Robert Nordstrand

Profilbild för Robert Nordstrand
Robert Nordstrand
4.8 / 5
(182 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
79 st
0 st
664 120 000 kr

Bakgrund

Robert Nordstrand jobbar på Nordstrands Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2009-01-26. Robert har haft 49 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och villor och motsvarar ett värde på 393 210 000 kr.

Presentation

Välkommen till fastighetsmäklare Robert Nordstrand!

Under elva år har jag förmedlat över 600 fastigheter i hela skärgården. Jag arbetar från Norrtälje till Trosa med fastigheter på ö och med bilväg. Villa, fritidshus, lägenhet och gård. Flest försäljningar sker i Värmdö kommun där jag de senaste åren legat i topp gällande antal sålda objekt, högst köpesumma och flest rekommendationer.

Bakom resultatet ligger hårt arbete med energi, service och engagemang i fokus. Inget får lämnas åt slumpen!

Besök gärna vår hemsida nordstrandsmakleri.se och läs mer om mig och varumärket.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera ett framtida samarbete. Även om det sker nu eller i framtiden. Jag arbetar långsiktigt och ser fram emot din kontakt.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Robert.

31 dec 2019

"Med sin kompetens och sitt engagemang hjälpte Robert oss att hitta den köpare som verkligen uppskattade vårt landställe och förstod vad det var värt så vi fick ut det pris vi önskade!"
säljare på Skäret Ingmarsö 6

28 dec 2019

"Hög service, lösningsorienterad och kompetent. Mycket behaglig att arbeta med, kände stort förtroende. "
säljare på Värmdö Eknö 1:304

28 dec 2019

"Snabb och smidig försäljning vi är mycket nöjda!"
säljare på Johannesdalsvägen 64

25 dec 2019

"Det var en trevlig upplevelse att använda Roberts tjänster för försäljningen. Försäljningen gick bra, och jag önskar honom allt gott i framtiden."
säljare på Värmdö Djurö 11:45

25 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Robert. Helt klart den bästa mäklare jag har haft kontakt med."
säljare på Kalvsviksvägen 52

20 dec 2019

"Valde Robert med anledning av hans stora erfarenhet av sjöobjekt i Stockholms skärgård. Robert är kompetent, engagerad och flexibel. Han är lättillgänglig och positiv och därför mycket lätt att samarbeta med."
säljare på Isterbergsvägen 10

20 dec 2019

"Robert är driven och kompetent och resultatet av försäljningen gick rejält över vår förväntan. Han skapade en stor efterfrågan och affären gick snabbt till avslut. Robert är också sympatisk, trevlig och inlyssnande och hans engagemang skapar en inspirerande atmosfär.
Vi är mycket nöjda och ger honom våra bästa rekommendationer."
säljare på Västernäsvägen 59

19 dec 2019

"Huvudintrycket var mycket positivt men vi tycker han var för ensam i sitt arbete.
Vi upplevde att han var stressad ibland."
säljare på Vråkstigen 11

19 dec 2019

"Mäklaren var entusiastisk inför sitt uppdrag, hade mycket god kunskap i sitt yrkesutövande och slutförde affären på ett proffsigt sätt."
säljare på Frönäs Sjöväg 23

19 dec 2019

"Kunnig mäklare med mycket god kännedom om skärgården. "
säljare på Jutholmen 3

19 dec 2019

"Robert är lätt att samarbeta med. Han är mycket tillgänglig genom hela säljprocessen och jobbar hårt för att alla parter skall bli nöjda. Vi kan ge honom våra bästa rekommendationer!"
säljare på Dalaröhöjden 5

19 dec 2019

"Ihärdig, målinriktad, resultatfokuserad samt gav mycket assistans genom hela processen."
säljare på Haninge Guldboda 2:3

18 dec 2019

"Robert är väldigt kunnig om skärgården och kan i princip varje tomt. "
säljare på Värmdö Harö 2:62

18 dec 2019

"Vi tog kontakt med Robert Nordstrand och han tog sig an försäljningen av vår fastighet genast, det var mitt i sommaren och semestertider men det hindrade inte honom att agera fullt ut.
Vi är till 100% nöjda med hans arbete."
säljare på Sandhamn Harö 181

18 dec 2019

"Robert Nordstrand är snabb, effektiv, öppen, välformulerad, kunnig, hjälpsam."
säljare på Möja Långviksnäs 423

18 dec 2019

"Vi fick en fantastiskt bra service av Robert. Hans engagemang och stora erfarenhet av att mäkla skärgårdsfastigheter skapade trygghet genom hela processen."
säljare på Möja Norrö 132

18 dec 2019

"Robert gjorde en utmärkt insats i samband med försäljningen av vår bod i Ytterskärgården. Diskretion och resultat är hans ledord!"
säljare på Horssten 1

18 dec 2019

"Seriös, professionell & rutinerad. Nordstrands är ett självklart val av mäklare vid köp & försäljning i Stockholms skärgård!"
säljare på Sandhamn Harö 110

18 dec 2019

"Bra kunnig trygg trevlig och pålitlig"
säljare på Sandhamn 401

18 dec 2019

"Robert är engagerad från första dag och jobbar hårt för att se till att hitta rätt köpare och se till att båda parter är nöjda i slutändan. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Fridhemsvägen 3

18 dec 2019

"Robert är väldigt engagerad, otroligt kunnig och erfaren av skärgårdsobjekt. Försäljningen gick effektivt och smidigt! "
säljare på Långgarn 83

17 dec 2019

"Kan rekommendera Robert. Robert kan Sthlms skärgård, la ner stort arbete på bilder & film som blev mycket bra och säljande. Bra återspel med status hela tiden. "
säljare på Ramsdalsvägen 66

17 dec 2019

"Robert är trevlig, kunnig och professionell. Stor lokalkännedom och även juridisk kompetens. Har använt Robert flera gånger och kommer att göra det igen. "
säljare på Möja Västra Delsholmen 158

17 dec 2019

"Robert är en ung energisk mäklare som väl kände till ingarö med speciallitet skärgårdsställen.
Han fotograferar själv och lade ner mycket tid på att få de rätta bilderna i det bästa ljuset och vädret.
Vi hade flera mäklare som gav offert, men Robert värderade vårt ställe bäst och det visade sig säljas för ännu högre pris, vilket självklart gladde oss. Detta gjorde dock att provisionen sprang i höjden, men det var det värt, vilket är det viktigaste.
Jag kan rekommendera Robert å det varmaste."
säljare på Finnsvedsvägen 11

16 dec 2019

"Vi är mycket nöjda med Robert som mäklare av vårt sommarhus. Han är kunnig, professionell och förtroendeingivande och har alltid ett trevligt och vänligt bemötande. "
säljare på Värmdö Eknö 1:396

16 dec 2019

"Det var rationellt att sälja via Robert. Inget krångel utan lösningsorienterat och pragmatiskt. Vi var jättenöjda!"
säljare på Dalhuggevägen 7

15 dec 2019

"Trevligt bemötande och metodiskt arbetande med uppdraget. Låter säljaren bestämma vid vägval och jobbar direkt med ny inriktning. Uppdraget pågick i nära två år."
säljare på Berghamnsvägen 17

15 dec 2019

"Robert har god kännedom om marknaden och det lokala område som han opererar inom. Han är effektiv och hanterar sitiuationer på ett bra sätt. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Värmdö Stavsnäs 1:233

14 dec 2019

"Mycket bra och kompetent mäklare"
säljare på Danebovägen 3F

13 dec 2019

"Robert Nordstrand är kunnig, effektiv och en mycket kompetent mäklare. Han kan se positiva möjligheter i varje objekt. Robert tog ansvar, var uppriktig och vi kände oss trygga med honom. Han höll oss informerad under försäljningens gång. Vi kan därför varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Möja Norra Stavsudda 221

13 dec 2019

"Liten firma där man kände att man var viktig. Han uppvisade stort engagemang och var fokuserad på uppdraget."
säljare på Marums Badväg 20

13 dec 2019

"Robert är mycket professionell mäklare på alla sätt. Han är snabb, lyhörd, hög energi nivå och med en mycket god känsla för hur man marknadsför fastigheter i Stockholms Skärgård. I och med att han rör sig i skärgården och har god lokalkännedom så kan han snabbt ge en god känsla för pris och process. Han lyckas också få in väldigt fina annonser på rätt ställen i pressen, Rekommenderas!"
säljare på Östra Femsund 2

13 dec 2019

"Robert presenterade en väl genomtänkt plan redan i samband med offerten som han sedan följde. Det känndes tryggt. Försäljningen gick bra och man fick återkoppling av honom regelbundet.Han är också en väldigt trevlig, öppen, närvarande och inte minst duktig person, lätt att samarbeta med."
säljare på Fårö Holmudden 6214

13 dec 2019

"Robert Nordstrand var verkligen professionell genom hela försäljningen, samtidigt som han är en person som är lätt att tycka om. Jag vet att även köparen uttryckte att Robert var tillförlitlig och seriös. Dessa saker tillsammans gjorde att hela försäljningen var en smidig process. "
säljare på Svartsö Södra Furuholmen 102

12 dec 2019

"Lätt att jobba med, lyhörd och kunnig."
säljare på Sandhamn Skarp-Runmarn 106

12 dec 2019

""Vi hade ett riktigt bra samarbete, där Robert bistod med all den kunskap som jag saknade vid försäljningen av mitt fritidshus på ö. Alla mina frågor besvarades snabbt och han tog fram alla handlingar som jag inte kunde tillhandahålla. Hans snygga presentation av stället bidrog till att det var så många som ville vara med på visningen att de inte fick plats på hans fina båt utan han hyrde en taxibåt. Dessutom körde han ut oss berörda på besiktning med sin båt som köparen önskat. Allt gick som på räls.
Jag kan varmt rekommendera honom.”
"
säljare på Nämdö Uvön 126

12 dec 2019

"Mycket kunnig och engagerad! Erfaren beträffande upplägg av en process, timing och hitta potentiella köpare. Kan verkligen rekommenderas. "
säljare på Mefjärd 69

12 dec 2019

"Robert har ett unikt sätt att arbeta, jämfört med andra mäklare. Han öppenhet och utmärkta informations- och frågestunder vid visningar uppskattade vi mycket. Hela försäljningsprocessen kändes trygg och ärlig. Han gav också bra råd och rekommendationer, även köpråd inför köp av nytt ställe.
Han kan också var behjälplig med juridiska spörsmål, som kan vara en stor fördel."
säljare på Svartsö Träskö-Storö 114

12 dec 2019

"Mycket bra och kompetent."
säljare på Ljusterövägen 168

12 dec 2019

"Vi var mycket nöjda med Roberts insats och arbete med att sälja vårt landställe ute i skärgården. Robert är mycket kompetent och väl insatt i skärgårdsmarknaden, hans personliga och proffsiga bemötande gör att jag varmt rekommenderar honom till andra."
säljare på Sandhamn Storö 253

12 dec 2019

"Bra engagemang"
säljare på Västerskärsringen 26

12 dec 2019

"Proffsig, har goda erfarenheter av Stockholms skärgård. Duktig mäklare helt enkelt."
säljare på Väsbyströmsvägen 14

27 mar 2019

"Robert är engagerad och inger stort fötroende"
säljare på Skepparkroken 18

28 dec 2018

"Kanske gick det lite väl fort. Annonsen i lokaltidningen kom när fastigheten redan var såld."
säljare på Kanalen 6

27 dec 2018

"Robert är proffsig, engagerad och tillmötesgående och har mycket god kännedom om sin marknad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vidinge 50

27 dec 2018

"Han skötte allt jättebra, men arvodet var lite högt tycker jag. Men vi hade ett val att välja annan modell av arvode, det är svårt att välja innan.
Men det blev en snabb försäljning och allt flöt på bra.
Mkt kompetent mäklare."
säljare på Sandhamn Dämpluckskobben 102

24 dec 2018

"En mycket trevlig, kunnig och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Sandhamn 117

23 dec 2018

"Trevlig, kunnig och seriös mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Tynningövägen 115

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
47
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
393 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
171 av 182 säljare
Robert satte rätt förväntningar på slutpriset
122 av 182 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
174 av 182 säljare
Robert var tydlig och höll mig uppdaterad
177 av 182 säljare

Robert på kartan.

647 tidigare annonser
11 bostäder till salu
182 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

10 750 000 kr
7 rum, 155 m²
69 354 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
7 200 000 kr
3 rum, 50 m²
144 000 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
950 000 kr
3 rum, 35 m²
27 142 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
3 500 000 kr
1 rum, 25 m²
140 000 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
11 950 000 kr
8 rum, 130 m²
91 923 kr/m²
Fritidshus, Haninge

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Fritidshus Vätterns Guldkust
8 rum, 111 m²
Utropspris: 10 000 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Muskö
6 rum, 103 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Vårholma
8 rum, 120 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Oxön
1 rum, 40 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Stavsnäs
5 rum, 60 m²
Utropspris: 19 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.