Rebecca Friis

Profilbild för Rebecca Friis
Säljarfavorit
Rebecca Friis
4.8 / 5
(235 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
31 st
145 575 000 kr

Bakgrund

Rebecca Friis jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2010-04-12. Rebecca har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Rebecca har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 213 852 000 kr.

Presentation


Jag älskar verkligen mitt jobb som fastighetsmäklare! Det säger ganska mycket att jag är inne på mitt elfte år och är fortfarande är lika hungrig!

Om ni vill ha en personlig mäklare som gör skillnad, då har ni hamnat rätt. Jag är extremt engagerad med ett stort intresse för bostäder, förhandling och den sociala kontakten med människor. Det viktigaste för mig är att med stor glädje och trygghet vägleda Er genom säljprocessen, allt för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt.

Jag är så oerhört glad och tacksam för mina fina utmärkelser:

Helår 2020 - Högst försäljningsvärde 2:a plats,
Enskede-Årsta-Vantör, Stockholm

Helår 2020 - Flest rekommendationer 2:a plats,
Enskede-Årsta-Vantör, Stockholm

Tredje kvartalet 2020 - Högst försäljningsvärde 1:a plats,
Enskede-Årsta-Vantör, Stockholm

Andra kvartalet 2020 - Flest rekommendationer 1:a plats,
Enskede-Årsta-Vantör, Stockholm

Andra kvartalet 2020 - Högst försäljningsvärde 1:a plats,
Farsta stadsdelsområde, Stockholm

Första kvartalet 2020 - Högst försäljningsvärde 1:a plats,
Enskede-Årsta-Vantör, Stockholm

Helår 2019 - Flest rekommendationer 1:a plats,
Enskede-Årsta

Att kunna arbeta i hela Stockholm ger mig ett brett kontaktnät och genom att noggrant se över alla detaljer i försäljningen, så har jag möjligheten att handplocka den perfekta köparen till just din bostad.

Du är välkommen att kontakta mig på 0761 66 06 01
eller Rebecca@bosthlm.se

Ha en fortsatt fin dag!

Med vänlig hälsning,
Rebecca

Jag började jobba som mäklarassistent 2006 och sedan började jag jobba på HSB Stockholm där jag sålde nyproducerade lägenheter på ritning. Efter mina avslutade studier på Kungliga Tekniska Högskolan (2010) började jag jobba som fastighetsmäklare på en större kedja och arbetade där i några år. De senaste åren har jag jobbat på BOSTHLM Fastighetsmäklare där jag idag driver eget. Tveka inte på att höra av dig så pratar vi ihop oss hur vi ska göra för att uppnå bästa resultat med just din försäljning!

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Säljare om Rebecca.

07 apr 2021

"Min lägenhet såldes till ett bra pris och Rebeccas insats var avgörande i det. Mycket kunnig och serviceminded."
säljare på Dörrvägen 6

31 mar 2021

"Rebecca va fantastisk! Glad och engagerad och verkligen brinner för sitt jobb.
Super proffsig och bra upplägg ihop stylingen.
Rekommenderar verkligen Rebecca."
säljare på Kyrkogårdsvägen 67

31 mar 2021

"Rebbeca är en sk Trusted Advisor - extremt engagerad, professionell och lyhörd!
Konstant närvarande för att svara på frågor, styr affären men hela tiden med mig på medhörning.
Enormt nöjd! - Värd varenda krona av sitt arvode!"
säljare på Katrineforsvägen 6

28 mar 2021

"Rebecca gjorde ett kanonjobb och sålde min lägenhet när andra liknande lägenheter i området inte gick att sälja. Fantastiskt bra jobbat. "
säljare på Sicklingsvägen 10

28 mar 2021

"Rebecca var otroligt engagerad och gav mycket information och hjälp under hela processen. Hon var som en bästa kompis som jag hela tiden kunde vända mig till om precis allt. Det var Mail, sms och samtal varje dag. Vi kände oss som hennes enda kund, Fast hon med säkerhet hade flera andra bostäder igång och nya på ingång. Hon är glad, rolig, uppmärksamhet, kunnig, snabb och tydlig. Vi är otroligt nöjda och skulle rekommendera henne till alla. Arvodet blev i dyraste laget då budgivningen drog iväg men det är inte riktigt ett problem kanske. Priset var svårt att förutse i denna marknad. Tack för allt Rebecca, glömmer aldrig denna resa."
säljare på Herrhagsvägen 116

27 mar 2021

"fick rekommendation på styling som blev så bra! och bra pris,som gjorde ett så bra intryck på denna ljusa fina lägenhet, som blev ännu bättre.....och finare.."
säljare på Lerbäcksgränd 19

01 mar 2021

"Rebecca är en energifylld och rakt igenom positiv och kunnig person, vilket genomsyrar hela hennes arbete som mäklare. Hon lämnar inget åt slumpen, ser detaljer och följer snabbt upp frågor från såväl köpare som säljare. Dessutom samarbetar hon med superproffsiga fotografer och husexperter. Att hon även kan Enskede utan och innan gör att du inte kan hitta någon bättre än Rebecca om du ska sälja ditt hus eller lägenhet här i Enskede."
säljare på Finska gatan 16

03 feb 2021

"Glad och härlig personlighet. Väldigt uppdaterad på försäljningsområdet och lämnar en trovärdig nivå på kommande försäljningspris för objektet. Vilket det även landade på. Vi kommer att välja henne som mäklare nästa gång också."
säljare på Odelbergsvägen 32

02 dec 2020

"Rebecca var toppen! Vi kände oss trygga hela vägen! "
säljare på Fågelkärrsvägen 2D

04 nov 2020

"Rebecca är ett proffs, ger sig in helhjärtat i uppdraget och lovar inget hon inte kan hålla. Är supernöjd från första intrycket och hela vägen genom försäljningen. Kan inte annat än varmt rekommendera henne."
säljare på Fartygsgatan 6

01 nov 2020

"Rebecca är en fantastiskt bra mäklare som fick oss att känna oss trygga under hela processen. Hon är lyhörd, målmedveten och oerhört proffsig. "
säljare på Solvägen 27

29 okt 2020

"Vi är jättenöjda med Rebeccas insats. Hon hade stenkoll på allt och var ett stort stöd genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Kulstötarvägen 24

23 okt 2020

"Super-Rebecca!"
säljare på Handelsvägen 28

22 okt 2020

"Mycket bra mäklat av Rebecca! Hon lyckades hitta en köpare utanför marknaden som kunde ge ett bra pris. Snyggt hittat!"
säljare på Kolonivägen 46

20 okt 2020

"Rebecca är inte någon typisk mäklare. Istället möts man av en genuint varm och engagerad person hos vilken det lyser igenom att hon bara älskar sitt jobb och tycker det är viktigt. Superproffsig och samtidigt personlig! Någon man som både köpare och säljare verkligen kan lita på."
säljare på Skönviksvägen 272

15 okt 2020

"Huset såldes innan visning så därav ingen annons. "
säljare på Victor Balcks väg 130

08 okt 2020

"Toppen mäklare; professionell, punktlig, engagerad och skicklig. Vill du ha en bra mäklare så är Rebecca den vassaste kniven i lådan. Hon är bäst. "
säljare på Harpsundsvägen 117

30 sep 2020

"Om vi ska flytta någon mer gång kommer vi att välja henne igen! Så seriös, duktig och driven. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Sköntorpsvägen 107

30 sep 2020

"Rebecca är trevlig, engagerad och väldigt kunnig. Hon har ett bra klientregister, jobbade aktivt med alla intressenter och sålde högt över vår förväntade målbild. Vi kan varmt rekommendera Rebecca i kommande försäljningar. "
säljare på Avmätarvägen 1C

29 sep 2020

"Supertrevlig Duktig och Engagerad mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Helgestavägen 69

28 sep 2020

"Rebecca är väldigt flexibel och var lätt att bolla idéer med. Rebecca får därför mina varmaste rekommendationer."
säljare på Handelsvägen 28

25 sep 2020

"Otroligt kunnig ödmjuk o h väldigt mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Kan varm rekommendera Rebecka! "
säljare på Nynäsvägen 315

25 sep 2020

"Rebecca ÄR den vassaste kniven i lådan. Drömmen att sälja med. Under hela resan kände vi oss trygga med att hon säkerställer bästa möjliga affär. Hon kostar lite mer men det är värt varenda krona!"
säljare på Stora Gungans väg 19

21 sep 2020

"Fantastisk mäklare, vet vad hon gör och gör det med bravur! Lyhörd, omtänksam och genuin. Höll mig informerad och uppdaterad genom hela processen. "
säljare på Götaforsvägen 30

08 sep 2020

"Jättebra mäklare, men lite besviken vid slutpriset.
"
säljare på Stjärngossevägen 102

08 sep 2020

"Flexibel, lyhörd, driven och seriöst intresserad av sitt arbete, en mäklare jag varmt rekommenderar!"
säljare på Avmätarvägen 1A

08 sep 2020

"Rebecca är en otroligt kompetent och driven mäklare med ett tydligt fokus på att nå en bra affär och snabbt komma till avslut. Svarsnivån imponerade oss, likaså det generella intrycket från byrån. Bosthlm's fotografiska material är svårslaget på marknaden och vi har använt oss av dem vid sammanlagt fyra försäljningar där vi varit nöjda varje gång.
"
säljare på Turingevägen 158

25 jul 2020

"Rebecca är en fenomenal mäklare som verkligen gav allt i jobbet med att sälja vårt hus.
Hon jobbar med duktiga fotografer, framförallt kvällsbilderna blev väldigt bra.
Jag skulle gärna använda hennes tjänster igen och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Avmätarvägen 1E

09 jul 2020

"Rebecca var snabb, lättsam och ingav förtroende. På ett självsäkert sätt lyckades hon sälja lägenheten till ett pris över våra förväntningar!"
säljare på Jönåkersvägen 15

01 jul 2020

"Rebecka är en mycket driven och högst engagerad mäklare som får både säljare och köpare att känna sig trygga i processen. Hon är inlyssnande och finns alltid tillgänglig för frågor och svarar snabbt både via sms/mejl/mobil. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare och slutpriset för vår villa. Rekommenderar starkt att välja henne vid bostadsförsäljning. "
säljare på Sköldingevägen 47

01 jul 2020

"Var alltid tillgänglig och kom med svar. "
säljare på Skoghallsvägen 10

30 jun 2020

"Så glad att vi valde att sälja vårt hus med Rebecca️️ som vår mäklare!! "
säljare på Hyltingevägen 8A

30 jun 2020

"Rebecca Friis är en underbar person som charmar alla! Hon är ambitiös och har stor kunskap om bostadsmarknaden. Det kändes tryggt att sälja med Rebecca, hon höll oss uppdaterade och svarade snabbt när vi hade frågor. Vi ger henne 5 stjärnor i betyg!"
säljare på Herrhagsvägen 122

27 jun 2020

"Rebecca är jättetrevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Trollesundsvägen 171

25 jun 2020

"Vi är jättenöjda med Rebecca! Hon utformade en fantastisk annons med fina bilder och målande beskrivningar. Hon uppdaterade oss frekvent och genomförde visningar och budgivning på ett bra sätt. Vi kände oss trygga med hennes process och kunde fokusera på vårt vardagsliv under tiden."
säljare på Ålbergavägen 16

05 jun 2020

"Mitt under pandemi såldes lägenheten för över bankens senaste värdering. Engagerad och ständigt nåbar. "
säljare på Harpsundsvägen 80A

20 maj 2020

"En mäklare med energi och passion!"
säljare på Polovägen 21

07 maj 2020

"En riktigt professionell, lyhörd mäklare som från första mötet har varit tillgänglig, lyhörd och engagerad! "
säljare på Trollesundsvägen 163

28 apr 2020

"Rebecca är en driven och engagerad mäklare, kunnig och med bra koll på prisbilden i området.
Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Lingvägen 63

28 apr 2020

"Den bästa mäklarupplevelsen jag haft och någonsin kunnat önska mig. Vet precis vart jag ska gå nästa gång jag vill sälja eller köpa!"
säljare på Polovägen 22

23 apr 2020

"Mycket duktig och professionell mäklare! Rekommenderar Rebecca alla dagar i veckan."
säljare på Kallforsvägen 12

20 apr 2020

"Rebecca är vettig, smart och trevlig. Hon inger förtroende och är väldigt snabb på att tänka om och återkoppla om det är något som dyker upp, vilket är en extra bra egenskap i dessa komplicerade tider!"
säljare på Bisittargatan 42

20 apr 2020

"Rebecca Friis är bäst !!
Försäljningen av vårt hus har gått lätt och bra tack vare Rebeccas hängivna arbete.
"
säljare på Vildandsvägen 52

30 mar 2020

"Superbra mäklare!! Väldigt engagerad och höll mig som säljare informerad under hela processen. "
säljare på Harpsundsvägen 79

13 mar 2020

"För andra gången anlitade jag nyligen Rebecca Friis för min lägenhetsförsäljning. Som senast blev jag lika nöjd igen. Efter en vecka var min lägenhet såld innan visning och min dröm om att köpa mig en lägenhet i stan blev verklighet. Rebecca är inte bara väldigt effektiv och kunnig utan också väldigt omtänksam och mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda. Det gör att hela processen blir trygg och enkel för båda parter. Om jag säljer igen i framtiden kommer jag aldrig tveka över att anlita Rebecca igen! :)"
säljare på Trollesundsvägen 147

09 mar 2020

"Tvekade inte att vända mig till skickliga, proffsiga och trevliga Rebecca när det blev aktuellt med en ny försäljning. Och jag är igen så nöjd man kan bli och Rebecca skulle tveklös vara mitt förstahandsval om det blir någon mer försäljning. Rebecca gör att det känns tryggt och enkelt att sälja. Bästa rekommendationerna!"
säljare på Åsögatan 96

09 mar 2020

"Är väl alltid jobbigt att betala så högt arvode men samtidigt betyder ju det oftast att det gått bra i försäljningen. Får ta det goda med det onda :-)
Över lag var Rebecka superbra, engagerad, lyhörd, förtroendeingivande och kompetent"
säljare på Handelsvägen 28

16 feb 2020

"Rebecca är den bästa mäklaren vi någonsin stött på! Tack vare hennes spekulantregister lyckades hon hitta en köpare och sy ihop en affär på mindre än tre dagar! Vi är supernöjda med priset och hela försäljningen. Högdalens bästa mäklare!"
säljare på Trollesundsvägen 157

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
213 852 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
224 av 235 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
203 av 231 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
229 av 232 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 235 säljare

Rebecca på kartan.

376 tidigare annonser
4 bostäder till salu
233 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
1 rum, 19 m²
78 684 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 361 kr/mån
7 395 000 kr
5 rum, 128 m²
57 773 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 570 kr/mån
2 625 000 kr
2 rum, 61,5 m²
43 032 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 371 kr/mån
1 450 000 kr
1 rum, 18 m²
80 555 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 232 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 145 000 kr
Villa Midsommarkransen
+ 1 850 000 kr
6 rum, 68 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
7 650 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 1 255 000 kr
4 rum, 95,5 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 455 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
7 295 000 kr
Lägenhet Älvsjö
5 rum, 110 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
13 300 000 kr
Villa Enskede
+ 2 550 000 kr
5 rum, 157 m²
Utropspris: 10 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rebbeca är en sk Trusted Advisor - extremt engagerad, professionell och lyhörd!
Konstant närvarande för att svara på frågor, styr affären men hela tiden med mig på medhörning.
Enormt nöjd! - Värd varenda krona av sitt arvode!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.