Robert Nordstrand

Profilbild för Robert Nordstrand
Robert Nordstrand
4.8 / 5
(366 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
0 st
328 685 500 kr

Bakgrund

Robert Nordstrand jobbar på Nordstrands Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2009-01-26. Robert har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och villor och motsvarar ett värde på 171 150 000 kr.

Presentation

Välkommen till fastighetsmäklare Robert Nordstrand!

Under 14 år har jag förmedlat över 850 fastigheter i hela skärgården. Jag arbetar från Norrtälje till Trosa med fastigheter på ö och med bilväg. Villa, fritidshus, lägenhet och gård. Flest försäljningar sker i Värmdö kommun där jag de senaste åren legat i topp gällande antal sålda objekt, högst köpesumma och flest rekommendationer.
Bakom resultatet ligger hårt arbete med energi, service och engagemang i fokus. Inget får lämnas åt slumpen!

Besök gärna vår hemsida nordstrandsmakleri.se och läs mer om mig och varumärket.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera ett framtida samarbete. Även om det sker nu eller i framtiden. Jag arbetar långsiktigt och ser fram emot din kontakt.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare under 14 år med inriktning mot Stockholms skärgård. Jag har haft förmånen att förmedla villor, fritidshus, gårdar och lägenheter. Gemensamt är att det ligger vid eller nära vattnet som är vår nisch.

Efter grundskolar och gymnasieutbildning i Huddinge blev det värnpliktstjänstgöring på Berga örlogsskolor. Jag läste vidare till yrkesofficer med ett års studier på Militärhögskolan Karlberg, ett år i Karlskrona för att avsluta med ett år på Försvarshögskolan i Östersund och sex månader i Halmstad.
Efter ett antal som år i olika bevattningar på andra ytstridsflottiljen på Berga lade man ner flottiljen.

Jag fortsatte studera på juristlinjen vid Stockholms Universitet under fyra år.
Under år två läste jag första året på ekonomlinjen.
Under år tre och fyra läste jag parallellt byggteknik och fastighetsförmedling vid KTH.
Efter min Jur. Kand examen och examen från KTH började jag som fastighetsmäklare vid Sjönära fastigheter och byggde då upp området Värmdö och södra skärgården.

Efter sex år valde jag att starta min egen verksamhet under varumärket Nordstrands Mäkleri med samma inriktning som tidigare.
Vi arbetar även på Lidingö med villor, radhus, tomter och bostadsrätter.

Jag har i dagarna arbetat 8 år under Nordstrands Mäkleri och haft förmånen att förmedla många fastigheter varje år.

Jag har alltid haft en förkärlek till skärgården och har under många år varit verksam inom Kungliga Svenska Segelsällskapet, vilket givit ett stort kontaktnät av köpare, säljare och mycket mer.

Jag hade bl.a förmånen att förmedla samtliga 40 hus på Telegrafholmen vid Sandhamn. De sålde på en höst och en vår med inflyttning 2015.

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om mig, min bakgrund och vad jag gjort. Se gärna sålt 2015, 2016, 2017 osv på vår hemsida för att se mer.

Mäklarbyrå


Säljare om Robert.

04 jan 2023

"En komplex affär med många delägare i olika länder med olika viljor. En situation som Robert lyckades hantera så vi kom i mål. "
säljare på Stor-Munken 1

30 dec 2022

"Vill man sälja ett ställe i skärgården så är Robert outstanding! Hans erfarenhet och många år i yrket har gett honom rätt kontaktnät och god marknadskännedom. Hans affärskänsla kommer säljaren till godo.
"
säljare på Västerö 5

28 dec 2022

"Mycket nöjda, rekommenderar varmt!"
säljare på Älgslättsvägen 37

28 dec 2022

"Roberts insats var bra. Men vi upplevde att han kanske hade för många objekt samtidigt och därav fick vi inte den återkoppling vi önskade.
Robert är otroligt duktig på att skriva, texten på vår annons var mycket bra!"
säljare på Runmarö Långvik 727

27 dec 2022

"Efter att ha fått ett tips av en bekant, som var mycket nöjd med Robert Nordstrand, tillfrågade vi honom. Vi hade dessförinnan anlitat en mäklare som inte kom till skott. Vi blev glatt överraskade över Nordstrands effektivitet och snabbhet."
säljare på Östra vägen 7

27 dec 2022

"Robert var väldigt engagerad och tog verkligen ett riktigt helhetsgrepp på vårt hus i relation till område marknad och den speciella och osäkra tid som vi sålde i. Vi har intrycket av att spekulanterna upplevde honom på samma sätt, dvs, han ansträngde sig att skapa en positiv transaktion för alla..."
"Robert var väldigt engagerad och tog verkligen ett riktigt helhetsgrepp på vårt hus i relation till område marknad och den speciella och osäkra tid som vi sålde i. Vi har intrycket av att spekulanterna upplevde honom på samma sätt, dvs, han ansträngde sig att skapa en positiv transaktion för alla inblandade. Jag kan rekommendera honom varmt!"
Läs mer
säljare på Simon Ängs väg 7

27 dec 2022

"robert är målfokuserad och kunnig - fick jobbet gjnort på ett snabbt och effektivt sätt i en förhållandevis "svår marknad""
säljare på Nämdö Orrön 162

27 dec 2022

"Trevlig och engagerad mäklare med stor kunskap om området och bra kontakter när det gällde den specifika marknaden som efterfrågades."
säljare på Djurö Byväg 38

27 dec 2022

"Robert var oerhört engagerad och professionell."
säljare på Stenstrand 83B

26 dec 2022

"Under rubriken ”Stämde mäklarens värdering med slutpriset? Mäklaren satte tidigt rätt förväntningar på slutpriset.” har vi svarat nekande.
Detta har sin bakgrund i att vi tillsammans med Robert Nordstrand, i en diskussion, kom fram till ett tänkt/rimligt pris. Det är bara att konstatera att vi t..."
"Under rubriken ”Stämde mäklarens värdering med slutpriset? Mäklaren satte tidigt rätt förväntningar på slutpriset.” har vi svarat nekande.
Detta har sin bakgrund i att vi tillsammans med Robert Nordstrand, i en diskussion, kom fram till ett tänkt/rimligt pris. Det är bara att konstatera att vi tillsammans missbedömde vårt objekts attraktivitet på marknaden. Framförallt är förklaringen den minskande efterfrågan och med den en signifikant fallande prisbild. [Denna kommentar bör inte visas när försäljningen av objektet redovisas.]
Vi hade blivit rekommenderade av goda vänner att anlita Robert Nordstrand för att ta hand om försäljningen av vårt hus i Stadsvall på Värmdö. Vår kontakt med Robert har fungerat mycket bra. Robert är kunnig, pålitlig, ambitiös samt skicklig och har god erfarenhet av fastighetsförsäljningar. Vid sidan om att Robert ger ett seriöst intryck har han ett driv i sitt agerande och han ger sig aldrig, något som vi är speciellt tacksamma för. Han höll oss också löpande informerad om vad som hände i försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Robert Nordstrand som fastighetsmäklare.
Wollmar och Görel Hintze
"
Läs mer
säljare på Stadsvallsvägen 3

23 dec 2022

"Väntar på hjälp med deklarationen."
säljare på Sandhamn Harö 257

23 dec 2022

"Aktiv och positiv. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling."
säljare på Värmdö Bjurön 140

21 dec 2022

"Robert var extremt engagerad och jobbade in i det sista för att få ihop försäljningen. Han har bra lokalkännedom och är van att hantera större objekt. Rekommenderar honom gärna "
säljare på Säbyviksvägen 31

19 dec 2022

"Jag tror det är svårt att hitta en mäklare som visar så mycket engagemang för sitt uppdrag som Robert. Seriös, nogrann och alltid tillgänglig. 100% nöjd rakt igenom hela affären. "
säljare på Högvägen 32

19 dec 2022

"Robert var en bra mäklare med väldigt bra kunskap om skärgården och hög kompetens inom området. Väldigt trevlig och lätt att jobba med. Han skapade fina prospekt för objektet och fick till en bra försäljning trots sämre tider.
Hade ibland önskat lite mer kommunikation och uppdateringar kring ev..."
"Robert var en bra mäklare med väldigt bra kunskap om skärgården och hög kompetens inom området. Väldigt trevlig och lätt att jobba med. Han skapade fina prospekt för objektet och fick till en bra försäljning trots sämre tider.
Hade ibland önskat lite mer kommunikation och uppdateringar kring eventuella intressenter längs vägen, men det var också en intensiv period. "
Läs mer
säljare på Svartsö Gällnö 325

18 dec 2022

"Robert är extremt kunnig och jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning. Vi köpte vårt ställe via Robert och märkte då hur vass han var. När vi skulle sälja stället var det en självklarhet att vi skulle välja Robert med sitt lugna och målinriktade arbetssätt. Vi ville ha så lite som möjlig..."
"Robert är extremt kunnig och jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning. Vi köpte vårt ställe via Robert och märkte då hur vass han var. När vi skulle sälja stället var det en självklarhet att vi skulle välja Robert med sitt lugna och målinriktade arbetssätt. Vi ville ha så lite som möjligt att göra med processen och hade 100% förtroende på att Robert skulle uppnå våra, vad vi tyckte, högt ställda förväntningar. "
Läs mer
säljare på Värmdö Södermöja 1:74

18 dec 2022

"Skärgårdens mest seriösa och bästa mäklare utan tvekan!"
säljare på Djurö Byväg 30

18 dec 2022

"Bra kommunikation mellan alla parter, trevligt samarbete och lyhördhet, stor tillit till denna mäklare från början till slut."
säljare på Krokenvägen 21

18 dec 2022

"Det var inte mäklarens fel , att vi inte nådde det utropade priset. "
säljare på Svartsö Lådnaön 153

28 dec 2021

"Målinriktad driven kompetent, men kan ibland uppfattas som stressande och ointresse för kundens situation."
säljare på Backvägen 20

23 dec 2021

"Nordstrand visade sig vara en utomordentlgt skicklig fastighetsmäklare som hjälpte oss till ett för oss oväntat högt pris för fastigheten"
säljare på Långudden 24

22 dec 2021

"Bra mäklare med god lokalkännedom och personkännedom i skärgården."
säljare på Grönskär 1:1

21 dec 2021

"Mycket kunnig och professionell mäklare. Nöjd med allt från första möte till slutförd affär, att sen slutpris överträffade alla förväntningar var en stor bonus. Rekommenderas verkligen vid försäljning av objekt i Stockholms skärgård. "
säljare på Sandhamn Skarp-Runmarn 130

21 dec 2021

"Min käre mäklare måste antingen åtaga sig färre uppdrag eller organisera sig bättre.
Kanske anställa en medarbetare. Måste absolut stressa mindre."
säljare på Långuddsvägen 21

20 dec 2021

"Vi är mycket nöjda med försäljningen. Energisk och driven, la stor omsorg på fotograferingen och tog väldigt fina bilder!
Låg värdering gav högt arvode genom låg start på brant trappa. "
säljare på Södermöja 612

20 dec 2021

"Professionell och mycket efterfrågad."
säljare på Värmdö Stora Älgön 179

19 dec 2021

"Bra känsla för marknaden.
Väl utfört värv!"
säljare på Möja Söderkobb 102

19 dec 2021

"Fick mer betalt än värderingen.
Mycket mer!
Tack för det!"
säljare på Värmdö Skenora 1:142

18 dec 2021

"Det bör framgå att Dick Sjögren var ensam ägare till Oxeludden. Robert är väl orienterad i skärgården och mycket kunnig som mäklare. Positiv och trevlig att ha och göra med. "
säljare på Södermöja 812

17 dec 2021

"
Robert är en mycket engagerad och kunnig mäklare som ger en trygghet och tar ansvar genom hela försäljningsprocessen. Svarar alltid snabbt och följer upp. Vi rekommenderar honom varmt som skärgårdsmäklare!"
säljare på Södermöja 126

17 dec 2021

"Snabb och smidig affär med ett proffsigt och vänligt bemötande från Robert."
säljare på Värmdö Möja-Långvik 1:116

16 dec 2021

"Bra personlig hjälp"
säljare på Östra Byvägen 53

16 dec 2021

"Robert var ett givet val av mäklare redan innan han hade sett objektet. Vi hade tidigare sett Roberts annonser och slutpriser vilket gjorde att vi redan visste att han var duktig. Under vår process i försäljningen hände en del oförutsedda händelser som ingen kunde råda över, händelser som en vanl..."
"Robert var ett givet val av mäklare redan innan han hade sett objektet. Vi hade tidigare sett Roberts annonser och slutpriser vilket gjorde att vi redan visste att han var duktig. Under vår process i försäljningen hände en del oförutsedda händelser som ingen kunde råda över, händelser som en vanlig mäklare troligtvis inte hade klarat av. Trots detta skötte Robert allt galant och fick till ett slutpris vi var supernöjda med!
Vi kan varmt rekommendera Robert vidare till alla som ska sälja i skärgården eller fastlandet. "
Läs mer
säljare på Ålö Höjdväg 4

16 dec 2021

"Jag hade hoppats på fler köpare så att budgivning skulle ske."
säljare på Djurö Byväg 42

16 dec 2021

"Trevlig kontakt. Bra för både säljare och köpare."
säljare på Fåglarö Ladholmen 50

16 dec 2021

"Mäklaren var mycket professionell, kunnig, kände till området mycket väl. Dessutom trevlig med stor social kompetens. Jag kan rekommendera honom på bästa sätt."
säljare på Sandhamn 234

16 dec 2021

"Robert är lyhörd och vill verkligen väl för både säljare o köpare.
Snabb och har bra kontakter. Okomplicerat."
säljare på Haninge Sundby 7:547

15 dec 2021

"Robert är något utöver det vanliga och för de som är kräsna och vill få valuta! "
säljare på Stenmoravägen 7

15 dec 2021

"Trots tråkiga omständigheter vad gäller själva orsaken till försäljningen gjorde Robert det uthärdligt genom att vara inkännande, empatisk och mänsklig mitt i allt säljande. Han är dessutom noggrann, snabb på att svara på ev frågor och duktig på att fånga känslan i sina bilder. "
"Trots tråkiga omständigheter vad gäller själva orsaken till försäljningen gjorde Robert det uthärdligt genom att vara inkännande, empatisk och mänsklig mitt i allt säljande. Han är dessutom noggrann, snabb på att svara på ev frågor och duktig på att fånga känslan i sina bilder. "
Läs mer
säljare på Bristaviken 1

15 dec 2021

"Jag är mycket nöjd med försäljningen. Anser dock jag betalade för stort arvode mht en trappa som sattes från 10.500.000:- till slutpris 12.500.000:- om 10%.
Förstår dock att det är svårt att värdera fastigheter mht rådande läge och stor efterfrågan."
säljare på Sandhamn 347

15 dec 2021

"Robert gjorde ett enastående arbete med våran försäljning från start till mål. Vi stötte på motgångar under vägen som Robert hanterade med konstruktiva lösningar och tydlig kommunikation. Om jag någonsin skulle jag sälja en annan fastighet så anlitar jag Robert."
"Robert gjorde ett enastående arbete med våran försäljning från start till mål. Vi stötte på motgångar under vägen som Robert hanterade med konstruktiva lösningar och tydlig kommunikation. Om jag någonsin skulle jag sälja en annan fastighet så anlitar jag Robert."
Läs mer
säljare på Värmdö Fjällsvik 6:1

15 dec 2021

"Väldigt bra och professionell annons med videofilm tagen från en drönare!"
säljare på Simon Sahlins väg 1

14 dec 2021

"Engagerad och mycket duktig mäklare som vi absolut rekommenderar! "
säljare på Telegrafberget 14

14 dec 2021

"Robert bjöd på en bra resa när det gäller en komplex fastighetsförsäljning så som min var!! fulla positiva rekomendationer ifrån mig/Håkan Lindgren"
säljare på Möja Långviksnäs 134

14 dec 2021

"Robert bjöd på en bra resa när det gäller en komplex fastighetsförsäljning så som min var!! fulla positiva rekomendationer ifrån mig/Håkan Lindgren"
säljare på Möja Långviksnäs 134

13 dec 2021

"Robert Nordstrand har varit med hela vägen, från tanke om en försäljning till försäljning flera år senare. Mycket nöjda med hans insats."
säljare på Drillstigen 10

30 dec 2020

"Affären genomfördes båda snabbt och professionellt tack vare mäklarens lokalkännedom och goda kontaktnät med potentiella köpare"
säljare på Sandhamn 632

29 dec 2020

"Positiv och energisk!"
säljare på Tegelbruket 102

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
15
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
171 150 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
340 av 357 säljare
Robert satte rätt förväntningar på slutpriset
259 av 359 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
348 av 355 säljare
Robert var tydlig och höll mig uppdaterad
356 av 363 säljare

Robert på kartan.

865 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
366 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 950 000 kr
Tomt/Mark, Haninge
7 500 000 kr
5 rum, 119 m²
63 025 kr/m²
Fritidshus, Haninge
12 950 000 kr
5 rum, 145 m²
89 310 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
5 500 000 kr
8 rum, 180 m²
30 555 kr/m²
Fritidshus, Värmdö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Harö
5 rum, 177 m²
Utropspris: 19 500 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Ljusterö
8 rum, 150 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Rindö Brygga
3 rum, 90 m²
Utropspris: 6 600 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Runmarö
400 m²
Utropspris: 14 500 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Mjölkön
7 rum, 225 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.