Pierre Bohlin

Profilbild för Pierre Bohlin
Pierre Bohlin
4.8 / 5
(133 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
16 st
115 500 000 kr

Bakgrund

Pierre Bohlin jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 1996-04-16. Pierre har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Pierre har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 121 830 000 kr.

Presentation

Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till ERA:s Enskede - Farsta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Jag arbetar huvudsakligen i Söderort med fokus kring Enskede - Gubbängen - Tallkrogen och Sköndal. Vi är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet.

Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder.

Privat så är jag särbo och förälder till två tonårsbarn. Mina stora intressen är resor och skidåkning.

Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende.

Pierre Bohlin

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Pierre.

13 aug 2022

"Mäklaren gav ett mycket professionellt intryck och var kunnig i alla detaljer som kom upp i anslutning till bostadsförsäljningen. Även juridiska aspekter på det hela kunde redovisas. Som helhet är jag som säljare mycket nöjd och vill ge mina bästa rekommendationer till andra säljare och köpare at..."
"Mäklaren gav ett mycket professionellt intryck och var kunnig i alla detaljer som kom upp i anslutning till bostadsförsäljningen. Även juridiska aspekter på det hela kunde redovisas. Som helhet är jag som säljare mycket nöjd och vill ge mina bästa rekommendationer till andra säljare och köpare att anlita Pierre Bohlin. "
Läs mer
säljare på Majrovägen 21

18 jun 2022

"Med ovanstående svar krävs inga ytterligare kommentarer.
"
säljare på Majrovägen 41

17 jun 2022

"Mycket god kännedom om just det område han fr.a.arbetar med"
säljare på Majrovägen 33

10 jun 2022

"God kännedom och pålitlig"
säljare på Terriergränd 52

05 jun 2022

"Vill man sälja sin bostad i Gubbängen är Pierre och ERA det självklara valet. "
säljare på Bordsvägen 50

22 maj 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Pierre Bohlin som mäklare.
En mycket trevlig samt därtill väldigt kompetent och professionell hantering av försäljningen.
Jag kände mig trygg och och säker under hela affären!"
säljare på Bordsvägen 50

20 maj 2022

"Arvodet högt i förhållande till arbetsinsats. Såldes utan öppen visning och budgivning."
säljare på Kulstötarvägen 29

02 maj 2022

"Otroligt professionell och erfaren mäklare. Påläst och kunnig. Uppskattade en enkel kommunikation med mäklaren där jag aldrig behövde känna mig osäker. Kände mig trygg genom hela processen."
säljare på Lingvägen 103

26 apr 2022

"Kunnig och erfaren med bred kompetens"
säljare på Victor Balcks väg 167

05 apr 2022

"Mycket trevlig mäklare med god koll på marknaden i området. Höll oss informerade och verkade ha stenkoll på allt! Det gjorde att vi kände oss trygga med hans tjänster och arbetet han utförde."
säljare på Olympiavägen 77

29 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med Pierres insats av att sälja vår lägenhet. Han var tydlig och professionell från start och höll god kommunikation hela tiden. Vi upplevde att han gjorde sitt yttersta för att få det pris som vi ville ha. Han är också den som sålt mest lägenheter i hela Gubbängen vilket var..."
"Vi är otroligt nöjda med Pierres insats av att sälja vår lägenhet. Han var tydlig och professionell från start och höll god kommunikation hela tiden. Vi upplevde att han gjorde sitt yttersta för att få det pris som vi ville ha. Han är också den som sålt mest lägenheter i hela Gubbängen vilket var en av anledningarna till att vi valde honom från början, så tryggt med en mäklare som kan sitt område väl. "
Läs mer
säljare på Rubanksgränd 6

28 mar 2022

"Pierre skötte allt utmärkt med vår försäljning. Mycket proffsig och trevlig.
Vi skulle rekommendera alla som bor i området att sälja med ERA och Pierre."
säljare på Majrovägen 29

27 mar 2022

"Pierre gjorde ett utmärkt jobb och var tydlig och tillgänglig genom hela processen. För mig var tidsplanen viktig och Pierre såg till att allt kunde genomföras enligt den. Slutpriset blev långt över förväntan. "
säljare på Bordsvägen 33

27 mar 2022

"Toppen nöjd sköte allt så elegant och väldigt trevlig ska ha en stor eloge för allt jobb
Rekommenderas stort "
säljare på Boställsvägen 36

27 mar 2022

"Vi har anlitat Pierre Bohlin tidigare vid försäljning av bostad och var mycket nöjda. Därför anlitade vi Pierre Bohlin igen och våra förväntningar infriades med råge. En mer seriös, kunnig och proffsig mäklare får man nog leta länge efter. Vi fick utmärkta svar på alla våra frågor genom både köp-..."
"Vi har anlitat Pierre Bohlin tidigare vid försäljning av bostad och var mycket nöjda. Därför anlitade vi Pierre Bohlin igen och våra förväntningar infriades med råge. En mer seriös, kunnig och proffsig mäklare får man nog leta länge efter. Vi fick utmärkta svar på alla våra frågor genom både köp- och säljprocessen.
Vi rekommenderar varmt Pierre Bohlin som mäklare.
Annika och Hans Sundin"
Läs mer
säljare på Dalbobranten 29

09 dec 2021

"En seriös, engagerad och pålitlig mäklare. Rekommenderar. "
säljare på Sicklingsvägen 16

06 dec 2021

"Mkt trevligt bemötande. Mycket erfaren och kunnig på området. Förmedlade bra tjänster för städning och styling. Snabb och bra respons och återkoppling"
säljare på Skrinvägen 8

06 dec 2021

"Snabbt, effektivt, professionellt samt enkelt o bekvämt som säljare då mäklaren gjorde allt"
säljare på Sätterstavägen 13

05 nov 2021

"Mycket bra mäklare, han kan sitt yrke mycket bra. Kommer garanterat att använda honom om det blir någon försäljning framöver."
säljare på Kyrkängsbacken 22

28 okt 2021

"Pierre hade en bra struktur för försäljningen. Det fick oss att känna oss trygga när han tidigt visade att han visste vad han höll på med. Han rekommenderade ett upplägg som visade sig vara mycket fördelaktigt för oss som säljare. Det enda vi saknade var mer tydlighet och fler uppdateringar ang b..."
"Pierre hade en bra struktur för försäljningen. Det fick oss att känna oss trygga när han tidigt visade att han visste vad han höll på med. Han rekommenderade ett upplägg som visade sig vara mycket fördelaktigt för oss som säljare. Det enda vi saknade var mer tydlighet och fler uppdateringar ang budgivningen. Kanske mer löpande uppdateringar allt eftersom bud inkom."
Läs mer
säljare på Bordsvägen 43

22 okt 2021

"Mycket trevlig, hjälpsam och informativ.
"
säljare på Bordsvägen 39

16 okt 2021

"Väldigt engagerad och kunnig. Lyhörd samt ödmjuk, vilket gjorde att jag kunde ha en god dialog med min mäklare Pierre. "
säljare på Lingvägen 101

15 okt 2021

"Jag är mycket nöjd med Pierre och kan rekommendera till alla som säljer i Gubbängen! "
säljare på Getfotsvägen 50

14 okt 2021

"Vi är mycket nöjda. Han lovade ett pris, höll det och gjorde upp affären snabbt. Information var tydlig under vägen. Om jag skulle ha en mall för den perfekta maklarupplevelsen är det här väldigt nära.
Kommetar. Vi gjorde ingen annons, så vore fint om det fanns "ej aktuellt" eller liknande som s..."
"Vi är mycket nöjda. Han lovade ett pris, höll det och gjorde upp affären snabbt. Information var tydlig under vägen. Om jag skulle ha en mall för den perfekta maklarupplevelsen är det här väldigt nära.
Kommetar. Vi gjorde ingen annons, så vore fint om det fanns "ej aktuellt" eller liknande som svar på frågorna. Alltså är jag inte nöjd med annonsen som jag skrev ovan - men inte heller missnöjd om ni förstår:) "
Läs mer
säljare på Majrovägen 13

13 okt 2021

"Pierre är en jätteduktig mäklare!"
säljare på Getfotsvägen 50

01 maj 2021

"Jag upplevde att mäklaren var kompetent och kunde området lägenheten låg i. Försäljningspriset på lägenheten blev så som vi pratade om innan försäljningen drog igång.
Helt och hållet nöjd med mäklaren."
säljare på Majrovägen 21

22 apr 2021

"Jag är mer än nöjd med mäklarens insats, Rekommenderas starkt!!!
"
säljare på Vinthundsvägen 119

21 apr 2021

"Vi är jättenöjda med ERA och Pierre. Kompetent mäklare som var lätt att ha och göra med. Det har känts tryggt under hela processen. Extra plus för Pierres lokalkännedom."
säljare på Majrovägen 29

05 feb 2021

"Korrekt, effektiv och trevligt bemötande. "
säljare på Getfotsvägen 50

03 feb 2021

"Pierre var kanon som mäklare."
säljare på Sicklingsvägen 5

01 feb 2021

"Vi har anlitat Pierre för två olika försäljningar och är mycket nöjda."
säljare på Getfotsvägen 40

21 jan 2021

"Mycket lyhörd, erfaren och trevlig mäklare som fick mig som kund att känna mig väldigt trygg genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Bordsvägen 52

07 dec 2020

"Mäklaren gjorde ett toppenjobb!"
säljare på Majrovägen 39

30 nov 2020

"Erfaren och professionell. Försäljningspriset blev över förväntan."
säljare på Lingvägen 203

27 nov 2020

"Det var första gången jag sålde en bostad, och eftersom Pierre är erfaren, kunnig och pedagogisk kändes det tryggt att ha honom som mäklare."
säljare på Knektvägen 15

29 sep 2020

"Smidig process och kände mig 100% trygg med att lämna över affären "
säljare på Sicklingsvägen 5

28 sep 2020

"Pierre är mycket effektiv och drivande. Ger tydliga svar och gav oss rimliga förväntningar. "
säljare på Majrovägen 29

12 jul 2020

"Mycket seriös, kunnig och påläst. Lätt att kommunicera med, effektiv och sympatisk. En trygg person att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Pierre Bholin och ERA Gubbängen. "
säljare på Kontoristvägen 39

29 jun 2020

"Pierre var väldigt lyhörd och proffsig på alla plan. Kan starkt rekommendera Pierre Bolin vid försäljning av din bostad."
säljare på Gubbängsvägen 30

14 jun 2020

"mkt engagerad och driven,
Stor yrkeskompetens och lokal kännedom"
säljare på Horisontvägen 53

09 jun 2020

"Ovärderlig hjälp i jobbig situation. Fantastisk samarbetsvillig "
säljare på Kistvägen 17

07 nov 2019

"Pierre är mycket insatt och kunnig i Gubbängen. Han var engagerad i mina frågor och gav tydliga och bra svar. Det pris han angav innan försäljning var fullt rimligt, men överträffades genom en budgivning med många deltagare. Ger Pierre och ERA mina varmaste rekommendationer."
"Pierre är mycket insatt och kunnig i Gubbängen. Han var engagerad i mina frågor och gav tydliga och bra svar. Det pris han angav innan försäljning var fullt rimligt, men överträffades genom en budgivning med många deltagare. Ger Pierre och ERA mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Majrovägen 27

07 okt 2019

"Mycket engagerad och kunnig om den lokala bostadsmarknaden i Gubbängen."
säljare på Bordsvägen 45

19 sep 2019

"ERA och Pierre Bohlin har varit perfekt för oss. Han gav ett mycket bra intryck redan från början och det följde som en röd tråd genom hela processen. Vi tog in 3 offerter och samtalade med samtliga mäklare från vår område, alla väl etablerade och valet föll på ERA som hade allt vad vi önskade av..."
"ERA och Pierre Bohlin har varit perfekt för oss. Han gav ett mycket bra intryck redan från början och det följde som en röd tråd genom hela processen. Vi tog in 3 offerter och samtalade med samtliga mäklare från vår område, alla väl etablerade och valet föll på ERA som hade allt vad vi önskade av en mäklare."
Läs mer
säljare på Hammerstavägen 130

12 sep 2019

"Proffsigt rätt igenom"
säljare på Olympiavägen 124

11 sep 2019

"Jag har arbetat med Pierre vid ett flertal gånger tidigare i samband med mina lägenhetsförsäljningar. Jag har alltid blivit väldigt nöjd både med resultatet samt med arbetssättet och processen fram till målet. "
säljare på Sjöviksbacken 5

26 aug 2019

"Allt var bra från första kontakt och under hela vägen tills det blev klart. Han höll mig uppdaterad hela vägen och tog tid att svara på de frågor jag hade samt att man kändes sig delaktig. Om man hörde av sig fick man snabb återkoppling och svar.
Jag kan varmt rekommendera Pierre!! "
"Allt var bra från första kontakt och under hela vägen tills det blev klart. Han höll mig uppdaterad hela vägen och tog tid att svara på de frågor jag hade samt att man kändes sig delaktig. Om man hörde av sig fick man snabb återkoppling och svar.
Jag kan varmt rekommendera Pierre!! "
Läs mer
säljare på Sicklingsvägen 3

24 aug 2019

"Pierre är lugn, förtroendeingivande och väldigt proffsig."
säljare på Midgårdsvägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
5
Radhus
2
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
121 830 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
128 av 132 säljare
Pierre satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 133 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 132 säljare
Pierre var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 132 säljare

Pierre på kartan.

412 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
132 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

2 795 000 kr
3 rum, 32,5 m²
87 343 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 375 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 34 m²
66 176 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 687 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 53 m²
47 075 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 056 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 54 m²
46 203 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 660 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 54 m²
46 203 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 198 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Enskede
5 rum, 81 m²
Utropspris: 6 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Enskede
3 rum, 52 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Enskede
64 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Enskede
3 rum, 62 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Enskede
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.