Rebecca Vitai Johnsson

Profilbild för Rebecca Vitai Johnsson
Rebecca Vitai Johnsson
4.9 / 5
(87 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
24 st
68 835 000 kr

Bakgrund

Rebecca Vitai Johnsson jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2016-03-17. Rebecca har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Rebecca har haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 240 000 kr.

Presentation

Som mäklare är jag väldigt engagerad i mina kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. För mig är det viktigt att alltid vara tillgänglig och påläst och jag sätter högt värde på att få mina köpare och säljare att känna tillförlit och trygghet till mig.
Att sälja sin bostad är en av livets största affärer och mina egenskaper och erfarenheter kombinerat med Bosthlms unika metod ger dig de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär. Om du är intresserad av att veta mer om hur jag jobbar så tveka inte att kontakta mig!

Säljare om Rebecca.

04 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med denna mäklare. Ambitiös och hårt arbetande. Enkelt att nå och snabb på att ge mig som kund uppdateringar om de löpande arbetet. Toppbetyg!"
säljare på Hälsingegatan 61

03 jun 2020

"Rebecca är en mäklare i absolut toppklass
Hon är mycket kunnig, snäll och trevlig i kombination med ett sylvasst sinne för en god affär.
Rebecca vägleder på ett synnerligen proffesionellt sätt, utan att för den skull bli opersonlig eller svårförståelig för vare sig säljare, intressenter eller köpare
Vi rekommenderar henne varmt.
//Cecilia & Fredrik "
säljare på Telefonvägen 7

03 jun 2020

"Lyhörd o kunnig o väldigt gott samarbete ,rekommenderar gärna Rebecca då jag är mer än nöjd"
säljare på Inteckningsvägen 81

28 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare, hon har från första kontakttillfället varit otroligt engagerad, kunnig, rak i sin kommunikation, pålitlig och professionell men med ett unikt varmt och personligt bemötande. Mycket lyhörd och flexibel genom hela processen - vi kunde inte ha varit mer nöjda! "
säljare på Voxnegränd 2

25 maj 2020

"Rebecca gjorde en fantastisk insats med att sälja vår lägenhet !
Hon är väldigt engagerade, professionell, alltid supertrevligt och flexibel. Det är första gången vi sålde en bostad och vi kände oss i trygga händer. Hon höll oss uppdaterade under hela processen och la både mycket tid och engagemang för att vi skulle nå det slutpris som vi önskade, trots omständigheterna med Covid-19 så lyckades vår lägenhet bli såld över våra förväntningar. Vi kan högst rekommendera henne och skulle mer än gärna anlita henne igen!
"
säljare på Fastlagsvägen 25

11 maj 2020

"Rebecca är en mycket engagerad och utåtriktad mäklare. Med sin höga positivitet och härliga personlighet skapar hon förtroende och lugn hos dig som nervös och/eller förväntansfull säljare.
Hon lägger stor vikt i att skapa en gemensam förståelse huruvida hela säljprocessen går tillväga och värderar dina behov och önskemål högt!

Hon besitter hög kompetens, är flexibel och beslutsam som alltid visat på tillgänglighet.
Jag kan inte annat än att högt rekommendera henne till alla andra som går i tankar om att sälja.
För mig var det viktigt att hitta en personlig mäklare som jag kunde känna 100% tillit till och det gjorde jag utan tvekan och med ett resultat jag är så himla nöjd över. "
säljare på Bäckvägen 120

02 maj 2020

"Vi sålde mitt under brinnande Corona-kris och köpte nytt boende simultant. Det ställde extremt höga krav på Rebecca som hanterade det med den äran. Hon la upp en strategi som visade sig vara helt felfri och höll potentiella köpares intresse uppe på ett föredömligt sätt medan vi budade på hus. Utan hennes enastående insats hade vi aldrig fått tillräckligt bra betalt för vår lägenhet och därmed gått miste om vårt drömhus. Vi är oerhört tacksamma och ger henne mer än gärna våra allra varmaste rekommendationer. "
säljare på Snickerigatan 9

20 apr 2020

"Rebecca gjorde en fantastisk insats med att sälja vår vindslägenhet i Vasastan. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle mer än gärna anlita henne igen."
säljare på Dalagatan 74A

12 apr 2020

"Första gången jag sålde en bostad och Rebecca var toppen! Supertrevlig, engagerad, flexibel och gav jättebra tips med styling av lägenheten.
Trots omständigheterna med Covid-19 så lyckades lägenheten bli såld.
Skulle absolut rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Majrovägen 31

09 apr 2020

"Jag upplevde Rebecca som engagerad, flexibel och lyhörd för mina behov och önskemål. Jag rekommenderar gärna Rebecca till andra som har bestämt sig för att sälja. "
säljare på Hägerstensvägen 141

22 mar 2020

"Rebecca är driven, kunnig och härlig - det är lätt att känna förtroende för Rebecca och att hon kommer att hantera din bostadsförsäljning på bästa sätt. Väldigt glad över att jag valde att samarbeta med Rebecca i samband med försäljningen av min bostadsrätt. "
säljare på Midsommarvägen 12

20 mar 2020

"Vi är så glada att vi valde att anlita Rebecca! Hon är både socialt kompetent och förtroendeingivande. Vi upplevde henne som proffsig och engagerad från första mötet, och hon är lätt att tycka om. Hon har koll på läget och är bra på att hantera både säljare och köpare, och dessutom har hon god känsla för homestyling! "
säljare på Vattenledningsvägen 51

14 mar 2020

"Rebecca är väldigt driven, ödmjuk och likeable. Jag kände mig hela tiden trygg i att hon skulle göra allt för att göra upplevelsen till det bästa!"
säljare på Pastellvägen 11

03 mar 2020

"Mycket nöjda med Rebecca som mäklare, hon höll oss uppdaterade under hela processen och la både mycket tid och engagemang för att vi skulle nå det slutpris som vi önskade. Kan varmt rekommendera Rebecca. "
säljare på Adventsvägen 3

24 feb 2020

"Det finns ingen bättre mäklare än Rebecca. Hon är otroligt driven, härlig, välkomnande och målmedveten.
2:a gången vi anlitar Rebecca och vi kan inte vara nöjdare. Vi kommer aldrig byta mäklare och ger henne våra allra bästa rekommendationer! "
säljare på Sockenvägen 482

13 feb 2020

"Professionell, trevlig och leder dig genom försäljningen med tydlighet så att det känns tryggt."
säljare på Bordsvägen 15

13 feb 2020

"Som förstagångssäljare var vi ganska nervösa inför försäljningen av vår lgh, men med Rebecca kände vi oss direkt trygga. Hon hade full koll på läget, visade ett stort engagemang och hade en ärlig och öppen dialog med oss under hela processen.
Jag skulle varmt rekommendera Rebecca till alla som letar efter en förtroendeingivande, mycket proffsig och otroligt trevlig mäklare!"
säljare på Skridskovägen 7

26 jan 2020

"Jag träffade flera olika mäklare när jag skulle sälja min lägenhet men med Rebecca kändes det bara rätt. Hon är såväl professionell som personlig, och har verkligen stenkoll på allt. Tack vare Rebeccas höga engagemang, smarta strategier och kontinuerliga återkoppling kände jag mig väldigt trygg genom hela försäljningen. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Bokbindarvägen 78

09 jan 2020

"Rebecca har guidat oss under hela processens alla steg och vi har känt oss i mycket trygga händer. Trots en ganska seg marknad fick vi vår lägenhet såld, säkert mycket tack vara hennes sätt att knyta an till personer och förmåga att vara professionell samtidigt som hon ger ett genuint intryck.
Vi vill verkligen rekommendera Rebecca, särskilt om du söker en engagerad, lyhörd och förtroendeingivande mäklare!"
säljare på Bokbindarvägen 78

03 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Mycket prefesionell och engagerad överträffade hon förväntningarna. "
säljare på Riksdalervägen 9

02 dec 2019

"Rebecca är förtroendeingivande, trygg och rak i kommunikationen . Hon är noggrann och proffsig och peppande kring styling. Helhetsintrycket är att det blev bäst möjligt, snabbast möjligt, smidigast möjligt och försäljningspriset blev över förväntan. Bara plus i massor ! "
säljare på Drakflygargatan 2

10 nov 2019

"Vi har arbetat med Rebecca innan och anlitade henne igen. Om vi i framtiden skulle sälja vår bostad skulle vi välja att arbeta med Rebecca igen. "
säljare på Bordsvägen 15

25 okt 2019

"Lägenheten såldes innan visning och vi hann ha flera förvisningar. Rebecca var flexibel och snabb i kontakten med oss och spekulanterna för att snabbt styra upp visningar av lägenheten vid efterfrågan. Hennes trygghet och positivitet möjliggjorde en affär före visning som kändes bra i magen för både köpare och säljare!"
säljare på Sigfridsvägen 7

25 okt 2019

"Professionell personlig och trevlig! Inkännande och med en bra balans mellan lättsam och seriös. Sinne för vad köparen ser och vill ha samt vad jag som säljare behövde för stöd i processen. Känns också som att BOSTHLM är mäklarfirman med ”det lilla extra”. "
säljare på Terrängvägen 91

21 okt 2019

"Rebecca var otroligt serviceminded, positiv och professionell från start till slut. Hon hjälpte oss även med att utvärdera objekt som vi var intresserade av att buda på trots att vi ”bara” anlitat henne för försäljning av vår egen lägenhet."
säljare på Pilgrimsvägen 70

16 sep 2019

"Det är andra gången jag köper/säljer via Rebecca. Hon är en fantastiskt engagerad och trevlig mäklare och en underbar person. Kan bara rekommendera henne!"
säljare på Önskegången 49

11 sep 2019

"Rebecca överträffade alla mina förväntningar under hela säljprocessen. Hon är engagerad och vill verkligen ens bästa i varje del av försäljningen. Hon informerade hela tiden om vad som händer och hjälper även till med saker som egentligen inte är hennes jobb. Har rekommenderat Rebecca tidigare till flera vänner, och hon har varje gång överträffat vad de kunde förvänta sig i det slutliga priset på deras bostäder. "
säljare på Fastlagsvägen 61

10 sep 2019

"Rebecca var mycket duktig. Jag inspirerade henne med ett högt mål och hon överträffade mina förväntningar. "
säljare på Bokbindarvägen 28

27 aug 2019

"Rebecca var otroligt engagerade genom hela processen. Med en fantastisk annons lockade hon långt fler spekulanter än väntat till visningen. Dessutom var hon en starkt bidragande faktor till att driva upp budgivningen!"
säljare på Inteckningsvägen 11

23 aug 2019

"Mycket bra och engagerad samt informativ på ett personligt och enkelt sätt!"
säljare på Skärmarbrinksvägen 1

19 aug 2019

"Varm, klok och otroligt bra mäklare! Hela processen kändes trygg och som att jag kunde lita på henne. Och var väldigt nöjd med försäljningspriset."
säljare på Hornsgatan 90

02 aug 2019

"Jag hade en svårsåld lägenhet där jag hade fått höga prisförväntningar av tidigare mäklare.
Rebecca var rak och ärlig och slutpriset landade nånstans kring hennes bedömning.
Vi hade en väldigt bra kommunikation och jag blev uppdaterad både när det hände nåt men även när det inte hände nåt så jag kände att jag hade koll på hela försäljningen.
Hon underlättade väldigt mycket för mig då jag reser mycket, med att fixa allt som behövs inför visningar och kontraktsskrivning.
Väljer ni att jobba med Rebecca kommer ni att bli nöjda!"
säljare på Pastellvägen 8

22 maj 2019

"Fantastiskt duktig mäklare med ett oerhört engagemang. Rebecca erbjuder det lilla extra och hon höll mig ständigt uppdaterad genom hela affären. Det hela slutade med att hon genomförde affären med ett resultat som överträffade mina förväntningar. Med sin underbara personlighet och sitt positiva humör sprider hon alltid positiv energi under hela samarbetet! :)
Jag kommer absolut rekommendera Rebecca vidare till nära och kära! "
säljare på Brännkyrkagatan 79

13 maj 2019

"Rebecca gjorde ett superbra jobb och var mycket engagerad! "
säljare på Virebergsvägen 5

09 maj 2019

"Trevlig glad och lyhörd. Det känns som man känt Rebecca länge."
säljare på Finnbergsvägen 2

27 mar 2019

"Rebecca kom mycket väl förberedd till första mötet och redan från start kändes det bara rätt. Hon var extremt proffsig och det märktes att hon hade bra koll på marknaden och att hon visste vad hon gjorde. Som nervösa förstagångssäljare var det guld värt att ha Rebecca vid sin sida som alltid tog sig tid att snabbt besvara frågor och funderingar. Vi rekomenderar henne varmt och kommer utan tvekan kontakta henne igen vid nästa flytt!"
säljare på Schlytersvägen 45

11 mar 2019

"Hon levde helt och fult upp till mina förväntningar. Och tror även att köpren var väldigt nöjd."
säljare på Bondegatan 51

01 mar 2019

"Rebecca har varit engagerad och förtroendefull under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Bokbindarvägen 51

27 jan 2019

"Kom i kontakt med Rebecca via en vän som just köpt en lägenhet som Rebecca mäklade åt säljaren. Det var en riktig lyckoträff!
Rebecca är engagerad, positiv och får en att känna sig trygg under försäljningsprocessen. Det var lätt att bolla tankar och frågor med henne och hon hade full koll på läget och en tydligt plan under hela försäljningen. Hela processen från att ta bilder och ha visning gick mycket smidigare och snabbare än jag hade tänkt mig, och vi fick det pris vi hade önskat plus mer!
Kan varmt rekommendera Rebecca till alla som ska sälja en lägenhet!"
säljare på Boktryckarvägen 6

21 jan 2019

"Rebecca gjorde ett superfint jobb och vi är mer än nöjda. Säljer vi igen så är det Rebecca vi kontaktar! :)"
säljare på Safirgången 15

16 jan 2019

"Jag har haft med Rebecca att göra som både köpare och säljare. Hon är extremt lyhörd, proffsig och kunnig. Har varit väldigt trygg både som köpare och säljare. ++++++"
säljare på Bokbindarvägen 51

12 okt 2018

"Rebecca var oerhört engagerad under hela säljprocessen och jag kunde inte ha varit nöjdare med resultatet. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Skärmarbrinksvägen 5

05 okt 2018

"Rebecca är en noggrann kunnig mäklare med en god kommunikation och skötte min försäljning första klassiskt. Hon gjorde det enkelt i en något trasslig situation. "
säljare på Älvsåkersgränd 45

14 sep 2018

"Personligt och trevligt positivt bemötande."
säljare på Ekensbergsvägen 118

13 sep 2018

"Vi har sålt en trea på Hägerstensåsen. Rebecca är alltid trevlig glad possetiv och förmedlar mkt energi.
Vi har anlitat henne tidigare så vi visste att hon skulle klara av att sälja vår lägenhet till önskat pris. Hon gav oss till och med mer än vad vi ville ha för lägenheten . Så vi kan starkt rekommendera henne till andra. "
säljare på Sparbanksvägen 10

29 aug 2018

"Rebecca är som klippt och skuren för sin proffesion. Är naturligt karismatisk, engagerad och samtidigt kompetent, punktlig och engagerad. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Ekensbergsvägen 118

23 aug 2018

"Otroligt duktig och ambitiös och får säljaren att känna sig i trygga händer. Noggrann och ser till minsta lilla detalj. Hon höll kontinuerlig kontakt och uppdaterade mig så fort det hände något. Skulle absolut anlita henne igen!"
säljare på Tångvägen 20

18 apr 2018

"Jättenöjd med Rebecca! Rekommenderar henne till alla! "
säljare på Siljansvägen 82

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
86 240 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
83 av 87 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
85 av 87 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 87 säljare

Rebecca på kartan.

160 tidigare annonser
1 bostäder till salu
87 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
2 893 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hägerstensåsen
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Orminge
3 rum, 61 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 205 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd o kunnig o väldigt gott samarbete ,rekommenderar gärna Rebecca då jag är mer än nöjd"
2 550 000 kr
Lägenhet Bagarmossen
+ 255 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare, hon har från första kontakttillfället varit otroligt engagerad, kunnig, rak i sin kommunikation, pålitlig och professionell men med ett unikt varmt och personligt bemötande. Mycket lyhörd och flexibel genom hela processen - vi kunde inte ha varit mer nöjda! "
4 250 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 255 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rebecca är en mäklare i absolut toppklass
Hon är mycket kunnig, snäll och trevlig i kombination med ett sylvasst sinne för en god affär.
Rebecca vägleder på ett synnerligen proffesionellt sätt, utan att för den skull bli opersonlig eller svårförståelig för vare sig säljare, intressenter eller köpare
Vi rekommenderar henne varmt.
//Cecilia & Fredrik "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.