Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(498 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
40 st
177 765 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 175 145 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år och under dessa år förmedlat över 1 400 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för frågor och funderingar.

Robin Gelinder
070 890 56 00
robin.gelinder@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Robin.

03 feb 2023

"Det enda som var en liten missräkning var slutpriset. Vi hade hoppats på ett högre slutpris...men det var helt ok."
säljare på Hörnstensvägen 1

28 jan 2023

"Robin är en otroligt duktig mäklare. Han har sålt 3 lägenheter åt oss under årens lopp och vi har alltid blivit lika nöjda. Han är engagerad och har driv vilket ger gott resultat. Rekommenderas varmt!"
säljare på Jumkilsgatan 7A

27 jan 2023

"Robin är den perfekta mäklaren. Arbetar mycket hårt, är vänlig och lätt att tycka om, både av säljare och köpare! Kan varmt rekommenderas."
säljare på Tiundagatan 48A

22 jan 2023

"Robin hjälpte oss att sälja lägenheten till ett bra pris i dessa tuffa tider. Han fanns alltid där för att bolla idéer och han var alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera Robin! "
säljare på Kryddblandargatan 11

20 jan 2023

"Från första mötet med Robin kände jag mig trygg, då han var inlyssnande och hade en tydlig strategi som han kunde motivera. Att han själv håller i visningarna tycker jag väger tungt, då vet man att det är ett proffs som tar emot spekulanterna och som kan svara på deras frågor.
Vi följde hans pla..."
"Från första mötet med Robin kände jag mig trygg, då han var inlyssnande och hade en tydlig strategi som han kunde motivera. Att han själv håller i visningarna tycker jag väger tungt, då vet man att det är ett proffs som tar emot spekulanterna och som kan svara på deras frågor.
Vi följde hans plan vilket resulterade i att försäljningen gick högt över förväntan, trots en tuff marknad. Mycket nöjd! "
Läs mer
säljare på Kungsgatan 65A

14 jan 2023

"Jag hade hört talas om Robin och även blivit gott rekommenderad av vänner att anlita honom för mitt bostadssälj. Kan säga att rekommendationerna slog inte fel, från början till slut har Robin varit helt fantastisk!
Det blev ett längre samarbete än både jag och Robin hade tänkt oss, pga hur dage..."
"Jag hade hört talas om Robin och även blivit gott rekommenderad av vänner att anlita honom för mitt bostadssälj. Kan säga att rekommendationerna slog inte fel, från början till slut har Robin varit helt fantastisk!
Det blev ett längre samarbete än både jag och Robin hade tänkt oss, pga hur dagens marknad ser ut, men under tidens gång har Robin hela tiden haft mitt intresse och mina önskemål i fokus. Jag kommer utan tvekan anlita honom nästa gång det är dags, så gör er själva helt enkelt en tjänst och anlita Robin!
Tack Robin!"
Läs mer
säljare på Prefektgatan 1

23 dec 2022

"Svårt ekonomiskt läge, därför inga konstigheter att initiala värderingen inte stämde. Vi är nöjda. "
säljare på Börjegatan 8B

13 dec 2022

"Utvärderade en hel del mäklare innan jag bestämde mig för Robin och Bjurfors, kan inte tänka mig en mer engagerad, transparent, ärlig och inkännande mäklare. Säljer jag igen finns det ingen tvekan om att Robin får förtroendet igen, hatten av till vad jag anser vara en av de vassaste mäklarna i Up..."
"Utvärderade en hel del mäklare innan jag bestämde mig för Robin och Bjurfors, kan inte tänka mig en mer engagerad, transparent, ärlig och inkännande mäklare. Säljer jag igen finns det ingen tvekan om att Robin får förtroendet igen, hatten av till vad jag anser vara en av de vassaste mäklarna i Uppsala regionen."
Läs mer
säljare på Morkullegatan 19

07 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Robin som mäklare."
säljare på Vaksalagatan 40B

03 dec 2022

"Robin guidade oss genom hela processen med ett proffesionellt lugn - särskilt viktigt i dessa tider med avsvalnande bostadsmarknad. Det var ett tufft beslut att sätta utgångspriset under det vi köpt den för, och det tog några extravisningar, men till slut landade vi på en rimlig köpeskilling som ..."
"Robin guidade oss genom hela processen med ett proffesionellt lugn - särskilt viktigt i dessa tider med avsvalnande bostadsmarknad. Det var ett tufft beslut att sätta utgångspriset under det vi köpt den för, och det tog några extravisningar, men till slut landade vi på en rimlig köpeskilling som både vi och köparen är nöjd med. Vi blev rekommenderade till Robin av en god vän och jag är väldigt nöjd att vi körde på det spåret. "
Läs mer
säljare på Tullgarnsgatan 27

17 nov 2022

"Proffesionell. ambitiös och strukturerad.
Mycket god människokännedom.
Ser till båda parter i affären således seriös.
Gott samarbete och mycket sympatisk.
Rekommenderas till det bästa!"
säljare på Gropgränd 5A

16 nov 2022

"Robin är engagerad, tydlig och proffisionell. Intresserad och lyhörd för säljarens önskemål samt att han arbetar aktivt för spekulantens intresse"
säljare på Kuggebro 20

15 nov 2022

"Robin Gelinder är ett fullblodsproffs rakt igenom. Detta var tredje gången vi anlitade honom och vi har alltid varit helt nöjda!"
säljare på Dan Anderssonsgatan 12

13 nov 2022

"Mycket nöjd med Robin. han har varit väldigt engagerad och serviceinriktad "
säljare på Luthagsesplanaden 9B

12 nov 2022

"Väldigt professionellt och trevligt bemötande. Försäljningen gick väldigt smidigt!"
säljare på Ringgatan 39C

10 okt 2022

"Mycket nöjda med Robin, som genomgående har varit tydlig, ärlig och lätt att ha att göra med. Vi följde alla hans råd från början till slut och har bara positivt att säga om hur han skötte försäljningen av vår lägenhet. Han har svarat snabbt och rakt på alla frågor och samarbetat perfekt med Insb..."
"Mycket nöjda med Robin, som genomgående har varit tydlig, ärlig och lätt att ha att göra med. Vi följde alla hans råd från början till slut och har bara positivt att säga om hur han skötte försäljningen av vår lägenhet. Han har svarat snabbt och rakt på alla frågor och samarbetat perfekt med Insbo som stylade lägenheten, vilket var extra viktigt eftersom vi inte bor i Uppsala själva. Stort tack för hjälpen!"
Läs mer
säljare på Sturegatan 17A

07 okt 2022

"Smidig försäljning, Robin är lätt att ha och göra med och anpassar sitt arbete utefter våra förutsättningar. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Banérgatan 6A

07 okt 2022

"Mycket trevlig och seriös mäklare."
säljare på Sysslomansgatan 31B

07 okt 2022

"Någon överenskommelse om mäklararvode träffades inte"
säljare på Rälsvägen 23

17 sep 2022

"Fick tips om att anlita Robin som mäklare, vilket jag är glad att jag gjorde. Kunnig och lugn mäklare var precis det jag var ute efter."
säljare på Årstagatan 20A

16 sep 2022

"Robin gjorde ett mycket bra jobb i en orolig marknad. Han hade en tydlig strategi för försäljningsprocessen med goda råd och höll oss motiverade genom hela försäljningen. Vi är supernöjda med Robin! "
säljare på Kungsängsesplanaden 10A

14 sep 2022

"Robin inger ett lugn och skapar trygghet kring försäljningsprocessen."
säljare på Åkerholmsvägen 9

13 sep 2022

"Mycket bra bemötande och bra lokalkännedom. Lugn och saklig."
säljare på Sköldungagatan 30B

31 aug 2022

"Klok, kompetent, ärlig och förtroendeingivande. Vi har äntligen hittat vår mäklare i Uppsala! Kan inte tänka oss samarbeta med någon annan. Vi har ägt många bostadsrätter och Robin är den klart bästa mäklare vi kommit i kontakt med. Robin erbjuder mycket hög service och är en av de mest socialt k..."
"Klok, kompetent, ärlig och förtroendeingivande. Vi har äntligen hittat vår mäklare i Uppsala! Kan inte tänka oss samarbeta med någon annan. Vi har ägt många bostadsrätter och Robin är den klart bästa mäklare vi kommit i kontakt med. Robin erbjuder mycket hög service och är en av de mest socialt kompetenta vi mött. Vi sålde vår bostad på en skör och osäker marknad, trots det slog vi prisrekord i hela vårt område, det är otroligt imponerande! Robin arbetade dag och natt, framför allt under budgivningen och erbjöd sig t.o.m. att skriva kontrakt kl 01:00 om det skulle behövas. Vi kan inte nog höja Robin och hans enorma kompetens och driv att göra oss nöjda! "
Läs mer
säljare på Petterslundsgatan 17

27 aug 2022

"Robins erfarenhet och otroliga engagemang gav trygghet under processen och resulterade i en affär som överträffade mina förväntningar. Tack!"
säljare på Banérgatan 5D

02 jul 2022

"Robin är korrekt och serviceinriktad. Man känner sig trygg och lugn under hela affären. Vi har samarbete under flera tillfällen och alltid varit 100% nöjda med resultatet. Robin lägger märke just vid dina behov och matchar rätt köpare med rätt säljare. Vi är nöjda."
"Robin är korrekt och serviceinriktad. Man känner sig trygg och lugn under hela affären. Vi har samarbete under flera tillfällen och alltid varit 100% nöjda med resultatet. Robin lägger märke just vid dina behov och matchar rätt köpare med rätt säljare. Vi är nöjda."
Läs mer
säljare på Väderkvarnsgatan 21A

02 jul 2022

"Mycket nöjd!"
säljare på Svartbäcksgatan 97D

01 jul 2022

"Trevlig o bra att ha och göra med !!"
säljare på Vårdsätravägen 3B

30 jun 2022

"Vi blev rekommenderade Robin och det är vi oerhört tacksamma för.
Han visade omgående och genom hela försäljningen ett stort engagemang.
Några kännetecknande ord för Robin tycker vi är: förtroendeingivande, lyhörd, tillmötesgående, tålmodig, tillgänglig och ambitiös.
Vi är genomgående mycket nöjd..."
"Vi blev rekommenderade Robin och det är vi oerhört tacksamma för.
Han visade omgående och genom hela försäljningen ett stort engagemang.
Några kännetecknande ord för Robin tycker vi är: förtroendeingivande, lyhörd, tillmötesgående, tålmodig, tillgänglig och ambitiös.
Vi är genomgående mycket nöjda och kan varmt rekommendera Robin.
"
Läs mer
säljare på Blomstervägen 40

30 jun 2022

"Robin var kommunikativ och gav goda råd. Han var lätt att få tag på och guidade oss väl genom processen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Kansliskrivargatan 20

14 jun 2022

"Vi är riktigt nöjda med det engagemang Robin lagt ner i försäljningen av vår lägenhet.
En väldigt kunnig mäklare med kunden i fokus som är beredd att göra det lilla extra.
Vi kände oss trygga genom hela processen.
"
säljare på Lidnersgatan 17

05 jun 2022

"Väldigt nöjd med Robin, han var väldigt professionell och lyhörd. Rekommenderas starkt! "
säljare på Odensgatan 18

02 jun 2022

"Hjälpte till och var stöd i alla delar av processen, från tex rådgivning, vilka insatser som borde göras i fråga om styling/städning, mätning mm. Hanterade budgivning och övrigt runt själva försäljningen effektivt."
säljare på Vallbygatan 13

01 jun 2022

"Mycket nöjd med Robin. Lägenheten såldes före visningen till ett högre pris än som var förväntat i tider med prisnedgång och räntehöjningar. Robin gav kloka råd som gjorde att försäljningen gick smidigt och bra. Han skapade bra kontakt med både säljare och köpare."
"Mycket nöjd med Robin. Lägenheten såldes före visningen till ett högre pris än som var förväntat i tider med prisnedgång och räntehöjningar. Robin gav kloka råd som gjorde att försäljningen gick smidigt och bra. Han skapade bra kontakt med både säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Snickargatan 12

01 jun 2022

"Mäklaren var tydlig och ingav förtroende. Han fick oss att känna oss trygga. "
säljare på Salagatan 53C

29 maj 2022

"Vi är jättenöjda med Robins insats, han är lugn och förtroendeingivande och leder en tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Hagmarksvägen 10B

21 maj 2022

"Robin är en mycket skicklig och kunnig mäklare, förmodligen Uppsalas bästa. Robins statistik talar för sig självt.
"
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

21 maj 2022

"Robin är en trevlig, engagerad och duktig mäklare men ibland tror jag att han har lite för mycket att göra. Detta gjorde att det blev onödigt krångligt vid några tillfällen under försäljningen, med t.ex en ändrad tid för visning som vi inte fick information om. Men det sagt skulle jag gärna anlit..."
"Robin är en trevlig, engagerad och duktig mäklare men ibland tror jag att han har lite för mycket att göra. Detta gjorde att det blev onödigt krångligt vid några tillfällen under försäljningen, med t.ex en ändrad tid för visning som vi inte fick information om. Men det sagt skulle jag gärna anlita Robin igen, om jag skulle sälja en lägenhet i Uppsala. "
Läs mer
säljare på Dragarbrunnsgatan 63C

20 maj 2022

"Robin är kunnig och dukig mäklare. Det är alltid tillgänlig och är lätt att samarbeta med. Han är tydlig på alla punkter när det gäller bostadsförsäljning från start till slut. Rekommenderar honom VARMT."
säljare på Trädgårdsgatan 8

20 maj 2022

"Robin visade en professionalism i sitt förhållningssätt och ingav därmed ett förtroende. Jag blev väldigt nöjd med bemötande, service och den erfarenhet som Robin visade att han besitter."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

19 maj 2022

"En gedigenoch förtroendegivande arbetsinsats som kändes mycket bekväm och trygg för mig som säljare av en bostad."
säljare på Ritargatan 1E

19 maj 2022

"Kanon mäklare, kan varmt rekommenderas! Robin var väldigt engagerad under hela processen. Lätt att få tag i, bra på att uppdatera, kom med bra ideer ang försäljningen. Kommer definitivt välja Robin vid nästa försäljning. "
säljare på Sankt Persgatan 29

18 maj 2022

"Den bäste av mäklare, vi är supernöjda och tacksamma över att finna sann seriositet och fantastisk kompetens. Familjen rekommenderar denne mäklare å det varmaste."
säljare på Tullgarnsgatan 3

17 maj 2022

"Andra uppdraget för mäklaren vi haft och bägge gångerna supernöjd med hela processen. Speciellt nöjd med de snabba svaren vi fick på våra frågor och att han agerade korrekt mot oss och köpare."
säljare på Ritargatan 1E

17 maj 2022

"Engagerad och håller säljaren informerad. Snabb handläggning."
säljare på Norrtäljegatan 7A

16 maj 2022

"Mkt nöjd! Robin känns väldigt erfaren, är enkel att resonera med och lätt att nå. Bra återkoppling genom hela processen. Blev en snabb o smidig försäljning med ett slutpris lite över förväntan!"
säljare på Stabby Allé 7C

13 maj 2022

"Jättebra insats av Robin! Rekommenderar verkligen. "
säljare på Börjegatan 1B

12 maj 2022

"Supersmidigt från början till slut, med ett slutpris över förväntan. "
säljare på Pålgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
11
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
175 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
479 av 492 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
440 av 494 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
478 av 485 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
493 av 496 säljare

Robin på kartan.

1425 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
497 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

2 290 000 kr
2 rum, 60 m²
38 166 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 411 kr/mån
2 890 000 kr
3 rum, 84 m²
34 404 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 201 kr/mån
4 490 000 kr
4 rum, 116 m²
38 706 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
8 044 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 59,5 m²
33 813 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 661 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 69,5 m²
39 057 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 424 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Alunda
6 rum, 142 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
7 750 000 kr
Villa Norby
+ 260 000 kr
8 rum, 175 m²
Utropspris: 7 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det enda som var en liten missräkning var slutpriset. Vi hade hoppats på ett högre slutpris...men det var helt ok."
2 750 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 255 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 560 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 165 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 095 000 kr
Lägenhet Luthagen
-100 000 kr
4 rum, 90,3 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är den perfekta mäklaren. Arbetar mycket hårt, är vänlig och lätt att tycka om, både av säljare och köpare! Kan varmt rekommenderas."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.