Richard Petersson

Profilbild för Richard Petersson
Richard Petersson
4.9 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
24 st
192 625 000 kr

Bakgrund

Richard Petersson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2016-05-03. Richard har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Richard har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 261 982 222 kr.

Presentation

Som expert på Östermalm / Gärdet vill jag hjälpa till med att ge er de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Med flera års erfarenheter och hundratals positiva referenser i ryggen ifrån försäljningar enbart på Östermalm/Gärdet, har jag jobbat målinriktat för att blir en av marknadens bästa och mest rekommenderade fastighetsmäklare.

Efter att ha varit verksam i en såväl nedåt- som uppåtgående marknad har jag blivit en skicklig fastighetsmäklare med kunskapen, drivet och erfarenheten för att hjälpa mina kunder på bästa sätt. Mitt högst satta mål är att fortsätta få supernöjda såväl köpare som säljare. Att fokuserat ha förmedlat bostäder på Östermalm/Gärdet har gjort mig till en lokal expert. Tillsammans med mitt höga engagemang ger er det bästa förutsättningarna för ett lyckat köp eller försäljning.

Mäklarbyrå


Säljare om Richard.

21 nov 2021

"Richard kan området (Gärdet) och hade bra magkänsla för pris och metod för att maximera värdet. När det blev skarpt läge förhandlade han fram optimalt pris."
säljare på Sandhamnsgatan 57A

17 nov 2021

"Flera av den sorten är bra för branschen"
säljare på Starrängsringen 3

02 nov 2021

"Richard är lyhörd för kundens önskemål, har mycket bra marknadskännedom och väldigt service-minded.
Jag rekommenderar gärna Richard till andra kunder."
säljare på Valhallavägen 63

18 okt 2021

"Under lgh försäljningen var vi i både förtvivlan och hopp när första budgivare tog tillbaka sitt bud. Men under samma kväll lyckats han lösa detta via hårt arbete bakom kulisserna och tom få till ett bättre bud än första. Bakom lgh försäljningar så finns det en familj också så det är mer än bara en lgh försäljning. "
säljare på Melodislingan 46

03 okt 2021

"Se ovan. Smidigt och proffsigt behandlande och bemötande."
säljare på Brantingsgatan 22

01 okt 2021

"Tredje bostadsaffär med Richard som mäklare, alltid blivit lika nöjd!"
säljare på Smedsbacksgatan 8

13 sep 2021

"Richard är en mycket engagerad, erfaren och driven mäklare. Han har ett mycket bra samspel mellan säljaren och köparen. Tydlig kommunikation mellan alla parter kring budgivningen. Richard rekommenderas starkt! Bästa mäklaren."
säljare på Blanchegatan 14

01 sep 2021

"Fantastic Seller, Highly recommanded "
säljare på Valhallavägen 14

17 aug 2021

"Jag har inget att klaga på när det gäller Richard, toppmäklare! "
säljare på Värtavägen 59

15 aug 2021

"Richard är väldigt professionell, hårt arbetande och som en bonus även väldigt trevlig. Det märks att han älskar sitt jobb, och han kämpar hårt för att göra både säljaren och köparen nöjda. Han är lätt att få tag på och inger ett stort förtroende. Han fick kämpa lite med vår lägenhet, men det var en utmaning han glatt tog sig an vilket resulterade i ett försäljningspris över förväntan. Det finns en anledning till varför han är toppmäklare på Östermalm/Gärdet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Rindögatan 11

13 aug 2021

"Jag var super nöjd med Richard. Samma mäklare som jag köpte lägenheten av för flera år sedan. Hörde mig för med några andra men dom uteslöts snabbt."
säljare på Banérgatan 25

03 jun 2021

"Richard är mån om att det ska bli en bra affär för alla parter. Han kan sitt område och hjälper till med förmedling av högklassiga och prisvärda kontakter inom styling m.m. Han låter dig bestämma ramarna för hur ni ska lägga upp arbetet, men tar sedan fullt ansvar för utförandet. Precis vad man önskar av en mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Värtavägen 59

20 maj 2021

"Richard skötte hela processen fenomenalt. Trevlig, lyhörd, snabb återkoppling och oerhört kompetent. Vi kände oss mycket trygga och är väldigt nöjda med Richards insats. Vi rekommenderar honom till 100%. "
säljare på Smedsbacksgatan 7

17 maj 2021

"Richard visade alltid ett personligt engagemang, var tillgänglig och svarade alltid på konstiga, stressande frågor och funderingar. Ingav alltid ett lugn och gav stort förtroende. Väldigt proffisionell. Tacksam att jag gjorde rätt val av mäklare. "
säljare på Drottning Kristinas väg 11

14 maj 2021

"Richard är en mycket kunnig, erfaren och positiv mäklare som på alla sätt levt upp till mina krav och förväntningar. Jag kommer gärna att rekommendera honom i mitt nätverk. "
säljare på Furusundsgatan 4

05 maj 2021

"Mycket kompetent och trevlig"
säljare på Grev Magnigatan 16

27 apr 2021

"Richard vill verkligen det ska bli bra! "
säljare på Furusundsgatan 11

07 apr 2021

"Otroligt proffsig mäklare som fanns vid vår sida under hela försäljningsprocessen och gjorde sitt yttersta för att få till en bra försäljning. Väldigt engagerad och personlig och det känns nästan lite tråkigt att processen nu är över, som om att vi tappar en god vän!"
säljare på Östhammarsgatan 64

30 mar 2021

"Jag fick direkt tilltro till Richard när jag köpte lägenheten och valet var självklart när jag skulle sälja. Richard är genuint trevlig, lyhörd, ödmjuk och social! Stark rekommendation!"
säljare på Valhallavägen 172

21 mar 2021

"Richard var genom hela processen extremt proffsig och ingav allmänt ett väldigt säkert intryck. Vidare påvisade han en väldigt bra förmåga till att vara drivande och se till så att saker händer under försäljningsprocessen. Jag är extremt nöjd med hans utförda jobb och kan rekommendera honom starkt till andra som funderar på att sälja sin bostad"
säljare på Brantingsgatan 25

15 mar 2021

"Richard gjorde ett toppenjobb och vi skulle gärna anlita honom igen."
säljare på Carl Akrells gata 8

06 mar 2021

"Känt Richard sedan länge och känner största förtroende för honom. "
säljare på Kallskärsgatan 5

06 mar 2021

"Engagerad och driven samt duktig att sy ihop affären med nya lägenhetsköparen"
säljare på Storskärsgatan 6

22 aug 2019

"Richard var otroligt professionell genom hela försäljningsprocessen. Tack vare Richards stora kontaktnät, hårda arbete och mycket goda förhandlingsförmåga uppnådde vi ett försäljningspris som klart överträffade snittpriset i området. "
säljare på Östhammarsgatan 70B

06 aug 2019

"Supernöjd med hela processen och all kontakt. Kändes proffsigt! "
säljare på Rindögatan 14

29 jun 2019

"Jag var noga när jag valde mäklare: Kollade vilka mäklarfirmor som sålt mest i området, vilka mäklare som hade bäst försäljningsresultat och jag träffade flera mäklare i bostaden. Så jag hade höga förväntningar när jag till slut valde Richard. Och det har fungerat som jag hoppades: Rickard ger snabb respons, gör allt noga, han har tagit tillvara mina synpunkter och jag har känt mig bekväm med honom. Men slutet fick mig att häpna: Affär efter bara två dar med ”På Gång”-annons och det slutpriset!! Richards vilja att prestera på topp och att han arbetar i ett företag med kontaktnät över hela landet blir en fantastisk kombination! "
säljare på Sandhamnsgatan 57C

17 jun 2019

"Richard är både ödmjuk och professionell. Mycket kommunikativ och framåtlutad. Flexibel inställning, positiv men realistisk. Väldigt nöjd med hans insats kring försäljning av min bostad på Gärdet! "
säljare på Tegeluddsvägen 30

28 maj 2019

"Richard är kunnig, engagerad och duktig på sitt område. Han är dessutom mycket trevlig, socialt kompetent och har en avslappnat och avväpnande tillvägagångssätt. Slutpriset vid försäljningen hamnade en bit under den värdering Richard hade lämnat men jag har förståelse för att i nuläget är mycket svårt att träffa rätt med värderingarna. Jag skulle helt klart rekommendera Richard! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 41

21 maj 2019

"En ambitiös kille med känsla för sitt yrke"
säljare på Armfeltsgatan 21

21 maj 2019

"Richard Petersson en mäklare i världsklass! Var ska man börja.. Richard har en otroligt lokalkännedom och inger ett stort förtroende. Richard handplockade ut några kunder från sitt spekulantregister och sålde vår lägenhet på 24h ”underhand”. Richard inger stort förtroende och det bevisas då köparen av vår lägenhet också har gjort det självklara valet att anlita honom vid försäljning av sin egna bostad. Richard höll oss ständigt uppdaterade och informerade om hur processen fortlöpte. Nu hjälper Richard mig och min sambo att hitta en ny bostad, service i världsklass! Vi rekommenderar Richard Petersson alla dagar i veckan, 5/5 stjärnor!"
säljare på Furusundsgatan 2

14 maj 2019

"Saknar prospekt vilket jag tycker om att få när jag tittar på lägenhet."
säljare på Armfeltsgatan 24

16 mar 2019

"He did a perfect job."
säljare på Sibyllegatan 54

23 feb 2019

"I egenskap av bostads säljare det viktigaste är man känner sig trygg med mäklare vilken Rickard ge tryggheten och lätt och komma överns ."
säljare på Sandhamnsgatan 75D

14 feb 2019

"Snabbt och smidigt. Kunde inte ha skötts bättre"
säljare på Sibyllegatan 51

01 feb 2019

"Trots osäkerhet på bostadsmarknaden behöll Richard lugnet och samtidigt energin uppe. Han har varit lätt att få tag på och har hållt oss uppdaterade. Tack vare hans flexibilitet med extravisningar kunde vi sälja innan visning. Vi är supernöjda och köparen likaså."
säljare på Sandelsgatan 23A

31 jan 2019

"Kommer att rekommendera Richard till mina vänner"
säljare på Jungfrugatan 60

07 nov 2018

"Mycket kunnig och engagerad med ett bra slutresultat."
säljare på Jungfrugatan 43B

06 nov 2018

"Richard Petersson får högsta möjliga betyg av oss. Enastående duktig, trevlig, genuin och bra på alla sätt!"
säljare på Sibyllegatan 22

23 maj 2018

"Mycket nöjda med Richards engagemang och snabba affär. Slutpriset översteg både Richards och vår förväntan."
säljare på Linnégatan 39A

16 mar 2018

"erfaren ärlig trevlig social lätt att nå bra kommunikation steg för steg info kunnig bra på att förmedla budskap och info kunnig på området där boendet låg helt otroligt bra mäklare tack"
säljare på Rindögatan 28

17 okt 2017

"Kändes tryggt genom hela processen. Bra engagemang och bra på att återkoppla. Nöjd med resultatet så högsta betyg från mig!"
säljare på Linnégatan 20

01 okt 2017

"En mycket bra upplevelse. Richard var väldigt bra och enkel att ha att göra med. Snabba uppdateringar genom hela försäljningsprocessen"
säljare på Valhallavägen 22C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
261 982 222 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 92 säljare
Richard satte rätt förväntningar på slutpriset
79 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
86 av 87 säljare
Richard var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 92 säljare

Richard på kartan.

313 tidigare annonser
1 bostäder till salu
92 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

16 500 000 kr
2,5 rum, 80 m²
206 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 574 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 050 000 kr
Lägenhet
3 rum, 82 m²
6 500 000 kr
Lägenhet Östermalm / Vasastan
+ 750 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
6 850 000 kr
Lägenhet Östermalm / Gärdet
+ 355 000 kr
2,5 rum, 85 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Richard kan området (Gärdet) och hade bra magkänsla för pris och metod för att maximera värdet. När det blev skarpt läge förhandlade han fram optimalt pris."
5 450 000 kr
Lägenhet Östermalm / Nedre Gärdet
2 rum, 47 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 050 000 kr
Lägenhet Östermalm / Nedre Gärdet
+ 1 555 000 kr
3,5 rum, 82 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Flera av den sorten är bra för branschen"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.