Ramzi Hamam

Profilbild för Ramzi Hamam
Ramzi Hamam
4.8 / 5
(178 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
17 st
84 245 000 kr

Bakgrund

Ramzi Hamam jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2011-07-08. Ramzi har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ramzi har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 88 210 000 kr.

Presentation

Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2011 då jag började min karriär. Jag ser mig själv som en målmedveten och hungrig mäklare som strävar efter att göra mina kunder nöjda. Nöjda kunder och ett gott rykte ger mig och mina kontor fler affärer och kundkontakter.

Vår marknad är en av Sveriges mest växande med stor inflyttning från hela landet samt närliggande områden. Det ger mig ett stort kontaktnät av nya kunder som jag har i uppgift att sälja in din bostad till. Min tillgänglighet och snabba förmåga att behovsanalysera kunder är nyckeln till din och min framgång!

Jag har varit i branschen sedan 2011 och har gått mäklarutbildningen på Högskolan i Gävle. Jag är född och uppvuxen i Järfälla i norra Stockholm. Idag bor jag i Solna och driver HusmanHagberg Kista som ägare och franchisetagare.

För fler rekommendationer besök: https://www.reco.se/husmanhagberg-kista/ramzi-hamam

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ramzi.

02 dec 2022

"Fantastiskt mäklare på alla sätt, driven, ambitiös och kunnig.
Mycket pålitlig och var positiv under hela processen!
Rekommenderar starkt!
"
säljare på Helsingörsgatan 37

27 okt 2022

"Ramzi är en professionell och trevlig mäklare som kan sitt jobb och han håller sina kunder nöjda på alla sät. Vi har gjort ganska smidigt affär utan krångel.
Jag kan verkligen rekommendera Ramzi Hamam.*****"
säljare på Nykarlebygatan 176

17 okt 2022

"Ramzi var proffesionell och hade hela tiden bra kontakt och tydlig kommunikation om hur det gick med eventuella intresserade köpare. Han sålde min bostad för ett mycket bra pris trots en orolig marknad. Jag är jättenöjd med hans insats och försäljning. Jag rekommenderar stark verkligen alla."
"Ramzi var proffesionell och hade hela tiden bra kontakt och tydlig kommunikation om hur det gick med eventuella intresserade köpare. Han sålde min bostad för ett mycket bra pris trots en orolig marknad. Jag är jättenöjd med hans insats och försäljning. Jag rekommenderar stark verkligen alla."
Läs mer
säljare på Heklagatan 21

10 okt 2022

"Mycket bra, rekommenderar "
säljare på Skagafjordsgatan 13

06 okt 2022

"Jag hade sett att Ramzi var en av dom bäst säljande mäklarna i området och hade bra omdömmen från tidigare kunder. Han levde verkligen upp till sitt rykte! Han sålde min bostad för ett mycket bra pris trots en orolig marknad. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen ALLA att anlita Ramzi som ..."
"Jag hade sett att Ramzi var en av dom bäst säljande mäklarna i området och hade bra omdömmen från tidigare kunder. Han levde verkligen upp till sitt rykte! Han sålde min bostad för ett mycket bra pris trots en orolig marknad. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen ALLA att anlita Ramzi som mäklare!"
Läs mer
säljare på Imatragatan 76

27 sep 2022

"Ramzi var proffesionell och hade hela tiden bra kontakt och tydlig kommunikation om hur det gick med eventuella intresserade köpare. Jag är jättenöjd med hans insats och försäljning."
säljare på Snöfjällsgränd 15

26 sep 2022

"Ramzi Hamam är enl mig en mycket bra och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar då han har varit bra på kommunikation och att lyssna på mina önskemål. "
säljare på Helsingörsgatan 46

08 jul 2022

"Järvas bästa mäklare !"
säljare på Köpenhamnsgatan 26

12 jun 2022

"Det var ett nöje att göra affärer med Ramzi. Tack för den insats han lagt ner."
säljare på Langelandsgatan 14

01 jun 2022

"Mäklaren kände till området väl vilket känns tryggt för mig som säljare"
säljare på Sibeliusgången 36

04 maj 2022

"Mäklaren höll mig välinformerad under hela försäljningsprocessen. Lägenheten fick bättre än förväntat. Kommer sälja med Ramzi vid nästa tillfälle!"
säljare på Sorögatan 39

03 maj 2022

"Vi är nöjda och tacksam."
säljare på Ringstedsgatan 4

30 mar 2022

"Kompetent och målmedveten mäklare som är engagerad och gör sitt yttersta för bästa möjliga resultat."
säljare på Kista Alléväg 35

24 mar 2022

"Jätte trevlig och snäll,
Fick alltid svar på alla mina frågor "
säljare på Lofotengatan 33A

20 mar 2022

"Han är bra "
säljare på Köpenhamnsgatan 8

21 feb 2022

""Högsta betyg! Väldigt nöjd med Ramzi Hamam som mäklare. Mycket professionell, engagerad och trevlig. Han var också vägledande, tillgänglig och lyhörd genom hela processen. Detta var mycket uppskattat!
Ska du sälja din lägenhet eller ditt hus rekommenderar jag starkt att kontakta Ramzi Hamam!
"
""Högsta betyg! Väldigt nöjd med Ramzi Hamam som mäklare. Mycket professionell, engagerad och trevlig. Han var också vägledande, tillgänglig och lyhörd genom hela processen. Detta var mycket uppskattat!
Ska du sälja din lägenhet eller ditt hus rekommenderar jag starkt att kontakta Ramzi Hamam!
"
Läs mer
säljare på Helsingörsgatan 42

16 feb 2022

"Bästa i Kista "
säljare på Narviksgatan 11

14 feb 2022

"Bara bra"
säljare på Elinsborgsbacken 23

30 jan 2022

"Mycket engagerad och kompetent mäklare som verkligen gör sitt för kunden."
säljare på Ringstedsgatan 49

14 jan 2022

"Mycket trygg och kompetent mäklare som är säker på sin sak och inget också ett lugn. Vi sålde lägenheten för rekordpris och det är till stor del tack vare Ramzis engagemang och insats. Han anpassade processen till förfrågan och därav la ha in en förhandsvisning. Lägenheten såldes så och till ett ..."
"Mycket trygg och kompetent mäklare som är säker på sin sak och inget också ett lugn. Vi sålde lägenheten för rekordpris och det är till stor del tack vare Ramzis engagemang och insats. Han anpassade processen till förfrågan och därav la ha in en förhandsvisning. Lägenheten såldes så och till ett högt pris."
Läs mer
säljare på Langelandsgatan 10

30 nov 2021

"Fick bra råd och förslag inför fotograferingen"
säljare på Kastrupgatan 9

24 nov 2021

"Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Imatragatan 101

22 nov 2021

"Jag är nöjd med min försäljningen, det gick smidigt och snabbt !"
säljare på Lofotengatan 13

07 nov 2021

"Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Ramzi Haman."
säljare på Lollandsgatan 31

19 okt 2021

"Overall are good and professional!"
säljare på Langelandsgatan 29

28 sep 2021

"Jätte duktig , hjälpsam och snabb "
säljare på Pargasgatan 40

22 sep 2021

"Ramzi var okomplicerad, lugn och lyhörd. Han bjöd på tydlig information och uppdaterad kommunikation. Det kändes viktigt för mig som förstagångssäljare, plus det underlättade eftersom jag var tvungen att resa utomlands mitt i säljprocessen. I vårt fall en bra match som resulterade i nöjd säljare ..."
"Ramzi var okomplicerad, lugn och lyhörd. Han bjöd på tydlig information och uppdaterad kommunikation. Det kändes viktigt för mig som förstagångssäljare, plus det underlättade eftersom jag var tvungen att resa utomlands mitt i säljprocessen. I vårt fall en bra match som resulterade i nöjd säljare och köpare, win-win helt enkelt! Är mycket nöjd med HusmanHagberg och deras personal i allmänhet."
Läs mer
säljare på Pargasgatan 34

17 sep 2021

"Väldigt duktigt och professionell Mäklare.
Rekommenderar honom starkt !"
säljare på Silkeborgsgatan 67

13 sep 2021

"Ramzi var oerhört professionell, lyhörd och ödmjuk genom hela försäljningsprocessen. Han överträffade våra förväntningar och vi är väldigt nöjda med hans prestation, rekommenderas honom starkt. "
säljare på Ringstedsgatan 38

08 sep 2021

"Jag är oerhört nöjd med Ramzis insats. Han är mycket lyhörd, engagerad, sympatisk och lugn och vi hade en bra kommunikation där jag blev uppdaterad under varje steg i processen. Trots lite hinder på vägen fick vi till en försäljning som jag är väldigt nöjd med. Kan verkligen ge Ramzi mina starkas..."
"Jag är oerhört nöjd med Ramzis insats. Han är mycket lyhörd, engagerad, sympatisk och lugn och vi hade en bra kommunikation där jag blev uppdaterad under varje steg i processen. Trots lite hinder på vägen fick vi till en försäljning som jag är väldigt nöjd med. Kan verkligen ge Ramzi mina starkaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Surtsögatan 4

05 sep 2021

"Detta mäklare har gjort fantastiska prestationer insats."
säljare på Nykarlebygatan 45

29 aug 2021

"Super mäklare! Ska anlita honom när jag ska köpa i framtiden! "
säljare på Sibeliusgången 34

06 aug 2021

"En mäklare som man kan lita på !
Är väldigt kunnig .
Vi är super nöjda !"
säljare på Helsingörsgatan 12

12 jul 2021

"Bästa mäklaren i marknaden. Jättetrevlig att vi valde honom. "
säljare på Sibeliusgången 48

17 maj 2021

"Mäklaren ger korrekt information som skapar pålitlighet förtroende. Utöver det professionella är mäklaren väldigt trevlig omtänksam lyhörd. Husman och Hagbergs personal i Kista i sin helhet har professionell folk som är otrolig omtänksamma och hjälpsamma på alla sätt! "
"Mäklaren ger korrekt information som skapar pålitlighet förtroende. Utöver det professionella är mäklaren väldigt trevlig omtänksam lyhörd. Husman och Hagbergs personal i Kista i sin helhet har professionell folk som är otrolig omtänksamma och hjälpsamma på alla sätt! "
Läs mer
säljare på Sorögatan 7

18 apr 2021

"Ramzi hjälpte mig sälja en 2a i Akalla och det var viktigt för mig att få till en snabb och smidig process utan att för den skull sälja för ett skambud. Jag hade tur som fick hjälp av Ramzi med detta. Han var öppen och tillmötesgående hela vägen och det kändes helt enkelt väldigt tryggt att ha at..."
"Ramzi hjälpte mig sälja en 2a i Akalla och det var viktigt för mig att få till en snabb och smidig process utan att för den skull sälja för ett skambud. Jag hade tur som fick hjälp av Ramzi med detta. Han var öppen och tillmötesgående hela vägen och det kändes helt enkelt väldigt tryggt att ha att göra med honom. Många andra mäklare känns som om de vill få till en försäljning till vilket pris som helst men Ramzi kändes ärlig och genuin och jag tror att både jag och köparen kan känna oss nöjda med affären."
Läs mer
säljare på Mariehamnsgatan 24

08 apr 2021

"Tydlig och kunnig i sitt bransch, varmt rekommenderar honom till andra som vill sälja sin bostad."
säljare på Sibeliusgången 58

05 apr 2021

"Ramzi var fantastiskt lyhörd, respektfull och lugn under alla steg i processen."
säljare på Kastrupgatan 6

03 mar 2021

"Snabb, effektiv försäljning."
säljare på Holmingegränd 25

26 feb 2021

"Jag kom i kontakt med Ramzi för 2-3 år sedan i samband med värderingen av min bostad.
Tack vare kontinuerlig uppdatering (varje kvartal) av värdet på min bostad kunde jag slå till och få min bostad såld för önskat pris. Ramzi möjliggjorde detta som även hittade en bostad åt mig som stämde på pr..."
"Jag kom i kontakt med Ramzi för 2-3 år sedan i samband med värderingen av min bostad.
Tack vare kontinuerlig uppdatering (varje kvartal) av värdet på min bostad kunde jag slå till och få min bostad såld för önskat pris. Ramzi möjliggjorde detta som även hittade en bostad åt mig som stämde på pricken! Jag behöver ingen annan mäklare så länge Ramzi utövar yrket! Stort Tack Ramzi!"
Läs mer
säljare på Saimagatan 11

11 feb 2021

"Ramzi hjälpte mig med en snabb och smidig affär precis som jag önskade. Eftersom HusmanHagberg säljer mest i Kista/Akalla så hade Ramzi många kunder att bjuda in till en visning utan hemnetannons. Rekommenderas varmt och hjärtligt!"
säljare på Sveaborgsgatan 20

08 feb 2021

"Mycket proffsig mäklare . Kunnig , samarbetsvillig . Hjläpsam "
säljare på Sorögatan 85

05 feb 2021

"Vi träffade några olika mäklare men allt kändes helt rätt med Ramzi. Många har rekommenderat honom och vi förstår verkligen varför! Han var ärlig och tydlig i sin försäljningsplan, som han också levde upp till. Vi kan verkligen rekommendera Ramzi till såväl säljare som köpare!"
"Vi träffade några olika mäklare men allt kändes helt rätt med Ramzi. Många har rekommenderat honom och vi förstår verkligen varför! Han var ärlig och tydlig i sin försäljningsplan, som han också levde upp till. Vi kan verkligen rekommendera Ramzi till såväl säljare som köpare!"
Läs mer
säljare på Snöfjällsgränd 15

17 jan 2021

"Kan stärkt rekommendera Ramzi. Han Är engagerad och levererar resultat."
säljare på Mariehamnsgatan 16

13 jan 2021

"Very professional and have good knowledge about the locality. "
säljare på Nykarlebygatan 56

20 nov 2020

"Professionell mäklare, kunnig men ödmjuk och utan att upplevas över-sälja. Jag kan varmt rekommendera Ramzi. "
säljare på Själlandsgatan 59

01 nov 2020

"Karismatisk man"
säljare på Silkeborgsgatan 69

14 okt 2020

"Proffsig, tålmodig och vänlig från start till slut. Sålde bostaden för rekordpris! Vi kunde inte önskat oss en bättre mäklare. Tack Ramzi!"
säljare på Kastrupgatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Radhus
7
Villa
2
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
88 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
160 av 166 säljare
Ramzi satte rätt förväntningar på slutpriset
156 av 172 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
168 av 172 säljare
Ramzi var tydlig och höll mig uppdaterad
172 av 172 säljare

Ramzi på kartan.

808 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
177 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

1 990 000 kr
2 rum, 44 m²
45 227 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 412 kr/mån
1 750 000 kr
2 rum, 47 m²
37 234 kr/m²
Radhus, Stockholm
3 237 kr/mån
2 600 000 kr
4 rum, 76,5 m²
34 210 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 973 kr/mån
1 900 000 kr
2 rum, 45 m²
42 222 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 662 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 98 m²
35 663 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 083 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 925 000 kr
Lägenhet Kista
+ 25 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastiskt mäklare på alla sätt, driven, ambitiös och kunnig.
Mycket pålitlig och var positiv under hela processen!
Rekommenderar starkt!
"
1 900 000 kr
Lägenhet Kista
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 400 000 kr
Radhus Akalla
+ 10 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"bra"
1 490 000 kr
Lägenhet Husby
+ 190 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 860 000 kr
Parhus Kista
-130 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.