Philip Stråkander

Profilbild för Philip Stråkander
Philip Stråkander
4.8 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
8 st
72 155 000 kr

Bakgrund

Philip Stråkander jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-03-29. Philip har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Philip har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 55 798 000 kr.

Presentation

Philip har många års erfarenhet och stor kompetens inom försäljning. Att möta människor och förmedla bostäder är hans stora passion. Med affärsmässighet och engagemang strävar han alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Välkommen att kontakta Philip om du vill du ha en målinriktad och driven mäklare som vägleder dig genom en trygg bostadsaffär!

Mäklarbyrå


Säljare om Philip.

13 jan 2021

"En hårt arbetande, energisk och målinriktad mäklare som jag definitiv skulle rekommendera till andra. Träffade flertalet mäklare och kunde snabbt konstatera att jag skulle välja Philip. Har haft med en del mäklare och göra vid andra köp och sälj och kan genuint säga att Philip är i en klass för sig själv. Smärtfri process och ett högt pris, tack!"
säljare på Thorells gata 7

25 nov 2020

"Jag har flera gånger anlitat Philip och varje gång har jag fått det bevisat att han är en mäklare av världsklass! Lyhörd, serviceminded, kunden i fokus och så mycket mer som jag inte har sett hos andra mäklare. Kommer personligen aldrig att anlita någon annan mäklare i framtida försäljning och rekommenderar varmt Philip till alla!"
säljare på Gustav Adolfsgatan 22

20 nov 2020

"Linköpings bästa mäklare! "
säljare på Fridtunagatan 15

15 okt 2020

"Fantastisk mäklare. 10/10!!!!!"
säljare på Hovetorpsgatan 64

25 jul 2019

"Hungrigaste mäklaren i stan! Fem av fem mäklarbrickor! "
säljare på Engelbrektsgatan 25

21 jul 2019

"Bästa mäklaren, jag blev mycket nöjd. Han är lätt att nå och komma överens med. Ger Philip mina bästa rekommendationer. "
säljare på Hannes Alfvéns gata 5

21 jul 2019

"En engagerad, duktig och proffsig mäklare helt enkelt. Kan varmt rekommendera Philip på Fastighetsbyrån!"
säljare på Kunskapslänken 54

21 jul 2019

"Mycket duktig och proffsig mäklare. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Kunskapslänken 54

18 jun 2019

"Philip är en duktig mäklare som vi kan rekommendera till andra. Vi kan definitivt tänka oss att anlita Philip igen. "
säljare på Kvinnebyvägen 47

29 maj 2019

"Otroligt seriös mäklare. Får verkligen jobbet gjort, håller en väl uppdaterad om hela processen och gör det lilla extra för sina klienter. Kan inte annat säga än 5/5"
säljare på Kärrsångarevägen 42

27 maj 2019

"Vi valde att anlita Philip Stråkander som mäklare. Han var den mäklare som hade sålt dem dyraste lägenheterna i vårat område. Vi jämförde med flera mäklare och han var utan tvekan det självklara valet. Philip var väldigt professionell i sitt bemötande. Han visade kunskap och ingav säljskicklighet samtidigt som han var väldigt ödmjuk. Philip är en fantastisk duktig mäklare som lyckades sälja vår lägenhet till ett pris som vi inte hade förväntat oss. Något som vi uppskattade under processens gång var hans kontinuerliga återkoppling. Vi hade ständig koll under hela försäljningen. Vi hade hört väldigt gott om Philip redan innan vi valde att anlita honom och kommer varmt rekommendera honom vidare till våra vänner och bekanta. Vill ni anlita en mäklare som verkligen ger allt och lite till ska ni vända er till Philip Stråkander.
"
säljare på Engelbrektsgatan 29

26 apr 2019

"Vi har sålt våran bostadsrätt genom Philip Stråkander. Vi valde att jämföra 5 mäklare från olika firmor. Valet var enkelt. Philip Stråkander var det självklara valet. Han var överlägsen dem andra mäklarna. Han lyssnade på våra behov, var ödmjuk och såg till vårat bästa. Han satte alltid oss i fokus vilket kändes väldigt bra redan från start. Han var alltid anträffbar. Budgivningen på vår lägenhet startade på långfredagen. Philip önskade oss glad påsk och sade att han skulle göra allt i sin makt för att lägenheten sedan skulle vara såld när vi var tillbaka efter ledigheten. Sagt och gjort! Philip hade under påsken förhandlat fram och tillbaka med två spekulanter och lyckades sälja vår lägenhet till ett pris som vi var mer en nöja med. Vi hade fått höra att han var den mäklaren som säljer mest i Linköping och att han också var den mest rekommenderade mäklaren av alla. Det levde han verkligen upp till. Vi vill starkt rekommendera Philip Stråkander. Vill ni anlita en ambitiös och ödmjuk mäklare som är en säljare ut i fingerspetsarna ska ni anlita Philip Stråkander. "
säljare på Hamngatan 21

08 apr 2019

"Fantastiskt driven och målinriktad mäklare! Proffesionell helt enkelt.
Varma rekommendationer!"
säljare på Engelbrektsgatan 25

27 mar 2019

"Grym insats av Philip. Väldigt kunnig, höll mig uppdaterad hela tiden och han var ärlig rakt igenom. Han ordnade högre slutpris än vad jag faktiskt förväntade mig, grym på att dra igång budkrig!
Kort sagt Linköpings nummer 1 i mitt tycke.
Om ni vill ni ha en smidig bostadsaffär med bra resultat gällande slutpris? Då kontaktar ni Philip på Fastighetsbyrån! "
säljare på Gamla Tanneforsvägen 84C

27 mar 2019

"Philip gör ett mycket bra jobb från start till mål, en proffsig, vänlig och energisk mäklare som alltid har kunden i fokus."
säljare på Kunskapslänken 54

27 mar 2019

"Philip gör ett mycket bra jobb från start till mål, en proffsig, vänlig och energisk mäklare som alltid har kunden i fokus."
säljare på Hannes Alfvéns gata 1

25 mar 2019

"Philip är mycket engagerad, trevlig och hjälpsam under hela processen. Kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Kvinnebyvägen 5

15 mar 2019

"Engagerad och lätt att nå. Möjligen för lätt att nå, han ringde extremt ofta när ett sms hade räckt"
säljare på Skomakaregatan 11

14 mar 2019

"Uppfyllde väl våra förväntningar. Gav raka och realistiska besked."
säljare på Skedagatan 6

11 mar 2019

"Engagerad och målinriktad - en snabb och effektiv försäljning!"
säljare på Skogslyckegatan 1F

11 mar 2019

"Vi har sålt en bostad på Ekholmsvägen 36 B i Linköping via Mäklaren Philip Stråkander på Fastighetsbyrån i Linköping
Ett bra val av fastighets Mäklare som är bode trevlig och tillgänglig och dessutam går igenom hela processen på ett mycket tydligt vis.
Affären gick snabbt och utmärkt även om försäljningssumman blev betydligt lägre än förväntat men det beror i stort sätt på kunjukturen just nu.
Philip Stråkande på Fastighetsbyrån Linköping skötte hela affären och överlåtelsen till vår belåtenhet med tillräckligt med information och kontakter med oss gällande denna affär så att vi kunde koncentrera oss på andra för oss angelägna göromål. Han uppträdde alltså inte som en sådan där "säljare" som ringer på mobilen stup ikvarten.
Bra jobbat"
säljare på Ekholmsvägen 36B

05 mar 2019

"God planering och genomtänkt upplägg genom hela processen! "
säljare på Fågelbärsvägen 5

21 feb 2019

"Philip är professionell och mycket trevlig mäklare. Jag har alltid blivit bemött på allra bästa sätt och tycker att han är tydlig, tålmodig, hjälpsam och lätt att få tag på vid frågor. Jag kan inget annat än att rekommenderar Philip Stråkander. "
säljare på Kunskapslänken 54

18 feb 2019

"Mycket engagerad driftig kompetent mäklare.Seriös och lyhörd.Rekommenderas varmt.Bättre mäklare går nog inte att hitta."
säljare på Kompanigatan 46

18 feb 2019

"Bästa Mäklare, jag är helnöjd med Philip."
säljare på Hannes Alfvéns gata 5

18 feb 2019

"Vi är väldigt nöjda med både mäklare och utfallet som blev över förväntan.
Kommer att varmt rekommendera Philip Stråkander till andra som eventuellt ska sälja sin bostad."
säljare på Vidingsjögatan 25

11 feb 2019

"Philip är väldigt ambitiös och serviceinriktad. Det finns helt enkelt ingenting att anmärka på. Kanon!"
säljare på Gamla Tanneforsvägen 84E

03 feb 2019

"En riktig closer!
Philip är en superduktig mäklare som får toppbetyg på alla delar. Han är modig som vågar sätta ribban högt, något som alla säljare önskar och lever upp till sina mål.
Vi hade svårt att sälja lägenheten, men när Philip tog över la han upp en bra plan och var riktigt duktig i dialog med intressenterna. Philip är en expert på att trigga igång budgivning och har lätt för att driva den mot sina mål.
Philip är snabb! Som kund får man hålla i hatten. Stort tack Philip!"
säljare på Thorells gata 2

12 nov 2018

"Philip var proffsig och trygg höll oss hela tiden uppdaterade. Han gav välgrundade förslag och besvarade våra frågor. Han har ett vinnande sätt, är hjälpsam och hela tiden tillgänglig. "
säljare på Hejdegatan 50

07 okt 2018

"Philip gav verkligen allt för att både köpare och säljare skulle känna sig nöjda med förvärv/försäljning av bostad. Han höll mig (som säljare) kontinuerligt uppdaterad om situationen, vilket gjorde att jag med trygghet kunde lämna hela försäljningsprocessen åt Philips handhavande."
säljare på Storgården 47

02 okt 2018

"Philip är klockren! Lätt att få tag på, uppdaterar en om vad som händer och han har ett jäkla driv! Förhoppningsvis ska vi inte sälja igen på ett bra tag, men skulle ta Philip igen med nöje!"
säljare på Krouthéns gata 13

27 sep 2018

"Vi fick mer än vad vi hade förväntat oss, både gällande slutpriset och på helheten. Skulle inte tveka en sekund att använda mig av Philip igen i framtida försäljningar
"
säljare på Munkhagsgatan 90

27 sep 2018

"Philip hjälpte mig att sälja en bostadsrätt. Han var väldigt tillmötesgående och engagerad samt skötte försäljningen på ett snyggt och smidigt sätt."
säljare på Åbylundsgatan 68

12 sep 2018

"Grymt jobbat! Alltid tillgänglig och hjälpsam!"
säljare på Krouthéns gata 6

12 sep 2018

"Jag träffade flera mäklare innan jag bestämde mig för Philip. Alla var duktiga med jag kände direkt att Philip hade ett genuint intresse av att sälja min lägenhet.
Philip arrangerade innan visning ca 5-6 familjer som kom och kolla på min lägenhet, dessa ringde han upp från sitt register och från hans andra uppdrag. Förhandsvisningarna resulterade i att min lägenhet såldes innan visning och till ett bud jag var mycket nöjd med.
Philip höll mig uppdaterad löpande, och återkopplade efter överenskommelse ständigt under hela processen, och bekräftade ofta saker vi sa på telefon via ett mejl - något jag uppskattar väldigt mycket. Hela affären var otroligt smidig och jag har redan rekommenderat Philip till bekanta som jag vet är i sälj-tankar."
säljare på Engelbrektsgatan 25

15 aug 2018

"Han var kunnig och trevlig, rekommenderas."
säljare på Skomakaregatan 1

13 aug 2018

"Mycket bra mäklare som jag skulle rekommendera till både köpare och säljare."
säljare på Engelbrektsgatan 25

29 jul 2018

"proffsig, rekommenderas starkt!"
säljare på Furirgatan 5

29 jul 2018

"Bra och kompetent. Riktigt hungrig och driven. Bra recept på lyckad försäljning."
säljare på Garnisonsvägen 18

16 jul 2018

"Philip är mycket lyhörd och engagerad.
Gjorde ett jättebra jobb, jag är verkligen nöjd på alla sätt!
Rekommenderas starkt "
säljare på Nanna Svartz gata 6G

10 jul 2018

"En mycket professionell, kunnig, trevlig och ambitiös Mäklare. Som alltid var tillgänglig och som alltid omgående svarade om man hade några frågor.
Philip kommer vara en Mäklare som jag kommer att rekommendera till vänner och bekanta."
säljare på Munkhagsgatan 122B

27 feb 2018

"Kort och gott så är Philip stråkander den bästa mäklaren jag haft samarbete med! Alla borde anlita honom! Betyg 5/5 toppklass!"
säljare på Swedenborgsgatan 28B

09 jan 2018

"Skulle absolut anställa Philip igen som mäklare. Väldigt flexibel och tillmötesgående! "
säljare på Årstagatan 31

09 jan 2018

"Philip har visat trevligt bemötande, kunnigt och effektivt arbetssätt. Planerat och informerat väl under hela affären (vilken inte är helt avslutad då själva överlåtelsen kvarstår). Philip är en mycket god förebild inom Mäklarbranschen. "
säljare på Stenhagsvägen 77

13 nov 2017

"Väldigt trevlig och driven kille"
säljare på Storstensvägen 46

26 okt 2017

"Trevlig och omtänksam. Bra bemötande mot säljaren/ köparen 10 poäng av 10 möjliga :)"
säljare på Börje-Ströja 2

27 sep 2017

"Trevlig, driven, ordning o reda. Sammantaget mycket nöjd!"
säljare på Salagatan 53B

25 sep 2017

"Kunde absolut inte fått en bättre mäklare. Han är helt suverän. Var rädd om honom. "
säljare på Molngatan 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
55 798 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 106 säljare
Philip satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 106 säljare
Philip var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 106 säljare

Philip på kartan.

361 tidigare annonser
8 bostäder till salu
105 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 395 000 kr
3 rum, 73 m²
19 109 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 737 kr/mån
7 495 000 kr
6 rum, 180 m²
41 638 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 452 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 73 m²
32 808 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 941 kr/mån
4 195 000 kr
4 rum, 94 m²
44 627 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 817 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 52,5 m²
40 288 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 801 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 750 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
+ 55 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 375 000 kr
Lägenhet Gottfridsberg
-20 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Hagaberg
4 rum, 111,4 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 350 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
+ 255 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En hårt arbetande, energisk och målinriktad mäklare som jag definitiv skulle rekommendera till andra. Träffade flertalet mäklare och kunde snabbt konstatera att jag skulle välja Philip. Har haft med en del mäklare och göra vid andra köp och sälj och kan genuint säga att Philip är i en klass för sig själv. Smärtfri process och ett högt pris, tack!"
2 030 000 kr
Lägenhet Johannelund
+ 335 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.