Robin Gelinder

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Robin Gelinder
Profilbild för Robin Gelinder
Säljarfavorit
Robin Gelinder
4.9 / 5
(610 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
81 st
49 st
302 395 000 kr

Bakgrund

Robin Gelinder jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-08-03. Robin har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Robin har enligt vår statistik haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 307 535 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år och under dessa år förmedlat över 1 500 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt.

För mig är mitt yrke en sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag älskar och brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina affärer kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för frågor och funderingar.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Robin.

08 feb 2024

"Kändes kanon från start till mål. Robin fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen. "
säljare på Kummingatan 19B

01 feb 2024

"Vi är jättenöjda med Robin, allt flöt på smidigt och vi kom snabbt till avslut. Kan varmt rekommendera "
säljare på Petterslundsgatan 17

23 dec 2023

"Robin fick vår lägenhet såld innan visning trots en väldigt trög marknad, en mäklare i toppklass!"
säljare på Gröna gatan 23B

21 dec 2023

"Jag kan rekommendera Robin till alla jag känner och som ska sälja sin bostad! Han är trevlig, tydlig och lyckads alltid med beröm utföra sina åtaganden!"
säljare på Gränsta Solåsen 100

18 dec 2023

"Otroligt nöjd med Robin - mycket kompetent och trevlig!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

18 dec 2023

"Robin, med kort varsel, då det blev tajt med att behöva sälja pga nytt lägenhetsköp, lyckades sälja min lägenhet på kort tid och för ett pris jag blev nöjd med under den tuffa marknaden.
Robin var väldigt driven i processen och väldigt informativ och lyhörd.
Jag kommer höra av mig till Robin ..."
"Robin, med kort varsel, då det blev tajt med att behöva sälja pga nytt lägenhetsköp, lyckades sälja min lägenhet på kort tid och för ett pris jag blev nöjd med under den tuffa marknaden.
Robin var väldigt driven i processen och väldigt informativ och lyhörd.
Jag kommer höra av mig till Robin vid nästa lägenhetsförsäljning 100%!"
Läs mer
säljare på Pelargatan 12

16 dec 2023

"Tillmötesgående, lätt att få kontakt med och kunnig!! En försäljning kan vara jobbig, vi upplevde att Robin underlättade det!"
säljare på Vindhemsgatan 10A

05 dec 2023

"En trevlig och otroligt driven mäklare med båda fötterna på jorden. Jag kände mig välinformerad, trygg och delaktig i hela säljprocessen. Jag rekommenderar alla som går i säljtankar att anlita Robin! "
säljare på Murargatan 28B

05 dec 2023

"Jag haft Robin tidigare på olika storlekar av lägenheter i olika områden och han har alltid levererat."
säljare på Kungsgatan 7

30 nov 2023

"Som vanligt en bra och smidig affär. Trots svåra tider så lyckades Robin sälja lägenheten snabbt och till ett pris över förväntan. Smidigt från början till slut. Rekommenderar!"
säljare på Ritargatan 1C

30 nov 2023

"En stor eloge till Robin och hans engagemang i samband med vår försäljning. Vi är mer än tacksamma för hur Robin hanterade vår affär, proffesionellt agerande på alla sätt och vis. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare i Uppsala! "
säljare på Östra Ågatan 59

15 nov 2023

"Väldigt trevlig och engagerad mäklare. Han ger snabb återkoppling, lyssnade på mina önskemål och arbetade utifrån dessa.
Väldigt tillgänglig och gjorde verkligen det där lilla extra för att få till en bra affär.
Bättre mäklare får man leta efter"
säljare på Verkmästargatan 5B

06 nov 2023

"Robin arbetade på flitigt och hörde av sig till samtliga intressenter - var tydlig med säljare och köpare, samt tillmötesgående och lätt att arbeta med gällande kontraktskrivande och tillträdesdag."
säljare på Luthagsesplanaden 36A

04 nov 2023

"Ett positivt och engagerat bemötande med tydligt arbetssätt. "
säljare på Norrtäljegatan 28

03 nov 2023

"Jag är mycket nöjd med Robins insats. Han är både kunnig och inkännande, och ger även tydlig vägledning när så behövs. Rekommenderas varmt!"
säljare på Vaksalagatan 36B

03 nov 2023

"Vi blev rekommenderade Robin av flera vänner och bekanta som varit väldigt nöjda med sina försäljningar som gått via honom. När vi hittat vårt drömobjekt fanns Robin där dels för att bolla strategi, frågor och funderingar kring vår kommande försäljning men även de objektet vi var intresserade av...."
"Vi blev rekommenderade Robin av flera vänner och bekanta som varit väldigt nöjda med sina försäljningar som gått via honom. När vi hittat vårt drömobjekt fanns Robin där dels för att bolla strategi, frågor och funderingar kring vår kommande försäljning men även de objektet vi var intresserade av. Robin fanns alltid ett samtal eller sms bort och kom alltid med bra råd och såg till så att vi på extremt kort tid lyckades sälja vår lägenhet vilket gjorde att vi kunde köpa vårt drömhus. Vi kunde inte vara nöjdare över vår upplevelse och kan inget annat än att hålla med vänner och bekanta som beskriver honom som Uppsalas bästa mäklare. "
Läs mer
säljare på Norrtäljegatan 9B

02 nov 2023

"Robin är kunnig och engagerad. Allt gick väldigt smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Otto Myrbergs väg 2C

02 nov 2023

"Robin is a very friendly easy going knowledgable real estate agent. He is good at communication, negotiation. I highly recommend Robin"
säljare på Leopoldsgatan 25

02 nov 2023

"Robin var professionell, tillgänglig och arbetade enträget och ihärdigt med min försäljning trots en svår marknad för säljare. Jag kan rekommendera Robin till andra bostadssäljare."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

02 nov 2023

"Med ojämförbar och behaglig energi samt yrkesmässig träffsäkerhet klev Robin in, gjorde nystart, och sålde det osäljbara huset. Jag kan varmt rekommendera Robin till Din försäljning!"
säljare på Rasbokils-Årby 44

31 okt 2023

"Det var väldigt tryggt att ha Robin som mäklare. Det kändes smidigt, snabb och enkelt att samarbeta. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 48

28 okt 2023

"Det kändes väldigt tryggt och trevligt att jobba med Robin! Han är lyhörd och engagerad! Honom kan man verkligen lita på."
säljare på Ringgatan 37A

26 okt 2023

"Imponerande insats, i en tuffare marknad så var valet av mäklare enkelt. Ständigt uppkopplad, snabb återkoppling och en trygg känsla hela vägen igenom. Rekommenderad starkt!"
säljare på Murargatan 8A

30 sep 2023

"Bästa mäklaren jag haft. Otroligt engagerad och transparant. Rekommenderas!"
säljare på Morgonvägen 7

29 sep 2023

"Att välja rätt mäklare är aldrig så viktigt som när marknaden är skakig. Tack vare Robins breda kontaktnät och erfarenhet fick vi till en affär som gav ett tillfredsställande resultat. Robin var med oss under hela den enerverande resan och lotsade oss med trygg hand mot ett gynnsamt avslut. "
"Att välja rätt mäklare är aldrig så viktigt som när marknaden är skakig. Tack vare Robins breda kontaktnät och erfarenhet fick vi till en affär som gav ett tillfredsställande resultat. Robin var med oss under hela den enerverande resan och lotsade oss med trygg hand mot ett gynnsamt avslut. "
Läs mer
säljare på Kungsängsesplanaden 10A

24 sep 2023

"Robins engagemang och erfarenhet gjorde att försäljningen av vår bostad gick smidigt, problemfritt och med ett utmärkt resultat."
säljare på Tiundagatan 55

21 sep 2023

"Det blev en lyckosam försäljning, dock tog det hela lite tid. Lite mer än vad jag tänkte men överlag så är jag väldigt nöjd över Robin som mäklare! "
säljare på Gimogatan 11C

20 sep 2023

"Vi var jättenöjda med Robin och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Tegnérgatan 25A

19 sep 2023

"Robin är en otroligt bra och kompetent mäklare som har kunden i fokus och vill uppnå bästa resultat. Det märks att Robin har lång erfarenhet och är vet vad han gör! "
säljare på Blomgatan 3D

15 sep 2023

"Jag köpte min första lägenhet av Robin 2020 och bestämde mig redan då för att anlita honom när det var dags för mig att sälja. Jag har varit lika nöjd med honom som både säljare och köpare. Han är engagerad, kunnig och lätttillgänglig! "
säljare på Luthagsesplanaden 10B

13 sep 2023

"Robin är proffsig, kunnig och grym på att guida oss rätt genom hela försäljningen. Tredje gången vi anlitar honom, kanske säger allt?:) "
säljare på Skolgatan 21

12 sep 2023

"Mycket nöjd med Robin som mäklare. "
säljare på Ritargatan 1C

05 sep 2023

"Vid flera bostadsförsäljningar har vi valt att kontakta Robin som mäklare. Han har alltid gjort ett otroligt professionellt jobb, vid varje tillfälle. Robin är den första vi kommer att vända oss till även vid framtida försäljningar.
På ett tryggt och sakligt sätt driver han fram försäljningsproc..."
"Vid flera bostadsförsäljningar har vi valt att kontakta Robin som mäklare. Han har alltid gjort ett otroligt professionellt jobb, vid varje tillfälle. Robin är den första vi kommer att vända oss till även vid framtida försäljningar.
På ett tryggt och sakligt sätt driver han fram försäljningsprocessen och väl medveten och insatt i marknaden. Vi kan varmt rekommendera Robin till alla som söker en riktigt bra fastighetsmäklare!!!"
Läs mer
säljare på Göte Turessons väg 7A

31 aug 2023

"Robin Gelinder har någon slags välsignelse över sig och har tagit sig an alla våra försäljningar med stor framgång. Jag vet inte riktigt hur han gör det, men det funkar!"
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 3B

30 aug 2023

"Robin var super super bra. Super nöjd med honom och kan varmt rekommendera honom"
säljare på Fyrislundsgatan 26

24 aug 2023

"Engagerad, jordnära och tillgänglig! Otroligt nöjda!"
säljare på Sköldungagatan 45

22 aug 2023

"Trevlig, pålitlig och branschkunnig."
säljare på Luthagsesplanaden 21A

02 aug 2023

"Rekommenderar allra varmast Robin om man ska sälja eller köpa bostad!
Han är helt enkelt bäst!"
säljare på Murargatan 25

02 aug 2023

"Bra jobbat Robin! "
säljare på Ymergatan 13D

30 jul 2023

"Trevlig, engagerad mäklare som gjorde mig trygg i min bostadsförsäljning! "
säljare på Gimogatan 11B

28 jul 2023

"Otroligt professionell mäklare som jag absolut skulle rekommendera till andra. Supergrym i alla avseenden!"
säljare på Vårdsätravägen 3B

28 jul 2023

"Robin är jättetrevlig, engagerad och kunnig. Kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Sturegatan 15A

28 jun 2023

"En av Uppsalas bästa mäklare! Vi köpte vårt hus 2018 med Robin som mäklare och när vi nu skulle sälja var han ett självklart val för uppdraget! Lyhörd, kunnig och bra kommunikation. Trots en sval bostadsmarknad gick försäljningen smidigt och vi är jättenöjda!"
"En av Uppsalas bästa mäklare! Vi köpte vårt hus 2018 med Robin som mäklare och när vi nu skulle sälja var han ett självklart val för uppdraget! Lyhörd, kunnig och bra kommunikation. Trots en sval bostadsmarknad gick försäljningen smidigt och vi är jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Markegångsvägen 11B

27 jun 2023

"Robin är en mycket kompetent och driven mäklare som hjälpte mig att sälja min bostadsrätt på ett tryggt och professionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera honom till andra säljare! Stort tack Robin!
"
säljare på Viktoriagatan 6A

26 jun 2023

"Vi har anlitat Robin vid flera bostadsaffärer och varit lika nöjda varje gång! Han är engagerad, lyhörd och hans driv märks verkligen. Robin inger en stor trygghet genom hela bostadsaffären och är väldigt professionell vilket vi värdesätter högt. Kommer fortsatt rekommendera Robin till alla vi kä..."
"Vi har anlitat Robin vid flera bostadsaffärer och varit lika nöjda varje gång! Han är engagerad, lyhörd och hans driv märks verkligen. Robin inger en stor trygghet genom hela bostadsaffären och är väldigt professionell vilket vi värdesätter högt. Kommer fortsatt rekommendera Robin till alla vi känner. "
Läs mer
säljare på Gropgränd 5C

26 jun 2023

"Kan verkligen rekommendera Robin. Trevlig och lätt att få tag på. Inget är några problem för honom. Så glad att jag valde honom. "
säljare på Hollandsresan 26

16 jun 2023

"Robin har gjort ett jättebra jobb. Han är tydlig i sin kommunikation om upplägg för försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera Robin."
säljare på Kungsängsesplanaden 12D

15 jun 2023

"Andra gången vi säljer med Robin, och är lika supernöjda som förra gången! Han gör det lilla extra och är mycket engagerad och trevlig. Det gick också väldigt snabbt för Robin att få sålt denna gång trots en svår marknad. Rekommenderas starkt! "
säljare på Luthagsesplanaden 21B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56
Villa
17
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
307 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
586 av 601 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
538 av 602 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
587 av 595 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
605 av 608 säljare

Robin på kartan.

1572 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
609 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

1 890 000 kr
1,5 rum, 32 m²
59 062 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 614 kr/mån
1 990 000 kr
1 rum, 37,6 m²
53 783 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 449 kr/mån
3 250 000 kr
5 rum, 81 m²
40 123 kr/m²
Villa, Uppsala
6 790 000 kr
5 rum, 128 m²
53 046 kr/m²
Villa, Uppsala
3 990 000 kr
6 rum, 125 m²
31 920 kr/m²
Radhus, Uppsala
4 860 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 900 000 kr
Lägenhet Sommarro
-90 000 kr
3 rum, 108 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
2 775 000 kr
Lägenhet Främre Luthagen
+ 80 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
4 rum, 123 m²
Utropspris: 4 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsängen
3 rum, 103 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
Slutpris saknas
Villa Södra Gottsunda
7 rum, 169 m²
Utropspris: 5 990 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.