Rani Shakir

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Rani Shakir
Profilbild för Rani Shakir
Rani Shakir
4.9 / 5
(15 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
4 st
32 905 000 kr

Bakgrund

Rani Shakir jobbar på MatchaHem Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-03-03. Rani har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rani har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 24 950 000 kr.

Presentation

Jag förstår att köp eller försäljning av en bostad kan vara en spännande men ibland också stressande tid, och mitt mål är att vara där för dig när du behöver mig som mest.

Mitt mål är att erbjuda dig en personlig och positiv upplevelse när du genomför en bostadsaffär och jag är redo att gå det extra steget och se till att både säljare och köpare når sina mål och känner sig nöjda med resultatet.

Min garanti till dig är att jag alltid finns tillgänglig, att jag levererar en personlig service och att jag kämpar för bästa möjliga resultat. Med mig som din mäklare är målet att ska du känna dig trygg, väl omhändertagen och nöjd med slutresultatet.

Funderar du på att sälja, köpa eller värdera din bostad?
Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig på bästa sätt utifrån din situation.

Mäklarbyrå


Säljare om Rani.

11 jun 2024

"Jag vill uttrycka mitt stora tack till Rani för hans fantastiska arbete som mäklare. Från början till slut överträffade han alla mina förväntningar. Rani visade en oerhörd professionalism och kunskap genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad vid varje steg.
Ha..."
"Jag vill uttrycka mitt stora tack till Rani för hans fantastiska arbete som mäklare. Från början till slut överträffade han alla mina förväntningar. Rani visade en oerhörd professionalism och kunskap genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad vid varje steg.
Hans kommunikationsförmåga var exceptionell; han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav tydliga och detaljerade förklaringar. Rani visade ett genuint engagemang och en passion för sitt arbete, vilket verkligen märktes i hans uppmärksamhet på detaljer och i hans förmåga att förstå mina behov och önskemål.
Det som verkligen stod ut var hans förmåga att skapa en personlig och positiv upplevelse, samtidigt som han levererade resultat som överträffade mina förväntningar. Tack vare Rani kunde jag sälja min lägenhet till ett pris jag var mycket nöjd med, och processen gick smidigare än jag någonsin kunnat föreställa mig.
Jag rekommenderar varmt Rani till alla som letar efter en pålitlig, kunnig och engagerad mäklare. Hans arbete är av högsta kvalitet, och jag kunde inte ha önskat mig en bättre upplevelse."
Läs mer
säljare på Råsundavägen 178

03 jun 2024

"En väldigt duktig mäklare. Han underlättar processen för både säljaren och köparen vilket vi tyckte mycket om. Rani tar hänsyn till dina önskemål. Han är en mäklare som du kan lita på. Han är närvarande, lyhörd och han är snabb på att svara när det behövs."
"En väldigt duktig mäklare. Han underlättar processen för både säljaren och köparen vilket vi tyckte mycket om. Rani tar hänsyn till dina önskemål. Han är en mäklare som du kan lita på. Han är närvarande, lyhörd och han är snabb på att svara när det behövs."
Läs mer
säljare på Fogdevreten 12

25 maj 2024

"Jag är mycket nöjd med Rani som mäklare, han är en stjärna!! Hans förhandlingsteknik var exceptionell och hela processen var smidig, speciellt under en trög bostadsmarknad. Rani visade sig vara bäst på förhandling och det speglades i slutpriset. Han var alltid påläst och återkopplingen var utmär..."
"Jag är mycket nöjd med Rani som mäklare, han är en stjärna!! Hans förhandlingsteknik var exceptionell och hela processen var smidig, speciellt under en trög bostadsmarknad. Rani visade sig vara bäst på förhandling och det speglades i slutpriset. Han var alltid påläst och återkopplingen var utmärkt. Efter att ha jämfört Rani med flera andra mäklare är jag väldigt glad att jag valde just honom. Jag rekommenderar varmt alla att sälja med Rani. "
Läs mer
säljare på Stavangergatan 4

23 maj 2024

"Utmärkt mäklare med högsta betyg!
Vi vill ge Rani högsta omdöme på grund av hans professionalitet, goda humör och tillgänglighet. Från första mötet till avslut har han visat ett engagemang som överskridit våra förväntningar. Hans kunskap och erfarenhet gjorde processen smidig och trygg. Rani var..."
"Utmärkt mäklare med högsta betyg!
Vi vill ge Rani högsta omdöme på grund av hans professionalitet, goda humör och tillgänglighet. Från första mötet till avslut har han visat ett engagemang som överskridit våra förväntningar. Hans kunskap och erfarenhet gjorde processen smidig och trygg. Rani var alltid redo att svara på våra frågor och ge oss råd, vilket gjorde hela upplevelsen mycket positiv. Vi kan varmt rekommendera Rani till alla som behöver en pålitlig och kompetent mäklare."
Läs mer
säljare på Östervägen 28B

30 okt 2023

"Om du ska sälja din lägenhet så ska du välja Rani! Trots denna tuffa marknad så sålde Rani lägenheten till högre pris än vad vi förväntade! Han matchade ihop oss med köpare och hittade vår nästa bostad. Upp skattar denna smidiga process. Eloge till dig Rani!"
"Om du ska sälja din lägenhet så ska du välja Rani! Trots denna tuffa marknad så sålde Rani lägenheten till högre pris än vad vi förväntade! Han matchade ihop oss med köpare och hittade vår nästa bostad. Upp skattar denna smidiga process. Eloge till dig Rani!"
Läs mer
säljare på Stavangergatan 68

19 sep 2023

"Ska du sälja din bostad så tveka inte på att kontakta Rani. Otroligt driven och en mäklare som fanns där genom hela processen. Mycket bra dialoger där han hela tiden förslog vad han tyckte var bäst men samtidigt lämnade valen helt öppna för oss utan att värdera det ena eller det andra. Vi trivdes..."
"Ska du sälja din bostad så tveka inte på att kontakta Rani. Otroligt driven och en mäklare som fanns där genom hela processen. Mycket bra dialoger där han hela tiden förslog vad han tyckte var bäst men samtidigt lämnade valen helt öppna för oss utan att värdera det ena eller det andra. Vi trivdes bra så vi satte priset som vi ville sälja för relativt högt men han krossade det, på en marknad som inte är den bästa för säljare just nu. På det så var han väldigt mån om att få till en bra tillträdestid då han visste att vi inte hunnit kolla så mycket på nya bostäder än, vilket han också fick till. Stort tack för ett fint samarbete och det råder ingen tvekan på vem jag ska höra av mig till när jag ska sälja nästa bostad. "
Läs mer
säljare på Kavallerivägen 2A

10 nov 2022

"Vilken otroligt duktig och kunnig mäklare Rani är, en riktig stjärna! Redan efter det första mötet med Rani byggdes det upp ett stort förtroende och respekt för honom och hans kompetens. Han visste precis vad han pratade om och berättade för mig som säljare, att tålamod är nyckeln till framgång. ..."
"Vilken otroligt duktig och kunnig mäklare Rani är, en riktig stjärna! Redan efter det första mötet med Rani byggdes det upp ett stort förtroende och respekt för honom och hans kompetens. Han visste precis vad han pratade om och berättade för mig som säljare, att tålamod är nyckeln till framgång. En mäklare som är tillgänglig stora delar av dagen! Utifrån Ranis utsagor litade jag till 110% på hans omdöme gällande försäljningen av min lägenhet, därav valdes Rani som mäklare för att sälja min lägenhet. Öppna visningarna var helt fantastiska med en stor flagga som verkligen visade att här finns en lägenhet till försäljning för de som missat visningstiden, vilket verkligen visar på att Rani brinner för sitt yrke som mäklare och gör det ingen annan gör! Privata visningar för intresserade spekulanter med en genomgång av hela fastigheten inklusive faciliteterna ledde oss fram till rätt köpare. Innan varje visning var Rani hemma hos mig för att gå igenom allt inför varje enskild visning i detalj och vad vi kan förvänta oss. Detta föranledde till att jag som säljare alltid var trygg och lugn.
Rani är verkligen en ödmjuk mäklare som älskar sitt jobb till 110% detta bekräftades bland annat genom hans engagemang, tydlighet och bemötande av mig som säljare. I en bostadsmarknad som påverkas av inflationen och räntehöjningarna lyckades Rani trots allt få till en affär som jag som säljare är mycket nöjd med.
Jag vill med dessa ord återigen tacka Rani för hans engagemang och kämparglöd. Vill du ha en mäklare som alltid är tillgänglig oavsett på dygnet och få en affär som du är nöjd med ska du anlita Rani som mäklare helt klart!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 168

11 sep 2022

"Rani har visat prov på stort driv och engagemang på en utmanande marknad. Med hjälp av hans marknadskännedom och ihärdiga arbete lyckades han genomföra en försäljning som vi är mycket nöjda med."
säljare på Fridensborgsvägen 108

25 apr 2022

"Rani är väldigt lätt att tycka om, snabb på att återkoppla och bra på att förhandla.
Han gjorde ett väldigt bra jobb genom hela försäljningsprocessen. Vi kommer anlita honom vid nästa försäljning också. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Skeppargatan 22

25 apr 2022

"Rani är extremt driven och påläst och löser både köparens och säljarens behov. Rekommenderas verkligen för en smidig och trygg affär. "
säljare på Armégatan 11B

25 apr 2022

"Otroligt lyhörd, kämparglöd längs hela processen. Extremt kommunikativ då jag har ett stort kontrollbehov. Arbetade med varje spekulant som visade intresse för objektet. Jag kunde inte vara mer tacksam eller glad för att jag valde Rani som min mäklare. Att han också slog rekordpris på min lägenhe..."
"Otroligt lyhörd, kämparglöd längs hela processen. Extremt kommunikativ då jag har ett stort kontrollbehov. Arbetade med varje spekulant som visade intresse för objektet. Jag kunde inte vara mer tacksam eller glad för att jag valde Rani som min mäklare. Att han också slog rekordpris på min lägenhet gör ju också honom till en av de mycket bättre mäklarna!
Inför mina framtida köp och sälj så kommer jag definitivt att använda Rani som min rådgivare. "
Läs mer
säljare på Arvid Tydéns Allé 4

28 mar 2022

"Vi har fått ett professionellt bemötande från Rani. Han är väldigt rak och tydlig, vilket uppskattas. Lätt att prata med, jobbar hårt, snabb återkoppling, tillgänglig och positiv. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Rani för bästa försäljningsresultat!"
"Vi har fått ett professionellt bemötande från Rani. Han är väldigt rak och tydlig, vilket uppskattas. Lätt att prata med, jobbar hårt, snabb återkoppling, tillgänglig och positiv. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Rani för bästa försäljningsresultat!"
Läs mer
säljare på Torsgatan 38A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
24 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
15 av 15 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
15 av 15 säljare
Rani var tydlig och höll mig uppdaterad
15 av 15 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rani på kartan.

48 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
15 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

2 595 000 kr
2 rum, 32 m²
81 093 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 651 kr/mån
3 395 000 kr
3 rum, 91,8 m²
37 307 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
8 338 kr/mån
1 395 000 kr
1 rum, 29,5 m²
48 103 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 335 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 40 m²
59 875 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 871 kr/mån
3 rum, 66 m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 439 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 400 000 kr
Lägenhet Råsunda
2 rum, 45 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Rissne/Ursvik
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
3 210 000 kr
Lägenhet Karolinska
+ 215 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En väldigt duktig mäklare. Han underlättar processen för både säljaren och köparen vilket vi tyckte mycket om. Rani tar hänsyn till dina önskemål. Han är en mäklare som du kan lita på. Han är närvarande, lyhörd och han är snabb på att svara när det behövs."
5 950 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 455 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 255 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag vill uttrycka mitt stora tack till Rani för hans fantastiska arbete som mäklare. Från början till slut överträffade han alla mina förväntningar. Rani visade en oerhörd professionalism och kunskap genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad vid varje steg.
Hans kommunikationsförmåga var exceptionell; han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav tydliga och detaljerade förklaringar. Rani visade ett genuint engagemang och en passion för sitt arbete, vilket verkligen märktes i hans uppmärksamhet på detaljer och i hans förmåga att förstå mina behov och önskemål.
Det som verkligen stod ut var hans förmåga att skapa en personlig och positiv upplevelse, samtidigt som han levererade resultat som överträffade mina förväntningar. Tack vare Rani kunde jag sälja min lägenhet till ett pris jag var mycket nöjd med, och processen gick smidigare än jag någonsin kunnat föreställa mig.
Jag rekommenderar varmt Rani till alla som letar efter en pålitlig, kunnig och engagerad mäklare. Hans arbete är av högsta kvalitet, och jag kunde inte ha önskat mig en bättre upplevelse."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.