Rebecca Friis

Profilbild för Rebecca Friis
Säljarfavorit
Rebecca Friis
4.8 / 5
(190 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
29 st
186 460 000 kr

Bakgrund

Rebecca Friis jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2010-04-12. Rebecca har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Rebecca har haft 41 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 243 330 000 kr.

Presentation


Jag älskar verkligen mitt jobb som fastighetsmäklare! Det säger ganska mycket att jag är inne på mitt tionde år och är fortfarande är lika hungrig!

Om ni vill ha en personlig mäklare som gör skillnad, då har ni hamnat rätt. Jag är extremt engagerad med ett stort intresse för bostäder, förhandling och den sociala kontakten med människor. Det viktigaste för mig är att med stor glädje och trygghet vägleda Er genom säljprocessen, allt för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt.

Att kunna arbeta i hela Stockholm ger mig ett brett kontaktnät och genom att noggrant se över alla detaljer i försäljningen, så har jag möjligheten att handplocka den perfekta köparen till just din bostad.

Jag är så oerhört glad och tacksam att jag kom på 1:a plats som mäklaren som fått flest rekommendationer under hela 2019 - Enskede/Årsta/Vantör!

Du är välkommen att kontakta mig på 0761 66 06 01
eller Rebecca@bosthlm.se

Ha en fortsatt fin dag!

Med vänlig hälsning,
Rebecca

Jag började jobba som mäklarassistent 2006 och sedan började jag jobba på HSB Stockholm där jag sålde nyproducerade lägenheter på ritning. Efter mina avslutade studier på Kungliga Tekniska Högskolan (2010) började jag jobba som fastighetsmäklare på en större kedja och arbetade där i några år. De senaste åren har jag jobbat på BOSTHLM Fastighetsmäklare där jag idag driver eget. Tveka inte på att höra av dig så pratar vi ihop oss hur vi ska göra för att uppnå bästa resultat med just din försäljning!

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Säljare om Rebecca.

21 sep 2020

"Fantastisk mäklare, vet vad hon gör och gör det med bravur! Lyhörd, omtänksam och genuin. Höll mig informerad och uppdaterad genom hela processen. "
säljare på Götaforsvägen 30

08 sep 2020

"Jättebra mäklare, men lite besviken vid slutpriset.
"
säljare på Stjärngossevägen 102

08 sep 2020

"Flexibel, lyhörd, driven och seriöst intresserad av sitt arbete, en mäklare jag varmt rekommenderar!"
säljare på Avmätarvägen 1A

08 sep 2020

"Rebecca är en otroligt kompetent och driven mäklare med ett tydligt fokus på att nå en bra affär och snabbt komma till avslut. Svarsnivån imponerade oss, likaså det generella intrycket från byrån. Bosthlm's fotografiska material är svårslaget på marknaden och vi har använt oss av dem vid sammanlagt fyra försäljningar där vi varit nöjda varje gång.
"
säljare på Turingevägen 158

25 jul 2020

"Rebecca är en fenomenal mäklare som verkligen gav allt i jobbet med att sälja vårt hus.
Hon jobbar med duktiga fotografer, framförallt kvällsbilderna blev väldigt bra.
Jag skulle gärna använda hennes tjänster igen och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Avmätarvägen 1E

09 jul 2020

"Rebecca var snabb, lättsam och ingav förtroende. På ett självsäkert sätt lyckades hon sälja lägenheten till ett pris över våra förväntningar!"
säljare på Jönåkersvägen 15

01 jul 2020

"Rebecka är en mycket driven och högst engagerad mäklare som får både säljare och köpare att känna sig trygga i processen. Hon är inlyssnande och finns alltid tillgänglig för frågor och svarar snabbt både via sms/mejl/mobil. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare och slutpriset för vår villa. Rekommenderar starkt att välja henne vid bostadsförsäljning. "
säljare på Sköldingevägen 47

01 jul 2020

"Var alltid tillgänglig och kom med svar. "
säljare på Skoghallsvägen 10

30 jun 2020

"Så glad att vi valde att sälja vårt hus med Rebecca️️ som vår mäklare!! "
säljare på Hyltingevägen 8A

30 jun 2020

"Rebecca Friis är en underbar person som charmar alla! Hon är ambitiös och har stor kunskap om bostadsmarknaden. Det kändes tryggt att sälja med Rebecca, hon höll oss uppdaterade och svarade snabbt när vi hade frågor. Vi ger henne 5 stjärnor i betyg!"
säljare på Herrhagsvägen 122

27 jun 2020

"Rebecca är jättetrevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Trollesundsvägen 171

25 jun 2020

"Vi är jättenöjda med Rebecca! Hon utformade en fantastisk annons med fina bilder och målande beskrivningar. Hon uppdaterade oss frekvent och genomförde visningar och budgivning på ett bra sätt. Vi kände oss trygga med hennes process och kunde fokusera på vårt vardagsliv under tiden."
säljare på Ålbergavägen 16

05 jun 2020

"Mitt under pandemi såldes lägenheten för över bankens senaste värdering. Engagerad och ständigt nåbar. "
säljare på Harpsundsvägen 80A

20 maj 2020

"En mäklare med energi och passion!"
säljare på Polovägen 21

07 maj 2020

"En riktigt professionell, lyhörd mäklare som från första mötet har varit tillgänglig, lyhörd och engagerad! "
säljare på Trollesundsvägen 163

28 apr 2020

"Rebecca är en driven och engagerad mäklare, kunnig och med bra koll på prisbilden i området.
Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Lingvägen 63

28 apr 2020

"Den bästa mäklarupplevelsen jag haft och någonsin kunnat önska mig. Vet precis vart jag ska gå nästa gång jag vill sälja eller köpa!"
säljare på Polovägen 22

23 apr 2020

"Mycket duktig och professionell mäklare! Rekommenderar Rebecca alla dagar i veckan."
säljare på Kallforsvägen 12

20 apr 2020

"Rebecca är vettig, smart och trevlig. Hon inger förtroende och är väldigt snabb på att tänka om och återkoppla om det är något som dyker upp, vilket är en extra bra egenskap i dessa komplicerade tider!"
säljare på Bisittargatan 42

20 apr 2020

"Rebecca Friis är bäst !!
Försäljningen av vårt hus har gått lätt och bra tack vare Rebeccas hängivna arbete.
"
säljare på Vildandsvägen 52

30 mar 2020

"Superbra mäklare!! Väldigt engagerad och höll mig som säljare informerad under hela processen. "
säljare på Harpsundsvägen 79

13 mar 2020

"För andra gången anlitade jag nyligen Rebecca Friis för min lägenhetsförsäljning. Som senast blev jag lika nöjd igen. Efter en vecka var min lägenhet såld innan visning och min dröm om att köpa mig en lägenhet i stan blev verklighet. Rebecca är inte bara väldigt effektiv och kunnig utan också väldigt omtänksam och mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda. Det gör att hela processen blir trygg och enkel för båda parter. Om jag säljer igen i framtiden kommer jag aldrig tveka över att anlita Rebecca igen! :)"
säljare på Trollesundsvägen 147

09 mar 2020

"Tvekade inte att vända mig till skickliga, proffsiga och trevliga Rebecca när det blev aktuellt med en ny försäljning. Och jag är igen så nöjd man kan bli och Rebecca skulle tveklös vara mitt förstahandsval om det blir någon mer försäljning. Rebecca gör att det känns tryggt och enkelt att sälja. Bästa rekommendationerna!"
säljare på Åsögatan 96

09 mar 2020

"Är väl alltid jobbigt att betala så högt arvode men samtidigt betyder ju det oftast att det gått bra i försäljningen. Får ta det goda med det onda :-)
Över lag var Rebecka superbra, engagerad, lyhörd, förtroendeingivande och kompetent"
säljare på Handelsvägen 28

16 feb 2020

"Rebecca är den bästa mäklaren vi någonsin stött på! Tack vare hennes spekulantregister lyckades hon hitta en köpare och sy ihop en affär på mindre än tre dagar! Vi är supernöjda med priset och hela försäljningen. Högdalens bästa mäklare!"
säljare på Trollesundsvägen 157

19 jan 2020

"Wow vilken mäklare! Rebecca har överträffat mina förväntningar. Jag kunde inte blivit nöjdare! Rebecca sålde min lägenhet på Harpsundsvägen 135 i Högdalen snabbt och till ett riktigt bra pris. Hon har varit lyhörd, påläst, jordnära och mänsklig. Dessutom har hon stenkoll på Högdalens område och gör allt för att alla ska bli nöjda, både säljaren och köparen. Tack så jättemycket Rebecca!
"
säljare på Harpsundsvägen 135

10 jan 2020

"Rebecca var jätte duktig, stöttande och engagerad. Hon var tydlig med vad som kunde förväntas och vad jag behövde tänka på. Hon var snabb på att svara och vi hade en tydlig och bra kommunikation."
säljare på Vivstavarvsvägen 163

08 jan 2020

"Jag är jättenöjd med Rebecca. Hon känns helt självklar i sin yrkesroll och jag har känt mig väldigt trygg med henne hela vägen. Hon visar stort engagemang, ger värme och pepp och är samtidigt tydlig och rak. Guldklimp! "
säljare på Skebokvarnsvägen 302

16 dec 2019

"Jag anlita Rebecca Friis till försäljning av min lägenhet i Högdalen och jag är otroligt nöjd med henne. Rebecca är engagerad, vänlig samt väldigt kunnig och professionell vilket gjorde mig trygg som säljare.
Rebecca sålde min lägenhet i rekordfart!
Hela försäljningsprocess gick smidigt tack vare hennes hjälp.
Bosthlms stylist och fotograf gjorde även ett otroligt snyggt jobb.
Jag är supernöjd och rekommenderar varmt Rebecca till alla som vill sälja tillsammans med en fantastisk mäklare."
säljare på Skebokvarnsvägen 283

02 dec 2019

"Superbra jobb av Rebecca som är energisk, positiv och gav mig raka och ärliga svar på alla mina funderingar. Rekommenderas!!"
säljare på Brevvägen 5

25 nov 2019

"Upplevde att bilderna inte blev så fina, i övrigt mycket nöjd."
säljare på Harpsundsvägen 65

24 nov 2019

"Rebecca är otroligt duktig och alltid lika snabb på att återkoppla!"
säljare på Harpsundsvägen 84B

20 nov 2019

"Rebecca är oerhört lätt att tycka om och gör sitt jobb väldigt professionellt!"
säljare på Nynäsvägen 338

19 nov 2019

"Jättenöjd! Rebecca är snabb, lyhörd, professionell och målinriktad.
Rekommenderar absolut andra att kontakta Rebecca inför en försäljning. "
säljare på Fiskebyvägen 3

18 nov 2019

"Rebecca Friis var ett jättebra stöd för oss under hela försäljningsprocessen, vilket var viktigt för oss speciellt med tanke på att det var första gången vi sålde bostad. Hon är kunnig, engagerad och entusiastisk samt har en härlig positiv energi som smittar av sig. Vi skulle rekommendera henne till dig som planerar bostadsförsäljning!"
säljare på Harpsundsvägen 157

02 nov 2019

"Rebecca gjorde ett väldigt bra intryck och jag kände mig trygg och välinformerad under hela processen. Rekommenderar varmt Rebecca inför din kommande försäljning. "
säljare på Fågelstavägen 12A

29 okt 2019

"Rebecca var otroligt smidig och lätt att ha att göra med!
Alltid lätt att få kontakt med och var det något hon behövde kolla upp så tog det inte lång tid innan återkoppling.
Nästa försäljning så kommer jag garanterat söka upp henne var hon nu jobbar någonstans...!
Jag kan med lätthet rekommendera Rebecca!
Mvh / Petter "
säljare på Stockholmsvägen 71

22 okt 2019

"Engagerad och proffsig. Rak i kommunikationen på ett trevligt sätt."
säljare på Järnlundsvägen 31

16 okt 2019

"Really happy with my experience with Rebecca, it was a pleasure to work with her on the sale of my apartment."
säljare på Arkadvägen 4

08 okt 2019

"Fantastisk mäklare! Kändes tryggt och uppdaterat hela vägen. Rekommenderar Rebecca starkt! "
säljare på Harpsundsvägen 65

03 okt 2019

"Rebecca har varit helt fantastisk under hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig, alltid snabb att svara på frågor. Glad, positivt och lätt att ha att göra med. Mycket kunnig och professionell. Kan varmt rekommendera henne som mäklare, eller snarare, om du har chansen att välja Rebecca - VÄLJ Rebecca."
säljare på Harpsundsvägen 81

27 sep 2019

"Vi är jättenöjda med Rebeccas arbete!"
säljare på Maratonvägen 121

25 sep 2019

"Jag är mycket nöjd över Rebeccas insats! Hon var mycket lyhörd och engagerad hela vägen från start till mål. Ett proffs helt enkelt. "
säljare på Bäckvägen 149

22 sep 2019

"Under min bostadsförsäljning har Rebecca Friis gjort ett fantastiskt bra jobb. Rebecca var både noggrann och snabb i all kommunikation under hela processen och jag litade på henne fullt ut. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Rebecca."
säljare på Tussmötevägen 207H

31 aug 2019

"Rebecka var trevlig och lyssnade på mina önskemål. Hon försökte inte få mig att acceptera ett lägre pris än det jag ville ha trots lite trög budgivning i början. Tillräckligt rutinerad att våga ha is i magen och vänta ut köparna. "
säljare på Harpsundsvägen 61

28 aug 2019

"Rebecca gjorde ett fantastiskt bra arbete genom hela försäljningsprocessen då vi sålde vår lägenhet i Högdalen. Allt från det initiala mötet fram tills kontraktsskrivning har funkat smidigt och vi som säljare har känt oss fullständigt trygga och nöjda genom hela processen och är mycket nöjda med slutresultatet! Rebecca visar stort engagemang genom att alltid vara tillgänglig och uppdatera oss som säljare löpande om vad som händer. Skulle utan tvekan anlita Rebecca igen! "
säljare på Harpsundsvägen 83

17 aug 2019

"Rebecca Friis är det mest professionella, serviceinriktade fastighetsmäklare som jag har träffat! Jag är så tacksam att en vän som anlitat Rebecka Friis rekommenderade henne till mig. Från första stund kände jag att Rebecka gjorde allt för att de skulle bli en riktigt bra affär. Jag har sålt och köpt lägenheter, hus, sommarstugor i snart 20 år och har träffat alla möjliga fastighetsmäklare men ingen kan mäta sig med Rebecka! Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera henne och BOSTHLM med deras fotograf Kalle som gjorde ett grymt jobb! Stort tack️️️️️"
säljare på Förrådsgatan 1

26 jun 2019

"Bästa mäklaren! Överträffade förväntan med råge!"
säljare på Herrhagsvägen 113

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
17
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
243 330 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 190 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
185 av 190 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 190 säljare

Rebecca på kartan.

317 tidigare annonser
6 bostäder till salu
188 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1 rum, 32 m²
56 093 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 322 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 61 m²
49 098 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 925 kr/mån
2 700 000 kr
2 rum, 61 m²
44 262 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 250 kr/mån
5 500 000 kr
4 rum, 96 m²
57 291 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 347 kr/mån
5 995 000 kr
4 rum, 74 m²
81 013 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 700 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 000 000 kr
Villa Tallkrogen
+ 605 000 kr
6 rum, 118 m²
Utropspris: 7 395 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Stureby
+ 205 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk mäklare, vet vad hon gör och gör det med bravur! Lyhörd, omtänksam och genuin. Höll mig informerad och uppdaterad genom hela processen. "
2 500 000 kr
Lägenhet Bandhagen
+ 250 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
8 400 000 kr
Lägenhet Stureby
5 rum, 110 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Flexibel, lyhörd, driven och seriöst intresserad av sitt arbete, en mäklare jag varmt rekommenderar!"
3 025 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 50 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.