Rebecca Nowicka

Profilbild för Rebecca Nowicka
Rebecca Nowicka
5.0 / 5
(94 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
8 st
105 915 000 kr

Bakgrund

Rebecca Nowicka jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2013-01-21. Rebecca har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rebecca har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 109 180 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt hem, lägenhet eller villa, är en av de viktigaste affärerna man gör. Varje affär är speciell och unik på sitt sätt. Genom flera års erfarenhet i branschen vet jag att mitt helhjärtade engagemang lägger grunden för en försäljningsprocess där ni som säljare kan känna er trygga från start till mål. Med mitt driv lämnar jag ingenting åt slumpen och med ett öga för detaljer skapar jag förutsättningar för att just er bostadsförsäljning ska bli er bästa affär.

Jag bor i Älta, Nacka, och vet att områdeskännedomen är en viktig faktor för att skapa trygghet hos en spekulant. Jag står för ett högt engagemang och tillgänglighet för både dig och dina spekulanter. Återkommande säljare, fina kundomdömen och flertalet säljrekord är några av de faktorer som gör att jag älskar mitt jobb!

Jag ser fram emot en kontakt så berättar jag hur du gör din livs största affär till en riktigt lyckad sådan!

Säljare om Rebecca.

30 apr 2024

"Grymt professionell genom hela affären, från start till mål! Rak, tydlig, informativ! Kan varmt rekommendera Rebecca! "
säljare på Björnvägen 26A

06 mar 2024

"Top professional support and advices. Very serious job with excellent experience."
säljare på Täktvägen 26

20 nov 2023

"Tusen tack för ett gott samarbete Rebecca! "
säljare på Krikongatan 9

12 nov 2023

"Har varit i kontakt med många mäklare då vi letat hus, och ingen har varit lika noga, driven, organiserad, påläst och social som Rebecca. 10 av 10 stjärnor!"
säljare på Anemonvägen 30

23 okt 2023

"Rebecca är en otrolig mäklare, med stort engagemang och lyhördhet! När man är i kontakt med Rebecca får man alltid en ärlig bild av nuläget och processen. Rebecca ser till att man som säljare känner sig trygg genom hela affären."
säljare på Stensövägen 5

19 sep 2023

"Detta var min första bostadsförsäljning och jag fick en fantastisk vägledning genom hela processen.
Rebecca Nowicka var tydlig med vad som skulle göras i bostaden innan fotograferingen och talade om vad och hur allt skulle genomföras. Jag har hela tiden känt mig informerad och uppdaterad. Om jag ..."
"Detta var min första bostadsförsäljning och jag fick en fantastisk vägledning genom hela processen.
Rebecca Nowicka var tydlig med vad som skulle göras i bostaden innan fotograferingen och talade om vad och hur allt skulle genomföras. Jag har hela tiden känt mig informerad och uppdaterad. Om jag någon gång i framtiden skall köpa eller sälja anlitar jag gärna Rebecca igen. Det jag uppskattar mest utav allt är hennes raka kommunikation och kompetens.
Noggrann och korrekt från början till avslut."
Läs mer
säljare på Björnmossvägen 82

16 jun 2023

"Vår bostadsrättsförening har sålt flera bostäder med Rebecca och hon lever upp till alla våra förväntningar! Pålitlig, engagerad och alltid tillgänglig. Vi rekommenderar henne starkt. ""
säljare på Vinkelhaksvägen 8

04 apr 2023

"Stort engagemang genom hela processen. Rebecca är närvarande, driven och trygg i en fin blandning. "
säljare på Hämplingevägen 25

17 mar 2023

"Snabb, trevlig och engagerad"
säljare på Vinkelhaksvägen 19

09 mar 2023

"Rebecca är den bästa mäklaren som jag kände "
säljare på Oxelvägen 37

03 mar 2023

"Ingen "
säljare på Örnstigen 41

07 feb 2023

"Hon var verkligen driven och gav mig tips på vägen. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Bagarfruvägen 91

24 jan 2023

"Rebecca har en fenomenal koll på bostadsmarknaden i Älta. Det känns extra viktigt nu i tider då bostadsmarknaden sviktar. Tack vare hennes kompetens och engagemang fick jag en smidig process och ett riktigt bra pris för min lägenhet. Jag hoppas att det dröjer innan jag behöver flytta nästa gång m..."
"Rebecca har en fenomenal koll på bostadsmarknaden i Älta. Det känns extra viktigt nu i tider då bostadsmarknaden sviktar. Tack vare hennes kompetens och engagemang fick jag en smidig process och ett riktigt bra pris för min lägenhet. Jag hoppas att det dröjer innan jag behöver flytta nästa gång men då anlitar jag gärna Rebecca igen. "
Läs mer
säljare på Lillvägen 12

02 jan 2023

"Rebecca är en mycket driven, påläst, kunnig trevlig och engagerad mäklare. Jag kände mig trygg med henne under hela försäljningsprocessen. Kan verkligen rekommendera Rebecca som mäklare."
säljare på Ceciliagatan 8

08 nov 2022

"Jag rekommenderar verkligen Rebecca!
Rebecca har gedigen erfarenhet. Det märks tydligt i allt! I dessa svajiga tider gick min bostadsaffär över alla förväntningar. "
säljare på Bollmoravägen 12

12 maj 2022

"Rebecca var jättebra. Säljer best i Älta"
säljare på Vinkelhaksvägen 7

25 mar 2022

"Ska du sälja i Älta i närområde är Rebecca helt perfekt. Väldigt bra kännedom om området och hade en stor kundbas som hon kunde kontakta och utnyttja.
Hennes råd att styla den tomma lägenheten var helt rätt och var det som gjorde att lägenheten stack iväg i pris, det är jag helt övertygad om."
"Ska du sälja i Älta i närområde är Rebecca helt perfekt. Väldigt bra kännedom om området och hade en stor kundbas som hon kunde kontakta och utnyttja.
Hennes råd att styla den tomma lägenheten var helt rätt och var det som gjorde att lägenheten stack iväg i pris, det är jag helt övertygad om."
Läs mer
säljare på Oxelvägen 39

05 mar 2022

"Rebecca gjorde ett starkt första intryck med mycket energi, målmedvetenhet och positiv inställning vid första träffen, intryck som sedan varit genomgående i hela försäljningen. Professionellt och tydligt genomförande med regelbundna uppdateringar och information kring allt. Rekommenderar Rebecca ..."
"Rebecca gjorde ett starkt första intryck med mycket energi, målmedvetenhet och positiv inställning vid första träffen, intryck som sedan varit genomgående i hela försäljningen. Professionellt och tydligt genomförande med regelbundna uppdateringar och information kring allt. Rekommenderar Rebecca till alla som letar mäklare! "
Läs mer
säljare på Skarpnäcks Allé 7

12 okt 2021

"Rebecca är en väldig professionell, charmig, engagerad och lyhörd mäklare. Jag är super nöjd med hennes bemötande och hela försäljningsprocessen.
Rekommenderar henne varmt."
säljare på Buxbomsvägen 14

16 apr 2021

"Personlig och engagerad."
säljare på Oxelvägen 49

25 feb 2021

"Mycket professionell och duktig mäklare. Rekommenderas starkt."
säljare på Anemonvägen 32

12 feb 2021

"Suverän service hela vägen. Vi kände oss så trygga och säkra med att Rebecca skötte allt på sitt proffsiga sätt!"
säljare på Anemonvägen 36

31 jan 2021

"Mycket engagerad mäklare men koll på marknaden. Rekommenderar henne till alla som vill sälja"
säljare på Diamantgången 87

28 jan 2021

"Underbart trevlig och driven Rebecca "
säljare på Diamantgången 185

23 jan 2021

"Mycket professionell och engagerad."
säljare på Almvägen 13

03 nov 2020

"Rebecca är en fantastisk mäklare och person. Hon är min go-to-woman i både köp och försäljning av bostad och har en helt unik kompetens kring bostäder, köpare och säljare i mitt område. Rekommenderas varmt! "
säljare på Lobeliavägen 3

25 okt 2020

"Rebecca har med bravur, återigen, förmedlat en av våra bostäder.
Hon är professionell, målmedveten och mycket effektiv. Hon har öga för detaljer och en förmåga att förmedla trygghet till både köpare och säljare.Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi var väl uppdaterade under hela försäljni..."
"Rebecca har med bravur, återigen, förmedlat en av våra bostäder.
Hon är professionell, målmedveten och mycket effektiv. Hon har öga för detaljer och en förmåga att förmedla trygghet till både köpare och säljare.Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi var väl uppdaterade under hela försäljningen.
Rekommenderas varmt.
//Brf Snöstjärnan
"
Läs mer
säljare på Lillvägen 34

16 okt 2020

"Det går inte att hitta en mer engagerad mäklare på marknaden, Rebecca är otroligt duktig och kunnig. Driven, lyhörd och höll oss informerade under hela processen. Känslan är 10/10, hon lägger verkligen all sin tid på att allt ska bli bra i minsta detalj för alla parter. Kan varmt rekommendera Re..."
"Det går inte att hitta en mer engagerad mäklare på marknaden, Rebecca är otroligt duktig och kunnig. Driven, lyhörd och höll oss informerade under hela processen. Känslan är 10/10, hon lägger verkligen all sin tid på att allt ska bli bra i minsta detalj för alla parter. Kan varmt rekommendera Rebecca vid både försäljning och köp av bostad."
Läs mer
säljare på Erstaviksvägen 72

07 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Rebecca för dig som letar mäklare: hon är kunnig, erfaren, smart och trygg. Hon har funnits tillgänglig genom hela processen med svar på alla tänkbara frågor. Hon har förhindrat problem som kunnat uppstå, och löst de som kommit på vägen - snabbt och effektivt, vilket har va..."
"Kan varmt rekommendera Rebecca för dig som letar mäklare: hon är kunnig, erfaren, smart och trygg. Hon har funnits tillgänglig genom hela processen med svar på alla tänkbara frågor. Hon har förhindrat problem som kunnat uppstå, och löst de som kommit på vägen - snabbt och effektivt, vilket har varit en enorm trygghet för mig som säljare. Hon förstår både den ekonomiska och den känslomässiga biten och är helt enkelt en fullträff som mäklare."
Läs mer
säljare på Rönnbärsvägen 4

30 sep 2020

"Bästa hjälp ,information , tjänstvillig , informativ o snabb återkoppling .
Bästa 5 an utdelad . "
säljare på Högmoravägen 23

28 sep 2020

"Rebecca är grym, proffsig och 100% engagerad! "
säljare på Stensövägen 22

11 sep 2020

"Ältas klart bästa mäklare"
säljare på Floxvägen 6

11 sep 2020

"Rebecca var perfekt, hade inga synpunkter och kunde marknad och område mycket väl"
säljare på Högmoravägen 34

05 sep 2020

"Att välja Rebecca som mäklare har känts helt rätt. Det har känns tryggt och bra med henne. Jag har upplever henne som engagerad och kunnig inom allt som har med försäljning att göra. "
säljare på Stensövägen 5

18 jun 2020

"Otroligt nöjd med Rebeccas insats vid försäljningen av vår bostad! "
säljare på Bastuvägen 35

28 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Trevlig och en stor kunskap inom sitt yrke. "
säljare på Stensövägen 20

20 maj 2020

"Vi känner Rebecca några år tillbaka och vi kan stark rekommendera henne. Hon vet vad hon gör, hon är mycket engagerad person, måldriven med stort erfarenhet. "
säljare på Oxelvägen 39

03 apr 2020

"Rebecca skötte försäljningen av min lägenhet med stor profession och mycket engagemang.
Hon är en lyhörd och tillmötesgående person som inger ett stort förtroende genom hela processen. Det skapar en trygghet för mig som säljare vilket är viktigt i en stor affär.
"
"Rebecca skötte försäljningen av min lägenhet med stor profession och mycket engagemang.
Hon är en lyhörd och tillmötesgående person som inger ett stort förtroende genom hela processen. Det skapar en trygghet för mig som säljare vilket är viktigt i en stor affär.
"
Läs mer
säljare på Storkällans väg 3

16 mar 2020

"Vi försäljning av fastighet för dödsbos räkning uppkommer ett flertal frågeställningar som behöver omhändertas bla frågor som ska lösas via juridiska ombud och dödsbodelägare vilket mäklaren löste på ett föredömligt sätt.
"
säljare på Skarpnäcks Gårdsväg 21

15 mar 2020

"Helt fantastiskt! Känt mig trygg hela vägen "
säljare på Bäckalidsvägen 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6
Lägenhet
5
Radhus
4
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
109 180 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 94 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 94 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rebecca på kartan.

451 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
93 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

7 495 000 kr
6 rum, 151 m²
49 635 kr/m²
Kedjehus, Nacka
8 495 000 kr
5 rum, 143 m²
59 405 kr/m²
Villa, Nacka
4 495 000 kr
4 rum, 82,8 m²
54 817 kr/m²
Lägenhet, Nacka
6 041 kr/mån
5 995 000 kr
6 rum, 130 m²
46 115 kr/m²
Radhus, Nacka
5 795 000 kr
4 rum, 99 m²
58 535 kr/m²
Parhus, Nacka

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 350 000 kr
Radhus Älta
+ 555 000 kr
5 rum, 125 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
7 820 000 kr
Villa Älta
+ 1 025 000 kr
4 rum, 121 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt professionell genom hela affären, från start till mål! Rak, tydlig, informativ! Kan varmt rekommendera Rebecca! "
2 800 000 kr
Lägenhet Älta
+ 305 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 300 000 kr
Lägenhet Älta
-195 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Älta
3 rum, 86 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.