Pia Andersson

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Salem  /  Pia Andersson
Profilbild för Pia Andersson
Pia Andersson
4.9 / 5
(123 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
8 st
59 610 000 kr

Bakgrund

Pia Andersson jobbar på Pia Andersson Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2000-02-10. Pia har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Pia har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 38 580 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som mäklare i min hemort Rönninge/Salem i 20 år och under åren förmedlat över 1 000 bostäder. År 2002 grundade jag Pia Andersson Fastighetsbyrå som jag idag driver tillsammans med ett fantastiskt team. Det är fortfarande med lika stor glädje och entusiasm som jag tar mig an mitt arbete. Jag tycker att jag har världens roligaste jobb, bland annat för att det innebär så många spännande möten med både människor och hus – som båda har sin egen historia.

Som tredje generationen Rönningebo har Salems kommun alltid varit min fasta punkt. Att både bo och arbeta här är en stor fördel; jag lever mitt i allt som händer på orten, känner dess karaktär, kultur och smultronställen. Alla mina år i Salems kommun, först som barn och så småningom som förälder och mäklare har gett mig ett stort kontaktnät och stenkoll på den lokala bostadsmarknaden. Det ger mig en erfarenhet och kunskap som jag och du som kund kan dra nytta av i varje enskild affär. Jag kan varje vrå av min kommun – och jag älskar den.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Pia.

11 jan 2023

"En fantastiskt kompetent & genuint intresserad mäklare. Kändes väldigt tryggt genom hela processen. Uppfyllde våra förväntningar till 100%!!"
säljare på Westerdahlsvägen 10

06 dec 2022

"Bästa mäklaren i Rönninge/Salem"
säljare på Högbackavägen 1

29 jun 2022

"Avgiften var rimlig i jämförelse med andra mäklare men kan tycka att mäklararvodet för fastighetsförsäljningar generellt är väl tilltaget."
säljare på Rönningevägen 2C

24 jun 2022

"En personlig mäklare med en mycket hög servicenivå, stor flexibilitet, otrolig tillgänglighet, högsta kunskap och kännedom om området samt objektet.
Min allra bästa rekommendationer till vår kunniga lokala mäklare Pia."
säljare på Dammtorpsbacken 1

14 feb 2022

"Pia Andersson Fastighetsbyrå är en medveten modern mäklare.
Hög prestation mot oss som säljare samt för vår köpare.
Pia Andersson har en trygg framtoning vid avtalsskrivningen och ger tid.
Pia Andersson Fastighetsbyrå har professionella samarbetspartner som ger slutprodukten en hög kvalite.
..."
"Pia Andersson Fastighetsbyrå är en medveten modern mäklare.
Hög prestation mot oss som säljare samt för vår köpare.
Pia Andersson har en trygg framtoning vid avtalsskrivningen och ger tid.
Pia Andersson Fastighetsbyrå har professionella samarbetspartner som ger slutprodukten en hög kvalite.
Av 6 möjliga stjärnor får Pia Andersson Fastighetsbyrå 7 stärnor !!"
Läs mer
säljare på Svampstigen 43

19 jan 2022

"Tack för all hjälp Pia :)"
säljare på Fruängsvägen 22B

18 mar 2021

"Jag är supernöjd med försäljningen av min lägenhet. Det var en enkel och tydlig process där jag kände mig välinformerad och delaktig. Tack för ett proffsigt jobb!"
säljare på Stationsvägen 17

18 mar 2021

"Mycket kompetent och professionell mäklare, levererar långt över förväntan."
säljare på Idrottsvägen 6

18 mar 2021

"Pia har mycket stor kännedom om Rönninge och också om aktuell Brf. Pia var därför ett naturligt val för mig. Jag är mycket nöjd med hennes stöd och insats i denna affär."
säljare på Rönningevägen 47

16 mar 2021

"Pia är en stjärna och hon är bäst!"
säljare på Lilldalsvägen 8A

16 mar 2021

"Kan bara ge mina varmaste rekommendationer för Pia, kan inte tänka mig en bättre helhetsupplevelse när man ska sälja sin bostad, topp och 5 stjärnor i alla avseenden:)"
säljare på Irisdalsvägen 6

11 nov 2020

"Kompetent, lyhörd, personlig. Snygg också..."
säljare på Övre Villagatan 28C

28 okt 2020

"Personlig mäklare med familjär känsla. Toppen! "
säljare på Mosshagestigen 217

28 okt 2020

"Vi kom överens om ett fast pris eftersom slutbudet blev 30 proc över värderingen."
säljare på Bergviksvägen 30

30 sep 2019

"Pia Andersson är en väldigt kompetent och serviceinriktad mäklare som vi varmt kan rekommendera och som vi kommer använda oss av igen. "
säljare på Kantarellstigen 15

11 sep 2019

"Vänd er till Pia och hennes gäng om ni skall köpa eller sälja i Rönninge. Jag har köpt och sålt genom Pia flera gånger och hon är alltid lika smidig, tydlig, engagerad och trevlig."
säljare på Sannadalsvägen 21

05 sep 2019

"Oändligt tålamod, ingen fråga är för dum, käkänt hela vägen att hon står på min sida, förstår hur jag resonerar kring bud, värdering, annonsering etc. Ensam i kommun om 100 procent lokalkännedom! Ingen annan är ens i närheten. Den enda mäklare jag skulle rekommendera om du skall sälja i Salems ko..."
"Oändligt tålamod, ingen fråga är för dum, käkänt hela vägen att hon står på min sida, förstår hur jag resonerar kring bud, värdering, annonsering etc. Ensam i kommun om 100 procent lokalkännedom! Ingen annan är ens i närheten. Den enda mäklare jag skulle rekommendera om du skall sälja i Salems kommun och närort.
"
Läs mer
säljare på Högbackavägen 21

05 sep 2019

"Vi är supernöjda med vår mäklare Pia Andersson."
säljare på Westerdahlsvägen 25

26 aug 2019

"Jag är över förväntan nöjd med mäklare Pia Andersson. Husets positiva sidor lyftes fram i den lättlästa och målande annonsen. Fastigheten såldes snabbt till ett pris som överträffade mina förväntningar. Pia var inte bara engagerad och effektiv under hela processen utan även trevlig att samarbeta ..."
"Jag är över förväntan nöjd med mäklare Pia Andersson. Husets positiva sidor lyftes fram i den lättlästa och målande annonsen. Fastigheten såldes snabbt till ett pris som överträffade mina förväntningar. Pia var inte bara engagerad och effektiv under hela processen utan även trevlig att samarbeta med. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Rönningevägen 8

12 sep 2018

"Mäklaren var mycket kunnig, professionell och trevlig och lätt att samarbeta med."
säljare på Rönninge Gårds väg 11

31 aug 2018

"Trevlig, ödmjuk, och okomplicerad "
säljare på Gunnebovägen 4

06 jul 2018

"En mycket skicklig, engagerad och kunnig mäklare som får mina absolut bästa rekommendationer. Hon har gjort ett strålande arbete och lyckats väldigt väl, trots att bostadsmarknaden har blivit tuffare. Även hennes mycket duktiga samarbetspartners, såsom stylisten och fotografer, har gjort ett fant..."
"En mycket skicklig, engagerad och kunnig mäklare som får mina absolut bästa rekommendationer. Hon har gjort ett strålande arbete och lyckats väldigt väl, trots att bostadsmarknaden har blivit tuffare. Även hennes mycket duktiga samarbetspartners, såsom stylisten och fotografer, har gjort ett fantastiskt arbete och bidragit till den positiva helhetsupplevelsen. "
Läs mer
säljare på Bondestigen 17

02 jul 2018

"Lättsam o hjälpsam"
säljare på Mosshagestigen 171

02 jul 2018

"Kan varmt rekommendera min mäklare till alla. Kände mig trygg under hela proceduren och kommer även få hjälp med deklarationen!"
säljare på Lilldalsvägen 23

01 jul 2018

"Vi kom bra överens, hon hade en bra attityd. Vi är nöjda."
säljare på Månskensvägen 97

01 jul 2018

"Jag är nöjd med min mäklare trots att försäljningen drog ut på tiden och blev en ganska långdragen process som slutade med att jag trots allt inte är nöjd med försäljningspriset"
säljare på Rönningevägen 115

29 maj 2018

"vi är mycket nöjda"
säljare på Mosshagestigen 86

06 apr 2018

"Engagerad, driven med hög social kompetens"
säljare på Kuskstigen 19

12 mar 2018

"Proffsigt rakt igenom!"
säljare på Stationsvägen 1

12 mar 2018

"Skicklig mäklare som kan sitt område. Jag kan absolut rekommendera henne. "
säljare på Skogsrovägen 7

26 aug 2017

"För de flesta är försäljning av bostad inget man skaffar sig erfarenhet på, det sker för sällan. Då känns det skönt och tryggt av ha en mäklare av Pia Anderssons kaliber.Det är lätt att bli lite "hispig" men då har Pia med sitt professionella och metodiska arbetssätt tagit över och förklarat läge..."
"För de flesta är försäljning av bostad inget man skaffar sig erfarenhet på, det sker för sällan. Då känns det skönt och tryggt av ha en mäklare av Pia Anderssons kaliber.Det är lätt att bli lite "hispig" men då har Pia med sitt professionella och metodiska arbetssätt tagit över och förklarat läget. Jag kan varmt rekommendera Pia Andersson som mäklare. Så här i efterhand så gillar jag att hon varit ärlig både i objektbeskrivning och muntligt. Har själv drabbats av en mäklare som fick hall att bli ett rum trots 3 dörrar och en trapp i anslutning till.Jag kommer definitivt anlita Pia Andersson när jag om något år skall byta bostad."
Läs mer
säljare på Viktoriavägen 38

25 aug 2017

"Rekommenderar varmt Pia som nu hanterat försäljning av båda mina föräldrars hus med mycket respekt, kunnande och värme."
säljare på Fjärilstigen 163

23 aug 2017

"Verkligen supernöjd med Pia. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Herrängsvägen 32

23 aug 2017

"Har anlitat mäklare i Salem/Rönninge tidigare och vet att det kan vara stor skillnad. Pia Andersson var proffessionell rakt igenom från första mötet till budgivning. Lyhörd, engagerad och väldigt mån om att allt skulle kännas bra för oss. Försäljningspriset blev också högre än vad vi räknat med v..."
"Har anlitat mäklare i Salem/Rönninge tidigare och vet att det kan vara stor skillnad. Pia Andersson var proffessionell rakt igenom från första mötet till budgivning. Lyhörd, engagerad och väldigt mån om att allt skulle kännas bra för oss. Försäljningspriset blev också högre än vad vi räknat med vilket var ett plus såklart. Mycket nöjd över att ha anlitat Pia Andersson, hela processen kändes mycket trygg och säker. "
Läs mer
säljare på Lingonstigen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
3
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
38 580 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 117 säljare
Pia satte rätt förväntningar på slutpriset
100 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 120 säljare
Pia var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 120 säljare

Pia på kartan.

514 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
123 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
3 rum, 78,3 m²
34 551 kr/m²
Lägenhet, Salem
4 741 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 64,5 m²
23 359 kr/m²
Lägenhet, Salem
4 330 kr/mån
4 195 000 kr
4 rum, 115 m²
36 478 kr/m²
Radhus, Salem
3 795 000 kr
5 rum, 122 m²
31 106 kr/m²
Radhus, Salem
1 975 000 kr
2 rum, 53,9 m²
37 264 kr/m²
Lägenhet, Salem
3 630 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 295 000 kr
Lägenhet Rönninge
-200 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En fantastiskt kompetent & genuint intresserad mäklare. Kändes väldigt tryggt genom hela processen. Uppfyllde våra förväntningar till 100%!!"
1 350 000 kr
Lägenhet Salem
-125 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 1 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 050 000 kr
Lägenhet Rönninge
+ 350 000 kr
3 rum, 69,1 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
925 000 kr
Lägenhet Tumba
+ 50 000 kr
1 rum, 45 m²
Utropspris: 875 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 200 000 kr
Radhus Salem
-275 000 kr
6 rum, 156 m²
Utropspris: 4 475 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.