Robert Grahl

Profilbild för Robert Grahl
Robert Grahl
4.8 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
1 st
73 355 000 kr

Bakgrund

Robert Grahl jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2005-01-13. Robert har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Robert har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 35 455 000 kr.

Presentation

Jag har nu varit hos HusmanHagberg Sollentuna i ca 20 år. Jag har under denna tid lärt mig otroligt mycket och i stort sett sålt bostäder överallt inom kommunen. Mitt stora fokus ligger på dig som kund där din bostadsaffär får 100% engagemang. Kontakta mig om du ska sälja!

Jag har under åren 2000-2002 arbetat inom byggbranschen och renoverat många lägenheter samt uppfört ett flertal villor bla i Sjöberg och Kärrdal. Den kunskapen är något jag har stor nytta av i mitt nuvarande jobb!
Vidare är jag uppväxt i Sollentuna samt bosatt här. Med den erfarenheten kan jag just ditt område.

Mäklarbyrå


Säljare om Robert.

02 jun 2022

"Mycket bra och kompetent mäklare"
säljare på Slottsvägen 39

18 feb 2020

"Oerhört kompetent samt lyhörd mäklare. Bra lokalkännedom, kändes tryggt genom hela affären, rekommenderas varmt. "
säljare på Töjnavägen 25A

13 feb 2020

"Robert var jättebra lätt att få kontakt med och bra på att förklara svar på våra frågor. "
säljare på Lomvägen 233

30 jan 2020

"It was a hassle free experience. We are very happy with Robert."
säljare på Blåklockevägen 12

16 jan 2020

"Professionellt bemötande under en försäljningsperiod med en tuff marknad. Lyhörd och väldigt tillgänglig under hela perioden."
säljare på Lomvägen 617

16 jan 2020

"En väldigt duktig och kompetent mäklare som gör det lilla extra vilket gör att han uppfattas som trovärdig och hjälpsamt av kunderna. Är helt säker på att vi fick ut mer av försäljningen tack vara honom."
säljare på Solängsvägen 196

19 nov 2019

"Robert gav mig som kund utmärkt service från början till slut, jag är extremt nöjd och rekommenderar alla att anlita honom för framtida bostadsförsäljning"
säljare på Lomvägen 641

19 nov 2019

"Kunde inte vara mer nöjd med Roberts insats! Rekommenderas varmt!"
säljare på Lomvägen 41

24 okt 2019

"Robert har varit väldigt professionell hela vägen och guidat mig genom processen. Han är väldigt trevlig, bra på att kommunicera och lätt att få tag på samt agerar snabbt. Jag har numera anlitat honom både som säljare och köpare och litar på honom till 100%. "
"Robert har varit väldigt professionell hela vägen och guidat mig genom processen. Han är väldigt trevlig, bra på att kommunicera och lätt att få tag på samt agerar snabbt. Jag har numera anlitat honom både som säljare och köpare och litar på honom till 100%. "
Läs mer
säljare på Lomvägen 57

04 okt 2019

"Allt sköttes av Robert, värdering, fotografering samt besiktning, lysande. "
säljare på Trädgårdsvägen 61

04 okt 2019

"Andra gången jag låter Robert sälja och är väldigt nöjd med hur han jobbar på ett kunnigt och lyhört sätt. "
säljare på Turebergs Allé 22

03 sep 2019

"Robert är en otroligt professionell, kompetent , påläst mäklare. Han utstrålar säkerhet och trygghet, utan att göra avkall på trevligt bemötande. Jag kommer varmt rekommendera Robert. Han levde verkligen upp till våra höga förväntningar. "
säljare på Vasavägen 70B

13 maj 2019

"Robert hjälpte mig att sälja min 1:a. Är nöjd med hans bemötande. Fick alltid snabba svar när jag frågade något oavsett om jag mailade, ringde eller smsade. Jag tycker att han har varit trevlig, tydlig och bra på att förklara vad som händer och guida mig igenom hela säljprocessen. Lägenheten såld..."
"Robert hjälpte mig att sälja min 1:a. Är nöjd med hans bemötande. Fick alltid snabba svar när jag frågade något oavsett om jag mailade, ringde eller smsade. Jag tycker att han har varit trevlig, tydlig och bra på att förklara vad som händer och guida mig igenom hela säljprocessen. Lägenheten såldes för det priset jag förväntade mig. Jag är nöjd!
"
Läs mer
säljare på Kvarnskogsvägen 6

07 maj 2019

"Proffsig och väldigt service minded"
säljare på Mörbylund 25

07 mar 2019

"Robert är hjälpsam, inlyssnande och duktig på att synka förväntningar."
säljare på Västervägen 35

06 feb 2019

"Very skilled and professional. Very quick and clear response. I recommend his services including for non Swedish speaking customers."
säljare på Pilvägen 68

22 jan 2019

"Oerhört kompetent mäklare, har anlitat flera gånger och aldrig blivit besviken, jobbar hårt för bästa resultat. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Malvastigen 1A

26 nov 2018

"Robert did a great job and I recommend him as a state agent"
säljare på Kruthornsvägen 54A

02 mar 2018

"Har bara positivt att säga om Roberts arbete. Professionellt från start till slut. Han lyckades dessutom att få Hemnetannonsen på klicktoppen inom Sollentuna och det är ju ett gott betyg även det. Rekommenderar därför honom varmt. //Johan"
säljare på Nyodlingsvägen 34

12 jan 2018

"Då bostadsmarknaden var väldigt ostabil just under vår försäljning så är det svårt att göra en korrekt bedömning. Han värderade vår lägenhet mycket högre än vad vi tillslut fick, och vi fick hela tiden dra ner våra förväntningar på vad vi eventuellt skulle få sälja för. Slutade ändå med att vi fi..."
"Då bostadsmarknaden var väldigt ostabil just under vår försäljning så är det svårt att göra en korrekt bedömning. Han värderade vår lägenhet mycket högre än vad vi tillslut fick, och vi fick hela tiden dra ner våra förväntningar på vad vi eventuellt skulle få sälja för. Slutade ändå med att vi fick gå ner i pris och det var en besvikelse, för så lät det inte innan. Däremot tror vi inte det är mäklarens fel utan den skakiga marknadens fel. Vi är jätteglada att vi fått den såld. "
Läs mer
säljare på Vänortsstråket 39

21 dec 2017

"Allt fungerade bra under försäljningen och han var prisvärd i förhållande till en annan mäklare som vi bedömer vara oseriös.
Har rekommenderat mäklaren för bekanta. Var även nöjda som lägenhetsköpare via samma mäklare."
säljare på Lilla Slingan 5A

21 dec 2017

"Vi kan varmt rekommendera Robert Grahl, Vi kände oss trygga och väl omhändertagna på alla sätt. Han är kompetent och seriös, alltid lätt få tag på och tog sig alltid tid att diskutera det vi funderade över."
säljare på Lilla Slingan 3B

01 dec 2017

"Proffsig och mycket goda råd avseende budgivning, och dess förlopp, en mäklare med huvudet på skaft, där mäklar arvodet är värd varenda krona och lite till, samt god kontakt med duktig homestyling och andra tjänster som kan behövas för en lägenhets försäljning. En trygg försäljning med god avkast..."
"Proffsig och mycket goda råd avseende budgivning, och dess förlopp, en mäklare med huvudet på skaft, där mäklar arvodet är värd varenda krona och lite till, samt god kontakt med duktig homestyling och andra tjänster som kan behövas för en lägenhets försäljning. En trygg försäljning med god avkastning. Kan varmt rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Vespergränd 99

22 nov 2017

"Det här är Roberts tredje gång att få förtroendet att sälja våra bostadsrätter genom 10 år tillbaka. Mvh Patricio "
säljare på Rudbecks väg 83

31 okt 2017

"Kommer att sälja även nästa bostad via Robert"
säljare på Flintlåsvägen 34

29 okt 2017

"Robert är väldigt bra på att lyssna och genomföra det som vi båda tyckte var bra att göra när det gällde t ex buden som hade kommit in ,hur vi skulle göra i nästa steg etc.
Han är snabb på att svara i telefon och det som jag tycker är extra plus är att man fick en sammanfattning efter varje dag o..."
"Robert är väldigt bra på att lyssna och genomföra det som vi båda tyckte var bra att göra när det gällde t ex buden som hade kommit in ,hur vi skulle göra i nästa steg etc.
Han är snabb på att svara i telefon och det som jag tycker är extra plus är att man fick en sammanfattning efter varje dag om vad som hade hänt.
rekommenderar starkt Robert till andra jag känner. tack för all hjälp"
Läs mer
säljare på Blåklockevägen 10

06 apr 2017

"Kompetent, trevlig och väl insatt. "
säljare på Flintlåsvägen 39

04 apr 2017

"Vi träffade många bra mäklare innan vi beslutade oss för Robert och HusmanHagberg. Det som föll till Roberts fördel var hans bakgrund inom bygg vilket vi kände var viktigt för att seriöst och med kunskap kunna bemöta kundernas alltid kommande frågor kring husbyggnation mm. "
"Vi träffade många bra mäklare innan vi beslutade oss för Robert och HusmanHagberg. Det som föll till Roberts fördel var hans bakgrund inom bygg vilket vi kände var viktigt för att seriöst och med kunskap kunna bemöta kundernas alltid kommande frågor kring husbyggnation mm. "
Läs mer
säljare på Postvägen 14

22 feb 2017

"Robert var lyhörd och trevlig att ha kontakten med, slutmålet nåddes så att jag blev nöjd!"
säljare på Sollentunavägen 156

07 feb 2017

"Jag tackar mäklaren för detta jobb. Helt suveränt!"
säljare på Stupvägen 65

25 jan 2017

"Både professionellt och personligt."
säljare på Lomvägen 641

05 sep 2016

"Mycket bra förarbete och exemplariskt efterarbete "
säljare på Sofielundsvägen 7

05 sep 2016

"Fungerade perfekt för mig"
säljare på Idrottsvägen 14

05 sep 2016

"Jätte bra mäklare, jag var orolig sen det var första gången jag såålde lägenhet. Han var lugnande faktor och till slut skulle jag säga att det blev ännu bättre än förväntat."
säljare på Vänortsstråket 51A

08 jun 2016

"Robert Grahl var kunnig, intresserade, engagerad och lyhörd vilket kändes tryggt under hela resan. Robert Grahl gav allt han hade under hela säljprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Fagottvägen 43

28 apr 2016

"Skulle absolut använda Robert igen, riktigt proffs"
säljare på Ribbings väg 6C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
35 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 108 säljare
Robert satte rätt förväntningar på slutpriset
98 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
108 av 109 säljare
Robert var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 108 säljare

Robert på kartan.

411 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
108 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

4 475 000 kr
4 rum, 97 m²
46 134 kr/m²
Parhus, Sollentuna
2 690 000 kr
2,5 rum, 66 m²
40 757 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 460 kr/mån
2 200 000 kr
2 rum,
Lägenhet, Sollentuna
3 182 kr/mån
1 950 000 kr
1 rum,
Lägenhet, Sollentuna
2 295 kr/mån
9 750 000 kr
6 rum, 205 m²
47 560 kr/m²
Villa, Sollentuna

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Knista
4 rum,
Utropspris: 4 100 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Tureberg
4 rum, 125 m²
Utropspris: 5 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tureberg
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Barkarbystaden
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 990 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.