Philip Jansson Kujanpää

Profilbild för Philip Jansson Kujanpää
Säljarfavorit
Philip Jansson Kujanpää
5.0 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
20 st
93 290 000 kr

Bakgrund

Philip Jansson Kujanpää jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-07-04. Philip har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Philip har haft 31 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 100 535 000 kr.

Presentation

Med hundratals affärer i ryggen vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.
De tre största anledningarna till att välja mig som mäklare är.

Tillgänglighet - Jag finns alltid tillgänglig. Testa att ringa så får ni se.

Förtroendeingivande - Den absolut viktigaste egenskapen som mäklare. Både mot säljare och köpare.

Vinnarskalle - Med bakgrund inom elitfotboll är jag en riktig vinnarskalle och gör alltid allt för att mina kunder ska bli så nöjda som möjligt.

Mäklarbyrå


Säljare om Philip.

26 nov 2020

"Engagerad och driven. Trevlig och lyhörd.
Kan verkligen rekommendera Philip!!!"
säljare på Hagalundsgatan 42

22 nov 2020

"Philip är mycket engagerad, proffsig, empatisk och lyhörd. Jag är otroligt nöjd med hans insatser, r
esultatet blev över förväntan. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Vasavägen 214B

15 nov 2020

"Bästa mäklaren i Sollentuna! Utan tvekan. Vi är så nöjda med Philip. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja. "
säljare på Chaplins gränd 34

05 nov 2020

"Fantastisk insats av Philip. Jag kände mig trygg, informerad och involverad i processen hela vägen.
Kommer att använda Philip igen och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Tångvägen 32

04 nov 2020

"Jag har träffat många mäklare och varje mäklare har sitt eget sätt för att ska kunna hantera jobbet. Philip har ett jätte bra unikt sätt från första träffen tills affären är gjort.
Han är trevlig, lyhörd och lung person som är en mästare på att hantera olika situationer och till slut är man som kund, nöjd m3d affären.
Jag rekommenderar honom stark och lycka till ni andra med era bostadsaffärer! "
säljare på Engelbrektsvägen 41A

16 okt 2020

"Finns inget att anmärka på, han var 100%-ig från början till slut. Fantastisk!"
säljare på Lövmovägen 120

14 okt 2020

"Utöver det vanliga mäklarjobbet så tog sig mäklaren verkligen tid och gav av sin själ för att stötta alla parter i affären, även när det blev jobbigt så var det ingen tvekan, mäklaren ställde upp, svarade, fixade, trixade och löste! Jag rekommenderar starkt!"
säljare på Kaplanvägen 21

10 okt 2020

"När jag beslutade mig för att sälja min lägenhet såg jag att Philip hade sålt likadana lägenheter på min adress. Det var genast något som fångade mitt intresse och efter några minuter hade jag läst recensionerna från tidigare försäljningar här på Hitta Mäklare. Redan då stod det klart för mig att Philip skulle få uppdraget.
Philip är en otroligt trevlig och kunnig mäklare och han håller en uppdaterad från det att objektet går till försäljning till att objektet är sålt. Philip ger även personliga råd och besvarar frågor stora som små när som helst.
Och för mig som sålde en fastighet för första gången var detta extremt uppskattat.
Min försäljning blev mycket lyckad tack vare Hitta Mäklare och Philips förtjänst.
Jag kan verkligen rekommendera honom till framtida säljare och köpare, ni kommer absolut inte att ångra er!
Tack för allt
"
säljare på Drabantgatan 11

09 okt 2020

"Toppen på alla plan. Väldigt kunnig, bra bemötande och information hela vägen. Tillgänglig, lyhörd och fokuserad, våra varmaste rekommendationer."
säljare på Stallgatan 2A

06 okt 2020

"Alltså 5 av 5 helt klart! Philip är engagerad, personlig och omtänksam mäklare som verkligen gör sitt bästa. Han finns där alla tider på dygnet och vi behövde aldrig vara oroliga för att han inte skulle hålla det han lovat. Jag kommer anställa Philip i kommande försäljningar i framtiden, helt klart! "
säljare på Kvarnskogsvägen 10

23 sep 2020

"Mycket engagerad och trevlig. Snabb och smidig försäljning. Den här killen är något extra! Rekommenderar stark."
säljare på Barkarbyvägen 36

14 sep 2020

"Philip är en lysande stjärna, han gav oerhört stort hopp och högsta kvalité av kundservice från första gången han svarade i telefon tills sista stund som affären var slutförd. Snabbaste återkoppling jag någonsin sett och alltid tillgänglig som ingen annan mäklare och ändå har jag sålt och köpt ett tiotals bostäder så jag har mött många mäklare. Philip har ett varmt hjärta, oändligt tålamod, mycket god instinkt och djup förståelse. Vi blev både helt förtrollade av hans bemötande och kunskap. Vi köpte en ny bostad innan vi sålde vårt gamla och vi hade inte lyckats utan vår käre Philip med sitt glada leende och hoppfulla själ. Slutpriset blev på pricken som värderingen och han fick bostad såld inom den exakta tid han hade förutspått. Philip är mycket mer värt än det arvode han tar och är utan tvekan en person du aldrig kommer att glömma. 5 stjärnor är inte tillräckligt för Philip. Vi önskar ge honom en guldmedalj."
säljare på Vänortsstråket 59B

13 aug 2020

"Philip var den tredje mäklaren jag var i kontakt med men borde ha varit den första och ända. Den ena kunde inte sälja min bostad under en bättre marknad, den andra återkopplade inte men Philip sålde min bostad direkt och var alltid nåbar. Kunde han inte svara så ringde han alltid tillbaka och lät mig aldrig vänta i timmar/dagar innan jag fick en återkoppling.
Haft med många mäklare att göra genom åren. Dessvärre är det sällan de gjort ett gott intryck på mig. Under 2019-2020 har de flesta mäklare fått bekänna färg och behövt jobba för objekten och inte enbart dyka upp i kostym och skriva avtal på lägenheter under en marknad då allting sålde sig själv mer eller mindre.
Han var dyrare än de andra mäklarna jag var i kontakt med men var definitivt värt det. Det är verkligen skillnad på mäklare och mäklare, gör dig själv en tjänst och välj Philip Kujanpää!
Stort tack återigen!"
säljare på Drabantgatan 7

05 aug 2020

"Philip är nog den bästa mäklare jag har haft att göra med,
Man känner sig trygg,
Man får fortlöpande information,
Man får en mäklare som känns som sin egen fast man vet att han har flera objekt att sälja samtidigt.
Skall du sälja och vill ha en bra affär så kontakta Philip.
Han är proaktiv och driven."
säljare på Rättarevägen 17

04 aug 2020

"Mäklarens insats var utmärk. Kunnig, och proffsig genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas"
säljare på Huvudstalundsvägen 6

30 jul 2020

"Philip som mäklare är lugn, tydlig, engagerad och lyhörd. Vi fick snabbt förtroende för honom och är mer än nöjda med hela processen av försäljning av lägenheten. "
säljare på Husabyvägen 29

28 jul 2020

"Philip var otroligt lyhörd från första stund. Lätt att tycka om samt ha öppna dialoger med. Otroligt nöjd över mitt val av mäklare och kommer definitivt att använda honom vid kommande köp / försäljning av bostäder! "
säljare på Frestavägen 24

10 jul 2020

"Gjorde alltid det lilla extra, bästa mäklaren jag anlitat! "
säljare på Frestavägen 24

15 jun 2020

"Philip var en klippa genom hela försäljningen och kom med goda råd, positiv energi och tog sig alltid tid för att svara på våra frågor (både på och efter arbetstid!). Vi gick ut med vår annons under en tuffare period men tack vare att vi följde planen som Philip presenterade kunde vi, till skillnad från 4(!!) andra säljare som kom ut under samma period, få till ett snabbt avslut till ett bra pris med ett tillträde som passade oss perfekt. Vill du faktiskt sälja din bostad med de bästa förutsättningarna är Philip mäklaren du ska ha! "
säljare på Båtholmsbacken 18

04 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med Philips instats. Han lyckades att sälja mitt hus under coronatiden. Det var helt otroligt!
Tack, Philip!
"
säljare på Hollywoodvägen 33

25 maj 2020

"Vi fick bra kontakt med Philip från första början. Han var lyhörd och tog in våra önskemål från början till slut igenom processen. Philip har varit tillgänglig under hela försäljningen och hade god känsla för affären. "
säljare på Follingbogatan 16

04 maj 2020

"Har köpt och sålt flera bostäder genom åren och Philip har otvivelaktigt kontinuerligt levererat med genuin öppen rak dialog.
Kommer sannolikt aldryg byta mäklare."
säljare på Fridensborgsvägen 30

26 mar 2020

"Philip var väldigt tålmodig och lyhörd genom hela processen, som i vårt fall blev lite utdragen då jag och min sambo hade svårt att komma till skott med visning.
Men Philip stöttade hela tiden och försökte aldrig snabba på oss, utan han lyssnade hela tiden på vad vi kände. När vi väl beslutat om visning så var Philip väldigt snabb att få bollen i rullning. En vecka senare var det sålt efter endast en privatvisning till över utgångspris.
Jag rekommenderar varmt Philip."
säljare på Margreteborgsvägen 22

25 mar 2020

"Philip är en proffsig mäklare som jag kände stor tillförlit till från första stund. Han är lugn och lyhörd, samt lätt att samarbeta med.
Han uppdaterade mig hela tiden genom varje steg, så att jag kunde känna mig trygg. Jag kommer absolut att anlita honom i framtiden.
Kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Kungsvägen 16

05 mar 2020

"Fantastisk mäklare, väldigt engagerad och framåtriktad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vasaloppsvägen 122

21 feb 2020

"Tack philip!"
säljare på Vidargatan 35

19 feb 2020

"Jag kan varmt rekommendera Philip! Jag köpte min bostad under en tid då priserna var höga så jag hoppades självklart på att få pengarna tillbaka nu när jag skulle sälja. Jag var dock inte optimistisk... När jag träffade Philip var han väldigt positiv och samtidigt förtroendeingivande.
Försäljningen gick över förväntan och jag fick till och med mycket mer än vad jag köpte för!
Philip var ständigt tillgänglig och hade alltid svar på mina svåra frågor.
Tack Philip, vi ses när det är dags att sälja igen :)"
säljare på Göran Perssons väg 43

18 feb 2020

"Efter att träffat några mäklare var valet enkelt, Philip på Notar var mäklare som skulle sälja vår bostad. Valet var helt rätt! Philip överträffa våra egna förväntningar på slutpriset. Philip uppdatera oss under hela processen dag som kväll. Det märktes att Philip har jobbat in i det sista för att sälja vår bostad. På en tuff marknad visade Philip vad han går för. Valet av mäklare gör verkligen skillnad!
Vill du ha en mäklare som gör skillnad så rekommenderar jag att ni kontaktar Philip Kujanpää på Notar!!!
Tack Philip för din insatts, du gör skillnad!
"
säljare på Turebergs Allé 47

12 feb 2020

"Vilken kille! Jag är supernöjd med Philips insats och ännu nöjdare med slutpriset. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja! Tack igen för ett grymt jobb! "
säljare på Sofielundsplan 55

08 feb 2020

"Philip är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Han lyckades sälja vårt hus på en vecka och till bra pris. Avgörande för framgången var hans smarta strategi för marknadsföring och visning."
säljare på Lenalundsvägen 1

05 feb 2020

"Philip är en otroligt duktig och kunnig mäklare. Han uppdaterade mig ofta, positiv och mycket engagerad i sitt jobb. Kan varmt rekomendera honom. Superbra mäklare som var både positiv i sitt bemötande och kämpade för en bra affär. Kunde inte haft en bättre mäklare. Stort tack till Philip på Notar!"
säljare på Kruthornsvägen 22B

04 feb 2020

"Jag har försökt att sälja min lägenhet med två andra mäklare utan lycka. Philip sålde min lägenhet efter första visningen utan några som helst problem. Kan inte bli annat än väldigt nöjd med hans insats. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sollentunavägen 307

03 feb 2020

"Philip är väldigt professionell och lyhörd. Väldigt nöjd med honom som mäklare och rekommenderar honom starkt till andra i sälj/köp tankar. "
säljare på Husabyvägen 25

03 feb 2020

"Philip var den tredje mäklaren jag använde mig av för att sälja min bostad.
I en tid då bostadsmarknaden var rätt passiv hade jag inte mycket hopp om att få bostaden såld till ett pris som jag tyckte var OK. Men Philip lyckades leverera, han var väldigt engagerad under hela processen och la ned mycket av sin tid och energi på att göra mig som säljare nöjd.
Rekommenderar Philip till ALLA i Stockholm som vill ha en mäklare som bryr sig!"
säljare på Kvadrantvägen 27

03 feb 2020

"Filip var precis vad vi behövde för våran försäljning också väldigt lätt att ha med att göra."
säljare på Fridensborgsvägen 147

03 feb 2020

"Kan inte bli mer nöjd."
säljare på Postvägen 6

03 feb 2020

"Väldigt enkel att ha och göra med. "
säljare på Nakterhusvägen 1

03 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med Philip. Han är en socialt kompetent person, lyhörd i kontakten och som alltid svara när man ringer. Hela processen gick mycket smidigt till, från första kontakt och annons till bud och försäljning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kvadrantvägen 29

03 feb 2020

"En mycket kunnig mäklare som man inte behövde fråga då man vart uppdaterad hela tiden, kunnig i allt gällande bostad och detaljer som affärerna bygger på och tydlig samt positiv från början till slut.
Tror man inte kan få ut mer av en mäklare så vi är mer än nöjda.//Christian och Catha "
säljare på Väsbyvägen 26E

24 jul 2019

"Superservice!!!"
säljare på Strömkarlsgränd 24

25 jun 2019

"Väldigt proffesionellt, engagerad och pålitlig mäklare. "
säljare på Skeppargränd 10

02 jun 2019

"Väldigt nöjd med Philip som mäklare, förtroendeingivande och lyhörd. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kata Dalströms gata 15

28 maj 2019

"Lätt att samarbeta med,informerade löpande genom hela processen. Väldigt professionell i sitt yrkesutövande."
säljare på Vänortsstråket 47B

25 mar 2019

"Philip Jansson Kujanpää är en otroligt bra mäklare.
Min lägenhet i Huddinge centrum, en nyproduktion, var omöjligt att sälja. Två olika mäklare försökte i flera månader sälja lägenheten, utan resultat. Jag fick tips att Stockholm duktigaste mäklare finns i Sollentuna, Notar.
Jag vände mig till Philip. Från den stund som jag fick första kontakten med Philip Jansson Kujanpää tills lägenheten blev såld tog det två veckor. Lägenheten såldes mars 2019 för ca 500 000 kronor ÖVER MINa FÖRVÄNTINGAR. Philips arbetsområde var ju Sollentuna men han kunde allt om Huddinge och jag menar ALLT.
Vad jag upplevde jobbade Philip intensivt med försäljningen. Han var ALLTID tillgänglig, korrekt, respektfull och med ett mycket fint bemötande. Tack Philip för att du finns till och tack för att du tog på dig "mission impoossible" och genomförde uppdraget med ett otroligt fint resultat. Din like kommer aldrig.
Med vänlig hälsning
RM
"
säljare på Sjödalsvägen 19B

22 mar 2019

"Trygg, respektfull och väldigt kompetent!"
säljare på Kruthornsvägen 56B

07 mar 2019

"En lovande mäklare vars prioritet är att ge sina kunder det bästa. Från dag ett har vår mäklare varit snabb, hjälpsam, flexibel o rådgivande. Best broker ever! "
säljare på Fridensborgsvägen 135

07 mar 2019

"En mäklare med det lilla extra! Väldigt professionell, engagerad, påläst och förtroendeingivande."
säljare på Vinthundsgatan 2C

07 mar 2019

"Philip gav ett mycket bra intryck redan från första samtalet över telefon. Han lade upp en väl genomtänkt strategi och kändes alltid väl förberedd, påläst och kunnig. Vi hade en bra dialog och ett bra samarbete genom hela säljprocessen och resultatet blev något över vad jag satt upp som eget mål. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Värnstigen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
4
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
100 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 107 säljare
Philip satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 107 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 107 säljare
Philip var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 107 säljare

Philip på kartan.

290 tidigare annonser
6 bostäder till salu
107 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

3 795 000 kr
131 m²
28 969 kr/m²
Radhus, Upplands Väsby
1 995 000 kr
2 rum, 69 m²
28 913 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 636 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 42 m²
51 190 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 871 kr/mån
9 495 000 kr
7 rum, 217 m²
43 755 kr/m²
Villa, Österåker
1 950 000 kr
1,5 rum, 20,5 m²
97 500 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 548 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 220 000 kr
Lägenhet Solna Hagalund
+ 825 000 kr
2 rum, 56,9 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och driven. Trevlig och lyhörd.
Kan verkligen rekommendera Philip!!!"
8 170 000 kr
Villa Tureberg
125 m²
Utropspris: 8 170 000 kr
8 000 000 kr
Villa Älvsjö Herrängen
+ 1 505 000 kr
6 rum, 87 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 530 000 kr
Radhus Sollentuna Rotebro
+ 780 000 kr
6 rum, 121 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Philip är mycket engagerad, proffsig, empatisk och lyhörd. Jag är otroligt nöjd med hans insatser, r
esultatet blev över förväntan. Rekommenderar honom varmt!"
4 510 000 kr
Villa Gillbo
4 rum, 105 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren i Sollentuna! Utan tvekan. Vi är så nöjda med Philip. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.