Lyhörd och förtroendeingivande. Hela tiden nåbar. Kan absolut rekommendera Robin!"
säljare på Muningatan 23

21 okt 2021

"Robin gav från början en rimlig värdering av lägenheten och var noga med att följa mina önskemål vid försäljning. Väldigt lätt att prata med då han alltid var trevlig, lättsam och engagerad. Tydlig genom hela processen och såg till att allting gick smidigt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Geijersgatan 54B

21 okt 2021

"Mycket nöjd med försäljningen! Det gick snabbt och smidigt och sålde lägenheten innan den kom upp på Hemnet. "
säljare på Portalgatan 74

15 okt 2021

"Jag blev tipsad om att välja Robin, så hade rätt så höga förväntningar! Kan säga att Robin levde upp till dom alla. Robin är driven, engagerad och väldigt lättsam och flexibel! Uppskattar även hans positiva personlighet och en tydlig kommunikation genom hela säljprocessen. Tips, välj Robin!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

14 okt 2021

"Har kommit i kontakt med Robin både som köpare och säljare, och han gör ett mycket professionellt intryck utifrån båda perspektiven. Koll på läget, bra kommunikation och ett fantastiskt driv - det man vill ha hos en mäklare!"
säljare på Kungsängsgatan 57M

14 okt 2021

"Mycket professionellt bemötande och fick säljandet av bostad att vara en lugn och förståelig process för oss som kunder. "
säljare på Murargatan 31

13 okt 2021

"Grym! "
säljare på Fålhagsleden 3C

11 okt 2021

"Försökte sälja min lgh 4ggr under 4 år utan resultat men med Robin fick jag den såld innan första visningen, mycket nöjd!"
säljare på Vaksalagatan 55

06 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med Robins engagemang i vår försäljning och slutpriset var långt över förväntan. Rekommenderas varmt"
säljare på Stensunda 105

04 okt 2021

"Det är andra gången jag anlitar Robin i en bostadsaffär och jag är lika nöjd med resultatet varje gång!
Han är lyhörd, engagerande och återkopplar frekvent över hur affären utvecklar sig!
Jag kan verkligen rekommendera Robin som mäklare! "
säljare på Klippvägen 7

30 sep 2021

"Väldigt kunnig och erfaren. La verkligen ner det lilla extra och alltid kontaktbar. Anlitar man honom så kommer man vara nöjd! "
säljare på Karby Lindbacken 77

30 sep 2021

"Han är ärlig och rättvis."
säljare på Torngatan 8

30 sep 2021

"Very competent and professional. Excellent communication. Could not be more satisfied!"
säljare på Tullgarnsgatan 25

30 sep 2021

"Proffsig och smidig att ha att göra med. Rekommenderas starkt. "
säljare på Luthagsesplanaden 3B

29 sep 2021

"Robin är väldigt kunnig, extremt snabb i kommunikation och oerhört sympatisk. Jag skulle absolut anlita honom igen som mäklare! "
säljare på Torkelsgatan 16A

29 sep 2021

"Robin var från start till mål professionell, lyhörd för önskemål samt tillgänglig - allt som önskas av en mäklare. Att han även slog rekord med försäljningen var såklart ett extra plus. "
säljare på Marielundsgatan 5B

29 sep 2021

"Trevlig och professionell mäklare, vid framtida försäljningar kommer jag kontakta Robin"
säljare på Böljemolnsvägen 3

28 sep 2021

"Arvodet blev lite dyrt då stege valdes hade blivit mer rimligt pris vid fastarvode. Men överlag väldigt nöjd med mäklarens insats. Väldigt trevlig, engagerad, hjälpsam samt lyhörd. "
säljare på Floragatan 14

12 aug 2021

"Mycket proffsig mäklare. Fick god kemi från första mötet. Hade bra synpunkter på objektet som var rimliga utefter vårt önskemål. Höll oss hela tiden informerade om vad som hände i processen från start till mål. Mycket hög arbetsmoral och energi. Han ligger inte på latsidan utan tog sig an privata visningar för de om inte kunde komma på de bokade offentliga. Kan varmt rekommendera Robin och vi kommer anlita honom igen i framtiden. "
säljare på Trädgårdsgatan 3

06 aug 2021

"Robin gjorde ett strålande jobb i förmedlingen av vår lägenhet! Vi kände oss mycket väl omhändertagna genom hela processen och upplevde att inga detaljer, stora som små, glömdes bort eller lämnades åt slumpen. Robin var väldigt noggrann med att hålla oss uppdaterade och fanns hela tiden tillgänglig att svara på frågor. Robin är lätt att tycka om och som person skulle vi beskriva honom som genuin, ödmjuk och hårt arbetande. Efter att ha sålt med Robin är det lätt att förstå varför han genomgående får goda omdömen och ständigt toppar statistiken för mäklare i Uppsala. Att välja Robin som mäklare är något vi varmt rekommenderar alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Ymergatan 24B

08 jul 2021

"Välj Robin! Han jobbar hårt, är trevlig och ser till att du får en bra affär. Jag har flera erfarenheter av Robin och kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Körvelgatan 43C

07 jul 2021

"Mycket förtroendeingivande och professionell. Kändes tryggt."
säljare på Tegnérgatan 33A

30 jun 2021

"Robin Gelinder är ett jordnära lyhört proffs med stort kundfokus och som med sin erfarenhet vet vad han pratar om. Han guidade mig så försäljningen av bostadsrätten blev extremt bra. Mycket nöjd och blir det någon försäljning i framtiden kommer Robin vara den första jag kommer att vända mig till."
säljare på Kapellgatan 4

30 jun 2021

"Ordning och reda"
säljare på Körvelgatan 19C

29 jun 2021

"Grym mäklare. Lugn och trygg, ger råd. Har mycket att göra men har ändå tid att svara på frågor och är alltid tillgänglig. "
säljare på Botvidsgatan 4D

29 jun 2021

"Lätt att prata med och ärlig"
säljare på Skolgatan 21

29 jun 2021

"Vill man ha den bästa så ska man anlita Robin helt enkelt!"
säljare på Råbyvägen 57H

29 jun 2021

"Bästa tänkbara person och mäklare !!!"
säljare på Västerbyn 34

29 jun 2021

"Tredje försäljningen med Robin. Funkar fantastiskt!"
säljare på Gösta Wahlströms väg 10

29 jun 2021

"Bra återkoppling om intresset i samband med inbokade visningar av lägenheten samt under budgivningen."
säljare på Gimogatan 5A

29 jun 2021

"Han var lätt att få kontakt med och kändes ärlig."
säljare på Skolgatan 21

29 jun 2021

"Robin är en fantastisk mäklare som på alla sätt var närvarande och lyhörd genom hela vår försäljning. Vi är mycket glada för hans arbete och uppskattar verkligen hans professionalism, snabbhet och tydlighet. "
säljare på Höganäsgatan 3B

28 jun 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Robin och skulle gärna göra det igen."
säljare på Höganäsgatan 4C

28 jun 2021

"En mäklare som du kan känna dig trygg med, ärlig och lyhörd, svarar ärlig, fin personlighet,brinner för sitt jobb,gör allt för att det ska gå bra,rekommenderar Robin till 100%"
säljare på Bellmansgatan 82

28 jun 2021

"Väldigt kompetent och utförlig. Har sålt genom Robin flera gånger tidigare och alltid varit lika nöjd."
säljare på Stratusvägen 32

08 jun 2021

"Vi är supernöjda med Robin. Han håller hög servicenivå, är väldigt lättillgänglig, och bra på återkoppling. Vi har både köpt och sålt via Robin och har på så vis fått uppleva hur Robin är både mot köpare och säljare. Genom båda processerna har vi känt oss väldigt trygga. "
säljare på Muningatan 21

31 maj 2021

"Toppen!
"
säljare på Vårdsätravägen 3F

31 maj 2021

"Vi har anlitat Robin Gelinder flera gånger när vi har sålt och köpt bostäder. Bästa mäklaren i Uppsala!"
säljare på Norrtäljegatan 9A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
89
Villa
12
Radhus
5
Kedjehus
2
Fritidshus
1
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
70
Försäljningar
111
Försäljningsvärde
403 885 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
336 av 347 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
313 av 347 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
337 av 342 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
348 av 350 säljare

Robin på kartan.

1261 tidigare annonser
1 bostäder till salu
351 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 850 000 kr
2 rum, 37 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 400 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Ulleråker
2 rum, 56,7 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Salabacke
1 rum, 41 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 120 000 kr
Lägenhet Svartbäcken
+ 325 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Årsta
5 rum, 127 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Höganäs
2 rum, 67 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.