Rasmus Eriksson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Rasmus Eriksson
Profilbild för Rasmus Eriksson
Rasmus Eriksson
5.0 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
5 st
49 355 000 kr

Bakgrund

Rasmus Eriksson jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2021-03-23. Rasmus har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rasmus har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 35 355 000 kr.

Presentation

RASMUS ERIKSSON

Att genomföra en bostadsaffär är för många den största affären man gör. Målsättningen för honom är att göra den till ert livs bästa. Valet av mäklare är en viktig faktor för att uppnå just detta. Det är för Rasmus självklart att alltid vara lyhörd, engagerad och tillgänglig. Detta för att skapa en trygghet under hela försäljningsprocessen för dig som säljare eller köpare. Hans mål är att ni ska vara så pass nöjda att det för er är en självklarhet att rekommendera honom vidare till era bekanta! Drivet av att prestera på hög nivå samt vinnarskallen har han fått genom sin idrottskarriär inom tennis och padel. Här får ni en mäklare som är tillgänglig dygnet runt!

Rasmus har varit i branschen i fyra år och har dessutom varit Sveriges bästa säljare inom sitt område!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Rasmus.

10 jan 2024

"Engagerad och trevlig mäklare passar ypperligt för sitt arbete.
Lätt att få tag på, bra återkoppling. Rasmus får högsta betyg ."
säljare på Sparvgatan 31

07 dec 2023

"Rasmus Eriksson,
är en mycket kompetent och angenäm person samt mycket smidig och effektiv som mäklare.
Under hela processen dvs. innan, under och även efter försäljningen är han alltid tillgänglig.
Han förberedde caset på ett mycket bra sätt och höll alla intressenter uppdaterade i "realtid", ..."
"Rasmus Eriksson,
är en mycket kompetent och angenäm person samt mycket smidig och effektiv som mäklare.
Under hela processen dvs. innan, under och även efter försäljningen är han alltid tillgänglig.
Han förberedde caset på ett mycket bra sätt och höll alla intressenter uppdaterade i "realtid", när väl huset kom på marknaden.
Därför gick försäljningen med rekordfart.
Rasmus har mycket goda kunskaper om fastigheter, husbyggande och konstruktioner etc. Denna kunskap i kombination med hans höga sociala kompetens är ett framgångskoncept.
Rasmus skapar mycket energi och man har svårt att inte vara glad i hans närvaro, oavsett ålder, samtidigt som han klargör fakta på ett tydligt och lättförståeligt sätt.
Min far som ägde huset och byggde det själv för 58 år sedan hade lite separationsångest, men med det fortroende som Rasmus direkt skapade blev det inget problem.
Skoj att se de två fika och skratta tillsammans trots 60 år i ålderskillnad.
Rasmus har också skapat en bra relation med de nya köparna och vår far är där då och då och kollar in att allt går bra med deras "moderniseringsprojekt" och glädjer sig att han har byggt huset, där nu en ung familj flyttar in och skapar sitt eget drömhus.
Vi blev rekommenderade att kontakta Rasmus av tidigare kunder som är lika nöjda som vi.
Min far, bror och jag kan varmt rekommendera Rasmus, både pga. hans professionella kompetens inom sitt yrke och hans höga sociala kompetens. Vi är mycket nöjda!
På en 10 gradig skala, får han av oss 100 poäng :-)
"
Läs mer
säljare på Lillebäcksgatan 5

07 dec 2023

"Rasmus ställer verkligen upp och löser de problem som kan dyka upp på vägen. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Perstorpsgatan 6A

06 dec 2023

"Lägenheten visades på en söndag, den var såld tisdagen veckan efter. I dessa tider! Jag är mycket nöjd, att få en vinst i dessa tider kräver sin mäklare."
säljare på Assarsgatan 2A

20 sep 2023

"Rasmus var professionell och kunnig. Han såg till att det blev en smidig och framgångsrik försäljning. Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen och rekommenderar starkt Rasmus till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.
"
säljare på Roskildevägen 31B

27 aug 2023

"Bästa mäklare i stan"
säljare på Vattenverksvägen 27A

27 aug 2023

"Bra mäklare, enkelt att jobba med, väldigt engagerat. "
säljare på Kronetorpsgatan 74A

24 aug 2023

"Kan varmt rekommendera mäklare Rasmus Eriksson. En mäklare att lita på, med hög kompetens. Trots svåra tider för oss som vill sälja, lyckades han på kort tid sälja min lägenhet och för ett pris som jag dessutom blev nöjd med. Under hela processen var han tillgänglig och tydlig, viket kändes skönt..."
"Kan varmt rekommendera mäklare Rasmus Eriksson. En mäklare att lita på, med hög kompetens. Trots svåra tider för oss som vill sälja, lyckades han på kort tid sälja min lägenhet och för ett pris som jag dessutom blev nöjd med. Under hela processen var han tillgänglig och tydlig, viket kändes skönt för mig som förstagånssäljare. Så utan tvekan, högsta betyg till Rasmus. "
Läs mer
säljare på Kronborgsvägen 18A

24 aug 2023

"Vi uppskattade att han var lyhörd på oss när vi ville ta lite paus i försäljningsprocessen."
säljare på Nybogatan 21

28 jul 2023

"En mäklare med både stor passion & bred kunskap om såväl marknaden som objektet. Samtidigt oerhört trevlig och enkel att ha att göra med. 5 av 5 tummar upp, kunde ej varit mer nöjd!"
säljare på Kollegiegatan 9A

12 jul 2023

"Gällande frågan om målinriktning där vi satte 3; vi uppfattade Rasmus som alldeles lagom driven. Dvs på ett positivt sätt, han varken tog över eller var undlåtande, utan var hela tiden väldigt lyhörd för oss och våra önskemål.
Då jag är äldre och har svårt för att ta mig runt, var Rasmus vänlig ..."
"Gällande frågan om målinriktning där vi satte 3; vi uppfattade Rasmus som alldeles lagom driven. Dvs på ett positivt sätt, han varken tog över eller var undlåtande, utan var hela tiden väldigt lyhörd för oss och våra önskemål.
Då jag är äldre och har svårt för att ta mig runt, var Rasmus vänlig att erbjuda sig skjuts, vilket jag uppskattade mycket! På det stora hela har Rasmus varit mycket tillmötesgående och är mycket trevlig och varm som person. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Rödkullastigen 11A

11 jul 2023

"Kan till 100% rekommendera Rasmus. Ett extra stort plus för hans engagemang efter försäljning då han stöttat mig och min sambo genom att läsa årsredovisningar, kolla upp föreningar med mera. Supernöjd!"
säljare på Korsörvägen 16A

14 maj 2023

"Värderingen blev fel, kan bero på de kärva tiderna."
säljare på Skvatterevsgatan 36

08 maj 2023

"Mäklaren var väldigt tillmötesgående på våra krav och var väldigt lätt att få tag i när vi hade frågor. Han får fem stjärnor i betyg."
säljare på Kollegiegatan 9A

07 apr 2023

"Väldigt trevligt, målinriktat, flexibelt, absolut jag skulle anlita Rasmus igen "
säljare på Rödkullastigen 9B

31 mar 2023

"Allt gick smidigt, från första mötet till sista.
Trevligt bemötande!
Bra förslag på olika lösningar...
Rekommenderar varmt mäklarna från Våningen & Villan "
säljare på Tornfalksgatan 14

10 mar 2023

"Rasmus ingav förtroende och har ett väldigt proffesionellt och trevligt bemötande"
säljare på Roskildevägen 25A

09 mar 2023

"Trevlig, förtroendeingivande, lugn och saklig. Lätt att få fatt i och återkopplar alltid.
Bara plus från mig."
säljare på Pilåkersvägen 7A

22 feb 2023

"Jag tog in 4 olika mäklare när vi skulle sälja. Rasmus stack ut och brydde sig mer om vad vi som säljer ville åstadkomma än att sälja in sig själv.
Rasmus är snabb på att svara, återkoppla och följer upp alla som på något sätt visar intresse för ens bostad. Det tog 7 dagar från att annonsen var..."
"Jag tog in 4 olika mäklare när vi skulle sälja. Rasmus stack ut och brydde sig mer om vad vi som säljer ville åstadkomma än att sälja in sig själv.
Rasmus är snabb på att svara, återkoppla och följer upp alla som på något sätt visar intresse för ens bostad. Det tog 7 dagar från att annonsen var uppe tills att den blev i såld i dessa tuffa tider.
Vi fick exakt det pris vi förväntat oss och Rasmus tvekade inte en sekund på att vi kunde få det, medans andra mäklare påtalade oron på marknaden just nu.
Jag rekommenderar Rasmus varmt till vänner och bekanta framöver.
Du som läser detta, Gör dig själv en bra tjänst och låt Rasmus förmedla er bostad. "
Läs mer
säljare på Kronetorpsgatan 74B

20 feb 2023

"Helt underbar mäklare man kände sig trygg med rasmus. Helt klart rätt man på rätt plats."
säljare på Kulladalsgatan 28D

07 feb 2023

"Rasmus visade gott omdöme och strategiskt tänkande i ett svårt försäljningsläge. Hans insats ledde till slutaffär med ett bättre pris än vad jag väntade mig. Han var synnerligen kvick i att svara på mina frågor och förslag och bemötte mig professionellt och samtidigt vänligt. Det är med glädje ja..."
"Rasmus visade gott omdöme och strategiskt tänkande i ett svårt försäljningsläge. Hans insats ledde till slutaffär med ett bättre pris än vad jag väntade mig. Han var synnerligen kvick i att svara på mina frågor och förslag och bemötte mig professionellt och samtidigt vänligt. Det är med glädje jag kan rekommendera Rasmus! "
Läs mer
säljare på Kramersvägen 2A

07 feb 2023

"Jag fick jätte bra pris när han sålt min lägenhet.jag är mycket nöjd med hans service och rekommenderar till mina kompisar och familjer."
säljare på Rödkullastigen 9B

23 jan 2023

"Rasmus var väldigt driven genom hela försäljningsprocessen och höll oss informerade med uppdateringar löpande. Kan varmt rekommendera honom och vi kommer att använda honom igen i framtiden!"
säljare på Dockgatan 11

10 dec 2022

"”Malmös bästa mäklare "
säljare på Ängdalavägen 30

02 dec 2022

"Bra och kunnig. Allt gick väldigt fort och smidigt från första möte till såld lägenhet. "
säljare på Rödkullastigen 1B

23 nov 2022

"Toppenmäklare med hög energi och hög kunskap om bostadsmarknaden. Lätt att få tag på och trevlig i kontakten. "
säljare på Spånehusvägen 49B

07 okt 2022

"Grym mäklare! Lätt, tillmötesgående och smidig! "
säljare på Rödkullastigen 7B

30 aug 2022

"Jag och min man är mycket nöjda med Rasmus insats, vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Almbacksgatan 9

28 aug 2022

"Vi hade bestämt oss för att ta kontakt med tre olika mäklare. men efter att vi träffat Rasmus så kände vi att vi inte behövde träffa de andra två-Valet var enkelt direkt!"
säljare på Rödkullastigen 9B

26 aug 2022

"Trevlig ung mäklare med fantastisk energi och inlevelse. Levererar verkligen snabb återkoppling. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17D

05 aug 2022

"En mäklare av högsta rang! Rasmus är en dedikerad, trevlig och serviceinriktad mäklare som jag kände mig bekväm med från minut ett. Det märks att han arbetar hårt för att uppfylla allt på kravspecifikationen, vilket han också gjorde. Jag kan varmt rekommendera att anlita Rasmus. Klass!"
"En mäklare av högsta rang! Rasmus är en dedikerad, trevlig och serviceinriktad mäklare som jag kände mig bekväm med från minut ett. Det märks att han arbetar hårt för att uppfylla allt på kravspecifikationen, vilket han också gjorde. Jag kan varmt rekommendera att anlita Rasmus. Klass!"
Läs mer
säljare på Ystadsgatan 9A

30 jul 2022

"Jag skulle rekommendera alla att jobba med Rasmus. Han är väldigt trevlig och utåtriktad; vilket är fördelaktigt både för dig som säljare som ska samarbeta med honom, men framförallt när han ska sälja in din bostad till potentiella köpare. Allt gick snabbt och smidigt och det märktes att han har ..."
"Jag skulle rekommendera alla att jobba med Rasmus. Han är väldigt trevlig och utåtriktad; vilket är fördelaktigt både för dig som säljare som ska samarbeta med honom, men framförallt när han ska sälja in din bostad till potentiella köpare. Allt gick snabbt och smidigt och det märktes att han har koll på läget. Jag behövde knappt tänka på någonting under processen utan kände mig helt trygg med att han skötte allting. "
Läs mer
säljare på Korsörvägen 16A

29 jul 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Rasmus, han gav ett lugnt och varmt bemötande dessutom såldes min bostad fort som jag önskade.
Hälsningar Gunilla "
säljare på Blekingsborgsgatan 3D

08 jul 2022

"Rekommenderar Rasmus till 100 procent. Alltid kontaktbar, otroligt service inriktad med ett leende på läpparna. Glad och positiv och gör allt för att hjälpa sina kunder. rak och tydlig kommunikation som skapade trygghet hos oss som säljare.
"
säljare på Arkitektgatan 41

05 jul 2022

"Hej! Jag är mycket nöjd med Rasmus Eriksson han är bästa mäklare i Malmö och rekommenderar sin kompis.tack så jättemycket Rasmus för hjälpen.mvh Tariq "
säljare på Sjöblads väg 3

04 jul 2022

"Rasmus var både engagerad och kunnig i alla våra frågor. Löste sin uppgift på bästa sätt, var flexibel och alltid anträffbar. Rekommenderar starkt Rasmus"
säljare på Kronborgsvägen 18A

24 maj 2022

"Rasmus levererade precis det han lovade och lite där till, skulle varmt rekommendera honom!"
säljare på Kronetorpsgatan 54B

05 maj 2022

"En fantastisk mäklare med fötterna på jorden, lättsam men med ett tydligt mål och klarhet i vad som behövs göras för bästa möjliga resultat. "
säljare på Rödkullastigen 11B

29 apr 2022

"Rasmus är en fantastiskt duktig mäklare. Mycket hjälpsam och engagerad hela processen. Rekommenderar verkligen!! "
säljare på Konsultgatan 7

29 apr 2022

"Med stor hjälp av Rasmus blev vår lägenhet såld över vår förväntan. Rasmus är driven, erfaren och kunnig, positiv, mycket social och trevlig.
Alltid nåbar, gav oss feedback om allt under hela säljprocessen. Var mycket lyhörd för det minsta vi undrade över. Månar om både säljaren och köparen.
T..."
"Med stor hjälp av Rasmus blev vår lägenhet såld över vår förväntan. Rasmus är driven, erfaren och kunnig, positiv, mycket social och trevlig.
Alltid nåbar, gav oss feedback om allt under hela säljprocessen. Var mycket lyhörd för det minsta vi undrade över. Månar om både säljaren och köparen.
Tack vare Rasmus stora krets av intressanta och förväntas fulla köpare blev vår lägenhet såld långt över utgångspriset utan budgivning. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Rasmus."
Läs mer
säljare på Roskildevägen 27A

07 apr 2022

"Rasmus är duktig, engagerad och driven som mäklare och fick igång en budgivning där priset blev över förväntan."
säljare på Bergsgatan 15B

31 mar 2022

"Rasmus överträffade alla mina förväntningar.
Trevlig, proffsig och lättillgänglig. Uppskattade verkligen att han höll mig uppdaterad hela vägen.
Allt gick snabbt och smidigt från start till signering och jag är supernöjd med hela processen.
Kommer utan tvekan att anlita honom igen vid kommande f..."
"Rasmus överträffade alla mina förväntningar.
Trevlig, proffsig och lättillgänglig. Uppskattade verkligen att han höll mig uppdaterad hela vägen.
Allt gick snabbt och smidigt från start till signering och jag är supernöjd med hela processen.
Kommer utan tvekan att anlita honom igen vid kommande försäljningar och rekommendera honom till alla jag känner framöver. "
Läs mer
säljare på Norregatan 6

30 mar 2022

"Trevlig, kunnig, engagerad. Gav det lilla extra som gjorde att man kände en genuin och personlig service, och kommer både rekommendera honom till vänner och till 110% anställa honom som mäklare vid nästa försäljning."
säljare på Edward Lindahlsgatan 12F

22 mar 2022

"Mycket trevlig kille som var super hjälpsam och gjorde hela processen enkel och tydlig!"
säljare på Mariedalsvägen 68

17 mar 2022

"Sommaren 2021 började jag leta efter en mäklare som skulle sälja min fars dödsbo. Jag bjöd in fem mäklare från olika firmor och de gjorde ett gott intryck allihop. Priset skilde sig inte speciellt mycket åt mellan dem. De erbjöd ungefär samma paket av tjänster. De var unga ambitiösa män som verkl..."
"Sommaren 2021 började jag leta efter en mäklare som skulle sälja min fars dödsbo. Jag bjöd in fem mäklare från olika firmor och de gjorde ett gott intryck allihop. Priset skilde sig inte speciellt mycket åt mellan dem. De erbjöd ungefär samma paket av tjänster. De var unga ambitiösa män som verkligen ville göra ett bra jobb. Valet föll dock naturligt på Rasmus då han stack ut med sitt glada och varma bemötande. Han vågade vara en medmänniska och inte bara ett proffs.
Trots att processen blev utdragen och försäljningen inte kunde ske förrän i mars 2022 fanns Rasmus hela tiden som ett stöd i bakgrunden. Han hörde av sig med jämna mellanrum och stämde av läget vilket gjorde att jag aldrig kände mig bortglömd som kund. När det väl var dags för Rasmus att sälja lägenheten gick allting oerhört snabbt och smidigt. Han var behjälplig i alla frågor som dök upp på vägen och som kan vara lite knepiga när man säljer ett dödsbo.
Jag är oerhört glad och tacksam för att jag råkade hitta Rasmus och jag kan varmt rekommendera honom om du letar efter en kompetent, framgångsrik, rolig mäklare med hjärtat på rätt ställe. "
Läs mer
säljare på Sjöblads väg 3

17 mar 2022

"Mäklaren var lyhörd ,tydlig
välförberedd och tillgänglig.
Har gjort ett bra arbete.
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Södra Bulltoftavägen 56B

02 mar 2022

"Malmös vassaste mäklare!
Från vår första kontakt har han varit väldigt professionell, tydlig och med en exceptionell tillgänglighet vi aldrig varit med om tidigare.
Försäljningen gick snabbt och såldes till ett rekordpris!
Vi kommer definitivt anlita Rasmus vid framtida försäljningar!"
"Malmös vassaste mäklare!
Från vår första kontakt har han varit väldigt professionell, tydlig och med en exceptionell tillgänglighet vi aldrig varit med om tidigare.
Försäljningen gick snabbt och såldes till ett rekordpris!
Vi kommer definitivt anlita Rasmus vid framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Warholms väg 8B

23 feb 2022

"Rasmus var helt underbar att göra affärer med. Han höll oss uppdaterade flera gånger om dagen från första dagen till sista. Han förklarade allt som skulle ske på ett väldigt bra sätt och men kunde lita på honom till 100%. Kan absolut rekommendera honom vid fastighetsaffärer."
"Rasmus var helt underbar att göra affärer med. Han höll oss uppdaterade flera gånger om dagen från första dagen till sista. Han förklarade allt som skulle ske på ett väldigt bra sätt och men kunde lita på honom till 100%. Kan absolut rekommendera honom vid fastighetsaffärer."
Läs mer
säljare på Skansgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
4
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
35 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 89 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 90 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rasmus på kartan.

135 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
89 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

3 795 000 kr
102 m²
37 205 kr/m²
Villa, Malmö
1 495 000 kr
3 rum, 74 m²
20 202 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 652 kr/mån
1 095 000 kr
2 rum, 45 m²
24 333 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 609 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 57 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 766 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 63 m²
25 317 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 634 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Pildammarna
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
5 900 000 kr
Villa Skåne
-95 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
3 795 000 kr
Kedjehus Johanneslust
3 rum, 103 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Husie
-150 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
3 995 000 kr
Radhus Gyllins Trädgård
-100 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 4 095 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.