Peter Nyqvist

Profilbild för Peter Nyqvist
Peter Nyqvist
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
1 st
15 265 000 kr

Bakgrund

Peter Nyqvist jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2018-01-19. Peter har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Peter har haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 5 390 000 kr.

Presentation

Stolt Haningebo sen barnsben, som förespråkar personliga och långsiktiga relationer. Jag är stolt över att under mina många år inom försäljning fått omdömen som trygg, målmedveten, strukturerad, pålitlig och yrkesskicklig av mina återkommande kunder.

Att vara noggrann, förberedd och inte lämna något åt slumpen är konceptet för varje lyckad bostadsaffär.

Jag jobbar hårt för att överträffa förväntningar, hitta rätt strategi för att skapa optimala förutsättningar, så man känner trygghet i sitt livs viktigaste affär..

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2019

Säljare om Peter.

27 maj 2020

"Det finns verkligen bara bra saker att säga om Peter! Jag köpte min första lägenhet av honom, och sålde nu min första med hjälp av honom också - vilket jag är väldigt tacksam över. Jag var orolig, eller nästan inställd på, att försäljningen skulle gå trögt och väldigt långsamt med tanke på rådande världsläge- MEN, med Peters kompetents och vilja blev det inga problem alls - och försäljningen gick istället väldigt bra! Peter har gjort en enastående insats, varit otroligt engagerad, mycket lyhörd, noggrann med att berätta varje steg i processen vilket gör att allt har känts väldigt tryggt. Dessutom är Peter väldigt enkel att ha att göra med och det är väldigt roligt att samarbeta med honom!
Jag kommer rekommendera Peter till alla som ska sälja sina bostäder, valet kommer inte ångras! Det går inte att hitta en bättre mäklare! "
säljare på Nynäsvägen 66

20 dec 2019

"Bästa mäklaren jag har haft :) "
säljare på Huggarvägen 17

18 dec 2019

"Absolut den bästa Mäklaren!!"
säljare på Åbylundsvägen 257

18 dec 2019

"Peter var från början till slut helt ärlig samt väldigt social och trevlig. Gav ett starkt första intryck som sedan höjdes vid varje kontakt. Trots dålig uppslutning på visningarna trollade han fram en köpare från en annan lägenhetsvisning som utan budgivning gav 8% mer än utgångspris. Dessutom med snabbt tillträde så jag slapp stå med dubbla boendekostnader. Om jag någon gång kommer att sälja igen är Peter mitt första hands val! "
säljare på Huggarvägen 42

21 nov 2019

"Peter var helt perfekt för oss och vi hade redan bestämt oss när vi tittade på en lägenhet som vi också köpte av honom. Allt har verkligen fungerat riktigt bra och han har ett bra team med sig också. Ta vara på den feedback han delar ut och gör något med den så blir allt riktigt bra."
säljare på Ringvägen 114

16 nov 2019

"Peter är en kompetent mäklare som gav goda råd och hjälp. Han har hög social kompetens och lämnade bra information om varje stig i försäljningsprocessen. Han är flexible och kunnig. "
säljare på Backvägen 17

14 nov 2019

"Peter gjorde ett fantastiskt jobb och jag kunde inte vara mer nöjd! "
säljare på Ringvägen 54

27 okt 2019

"Lugn,säker på sin sak,"
säljare på Allévägen 13A

23 okt 2019

"Otroligt trevlig och kunnig mäklare! Väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet. Kan varmt rekommendera Peter som mäklare! "
säljare på Huggarvägen 32

18 okt 2019

"Peter var mycket enkel att ha och göra med, man kunde alltid höra av sig om det var några frågor som uppstod, han hade svar direkt såväl sena kvällar som tidigare morgnar.
Tydliga ramar och väldigt tydligt tillvägagångssätt som lyckades till en bra affär.
Jag känner mig trygg att ha hittat en bra mäklare i närområdet för framtiden, jag kan starkt rekommendera Peter!
"
säljare på Klenavägen 4

18 okt 2019

"Service dygnet runt! Känt mig trygg hela vägen."
säljare på Gränsvägen 30

18 okt 2019

"En komplett mäklare som kan allt som behövs för en lyckad bostadsaffär. Som kund känner man sig trygg och lugn från första möte till påskrivning av försäljningskontraktet."
säljare på Huggarvägen 7

18 okt 2019

"Bra rådgivning, väldigt snabb på att svara på sms, telefon och mejl, mycket bra hjälp med många grejor så som papper, frågor runt både köp och sälj. Fanns alltid lösningar, Peter var även väldigt flexibel och trevlig .
Tycker att bilderna hade kunnat vara bättre i form av mer detalj bilder, som drar mer intresse och gråskalan tog över lite. Men det är personligt tycke. "
säljare på Granstigen 3

26 sep 2019

"Peter lyssnar och anpassar sig efter vad man vill , ger råd och väldigt lätt att komma överens med. Rekommenderar honom varmt vill man ha en lyckad bostads försäljning så anlita honom det kommer jag göra igen. Dimitrios K"
säljare på Åbylundsvägen 255

26 sep 2019

"Komplett mäklare som var med hela vägen från start till mål. Tydlig, strukturerad och engagerad.
Han gjorde det väldigt stressfritt med bra planering och upplägg och tack vare god koll på marknaden fick vi fullt hus på båda visningarna.
Alltid tillgänglig och lätt att nå, jag fick full koll på allt som skedde gällande min försäljning.
Slutade med en försäljning över önskat pris och jag vart helnöjd med resultatet. Kommer garanterat använda mig av Peter nästa gång
Rekommenderas starkt!!"
säljare på Ringvägen 6

25 sep 2019

"En av Haninges absolut bästa mäklare som verkligen engagerade sig och lyssnade på vad vi (kunden) verkligen var ute efter. Lyssnade och kom med kloka råd samt förslag för bästa möjliga försäljning. Var tillgänglig och gjorde flitiga uppdateringar under försäljningsprocessen.
En mycket driven och trevlig person som vi mer än gärna använder oss utav igen.
Mvh Vikingavägen 42"
säljare på Vikingavägen 42

14 sep 2019

"Mäklare informerade alla i min omgivning,mycket omtänksam och hjälpsam.Kan rekommendera honom med de varmaste."
säljare på Krogtäppan 65

12 sep 2019

"Jag upplevde att mäklaren gjorde mer än vad som förväntades, ett otroligt proffesionellt engagemang. Hela säljprocessen upplevdes trygg och genomtänkt. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Skarplöts Allé 13F

10 sep 2019

"En sån Mäklare man hoppas att alla får träffa. Helt toppen!!"
säljare på Atletvägen 9

10 sep 2019

"Bästa mäklaren jag haft och jag har sålt 5 ggr innan. Kommer alltid vända mig till Peter och kan med handen på hjärtat rekommendera honom. Bra att prata med och öppen trevlig rak och professionell mäklare. Hör av sig och uppdaterar om det händer något. Hade koll på marknaden och visste precis hur han skulle lägga upp försäljningen tillsammans med mig då han är lyhörd för säljarens idéer. Bäst i test !!"
säljare på Vallavägen 117

19 jul 2019

"Peter Nyqvist har fört säljprocessen framåt med yrkesmässig kunskap, engagemang och vänligt bemötande. Han har hela tiden informerat och involverat oss i vad som händer. Peter har också varit vägledande och en mycket god samtalspartner. Tidsperioden fram till avslutad affär blev kortare än vi förväntat. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Sleipnervägen 97

12 jul 2019

"Blev mycket nöjd med samarbetet. Lätt tillgänglig och trevlig att kommunicera med. Mycket kompetent mäklare. Varmt rekommenderas. "
säljare på Gaffelseglet 35

11 jul 2019

"Peter har varit en exemplarisk mäklare. För mig har det varit viktigt att kunna förmedla mina förväntningar, funderingar och förslag med snabb och bra respons från min mäklare för att öka chanserna till goda resultat med försäljningen. Detta har Peter lyckats göra med tydlighet, realistiska utgångspunkter, positiv inställning och konkret hjälp. Han är väldigt professionell, väl förberedd, strukturerad och ger 100 % för målen vi kommit överens om. Han ger också kloka råd och han är lika angelägen om bästa möjliga resultat för en som man själv är. Han ser olika möjligheter och maxar chanserna för att rätt köpare ska hitta rätt säljare och vice versa. Kommunikationen har fungerat suveränt hela tiden och jag kan inte ge annat än mina bästa rekomendationer. Stort tack Peter! "
säljare på Oxens gata 263

11 jul 2019

"Vi träffade Peter innan vi hade bestämt oss för att sälja och blev positivt överraskade och bestämde oss för att använda honom och hans mäklarfirma. Det har alltid varit lätt att få tag på Peter och han har alltid svarat på våra frågor.
han gjorde allt man kan förvänta sig av en mäklare och lite till, var med hela vägen genom hela processen, och underlättade försäljningen genom sitt otroliga engagemang.
"
säljare på Järnåldersringen 410

11 jul 2019

"Peter är en mycket kompetent mäklare som snabbt når målet på ett mycket tillfredsställande sätt, en verklig prydnad för Mäklarhuset!"
säljare på Odenvägen 19

19 maj 2019

"Tack för en trevlig tid med er och stort tack för ett väl utfört arbete. Lycka till Peter "
säljare på Nynäsvägen 212

16 maj 2019

"Bästa mäklaren!
Med tanke på marknaden i dagsläget var jag och maken inställda på att få vänta länge innan bostaden skulle bli såld.
Mäklaren tog oss med storm! Knappt så vi hann blinka så var affären avklarad.
Han höll oss uppdaterad hela tiden och affären kändes mycket trygg.
Vill du ha en proffsig mäklare tycker jag du kan välja Peter. Vi kommer att välja honom igen när vår andra lägenhet inom kort ska säljas."
säljare på Björkstigen 6

15 maj 2019

"Försäljningen gjordes helt efter mina önskemål och allt blev som jag ville. Peter var stöttande och tillmötesgående."
säljare på Pusshagen 6

25 apr 2019

"Jag upplevde Peter som en väldigt bra och pålitlig mäklare, som jag starkt kommer att rekommendera för andra samt anlita igen vid fler försäljningar i framtiden."
säljare på Timvinkelvägen 36

10 apr 2019

"Fick ett slutpris som var över våra bästa förväntningar. Mycket vänskaplig och lätt att få tag på. Har varit mycket noga och sett till att vi tänker på allt och även med köp av nya stället. Har även ett gott sinne för humor. Vi kände oss trygga med Peter som vår mäklare. "
säljare på Huggarvägen 41

08 apr 2019

"Han var lätt att ha att göra med, svarade alltid på telefonsamtal var engagerad och kom på läst.
Han hade en plan redan från början hur detta skulle gå tillväga. Talade om mitt projekt och inte skröt om andra han sålt.
"
säljare på Vallavägen 157

02 apr 2019

"Peter är en superduktig mäklare som kan sitt område och brinner för sitt jobb! Han leverera på topp, är proffsig, jobbar snabbt och har inställningen att ingenting är ett problem. Jag är med andra ord supernöjd!"
säljare på Vallagränd 49

15 feb 2019

"Alltid kontakt bar, helger som kvällar"
säljare på Granstigen 3

15 feb 2019

"Engagerad, lyhörd och driven. Super nöjd! "
säljare på Folkparken 10

12 feb 2019

"Trevlig och engagerad. Sticker ut bland andra mäklare på ett väldigt positivt sätt. "
säljare på Gränsvägen 4

08 feb 2019

"Trevlig, glad och öppen. Lätt att prata med och engagerad till 100%."
säljare på Vendelsömalmsvägen 195

08 feb 2019

"Peter var engagerad och fokuserad på lösningar hela vägen. Trevlig och kunnig. Även långt efter försäljningen upplever jag ett genuint engagemang om att vara informerande och hjälpsam hela vägen."
säljare på Bragevägen 19

06 feb 2019

"Vi hade en personlig och härligt upplevelse av både försäljning och köp. Vi fick mycket god och nyttigt hjälp av våran mäklare som vi vartm rekommendera till andra. "
säljare på Åkervägen 10

04 feb 2019

"Trevlig, engagerad och kunnig mäklare.
Rekommenderas"
säljare på Kiselstigen 3

04 feb 2019

"Peter visade ett mycket stort engagemang och gjorde verkligen allt för att få till en så bra affär som möjligt. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Fållbrunnavägen 31

23 jan 2019

"Mäklaren höll mej och mina anhöriga, bosatta på Gotland, informerade och visade lyhördhet och empati för min/vår situation, samt kom med goda råd och tips inför, under och efter försäljningen.
Mycket kompetent mäklare!"
säljare på Hamngatan 45A

22 jan 2019

"Målinriktad med slutmålet i focus. Även då försäljning situationen så behöll vi prisnivån vilket något senare visade sig varit helt rätt. Sammantaget helt nöjd med mäklaren och slutmål bilden som vi nådde. Tack"
säljare på Lorensbergsvägen 29

21 jan 2019

"Wow säger jag bara! Rekommenderar Peter till 100%
Vi kände att han verkligen kämpade för vårat objekt och gjorde sitt yttersta.
Vi blev helnöjda!"
säljare på Vallagränd 49

29 nov 2018

"Peter har verkligen gjort allting rätt! Han lyckades hitta den perfekta köparen till våran bostad utan att vi hade lagt ut den till aktiv försäljning. (Vilket var precis vad vi ville) så vi är enormt nöjda med honom och vi skulle garanterat rekommendera Peter till andra som ska sälja sina bostäder!"
säljare på Lärjungevägen 41

17 nov 2018

"Allt gick snabbt och bra, precis som jag ville. "
säljare på Allévägen 15C

15 nov 2018

"Mycket bra insats.
Engagerad till tusen."
säljare på Villavägen 232

12 nov 2018

"Peter är grym. Rekommenderas till alla jag känner "
säljare på Skarplöts Allé 7C

10 nov 2018

"En otroligt duktig och engagerad mäklare. Han fick oss som säljare att känna att vi var de enda kunder han hade. Proffsig och ett väldigt behagligt sätt, lyssnade på våra önskemål och såg till att allt verkligen blev som vi ville ha det. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Stora Björnens gata 128

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
5 390 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 69 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 69 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
68 av 69 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 69 säljare

Peter på kartan.

95 tidigare annonser
3 bostäder till salu
69 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
3 rum, 64,4 m²
28 046 kr/m²
Lägenhet, Haninge
4 203 kr/mån
3 395 000 kr
4 rum, 106,4 m²
32 028 kr/m²
Lägenhet, Haninge
4 238 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 65,5 m²
24 538 kr/m²
Lägenhet, Haninge
4 176 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 600 000 kr
Lägenhet Ribby
+ 105 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vega
4 rum, 84,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
2 110 000 kr
Lägenhet Handen
+ 115 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 680 000 kr
Lägenhet Handen
+ 185 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det finns verkligen bara bra saker att säga om Peter! Jag köpte min första lägenhet av honom, och sålde nu min första med hjälp av honom också - vilket jag är väldigt tacksam över. Jag var orolig, eller nästan inställd på, att försäljningen skulle gå trögt och väldigt långsamt med tanke på rådande världsläge- MEN, med Peters kompetents och vilja blev det inga problem alls - och försäljningen gick istället väldigt bra! Peter har gjort en enastående insats, varit otroligt engagerad, mycket lyhörd, noggrann med att berätta varje steg i processen vilket gör att allt har känts väldigt tryggt. Dessutom är Peter väldigt enkel att ha att göra med och det är väldigt roligt att samarbeta med honom!
Jag kommer rekommendera Peter till alla som ska sälja sina bostäder, valet kommer inte ångras! Det går inte att hitta en bättre mäklare! "
Vilande / ej såld
Tomt/Mark Muskö
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.