Robert Nordstrand

Profilbild för Robert Nordstrand
Robert Nordstrand
4.8 / 5
(404 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
0 st
520 295 000 kr

Bakgrund

Robert Nordstrand jobbar på Nordstrands Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2009-01-26. Robert har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och villor och motsvarar ett värde på 155 450 000 kr.

Presentation

Välkommen till fastighetsmäklare Robert Nordstrand!

Under 15 år har jag förmedlat över 900 fastigheter i hela skärgården. Jag arbetar från Norrtälje till Trosa med fastigheter på ö och med bilväg. Villor, fritidshus, lägenheter och gårdar. Flest försäljningar sker i Värmdö kommun där jag de senaste åren legat i topp gällande antal sålda objekt, högst köpesumma och flest rekommendationer.
Bakom resultatet ligger hårt arbete med energi, service och engagemang i fokus. Inget får lämnas åt slumpen!

Besök gärna vår hemsida nordstrandsmakleri.se och läs mer om mig och varumärket.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera ett framtida samarbete. Även om det sker nu eller i framtiden. Jag arbetar långsiktigt och ser fram emot din kontakt!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare under 15 år med inriktning mot Stockholms skärgård. Jag har haft förmånen att förmedla villor, fritidshus, gårdar och lägenheter. Gemensamt är att det ligger vid eller nära vattnet som är vår nisch.

Efter grundskolar och gymnasieutbildning i Huddinge blev det värnpliktstjänstgöring på Berga örlogsskolor. Jag läste vidare till yrkesofficer med ett års studier på Militärhögskolan Karlberg, ett år i Karlskrona för att avsluta med ett år på Försvarshögskolan i Östersund och sex månader i Halmstad.
Efter ett antal som år i olika bevattningar på 2:a ytstridsflottiljen på Berga lade man ner flottiljen.

Jag fortsatte studera på juristlinjen vid Stockholms Universitet under fyra år parallellt med ekonomistudier.
De sista två åren läste jag parallellt byggteknik och fastighetsförmedling vid KTH.
Efter min Jur. Kand examen och examen från KTH började jag som fastighetsmäklare vid ett annat mäklarföretag i skärgården och byggde då upp området Värmdö och södra skärgården.

Efter sex år valde jag att starta min egen verksamhet under varumärket Nordstrands Mäkleri med samma nisch, sjöställen och sjötomter i Stockholms skärgård.

Jag har alltid haft en förkärlek till skärgården och har under många år varit verksam inom Kungliga Svenska Segelsällskapet, vilket givit ett stort kontaktnät av köpare, säljare och mycket mer.

Jag hade bl.a förmånen att förmedla samtliga 40 hus på Telegrafholmen vid Sandhamn 2014/2015 och samtliga 24 bostäder vid Sea Club Sandhamn och 16 bostäder i Nämdö Sea Lodges under 2023.

Det finns mycket mer att berätta. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarbyrå


Säljare om Robert.

29 dec 2023

"Robert är ett proffs och är den som kan mest om Stockholms skärgård. Han är extremt erfaren och gör alltid ett bra jobb."
säljare på Svartsö Gällnö 321

28 dec 2023

"Trots ett svårt marknadsläge kom vi till ett avslut som i sin helhet var mycket tillfredsställande. Vi rekommenderar gärna Robert. "
säljare på Kustjägargränd 5

23 dec 2023

"Robert har en unik kombination av erfarenhet såväl som ett stort engagemang och en stor kunskap om skärgården. Bra på kommunicera med alla parter, är trevlig att ha att göra med, och arbetar med stort driv. Trots en vikande marknad upplevde vi att Robert hittade flertalet potentiella köpare. Vill..."
"Robert har en unik kombination av erfarenhet såväl som ett stort engagemang och en stor kunskap om skärgården. Bra på kommunicera med alla parter, är trevlig att ha att göra med, och arbetar med stort driv. Trots en vikande marknad upplevde vi att Robert hittade flertalet potentiella köpare. Vill även lyfta fram det proffsiga prospektet med tillhörande film på hemsidan. Vi upplevde att Robert lyckades lyfta fram det unika i vår fastighet, mycket skickligt.
En mäklare i absoluta toppskiktet, rekommenderar varmt."
Läs mer
säljare på Getholmsvägen 5

23 dec 2023

"Dålig och för snabb avslut. Lät inte två personer få tillfälle lämna bud på slutet vilket gjorde att slutpriset troligen skulle blivit högra. Förhandlingen hälls alldeles för länge in på natten, borde avbrutits och tagits upp dagen efter."
säljare på Edesön 3

23 dec 2023

"En mycket trevlig och god mäklare med stor erfarenhet. Hjälpsam på alla sätt. Arbetar snabbt och effektivt. "
säljare på Möja Ramsmora 965

20 dec 2023

"Vi behövde en mäklare med god lokalkännedom."
säljare på Skarpöuddsvägen 6

19 dec 2023

"Allt gick smidigt och vi hade bra diskussioner."
säljare på Karlsruhevägen 14

19 dec 2023

"Slutpriset blev lägre än utgångspriset men det var mycket för att marknaden hade
blivit sämre under tiden."
säljare på Djurö Byväg 26C

17 dec 2023

"Kan verkligen rekommendera Robert. Han är lugn, trygg och pålitligt. "
säljare på Hallmans Allé 7

16 dec 2023

"Seriös, professionell, erfaren och trevlig att samarbeta med."
säljare på Runmarö Lill Runö 103

15 dec 2023

"Robert är mycket duktig. Kan skärgården. Är bra på att sätta förväntningar och att kommunicera. "
säljare på Adress saknas

15 dec 2023

"Mäklaren visade stor kännedom om fastighetsmarknaden i Stockholms skärgård"
säljare på Lammuddsvägen 50

15 dec 2023

"Mycket bra hantering av försäljningen.
Allt klart på en vecka."
säljare på Annelundsvägen 5

15 dec 2023

"Fantastisk duktig o skicklig mäklare.
Jag rekommenderar verkligen honom."
säljare på Nämdö Östanvik 408

15 dec 2023

"Kompetent, kunnig i juridik, engagerad, tog attraktiva och bra bilder, gav sig inte, bra kontaktnät, hjälpte till ända fram till mål! Kunde inte varit bättre!!"
säljare på Runmarö Mörkobbarna 101

15 dec 2023

"Du var engagerad, trots att det var lite ”segt” mellan varven. Du gav aldrig upp"
säljare på Killingholmsvägen 4

15 dec 2023

"Robert är specialiserad och med lång erfarenhet av att sälja exklusivare sjötomter i Stockholms skärgård. Presentationen han gjorde av mitt unika objekt med film, bilder och text kombinerat med hans driv och engagemang så blev försäljningen bättre än vad jag hade hoppats. "
"Robert är specialiserad och med lång erfarenhet av att sälja exklusivare sjötomter i Stockholms skärgård. Presentationen han gjorde av mitt unika objekt med film, bilder och text kombinerat med hans driv och engagemang så blev försäljningen bättre än vad jag hade hoppats. "
Läs mer
säljare på Korsnäs Udde Högaberg

14 dec 2023

"Robert var mycket kompetent, väldigt duktig på att samarbeta och informera om aktuell status under hela försäljningen.
En mycket duktig och pålitlig mäklare. Får absolut toppbetyg av oss, rekommenderar Robert starkt, en riktigt professionell mäklare."
säljare på Söderuddsvägen 18

04 jan 2023

"En komplex affär med många delägare i olika länder med olika viljor. En situation som Robert lyckades hantera så vi kom i mål. "
säljare på Stor-Munken 1

30 dec 2022

"Vill man sälja ett ställe i skärgården så är Robert outstanding! Hans erfarenhet och många år i yrket har gett honom rätt kontaktnät och god marknadskännedom. Hans affärskänsla kommer säljaren till godo.
"
säljare på Västerö 5

28 dec 2022

"Mycket nöjda, rekommenderar varmt!"
säljare på Älgslättsvägen 37

28 dec 2022

"Roberts insats var bra. Men vi upplevde att han kanske hade för många objekt samtidigt och därav fick vi inte den återkoppling vi önskade.
Robert är otroligt duktig på att skriva, texten på vår annons var mycket bra!"
säljare på Runmarö Långvik 727

27 dec 2022

"Efter att ha fått ett tips av en bekant, som var mycket nöjd med Robert Nordstrand, tillfrågade vi honom. Vi hade dessförinnan anlitat en mäklare som inte kom till skott. Vi blev glatt överraskade över Nordstrands effektivitet och snabbhet."
säljare på Östra vägen 7

27 dec 2022

"Robert var väldigt engagerad och tog verkligen ett riktigt helhetsgrepp på vårt hus i relation till område marknad och den speciella och osäkra tid som vi sålde i. Vi har intrycket av att spekulanterna upplevde honom på samma sätt, dvs, han ansträngde sig att skapa en positiv transaktion för alla..."
"Robert var väldigt engagerad och tog verkligen ett riktigt helhetsgrepp på vårt hus i relation till område marknad och den speciella och osäkra tid som vi sålde i. Vi har intrycket av att spekulanterna upplevde honom på samma sätt, dvs, han ansträngde sig att skapa en positiv transaktion för alla inblandade. Jag kan rekommendera honom varmt!"
Läs mer
säljare på Simon Ängs väg 7

27 dec 2022

"robert är målfokuserad och kunnig - fick jobbet gjnort på ett snabbt och effektivt sätt i en förhållandevis "svår marknad""
säljare på Nämdö Orrön 162

27 dec 2022

"Trevlig och engagerad mäklare med stor kunskap om området och bra kontakter när det gällde den specifika marknaden som efterfrågades."
säljare på Djurö Byväg 38

27 dec 2022

"Robert var oerhört engagerad och professionell."
säljare på Stenstrand 83B

26 dec 2022

"Under rubriken ”Stämde mäklarens värdering med slutpriset? Mäklaren satte tidigt rätt förväntningar på slutpriset.” har vi svarat nekande.
Detta har sin bakgrund i att vi tillsammans med Robert Nordstrand, i en diskussion, kom fram till ett tänkt/rimligt pris. Det är bara att konstatera att vi t..."
"Under rubriken ”Stämde mäklarens värdering med slutpriset? Mäklaren satte tidigt rätt förväntningar på slutpriset.” har vi svarat nekande.
Detta har sin bakgrund i att vi tillsammans med Robert Nordstrand, i en diskussion, kom fram till ett tänkt/rimligt pris. Det är bara att konstatera att vi tillsammans missbedömde vårt objekts attraktivitet på marknaden. Framförallt är förklaringen den minskande efterfrågan och med den en signifikant fallande prisbild. [Denna kommentar bör inte visas när försäljningen av objektet redovisas.]
Vi hade blivit rekommenderade av goda vänner att anlita Robert Nordstrand för att ta hand om försäljningen av vårt hus i Stadsvall på Värmdö. Vår kontakt med Robert har fungerat mycket bra. Robert är kunnig, pålitlig, ambitiös samt skicklig och har god erfarenhet av fastighetsförsäljningar. Vid sidan om att Robert ger ett seriöst intryck har han ett driv i sitt agerande och han ger sig aldrig, något som vi är speciellt tacksamma för. Han höll oss också löpande informerad om vad som hände i försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Robert Nordstrand som fastighetsmäklare.
Wollmar och Görel Hintze
"
Läs mer
säljare på Stadsvallsvägen 3

23 dec 2022

"Väntar på hjälp med deklarationen."
säljare på Sandhamn Harö 257

23 dec 2022

"Aktiv och positiv. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling."
säljare på Värmdö Bjurön 140

21 dec 2022

"Robert var extremt engagerad och jobbade in i det sista för att få ihop försäljningen. Han har bra lokalkännedom och är van att hantera större objekt. Rekommenderar honom gärna "
säljare på Säbyviksvägen 31

19 dec 2022

"Jag tror det är svårt att hitta en mäklare som visar så mycket engagemang för sitt uppdrag som Robert. Seriös, nogrann och alltid tillgänglig. 100% nöjd rakt igenom hela affären. "
säljare på Högvägen 32

19 dec 2022

"Robert var en bra mäklare med väldigt bra kunskap om skärgården och hög kompetens inom området. Väldigt trevlig och lätt att jobba med. Han skapade fina prospekt för objektet och fick till en bra försäljning trots sämre tider.
Hade ibland önskat lite mer kommunikation och uppdateringar kring ev..."
"Robert var en bra mäklare med väldigt bra kunskap om skärgården och hög kompetens inom området. Väldigt trevlig och lätt att jobba med. Han skapade fina prospekt för objektet och fick till en bra försäljning trots sämre tider.
Hade ibland önskat lite mer kommunikation och uppdateringar kring eventuella intressenter längs vägen, men det var också en intensiv period. "
Läs mer
säljare på Svartsö Gällnö 325

18 dec 2022

"Robert är extremt kunnig och jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning. Vi köpte vårt ställe via Robert och märkte då hur vass han var. När vi skulle sälja stället var det en självklarhet att vi skulle välja Robert med sitt lugna och målinriktade arbetssätt. Vi ville ha så lite som möjlig..."
"Robert är extremt kunnig och jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning. Vi köpte vårt ställe via Robert och märkte då hur vass han var. När vi skulle sälja stället var det en självklarhet att vi skulle välja Robert med sitt lugna och målinriktade arbetssätt. Vi ville ha så lite som möjligt att göra med processen och hade 100% förtroende på att Robert skulle uppnå våra, vad vi tyckte, högt ställda förväntningar. "
Läs mer
säljare på Värmdö Södermöja 1:74

18 dec 2022

"Skärgårdens mest seriösa och bästa mäklare utan tvekan!"
säljare på Djurö Byväg 30

18 dec 2022

"Bra kommunikation mellan alla parter, trevligt samarbete och lyhördhet, stor tillit till denna mäklare från början till slut."
säljare på Krokenvägen 21

18 dec 2022

"Det var inte mäklarens fel , att vi inte nådde det utropade priset. "
säljare på Svartsö Lådnaön 153

28 dec 2021

"Målinriktad driven kompetent, men kan ibland uppfattas som stressande och ointresse för kundens situation."
säljare på Backvägen 20

23 dec 2021

"Nordstrand visade sig vara en utomordentlgt skicklig fastighetsmäklare som hjälpte oss till ett för oss oväntat högt pris för fastigheten"
säljare på Långudden 24

22 dec 2021

"Bra mäklare med god lokalkännedom och personkännedom i skärgården."
säljare på Grönskär 1:1

21 dec 2021

"Mycket kunnig och professionell mäklare. Nöjd med allt från första möte till slutförd affär, att sen slutpris överträffade alla förväntningar var en stor bonus. Rekommenderas verkligen vid försäljning av objekt i Stockholms skärgård. "
säljare på Sandhamn Skarp-Runmarn 130

21 dec 2021

"Min käre mäklare måste antingen åtaga sig färre uppdrag eller organisera sig bättre.
Kanske anställa en medarbetare. Måste absolut stressa mindre."
säljare på Långuddsvägen 21

20 dec 2021

"Vi är mycket nöjda med försäljningen. Energisk och driven, la stor omsorg på fotograferingen och tog väldigt fina bilder!
Låg värdering gav högt arvode genom låg start på brant trappa. "
säljare på Södermöja 612

20 dec 2021

"Professionell och mycket efterfrågad."
säljare på Värmdö Stora Älgön 179

19 dec 2021

"Bra känsla för marknaden.
Väl utfört värv!"
säljare på Möja Söderkobb 102

19 dec 2021

"Fick mer betalt än värderingen.
Mycket mer!
Tack för det!"
säljare på Värmdö Skenora 1:142

18 dec 2021

"Det bör framgå att Dick Sjögren var ensam ägare till Oxeludden. Robert är väl orienterad i skärgården och mycket kunnig som mäklare. Positiv och trevlig att ha och göra med. "
säljare på Södermöja 812

17 dec 2021

"
Robert är en mycket engagerad och kunnig mäklare som ger en trygghet och tar ansvar genom hela försäljningsprocessen. Svarar alltid snabbt och följer upp. Vi rekommenderar honom varmt som skärgårdsmäklare!"
säljare på Södermöja 126

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
6
Villa
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
155 450 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
376 av 395 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
385 av 392 säljare
Robert var tydlig och höll mig uppdaterad
394 av 401 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Robert på kartan.

901 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
404 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

Lägenhet, Haninge
7 950 000 kr
6 rum, 95 m²
83 684 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
6 850 000 kr
5 rum, 63 m²
108 730 kr/m²
Lägenhet, Värmdö
4 rum, 65 m²
73 076 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
8 850 000 kr
9 rum, 193 m²
45 854 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Saxarfjärden
3 rum, 90 m²
Utropspris: 7 100 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Roslagen
11 rum, 134 m²
Utropspris: 7 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rindö Brygga
3 rum, 90 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Roslagen
7 rum, 165 m²
Utropspris: 11 350 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Roslagen
5 rum, 85 m²
Utropspris: 8 200 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.