Pia Björklund

Profilbild för Pia Björklund
Pia Björklund
4.8 / 5
(82 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
1 st
5 390 000 kr

Bakgrund

Pia Björklund jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-03-30. Pia har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Pia har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 2 600 000 kr.

Presentation

Det är fantastiskt roligt att vara mäklare. Jag älskar mitt arbete och det tror jag också mina kunder märker. Varje affär, liten som stor, är för mig lika viktig. Det är också därför som jag alltid går helhjärtat in i alla försäljningar och gör mitt allra yttersta för att alla parter ska bli nöjda. Mitt mål är att överträffa era förväntningar och att alla ska känna sig mer än nöjda. Goda rekommendationer och återkommande kunder är det bästa betyget och något som jag alltid strävar efter! Vill du höra mer om vår metod på Erik Olsson och om hur du som säljare får Bäst Betalt för din bostad så tveka inte att kontakta mig.

Vad kunderna säger om mig:

Pia är engagerad och kunnig. Hon tar sig tid för frågor och är alltid tillgänglig. Hon följer upp alla spekulanter på ett bra sätt och informerar om hur hennes arbete fortlöper. Som säljare känns det tryggt med en mäklare som kan området och föreningen så bra som Pia. Hon är lite av en lokalkändis i Fredhäll.
Helena B

Jag sålde min lägenhet med Pia Björklund som mäklare. Jag är väldigt nöjd med hennes prestation. Pia var väldigt engagerad i processen från första mötet till affären av avslutad. Hon har driv. är erfaren och är väldigt mån om kunden. Med Pia känner man sig trygg och att hon hela tiden ligger steget före. Jag rekommenderar Pia starkt!
Jwan Z

Pia gjorde ett perfekt förarbete. Noggrann med information, objektsbeskrivning med bra tagna foton, proffsigt upplagt.
Återkoppling på genomförda visningar fungerade utmärkt.
Vi kände oss trygga med Pias känsla, erfarenhet, att förväntat pris skulle nås.
Blev bättre än så.
Roger H

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Pia Björklund
Reg. Fastighetsmäklare / Fil kand Beteendevetenskap

Bakgrund
Har varit i branschen i 30 år och har erfarenhet av både försäljningar av lägenheter, villor och fritidshus. Uppvuxen i Stockholm och har därför bra kunskap av de flesta områden. Läste min fastighetsmäklarutbildning på komvux och började min karriär som mäklare 1985. Har en fil kand i beteendevetenskap. Har arbetat på Nordea innan jag började som fastighetsmäklare och som psykoterapeut när min barn var små.

Säljare om Pia.

15 maj 2024

"Mycket nöjd! "
säljare på Frödingsvägen 10

16 maj 2023

"Pia är ett superproffs, skulle varmt rekommendera henne till alla som ska sälja eller köpa lägenhet! "
säljare på Orvar Odds väg 6

09 maj 2023

"Exceptionellt skicklig. Ingav en trygghet från första till sista handslag.
Flexibel och punktlig med ett professionellt angreppssätt genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Kungsbro Strand 17

28 okt 2022

"Pia är väldigt engagerad och kommunikativ, både mot säljare och budgivare. Pia skapar en trygg miljö för alla."
säljare på Buteljgatan 24

21 sep 2022

"Pias erfarenhet är svårslagen samtidigt som henne förmåga att hantera potentiella köpare och samtidigt kommunicera tydligt och ärligt med oss som säljare är i världsklass! Det är tredje gången vi säljer med Pia nu, både i lättare marknader och nu senast i en svårare marknad och hon har gett oss t..."
"Pias erfarenhet är svårslagen samtidigt som henne förmåga att hantera potentiella köpare och samtidigt kommunicera tydligt och ärligt med oss som säljare är i världsklass! Det är tredje gången vi säljer med Pia nu, både i lättare marknader och nu senast i en svårare marknad och hon har gett oss trygghet under processen och fina resultat varje gång. Det säger nog en hel del! :) Rekomenderar verkligen Pia!"
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 14

14 maj 2022

"Det är andra gången jag anlitar Pia, och jag gör det gärna igen. Pia är mycket engagerad och pålitlig. Hon är noga med att informera om allt, både för mig och potentiella kunder. Bästa mäklaren. Det är tydligt att hon har gedigen erfarenhet och vill att det ska bli bra, inte bara för säljaren uta..."
"Det är andra gången jag anlitar Pia, och jag gör det gärna igen. Pia är mycket engagerad och pålitlig. Hon är noga med att informera om allt, både för mig och potentiella kunder. Bästa mäklaren. Det är tydligt att hon har gedigen erfarenhet och vill att det ska bli bra, inte bara för säljaren utan lika mycket för köparen."
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 4

02 maj 2022

"Jag var i en situation där jag behövde sälja min etta på Kungsholmen lite snabbt och samtidigt hade jag aldrig sålt en bostad förut. Jag behövde någon med mycket erfarenhet som kändes trygg. Pia var helt rätt kvinna för jobbet. Hon har stenkoll på allting och jag kunde luta mig väldigt mycket på ..."
"Jag var i en situation där jag behövde sälja min etta på Kungsholmen lite snabbt och samtidigt hade jag aldrig sålt en bostad förut. Jag behövde någon med mycket erfarenhet som kändes trygg. Pia var helt rätt kvinna för jobbet. Hon har stenkoll på allting och jag kunde luta mig väldigt mycket på hennes långa erfarenhet. Till slut blev slutpriset inte riktigt så högt som vi hoppades men det berodde på oturliga yttre omständigheter som varken Pia eller jag kunde rå på. Jag rekommenderar pia varmt ifall du vill känna att du har en trygg och stadig person som hjälper dig med din försäljning. "
Läs mer
säljare på Kungsklippan 11

29 mar 2022

"Mycket tillmötesgående arbetade intensivt med försäljningen. Mycket nöjd med resultatet."
säljare på Kungsholmsgatan 22

27 feb 2022

"Pia är en jättebra mäklare som vi träffade första gången för över 20 år sedan. Pia är professionell, väldigt kunnig, och har ett stort engagemang i både oss som säljare och i potentiella köpare. Affären genomfördes metodiskt och enligt plan, och vi är väldigt nöjda med resultatet."
"Pia är en jättebra mäklare som vi träffade första gången för över 20 år sedan. Pia är professionell, väldigt kunnig, och har ett stort engagemang i både oss som säljare och i potentiella köpare. Affären genomfördes metodiskt och enligt plan, och vi är väldigt nöjda med resultatet."
Läs mer
säljare på Essingetorget 44

24 jan 2022

"Hon motsvarade alla våra önskemål
och känner oss mycket nöjda."
säljare på Sibeliusgången 40

08 nov 2021

"Kompetent, kunnig, oerhört hjälpsam. Höll vad hon lovat. Höll kontakt löpande för min info. Tålamod och ordnade många visningar. Helt enkelt en toppenmäklare"
säljare på Kungsklippan 12

12 okt 2021

"Duktig och engagerad. Helhetstänkande och noggrann. Nådde det uppsatta målet och slog det."
säljare på Maria Prästgårdsgata 1C

07 aug 2021

"Hon känner av människor väldigt bra, stor fördel när man arbetar med människor.
Alla nöjda efter affären, det är inte en självklarhet.
Pia är grym! "
säljare på Bergsgatan 29

17 sep 2020

"Pia är en veteran i Fredhäll och har fantastisk lokalkännedom om området och lägenheterna som förmedlas där - detta var till stor hjälp när det kom till att hitta rätt köpare och sälja in hela paketet dvs inte bara lägenheten utan även lägenhetens omgivningar. I och med Pias långa erfarenhet i br..."
"Pia är en veteran i Fredhäll och har fantastisk lokalkännedom om området och lägenheterna som förmedlas där - detta var till stor hjälp när det kom till att hitta rätt köpare och sälja in hela paketet dvs inte bara lägenheten utan även lägenhetens omgivningar. I och med Pias långa erfarenhet i branschen kunde hon på ett lugnt och effektivt sätt hitta rätt köpare till min något svårsålda lägenhet. Hon är väldigt kunnig, alltid kontaktbar och jobbar hårt. "
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 1

01 jul 2020

"Försäljningen med Pia och Erik Olsson gick väldigt fort då Pia redan hade intressenter i sitt nätverk. Hon var tillmötesgående, informerade oss väl och hade god kontakt genom hela processen!"
säljare på Vitalisvägen 13

01 jul 2020

"Vi har upplevt Pia som en erfaren, pålitlig och lugn mäklare som verkligen tar sin tid att förklara och lyssna till både säljaren och köparen. Bra inlevelseförmåga som känns mänskligt och personligt. Hennes erfarenhet leder till att man kan känna sig trygg, även under tuffa marknadsförhållanden. ..."
"Vi har upplevt Pia som en erfaren, pålitlig och lugn mäklare som verkligen tar sin tid att förklara och lyssna till både säljaren och köparen. Bra inlevelseförmåga som känns mänskligt och personligt. Hennes erfarenhet leder till att man kan känna sig trygg, även under tuffa marknadsförhållanden. Dessutom jättebra lokalkännedom i Fredhäll. "
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 9

20 jun 2020

"Pia har extrem rutin och kunskap speciellt gällande Fredhäll med omnejd.
Kände mig fullständigt trygg med att ha Pia som min mäklare under hela processen."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

17 jun 2020

"Valet föll på Pia då hon jobbat i området så pass länge och därför har ett stort kontaktnät.
Processen kändes väldigt personlig då Pia verkligen tog sig tid för att titta på detaljer och få en bra bild över hela lägenheten.
Har fortfarande kontakt med Pia och kommer använda henne igen!"
"Valet föll på Pia då hon jobbat i området så pass länge och därför har ett stort kontaktnät.
Processen kändes väldigt personlig då Pia verkligen tog sig tid för att titta på detaljer och få en bra bild över hela lägenheten.
Har fortfarande kontakt med Pia och kommer använda henne igen!"
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 9

17 jun 2020

"Andra gången vi använder Pia som mäklare i området, med ett bra försäljningsresultat både denna gång och gången innan. Pia är kommunikativ och väldigt duktig på det hon gör. Att hon har ett stort kontaktnät i området gjorde denna process snabb och smidig. Hon tar sig tid och hon får en att känna ..."
"Andra gången vi använder Pia som mäklare i området, med ett bra försäljningsresultat både denna gång och gången innan. Pia är kommunikativ och väldigt duktig på det hon gör. Att hon har ett stort kontaktnät i området gjorde denna process snabb och smidig. Hon tar sig tid och hon får en att känna sig väldigt trygg under hela processen.
Kommer absolut anlita Pia igen!"
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 1

15 maj 2020

"Pia var lätt att socialisera med och utförde arbetet mycket professionellt."
säljare på Stagneliusvägen 30

15 okt 2019

"Pias gedigna erfarenhet av att sälja i vårt område genomsyrade hela processen, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga. Hon gav även goda råd och hjälpte oss när vi köpte vår nya bostad, vilket gav tjänsten mervärde. Jag kan verkligen rekommendera Pia som mäklare."
"Pias gedigna erfarenhet av att sälja i vårt område genomsyrade hela processen, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga. Hon gav även goda råd och hjälpte oss när vi köpte vår nya bostad, vilket gav tjänsten mervärde. Jag kan verkligen rekommendera Pia som mäklare."
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

15 sep 2019

"Pia var väldigt kommunikativ och vi hade en tät dialog under hela processen, det gillade jag."
säljare på Adlerbethsgatan 17

28 aug 2019

"Pia har god kunskap om området och gav mig en korrekt indikation på slutpriset. Hon gav löpande uppföljning under budgivningen och såg till att vi var informerade. Är nöjd med slutpriset och hela upplevelsen!"
säljare på Orvar Odds väg 51

31 mar 2019

"Pia var mitt självklara val igen vid försäljningen och även denna gång överträffades förväntningarna."
säljare på Folkparken 2

29 dec 2018

"Bra och trevligt bemötande under hela processen "
säljare på Essinge Brogata 10

21 dec 2018

"jag minns inte hur mycket jag betalade. Hinner inte kolla i mina gamla papper. Mäklaren var i alla fall värd sitt pris utan tvekan.
"
säljare på Vänskapsvägen 53

20 dec 2018

"Jag valde Pia eftersom hon var snabb på att höra av sig, insatt i föreningen och kunde området. Det var första gången jag sålde och jag kände mig trygg genom hela processen. Pia är mån om att det ska bli rätt för båda köpare och säljare och slutpris överträffade mina förväntningar. "
"Jag valde Pia eftersom hon var snabb på att höra av sig, insatt i föreningen och kunde området. Det var första gången jag sålde och jag kände mig trygg genom hela processen. Pia är mån om att det ska bli rätt för båda köpare och säljare och slutpris överträffade mina förväntningar. "
Läs mer
säljare på Stagneliusvägen 43

19 dec 2018

"Det enda som var svårt var att marknaden droppade under arbetet. Därför stämde inte utgångsprognosen med vad som sen hände med priset. Men så kan det vara. Allt annat var bra. "
säljare på Wargentinsgatan 5A

19 dec 2018

"Den långa visningen på helg var perfekt. Många hann med att komma på visning.
Pia har stor kundkrets."
säljare på Frödingsvägen 6

04 dec 2018

"Jag upplevde mäklarens insats som mycket seriös och målmedveten.
Atmosfären kring försäljningen kändes trygg, inga orosmoln insmög sig."
säljare på Orvar Odds väg 6

28 nov 2018

"Snabb och professionellt bemötande "
säljare på Fredhällsgatan 1

27 nov 2018

"Kan varmt rekommendera Pia hon ör mkt posetiv omtänksam skicklig och kunnig på sitt arbete och som person ,kände mig helt trygg med henne :) jag är mkt nöjd med hennes insats ! "
säljare på John Ericssonsgatan 18

26 nov 2018

"Pia sålde min grannes lägenhet och rekommenderade Pia, det blev ett lyckat val. "
säljare på Rålambsvägen 52

12 jul 2016

"Pia är motiverad och ger bra rådgivning under försäljningsprocessen. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
2 600 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 81 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 80 säljare
Pia var tydlig och höll mig uppdaterad
81 av 82 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Pia på kartan.

194 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
79 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 47 m²
Lägenhet, Stockholm
1 375 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 32,5 m²
93 593 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 665 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 600 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 205 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd! "
Slutpris saknas
Lägenhet Fredhäll
2,5 rum, 79 m²
4 675 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 680 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pia är ett superproffs, skulle varmt rekommendera henne till alla som ska sälja eller köpa lägenhet! "
4 030 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 035 000 kr
1,5 rum, 31 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Exceptionellt skicklig. Ingav en trygghet från första till sista handslag.
Flexibel och punktlig med ett professionellt angreppssätt genom hela försäljningsprocessen. "
3 320 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
-75 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.